Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Α.Ε.Κ. - Playoffs 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
SteelGandalf
Basket League Playoffs 2017

4η Φάση (Μικροί Τελικοί) - 2ος Αγώνας

Τετάρτη, 31/5/2017, 17:30
(novasports2HD "live")

Άρης - Α.Ε.Κ.

Δεύτερος αγώνας, ο πονηρός. Σε λίγη ώρα ο Άρης καλείται να βρει απαντήσεις απέντι στην Α.Ε.Κ. και να φέρει την σειρά στα ίσα. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και θα κινδυνέψει να χάσει και αυτή την σειρά με 3-0.

QUOTE(www.pressaris.gr - 31/5/2017)
Με εγωισμό, κόσμο και Κάμινγκς έτοιμος ο Άρης για το 1-1 (PRESSARIS LIVE, 17:30)

Με τον Γουίλ Κάμινγκς στο ρόστερ του ο Άρης θα προσπαθήσει σήμερα (17:30) στο Αλεξάνδρειο να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά των μικρών τελικών με την ΑΕΚ και να μπει και πάλι ισότιμα στο παιχνίδι για την τρίτη θέση.

Οι κίτρινοι θέλουν όσο τίποτα άλλο να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα. Στο αγωνιστικό τμήμα, σε παίκτες και προπονητές υπάρχει ακόμα έντονος εγωισμός και το κίνητρο – κόντρα σε όλα τα προβλήματα – παραμένει υψηλό.

Θέλουν να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο την τρίτη θέση, πρώτα από όλα για τους ίδιους τους, τους εαυτούς και μετά για τον κόσμο, που και σήμερα θα είναι παρών.

Ο Άρης μπαίνει στη μάχη του δεύτερου μικρού τελικού με την ΑΕΚ έχοντας ένα πρόβλημα λιγότερο, καθώς ο Γουίλ Κάμινγκς θα βρίσκεται στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το χτύπημα στη γάμπα που “κληρονόμησε” στον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, άφησε στην άκρη τις όποιες αντιρρήσεις είχε για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που του οφείλονται και σήμερα θα μπει να παίξει κανονικά.

Η απουσία του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς είναι πολύ σημαντική σε αυτόν τον αγώνα και αυτοί που θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Σέρβου, θα είναι και πάλι οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο Άρης με δεδομένη την απουσία των Ούκιτς και Μακ Γκραθ (ακόμα κι αν πάρει λεπτά συμμετοχής δεν είναι στο 100%) υπερτερεί στην περιφέρεια και εκεί πρέπει να “χτυπήσει” την ΑΕΚ σήμερα, να κάνει το 1-1 με κάθε τρόπο και να πάει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για να προσπαθήσει για το μπρέικ στη δεύτερη ευκαιρία του.
El_Cid
Κάτι μου λέει ότι σήμερα θα κερδίσουμε και μάλιστα εύκολα. Αναρωτιέμαι πόσο κόσμο θα έχει πάντως.
ashton
o McGrath βγηκε για προθερμανση αλλα δεν ειναι οκ για να παίξει, ενώ προβλημα στο δαχτυλο του ποδιου εχει και ο Μιλοσεβιτς.
Ελπιζω να ταξιδεψε ο Μωραϊτης και να μην ειχε εξεταστική στο σχολείο ..
ashton
stats play by play κλπ
http://www.fibalivestats.com/u/ESAKE/615143/
SteelGandalf
Πάντως σε αυτό το 1ο ημίχρονο παρακολουθούμε ωραίο και δυναμικό μπάσκετ και από τις δύο ομάδες.

1η Περίοδος

Άρης - Α.Ε.Κ. : 21-22

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Α.Ε.Κ. : 51-43

Στο 1ο δεκάλεπτο η Α.Ε.Κ. είχε την υπεροχή στο σκοράρισμα με τον Άρη να προσπαθεί να ακολουθήσει. Στο 2ο, η άμυνα του Άρη καθόρισε τα δεδομένα, με αποτέλεσμα να πάρει σειρά η επίθεση του και να πάρει τα ηνία του αγώνα.
SteelGandalf
3η Περίοδος

Άρης - Α.Ε.Κ. : 68-63

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Α.Ε.Κ. : 85-91

...

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 31/5/2017)
Γκρι αλητεία…

Η αλητεία στο μπάσκετ έχει χρώμα γκρι. Το είδαν όλοι σήμερα στο Αλεξάνδρειο. Ο Άρης ηττήθηκε από τον Σχινά, τον Μπήτη και τον Μαγκλογιάννη με σκορ 85-91 και όχι φυσικά από την ΑΕΚ που απλά έπαιζε… Αυτό που έγινε σήμερα στο Παλέ λέγεται έγκλημα. Τίποτα λιγότερο.


Το σκηνικό ήταν και πάλι έτοιμο από τις γκρι σκιές. Η διαιτησία των Μπήτη και Μαγκλογιάννη ήταν προκλητική, αλλά εν τέλει το μόνο που κατάφεραν οι δύο “λίγοι” διαιτητές ήταν να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα του Πρίφτη, να βάλουν και τον κόσμο στο ματς και ο Άρης να κάνει εκρηκτικό δεύτερο δεκάλεπτο.

Στο πρώτο δεκάλεπτο και αφού χρεώθηκε με δύο γρήγορα φάουλ ο Καββαδάς (μπορεί να μην ήταν κανένα από τα δύο…) η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκε με 11-16 (7’), αλλά οι κίτρινοι με τον Τσαϊρέλη να έχει 2/2 τρίποντα ισορρόπησαν και μείωσαν σε 21-22 στο τέλος της περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο Μπήτης και Μαγκλογιάννης έκαναν αίσχη. Τόσο απλά. Χρέωσαν με τεχνική ποινή τον Πρίφτη που ήταν έξαλλος με αυτά που έβλεπε, το Παλέ πήρε φωτιά και το 23-28 στο 13’ έγινε 35-28 στο 15’ με τον Άρη να “δαγκώνει” την ΑΕΚ σε άμυνα και επίθεση! Ο Βασιλειάδης προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα του στο ματς, μείωσε σε 37-32 (16’), αλλά ο Άρης είχε βρει ρυθμό και με εξαιρετικούς τους Μούρτο (11π.) και Γιάνκοβιτς (9π.) προηγήθηκε με 47-37 (18’) και 51-41 λίγο πριν ο Ελονού με βολές μειώσει σε 51-43 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Οι γκρι συνέχισαν το έργο τους και στην τρίτη περίοδο. Στο 25’ ο Μαγκλογιάννης αντί να δώσει επιθετικό φάουλ στον Μαυροκεφαλίδη που έριξε αγκωνιά στον Καββαδά, χρέωσε τον σέντερ του Άρη με το τρίτο του φάουλ. Ο Σχινάς έδωσε τεχνική ποινή στον Πρίφτη, που ήταν η δεύτερη και τον απέβαλλε! Η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 56-56, αλλά ο Άρης κατάφερε με Τσαϊρέλη και Γιάνκοβιτς να ξεφύγει και πάλι, κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο 68-63.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα την τέταρτη περίοδο. Προηγήθηκε με τον Ελονού με 68-69 (32’) και λίγο αργότερα ο Μαυροκεφαλίδης έκανε το 71-74 (34’), αναγκάζοντας τον Καμπερίδη να πάρει τάιμ άουτ. Οι κίτρινοι ισορρόπησαν, ισοφάρισαν σε 76-76 (35’), αλλά ήταν πάντα εκεί η αλητεία των γκρι να προστατεύει την ΑΕΚ, η οποία με τον Ελονού πρωταγωνιστή ξέφυγε με 76-81 (3:54). Ο Άρης επέστρεψε με πολύ καλές άμυνες – χρησιμοποίησε και ζώνη – και με 4/4 βολές του Γιάνκοβιτς μείωσε σε 80-81 (3:10).

Η αλητεία δεν είχε όρια σήμερα… Ο Ντίξον πέρασε το κέντρο στα 14’’, κάνοντας παράβαση, την οποία αγνόησαν οι διαιτητές, όπως και το αίτημα του Άρη να δουν την φάση στο βίντεο. Ο Μαγκλογιάννης έδωσε φάουλ υπέρ του Ντίξον που έκανε το 80-82 με 1/2 βολές, ακολούθησε άστοχο τρίποντο του Τσαϊρέλη και εύστοχο του Μαυροκεφαλίδη για το 80-85 (1:35). Ο Ζάρας μείωσε σε 82-85 με 2/2 βολές (1:23), ο Λαρεντζάκης έκανε το 82-87 (1:04), ο Καββαδάς με 1/2 βολές έγραψε το 83-87 στα 52’’, αλλά ο Ζάρας αστόχησε σε τρίποντο και έκανε λάθος πάσα στη συνέχεια, δίνοντας την ευκαιρία στον Μαυροκεφαλίδη να κάνει το 83-89. Ο Ζάρας μείωσε σε 85-89 στα 10’’ πριν το τέλος, αλλά ήταν αργά… Το έγκλημα είχε ολοκληρωθεί.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 51-43, 68-63, 85-91.
Gangster
Ενταξει, αδιαφορη σειρα και βλεπουμε αυτα τα πραγματα??

Να καθομαστε να δουμε εναν αγωνα να χαρουμε λιγο μπασκετ μιας και θα κανουμε να δουμε κανα τριμηνο παλι...και να μας γυρνανε το μυαλο αναποδα? Χαλια η ομαδα φετος αλλα αυτο το πραγμα με τους γκρι φετος δεν το ξαναθυμαμαι... shot.gif shot.gif 68.gif 68.gif
tuareg
τα ειδαμε ολα οκ...νταξει καλυτερα να κατεβασουμε φλιωνη χρηστιδη και το εφηβικο το σαββατο...
gerorge
QUOTE (tuareg @ May 31 2017, 19:43 ) *
τα ειδαμε ολα οκ...νταξει καλυτερα να κατεβασουμε φλιωνη χρηστιδη και το εφηβικο το σαββατο...



