Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός 2009-10 / Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
SlobodaN
QUOTE(Air and King @ Oct 25 2009, 00:22 ) *
Καταρχας ενα μειον στον Παπαδογιαννη που εκανε σαν τρελος με τον Κακιουζη.........Το ξερουμε οτι εχεις λατρεια στην Εθνικη Ελλαδος και τον πρωην Αρχηγο αλλα κουτοχορτο δεν μασανε ουτε τα παιδακια που ειναι 10 χρονων σημερα!Τι μας λες τωρα.....

Στο παιχνιδι τωρα..........Ειμαι απο αυτους που δεν ηθελαν τον Γιαννακη να παραμεινει στον παγκο ομως απο την στιγμη που καλως η κακως η δοιηκηση τον κρατησε ειναι πολυ νωρις για να βγει "χολη" εναντιον του......Δυο παιχνιδια ειναι πολυ λιγα και καμια ομαδα δεν μπορει να βρει τον (οποιο) ρυθμο και την χημεια.....Μιλαμε για 2 παιχνιδια δεν μιλαμε για 10-12!Μηπως αν ειχαμε τον Μεσσινα η τον (διακαη μου ποθο) Ιβκοβιτς θα κερδιζαμε την Ορλεαν με 40 ποντους αντι για 22 η τον Αρη με 20 αντι για 7.....η μηπως θα επαιζε η ομαδα το απολυτο μπασκετ?

Προσωπικα οπως και περυσι θα περιμενω μεχρι τελος Νοεμβρη για να βγαλω συμπερασματα!Το ροστερ της ομαδας ειναι καταπληκτικο για τα ευρωπαικα δεδομενα μακραν το καλυτερο στην Ιστορια της ομαδας και σε καμια περιπτωση ο Γουειφερ δεν ειναι παλτο αλλα μαλλον αδιαφορος δειχνει......κατι στο οποιο θελει 4-5 ματς ακομα για να βγουν ασφαλη συμπερασματα.....Ειδα καποιες καλες συνεργασιες οπως Βουισιτς με Τσιλντρες,ειδα τον Παπαλουκα να δινει 8 ασσιστ και δεν δινω δεκαρα αν ειχε 0 ποντους.....δεν με απασχολει.Εχουμε πολλους παιχτες που μπορουν να σκοραρουν!Οσο για τον ρυθμο "τον κοβει ο Παπαλουκας"....Πρωτος απο ολους θελω η ομαδα να τρεχει αλλα ουτε οι Λεικερς του Ματζικ δεν το εκαναν αυτο σε ολοκληρο αγωνα....Η πειρα του Παπαλουκα ειναι μεγαλη και η κλαση του και μια χαρα μπορει να τρεξει την ομαδα.....επειδη δεν το εκανε σημερα σημαινει οτι δεν μπορει?Μπορει!
Ο Τεοντοσιτς δειχνει εξω απο τα νερα του.......Αλλο το τουρνουα των 2 εβδομαδων(Ευρωμπασκετ) και αλλο το συλλογικο επιπεδο.....Περιμενω και ελπιζω να συνελθει σιγα-σιγα!
Ο Μπεβερλι πολυ καλος και πραγματικο ζιζανιο για τον αντιπαλο που κατεβαζει την μπαλα.
Ο Κλειζα ειναι μεγαλη κλαση και με το "μιζεροπαζαρα" παραλιγο να μην ερθει αυτος ο παιχτης......Οταν παιρνει 2 ο Βουισιτς εκατομυρια ο Κλειζα καλλιστα μπορει να επαιρνε 3,5.........

Το παιχνιδι με την Μαλαγα θα ειναι ενα καλο Τεστ για την ομαδα.........



Είναι σαν να τα έγραψα εγώ . Συμφωνώ 100% με όσα λες.

Ο Ουέιφερ όντως δείχνει εντελώς εκτός κλίματος,και θα περίμενα το αντίθετο απο τη στιγμή που ο Γιαννάκης ουσιαστικά χαράμισε τον Χαλπερίν για πάρτι του. Γιατί πιστευω έτσι έγινε.Και είναι ο μοναδικός στην ομάδα που "μπουκάρει" με τόσο δύναμη μέσα στην ρακέτα μαζί με τον τον Κλέιζα αλλά η αδιαφορία του χτες ήταν εμφανέστατη και ειδικά στην άμυνα. Για τον Τεόντοσιτς τώρα μην περιμένετε να δείτε εμφανίσεις σαν του Eurobasket γιατί απλά "δεν μπορεί να γίνει αυτό". Μία βελτίωση μέσα στην χρονιά θα την έχει σε σχέση με πέρσι, απλά ζητάω απο εκείνον να "βλέπει" γήπεδο και να οργανώνει με ηρεμία και να μοιράζει μπάλλες. Ας βάλει και 2 πόντους, ανάγκη απο σκορ δεν έχει η ομάδα. Απο καθαρό οργανωτικό μυαλό έχει! Για τον Βασιλόπουλο το ξαναείπα και σε προηγούμενο post ότι θα κάνει μεγάλη χρονιά και επιμένω και θα το υποστηρίζω. Και κάτι ξέχωρο απο όλα τα άλλα, καλά κάνει ο Παπαλουκάς και κάνει υποδείξεις στους παίχτες. Εγώ συμφωνώ με αυτή την τακτική. Το έκανε και πέρσι, και πολύ καλά κάνει. Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια κάποιων γι'αυτό το ζήτημα. Και στην ΤΣΣΚΑ το έκανε όταν χρειαζόταν, δεν τίθεται θέμα δλδ.

Εν κατακλείδι, υπομονή λίγο με την ομάδα να δούμε πως θα παρουσιαστεί και με Σχορτσιανίτη μέσα και με Γουέιφερ να προσαρμοστει στο 100% και τότε θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το που θα πάει η ομάδα φέτος.
kasper7
QUOTE(manosss @ Oct 25 2009, 13:30 ) *
1)Δικιο εχεις αλλα ο Σφαιροπουλος οτσν και αν επιστρεψει στον παγκο του ολυμπιακου δεν θα ειναι για βοηθος...You know what i mean wink.gif

2)Παιδια ΟΚ σιγουρα το ροστερ ειναι πολυ καλο αλλα δεν παιζουμε μονοι μας...Εχετε δει τα ροστερ και μερικων αλλων ομαδων? Η μπαρτσελονα δεν εχει μαμω τα ροστερ ?Και ειναι και πιο ετοιμη σαν ομαδα.. Η Σιενα αν και δεν τρομαζει κανενα δεν ειναι πολυ δυνατη ? Το λεω αυτο επειδη καπου διαβασα οτι το ροστερ του ολυμπιακου ειναι για να παρεις τρενο την Ευρωλιγκα χωρις ηττα και κατι τετοια.. Δεν ειναι ετσι.


Το ξέρω πως ο Σφαιρόπουλος δεν γυρίζει σαν βοηθός στον Ολυμπιακό! Και εγώ στην θέση του μόνο σαν πρώτος θα γύριζα.

Όσο για το αν θα πάει τρένο η ομάδα, δεν λέω κάτι τέτοιο. Απλά η ομάδα έχει πολύ ισορροπημένο ρόστερ που αν παίξει απλό μπάσκετ, σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει πολύ περισσότερα πράγματα από πέρυσι.

Τέλος για όσα λέγονται για τον Μπουρούση, θα έρθω και θα συμφωνήσω. Πιστεύω πως έχει επηρεαστεί από το συμβόλαιό του και τα χρήματα. Έχει καβαλήσει λίγο καλάμι, αλλά αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να το αφήσει στην άκρη. Ειδικά αν ο Σόφο παίξει μπάσκετ φέτος.
Johnnys
Χθες εμενα μου αρεσε αρκετα η εμφανιση....Και ας μην παιξαμε με φουλ μηχανες πραγματικα δεν ανυσηχησα καμια στιγμη οτι θα χασουμε το παιχνιδι...Ο ρυθμος και το μπασκετ εχει βελτιωθει σαφως απο περυσι και αυτο ηταν οφθαλμοφανες ειδικα μεχρι το ημιχρονο χθες...Νταξει προσπαθει η ομαδα να εμπεδωσει ενα νεο στυλ μπασκετ δεν ειναι οτι πιο ευκολο αλλα προσπαθει...Τεοντοσιτς ηταν πολυ καλος(εχει απιστευτη αισθηση της πασας ακομα κακυτεροι απο περυσι) οπως πολυ καλοι ηταν και οι Μπεβερλι,Κλειζα(mvp),Τσιλντρες,Βουισιτς και ο Παπαλουκας στο τελος εδειξε οτι ειναι ηγετης και εδωσε και αρκετες ασιστ νομιζω..Ουειφερ δεν επαιξε και πολυ για να τον κρινουμε αλλα μην βαφουμε ρε παιδια τα πραματα μαυρα απο τωρα..Νικησαμε ανετα σε πρεμιερα euroleague και πρεμιερα Α1 μεσα στο Αλεξανδρειο,στην ευρωλιγκα ειδατε πως την πατησανε αλλες ομαδες οπως Ρεαλ,Εφες..Η ομαδα ειναι σαφως καλυτερη απο περυσι και καθιστε να δουμε τι θα γινει με τον καιρο...
tzagasdog
QUOTE(Johnys @ Oct 25 2009, 14:08 ) *
Χθες εμενα μου αρεσε αρκετα η εμφανιση....Και ας μην παιξαμε με φουλ μηχανες πραγματικα δεν ανυσηχησα καμια στιγμη οτι θα χασουμε το παιχνιδι...Ο ρυθμος και το μπασκετ εχει βελτιωθει σαφως απο περυσι και αυτο ηταν οφθαλμοφανες ειδικα μεχρι το ημιχρονο χθες...Νταξει προσπαθει η ομαδα να εμπεδωσει ενα νεο στυλ μπασκετ δεν ειναι οτι πιο ευκολο αλλα προσπαθει...Τεοντοσιτς ηταν πολυ καλος(εχει απιστευτη αισθηση της πασας ακομα κακυτεροι απο περυσι) οπως πολυ καλοι ηταν και οι Μπεβερλι,Κλειζα(mvp),Τσιλντρες,Βουισιτς και ο Παπαλουκας στο τελος εδειξε οτι ειναι ηγετης και εδωσε και αρκετες ασιστ νομιζω..Ουειφερ δεν επαιξε και πολυ για να τον κρινουμε αλλα μην βαφουμε ρε παιδια τα πραματα μαυρα απο τωρα..Νικησαμε ανετα σε πρεμιερα euroleague και πρεμιερα Α1 μεσα στο Αλεξανδρειο,στην ευρωλιγκα ειδατε πως την πατησανε αλλες ομαδες οπως Ρεαλ,Εφες..Η ομαδα ειναι σαφως καλυτερη απο περυσι και καθιστε να δουμε τι θα γινει με τον καιρο...


γενικα συμφωνω με τα παραπανω.
Για τον Von τον ειδα εκνευρισμενο λιγο οταν πηγε και καθισε στον παγκο δεν ξερω αν εγινε κατι.
Ο τυπος ειναι φοβερος σκορερ ελπιζω να μην τον καψουν....
Η αληθεια παντως περα απο τις ατομικες τους επιδοσεις ειναι οτι ειναι λιγο αλλου για αλλου μεσα στο παρκε. Θελει χρονο προσαρμογης
benchwarmer
Ειδα πριν λιγο και το ματς με τον Αρη, και ειλικρινα μου φανηκε οτι ειδα αλλο παιχνιδι απο αυτο που ακουγα δεξια και αριστερα. Προσωπικα εμεινα αρκετα ικανοποιημενος.

