Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Συνεντεύξη του Λιούις στο contra.gr
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Green_Fan
Mπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Ένα σημαντικό κομμάτι όμως είναι:

"Η πρώτη εμπειρία του στην Ελλάδα ήταν απέναντι στον πράσινο οδοστρωτήρα. Δεν ήταν η καλύτερη αρχή κύριε Λιύις: «πω, πω, αυτοί οι τύποι μπορούν να νικήσουν όλο τον κόσμο με 30 πόντους. Σπουδαία ομάδα."


Τουλάχιστον αξίζουν πολλά μπράβο στον Λιούις που βλέπει τα πράγματα πως είναι και τα παραδέχεται.Λέει την αλήθεια κατάφατσα και δεν ονειρεύεται ζώντας σε ένα παραμύθι.Αυτά να τα βλέπει κάποιος που λέγεται Άντρια Ζίζιτς και με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα άρχισε τις δηλώσεις για τον Παναθηναικό και ότι πρέπει να φοβάται και τέτοια.Την απάντηση την πήρε στο ΣΕΦ και μάλιστα ήτανε και όπως πρέπει.
sihainas
Και φέτος δεν έχει τπτ να φοβάται ο Παναθηναικός... από του χρόνου βλέπουμε.


Όσο για τον Ζίζιτς... ο άνθρωπος είχε πει ότι πρέπει να αρχίσει να φοβάται και ο Παναθηναικός γιατί άρχισε να φτιάχνει ομάδα ο Ολυμπιακός... (αν θυμάμαι καλα) οχι ότι θα κερδίσει
Green_Fan
Μάλλον είχε οτι πλέον θα πρέπει να αρχίσουμε να φοβόμαστε..Πωπω μιλάμε για πολύ μεγάλο φόβο..Άμα δεν είμασταν φοβισμένοι δηλαδή πόσους πόντους θα τους ρίχναμε;

Όπως και πέρσι ο Αγαδάκος είχε πεί οτι οι ομάδες χάνουν κατευθείαν όταν πέρασουν το συντριβάνι..Και την εξέλιξη λίγο πολύ την ξέρετε όλοι..
dizzy_fingers
Κι επειδή το τόπικ με τα παρώντα περιεχόμενά του, μάλλον θα έπρεπε να είχε ανοιχτεί στο φόρουμ του Παναθηναϊκού, ας παραθέσω ολόκληρο το άρθρο του contra.gr με τη συνέντευξη του παίχτη:

Η πρώτη του επαφή με το ελληνικό μπάσκετ ήταν μία, μεγάλη, χούφτα μάο μάο να χυμάνε από τις εξέδρες κι ένας αντίπαλος που δεν παιζόταν. Η πρεμιέρα του Κουίνσι Λιούις ήταν κάτι παραπάνω από δραματική. Δεν ήταν μόνο τα επεισόδια ή η βαρύτατη σφαλιάρα από τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος κέρδισε διόλου κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή του. Μέσα σε ένα μήνα, σύμφωνα με τον Τύπο, ήταν ο πρώτος ο οποίος έπρεπε να εγκαταλείψει το καράβι για να αλλάξει εικόνα ο Ολυμπιακός.

Κούνια που μας κούναγε. Εδώ και δύο εβδομάδες ο Κουίνσι Λιούις ανεβάζει αγώνα με τον αγώνα την απόδοσή του. Έφτασε στο παιχνίδι με την Μακάμπι, την παλιά του ομάδα, να δείξει ποιος είναι. Ποιος είναι; Περίεργη περίπτωση αφού όταν σουτάρει θυμίζει κάτι από Έντι Τζόνσον αλλά δεν είναι μόνο αυτό, κι εξηγεί ο ίδιος: «ξέρω ότι με συνοδεύουν τα στατιστικά του σκόρερ. Αυτό περιμένατε από μένα αλλά ίσως να χρειάζεται κάποια καλύτερη εξήγηση. Είδατε και κόντρα στην Μακάμπι το παιχνίδι μου. Δεν είμαι αυτός που θα πάρει την μπάλα θα περάσει πέντε αντιπάλους και θα καρφώσει στα μούτρα του Βουισιτς για παράδειγμα. Αντλώ την δύναμή μου μέσα από το ομαδικό παιχνίδι. Αν δεν λειτουργήσει το σύνολο δεν θα είμαι θετικός. Με την Μακάμπι παίξαμε σαν ομάδα, κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Ίσως να ήταν και ο εγωϊσμός να δείξουμε στους πρωταθλητές Ευρώπης ότι αξίζουμε».