Δινουν πανελληνιες την επομενη βδομαδα οποτε δυσκολα biggrin.gif

ashton
Σωτήρης Μανωλόπουλος (προπονητής ΑΕΚ): «Με συγχωρείτε για τη φωνή μου, αλλά έπρεπε να είμαι εδώ. Έγινε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης έπαιξε πολύ καλύτερα, δεχθήκαμε 51 πόντους που οφείλονταν κυρίως σε κακές δικές μας επιθέσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο. Παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα και στην επίθεση εκτελέσαμε το πλάνο. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι, συγχαρητήρια στον Άρη. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες γιατί τα έδωσαν όλα».

Γιαννούλης Λαρεντζάκης (μπασκετμπολίστας ΑΕΚ): «Το παιχνίδι ήταν δυνατό, έτσι όπως το περιμέναμε. Ήταν διαφορετικό από το πρώτο, γιατί ο Άρης εδώ βγάζει πολλή ενέργεια, παίζει πιο δυνατά. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε στην δύναμη και την συγκέντρωση, στο δεύτερο μας είπε ο κόουτς να δυναμώσουμε, να παίξουμε με το πλάνο μας και τα καταφέραμε. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και ήρθε η νίκη».

Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής Άρη): «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Τους ζητώ συγγνώμη που δεν ήμουν μαζί τους σχεδόν στο μισό παιχνίδι.

Ό,τι κάνω εδώ και τρία χρόνια το κάνω με όλη μου την ψυχή, χωρίς να σκέφτομαι καν την επόμενη στιγμή. Και το ίδιο κάνουν και οι παίκτες. Ειδικά στο τέλος της χρονιάς όλοι μου οι παίκτες κάνουν το ίδιο πράγμα, εδώ και τρία χρόνια. Το ότι παλεύουν έτσι οι παίκτες σε ανούσιους αγώνες δείχνει κάτι για όποιον το βλέπει.

Για την διαιτησία έχω αγανακτήσει και έχω κουραστεί. Αν θέλουν να κρυφτούν πίσω από το γεγονός ότι μπορεί εγώ να είμαι γραφικός και ότι γκρινιάζω και ότι ο Άρης εδώ και τρία χρόνια γκρινιάζει, ας κρυφτούν πίσω από αυτό. Ας ασχοληθεί η ΚΕΔ και η Ομοσπονδία που είναι τα αρμόδια όργανα. Δεν έχω να πω κάτι. Ότι είχα να πω το είπα, έχω τελειώσει.

Έχω αποβληθεί μια ακόμη φορά στην καριέρα μου, πριν από πολλά χρόνια σε ένα παιδικό. Μη συζητάμε επιμέρους φάσεις… Τι να πω; Αν ξεκόλλησε ο σβέρκος του Καββαδά από την αγκωνιά και σφυρίχτηκε φάουλ; Ότι ο Κάμινγκς στην φάση που χρεώθηκε με φάουλ έσπασε το πλευρό του;».

Σπύρος Μούρτος (αρχηγός Άρη): «Σήμερα δώσαμε μια πολύ μεγάλη μάχη όλα τα παιδιά. Έγινε ένα παιχνίδι πολύ υψηλής έντασης, με πάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε και χωρίς τον Ουίλ και αυτό μας στοίχισε αυτό. Έχω την εντύπωση ότι αδικηθήκαμε λίγο σήμερα, αν και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για την διαιτησία. Πιστεύω πως ήταν άδικη και η αποβολή του κόουτς. Δεν μπορείς να μας αφήσεις σε εκείνο το σημείο χωρίς τον προπονητή μας. Πιστεύω πως δεν έγινε κάτι τόσο τρομερό ώστε να μας αφήνουν χωρίς προπονητή. Μόνο αυτό έχω να κάνω σαν σχόλιο για την διαιτησία. Τίποτα άλλο.

Το Σάββατο πάμε στην Αθήνα για να κερδίσουμε, δεν πάμε για να χάσουμε, να τελειώσει η σειρά. Θα πάμε να κερδίσουμε.

Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο κόουτς. Δεν είναι κάτι παράλογο. Δεν υπάρχει αθλητής, ούτε προπονητής σε όλο τον πλανήτη, που να μπαίνει στις τέσσερις γραμμές για να χάσει. Είτε είναι ανούσια ματς, είτε οτιδήποτε. Έχουμε εγωϊσμό, είμαστε αθλητές και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Εφόσον οι κανόνες του πρωταθλήματος είναι αυτοί τους ακολουθούμε και όταν μπαίνουμε στο παρκέ παίζουμε για να κερδίσουμε. Αυτή είναι η ουσία του πράγματος.

Εγώ πίστευα ότι δεν θα χάναμε σήμερα το παιχνίδι. Είμαι στενοχωρημένος, αλλά μέχρι εκεί. Όπως σας είπα το Σάββατο για να κερδίσουμε».

http://esake.gr/el/4E0A28AD

χαιλαιτς απο νοβα

http://www.novasports.gr/basket/ellada/sto.../live-aris-aek/

http://nvcdn.forthnet.gr/novasports/ARIS_AEK_310517.mp4
SteveNashidis
Ούτε μία σημαντική , μεγάλη ή και "έκπληξη" νίκη δεν έκανε ο Άρης φέτος. Πληρώνει τις κακές επιλογές ξένων. Καλό είναι να χαμηλώσουν οι προσδοκίες από τη διοίκηση και με χαμηλά το κεφάλι έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Μπορεί να είναι και μία κακή παρένθεση η φετινή χρονιά.
nikmamba
QUOTE (Voyager @ May 31 2017, 22:09 ) *
Ούτε μία σημαντική , μεγάλη ή και "έκπληξη" νίκη δεν έκανε ο Άρης φέτος. Πληρώνει τις κακές επιλογές ξένων. Καλό είναι να χαμηλώσουν οι προσδοκίες από τη διοίκηση και με χαμηλά το κεφάλι έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Μπορεί να είναι και μία κακή παρένθεση η φετινή χρονιά.

δεν ηταν σημαντικη νικη στο κυπελλο με την αεκ?δεν ηταν σημαντικες νικες το σκουπισμα του παοκ τη στιγμη που ο παοκ ειχε ενισχυθει ενω ο αρης αποδυναμωθει?δεν κερδισε την αεκ στην ρεγκιουλαρ?δεν εκανε νικη κοντρα στην μπανβιτ στην ευρωπη και νικη εκτος που του κλαπηκε?

σημερα μετα απο αυτο το ματς βγηκες να μας πεις να χαμηλωσει το ταβανι ο αρης?σμετα απο τετοια εγκληματα σε αδιαφορο ματς?
SteelGandalf
Το παρακολούθησα το σημερινό παιχνίδι και θλίβομαι πραγματικά. Τι να γράψω και τι να σχολιάσω...

Αν θελήσουν για ακόμη μια φορά να μας πείσουν πως όλα όσα συνέβησαν ήταν φυσιολογικά, λυπάμαι αλλά θα πάψω να ασχολούμαι ΚΑΙ με το μπάσκετ (ξέρω, κανέναν δεν τον ενδιαφέρει αυτό).

Μπορώ να διοχετεύσω την ενέργεια μου και να αφιερώσω τον χρόνο μου σε άλλες ασχολίες οι οποίες, αν μη τι άλλο, δεν θα μου χαλούν ούτε την διάθεση, ούτε την ψυχολογία.-
nikmamba
εν το μεταξυ μετα τις αντρικιες δηλωσεις πριφτη για το μαγαζακι του σωληνα λογικα ψαχνουμε και παλι για ομοσπονδιακο προπονητη
SteelGandalf
QUOTE(www.sport24.gr - 31/5/2017)
Ανακοίνωση του Άρη κατά της διαιτησίας

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει με ειρωνικό τρόπο τους ρέφερι του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. "Ο Άρης έχει αδικηθεί και στο παρελθόν, αλλά αυτήν τη φορά οι διαιτητές υπερέβαλαν εαυτούς για να ηττηθεί η ομάδα μας", αναφέρουν.

Στον Άρη "βράζουν" με την συμπεριφορά της διαιτησίας στο δεύτερο ματς της σειράς των μικρών τελικών κόντρα στην ΑΕΚ, στο οποίο και έχασαν (91-85). Σε ένα παιχνίδι που ο Δημήτρης Πρίφτης αποβλήθηκε, με τους Βασίλη Καββαδά και Ουίλ Κάμινγκς να τραυματίζονται, από το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου. Οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις των ρέφερι, θεωρώντας πως σε αρκετές φάσεις τους αδίκησαν. Μάλιστα, έβγαλαν και σχετική ανακοίνωση, με την οποία δίνουν συγχαρητήρια στους "γκρι" με ειρωνικό τρόπο, επισημαίνοντας πως υπερέβαλαν εαυτούς για να ηττηθεί η ομάδα τους.

Η ανακοίνωση του Άρη:

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Σχινά, Μπήτη και Μαγκλογιάννη, οι οποίοι οδήγησαν τη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ εκεί που έπρεπε, στο 2-0.

Ο ΑΡΗΣ έχει αδικηθεί και στο (πρόσφατο και μη) παρελθόν, όμως αυτήν τη φορά οι τρεις διαιτητές χρειάστηκε να υπερβάλλουν εαυτούς για να ηττηθεί η ομάδα μας, αφού ούτε η αποβολή του προπονητή μας, ούτε η διακομιδή του Will Cummings στο νοσοκομείο, ούτε ο νέος τραυματισμός του Βασίλη Καββαδά φαίνονταν ικανοί παράγοντες για να λυγίσουν τους παίκτες μας, οι οποίοι πήραν διαφορά 10 πόντων στον αγώνα και την είδαν να εξανεμίζεται με τρόπο μαγικό...

Θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε και τους παίκτες μας, που κατάφεραν να ολοκληρώσουν έναν αγώνα ο οποίος εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία.

Κι όλα αυτά, σε μία σειρά που ως μοναδικό έπαθλο έχει το γόητρο. Δε θέλουμε ούτε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε αν οι αγώνες αυτοί έκριναν κάτι πιο ουσιαστικό.

Δε θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν και θα παλέψουμε για τη νίκη το Σάββατο στο «Νίκος Γκάλης», ακόμα κι αν η έκβαση της σειράς είναι (προ)αποφασισμένη…"
ashton
.........Αρης.............Α.Ε.Κ.
ΣΟΥΤ.(Α)..17/29 58%........15/31 48%
ΣΟΥΤ.(Β)...8/29 28%........17/33 52%
ΣΟΥΤ ΣΥΝ..25/58 43%........32/64 50%

2Π (Α)....12/17 70%........11/26 42%
2Π (Β).....5/16 31%........13/21 62%
2Π ΣΥΝ....17/33 51%........24/47 51%

3Π (Α).....5/12 41%.........4/5 80%
3Π (Β).....3/7 43%.........4/12 33%
3Π ΣΥΝ.....8/25 32%.........8/17 47%

ΒΟΛΕΣ (Α)..12/16 75%.........9/15 60%
ΒΟΛΕΣ (Β)..15/18 83%........10/14 71%
ΒΟΛΕΣ (ΣΥΝ)27/34 79%........19/29 66%

ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ(Α).20 (16-4)......11 (9-2)
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ(Β).20.(12-8)......21 (15-6)
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ....40.(28-12).....32 (24-8)

ΑΣΙΣΤ.(Α)....10..............7
ΑΣΙΣΤ.(Β).....7..............9
ΑΣΙΣΤ ΣΥΝ....17.............16

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.(Α).4..............3
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ (Β).1..............1
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.....5..............4

ΚΟΨΙΜΑΤΑ.(Α).1..............1
ΚΟΨΙΜΑΤΑ.(Β).2..............0
ΚΟΨΙΜΑΤΑ.....2..............1

ΛΑΘΗ.(Α).....8..............6
ΛΑΘΗ (Β).....6..............4
ΛΑΘΗ........14.............10

ΦΑΟΥΛ.(Α)....15.............14
ΦΑΟΥΛ.(Β)....11.............12
ΦΑΟΥΛ........26.............26


παιξαμε πολυ καλυτερη αμυνα στο β (51-43 έναντι 34-48 τα δυο ημιχρονα) κλεινοντας τα σουτ και προστατευοντας καλυτερα τις επιθεσεις (δε φαγαμε τα σερι κλεψιματα του α)
ισορροπησαμε και στα ρημπαουντ και ηρθε το διπλό


3. McGRATH
Δεν έπαιξε καθώς δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.


4. ELONU
Στα κλασικά επίπεδα. Γέμισε τη ρακέτα, έγραψε και σκορ. 12π με 4/5 1π, 4/6 2π, 2-2 ρημπαουντ, 2 φαουλ, 3 κερδισμενα σε 20'26"

5. SAKOTA
Επαιξε λίγο (7'52"). Ειχε 2π με 1/3 2π, 1-0ρ, 1κλ, 2 φαουλ, 1 κερδισμενο


7. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Σιγουρα πιο θετικές εμφανίσεις σε αυτη τη σειρά. Σε 20'28", είχε 7π με 0/1 1π, 2/3 2π, 1/2 3π, 2-1ρ, 1ασ, 2 φαουλ, 1 κερδισμενο

8. MILOSEVIC
Μέτρια βραδιά, λογικά επηρεασμένος από το πρόβλημα στο δαχτυλο του ποδιου. Σε 16'59" είχε 3π απο 3/6 1π, 0/2 2π, 0/1 3π, 5-0ρ, 1 φαουλ, 3 κερδισμενα

9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ουτε σημερα επαιξε


11. DIXON
Πολύ καλός οργανωτικά (9 ασιστ και σημερα) παρά τα λάθη (3), είχε ακομα 11π με 2/8 2π, 2/3 3π, 1/2 1π, 5-0 ρημπαουντ, 1 κλεψιμο, 4 φαουλ, 1 κερδισμενο σε 29'56"


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Πολύ μεγάλη εμφάνιση από τον Λαρυ... Φοβερός επιθετικά με 19π από 2/2 1π, 7/10 2π, 1/3 3π κι ακομα 2-2 ρημπαουντ, 4 ασιστ, 1 κλεψιμο, 2 λαθη, 4 φαουλ, 4 κερδισμενα, κι εφαγε μια ταπα σε 29'12"


18. NEWLEY
Εδωσε λύσεις επιθετικά σε σχέση με αλλα ματς με 10π απο 0/2 1π, 2/5 2π, 2/3 3π. Σε 27'29" ειχε και 3-1 ρημπαουντ, 1 λαθος, 3 φαουλ, 1 κερδισμενο κι εφαγε μια ταπα


21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Επαιξε 7'29" και ειχε 3π με 1/1 3π, 0/1 2π. Ακομα 1 κλεψιμο, 2 φαουλ κι ενα κερδισμενο. Σαφεστατα μπορουσε να πάρει χρόνο ολη τη σεζον..


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Πρωτο ματς χωρις διψηφιο σκορ στα πλειοφ. Εμεινε στους 5π με 3/4 1π, 1/2 2π σε 14'43" μαζι με 3-1 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 1 κοψιμο, 3 λαθη, 3 φαουλ, 4 κερδισμενα


32. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
Εξαιρετικός επιθετικά στο β, ποσταρε τους αντιπαλους κατά βουληση. 19π με 6/7 1π, 5/7 2π, 0-1 ρημπαουντ, 1 λαθος, 3 φαουλ, 6 κερδισμενα (ενω εφαγε και μια ταπα) σε 25'26"



dhi το αποτελεσμα μετραει για τον Μανωλοπουλο
o αγώνας θυμησε λιγο ρεθυμνο που κι κει χαναμε με 50π παθητικο στο α, και τον αντιπαλο forward (Σαφτενααρ εκει, Τσαϊρέλης τωρα) να τα γραφει απ'εξω, αλλά στο β ανατραπηκε η εικονα
nikmamba
μας τρολαρει κιολας το παλικαρι..ο αστον που σε οτι μτς χανει η αεκ μιλαει για αδικια,τωρα κανει μπασκετικη αναλυση σαν αν μην εγινε τιποτα!!!

στα 6 κερδισμενα ειναι κι αυτο που κοντεψε να αποκεφαλισει τον καββαδα....
SteelGandalf
QUOTE(nikmamba @ May 31 2017, 22:30 ) *
μας τρολαρει κιολας το παλικαρι..ο αστον που σε οτι μτς χανει η αεκ μιλαει για αδικια,τωρα κανει μπασκετικη αναλυση σαν αν μην εγινε τιποτα!!!

στα 6 κερδισμενα ειναι κι αυτο που κοντεψε να αποκεφαλισει τον καββαδα....


Δεν θα βγάλουμε άκρη. Τα έχουμε πει πολλές φορές. Σπάνια συμφωνούμε στα αυτονόητα, δυστυχώς...
SteveNashidis
QUOTE(nikmamba @ May 31 2017, 22:20 ) *
δεν ηταν σημαντικη νικη στο κυπελλο με την αεκ?δεν ηταν σημαντικες νικες το σκουπισμα του παοκ τη στιγμη που ο παοκ ειχε ενισχυθει ενω ο αρης αποδυναμωθει?δεν κερδισε την αεκ στην ρεγκιουλαρ?δεν εκανε νικη κοντρα στην μπανβιτ στην ευρωπη και νικη εκτος που του κλαπηκε?

σημερα μετα απο αυτο το ματς βγηκες να μας πεις να χαμηλωσει το ταβανι ο αρης?σμετα απο τετοια εγκληματα σε αδιαφορο ματς?


Κλασσικά πράγματα. Ξέχασα ότι δεν πρέπει να σχολιάζω μετά από ήττα του Άρη.

Όχι δεν είναι υπέρβαση οι νίκες που ανέφερες. Αν τις θεωρείς σημαντικές, τότε έχεις τρυπήσει το ταβάνι σου και η 4η θέση πρέπει να σε κάνει υπερευτυχισμένο. Για μένα ο Άρης μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα γιατί έχει όλο το πρότζεκτ (γήπεδο,κόσμο,σοβαρή διοίκηση) εκτός αν θεωρείς ότι αρέσκεσαι σε σκούπες του αιώνιου εχθρού.
Και δεν βγήκα σήμερα να πω για πρώτη φορά ότι ο πήχης μπήκε ψηλά αυτή τη φετινή σεζόν. Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας άλλα δείχνουν, αλλά επειδή δεν υποστηρίζω Άρη, δεν πρέπει να κρίνω , άσχετα αν παρακολουθώ Α1.



gerorge
QUOTE (Voyager @ Jun 1 2017, 01:31 ) *
Κλασσικά πράγματα. Ξέχασα ότι δεν πρέπει να σχολιάζω μετά από ήττα του Άρη.