Με βαση λοιπον τα δυο πρωτα ματς, εχουμε και λεμε:

- Η ομαδα εχει εναν παιχτη που δεν τον ειχε σε καμια περιπτωση περυσι (Κλειζα). Μικρο το δειγμα σιγουρα μεχρι στιγμης, αλλα οι εμφανισεις του και οι κινησεις του γενικοτερα ειναι επιπεδου 1ης πενταδας Ευρωλιγκας.
- Ο Τσιλντρες ειναι πολυ πιο ανετος απο οτι περυσι. Τα σουτ δεν τα εχει βαλει ακομα, και δεν περιμενω και πολλα σε αυτον τον τομεα σιγουρα, αλλα οι κινησεις του δειχνουν οτι εχει προσαρμοστει σε πολυ μεγαλο βαθμο. Συν το οτι διεκρινα περα απο τις καθαρα 1on1 προσπαθειες του, και καποια συστηματα που τον εβγαζαν με σκριν στην κορυφη (οπως αυτο στην πρωτη πρωτη επιθεση του ματς με τον Αρη, για οσους ειδαν το ματς).
- Ο Μπεβερλι πρεπει να ειναι ο αγαπημενος παιχτης του Γιαννακη. Και οχι αδικα. Πιεζει στην αμυνα, ζει την καθε φαση, πρωτος στα high five κλπ, ενω και επιθετικα μπορει να σκοραρει τοσο με μπασιμο οσο και απ εξω. Πραγματικο λαβρακι, και νομιζω εχει τα φοντα να μεινει αρκετα χρονια εδω.
- Δεν εχουμε δει ακομα ουτε δευτερολεπτο δυο ψηλους μαζι. Με την επανοδο του Σοφοκλη ισως να αλλαξει αυτο βεβαια, αλλα προς το παρον ρολαρουμε πολυ καλα ετσι. Κι ας μην ειναι ο Μπουρουσης σε καλη κατασταση. Ο Βουισιτς εξακολουθει να ειναι απολαυση να τον βλεπεις να πασαρει, και αρχιζουν και οι υπολοιποι να τον καταλαβαινουν καλυτερα.
- Επιθετικα πραγματικα δεν θυμαμαι σε κανενα απο τα δυο παιχνιδια να μας εμεινε η μπαλα στα χερια, η να κανουμε καποιο σουτ στη ληξη. Και ο Τεοντοσιτς και ο Γουειφερ και ο Τσιλντρες πηραν σουτ που ουτε κατα διανοια δεν φανταζομασταν οτι μπορουν να παρουν με βαση τα περσινα δεδομενα. Παντα βεβαια με καλες προυποθεσεις, και αυτο ειναι που εχει σημασια. Ειδαμε επισης το γνωστο συστημα εναντιον ζωνης με τον Παπαλουκα να κατεβαινει στη βασικη, οπως επισης και διαφορα pick n roll των Τεοντοσιτς-Παπαλουκα με Μπουρουση-Βουισιτς, με πολυ καλα ποσοστα επιτυχιας.
- Ο μονος που δειχνει να ειναι εκτος κλιματος προς το παρον ειναι ο Γουειφερ. Αμυντικα δεν εχει δοκιμαστει εντονα ακομα για να διαπιστωσουμε αν ειναι οντως αδυναμος οπως λεγεται, παντως επιθετικα δεν εχει βρει τα σουτ του. Παντως επειδη ξερουμε τις δυνατοτητες του, νομιζω οτι αξιζει να "θυσιαστει" ο χρονος του Χαλπεριν του οποιου ξερουμε το ταβανι του, υπερ του Γουειφερ, του Μπεβερλι και του Τεοντοσιτς. Ειτε μεινει τελικα εξω ο ιδιος ο Χαλπεριν, ειτε ο Βουισιτς, δεν νομιζω οτι ο Χαλπεριν θα πρεπει να λογιζεται ως παραπανω απο 5ος γκαρντ φετος, τουλαχιστον για αρχη.
- Και ακομα δεν εχει μπει καθολου στην εξισωση ο Σοφοκλης. Θα πρεπει λοιπον αυτο να γινει με παρα πολυ προσοχη, να τον εμπιστευτει ο κοοουτς περισσοτερο απο οτι περυσι αφου δεν εχει και σωματικα καμια σχεση με περυσι, και να τον εκμεταλλευτουμε οπως πρεπει και στις δυο ακρες του παρκε. Αναμενουμε....
Anaz
QUOTE
Ειτε μεινει τελικα εξω ο ιδιος ο Χαλπεριν, ειτε ο Βουισιτς, δεν νομιζω οτι ο Χαλπεριν θα πρεπει να λογιζεται ως παραπανω απο 5ος γκαρντ φετος, τουλαχιστον για αρχη.
Κατ'εμε ο Χαλπεριν φετος (με αυτο το υλικο) θα επρεπε να εχει πολυ πιο πρωταγωνιστικο ρόλο.Αντιθετως το τεχνικο τιμ φαινεται να προτιμα τους Αμερικανους.. Προσωπικα το θεωρω λαθος, που μακροπροθεσμα θα στοιχισει, αν συνεχιστει.
Basketikoc
QUOTE(Anaz @ Oct 25 2009, 23:34 ) *
Κατ'εμε ο Χαλπεριν φετος (με αυτο το υλικο) θα επρεπε να εχει πολυ πιο πρωταγωνιστικο ρόλο.Αντιθετως το τεχνικο τιμ φαινεται να προτιμα τους Αμερικανους.. Προσωπικα το θεωρω λαθος, που μακροπροθεσμα θα στοιχισει, αν συνεχιστει.


H αληθεια ειναι πως την εμπειρια που εχει ο Χαλπεριν για τα ευρωπαικα αλλα και τα εγχωρια δεδομενα δεν την εχει και ουτε θα μπορουσε να την εχει ουτε ο Μπεβερλυ ουτε ο Γουειφερ.Το αν ειναι λαθος,πιστευω πως ειναι νωρις να το κρινουμε αφου τα παλικαρια δεν μας εχουν δειξει με σιγουρα τι μπορουν να κανουν.Αν περασει καποιο χρονικο διαστημα ετσι ωστε να εχουμε ασφαλη συμπερασματα,τοσο για τους 2 αμερικανους που παιζουν στη θεση του Χαλπεριν οσο και για ολη την ομαδα,τοτε θα μπορουμε να κρινουμε με σιγουρια.
6-0
**Αλλες 2-3 εβδομάδες θα μείνει εκτός γηπέδων ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.
Ο ιός της «γρίπης των χοίρων» προκάλεσε κάποιες παρενέργειες στον οργανισμό του γιγαντόσωμου σέντερ, ευτυχώς όχι ιδιαίτερα σοβαρές. Προς το παρόν ο «Σόφο» δεν έχει δυνάμεις για να προπονηθεί. Αντίθετα, ο Κώστας Παπανικολάου είναι καλά και ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, όπου όμως έμεινε εκτός 12άδας και πέρασε απαρατήρητος από τους οπαδούς του Αρη. Ο νεαρός διεθνής πήγε μετά τον αγώνα στην ιδιαίτερη πατρίδα του (Γρεβενά) για να συμμετάσχει στην ολυμπιακή λαμπαδηδρομία.

Νικ.α.Π.
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.ath...ia&id=95606
sihainas
Αυτό το άρθρο είναι για να μας θυμίζει την γκαντεμιά που μας δέρνει ως ομάδα... το ότι θα βλέπαμε άρθρο για τον Σόφο με τίτλο "Αδύναμος"... μόνο σε μας θα μπορούσε να τύχει...
pain of salvation
Σιγουρα?
διοτι πριν λιγο διαβασα το παρακατω,οπου αναφερει πως θα ειναι κανονικα στην αποστολη με Μαλαγα
http://www.redplanet.gr/html/ent/022/ent.260022.asp
rankin
Αν ισχύει αυτό με τον Σόφο, τότε θα είναι πραγματικά κρίμα..
Θέλω όμως να πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σύντομα, έστω και για λίγα λεπτά, ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Μάλαγα..

Κατα τ' άλλα θα ήθελα να κάνω έναν σχολιασμό σχετικά με τους 2 νέους αμερικάνους της ομάδας
Δεν θα εξετάσω τις αγωνιστικές αρετές τους. Θα εξετάσω μόνο τις εκφράσεις του προσώπου τους
Ο Μπέβερλι, έχει ένα ύφος "κακομοιριάς" λες και κάποιος του έχει κάνει κακό..
Αυτός ακριβώς είναι και ο τρόπος που αγωνίζεται, θέλοντας να εκδικηθεί για το κακό που του έκαναν κάποτε

Ο Βον τώρα, θα το πω έστω και αν λογοκριθώ, δεν έχει και από τα πιο σπινθηροβόλα βλέμματα που έχω δει ποτέ ξκαι για την ώρα, όποτε αγωνίζεται, δείχνει χαμένος στον Ωκεανό. Σαν να μην ξέρει τι πρέπει να κάνει
lakersdynasty
το αρθρο της Ελευθεροτυπιας ειναι γραμμενο απο τον Παπαδογιαννη.

οποτε δεν υπαρχει λογος ανησιχειας

smiley.gif


apkat
Παντως ο Πατρικ εχει την σπιθα..Αυτα που ζει ειναι και πρωτογνωρα και παλευει σαν τρελος..Αυτο ειναι σπουδαιο..Εξακολουθω να μην πιστευω οτι ειναι κατι σπουδαιο αλλα με τετοια ορεξη και διαθεση καλως ειναι στην ομαδα.

Απο την αλλη ο Ουειφερ αλλου πατα και αλλου βρισκεται..Τελειως εξω απο τα νερα του..Εχει προσνοντα αλλα μηδενικη διαθεση.Ειλκρινα δεν μου γεμιζει καθολου το ματι οτι θα καταφερει να προσαρμοστει εγκαιρα..

Με τα τωρινα δεδομενα καλυτερη θα ηταν η περιφερεια με Χαλεπριν Μπεβερλι σε ολες τις διοργανωσεις..Βεβαια ειναι νωρις..Ας παρει ο Βον τις ευκαιριες του τωρα που ειναι νωρις και δεν κοστιζουν αλλα αν ειναι ετσι και μετα τα Χριστουγεννα το μελλον του ειναι χλωμο....

QUOTE(lakersdynasty @ Oct 26 2009, 15:00 ) *
το αρθρο της Ελευθεροτυπιας ειναι γραμμενο απο τον Παπαδογιαννη.

οποτε δεν υπαρχει λογος ανησιχειας

smiley.gif


χαχα..Δεν το ξερα οτι ειναι ο παπαδογιαννης..

Οσο 2αρι λοιπον επαιζε ο Κλειζα στο ΝΒΑ αλλο τοσο αδυναμος ειναι ο Σοφο.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif
manosss
QUOTE(Anaz @ Oct 25 2009, 23:34 ) *
Κατ'εμε ο Χαλπεριν φετος (με αυτο το υλικο) θα επρεπε να εχει πολυ πιο πρωταγωνιστικο ρόλο.Αντιθετως το τεχνικο τιμ φαινεται να προτιμα τους Αμερικανους.. Προσωπικα το θεωρω λαθος, που μακροπροθεσμα θα στοιχισει, αν συνεχιστει.



Tην μια διαβαζουμε για το τεχνικο τιμ που εχει αγαπημενα παιδια τον Βουισιτς και τον Χαλπεριν και κατατρωγει τους αμερικανους , την αλλη διαβαζουμε για το τεχνικο τιμ που προτιμα τους αμερικανους και αφηνει πισω τον Χαλπεριν..

Την μια διαβαζουμε μην τολμησει ο Γιαννακης να αφησει εξω τους Ουειφερ-Μπεβερλι , την αλλη διαβαζουμε τεραστιο λαθος του Γιαννακη που αφησε εξω τον Χαλπεριν και δηλωσε τον απροσαρμοστο Γουειφερ.

Συμπερασμα? Γκρινιαζουμε για να γκρινιαζουμε!!! Οτι μα οτι και να κανει ο Γιαννακης παντα μπινελικια τρωει!
Δικια η αδικα δεν ξερω
Αλλα δεν βαριεστε αυτην την μιρλα ακομα δεν αρχισε η χρονια??


Υ.Γ Κατα την γνωμη σωστα δηλωσε ο Γιαννακης τους Μπεβερλι-Ουειφερ στην Α1..
Ο πρωτος ειναι εξαιρετικα χρησιμος στην αμυνα και ο δευτερος πρεπει να παρει πολλα παιχνιδια μεχρι τον Γεναρη για να αρχιζει να προσαρμοζεται.. Αν τον εκοβες τον ειχες καψει τελος.. Θα πηγαινε ακλαφτος
rankin
Σαφώς και ήταν ορθή η επιλογή του Ουέιφερ για την Α1.. Τουλάχιστον, να πάρει τις ευκαιρίες του, και αν δεν τα καταφέρει, βλέπουμε...

Απο εκεί και πέρα, ο Μπέβερλι, όντως το παλεύει σαν τρελός.
Για τις προοπτικές του, ως παίχτη, δεν μπορώ ακόμα να εκφέρω γνώμη. Θέλω να τον δω και στην συνέχεια.. Πάντως, είναι ένας τύπος που κερδίζει με το σπαθί του μια θέση στο ροστερ
Marciulionis
Πολλή γκρίνια χωρίς λόγο παιδιά. 2 παιχνίδια έδωσε η ομάδα και κάνετε λες και τα χάσατε! Το κόλλημα δε με τον Βον δε το καταλαβαίνω. Όλοι γνωρίζουν ότι οι μέτριοι παίκτες του ΝΒΑ είναι ρίσκο κι αν πιάσει έπιασε. Αν όχι υπάρχουν παίκτες, δε χάθηκε ο κόσμος. Η ομάδα έχει σημασία κι όχι το αν θα καταφέρει να προσαρμοστεί ο κάθε Βον! Μη ξεχνάμε και το Παπανικολάου!

Άσε το άλλο μεγάλο κόλλημα! Το να πείς το Κλέιζα 3άρι έχει γίνει χειρότερο από το να τον πεις άχρηστο! Πιο δευτερεύον και ασήμαντο πράγμα δεν θα μπορούσατε να βρείτε να ασχολείστε! "Να κι αν είναι 3άρι, να κι αν είναι 4άρι, 20άρες βάζει???" Θα ήταν μια πιο υγιείς και λογική αντιμετώπιση...

