Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΓΑΛΑΤΣΙ
16:30 ΑΕΚ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (S/S)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΖΑΒΛΑΝΟΣ, ΠΗΛΟΙΔΗΣ,ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ : ΑΛΜΠΑΝΗ
ashton
MVP o Καλαμπόκης. O τίτλος θα μπορούσε να είναι του Hajaj, αλλά ας όψεται ο ΛεΚα που τον εξαφάνισε στον πάγκο με συνέπεια να εξαφανιστεί και το 26-8 που προηγηθήκαμε στο 10λεπτο... Σε ένα διάστημα που η ομάδα έπαιζε εξαιρετικά άμυνα και τέλειωνε υποδειγματικά τους αιφνιδιασμούς...

Αξιοσημείωτο, πως στο 2' ο Πεδουλάκης έφαγε τεχνική ποινή, αφού σε μια άσχετη φάση άρχισε τα γνωστά καραγκιοζιλίκια και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 2ο δεκάλεπτο, κατεβάσαμε αρχικά ταχύτητα, βάλαμε μέσα Μαγκουνή-Παπανικολάου που ήταν ανύπαρκτοι και σε συνδυασμό με την ανυπαρξία του Μπουρούση κάτω από τα καλάθια το 32-22 έγινε 32-35 στο ημίχρονο...

Ο ΠΓΣ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και εμείς να παίζουμε όλο και χειρότερα με συνέπεια να ξεφύγουν με 32-40 (έχοντας ένα 0-23 !!).

Κάπου εκεί πήρε την κατάσταση στα χέρια του ο Καλαμπόκης (που δεν είχε μπει δευτερόλεπτο στο α' ημίχρονο) και ουσιαστικά αυτός έφερε τη νίκη... Πλησιάσαμε στο σκορ και πήραμε κεφάλι λίγο πριν την εκπνοή με 66-59 και παρά τα άπειρα λάθη σε αιφνιδιασμούς φτάσαμε στη νίκη.

κόσμος ? 150 (μαζί με τους 20-25 Πανελλήνιους στα silver VIP και τη γυναίκα του Jonsen που έκραζε στις βολές μας...)

Μείναμε λοιπόν 7οι (η χειρότερη θέση μας τα τελευταία 10+ χρόνια)
Με ρεκόρ 13-13 (το χειρότερο ρεκόρ μας τα τελευταία 10+ χρόνια)

κι έτσι παίζουμε με τον Ολυμπιακό την άλλη βδομάδα στα Playoff.
Δευτέρα πρώτο ματς στο ΣΕΦ και Τετάρτη-Πέμπτη στο Γαλάτσι τελειώνουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για φέτος...



QUOTE
"Δεν θα περάσει έτσι"
Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος - Δημοσίευση: 03 Μαίου 2006 19:07
"Δεν θα περάσει έτσι"
Στείλτε το σε ένα φίλο!
Αμφότεροι... χαμένοι

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ξέσπασε κατά του Νίκου Ζαβλανού μετά το τέλος του αγώνα, ενώ ο Λευτέρης Κακιούσης είχε το ρόλο του... ψύχραιμου. Αρχικά κατά την αποχώρηση του από το παρκέ ο προπονητής του Πανελληνίου φώναζε: "Δεν θα ανεχτώ να με βρίζει και να λέει ότι θα κάνει ότι θέλει". Όπως ήταν λογικό έδωσε συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου.
"Είχαμε μια στιχομυθεία σε ήρεμα πλαίσια στο Μαρούσι, αλλά δεν περίμενα ότι θα κρατούσε βεντέτα. Όταν μπήκε δεν μας χαιρέτησε, αλλά πήγε μόνο στον πάγκο της ΑΕΚ. Εγώ φοράω γραβάτα γιατί αν δεν φορέσω θα με τιμωρήσουν. Αυτός γιατί δεν μας χαιρετάει. Και δεν είναι μόνο αυτό; Γιατί δεν μας χαιρέτησε ούτε ο κ. Πηλοίδης;

Όταν του το είπα πετάχτηκε ο Ζαβλανός και μου είπεθα κάνω κάνω ότι γουστάρω και με εξύβρισε. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Προτιμώ να αλλάξω επάγγελμα από το να σκύψω το κεφάλι σε αυτόν και τους φίλους του. Το πράγμα θα πάρει το δρόμο του" σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός.

Ποιοι είναι οι φίλοι του; "Δεν είμαι ο Σέρλοκ Χολμς. Ψάξτε να το βρείτε μόνοι σας" απάντησε.

Όσο για το παιχνίδι; "Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρή γεύση. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και την 4η θέση. Είμαι περήφανος για τα παιδιά. Αλλάζει το κύτταρο τους. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μας, γιατί προερχόμασταν από μια μη αναμενόμενη ήττα. Η ΑΕΚ είχε καθαρό μυαλό και κέρδισε το παιχνίδι. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Είμαι περήφανος για αυτούς. Τα πήγαν πολύ καλά, κάτι για το οποίο ήμουν σίγουρος" σχολίασε ο "Αρτζι".