Όχι δεν είναι υπέρβαση οι νίκες που ανέφερες. Αν τις θεωρείς σημαντικές, τότε έχεις τρυπήσει το ταβάνι σου και η 4η θέση πρέπει να σε κάνει υπερευτυχισμένο. Για μένα ο Άρης μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα γιατί έχει όλο το πρότζεκτ (γήπεδο,κόσμο,σοβαρή διοίκηση) εκτός αν θεωρείς ότι αρέσκεσαι σε σκούπες του αιώνιου εχθρού.
Και δεν βγήκα σήμερα να πω για πρώτη φορά ότι ο πήχης μπήκε ψηλά αυτή τη φετινή σεζόν. Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας άλλα δείχνουν, αλλά επειδή δεν υποστηρίζω Άρη, δεν πρέπει να κρίνω , άσχετα αν παρακολουθώ Α1.



Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα.Καταρχας προφανως σχολιαζεις ο,τι θες για οποιον θες(δεν ξερω καν γιατι το αναφερω το αυτονοητο αλλα τεσπα).Το καλοκαιρι ξεκινησαμε με μεγαλες προσδοκιες ειδικα μετα το περσινο 2-2 με τον ΠΑΟ,αλλα τα πραγματα στραβωσαν απο την αρχη με τις λαθος επιλογες.Το θεμα μας ολη τη χρονια δεν ηταν η μη αγωνιστικη επιτυχια αλλα τα προβληματα ρευστοτητας του Λασκαρη που παρεπεμπαν σε πιο σκοτεινες εποχες.Η αληθεια ειναι οτι η ομαδα με το ζορι πετυχε τα αυτονοητα σε ολους τους στοχους της φετος(4η θεση,προκριση επι της ΑΕΚ στο παλε,16 στο CL).Ο κοσμος ηταν εκει και φετος,αλλα η διοικηση μερικες φορες απουσιαζε με αποτελεσμα να θεωρουμε εν τελει σημαντικη την προκριση επι του ΠΑΟΚ επειδη παιζαμε με 2μιση ξενους και οι περισσοτεροι απο τους παικτες απληρωτοι οπως μαθαμε προσφατα.Οι προσδοκιες δεν ειναι κακο να ειναι υψηλες,αρκει να μπορουν να υποστηριχτουν και με πραξεις,πραγμα που θεωρητικα εγινε το καλοκαιρι με αρχικο μπατζετ γυρω στα 1,7,αλλα εν τελει δεν ολοκληρωθηκε λογω των προβληματων.Ολο το ζουμι ειναι η συνεντευξη τυπου του Λασκαρη στο τελος της χρονιας οπου θα υπαρξει ενημερωση για την κατευθυνση της ομαδας και τους βραχυπροθεσμους αλλα και μακροπροθεσμους στοχους
nikmamba
QUOTE (Voyager @ Jun 1 2017, 01:31 ) *
Κλασσικά πράγματα. Ξέχασα ότι δεν πρέπει να σχολιάζω μετά από ήττα του Άρη.

Όχι δεν είναι υπέρβαση οι νίκες που ανέφερες. Αν τις θεωρείς σημαντικές, τότε έχεις τρυπήσει το ταβάνι σου και η 4η θέση πρέπει να σε κάνει υπερευτυχισμένο. Για μένα ο Άρης μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα γιατί έχει όλο το πρότζεκτ (γήπεδο,κόσμο,σοβαρή διοίκηση) εκτός αν θεωρείς ότι αρέσκεσαι σε σκούπες του αιώνιου εχθρού.
Και δεν βγήκα σήμερα να πω για πρώτη φορά ότι ο πήχης μπήκε ψηλά αυτή τη φετινή σεζόν. Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας άλλα δείχνουν, αλλά επειδή δεν υποστηρίζω Άρη, δεν πρέπει να κρίνω , άσχετα αν παρακολουθώ Α1.

εσυ δεν εκφραστηκες σωστα.μιλησες για σημαντικες νικες.Σημαντικες νικες ειναι ολες οσες ανεφερα

οτι η ομαδα επεσε απο το περσινο επιπεδο δεν υπαρχει κανενας μας εδω να μην το παραδεχεται..Επισης η 4η θεση ειναι το ταβανι σε μια χρονια με απειρους τραυματισμους,κακοτυχια και κοντρα διαιτησια σχεδον στο συνολο των μεγαλων ματς και βασει μπατζετ αφου η ΑΕΚ ξοδευει ακομα και φετος που το αυξησαμε λιγο ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ

QUOTE (gerorge @ Jun 1 2017, 01:49 ) *
Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα.Καταρχας προφανως σχολιαζεις ο,τι θες για οποιον θες(δεν ξερω καν γιατι το αναφερω το αυτονοητο αλλα τεσπα).Το καλοκαιρι ξεκινησαμε με μεγαλες προσδοκιες ειδικα μετα το περσινο 2-2 με τον ΠΑΟ,αλλα τα πραγματα στραβωσαν απο την αρχη με τις λαθος επιλογες.Το θεμα μας ολη τη χρονια δεν ηταν η μη αγωνιστικη επιτυχια αλλα τα προβληματα ρευστοτητας του Λασκαρη που παρεπεμπαν σε πιο σκοτεινες εποχες.Η αληθεια ειναι οτι η ομαδα με το ζορι πετυχε τα αυτονοητα σε ολους τους στοχους της φετος(4η θεση,προκριση επι της ΑΕΚ στο παλε,16 στο CL).Ο κοσμος ηταν εκει και φετος,αλλα η διοικηση μερικες φορες απουσιαζε με αποτελεσμα να θεωρουμε εν τελει σημαντικη την προκριση επι του ΠΑΟΚ επειδη παιζαμε με 2μιση ξενους και οι περισσοτεροι απο τους παικτες απληρωτοι οπως μαθαμε προσφατα.Οι προσδοκιες δεν ειναι κακο να ειναι υψηλες,αρκει να μπορουν να υποστηριχτουν και με πραξεις,πραγμα που θεωρητικα εγινε το καλοκαιρι με αρχικο μπατζετ γυρω στα 1,7,αλλα εν τελει δεν ολοκληρωθηκε λογω των προβληματων.Ολο το ζουμι ειναι η συνεντευξη τυπου του Λασκαρη στο τελος της χρονιας οπου θα υπαρξει ενημερωση για την κατευθυνση της ομαδας και τους βραχυπροθεσμους αλλα και μακροπροθεσμους στοχους

διαφωνω ως προς τον κοσμο.ΔΕΝ ηταν εκει.Περσυ ναι ηταν εκει.Φετος ΟΧΙ
gerorge
QUOTE (nikmamba @ Jun 1 2017, 01:57 ) *
εσυ δεν εκφραστηκες σωστα.μιλησες για σημαντικες νικες.Σημαντικες νικες ειναι ολες οσες ανεφερα

οτι η ομαδα επεσε απο το περσινο επιπεδο δεν υπαρχει κανενας μας εδω να μην το παραδεχεται..Επισης η 4η θεση ειναι το ταβανι σε μια χρονια με απειρους τραυματισμους,κακοτυχια και κοντρα διαιτησια σχεδον στο συνολο των μεγαλων ματς και βασει μπατζετ αφου η ΑΕΚ ξοδευει ακομα και φετος που το αυξησαμε λιγο ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ


διαφωνω ως προς τον κοσμο.ΔΕΝ ηταν εκει.Περσυ ναι ηταν εκει.Φετος ΟΧΙ



Δεν εχει μεγαλη διαφορα στα εισιτηρια σε σχεση με περσι παντως.Συμφωνω οτι θα μπορουσα να ηταν πολυ χειροτερα αλλα στην τελικη φετος ειμαστε γυρω στα 500 εισιτηρια κατω κατα ΜΟ σε σχεση με περσι

Edit:Με βαση τα αρχικα μπατζετ εχω την εντυπωση οτι η διαφορα με ΑΕΚ ηταν αρκετα μικρη 1,7 εμεις γυρω στα 2 αυτοι απλα μεσα στην χρονια με Μαυροκεφαλο κτλ ισως ανεβηκαν στα 2,3-2,4 κι εμεις πεσαμε γυρω στο μυριο
tuareg
QUOTE (Voyager @ Jun 1 2017, 01:31 ) *
Κλασσικά πράγματα. Ξέχασα ότι δεν πρέπει να σχολιάζω μετά από ήττα του Άρη.

Όχι δεν είναι υπέρβαση οι νίκες που ανέφερες. Αν τις θεωρείς σημαντικές, τότε έχεις τρυπήσει το ταβάνι σου και η 4η θέση πρέπει να σε κάνει υπερευτυχισμένο. Για μένα ο Άρης μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα γιατί έχει όλο το πρότζεκτ (γήπεδο,κόσμο,σοβαρή διοίκηση) εκτός αν θεωρείς ότι αρέσκεσαι σε σκούπες του αιώνιου εχθρού.
Και δεν βγήκα σήμερα να πω για πρώτη φορά ότι ο πήχης μπήκε ψηλά αυτή τη φετινή σεζόν. Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας άλλα δείχνουν, αλλά επειδή δεν υποστηρίζω Άρη, δεν πρέπει να κρίνω , άσχετα αν παρακολουθώ Α1.


σημαντικη νικη θεωρεις δλδ μια νικη σε σειρα που δεν εχει σημασια ουσιαστικη?
Γιατι αν το παμε με την ακριβη ερμηνεια της λεξης σημαντικη ηταν η νικη στον ημιτελικο,σημαντικο ηταν οτι σκουπησες το παοκ που σε ειχε 2-0 στη ρεγκιουλαρ.
Απο εκει και περα επειδη μιλας γι αποτελεσματα.
Περσυ 32 στην ευρωπη φετος 16,περσυ ημιτελικο κυπελλου φετος τελικο.
Οκ ασφαλως και η χρονια ειναι χαλια σε σχεση με τις προσδοκιες αλλα οταν κανεις κριτικη σε κατι παιρνεις υπ οψη σου ολη την εικονα και τις συνθηκες.
Τραυματισμοι,οικονομικη στενοτητα,λανθασμενες επιλογες ειναι οι λογοι αλλα δε γινεται μετα τετοιο ματς και τετοια πριονοκορδελα να εχεις να σχολιασεις μονο οτι δε πετυχαμε αυτο που θελαμε.
Δλδ και να κερδιζαμε τι θα γινοταν?Θ αλλαζε η φετινη εικονα την οποια κριτικαρεις η θα ηταν (για σενα παντα) σημαντικη η νικη και δε θα ποσταρες οπως ποσταρες?
SteelGandalf
Φίλε Voyager, τα παιδιά τοποθετήθηκαν με τέτοιον τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Σου τα είπαν όλα και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί τους.

