Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Πανελλήνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Dj_Zygor
Ολυμπιακός - Πανελλήνιος
51-44 ημίχρονο 77.gif

86-78 τελικο icon_wave.gif
dizzy_fingers
Το είδες το ματς?
Dj_Zygor
οχι μονο σκορ δεκαλεπτων ειδα

Ολυμπιακός, όπως... Lietuva

Το επιθετικό "μοντέλο" που είχε στο μυαλό του ο Γιόνας Καζλάουσκας, παρουσιάστηκε στο παρκέ του ΣΕΦ για πρώτη φορά τη φετινή σεζον! Έτσι ο Ολυμπιακός, που είχε 5 παίκτες να σκοράρουν πάνω από 13 πόντους (Γκούλιας, Πέρι, Γκόρενς, Μέισον, Ζορόφσκι), δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στον Πανελλήνιο (86-78).

Οι "Ολυμπιονίκες", πάντως, έστω και χωρίς τον νέο τους Αμερικάνο στο ρόστερ, ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Με κορυφαίους τους Γκάρι Τρεντ και Ηλία Τσόπη οι νεοφώτιστοι έχτισαν μια μικρή διαφορά, έστω κι αν δεν είχαν βρει τον τρόπο να σταματήσουν τον Ρόμπερτ Γκούλιας. Αποτέλεσμα; Το 20-23 του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο οι Πειραιώτες άνοιξαν τον ρυθμό και με πρωταγωνιστή τον Μαρκί Πέρι, πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού στην περιφέρεια έδωσαν άλλον επιθετικό αέρα στην ομάδα και κάπως έτσι ήρθαν οι 31 πόντοι του συγκεκριμένου δεκαλέπτου, με τον Μπόρις Γκόρενς να δίνει σημαντική βοήθεια και να "καλύπτει" ουσιαστικά το κρεσέντο των Μασλαρινού-Μπέριτς.

Στην επανάληψη οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τη δυνατότητα να στείλουν τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους, χάρις στους Μέισον-Γκόρενς στο ξεκίνημα, αλλά και τους Ζορόφσκι-Γιούρκοβιτς στη συνέχεια. Παρόλα αυτά η ομάδα του Μάνου Μανουσέλη δεν έχασε την επαφή με το σκορ (74-61 ΣΤΟ 30'), παρότι "κόλλησε" στην επίθεση, καθώς αυτός που έδωσε λύσεις ήταν ο Αλεξάντερ Τσάπιν.

Στην τέταρτη περίοδο οι "Ολυμπιονίκες" προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να επανέλθουν στη διεκδίκηση της νίκης και βρήκαν λύσεις στο πρόσωπο του Μπέριτς και σε αυτό του Τρεντ. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως δεν ανησύχησαν, καθώς είχαν μια "ζεστή" πεντάδα, που έβρισκε τις λύσεις στην επίθεση, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην τελική επικράτηση με 86-78.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 20-23, 51-44, 74-61, 86-78

Ολυμπιακός (Γιόνας Καζλάουσκας): Πέρι 13, Μέισον 17 (3), Γκόρενς 16, Ζορόφσκι 13, Καλαμπόκης, Γιούρκοβιτς 8 (2), Αγαδάκος 2, Γκούλιας 17.

Πανελλήνιος (Μάνος Μανουσέλης): Κανταρτζής 5 (1), Τσάπιν 14 (2), Σακελλαρίου, Μασλαρινός 12 (2), Τσόπης 11 (1), Μπέριτς 19 (2), Τρεντ 13, Λίγγος 2, Τσαμάτος 2.
απο www.sportime.gr
Dj_Zygor
Σχολια Καζλάουσκας -
Είχαμε πει ότι το ματς είναι δύσκολο, κάτι που φάνηκε στη διάρκεια του αγώνα. Ο αντίπαλος μας έχει παίκτες που ξέρουν μπάσκετ. Παίξαμε κακή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και ευτυχώς που ήμασταν καλοί στην επίθεση. Στην επανάληψη είχαμε μεταπτώσεις στην απόδοση μας, επειδή προσπαθήσαμε να μοιράσουμε το χρόνο, χωρίς όμως επιτυχία

Γκουλιας - Στόχος μας είναι τα πλέι-οφ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε εύκολα. Δεν με πειράζει που είμαστε τελευταίοι, μου αρέσει η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός

παμε για πρωταθλημα biggrin.gif
dizzy_fingers
Α ρε Γκούλιας..... hammer.gif

Πρώτο σημάδια ανάκαμψης πάντως 41.gif!

Ακόμα όμως δεν πιστεύω τίποτα...θα περιμένω 3-4 αγωνιστικές για να δούμε τι θα κάνετε τελικά.
IraTmac
κάποιος να πει στον Γκούλιας οτι διαβάζει τη βαθμολογία ανάποδα tongue.gif
Dj_Zygor
11ος ειναι ο ολυμπιακος[χωρις 1 ματς]ε οι 8 ειναι στα πλαι οφ αν παρει το ματς με μαρουσι[ΑΝ] η τον αρη shot.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.