Η έκβαση των πραγμάτων αφήνει μια... γλυκόπικρη γεύση για τον ίδιο. "Ξεκινήσαμε από χαμηλά για να φτάσουμε ψηλά. Είμαστε άπειρη ομάδα. Εκτός του Μούλα οι υπόλοιποι δεν έχουν ανάλογες εικόνες. Μπορούσαμε να φτάσουμε παραπάνω, αλλά είμαι ευχαριστημένος που πολεμήσαμε. Έχουμε αυτογνωσία" δήλωσε.

Ενώ για τα ματς με τον Αρη ο τεχνικός του Πανελληνίου τόνισε: "Μας προβληματίζει μόνο η ομάδα μας. Μας λείπουν δύο βασικοί άξονες και ελπίζουμε να τους έχουμε σύντομα κοντά μας" είπε εννοώντας τον τραυματισμό του Μουλαομέροβιτς και την αναμενόμενη προσθήκη ενός ακόμη κοινοτικού σμολ-φόργουορντ.

Από τη μεριά του ο Λευτέρης Κακιούσης δήλωσε: "Το παιχνίδι μετά το συμβάν άλλαξε. Οι παίκτες του Πανελληνίου πήραν θάρρος κι οι δικοί μας κατέβασαν ταχύτητα γιατί πίστεψαν ότι κέρδισαν από το πρώτο ημίχρονο. Ο Πανελλήνιος πάλεψε και επέστρεψε στη νίκη. Είναι το δεύτερο ματς στο οποίο παίρνουμε λιγότερα ριμπάουντ από τον αντίπαλο, κάτι που μας στοίχισε.

Είναι λυπηρό για το ελληνικό μπάσκετ αυτό που συνέβη με τον Πεδουλάκη. Σαν φίλος συνηστώ ψυχραιμία".

Ο προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε και στον Ηρακλή λέγοντας: "Ίσως είναι καλό που έπεσε, αν κι είναι λυπηρό για την ιστορία του. Τέσσερα χρόνια τώρα η ομάδα είναι στο έλες της. Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν το μοιραίο".

Για τα ματς με τον Ολυμπιακό ο 37χρονος τεχνικός δήλωσε: "Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, αλλά εμείς δεν θα κατεβάσουμε τα χέρια".

Ολοκληρώνοντας ο Λευτέρης Κακιούσης έκαναν ένα απολογισμό της σεζόν λέγοντας: "Είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Όσοι είναι έξω δεν ξέρουν τα προβλήματ μας. Ποτέ σχεδόν δεν είχαμε δύο ξένους κι όταν τους είχαμε κάναμε ένα αρνητικό σερί 0-7. Είχαμε και πολλούς τραυματισμούς, ενώ οι περισσότεροι παίκτες μας είναι άπειροι. Δεν έχουν ξαν παίξει στην Α2 που είναι σχολείο. Η φανέλα είναι βαριά και τους ρίξαμε στα βαθιά. Κάποιες φορές ανταπεξήλθαν κι άλλες όχι. Έχουμε, όμως, παιδιά με μέλλον κι αυτό είναι το κέρδος".


sport24.gr
veli21
pisteyw oti ti deytera tha ginei break mesa sto sef...
p.s.:oxi den pairnw narkwtika!!
ashton

o Σκουρτόπουλος συγκρατεί τον πεδουλάκη

Πεδουλάκης χτυπιέται στη γραμματεια

Πεδουλάκης σε διάλογο με τον Καρρέρ

Παπαϊωακείμ σε βολές

πάγκος

εξέδρα (150)

Παντελιάδης

Καλαμπόκης

Πελεκάνος

η βολη του Παντελή σε νεκρό χρόνο



πανηγύρια
emperor
ashton 150 άτομα;
Εγώ διάβασα για 50
Φέτος η ΑΕΚ είναι πολύ ξενέρωτη ομάδα.

Τι λες θα έχετε και του χρόνου μείωση στο μπάτζετ μια και δεν θα παίζεται και Ευρωλίγκα;
ashton
Τους μέτρησα προσωπικά έναν-έναν.
150 είμασταν χωρίς να βάλω στη σουμα και καμιά 25ριά (ανάμεσα τους ένας cult εβραίος με μούσι και το κλασικό σκουφάκι) στα δεξιά των επισήμων που δε μπορούσα να μετρήσω εύκολα.

Αν διάβασες για 50, οφείλεται στο απλό γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ (ή άντε σχεδόν κανείς) έλληνας δημοσιογράφος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.

Ειδικά στο ΟΑΚΑ έπεφτε τρελό γέλιο...
Είμασταν 700-800 σε κάτι ευρωπαϊκά, με παίρνανε τηλέφωνο και μου λέγανε πως στο ράδιο λένε ότι είμαστε 100, και τους έλεγα πως ΜΟΝΟ στην πλευρά των δημοσιογράφων΄από κάτω ήταν πάνω από 200...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.