Όταν θες να συγκρίνεις την πρόοδο μιας ομάδας, τα βάζεις ΟΛΑ κάτω και κάνεις τους υπολογισμούς. Οι "λεπτομέρειες" είναι απολύτως σημαντικές ώστε να μην τις λαμβάνεις υπόψην σου.

Από πλευράς εικόνας λοιπόν, φέτος σε σύγκριση με πέρσι, είμαστε αναμφισβήτητα χειρότεροι και μάλιστα με διαφορά. Αυτό όμως εφόσον αναλυθεί, μπορεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό να ερμηνευτεί και τρόπον τινά να δικαιολογηθεί. Σου "μιλάει" κάποιος που "έσκασε" 300€ για εισιτήριο διαρκείας, αλλά βρέθηκε στο Nick Galis Hall, μόλις 2 φορές όλη την χρονιά και μία (με πρόσθετη χρέωση) στον τελικό του κυπέλλου. Ο πιο σημαντικός λόγος ήταν η απογοήτευση που ακολούθησε την αρχική μου μεγάλη οικονομική υπέρβαση.

Από 'κει και πέρα, όντως μετά από τέτοιο παιχνίδι, όπως το χθεσινό, δε νοείται να βγαίνεις κάποιος λογικός και ο νοήμων νους και να μιλάει για στόχους και μεγάλες νίκες. Εχθές μας βίασαν μέσα στο σπίτι μας. Μας κέρδισαν με το έτσι θέλω, μη έχοντας ίχνος ντροπής και δισταγμό, παρά το γεγονός ότι, για ένα ακόμη παιχνίδι, υπήρχε ο αδιάψευτος μάρτυρας της ζωντανής τηλεοπτικής κάλυψης. Φέτος έχει παραγίνει το κακό. Εφόσον, όπως λες, παρακολουθείς Α1, θα έπρεπε να το γνωρίζεις και να το είχες λάβει υπόψην σου.

Αν ήμουν στην διοίκηση του Άρη, θα φρόντιζα το συγκεκριμένο video να φτάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα. Ο Αρειανός ξέρει να χάνει, όταν ο αγώνας διεξάγεται επί ίσοις όροις, από έναν καλύτερο και πιο δυνατό αντίπαλο. Αρκεί να αυτό γίνεται εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ, χωρίς αλλοιώσεις κι "έξωθεν" βοήθειες.
SteveNashidis
QUOTE(gerorge @ Jun 1 2017, 01:49 ) *
Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα.Καταρχας προφανως σχολιαζεις ο,τι θες για οποιον θες(δεν ξερω καν γιατι το αναφερω το αυτονοητο αλλα τεσπα).Το καλοκαιρι ξεκινησαμε με μεγαλες προσδοκιες ειδικα μετα το περσινο 2-2 με τον ΠΑΟ,αλλα τα πραγματα στραβωσαν απο την αρχη με τις λαθος επιλογες.Το θεμα μας ολη τη χρονια δεν ηταν η μη αγωνιστικη επιτυχια αλλα τα προβληματα ρευστοτητας του Λασκαρη που παρεπεμπαν σε πιο σκοτεινες εποχες.Η αληθεια ειναι οτι η ομαδα με το ζορι πετυχε τα αυτονοητα σε ολους τους στοχους της φετος(4η θεση,προκριση επι της ΑΕΚ στο παλε,16 στο CL).Ο κοσμος ηταν εκει και φετος,αλλα η διοικηση μερικες φορες απουσιαζε με αποτελεσμα να θεωρουμε εν τελει σημαντικη την προκριση επι του ΠΑΟΚ επειδη παιζαμε με 2μιση ξενους και οι περισσοτεροι απο τους παικτες απληρωτοι οπως μαθαμε προσφατα.Οι προσδοκιες δεν ειναι κακο να ειναι υψηλες,αρκει να μπορουν να υποστηριχτουν και με πραξεις,πραγμα που θεωρητικα εγινε το καλοκαιρι με αρχικο μπατζετ γυρω στα 1,7,αλλα εν τελει δεν ολοκληρωθηκε λογω των προβληματων.Ολο το ζουμι ειναι η συνεντευξη τυπου του Λασκαρη στο τελος της χρονιας οπου θα υπαρξει ενημερωση για την κατευθυνση της ομαδας και τους βραχυπροθεσμους αλλα και μακροπροθεσμους στοχους


Aκριβώς τα μπολνταρισμένα έχω στο μυαλό μου. Μετά το 2-2 δεν έπρεπε να παρουσιάσεις τέτοιο πρόσωπο φέτος αλλά καλύτερο. Αλλά σωστά αναφέρεις δημιουργήθηκαν πολλά οικονομικά προβλήματα που κανένας μας δεν είχε εις γνώση. Αυτό είναι βήματα προς τα πίσω.
QUOTE(nikmamba @ Jun 1 2017, 01:57 ) *
εσυ δεν εκφραστηκες σωστα.μιλησες για σημαντικες νικες.Σημαντικες νικες ειναι ολες οσες ανεφερα

οτι η ομαδα επεσε απο το περσινο επιπεδο δεν υπαρχει κανενας μας εδω να μην το παραδεχεται..Επισης η 4η θεση ειναι το ταβανι σε μια χρονια με απειρους τραυματισμους,κακοτυχια και κοντρα διαιτησια σχεδον στο συνολο των μεγαλων ματς και βασει μπατζετ αφου η ΑΕΚ ξοδευει ακομα και φετος που το αυξησαμε λιγο ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ


διαφωνω ως προς τον κοσμο.ΔΕΝ ηταν εκει.Περσυ ναι ηταν εκει.Φετος ΟΧΙ

Είχα γράψει 3 επίθετα στην λέξη νίκη. Σημαντική, μεγάλη και έκπληξη. Αλλά ναι μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα. Για το επίπεδο συγκλίνουμε με την άποψη του του gerorge.
QUOTE(tuareg @ Jun 1 2017, 02:23 ) *
σημαντικη νικη θεωρεις δλδ μια νικη σε σειρα που δεν εχει σημασια ουσιαστικη?
Γιατι αν το παμε με την ακριβη ερμηνεια της λεξης σημαντικη ηταν η νικη στον ημιτελικο,σημαντικο ηταν οτι σκουπησες το παοκ που σε ειχε 2-0 στη ρεγκιουλαρ.
Απο εκει και περα επειδη μιλας γι αποτελεσματα.
Περσυ 32 στην ευρωπη φετος 16,περσυ ημιτελικο κυπελλου φετος τελικο.
Οκ ασφαλως και η χρονια ειναι χαλια σε σχεση με τις προσδοκιες αλλα οταν κανεις κριτικη σε κατι παιρνεις υπ οψη σου ολη την εικονα και τις συνθηκες.
Τραυματισμοι,οικονομικη στενοτητα,λανθασμενες επιλογες ειναι οι λογοι αλλα δε γινεται μετα τετοιο ματς και τετοια πριονοκορδελα να εχεις να σχολιασεις μονο οτι δε πετυχαμε αυτο που θελαμε.
Δλδ και να κερδιζαμε τι θα γινοταν?Θ αλλαζε η φετινη εικονα την οποια κριτικαρεις η θα ηταν (για σενα παντα) σημαντικη η νικη και δε θα ποσταρες οπως ποσταρες?

-Όχι σημαντική δεν είναι η νίκη σε μια σειρά αδιάφορη με την Αεκ. Γενικά μιλούσα.
-Αλλά αν θες να διασώσεις τη χαμένη χρονιά, στοχεύεις την 3η θέση στο πρωτάθλημα και δεν παρουσιάζεις αυτό το πρόσωπο.
-Το αν πηγαίνεις τελικό ή ημιτελικό στο κύπελλο εξαρτάται σε ποια φάση κληρώθηκε το ζευγάρι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.
-Για την Ευρώπη είναι πρόοδος το να βρίσκεσαι από τους 32 στους 16, σε διοργάνωση που αποδυναμώθηκε και μάλιστα στο ματς με το Στρασβούργο παραλίγο να χάσεις τη μεγάλη διαφορά που είχες; Εγώ νομίζω όχι. Αν περνούσες την Βιλερμπαν ή αν δεν έχανες με τόσο μεγάλη διαφορά θα σου έλεγα ναι.

Όσο για τη τελευταία σου ερώτηση, η εικόνα του Άρη δεν θα άλλαζε για μένα, θα άλλαζε όμως το κλίμα για την ίδια την ομάδα.
Μετά από ένα υποθετικό 3-0 από την ΆΕΚ, λογικά θα φύγει ο προπονητής και η μισή ομάδα, θα ξαναρχίσεις το χτίσιμο και να βρεθείς στο σημείο που ήσουν πέρσι. Αν κρατήσεις όμως τον Πρίφτη και πιστέψεις ότι η κακή χρονιά είναι παρένθεση λόγω τραυματισμών ίσως μπορέσεις να αλλάξεις προς το καλύτερο για του χρόνου.
Δεν ξέρουμε και τι θέλει ο Λάσκαρης βέβαια.
SteelGandalf
QUOTE(Voyager @ Jun 1 2017, 17:03 ) *
Όσο για τη τελευταία σου ερώτηση, η εικόνα του Άρη δεν θα άλλαζε για μένα, θα άλλαζε όμως το κλίμα για την ίδια την ομάδα.
Μετά από ένα υποθετικό 3-0 από την ΆΕΚ, λογικά θα φύγει ο προπονητής και η μισή ομάδα, θα ξαναρχίσεις το χτίσιμο και να βρεθείς στο σημείο που ήσουν πέρσι. Αν κρατήσεις όμως τον Πρίφτη και πιστέψεις ότι η κακή χρονιά είναι παρένθεση λόγω τραυματισμών ίσως μπορέσεις να αλλάξεις προς το καλύτερο για του χρόνου.
Δεν ξέρουμε και τι θέλει ο Λάσκαρης βέβαια.