Τέλος πάντων είναι περίεργη η ψυχοσύνθεση των μπασκετικών Ολυμπιακών. Λατρεύουν να γκρινιάζουν, να βρίζουν τον εκάστοτε προπονητή και κυρίως να ανακαλύπτουν σκοτεινές συνωμοσίες εναντίων τους παντού, από τους δημοσιογράφους και τους διαιτητές μέχρι τους διοργανωτές της ευρωλίγκα... Υπομονή λίγο να δώσει κανένα πραγματικά σοβαρό ματς η ομάδα, μέχρι στιγμής πάντως πολύ καλή φαίνεται!
rankin
QUOTE(Marciulionis @ Oct 26 2009, 16:30 ) *
Πολλή γκρίνια χωρίς λόγο παιδιά. 2 παιχνίδια έδωσε η ομάδα και κάνετε λες και τα χάσατε! Το κόλλημα δε με τον Βον δε το καταλαβαίνω. Όλοι γνωρίζουν ότι οι μέτριοι παίκτες του ΝΒΑ είναι ρίσκο κι αν πιάσει έπιασε. Αν όχι υπάρχουν παίκτες, δε χάθηκε ο κόσμος. Η ομάδα έχει σημασία κι όχι το αν θα καταφέρει να προσαρμοστεί ο κάθε Βον! Μη ξεχνάμε και το Παπανικολάου!

Άσε το άλλο μεγάλο κόλλημα! Το να πείς το Κλέιζα 3άρι έχει γίνει χειρότερο από το να τον πεις άχρηστο! Πιο δευτερεύον και ασήμαντο πράγμα δεν θα μπορούσατε να βρείτε να ασχολείστε! "Να κι αν είναι 3άρι, να κι αν είναι 4άρι, 20άρες βάζει???" Θα ήταν μια πιο υγιείς και λογική αντιμετώπιση...

Τέλος πάντων είναι περίεργη η ψυχοσύνθεση των μπασκετικών Ολυμπιακών. Λατρεύουν να γκρινιάζουν, να βρίζουν τον εκάστοτε προπονητή και κυρίως να ανακαλύπτουν σκοτεινές συνωμοσίες εναντίων τους παντού, από τους δημοσιογράφους και τους διαιτητές μέχρι τους διοργανωτές της ευρωλίγκα... Υπομονή λίγο να δώσει κανένα πραγματικά σοβαρό ματς η ομάδα, μέχρι στιγμής πάντως πολύ καλή φαίνεται!

Πολύ σωστά τα λες και για τον Βον και για τον Κλέιζα..
Καλό θα είναι να πετύχει ο Ουέιφερ, αλλά και αν δεν πετύχει, το μοναστήρι να ναι καλά..
Για τον Κλέιζα, δεν με αφορά αν είναι 60% τριάρι και 40% τεσσάρι, ή το αντίστροφο..
Ο Ουόλτερ Μπέρι, σαν τριάρι είχε έρθει νομίζω απο το ΝΒΑ, στην ευρώπη έπαιζε τέσσερα, και έβαζε τριαντάρες.. Δεν νομίζω να ενδιέφερε κανέναν λοιπόν η ταμπέλα του
Ομοίως και οι Λεβινγστον - Μπαρλοου στον ΠΑΟΚ, ποτέ δεν ήταν ξεκάθαρα τριάρια ή τεσσάρια. Και δεν νομίζω να ενδιέφερε κανέναν αυτό..
Η διαφορά είναι ότι τότε, όταν χωρούσαν στην πεντάδα ο Πάσπαλι με τον Μπέρι ή ο Λέβινγκστον με τον Μπάρλοου, όλοι μιλούσαν για την μαγκιά του προπονητή, που χώρεσε δυο παιχταράδες στην ίδια πεντάδα, ενώ τώρα γράφουν για τις παρανοϊκές επιλογές του Γιαννάκη και τον Αγγελόπουλων, που πήραν ένα τριάρι στην ομάδα και έμειναν χωρίς τεσσάρι..
Εδώ λοιπόν θα σταθώ και εγώ ενάντια στου δημοσιογράφους. Δεν λέω ότι το κάνουν εσκεμμένα, ή ότι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, θα πω όμως ότι σε κάθε ευκαιρία την χολή τους για τον Γιαννάκη, αλλά και τους Αγγελόπουλους θα την στάξουν.
jorhe
QUOTE(manosss @ Oct 24 2009, 23:58 ) *
Θα μας πεις και μερικα σοβαρα επιχειρηματα απο τα δυο ολοκληρα παιχνιδια που ειδες και εβγαλες αυτο το συμπερασμα ή πεταξες την ..γνωμη σου και τελος?

Να σου απαντήσω εγώ,γιατί τον άλλο τον έφαγε ο πριόνης. α)Εντελώς λάθος επιλογές ξένων(0 ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ) Β)Εντελώς λάθος επιλογές Ελλήνων(Καυκήδες-πελεκάνοι κα) γ)Τεχνικό επιτελοίο για κλάματα και το σημαντικότερο,που πας ρε καραμήτρο όταν οάλλος σ΄εχει για πλακα και το ξέρεις? Δώσε μια ελπίδα σε μένα, το κακομήρη τον οπαδό, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! Ελπίζω να σε καλληψα.
a bullet for your head
QUOTE(Marciulionis @ Oct 26 2009, 16:30 ) *
Το κόλλημα δε με τον Βον δε το καταλαβαίνω. Όλοι γνωρίζουν ότι οι μέτριοι παίκτες του ΝΒΑ είναι ρίσκο κι αν πιάσει έπιασε. Αν όχι υπάρχουν παίκτες, δε χάθηκε ο κόσμος. Η ομάδα έχει σημασία κι όχι το αν θα καταφέρει να προσαρμοστεί ο κάθε Βον!

Aν χαρακτηριζες τον Ουειφερ(οχι μονο εσυ),μετριο παικτη του ΝΒΑ,τις μερες που πρωτοαποκτηθηκε,θα πεφταν να σε φανε πολλοι... rolleyes.gif ..
Εδω εγω τονισα τοτε,οτι παρα-ειναι ακριβοπληρωμενος...και επακολουθησε ''πολυσελιδος διαλογος''.. smiley.gif ..
Σιγουρα η ομαδα πρεπει να ειναι πανω απο ολα και ολους..ομως,μετα και την υιοθετηση του 3+3..για το οποιο εγινε τοσος πολυς ντορος,ο ΟΣΦΠ στηριξε παρα πολλα σ'αυτο,για το φετινο του προγραμματισμο..
Συν οτι πολυδιαφημιστηκε αρκετα..και ο κοσμος του ΟΣΦΠ ενθουσιαστηκε & ενιωσε συναμα και μια ανακουφιση..(λογω Κελατι..)..
Το να προσαρμοστει ''ο καθε Βον'',ειναι ενα πολυ σημαντικο στοιχημα..και απαραιτητο στοιχειο για τη δημιουργια της φετινης χημειας της ομαδας..απ τη στιγμη ειδικα που κοστιζει τοσα πολλα λεφτα..
Ειδαλλως..αν υπηρχε και η παραμικρη υποψια,οτι μπορει να μην ειναι συμβατος στο Ευρωπαικο μπασκετ και στα θελω του Γιαννακη,τοτε δεν θα επρεπε να αποκτηθει εξαρχης...
T.W.Is.M.
QUOTE(Sokos @ Oct 25 2009, 04:34 ) *
Πες τα. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο. Κι εγώ ήθελα σαν τρελός να φύγει ο Γιαννάκης το καλοκαίρι. Τώρα όμως πιστεύω ότι πρέπει να μείνει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, αφενός γιατί πολύ δύσκολα θα βρεις καλύτερο μέσα στη χρονιά και αφετέρου γιατί όποιον και να φέρεις μέσα στην χρονιά δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά...



Μηπως ειναι ωρα να αναλαβω καμια ομαδα?


Στο δευτερο σκελος συμφωνω.
Ilias7
Επειδη βλεπω οτι ακομα δεν αρχισε η σεζον και εχουμε αρχισει ηδη να το παιζουμε εξυπνοι και καποιοι να τα βλεπουν ολα στραβα κι ας μην ειναι..Εγω θα πω ενα πραγμα...Οτι φετος και τις 3 κουπες να παρουμε παλι θα υπαρχουν καποιοι που θα λενε να φυγει ο Γιαννακης..Μονο και μονο επειδη δε τον πανε..Ε!Αυτοι ειναι κομπλεξικοι και κανουν κακο στην ομαδα..Εμενα αυτοι ειναι η γνωμη μου..Και να ξερετε οτι αν φετος με το Γιαννακη παρουμε εστω 2 κουπες θα μεινει για αλλα 2 χρονια και πολυ καλα θα κανει..Αν νομιζετε οτι ειναι καλο μια ομαδα να αλλαζει συνεχεια προπονητη κανοντας πειραματα τοτε δε ξερετε μπασκετ..Οι ομαδες που εχουν εσωτερικη ηρεμια και καθολου γκρινια πανε μπροστα..Τα παραδειγματα ειναι πολλα...Και για το Μεσινα που ακουστηκαν πολλα φετος,εγω παω στοιχημα οτι ουτε στο Final Four δε θα παει φετος..Για να καταλαβαιτε πως ειναι να προπονεις μια νεα ομαδα..
Anaz
QUOTE
Tην μια διαβαζουμε για το τεχνικο τιμ που εχει αγαπημενα παιδια τον Βουισιτς και τον Χαλπεριν και κατατρωγει τους αμερικανους , την αλλη διαβαζουμε για το τεχνικο τιμ που προτιμα τους αμερικανους και αφηνει πισω τον Χαλπεριν..

Την μια διαβαζουμε μην τολμησει ο Γιαννακης να αφησει εξω τους Ουειφερ-Μπεβερλι , την αλλη διαβαζουμε τεραστιο λαθος του Γιαννακη που αφησε εξω τον Χαλπεριν και δηλωσε τον απροσαρμοστο Γουειφερ.

Συμπερασμα? Γκρινιαζουμε για να γκρινιαζουμε!!! Οτι μα οτι και να κανει ο Γιαννακης παντα μπινελικια τρωει!
Δικια η αδικα δεν ξερω
Αλλα δεν βαριεστε αυτην την μιρλα ακομα δεν αρχισε η χρονια??
Αδερφε, καταλαβαινεις οτι το ποστ σου ειναι εντελως ακυρο?? Τι γκρινια και μιρλα?? Εγω εξεφρασα μια συγκεκριμενη αποψη-εκτιμηση. Δεν με αφορα και δε με νοιαζει το τι λενε οι υπολοιποι..


QUOTE
Εδω εγω τονισα τοτε,οτι παρα-ειναι ακριβοπληρωμενος...και επακολουθησε ''πολυσελιδος διαλογος''..


Το να προσαρμοστει ''ο καθε Βον'',ειναι ενα πολυ σημαντικο στοιχημα..και απαραιτητο στοιχειο για τη δημιουργια της φετινης χημειας της ομαδας..απ τη στιγμη ειδικα που κοστιζει τοσα πολλα λεφτα..
Η αγωνιστικη αξια του Βον και το ζητημα της προσαρμογης του στα Ευρωπαικα δεδομενα, αλλα και το κατα ποσο ταιριαζει με τις αναγκες και τη χημεια της ομαδας, ειναι ενα θεμα ΑΣΧΕΤΟ με το οικονομικο και το κατα ποσο ειναι ακριβοπληρωμενος η οχι. Μη λεμε παλι τα ιδια.. rolleyes.gif
Εξαλλου το οικονομικο δεν μπαινει στην εξισωση για κανεναν Ολυμπιακο.
apkat
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 26 2009, 18:29 ) *
Aν χαρακτηριζες τον Ουειφερ(οχι μονο εσυ),μετριο παικτη του ΝΒΑ,τις μερες που πρωτοαποκτηθηκε,θα πεφταν να σε φανε πολλοι... rolleyes.gif ..
Εδω εγω τονισα τοτε,οτι παρα-ειναι ακριβοπληρωμενος...και επακολουθησε ''πολυσελιδος διαλογος''.. smiley.gif ..


Kαμια ομως καμια σχεση το ενα με το αλλο..

Δεν νομιζω οτι δεν παραδεχτηκε κανεις τοτε οτι ο Βον ειναι ενας μετριος παικτης του ΝΒΑ..Δηλαδη ενας παικτης των 10 ποντων οπως υπαρχουν πολλοι στο ΝΒΑ..Παραδειγματα ο Κλειζα ο Τσιλι και παρα πολλοι αλλοι..3-4 σε καθε ομαδα..Δεν υποστηριξε κανεις οτι ειναι Λεμπρον Κομπι η εστω Ιγκουονταλα..Ειναι προφανες οτι για τα δεδομενα του ΝΒΑ ηταν ενας μετριος παικτης αφου δεν ειχε 25 ποντους μο αλλα 10.