Εκείνο για το οποίο δεν μας προϊδέασε κανείς ήταν η άμυνά του. Τρεις τάπες έγραψε η στατιστική, άλλες δύο έκανε, κόλλησε τον Πάρκερ στο παρκέ και όλα αυτά ένα παιδί μισή μερίδα: «μην με βλέπετε αδύνατο. Ξέρω να παίζω άμυνα διότι με ενδιαφέρει πάνω από όλα η ομάδα. Όταν θα χρειαστεί να μην σκοράρω αλλά να πιέσω στην άμυνα θα το κάνω».

Χωρίς να έχει ίχνος σαδισμού, περίμενε στην έξοδο του γηπέδου όλους τους παίκτες της Μακάμπι για να τους χαιρετήσει έναν έναν. Το τεράστιο χαμόγελο έδειχνε έναν ευτυχισμένο άνθρωπο, εκπρόσωπο μίας ευτυχισμένης ομάδας: «οφείλουμε να χαρούμε αυτή την νίκη. Δεν νικάς κάθε μέρα την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είμαστε μία πολύ νέα ομάδα, τώρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και φτάσαμε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι. Ναι , είναι ένας λόγος να πανηγυρίσουμε».

Η πρώτη εμπειρία του στην Ελλάδα ήταν απέναντι στον πράσινο οδοστρωτήρα. Δεν ήταν η καλύτερη αρχή κύριε Λιούις: «πω, πω, αυτοί οι τύποι μπορούν να νικήσουν όλο τον κόσμο με 30 πόντους. Σπουδαία ομάδα. Είμαι ο τελευταίος που θα δικαιολογηθώ για κάτι αλλά μην ξεχνάτε ότι για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν μέρος της προετοιμασίας. Οι περισσότεροι παίκτες δεν βρίσκονταν μαζί στις αρχές του Σεπτεμβρίου ενώ αποτέλεσε την πρώτη μας εμπειρία από το ελληνικό μπάσκετ. Τώρα είμαστε καλύτερα. Πόσο πιο βελτιωμένοι θα παρουσιαστούμε; Δεν γνωρίζω, μπορώ να ελπίζω».
Green_Fan
Εγώ απλά παραδέχτηκα τον Λιούις γιατί δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπα οτι βλέπει ο άνθρωπος χωρίς να ζεί σε ένα καλοστημένο παραμύθι.Όλοι συμφωνούν οτι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια αλλά χρειάζονται ακόμα να γίνουν πολλά πράγματα για να μπορέσει να χτυπήσει στα ίσια τον Παναθηναικό.

Και νομίζω οτι το link το έβαλα.Απλά για λόγους οικονομίας στα περισσότερα forums που γράφω προσπάθω να βάζω απλά το link ή να κάνω copy/paste ένα μέρος που θεωρώ σημαντικό.
dizzy_fingers
QUOTE
Απλά για λόγους οικονομίας στα περισσότερα forums που γράφω προσπάθω να βάζω απλά το link


1) Δεν έχουμε πρόβλημα χώρου και
2) Επειδή μπορεί τον επόμενο χρόνο που το contra.gr θα κάνει μία ανανέωση στις σελίδες του, το λινκ αυτό να μην ισχύει, είναι πάντα προτιμότερο να κάνουμε copy paste ολόκληρο το άρθρο (+ του ότι για κάποιους που έχουν 56άρες συνδέσεις ακόμη κι ένα κλικ παίρνει κάμποση ώρα).
Οπότε, copypasteαρε ελεύθερα next time wink.gif.