Νομίζω πως δεν υπάρχει υποθετικό στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τα δεδομένα στοιχειοθετούν κάτι το προαποφασισμένο. Αλήθεια, το παρακολούθησες το χθεσινό παιχνίδι; Αν ναι, τι έχεις να σχολιάσεις επ' αυτού;
gerorge
QUOTE (Voyager @ Jun 1 2017, 18:03 ) *
Όσο για τη τελευταία σου ερώτηση, η εικόνα του Άρη δεν θα άλλαζε για μένα, θα άλλαζε όμως το κλίμα για την ίδια την ομάδα.
Μετά από ένα υποθετικό 3-0 από την ΆΕΚ, λογικά θα φύγει ο προπονητής και η μισή ομάδα, θα ξαναρχίσεις το χτίσιμο και να βρεθείς στο σημείο που ήσουν πέρσι. Αν κρατήσεις όμως τον Πρίφτη και πιστέψεις ότι η κακή χρονιά είναι παρένθεση λόγω τραυματισμών ίσως μπορέσεις να αλλάξεις προς το καλύτερο για του χρόνου.
Δεν ξέρουμε και τι θέλει ο Λάσκαρης βέβαια.



Διαφωνω σε αυτο το τελευταιο.Ο Πριφτης δυστυχως θα εφευγε ακομα και 3-0 να κερδιζαμε την ΑΕΚ,αφου και παλι δυστυχως(ολα τα δυστυχως προσωπικες αποψεις και μονο) εχει συμφωνησει ο Λασκαρης εδω και καιρο με Γιαννακη οπως αναπαραγεται απο παντου πλεον.Με την μη υπαρξη ξενων ο ελληνικος κορμος απεδειξε οτι ειναι αξιοπρεπης τουλαχιστον και θα μπορουσε να κανει τη διαφορα σε ομαδα με 6 ποιοτικους ξενους πραγμα που ελπιζω να καταλαβε ο Λασκαρης οτι ηταν αυτο που ελειπε φετος.Οποτε ελπιζω οτι δεν θα διωχθει καποιος,μονο και μονο για το φετινο, και οτι θα γινει η προσπαθεια για την αποκτηση Γιανκοβιτς.
SteveNashidis
QUOTE(SteelGandalf @ Jun 1 2017, 18:13 ) *
Νομίζω πως δεν υπάρχει υποθετικό στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τα δεδομένα στοιχειοθετούν κάτι το προαποφασισμένο. Αλήθεια, το παρακολούθησες το χθεσινό παιχνίδι; Αν ναι, τι έχεις να σχολιάσεις επ' αυτού;


Δεν μπόρεσα να το δω όλο αλλά είδα μεγάλο μέρος του. Έχασα το 4ο δεκάλεπτο που λογικά έγιναν τα περισσότερα. Το ότι χάθηκε ο Κάμινγκς με τραυματισμό εκνεύρισε περισσότερο τον κόσμο και ήταν το σημείο κλειδί. Αν δεν τραυματιζόταν θα πήγαινε 1-1 η σειρά και με αυτή τη διαιτησία, όπως την περιγράφετε.
SteelGandalf
QUOTE(Voyager @ Jun 1 2017, 17:39 ) *
Δεν μπόρεσα να το δω όλο αλλά είδα μεγάλο μέρος του. Έχασα το 4ο δεκάλεπτο που λογικά έγιναν τα περισσότερα. Το ότι χάθηκε ο Κάμινγκς με τραυματισμό εκνεύρισε περισσότερο τον κόσμο και ήταν το σημείο κλειδί. Αν δεν τραυματιζόταν θα πήγαινε 1-1 η σειρά και με αυτή τη διαιτησία, όπως την περιγράφετε.


Δεν ξέρω αν θα πήγαινε η σειρά στο 1-1, αλλά μου τα χαλάς με το "όπως την περιγράφουμε". Μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο που παρακολούθησες, η διαιτησία ήταν καλή και αμερόληπτη; Μόνο εμείς οι Αρειανοί τα βλέπαμε διαφορετικά τα σφυρίγματα;

Ευτυχώς ο Γιώργος Συρίγος που περιέγραφε την αναμέτρηση, δεν δίστασε στιγμή να αναφέρει όλα τα λάθη και ειδικά τα κραυγαλέα, των διαιτητών, επαναλαμβάνοντας τα ξανά και ξανά.

QUOTE(www.pressaris.gr - 31/5/2017)
Κάταγμα στα πλευρά ο Κάμινγκς!

Ο Γουίλ Κάμινγκς έσπασε το πλευρό του, όπως έδειξαν και οι εξετάσεις που έκανε. Ο Αμερικανός έφυγε εσπευσμένα για το νοσοκομείο στην διάρκεια του ημιχρόνου του σημερινού αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ.


Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «O Γουίλ Κάμινγκς δέχθηκε κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ένα χτύπημα στα πλευρά και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ο Αμερικανός γκαρντ μεταφέρθηκε στον «Άγιο Λουκά», υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί χόνδρινο κάταγμα 9ης πλευράς δεξιά».
SteveNashidis
QUOTE(SteelGandalf @ Jun 1 2017, 19:01 ) *
Δεν ξέρω αν θα πήγαινε η σειρά στο 1-1, αλλά μου τα χαλάς με το "όπως την περιγράφουμε". Μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο που παρακολούθησες, η διαιτησία ήταν καλή και αμερόληπτη; Μόνο εμείς οι Αρειανοί τα βλέπαμε διαφορετικά τα σφυρίγματα;

Ευτυχώς ο Γιώργος Συρίγος που περιέγραφε την αναμέτρηση, δεν δίστασε στιγμή να αναφέρει όλα τα λάθη και ειδικά τα κραυγαλέα, των διαιτητών, επαναλαμβάνοντας τα ξανά και ξανά.


Συγγνώμη αλλά ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά τα σφυρίγματα της ομάδας του.

Προφανώς δεν θα σχολιάσω τη διαιτησία για ματς το οποίο μου είναι αδιάφορο. Γιατί περιμένατε να κάνω κριτική με βάση αυτήν;
Για κάθε παράδειγμα Συρίγου, υπάρχει και το παράδειγμα Ιωάννου με Χατζη , που βλέπουν μια διαφορετική "αδικία" για τις ομάδες που περιγράφουν.

Είναι όπως το βλέπει κανείς. Το 17-28 (στην 4η περίοδο) ο φίλος του Άρη το ερμηνεύει ως προιόν διαιτησίας. Ο φίλος της Άεκ , έλλειψη καθαρού μυαλού των γηπεδούχου ...και πάει λέγοντας.

Η γνώμη μου για τη διαιτησία στη χώρα μας είναι άθλια και τραγική . Για το χθεσινό ματς έδωσε κάποια σφυρίγματα στην Άεκ αλλά αν υπάρχει δόλος όπως λέτε δε το γνωρίζω.
nikmamba
QUOTE (Voyager @ Jun 1 2017, 18:03 ) *
Aκριβώς τα μπολνταρισμένα έχω στο μυαλό μου. Μετά το 2-2 δεν έπρεπε να παρουσιάσεις τέτοιο πρόσωπο φέτος αλλά καλύτερο. Αλλά σωστά αναφέρεις δημιουργήθηκαν πολλά οικονομικά προβλήματα που κανένας μας δεν είχε εις γνώση. Αυτό είναι βήματα προς τα πίσω.

Είχα γράψει 3 επίθετα στην λέξη νίκη. Σημαντική, μεγάλη και έκπληξη. Αλλά ναι μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα. Για το επίπεδο συγκλίνουμε με την άποψη του του gerorge.

-Όχι σημαντική δεν είναι η νίκη σε μια σειρά αδιάφορη με την Αεκ. Γενικά μιλούσα.
-Αλλά αν θες να διασώσεις τη χαμένη χρονιά, στοχεύεις την 3η θέση στο πρωτάθλημα και δεν παρουσιάζεις αυτό το πρόσωπο.
-Το αν πηγαίνεις τελικό ή ημιτελικό στο κύπελλο εξαρτάται σε ποια φάση κληρώθηκε το ζευγάρι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.
-Για την Ευρώπη είναι πρόοδος το να βρίσκεσαι από τους 32 στους 16, σε διοργάνωση που αποδυναμώθηκε και μάλιστα στο ματς με το Στρασβούργο παραλίγο να χάσεις τη μεγάλη διαφορά που είχες; Εγώ νομίζω όχι. Αν περνούσες την Βιλερμπαν ή αν δεν έχανες με τόσο μεγάλη διαφορά θα σου έλεγα ναι.

Όσο για τη τελευταία σου ερώτηση, η εικόνα του Άρη δεν θα άλλαζε για μένα, θα άλλαζε όμως το κλίμα για την ίδια την ομάδα.
Μετά από ένα υποθετικό 3-0 από την ΆΕΚ, λογικά θα φύγει ο προπονητής και η μισή ομάδα, θα ξαναρχίσεις το χτίσιμο και να βρεθείς στο σημείο που ήσουν πέρσι. Αν κρατήσεις όμως τον Πρίφτη και πιστέψεις ότι η κακή χρονιά είναι παρένθεση λόγω τραυματισμών ίσως μπορέσεις να αλλάξεις προς το καλύτερο για του χρόνου.
Δεν ξέρουμε και τι θέλει ο Λάσκαρης βέβαια.