Ο "πολυσελιδος διαλογος" ειχε να κανει με καποιες φανταστικες τιμες για τον μισθο του που ειχαν εφευρεθει ειτε απο την μια πλευρα ειτε απο την αλλη.Δεν ειχε να κανει παντως με το μπασκετικο του επιπεδο στο οποιο λιγο πολυ ολοι συμφωνουσαν.

Αυτα προς αποφυγη δημιουργιας εντυπωσεων.
PARISINOS
QUOTE(Ilias7 @ Oct 26 2009, 18:47 ) *
Επειδη βλεπω οτι ακομα δεν αρχισε η σεζον και εχουμε αρχισει ηδη να το παιζουμε εξυπνοι και καποιοι να τα βλεπουν ολα στραβα κι ας μην ειναι..Εγω θα πω ενα πραγμα...Οτι φετος και τις 3 κουπες να παρουμε παλι θα υπαρχουν καποιοι που θα λενε να φυγει ο Γιαννακης..Μονο και μονο επειδη δε τον πανε..Ε!Αυτοι ειναι κομπλεξικοι και κανουν κακο στην ομαδα..Εμενα αυτοι ειναι η γνωμη μου..Και να ξερετε οτι αν φετος με το Γιαννακη παρουμε εστω 2 κουπες θα μεινει για αλλα 2 χρονια και πολυ καλα θα κανει..Αν νομιζετε οτι ειναι καλο μια ομαδα να αλλαζει συνεχεια προπονητη κανοντας πειραματα τοτε δε ξερετε μπασκετ..Οι ομαδες που εχουν εσωτερικη ηρεμια και καθολου γκρινια πανε μπροστα..Τα παραδειγματα ειναι πολλα...Και για το Μεσινα που ακουστηκαν πολλα φετος,εγω παω στοιχημα οτι ουτε στο Final Four δε θα παει φετος..Για να καταλαβαιτε πως ειναι να προπονεις μια νεα ομαδα..


Ναι ο μεσσινα βεβαια οταν πηρε την ΤΣΣΚΑ, νεος ηταν, αλλα την ευρωλιγκα την πηρε με τη μια.
Το ιδιο και ο ζοτς οταν ηρθε στον ΠΑΟ.
Ωστοσο δεν ειναι τοσο το αν θα παρεις την εηρωλιγκα. Αυτο ειναι και λιγο θεμα τυχης. Το θεμα ειναι το μπασκετ που παιζεις. Και η μπαρτσα περσυ νεα ομαδα ηταν , με πολλους νεους παιχτες, αλλα επαιξε με τη μια εξαιρετικο μπασκετ.
Ο ΟΣΦΠ απο την αλλη γενικα περσυ δεν επεισε. Μπορει να εφτασε φαιναλ 4 , αλλα γενικα οι εμφανισεις κατα τη διαρκεια της χρονιας μονο για φαιναλ 4 δεν ηταν.

γενικα για μενα αυτη η αναγκη για χρονο και υπομονη ειναι μυθος.

οι ομαδες βεβαιως και δεν χτιζονται σε μια μερα αλλα μερικοι μηνες ειναι ηδη αρκετο διαστημα για να δωσεις δειγματα γραφης. Ο γιαννακης αλλωστε μην ξεχναμε οτι δεν ηρθε περσυ στον ΟΣΦΠ αλλα προπερσυ στα μεσα της χρονιας.

για μενα κακως στηριχθηκε φετος ο γιαννακης απο τους αγγελοπουλος, οταν υπηρχε στο τραπεζι η λυση μεσσινα. Αν ο μεσσινα δεν ηταν ελευθερος , θα καταλαβαινα την επιλογη εως ενος σημειου ( υπο την εννοια οτι δεν υπηρχε διαθεσιμος καποιος ξεκαθαρα καλυτερος).

Ο γιαννακης εχει μια τελευταια ευκαιρια. Αν δεν παρει εστω ενα τροπαιο, για μενα θα μπει στη λιστα των πιο αποτυχημενων προπονητων εβερ.

υ.γ . Τα περι χρονου προσαρμογης ισχυουν και για τους παιχτες. Ο κλειζα που ειναι παιχταρας , κανει αμεσως τη διαφορα. Αλλοι παλι ακομα ψαχνονται , και το πιθανοτερο ειναι να ψαχνονται για παντα.
Οπως εχω πει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες οι διαφορες ΝΒΑ-ευρωπης ειναι τεραστιες στον τροπο παιχνιδιου. Αντι να ριχνει ενα καρο λεφτα σε παιχτες τυπου τσιλι και ουιφερ ο αγγελο, καλυτερα να αρχισει να στρεφεται απο εδω και περα σε λυσεις τυπου κλειζα. Πιο οικονομικες, πιο ευρωπαικες , ΠΟΛΥ ΠΙΟ σιγουρες.

Ο κλειζα για τον τροπο παιχνιδιου του ΝΒΑ μπορει να ηταν χειροτερος παιχτης απο τον τσιλι, για τα ευρωπαικα δεδομενα ομως ειναι ετη φωτος μπροστα του, και ας ειναι 1 μηνα στην ομαδα.
Anaz
QUOTE
για μενα κακως στηριχθηκε φετος ο γιαννακης απο τους αγγελοπουλος, οταν υπηρχε στο τραπεζι η λυση μεσσινα. Αν ο μεσσινα δεν ηταν ελευθερος , θα καταλαβαινα την επιλογη εως ενος σημειου ( υπο την εννοια οτι δεν υπηρχε διαθεσιμος καποιος ξεκαθαρα καλυτερος).

Ο γιαννακης εχει μια τελευταια ευκαιρια. Αν δεν παρει εστω ενα τροπαιο, για μενα θα μπει στη λιστα των πιο αποτυχημενων προπονητων εβερ.
Παντως και το αν θα ερχοταν ο Μεσσινα, ειναι ενα θεμα που μονο δεδομενο δεν πρεπει να θεωρειται.

Νομιζω οτι ειναι σαφεστατα υπερβολικο να κατηγοριοποειται ο Γιαννακης στους πιο αποτυχημενους προπονητες εβερ σε περιπτωση αποτυχιας, οταν εχει να αντιμετωπισει-εκθρονισει την πιο πετυχημενη ομαδα της δεκαετιας του καλυτερου προπονητη της Ευρωπης. Η αποστολη που του εχει ανατεθει δηλαδη ειναι εξ'αρχης εξαιρετικα δυσκολη.
Ilias7
QUOTE(PARISINOS @ Oct 26 2009, 21:15 ) *
Ναι ο μεσσινα βεβαια οταν πηρε την ΤΣΣΚΑ, νεος ηταν, αλλα την ευρωλιγκα την πηρε με τη μια.
Το ιδιο και ο ζοτς οταν ηρθε στον ΠΑΟ.
Ωστοσο δεν ειναι τοσο το αν θα παρεις την εηρωλιγκα. Αυτο ειναι και λιγο θεμα τυχης. Το θεμα ειναι το μπασκετ που παιζεις. Και η μπαρτσα περσυ νεα ομαδα ηταν , με πολλους νεους παιχτες, αλλα επαιξε με τη μια εξαιρετικο μπασκετ.
Ο ΟΣΦΠ απο την αλλη γενικα περσυ δεν επεισε. Μπορει να εφτασε φαιναλ 4 , αλλα γενικα οι εμφανισεις κατα τη διαρκεια της χρονιας μονο για φαιναλ 4 δεν ηταν.

γενικα για μενα αυτη η αναγκη για χρονο και υπομονη ειναι μυθος.

οι ομαδες βεβαιως και δεν χτιζονται σε μια μερα αλλα μερικοι μηνες ειναι ηδη αρκετο διαστημα για να δωσεις δειγματα γραφης. Ο γιαννακης αλλωστε μην ξεχναμε οτι δεν ηρθε περσυ στον ΟΣΦΠ αλλα προπερσυ στα μεσα της χρονιας.

για μενα κακως στηριχθηκε φετος ο γιαννακης απο τους αγγελοπουλος, οταν υπηρχε στο τραπεζι η λυση μεσσινα. Αν ο μεσσινα δεν ηταν ελευθερος , θα καταλαβαινα την επιλογη εως ενος σημειου ( υπο την εννοια οτι δεν υπηρχε διαθεσιμος καποιος ξεκαθαρα καλυτερος).

Ο γιαννακης εχει μια τελευταια ευκαιρια. Αν δεν παρει εστω ενα τροπαιο, για μενα θα μπει στη λιστα των πιο αποτυχημενων προπονητων εβερ.

υ.γ . Τα περι χρονου προσαρμογης ισχυουν και για τους παιχτες. Ο κλειζα που ειναι παιχταρας , κανει αμεσως τη διαφορα. Αλλοι παλι ακομα ψαχνονται , και το πιθανοτερο ειναι να ψαχνονται για παντα.
Οπως εχω πει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες οι διαφορες ΝΒΑ-ευρωπης ειναι τεραστιες στον τροπο παιχνιδιου. Αντι να ριχνει ενα καρο λεφτα σε παιχτες τυπου τσιλι και ουιφερ ο αγγελο, καλυτερα να αρχισει να στρεφεται απο εδω και περα σε λυσεις τυπου κλειζα. Πιο οικονομικες, πιο ευρωπαικες , ΠΟΛΥ ΠΙΟ σιγουρες.

Ο κλειζα για τον τροπο παιχνιδιου του ΝΒΑ μπορει να ηταν χειροτερος παιχτης απο τον τσιλι, για τα ευρωπαικα δεδομενα ομως ειναι ετη φωτος μπροστα του, και ας ειναι 1 μηνα στην ομαδα.


Σε αρκετα συμφωνω...
Βεβαια ειναι διαφορετικο να φτιαχνεις μια ολοκαινουργια ομαδα και διαφορετικο να πηγαινεις σε μια ομαδα που ειναι ηδη δεμενη...Δηλαδη οταν πηγε ο Μεσινα στη ΤΣΚΑ ηταν ηδη πριν ενας πολυ καλος προπονητης με ενα πολυ καλο ροστερ..Οσο για τον Ομπραντοβιτς οταν ηρθε στον ΠΑΟ δε βρηκε και τοση μεγαλη αντισταση για να παρει το πρωταθλημα..Γι αυτο ειπα οτι φετος ο Μεσινα δε θα κανει τιποτα το σημαντικο σε Ευρωπη και Ισπανια γιατι εχει μια ολοκαινουργια ομαδα,οπως ειχε ο Ολυμπιακος περσυ..Εννοειται πως φετος ο Γιαννακης θα εχει τη τελευταια του ευκαιρια..Αν ομως τα παει καλα και η ομαδα παρει κουπες θα πρεπει να μεινει και αυτο θα ειναι και το σωστο..Ηδη βλεπω οτι ομαδα εχει αρχισει να βαζει νεα στοιχεια στο παιχνιδι της που την κανουν πιο ελκιστικη..
PARISINOS
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2009, 19:28 ) *
Παντως και το αν θα ερχοταν ο Μεσσινα, ειναι ενα θεμα που μονο δεδομενο δεν πρεπει να θεωρειται.

Νομιζω οτι ειναι σαφεστατα υπερβολικο να κατηγοριοποειται ο Γιαννακης στους πιο αποτυχημενους προπονητες εβερ σε περιπτωση αποτυχιας, οταν εχει να αντιμετωπισει-εκθρονισει την πιο πετυχημενη ομαδα της δεκαετιας του καλυτερου προπονητη της Ευρωπης. Η αποστολη που του εχει ανατεθει δηλαδη ειναι εξ'αρχης εξαιρετικα δυσκολη.


Μα το θεμα οπως ειπα ειναι κυριως το μπασκετ που παιζει ο ΟΦΣΠ και οχι οι τιτλοι. Περσυ παρ οτι ειχε το μεγαλυτερο μπαντζετ της ευρωπης, υπηρξαν 5 ομαδες που επαιξαν ξεκαθαρα καλυτερο μπασκετ.

φετος βεβαιως ειναι διαφορετικη χρονια , ωστοσο επειδη τον προπονητη γιαννακη τον παρακολουθω καιρο, δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα διωρθωσει σε 2 μηνες , ελλατωματα που κουβαλαει χρονια.

επισης ακομα και αν υποθεσουμε οτι οντως η αποστολη του ειναι δυσκολη μιας και οντως ο ΠΑΟ ειναι μια καλοδουλεμενη μηχανη , που περνει χρονια τους τιτλους, ενα 0/9 ( η εστω 0/6) με το μεγαλυτερο μπαντζετ της ευρωπης , θα χτυπαει πολυ ασχημα.