QUOTE
ή να κάνω copy/paste ένα μέρος που θεωρώ σημαντικό.


Ακριβώς για αυτό το λόγο έκανα το σχόλιο για το τόπικ. Παρόλο που ο λόγος είναι η συνέντευξη του Λιούις, η συζήτηση ελίσσεται για το τι είχε πει ο Ζίζιτς για τον Παναθηναϊκό και για την ανωτερώτητα των πρασίνων, την οποία ασφαλώς δεν αμφισβητεί κανείς (ούτε καν οι Ολυμπιακοί αν τους ρωτήσεις).
Γι'αυτό και μετέφερα όλη τη συνέντευξη του παίχτη, ώστε να υπάρχει έστω ένα ποστ που να δικαιολογεί τον τίτλο του τόπικ wink.gif.

Από την άλλη, όμως, αν οι φίλοι μας Ολυμπιακοί δε γράφουν στο παρών φόρουμ, λογικό είναι να εξελίσσονται έτσι οι συζητήσεις.... rolleyes.gif
Green_Fan
Ε εντάξει επειδή θέλω να παραδέχομαι την αλήθεια ο μόνος λόγος που έβαλα την συνέντευξη του Λιούις είναι το σχόλιο που έκανε σχετικά με την ανωτερότητα του Παναθηναικού..Οι Ολυμπιακοί φίλε dizzy μπορεί να την παραδέχονται (όπως λες) αλλά εγώ θυμάμαι τι είχε πεί ο Ζίζιτς μπροστά στις κάμερες μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει..

Επίσης μου αρέσει να χρησιμοποιώ την εντολή link επειδή έτσι θεωρώ οτι τα posts μου είναι πιο όμορφα..Όμως αφού το θέλεις άλλη φορά θα ποστάρω ολόκληρες συνεντεύξεις..
dizzy_fingers
Αν νομίζεις ότι χαλάει το ποστ σου με την παράθεση ενός μεγάλου άρθρου, κάνε το ξεχωριστά σε ένα δεύτερο ποστ.

Το ότι σου αρέσουν τα ulr tags το έχω καταλάβει tongue.gif.
Green_Fan
Ναι ρε..
Η συγκεκριμένη εντολή είναι από τις πολύ πολύ αγαπημένες μου..
Γουστάρω να την χρησιμοποιώ γιατί κάνει το post μου και πιο ευκολοδιάβαστο αλλά και πιο καλαίσθητο..

Μου επιτρέπεις λοιπόν να βάζω εγώ οτι θέλω να βάλω με link και ας τις βάζεις εσύ κανονικά μετά..; tongue.gif

Τέσπα..Στο post που κατάλαβες οτι γουστάρω πολύ την εν λόγω εντολή ετοιμάζω να βάλω πολλά videakia από το ματς με Cska..Να είσαι έτοιμος να τα δείς..
dizzy_fingers
Αν τα κατεβάζεις, μπορείς (εφόσον έχεις dsl tongue.gif) να ανεβάζεις τα καλύτερα στα downloads του basketforum.
Η εμπειρία μου με τα ξένα links (από την παλιά κατηγορία Videos συγκεκριμένα) είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί αυτά να λήξουν ή να αλλάξουν....ενώ από την άλλη δεν είναι και σωστό να "τρως" το bandwidth του site απ'όπου τα παίρνεις (όχι εσύ συγκεκριμένα, αλλά εγώ και ο οποιοσδήποτε τρίτος τα πάρει από το basketforum).
Καταλαβαίνεις τι λέω, ετσι? wink.gif
Green_Fan
Τουλάχιστον γράφω οτι τα links είναι από άλλο site και συγκεκριμένα το http://www.panatha.gr και δεν τα παρουσιάζω σαν δικά μου.

Πάντως αφού το λες από εδώ και πέρα κατέβασμα και ανέβασμα στα downloads του http://www.basketforum.gr (το έμαθα να το χρησιμοποιώ έτσι;Γιατί την προηγούμενη φορά που δεν έβαζα http:// έλεγα τι στο διάολο συμβαίνει) wink.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.