το προσωπο του ΑΡΗ στη σειρα με την ΑΕΚ ειναι εξαιρετικο αδερφε.στο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ο Αρης παραταχτηκε χωρις τον πρωτο του σκορερ και ντραγκισεβιτς-τζακσον και για 26 λεπτα ηταν στον ποντο παροτι υπηρχαν διαφορετικα κριτηρια στις επαφες ξεκαθαρα και μια διαφορα στις βολες της ταξης του 26-6(59-54 το σκορ εκεινη τη στιγμη).Εχασε την επαφη οταν του αποβαλανε ΑΔΙΚΩΣ και τον Καββαδα και του βγαλανε με αστειο 4ο φαουλ τον ξανθοπουλο.
Χτες δε παλι με 2 απουσιες στο ημιχρονο ηταν μπροστα με μπασκετ που δεν ειχαμε δει ολη τη χρονια και βασισμενο σχεδον αποκλειστικα σε ελληνες.για να χασει ΚΑΙ χτες επρεπε να χτυπησει ο καμινκς,να αποβληθει ο πριφτης και να δουν και οι τυφλοι!

Σε γενικες γραμμες εχει πολυ καλυτερη παρουσια απο τους περσινους μικορυς τελικους απλα ο κανονας της χρονιας συνεχιζεται και τωρα.Ατυχιες και αδικιες!

επισης διαφωνω σε αυτο που λες για το κυπελλο..Με αποκλειστικα οπαδους μας σε μια κληρωση με οσφπ-παο στο Παλε μονο αδυνατη δεν ηταν η προκριση.ακομα και στα σαφως πιο αδιαφορα απο εναν ημιτελικο παιχνιδια του πρωταθληματος περασαν με δυσκολια απο το παλε ενω και στον τελικο με οπαδους και των 2 ο παο ηταν καλυτερος αλλα ευκολα δεν κερδισε
tuareg
αυτο το οτι για τη διαιτησια πετατε τη μπαλα ολοι στην εξεδρα και προτιματε την αμεροληπτη (και καλα) και ευγενη πολιτικη ορθοτητα σ ενα θεμα που καιει πραγματικα δε το καταλαβαινω.
Εχθες μιλησαν οι μουγγοι,ειδαν οι τυφλοι κι αναστηθηκαν οι πεθαμενοι.
Ασφαλως και εκριναν αποτελεσμα.
Τελος.
pan24
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειδα το παιχνιδι οποτε δεν μπορω να εχω αποψη
Να δεχτω οτι ευνοηθηκε η αεκ.Μηπως ομως δεν μιλαμε για τοσο μεγαλη σφαγη οσο το παρουσιαζετε?Γιατι να εκτεθουν σε παιχνιδι χωρις καμια σημασια?
tuareg
QUOTE (pan24 @ Jun 1 2017, 20:09 ) *
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειδα το παιχνιδι οποτε δεν μπορω να εχω αποψη
Να δεχτω οτι ευνοηθηκε η αεκ.Μηπως ομως δεν μιλαμε για τοσο μεγαλη σφαγη οσο το παρουσιαζετε?Γιατι να εκτεθουν σε παιχνιδι χωρις καμια σημασια?


ελα ντε κι εμεις αυτο αναρωτιωμαστε
garou
QUOTE (pan24 @ Jun 1 2017, 20:09 ) *
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειδα το παιχνιδι οποτε δεν μπορω να εχω αποψη
Να δεχτω οτι ευνοηθηκε η αεκ.Μηπως ομως δεν μιλαμε για τοσο μεγαλη σφαγη οσο το παρουσιαζετε?Γιατι να εκτεθουν σε παιχνιδι χωρις καμια σημασια?

μηνυμα για του χρονου
ετσι κανονιζει ο ιβαν
gerorge
QUOTE (pan24 @ Jun 1 2017, 20:09 ) *
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειδα το παιχνιδι οποτε δεν μπορω να εχω αποψη
Να δεχτω οτι ευνοηθηκε η αεκ.Μηπως ομως δεν μιλαμε για τοσο μεγαλη σφαγη οσο το παρουσιαζετε?Γιατι να εκτεθουν σε παιχνιδι χωρις καμια σημασια?



Και που αλλου να χρησιμοποιησει τον Δουβη;Στον ημιτελικο του κυπελλου ο Αναστοπουλος τους κρατουσε σε μεγαλο βαθμο κοντα στο πρωτο ημιχρονο ωστε στο δευτερο με 50-50 διαιτησια να παιχτει το ματς στα ισα,απλα τοτε οι ξενοι μας δεν ειχαν φυγει ακομα οποτε αντεξε η ομαδα.Και ισα-ισα σε παιχνιδι χωρις ιδιαιτερη σημασια το οποιο παρακολουθουν καποιοι Αρειανοι μονο και κανεις ουδετερος ποσο μπορουν να εκτεθουν;Σε ενα μηνα θα εχει ξεχαστει το πως κερδισε καποιος,αμα οι μονοι που το ειδαν ειναι αυτοι της μιας ομαδας
nikmamba
QUOTE (pan24 @ Jun 1 2017, 20:09 ) *
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειδα το παιχνιδι οποτε δεν μπορω να εχω αποψη
Να δεχτω οτι ευνοηθηκε η αεκ.Μηπως ομως δεν μιλαμε για τοσο μεγαλη σφαγη οσο το παρουσιαζετε?Γιατι να εκτεθουν σε παιχνιδι χωρις καμια σημασια?

την ιδια απορια εχουμε κι εμεις.Και οχι δεν υπερβαλουμε.και στα 2 ματς υπαρχει ευνοια της αεκ.στο πρωτο δεν διαμορφωσεαποτελεσμα απλα την βοηθησε να καθαρισει πιο ευκολα απο οτι θα κερδιε με 50-50 ισως.χτες υπηρχε αλλοιωση
SteelGandalf
QUOTE(Voyager @ Jun 1 2017, 18:31 ) *
Συγγνώμη αλλά ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά τα σφυρίγματα της ομάδας του.


Εσύ βλέπω πως είσαι Ολυμπιακός όμως. Άρα θεωρητικά ουδέτερος. Οπότε θέλω την άποψη σου συγκεκριμένα και όχι γενικά. Δεν θέλω θεωρίες. Είναι κουραστικό να μιλάμε γενικά. Άσε τι είδαν οι Αρειανοί και τι πιστεύουν. Άσε τι νομίζουν οι ΑΕΚτζήδες. Εσύ ως ουδέτερος τι είδες;

QUOTE(Voyager @ Jun 1 2017, 18:31 ) *
Προφανώς δεν θα σχολιάσω τη διαιτησία για ματς το οποίο μου είναι αδιάφορο. Γιατί περιμένατε να κάνω κριτική με βάση αυτήν;
Για κάθε παράδειγμα Συρίγου, υπάρχει και το παράδειγμα Ιωάννου με Χατζη , που βλέπουν μια διαφορετική "αδικία" για τις ομάδες που περιγράφουν.


Δεν θα σχολιάσεις την διαιτησία, αλλά βγαίνεις και μας λες πως δεν κάναμε καμία μεγάλη νίκη (άσε που η συγκεκριμένη μόνο μεγάλη δεν θα ήταν, αφού, επί της ουσίας, δεν κρίνει τίποτα), αλλά δεν κοιτάς και τον τρόπο με τον οποίο ηττηθήκαμε, τις μεθοδεύσεις από τρίτους, αλλά και τα δεδομένα που η ομάδα έχει με την τεράστια λειψανδρία. Βγήκες να πεις αυτό που ήθελες, αδιαφορώντας για όλα τ' άλλα. Δεν θέλεις αντίλογο; Ε πως θα γίνει συζήτηση αν τοποθετείσαι επιλεκτικά;

QUOTE(Voyager @ Jun 1 2017, 18:31 ) *
Για κάθε παράδειγμα Συρίγου, υπάρχει και το παράδειγμα Ιωάννου με Χατζη , που βλέπουν μια διαφορετική "αδικία" για τις ομάδες που περιγράφουν.


Τον Συριγό δεν τον ανέφερα ως Αρειανό. Σιγά μην είναι. Ως αμερόληπτο που σχολίασε όσα είδε τον ανέφερα.
SteveNashidis
QUOTE(SteelGandalf @ Jun 1 2017, 21:58 ) *
Εσύ βλέπω πως είσαι Ολυμπιακός όμως. Άρα θεωρητικά ουδέτερος. Οπότε θέλω την άποψη σου συγκεκριμένα και όχι γενικά. Δεν θέλω θεωρίες. Είναι κουραστικό να μιλάμε γενικά. Άσε τι είδαν οι Αρειανοί και τι πιστεύουν. Άσε τι νομίζουν οι ΑΕΚτζήδες. Εσύ ως ουδέτερος τι είδες;



Δεν θα σχολιάσεις την διαιτησία, αλλά βγαίνεις και μας λες πως δεν κάναμε καμία μεγάλη νίκη (άσε που η συγκεκριμένη μόνο μεγάλη δεν θα ήταν, αφού, επί της ουσίας, δεν κρίνει τίποτα), αλλά δεν κοιτάς και τον τρόπο με τον οποίο ηττηθήκαμε, τις μεθοδεύσεις από τρίτους, αλλά και τα δεδομένα που η ομάδα έχει με την τεράστια λειψανδρία. Βγήκες να πεις αυτό που ήθελες, αδιαφορώντας για όλα τ' άλλα. Δεν θέλεις αντίλογο; Ε πως θα γίνει συζήτηση αν τοποθετείσαι επιλεκτικά;



Τον Συριγό δεν τον ανέφερα ως Αρειανό. Σιγά μην είναι. Ως αμερόληπτο που σχολίασε όσα είδε τον ανέφερα.