Και ο μεσσινα οταν πηγε ΤΣΣΚΑ, πηρε μια ομαδα λουζερ, που μολις ειχε διαπραξει την μεγαλυτερη αυτοκτονια στα χρονικα των φαιναλ 4, ειχε να αντιμετωπισει μια ομαδα μοντελο , ισως την καλυτερη της εποχης φαιναλ 4 στην ευρωπη ( μακαμπι , εστω και χωρις σαρας, αλλα με σολομον) , και ομως εφερε σε περας την αποστολη του , και μαλιστα με τη μια.

Αυτες οι λεπτομερειες ειναι που διαχωριζουν τους καλους απο τους μεγαλους.

ο γιαννακης για μενα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακος προπονητης. Αλλωστε εχει δειξει εργο και σε μαρουσσι, και στην εθνικη. Ωστοσο εχει καποια ελλατωματα που θεωρω οτι τον κανουν να μη μπορει να διαχειριστει με απολυτη επιτυχια ροστερ που ειναι δομημενα με ενα και μονο στοχο...ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.

QUOTE(Ilias7 @ Oct 26 2009, 19:37 ) *
Σε αρκετα συμφωνω...
Βεβαια ειναι διαφορετικο να φτιαχνεις μια ολοκαινουργια ομαδα και διαφορετικο να πηγαινεις σε μια ομαδα που ειναι ηδη δεμενη...Δηλαδη οταν πηγε ο Μεσινα στη ΤΣΚΑ ηταν ηδη πριν ενας πολυ καλος προπονητης με ενα πολυ καλο ροστερ..Οσο για τον Ομπραντοβιτς οταν ηρθε στον ΠΑΟ δε βρηκε και τοση μεγαλη αντισταση για να παρει το πρωταθλημα..Γι αυτο ειπα οτι φετος ο Μεσινα δε θα κανει τιποτα το σημαντικο σε Ευρωπη και Ισπανια γιατι εχει μια ολοκαινουργια ομαδα,οπως ειχε ο Ολυμπιακος περσυ..Εννοειται πως φετος ο Γιαννακης θα εχει τη τελευταια του ευκαιρια..Αν ομως τα παει καλα και η ομαδα παρει κουπες θα πρεπει να μεινει και αυτο θα ειναι και το σωστο..Ηδη βλεπω οτι ομαδα εχει αρχισει να βαζει νεα στοιχεια στο παιχνιδι της που την κανουν πιο ελκιστικη..


Ο ζοτς βεβαια δεν πηρε μονο το πρωταθλημα , αλλα και την ευρωλιγκα με τη μια.

βεβαια συμφωνω μαζι σου κατα βαση, οτι αν ο γιαννακης παρει ευρωλιγκα η εστω πρωταθλημα, θα πρεπει να μεινει.

Αλλωστε για να το κανει αυτο, θα σημαινει οτι θα εχει αναθεωρησει μερικες απο τις παγιες πρακτικες του, οποτε δεν θα συντρεχει και λογος να τον αφησεις να φυγει.
Hakeem Olajuwon
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2009, 22:28 ) *
Παντως και το αν θα ερχοταν ο Μεσσινα, ειναι ενα θεμα που μονο δεδομενο δεν πρεπει να θεωρειται.


Ton messina τον ηθελε ο ολυμπιακος αλλα αυτος ζητησε την αποδεσμευση καποιων εγχρωμων κυριως παικτων(τον τσιλντρες δηλ. ή και τον σοφοwink.gif που θα κοστιζε παρα πολλα λεφτα και επισης δεν αρεσκοταν σε επιλογες απο το νβα για αυτο τον απερριψαν και κρατησαν τον γιαννακη.
Επισης για να ειμαστε δικαιοι με τον γιαννακη για την μη χρησιμοποιηση γουειφερ,τον συγκεκριμενο παικτη δεν υπηρχε καμμια περιπτωση να τον επιλεξουν ουτε ο ζοτς ουτε ο μεσσινα και γενικοτερα οι περισσοτεροι ευρωπαιοι προπονητες.
Αρα ο γιαννακης κανει οτι θα εκαναν οι περισσοτεροι προπονητες ενδεχομενως και παραπανω απο αυτο.
Ο μονος προπονητης που θα ταιριαζε ιδανικα με τον γουειφερ θα ηταν ο γκερσον αλλα και αυτος περασε και κατα γενικη ομολογια κριθηκε ως αποτυχημενος απο τον ολυμπιακο.Επισης ενας αλλος προπονητης που πιθανως θα πηγαινε τον φον θα ηταν ο στεργιος κουφος
Ilias7
QUOTE(PARISINOS @ Oct 26 2009, 21:44 ) *
Ο ζοτς βεβαια δεν πηρε μονο το πρωταθλημα , αλλα και την ευρωλιγκα με τη μια.


Ενταξει δε πηρε ακριβως την Ευρωλιγκα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους..Ηταν η χρονια που εγινε ο διαχωρισμος και ο μονος σημαντικος αντιπαλος που ειχε ηταν η Μακαμπι την οποια τη κερδισε και μεσα στη Θεσσαλονικη..Ειναι σαν να εχεις παρει το uefa και να λες πηρα το champion's league..Οχι οτι αλλαζουν πολλα αλλα ετσι ειναι η ιστορια...
Marciulionis
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 26 2009, 18:29 ) *
Aν χαρακτηριζες τον Ουειφερ(οχι μονο εσυ),μετριο παικτη του ΝΒΑ,τις μερες που πρωτοαποκτηθηκε,θα πεφταν να σε φανε πολλοι... rolleyes.gif ..
Εδω εγω τονισα τοτε,οτι παρα-ειναι ακριβοπληρωμενος...και επακολουθησε ''πολυσελιδος διαλογος''.. smiley.gif ..
Σιγουρα η ομαδα πρεπει να ειναι πανω απο ολα και ολους..ομως,μετα και την υιοθετηση του 3+3..για το οποιο εγινε τοσος πολυς ντορος,ο ΟΣΦΠ στηριξε παρα πολλα σ'αυτο,για το φετινο του προγραμματισμο..
Συν οτι πολυδιαφημιστηκε αρκετα..και ο κοσμος του ΟΣΦΠ ενθουσιαστηκε & ενιωσε συναμα και μια ανακουφιση..(λογω Κελατι..)..
Το να προσαρμοστει ''ο καθε Βον'',ειναι ενα πολυ σημαντικο στοιχημα..και απαραιτητο στοιχειο για τη δημιουργια της φετινης χημειας της ομαδας..απ τη στιγμη ειδικα που κοστιζει τοσα πολλα λεφτα..
Ειδαλλως..αν υπηρχε και η παραμικρη υποψια,οτι μπορει να μην ειναι συμβατος στο Ευρωπαικο μπασκετ και στα θελω του Γιαννακη,τοτε δεν θα επρεπε να αποκτηθει εξαρχης...


Συγγνώμη κιόλας άλλα αν χαρακτήριζε κανείς τον Ουέιφερ κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ, τότε ναι σίγουρα θα τον κράζανε όλοι ΚΑΙ πολλοί Ολυμπιακοί που παρακολουθούνε. Το θέμα και το ρίσκο είναι ότι ένας μέτριος παίκτης του ΝΒΑ μπορεί να είναι κορυφαίος στην Ευρώπη, απλά καλός ή και να μη πιάσει και καθόλου... Τώρα το πόσα πέρνει ή όχι είναι άσχετο από την αγωνιστική του αξία, κι από τη στιγμή που οι Αγγελόπουλοι δεν ενδιαφέρονται για το οικονομικό και τόσο καλά κάνουν και πέρνουν κι ορισμένα ρίσκα. Κι αν τους κάτσει, έκατσε!

ΥΓ: Ότι κι αν έρθει από ΝΒΑ θα διαφημιστεί θέλοντας και μη. Εμείς εκείνο το παικταρά το Ντέλκ δε τον είχαμε διαφημίσει? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2009, 21:28 ) *
Παντως και το αν θα ερχοταν ο Μεσσινα, ειναι ενα θεμα που μονο δεδομενο δεν πρεπει να θεωρειται.

Νομιζω οτι ειναι σαφεστατα υπερβολικο να κατηγοριοποειται ο Γιαννακης στους πιο αποτυχημενους προπονητες εβερ σε περιπτωση αποτυχιας, οταν εχει να αντιμετωπισει-εκθρονισει την πιο πετυχημενη ομαδα της δεκαετιας του καλυτερου προπονητη της Ευρωπης. Η αποστολη που του εχει ανατεθει δηλαδη ειναι εξ'αρχης εξαιρετικα δυσκολη.

Δεδομενο δεν μπορει να θεωρειται τιποτα..ομως ο Μεσσινα,μετα την ακρως επιτυχημενη του πορεια με την Κιντερ,με το καλημερα,εφτασε την ΤΣΚΚΑ πολυ ψηλα..και τωρα θα επιχειρησει να πραξει κατι αναλογο με την Ρεαλ..υπαρχει δηλαδη ενα σημειο αναφορας.

Η αποστολη σιγουρα ειναι πολυ δυσκολη..ομως στον Γιαννακη παρεχονται οι καλυτερες δυνατες συνθηκες, για να δουλεψει και να φερει τα επιθυμητα αποτελεσματα..Στις τελευταιες 2 σεζον, εχει να διαχειριστει καποιες εκ των ακριβοτερων ομαδων στα Ευρωπαικα χρονικα..και απολαμβανοντας τη πληρη στηριξη των κ.Αγγελοπουλων..
Ως τωρα εχει 0 στα 6...αν παει 0 στα 9?Θα ειναι υπερβολικο αν χαρακτηριστει 100% αποτυχημενος?
Ο ΠΑΟ στις αρχες-μεσα των 90' ειχε να εκθρονισει τον ΟΣΦΠ..και πηρε το πρωταθλητριων..που ηταν μια τεραστια επιτυχια..
PARISINOS
QUOTE(Ilias7 @ Oct 26 2009, 19:49 ) *
Ενταξει δε πηρε ακριβως την Ευρωλιγκα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους..Ηταν η χρονια που εγινε ο διαχωρισμος και ο μονος σημαντικος αντιπαλος που ειχε ηταν η Μακαμπι την οποια τη κερδισε και μεσα στη Θεσσαλονικη..Ειναι σαν να εχεις παρει το uefa και να λες πηρα το champion's league..Οχι οτι αλλαζουν πολλα αλλα ετσι ειναι η ιστορια...



Οχι, δεν ηταν η χρονια που εγινε ο διαχωρισμος. Ο ζοτς ηρθε το 99-00. Την ευρωλιγκα την πηρε εναντια σε ολους.

ο διαχωρισμος εγινε το 2000-2001, οπου χασαμε στον τελικο παλι απο τη μακαμπι.
Ilias7
QUOTE(PARISINOS @ Oct 26 2009, 21:55 ) *
Οχι, δεν ηταν η χρονια που εγινε ο διαχωρισμος. Ο ζοτς ηρθε το 99-00. Την ευρωλιγκα την πηρε εναντια σε ολους.

ο διαχωρισμος εγινε το 2000-2001, οπου χασαμε στον τελικο παλι απο τη μακαμπι.


Τα ευρωπαικα του βαζελου ειναι 1996,2000,2002,2007 και 2009..Το 2002 τη πηρε κοντρα σε ολους και ηταν ο τριτος του χρονος στην ομαδα..Το 2000 εγινε ο διαχωρισμος και το πηρε στη Θεσσαλονικη..Αν κανω λαθος sorry!!
polympoumpounas
QUOTE(Ilias7 @ Oct 26 2009, 21:49 ) *
Ενταξει δε πηρε ακριβως την Ευρωλιγκα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους..Ηταν η χρονια που εγινε ο διαχωρισμος και ο μονος σημαντικος αντιπαλος που ειχε ηταν η Μακαμπι την οποια τη κερδισε και μεσα στη Θεσσαλονικη..Ειναι σαν να εχεις παρει το uefa και να λες πηρα το champion's league..Οχι οτι αλλαζουν πολλα αλλα ετσι ειναι η ιστορια...


Οχι βεβαια! blink.gif

Ο διαχωρισμος εγινε την επομενη χρονια, τοτε που εχασε στον τελικο απο την Μακαμπι, ενω στην αλλη διοργανωση το πηρε η Κιντερ.Εχω βαρεθει να το ακουω αυτο, ειδικα απο Ολυμπιακους.Ελεος ρε παιδια, λες και μιλαμε για γεγονοτα που εγιναν πριν εξηντα χρονια, ουτε μια δεκαετια δεν εχει περασει

EDIT:Με προλαβε ο Παρισινος...
PARISINOS
QUOTE(Ilias7 @ Oct 26 2009, 19:59 ) *
Τα ευρωπαικα του βαζελου ειναι 1996,2000,2002,2007 και 2009..Το 2002 τη πηρε κοντρα σε ολους και ηταν ο τριτος του χρονος στην ομαδα..Το 2000 εγινε ο διαχωρισμος και το πηρε στη Θεσσαλονικη..Αν κανω λαθος sorry!!


καταρχας το #Βαζελος# προσεχε το σε αυτο το φορουμ. Δεν πειραζει ιδιαιτερα εμενα, αλλα μπορει να πειραξει αλλους.

κατα δευτερον, οπως ειπα ο διαχωρισμος εγινε την επομενη χρονια. Οχι οτι εχει σημασια βεβαια. Οπως ειπα συμφωνουμε στο γενικο πλαισιο του ποστ σου, οτι αν ο γιαννακης παρει κουπα, θα πρεπει να μεινει. πως θα μπορουσες αλλσωστε να διωξεις τον προπονητη που θα σου παρει κουπα μετα απο τοσα χρονια.
Ilias7
QUOTE(polympoumpounas @ Oct 26 2009, 22:02 ) *
Οχι βεβαια! blink.gif

Ο διαχωρισμος εγινε την επομενη χρονια, τοτε που εχασε στον τελικο απο την Μακαμπι, ενω στην αλλη διοργανωση το πηρε η Κιντερ.Εχω βαρεθει να το ακουω αυτο, ειδικα απο Ολυμπιακους.Ελεος ρε παιδια, λες και μιλαμε για γεγονοτα που εγιναν πριν εξηντα χρονια, ουτε μια δεκαετια δεν εχει περασει

EDIT:Με προλαβε ο Παρισινος...


Καλα ρε φιλαρακι ηρεμησε..Δε σε βρισαμε κιολας...Δεν ειμαστε στατιστικολογοι..Θυμομαστε καποια πραγματα και τα συζηταμε..

QUOTE(PARISINOS @ Oct 26 2009, 22:03 ) *
καταρχας το #Βαζελος# προσεχε το σε αυτο το φορουμ. Δεν πειραζει ιδιαιτερα εμενα, αλλα μπορει να πειραξει αλλους.

κατα δευτερον, οπως ειπα ο διαχωρισμος εγινε την επομενη χρονια. Οχι οτι εχει σημασια βεβαια. Οπως ειπα συμφωνουμε στο γενικο πλαισιο του ποστ σου, οτι αν ο γιαννακης παρει κουπα, θα πρεπει να μεινει. πως θα μπορουσες αλλσωστε να διωξεις τον προπονητη που θα σου παρει κουπα μετα απο τοσα χρονια.


Μαλλος κανω καποιο λαθος..Σορρυ..Οπως και να εχει δεν αλλαζει αυτο..Αλλα οπως ειπες και εσυ στα περισσοτερα συμφωνουμε..Λογικο ειναι αν δε παρει κατι φετος αφου λιγει το συμβολαιο του να φυγει..Σωστο ειναι αν παρει κατι να μεινει..Αν θες να λεγεσαι σωστη ομαδα για μενα αυτο κανεις..
polympoumpounas
QUOTE(Ilias7 @ Oct 26 2009, 22:06 ) *
Καλα ρε φιλαρακι ηρεμησε..Δε σε βρισαμε κιολας...Δεν ειμαστε στατιστικολογοι..Θυμομαστε καποια πραγματα και τα συζηταμε..


Ηρεμος ειμαι και μαλιστα αρκετα.Σου εδειξα με αυτο που εγρψα οτι νευριασα?

Το "ελεος" πηγαινει στο γεγονος οτι εχω βαρεθει(το εχω διαβασει παρα πολλες φορες) οτι το πανευρωπαικο του Παναθηναικου το 2000 ηταν με χωρισμενη την Ευρωπη και μαλιστα χρησιμοποιειται και πολλες φορες σαν επειχηρημα για να μειωσει καποιος τις επιτυχιες του Παναθηναικου στην Ευρωπη.
Ilias7
QUOTE(polympoumpounas @ Oct 26 2009, 22:12 ) *
Ηρεμος ειμαι και μαλιστα αρκετα.Σου εδειξα με αυτο που εγρψα οτι νευριασα?

Το "ελεος" πηγαινει στο γεγονος οτι εχω βαρεθει(το εχω διαβασει παρα πολλες φορες) οτι το πανευρωπαικο του Παναθηναικου το 2000 ηταν με χωρισμενη την Ευρωπη και μαλιστα χρησιμοποιειται και πολλες φορες σαν επειχηρημα για να μειωσει καποιος τις επιτυχιες του Παναθηναικου στην Ευρωπη.


Εγω δε το ειπα για να μειωσω την επιτυχια..Το ειπα γιατι ετσι το θυμωμουν..Αλλα εκανα λαθος...Η μια κουπα παντα ειναι μια κουπα και δεν αλλαζει που συνεπαγεται με μια επιτυχια ειδικα οταν ειναι και στην Ευρωπη...
a bullet for your head
QUOTE(apkat @ Oct 26 2009, 21:10 ) *
Kαμια ομως καμια σχεση το ενα με το αλλο..

Δεν νομιζω οτι δεν παραδεχτηκε κανεις τοτε οτι ο Βον ειναι ενας μετριος παικτης του ΝΒΑ..Δηλαδη ενας παικτης των 10 ποντων οπως υπαρχουν πολλοι στο ΝΒΑ..Παραδειγματα ο Κλειζα ο Τσιλι και παρα πολλοι αλλοι..3-4 σε καθε ομαδα..Δεν υποστηριξε κανεις οτι ειναι Λεμπρον Κομπι η εστω Ιγκουονταλα..Ειναι προφανες οτι για τα δεδομενα του ΝΒΑ ηταν ενας μετριος παικτης αφου δεν ειχε 25 ποντους μο αλλα 10.

Που προσεξες εσυ καποια συσχετιση?
Απλα εθιξα το ζητημα τυχων αντιδρασεων...με αφορμη διαφορετικες ''αφετηριες''..

Καθησα και διαβασα παρα πολλες σελιδες απ το τοπικ των μεταγραφων του ΟΣΦΠ, την εποχη που ανακοινωθηκε ο Ουειφερ..
Παρα πολλες αποψεις συντειναν στο οτι προκειται για εναν παρα πολυ αθλητικο και καλο παικτη,με ικανοτητα στο 1 vs 1,στο ανοιχτο γηπεδο,με καλο μακρινο σουτ,αλλα με οχι τοσο καλη δημιουργια..και πως πιθανοτατα ο ΟΣΦΠ στο προσωπο του να βρηκε τον σκορερ που εψαχνε..
Και σιγουρα θεωρηθηκε πολυ καλυτερη επιλογη απ'αυτη του Κελατι..
Δεν προσεξα να κυριαρχει η αποψη οτι προκειται για εναν μετριο..NBA'er..(πλην ισως του ΛΥΚΟΥ..),αλλα υπερτονιζοταν η πολυ καλη χρονια που ειχε περσι,αγωνιζομενος στους Ροκετς..
Ο χαρακτηρισμος ''μετριος''..για οποιον δεν εχει μ.ο. 25π,νομιζω οτι δεν ευσταθει...ο Ουειφερ εδειξε καποια καλα στοιχεια,αποδεικνυοντας οτι ειναι ενας πολυ αξιοπιστος ρολιστας..και οχι οτι ηταν μετριος παικτης.

Μετριοι παικτες ειναι π.χ. ο Εντουαρντο Ναχερα,ο Τζαρεντ Τζεφρις,ο Κολλινς,ο Μελβιν Ελι,ο Σαβλικ Ραντολφ,ο Γιοχαν Πετρο,ο Σον Μαρκς...και αρκετοι αλλοι..
Δεν νομιζω ο Ουειφερ να συγκαταλεγεται σ'αυτη τη κατηγορια παικτων..


Η δικη μου αποψη τοτε(δημοσιευση Νο 15.199):

-''Αυτα που εγω θα ηθελα να πω ειναι τα εξης:
-Ο Ουαφερ καταφερε και εκανε καποιο ''ξεπεταγμα'',παιρνοντας την ευκαιρια που του δοθηκε με τον τραυματισμο του ΜακΓκρειντι.Δεν πηρε τη θεση του βασικου SG..στα περισσοτερα παιχνιδια ερχοταν απ τον παγκο,μιας και οι Αρτεστ & Μπατιερ ξεκινουσαν στις θεσεις 2 & 3..
Οποτε προκυπτει το ενα δεδομενο-κρατουμενο..Μιλαμε λοιπον για ενα παικτη,που καταφερε & λειτουργησε-απεδωσε καλα, ερχομενος απ τον παγκο,ως ρολιστας,δινοντας επιθετικη κυριως φρεσκαδα-ωθηση.
-Οι Ροκετς ηταν μια ομαδα που ειχε σχετικα υψηλη επιθετικη παραγωγικοτητα(98.4π ανα παιχνιδι),με inside game(Γιαο),με καταστασεις εξτρα πασας(απο μεσα προς τα εξω κυριως),με μεγαλη δυναμη στα ρημπαουντ & με σχεδον 20 επιχειρουμενα τριποντα ανα αγωνα..
Τα αναφερω ολα αυτα, για να τονισω ισως,κατω απο ποιες ''συνθηκες'' ο Ουαφερ ηταν λειτουργικος.
-Το ποσοστο του στα τριποντα(39%),φαινεται καλο,ομως επαιρνε 2.5 προσπαθειες ανα παιχνιδι,σε αντιθεση με τα διποντα.
Οποτε δεν μιλαμε για εναν κλασικο σουτερ.

Ακουστηκαν παρα πολλα ονοματα εως τωρα.Σιγουρα ειναι ενας παικτης που διαθετει προσοντα και ικανοτητες,ομως απ τη μια θα πρεπει να ληφθουν υποψιν τα παραπανω που ανεφερα,κ απ την αλλη να δουμε(αν βεβαια ολοκληρωθει αυτη η κινηση),κατα ποσο θα μπορεσει να γινει ''συμβατος'' σ'αυτα που θα επιχειρησει να εφαρμοσει? ο Γιαννακης και εν τελει Αξιοποιησιμος..συν και το ποσο γρηγορα θα προσαρμοστει-εγκλιματιστει στα νεα γι'αυτον δεδομενα..''.
Anaz
QUOTE
Και ο μεσσινα οταν πηγε ΤΣΣΚΑ, πηρε μια ομαδα λουζερ, που μολις ειχε διαπραξει την μεγαλυτερη αυτοκτονια στα χρονικα των φαιναλ 4, ειχε να αντιμετωπισει μια ομαδα μοντελο , ισως την καλυτερη της εποχης φαιναλ 4 στην ευρωπη ( μακαμπι , εστω και χωρις σαρας, αλλα με σολομον) , και ομως εφερε σε περας την αποστολη του , και μαλιστα με τη μια.
Eνταξει, το παρουσιαζεις απο τη μια πλευρα.. Η αλλη λεει οτι πηρε μια ετοιμη ήδη κορυφαια ομαδα, και ειχε να αντιμετωπισει αντιστοιχα μια κορυφαια αλλα σημαντικα αποδυναμωμενη!
Επισης το ολο ζητημα με το μπατζετ ειναι αρκετα παρεξηγημενο.
Κατα τ'αλλα στα υπολοιπα που λες δεν διαφωνω..
QUOTE
ομως ο Μεσσινα,μετα την ακρως επιτυχημενη του πορεια με την Κιντερ,με το καλημερα,εφτασε την ΤΣΚΚΑ πολυ ψηλα..και τωρα θα επιχειρησει να πραξει κατι αναλογο με την Ρεαλ..υπαρχει δηλαδη ενα σημειο αναφορας.
ΜΙσο λεπτο ρε παιδια..Μιλαμε για τον Μεσινα!Τον δευτερο καλυτερο κ πιο πετυχημενο προπονητη της Ευρωπης!Νομιζω οτι υπαρχουν και ενδιαμεσα σταδια αναμεσα στην απολυτη επιτυχια και την απολυτη αποτυχια..
QUOTE
Ως τωρα εχει 0 στα 6...αν παει 0 στα 9?Θα ειναι υπερβολικο αν χαρακτηριστει 100% αποτυχημενος?

Οχι! Ειναι υπερβολικο να χαρακτηριστει στους πιο αποτυχημενους εβερ! Κατ'εμε σε αυτη τη κατηγορια συμεριλαμβανονται μονο περιπτωσεις προπονητων που ειχαν να διαχειριστουν ενα υλικο ξεκαθαρα καλυτερο απο των αντιπαλων και υπο ιδανικες συνθηκες και δεν καταφεραν να φερουν αποτελεσμα. Αυτο δεν ισχυει επ'ουδενι στη περιπτωση του Γιαννακη. Και οι συνθηκες ειναι αντιξοες (για διαφορους εξωαγωνιστικους λογους), και ο αντιπαλος εχει ενα τρομερο υλικο που το να καταφερεις να συνθεσεις ενα καλυτερο δεν ειναι ευκολη υποθεση ότι μπατζετ και να εχεις.
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2009, 23:39 ) *
Οχι! Ειναι υπερβολικο να χαρακτηριστει στους πιο αποτυχημενους εβερ! Κατ'εμε σε αυτη τη κατηγορια συμεριλαμβανονται μονο περιπτωσεις προπονητων που ειχαν να διαχειριστουν ενα υλικο ξεκαθαρα καλυτερο απο των αντιπαλων και υπο ιδανικες συνθηκες και δεν καταφεραν να φερουν αποτελεσμα. Αυτο δεν ισχυει επ'ουδενι στη περιπτωση του Γιαννακη. Και οι συνθηκες ειναι αντιξοες (για διαφορους εξωαγωνιστικους λογους), και ο αντιπαλος εχει ενα τρομερο υλικο που το να καταφερεις να συνθεσεις ενα καλυτερο δεν ειναι ευκολη υποθεση ότι μπατζετ και να εχεις.