Την άποψη μου, στην είπα για τη διαιτησία του χθεσινού ματς. Επαναλαμβάνω όμως. Αν δεν έγιναν τα τρελά αίσχη στο 4ο δεκάλεπτο που δεν το είδα, τα παράπονα και ο εκνευρισμός της κερκίδας για τα σφυρίγματα, δημιουργήθηκαν από το τραυματισμό του Κάμινγκς, ενός ακόμα τραυματισμού στην ομάδα , παρά από τη σοβαρότητα των λαθών αυτών.

Εσύ καταλαβαίνεις ότι δεν θέλω αντίλογο όταν επιλέγω να μην σχολιάσω τη διαιτησία; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Δεν θα σου πω και τη δουλειά που πρέπει να κάνεις ως mod, αλλά η τάση του forum είναι να αποφεύγεται γενικότερα η εκτενής αναφορά στη διαιτησία και τις νοθεύσεις από τρίτους όπως αναφέρεις.
Σέβομαι τις απόψεις σας ότι πιστεύετε ότι είστε αδικημένοι αλλά δεν θα μπω σε αυτήν την διαδικασία λαικού δικαστηρίου.

Επίσης δεν αδιαφορώ για τα προβλήματα της ομάδας σου, τα οποία η αιτιολογία της προέλευσης τους είναι μεγάλη συζήτηση. Αν κοιτάξει κάποιος τα σκορ της χρονιάς, θα δει ως "γεγονός" αδιαμφισβήτητο αυτό που ανέφερα. Αυτό δεν σε μειώνει σαν ομάδα με την μεγάλη μπασκετική ιστορία της. Λύνοντας τα προβλήματα που εσείς γνωρίζετε καλύτερα, θα έρθουν και οι νίκες που συζητάμε τόση ώρα.
Αλλά δεν θα βάψουμε το μαύρο,άσπρο ότι φέτος δεν ήρθαν.
SteelGandalf
Ο Άρης των playoffs είναι εμφανώς βελτιωμένος σε σύγκριση με την εικόνα της regular season. Αν προσμετρήσουμε και τις πολλές και ιδιαιτέρως σημαντικές απουσίες παιχτών του (ειδικά των ξένων), τότε μιλάμε για τεράστια διαφορά προς το καλύτερο, αφού η ομάδα κέρδισε μέσα-έξω τον Π.Α.Ο.Κ., κάτι που δεν κατάφερε στην κανονική διάρκεια της χρονιάς, έχοντας πιο γεμάτο ρόστερ, την στιγμή που και ο Π.Α.Ο.Κ. είχε αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος. Ανταγωνιστικότατος παρέμεινε στο μεγαλύτερο διάστημα κόντρα στην Α.Ε.Κ. στον 1ο μικρό τελικό, ενώ και χθες η εικόνα του Άρη ήταν πάρα πολύ καλή, αν σκεφτείς πως έπαιζε κατά βάση με Έλληνες.

Άρα δεν την φοβάμαι την ομάδα. Το πιστεύω πως τα καλύτερα είναι μπροστά και νομίζω πως με μερικές προσεκτικές κινήσεις αυτό θα φανεί σύντομα. Ηρεμία, ψυχραιμία και πλάνο χρειάζονται.

Σε ό,τι αφορά την διαιτησία, ο βασικότερος λόγος που την αναφέρω κι εγώ και οι υπόλοιποι συνΑρειανοί, δεν είναι για να κρυφτούμε από πίσω της. Είναι διότι είναι εξόφθαλμο πως η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζεται με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά με τα οποία αντιμετωπίζονται, κατά κανόνα, οι αντίπαλοι της. Δεν λέω πως δεν γίνονται λάθη και υπέρ μας, αλλά αν υπήρχε μια άτυπη ζυγαριά, σίγουρα αυτή δεν θα έγερνε υπέρ μας.
nikmamba
QUOTE (Voyager @ Jun 1 2017, 23:23 ) *
Την άποψη μου, στην είπα για τη διαιτησία του χθεσινού ματς. Επαναλαμβάνω όμως. Αν δεν έγιναν τα τρελά αίσχη στο 4ο δεκάλεπτο που δεν το είδα, τα παράπονα και ο εκνευρισμός της κερκίδας για τα σφυρίγματα, δημιουργήθηκαν από το τραυματισμό του Κάμινγκς, ενός ακόμα τραυματισμού στην ομάδα , παρά από τη σοβαρότητα των λαθών αυτών.

Εσύ καταλαβαίνεις ότι δεν θέλω αντίλογο όταν επιλέγω να μην σχολιάσω τη διαιτησία; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Δεν θα σου πω και τη δουλειά που πρέπει να κάνεις ως mod, αλλά η τάση του forum είναι να αποφεύγεται γενικότερα η εκτενής αναφορά στη διαιτησία και τις νοθεύσεις από τρίτους όπως αναφέρεις.
Σέβομαι τις απόψεις σας ότι πιστεύετε ότι είστε αδικημένοι αλλά δεν θα μπω σε αυτήν την διαδικασία λαικού δικαστηρίου.

Επίσης δεν αδιαφορώ για τα προβλήματα της ομάδας σου, τα οποία η αιτιολογία της προέλευσης τους είναι μεγάλη συζήτηση. Αν κοιτάξει κάποιος τα σκορ της χρονιάς, θα δει ως "γεγονός" αδιαμφισβήτητο αυτό που ανέφερα. Αυτό δεν σε μειώνει σαν ομάδα με την μεγάλη μπασκετική ιστορία της. Λύνοντας τα προβλήματα που εσείς γνωρίζετε καλύτερα, θα έρθουν και οι νίκες που συζητάμε τόση ώρα.
Αλλά δεν θα βάψουμε το μαύρο,άσπρο ότι φέτος δεν ήρθαν.

κανενας εκνευρισμος δεν προηλθε απο τον τραυματισμο του καμινκς.προηλθε απο τα διαφορετικα κριτηρια στις επαφες κι απο την αγκωνια του μαυροκεφαλιδη που βαφτιστηκε αμυντικο και τεχνικη ποινη...
radical
Κανονισμός και ριπλέι δικαιώνουν την ΑΕΚ για την «επίμαχη» φάση (vid+pics)
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...in-epimaxi-fasi
SteelGandalf
QUOTE(radical @ Jun 2 2017, 13:08 ) *
Κανονισμός και ριπλέι δικαιώνουν την ΑΕΚ για την «επίμαχη» φάση (vid+pics)
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...in-epimaxi-fasi


Μακάρι να ήταν μόνο η συγκεκριμένη φάση το πρόβλημα. Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκαν οι διαθέσεις των γκρι. Υπάρχει μια πολύ χαρακτηριστική φάση, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Newley να σηκώνεται για σουτ από το πλάι, νομίζω για 3 πόντους (έχοντας και τα δύο πόδια στον αέρα), μπροστά στον διαιτητή (ζήτημα να βρισκόταν σε απόσταση ενός μέτρου), αλλά τελικά δεν το επιχείρησε επειδή βρέθηκε αντίπαλος κοντά του και φοβήθηκε μήπως δεχθεί block. "Προσγειώθηκε" κανονικά στο παρκέ και σύμφωνα με τους διαιτητές δεν υπήρξε παράβαση.

QUOTE(www.pressaris.gr - 2/6/2017)
Η ΚΑΕ Άρης καταγγέλλει το «έγκλημα» στην ΚΕΔ!

Η αντίδραση του Άρη για την διαιτησία του δεύτερου αγώνα με την ΑΕΚ για τα play off της Basket League… συνεχίζεται με την αποστολή dvd στην ΚΕΔ/ΕΟΚ με όλες τις φάσεις στις οποίες αδικήθηκε η ομάδα.

DVD σε ΚΕΔ / ΕΟΚ, με δεκάδες φάσεις στις οποίες η ομάδα του Άρη αδικήθηκε από τους διαιτητές, στον δεύτερο αγώνα με την ΑΕΚ, θα αποστείλει η ΚΑΕ, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωσή της.

Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονται δικαίως για πολλές περιπτώσεις, όπως την εξής που ακολουθεί, μία από τις δεκάδες. Οι διαιτητές είχαν την παρατηρητικότητα να δουν το «λάθος» της γραμματείας στην έναρξη των 24’’ της επίθεσης της ΑΕΚ, μην καταλογίζοντας στη συνέχεια παράβαση 8 δευτερολέπτων.

Όμως κανείς από τους τρεις δεν είδε την αγκωνιά στον Βασίλη Καββαδά, η οποία χρεώθηκε ως αμυντικό φάουλ από τον κ. Μαγκλογιάννη και οδήγησε στην αποβολή του Δημήτρη Πρίφτη από τον κ. Σχοινά.
radical
Ο Αρης μπορει να διαμαρτυρεται σε 1-2 φασεις. Υπερβολικες οι αντιδρασεις. Σε κρισιμο ματς η ΑΕΚ δεν εχει ευνοηθει ποτε.
back2back
Στεφάνου για τη διαιτησία των μικρών τελικών:

QUOTE
ΥΓ4. Η διαιτησία των μικρών τελικών ήταν ακόμα πιο τραγική, με τον Αρη να λαμβάνει ηχηρό μήνυμα για το τι θα του συμβεί εφόσον πορευθεί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του. Μιλάμε για βαρέλι δίχως πάτο.


gerorge
QUOTE (back2back @ Jun 5 2017, 15:41 ) *
Στεφάνου για τη διαιτησία των μικρών τελικών:



Τι σχεση εχει ο Γιαννακης με την διαιτησια;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.