Εχεις την αποψη σου..και η οποια ειναι σεβαστη.
Παντως ξεκαθαρα καλυτερο υλικο και ιδανικες συνθηκες...ο ΟΣΦΠ περσι,διαφημιστηκε και αυτοδιαφημιστηκε ως μια απ τις πιο γεματες απο μεγαλα ονοματα ομαδα..φετος,η πληροτητα και η ποιοτητα ειναι αδιαμφισβητητη..η προεδρικη στηριξη στο προσωπο του Γιαννακη..πολυ μεγαλη υποθεση.
Δεν ξερω τι εννοεις αναφεροντας τους διαφορους εξωαγωνιστικους λογους..
Ανταγωνισμος υπαρχει..στην Ελλαδα ελαχιστος(αριθμητικα)..και στην Ευρωπη μεγαλυτερος..ο ΟΣΦΠ ομως,τη τελευταια 2ετια,προβαλλεται και ειναι εκ των ισχυροτερων φαβορι.
Το να μην εχει κατακτηθει ουτε το κυπελο Ελλαδος,ειναι αποτυχια..και αν συνεχιστει το ''μηδεν εις το πηλικο'',θα μιλαμε για πληρη-τεραστια αποτυχια..
Επειδη ειναι καπως νωρις ακομη,δεν θα συνεχισω αλλο αυτη τη κουβεντα.Προς το τελος της σεζον & εχοντας μια πληρη εικονα,θα μπορουμε να βγαλουμε τοτε καλυτερα συμπερασματα.
PARISINOS
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2009, 21:39 ) *
Eνταξει, το παρουσιαζεις απο τη μια πλευρα.. Η αλλη λεει οτι πηρε μια ετοιμη ήδη κορυφαια ομαδα, και ειχε να αντιμετωπισει αντιστοιχα μια κορυφαια αλλα σημαντικα αποδυναμωμενη!
Επισης το ολο ζητημα με το μπατζετ ειναι αρκετα παρεξηγημενο.


E καλα σημαντικα αποδυναμωμενη δεν ηταν. Ηταν οντως λιγο χειροτερη, αλλα ενταξει ομαδα με παρκερ, βουισιτς, μπαστον και σολομον ειναι ομαδαρα. Παρεμενε η καλυτερη 5αδα του τουρνουα στα χαρτια. Τωρα ενταξει οντως δεν διαφωνουμε ιδιαιτερα . Αν και οσο ναναι , η ομαδα μπορει να ηταν σχετικα ετοιμη αλλα η ψυχολογια της ηταν υπο του μηδενος , και αυτο συνηθως ειναι πιο δυσκολο να διωρθωθει απο τον τροπο παιχνιδιου. Ασε που στα μεσα της χρονιας εχασε τον αντερσεν για ολη τη χρονια.

QUOTE(Anaz @ Oct 26 2009, 21:39 ) *
ΜΙσο λεπτο ρε παιδια..Μιλαμε για τον Μεσινα!Τον δευτερο καλυτερο κ πιο πετυχημενο προπονητη της Ευρωπης!Νομιζω οτι υπαρχουν και ενδιαμεσα σταδια αναμεσα στην απολυτη επιτυχια και την απολυτη αποτυχια..


Μα αυτο ειπα . Οτι δεν καταλαβα την παραμονη γιαννακη εφ οσον ενας τετοιος προπονητης ηταν διαθεσιμος. Αν δεν ηταν ελυθερος ο μεσσινο, θα ειχε πολυ περισσοτερη λογικη η κινηση παραμονης γιαννακη. Τωρα αν του εκαναν προταση , η εστω εδειξαν ενδιαφερον, και δεν εδειξε ζεστον παω , πασο.

QUOTE(Anaz @ Oct 26 2009, 21:39 ) *
Οχι! Ειναι υπερβολικο να χαρακτηριστει στους πιο αποτυχημενους εβερ! Κατ'εμε σε αυτη τη κατηγορια συμεριλαμβανονται μονο περιπτωσεις προπονητων που ειχαν να διαχειριστουν ενα υλικο ξεκαθαρα καλυτερο απο των αντιπαλων και υπο ιδανικες συνθηκες και δεν καταφεραν να φερουν αποτελεσμα. Αυτο δεν ισχυει επ'ουδενι στη περιπτωση του Γιαννακη. Και οι συνθηκες ειναι αντιξοες (για διαφορους εξωαγωνιστικους λογους), και ο αντιπαλος εχει ενα τρομερο υλικο που το να καταφερεις να συνθεσεις ενα καλυτερο δεν ειναι ευκολη υποθεση ότι μπατζετ και να εχεις.


Καταρχας οπως και να το δεις, αν δεν παρεις ΚΑΝΕΝΑΝ τιτλο, ειναι μεγιστη, παταγωδης αποτυχια. Ο ΠΑΟ μπορει να ειναι ομαδαρα και να εχει παιχταραδες, δεν ειναι ευκολο να τον εκθρονισεις, αλλα αν χασεις 9 τελικους στους 9, καλυτερα να παρατησεις το αθλημα.
Ωστοσο οπως ειπα οι τιτλοι δεν ειναι αυτοσκοπος. Το θεμα ειναι να παιξεις και μπασκετ. Και ο ΟΣΦΠ δεν εχει παιξει. Οχι επιπεδου παναθηναικου οπως θα επρεπε βαση μπαντζετ και αξιας παιχτων , αλλα ουτε καν επιπεδου φαιναλ 4.
Την πρωτη χρονια εφτασε να παιζει την εισοδο στους τελικους με το μαρουσσι στο καλαθι ενω στην ευρωλιγκα αποκλειστηκε ( οκ εδω δεν φερει απολυτη ευθηνη μιας και δεν ειχε διαλεξει το ροστερ) ενω τη δευτερη εχασε το πρωταθλημα με πλεονεκτημα εδρας, ενω στην ευρωλιγκα εφτασε στο φαιναλ 4 απο σποντα ( παρ οτι η εμφανιση του στον ημιτελικο ηταν πολυ καλη ομολογουμενος).

Επαναλαμβανω λοιπον οτι κατα τη γνωμη μου αν δεν παρει τιποτα φετος ο γιαννακης (και δεν εννοω απλα κυπελλο ελλαδας) , θα ειναι μεγιστη αποτυχια, ωστοσο το χειροτερο θα ειναι να μην παιξει μπασκετ, γιατι οπως ειπα , για να παρεις την ευρωλιγκα χρειαζεται και τυχη, για να παιξεις μπασκετ, απλα ικανοτητα. Ισως λοιπον, η εκφραση πλεον αποτυχημενος εβερ να ειναι υπερβολικη, αλλα οσο ναναι ...να εχεις να υψηλοτερο μπαντζετ στην ευρωπη για 3 χρονια και να μην καταφερεις να παιξεις ουτε μπασκετ...

Τελος παντων ας μην προτρεχουμε. Μπορει τα πραγματα φετος να ειναι διαφορετικα.
Anaz
Hταν πολυ ξεκαθαρο αυτο που ειπα. Ο Γιαννακης βρισκεται σε μια ομαδα που η πιεση του κοσμου ειναι αφορητη και δεν υπαρχει σε καμμια αλλη της Ευρωπης, και παραλληλα εχει να αντιμετωπισει μια ΜΕΓΑΛΗ ομαδα με τεραστια αυτοπεποιθηση και αερα πρωταθλητη που και τα σφυριγματακια της θα τα παρει. Οι εξωαγωνιστικες συνθηκες λοιπον καθε αλλο παρα ιδανικες ειναι.
Το υλικο του Παο ειναι επισης ΚΟΡΥΦΑΙΟ και κατέμε καλυτερο απο του Ολυμπιακου!

Το πως "διαφημιζεται" ο Ολυμπιακος δεν με απασχολει..

Επομενως..αποτυχημενος ΝΑΙ, σαφεστατα!! Στους πιο αποτυχημενους εβερ, ΟΧΙ. Εξηγησα γιατι.

Επισης οσων αφορα τη συζητηση με τον Γουειφερ δεν καταλαβαινω το ποιντ σου. σαφως και υπηρχαν καποιοι υπερενθουσιασμενοι, καποιοι αλλοι -οι περισσοτεροι- που εστιαζαν στα θετικα περισσοτερα και οπως συνηθιζεται παντα στημ μεταγγραφικη περιοδο με αισιοδοξια, και αλλοι ομως που δεν πολυσυμφωνουσαν με την επιλογη. Κι εγω θυμαμαι οτι εξ'αρχης ειχα πει πολλες φορες οτι ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα θεωρω οτι δεν ταιριαζει με τις αναγκες της ομαδας.
apkat
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 26 2009, 23:23 ) *
Που προσεξες εσυ καποια συσχετιση?
Απλα εθιξα το ζητημα τυχων αντιδρασεων...με αφορμη διαφορετικες ''αφετηριες''..

Καθησα και διαβασα παρα πολλες σελιδες απ το τοπικ των μεταγραφων του ΟΣΦΠ, την εποχη που ανακοινωθηκε ο Ουειφερ..
Παρα πολλες αποψεις συντειναν στο οτι προκειται για εναν παρα πολυ αθλητικο και καλο παικτη,με ικανοτητα στο 1 vs 1,στο ανοιχτο γηπεδο,με καλο μακρινο σουτ,αλλα με οχι τοσο καλη δημιουργια..και πως πιθανοτατα ο ΟΣΦΠ στο προσωπο του να βρηκε τον σκορερ που εψαχνε..
Και σιγουρα θεωρηθηκε πολυ καλυτερη επιλογη απ'αυτη του Κελατι..
Δεν προσεξα να κυριαρχει η αποψη οτι προκειται για εναν μετριο..NBA'er..(πλην ισως του ΛΥΚΟΥ..),αλλα υπερτονιζοταν η πολυ καλη χρονια που ειχε περσι,αγωνιζομενος στους Ροκετς..
Ο χαρακτηρισμος ''μετριος''..για οποιον δεν εχει μ.ο. 25π,νομιζω οτι δεν ευσταθει...ο Ουειφερ εδειξε καποια καλα στοιχεια,αποδεικνυοντας οτι ειναι ενας πολυ αξιοπιστος ρολιστας..και οχι οτι ηταν μετριος παικτης.

Μετριοι παικτες ειναι π.χ. ο Εντουαρντο Ναχερα,ο Τζαρεντ Τζεφρις,ο Κολλινς,ο Μελβιν Ελι,ο Σαβλικ Ραντολφ,ο Γιοχαν Πετρο,ο Σον Μαρκς...και αρκετοι αλλοι..
Δεν νομιζω ο Ουειφερ να συγκαταλεγεται σ'αυτη τη κατηγορια παικτων..


Dηλαδη απλως οι Ολυμπιακοι εχουν μια λατρεια για τον Ουειφερ πριν καν τον δουν να παιζει και οτι και να τους πεις τους φαινεται οτι υποτιμα τον παικταρα τους.

Τα δεδομενα ελεγαν οτι " Παρα πολλες αποψεις συντειναν στο οτι προκειται για εναν παρα πολυ αθλητικο και καλο παικτη,με ικανοτητα στο 1 vs 1,στο ανοιχτο γηπεδο,με καλο μακρινο σουτ,αλλα με οχι τοσο καλη δημιουργια..και πως πιθανοτατα ο ΟΣΦΠ στο προσωπο του να βρηκε τον σκορερ που εψαχνε.." + κακος αμυντικος..Και αυτα εξακολουθουν να ισχυουν..Δεν εχουν να κανουν αυτα τα στοιχεια με το αν ειναι μετριος παικτης για τα δεδομενα του ΝΒΑ..

Δεν ειπα οτι ειναι μετριος οποιος δεν εχει 25 ποντους μο..Οποιος ομως εχει 10 ποντους μο κατα κυριο λογο ειναι ενας μετριος παικτης για τα δεδομενα του ΝΒΑ.Πιθανον πολυ χρησιμος..Αλλα μετριος.Οπως ηταν και ο Τσιλι..και ο Κλειζα.Kαι ο Παργκο η ο παλιοτερα ο Ντελκ η ο Γκιριτσεκ.Μετριοι παικτες για τα δεδομενα του ΝΒΑ..Πολυ καλοι για τα δεδομενα της Ευρωπης..Eτσι και ο Βον..Στην καλυτερη του χρονια ηταν ενας μετριος παικτης για τα δεδομενα του ΝΒΑ.

Δηλαδη οι Ολυμπιακοι εσυ τι καταλαβες οτι πιστευαν;;οτι πηραν εναν ολ σταρ;;Εναν μελλοντικο ολ σταρ ισως;;Νομιζω την αξια του παικτη ολοι την καταλαβαιναν το ιδιο..

Παρισινε πως προκυπτει οτι ο Ολυμπιακος πηγε στο Φ4 απο σποντα;;Στην 8αδα απεκλεισε 3-1 την Ρεαλ και στο τοπ16 περασε με 5-1 ..

Αν το απο σποντα παει στην νικη στην Βιτορια δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι απο σποντα μια καθαρη νικη οπου ο Ολυμπιακος επαιξε πολυ καλυτερα..Στον ομιλο του τοπ16 δεν ηταν η καλυτερη ομαδα απο την στιγμη που εκανε 2 καθαρες νικες επι της Ταου και ειχε το 5-1;;

Μην παρεξηγηθει το υφος μου..Δεν ειναι επιθετικο..Απλα μου εκανε εντυπωση το σχολιο..
PARISINOS
QUOTE(apkat @ Oct 26 2009, 22:25 ) *
Παρισινε πως προκυπτει οτι ο Ολυμπιακος πηγε στο Φ4 απο σποντα;;Στην 8αδα απεκλεισε 3-1 την Ρεαλ και στο τοπ16 περασε με 5-1 ..

Αν το απο σποντα παει στην νικη στην Βιτορια δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι απο σποντα μια καθαρη νικη οπου ο Ολυμπιακος επαιξε πολυ καλυτερα..Στον ομιλο του τοπ16 δεν ηταν η καλυτερη ομαδα απο την στιγμη που εκανε 2 καθαρες νικες επι της Ταου και ειχε το 5-1;;

Μην παρεξηγηθει το υφος μου..Δεν ειναι επιθετικο..Απλα μου εκανε εντυπωση το σχολιο..


Μπα δεν περεξηγω , μην ανησυχεις smiley.gif

Απλα ειπα απο σποντα , γιατι θεωρω οτι 5 ομαδες ( ΠΑΟ, ΤΣΣΚΑ, ΤΑΟΥ, ΣΙΕΝΑ, ΜΠΑΡΤΣΑ) κατα τη διαρκεια της χρονιας επαιξαν πολυ καλυτερο μπασκετ απο τον ΟΣΦΠ.
Απλα το συστημα της ευρωλιγκα ειναι τετοιο που ουσιαστικα ολα τα λεφτα ειναι τα δυο παιχνιδια που παιζεις με τον βασικο σου ανταγωνιστη στο τοπ16 για την πρωτη θεση.
Παιζεις 20 παιχνιδια , η τυχη των οποιων κρινεται απο τα 2 παιχνιδια που ειπα. Αν τα κερδισεις , περνεις την πρωτη θεση του ομιλου, που αυτοματως σημαινει προκριση στο φαιναλ 4 κατα 90 τις εκατο ( μιας και παιρνεις πλεονεκτημα εδρας στην ευκολοτερη κληρωση).

Ο ΟΣΦΠ επαιξε καλυτερα και δικαια κερδισε στη βιτορια, ωστοσο αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η ΤΑΟΥ επαιζε αρκετα καλυτερο μπασκετ καθ ολη τη διαρκεια της χρονιας. Η εικονα δηλαδη που εβγαζαν οι δυο ομαδες πριν το παιχνιδι στη βιτορια ηταν οτι κατα πασα πιθανοτητα ο ΟΣΦΠ θα εχανε. Βεβαια ο ΟΣΦΠ διεψευσε ολα τα προγνωστικα και νικησε, νικη που ουσιαστικα τον εστειλε στο φαιναλ 4, αλλα οπως ειπα, δεν αναιρει το γεγονος οτι και παλι ο ΟΣΦΠ περασε ως αουτσαιντερ , χωρις να το περιμενει κανενας με βαση τις εμφανισεις του.
Και αυτο ειναι που καταλογιζω στον γιαννακη. Οπως ειπα το να μην παρεις την ευρωλιγκα δεν μπορει να σου καταλογιστει , μιας και οπως ειπες ειχε να ανταγωνιστει δυο ομαδες καλοδουλεμενες μηχανες με μεγαλη ποιοτητα( ΠΑΟ , ΤΣΣΚΑ). Ωστοσο το να εχεις το μεγαλυτερο μπαντζετ της ευρωπης, και να μην σε εχουν ουτε στα 4-5 φαβορι με βαση τις εμφανισεις σου, παει πολυ.

και αυτο ειναι κιολας το πιο συμαντικο πραγμα που πρεπει να πετυχει ο γιαννακης. Πρεπει να καταφερει να παιζει ο ΟΣΦΠ μπασκετ που να πειθει. Μεχρι στιγμης στα κοντα 2 χρονια που ειναι στην ομαδα , δεν το εχει πετυχει. Κερδιζει τις ομαδες που ειναι χαμηλοτερης δυναμηκοτητας, αλλα οταν παιζει σε μια δυσκολη εδρα, η οταν παιζει με ομαδα μεγαλης δυναμικοτητας, δινει την εντυπωση οτι παιζει σαν τη γατα με το ποντικη.

Ελπιζω να καταλαβες τι εννοουσα. Ισως το #απο σποντα # να μην ηταν η καλυτερη εκφραση. Ισως να επρεπε να ειχα πει οτι περασε για αλλη μια φορα απο την κλειδαροτρυπα , χωρις κανενας να τον περιμενει ( ασχετα αν εγω ο ιδιος -και αρκετοι αλλοι περσυ ειχαμε υποστηριξει στην αρχη της χρονιας οτι ο ΟΣΦΠ θα ειναι στο φαιναλ 4)
apkat
QUOTE(PARISINOS @ Oct 27 2009, 01:50 ) *
Ελπιζω να καταλαβες τι εννοουσα. Ισως το #απο σποντα # να μην ηταν η καλυτερη εκφραση. Ισως να επρεπε να ειχα πει οτι περασε για αλλη μια φορα απο την κλειδαροτρυπα , χωρις κανενας να τον περιμενει ( ασχετα αν εγω ο ιδιος -και αρκετοι αλλοι περσυ ειχαμε υποστηριξει στην αρχη της χρονιας οτι ο ΟΣΦΠ θα ειναι στο φαιναλ 4)


Δεν πολυσυμφωνω αλλα ναι καταλαβα τι λες..Βεβαια εστω οτι ο Παο επαιζε τελικο Ευρωλιγκας με την Μπαρτσα και την κερδιζε..Θα ελεγες οτι ο παο πηρε Ευρωλιγκα απο σποντα μιας και η Μπαρτσελονα μεσα στην χρονια ειχε παιξει καλυτερο μπασκετ απο τον παο;;

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχει σημασια ποτε θα δειξεις οτι εισαι η καλυτερη ομαδα.Οι κανονισμοι ειναι γνωστοι εξ'αρχης.Ο Ολυμπικαος εκει που επρεπε ηταν καλυτερος απο την Ταου και αυτο του φτανει..Ετσι και η Μπαρτσα..Ηταν η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη ολη την χρονια..Οταν επρεπε ομως να κερδισει εχασε..

Ο Παο λοιπον ειναι καθαρα ο πρωταθλητης και οχι η Μπαρτσα και ο Ολυμπιακος δικαια ομαδα του Φ4 και οχι η Ταου.
PARISINOS
QUOTE(apkat @ Oct 27 2009, 00:07 ) *
Δεν πολυσυμφωνω αλλα ναι καταλαβα τι λες..Βεβαια εστω οτι ο Παο επαιζε τελικο Ευρωλιγκας με την Μπαρτσα και την κερδιζε..Θα ελεγες οτι ο παο πηρε Ευρωλιγκα απο σποντα μιας και η Μπαρτσελονα μεσα στην χρονια ειχε παιξει καλυτερο μπασκετ απο τον παο;;

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχει σημασια ποτε θα δειξεις οτι εισαι η καλυτερη ομαδα.Οι κανονισμοι ειναι γνωστοι εξ'αρχης.Ο Ολυμπικαος εκει που επρεπε ηταν καλυτερος απο την Ταου και αυτο του φτανει..Ετσι και η Μπαρτσα..Ηταν η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη ολη την χρονια..Οταν επρεπε ομως να κερδισει εχασε..

Ο Παο λοιπον ειναι καθαρα ο πρωταθλητης και οχι η Μπαρτσα και ο Ολυμπιακος δικαια ομαδα του Φ4 και οχι η Ταου.


Ενταξει ναι δεν αντιλεγω οτι τα κρισιμα ειναι που μετρανε.

ωστοσο ομως ο ΠΑΟ θεωρω οτι περσυ επαιξε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ απο το τοπ 16 και μετα. Δηλαδη ειχαμε ενα δειγμα τουλαχιστον 10 παιχνιδιων ( αφου διελυσε δυο αρκετα καλες ομαδες οπως παρτιζαν και μαλαγα, συν μια εξαιρετικα σαν τη σιενα) οπου ειδα τον ΠΑΟ να πιανει αποδοση ικανη να σε παει φαιναλ 4. τις εμφανισεις που εκανε ο ΠΑΟ μεσα στην μαλαγα η στη σιενα , δεν νομιζω να τις εφτασε η μπαρσα σε κανενα σημειο της σεζον.

Ο ΟΣΦΠ εχει μονο εκεινο το παιχνιδι στη βιτορια, αρα μπορει καλιστα καποιος να θεωρησει οτι μαλλον ηταν η εξαιρεση που επιβεβαιωνε τον κανονα.

τελος παντων οπως ειπα και πριν , η φετινη χρονια θα δειξει πολλα οποτε ας μην προτρεχουμε. Ας δουμε τι θα κανει ο γιαννακης και φετος , και τα ξαναλεμε.
Επαναλαμβανω παντως οτι προτεραιοτητα του γιαννακη θα πρεπει να ειναι να παιξει η ομαδα του πειστικο μπασκετ. Με τετοιο μπαντζετ και προεδρους, ειναι το λιγοτερο που οφειλει στους φιλους της ομαδας του.
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Oct 26 2009, 23:28 ) *
Παντως και το αν θα ερχοταν ο Μεσσινα, ειναι ενα θεμα που μονο δεδομενο δεν πρεπει να θεωρειται.

Νομιζω οτι ειναι σαφεστατα υπερβολικο να κατηγοριοποειται ο Γιαννακης στους πιο αποτυχημενους προπονητες εβερ σε περιπτωση αποτυχιας, οταν εχει να αντιμετωπισει-εκθρονισει την πιο πετυχημενη ομαδα της δεκαετιας του καλυτερου προπονητη της Ευρωπης. Η αποστολη που του εχει ανατεθει δηλαδη ειναι εξ'αρχης εξαιρετικα δυσκολη.


Στους πιο αποτυχημενους ever ισως και οχι. Με βαση το συνολο της καριερας του σε καμια περιπτωση, με βαση την καριερα του στον Ολυμπιακο θα ειναι υπο συζητηση. Θα ειναι ομως ο πιο αποτυχημενος απο την πρωτη ανοδο του Ολυμπιακου και μετα, δηλαδη επι εποχης επαγγελματικου πρωταθληματος και ΕΣΑΚΕ. Αντε να ειναι δευτερος μετα το Ζουρο και συγκρινοντας παντα με τους προκατοχους του στον Ολυμπιακο και μονο.
apkat
QUOTE(PARISINOS @ Oct 27 2009, 02:24 ) *
Ο ΟΣΦΠ εχει μονο εκεινο το παιχνιδι στη βιτορια, αρα μπορει καλιστα καποιος να θεωρησει οτι μαλλον ηταν η εξαιρεση που επιβεβαιωνε τον κανονα.


Βεβαια απο το τοπ16 και μετα ο Ολυμπιακος ειχε 8-2(πριν το Φ4) και η Ταου 6-5..Ικανοποιητικο δειγμα για να φανει η διαφορα..

Τεσπα καταλαβα τι λες και δεν πολυδιαφωνουμε..
Manu7
Εγώ θεωρώ ότι η Μπάρτσα έπαιξε σίγουρα το καλύτερο μπάσκετ σε όλη τη χρονιά.Αλλά δεν νομίζω ότι την εποχή του final four δεν ήταν σε καλή κατάσταση.Το ματς με την Τσσκα ήταν κατ'εμέ κακή παρένθεση γιατί ενώ ξεκίνησε καλά και είχε επιβάλει το ρυθμό της λόγω της απειρίας και των εγκλημάτων από τον προπονητή της και λόγω Σίσκα δεν πήγε τελικό.Άλλωστε μετά στους τελικούς του πρωταθλήματος έκανε πλάκα στην Ταού.Γενικά,θεωρώ ότι ήταν σε εξίσου καλή κατάσταση με τον Πάο εκείνη την εποχή.

Αυτά σαν παρένθεση στη συζήτηση σας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.