Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σκουνι Πενν
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
petrosterzis13
Με αυτα που βλεπω φετος απο τον πενν τον θεωρω κατωτερο των περιστασεων και κατωτερο του Εντνι sad.gif (για να μην πω και του Περι tongue.gif )Παίζει ανάλογα με τη μέρα.Η θα είναι πολύ καλός η θα είναι τραγικός(όπως συνέβη με Ταου 68.gif .)Προσωπικά περίμενα και περιμένω πολλά περισσότερα απο αυτόν.Η,μάλλον, περιμένω κάποιον άλλον αντί για αυτόν στον ΑΣΣΟ του Θρύλου.
V@Roxe##13
Φυσικα και δεν αξιζει.Εμενα με χει απογοητευσει παντως δεν ξερω για τους αλλους.
reignman
Δ Ε Ν
Zmac
Εντνι και παλι Εντνι
Anaz
O Πεν δεν ειναι η αιτια που η ομαδα παιζει ΤΟΣΟ ανοργανωτα,οπως επισης ο Πεν δεν ειναι αυτο που τον πηρε ο Πινι να κανει. Ακομα και ως σουτινγκ γκαρντ ομως ειναι ανεπαρκης για τον Ολυμπιακο,ιδιαιτερα αφου στην αμερικανικη αγορα κυκλοφορουν πολλοι καλυτεροι..Κι ο Τσατμαν της Ρομα καλυτερος ειναι..
Για ομαδα μεχρι top16 το πολυ,να'χει πρωταγωνιστικο ρολο, ειναι αρκετα καλος,αλλα για τον Ολυμπιακο που θελουμε οχι..Αρκει μια συγκριση με τα γκαρντ των 3 κορυφαιων ομαδων της Ευρωπης και θα καταλαβετε!Γι'αυτο πρεπει να φυγει του χρονου..
apkat
ακριβως τα ιδια που λεει ο φιλτατος αναζ πιστευω..Ο Πεν δε φταιει παντως που ηρθε στον Ολυμπιακο και το ζητανε να κανει πραγματα που δε ξερει..Ο Πινι φταιει και δυστυχως το χει καταλαβει αλλα ειναι ηδη αργα
Igor
Θα δειτε τι πλευ-μεικερ θα εχουν οι 4 ομαδες που θα παιξουν Φ4.
1) Παναθηναικος - Διαμαντιδης
2) ΤΣΣΚΑ - Παπαλουκας
3) Ταου * - Πριχιονι
4) Μαλαγα * - Σαντσεζ.

Ισως να μην ειναι σωστες οι προβλεψεις μου, αλλα οι 4 κατα τη γνωμη μου καλυτερες ομαδες εχουν περιπου ιδιου στυλ πλευ-μεικερ. Και οι 4 παιχτες πασαρουν ΑΡΙΣΤΑ, κοιτανε να κανουν καλυτερους τους συμπαικτες τους, παιζουν αμυνα, δεν κανουν υπερβολικες ενεργειες, κοντρολαρουν το ρυθμο οπτε πρεπει, τρεχουν οποτε πρεπει.

Πειτε μου τι κανει ο Πεν απο ολα αυτα ???
reignman
αν για να καταλαβεις εαν ενας παιχτης ο οποιος αγωνιζεται αρκετα χρονια στην ευρωπη δεν κανει για την ομαδα σου.. πρεπει να ερθει και να παιξει ενα χρονο και να συμβαλει να χασεις τους στοχους σου,.. τοτε μπραβο στο κ.γκερσονκαλος προπονητης.
CK13gr
ρε παιδια ο Πεν δεν ειναι ασσος . το παληκαρι προσπαθει και αν δεν του βγαινουν δεν φταει μονο αυτος.
Ο Πινι-και μεθα-Γκερσον icon_drunk.gif tongue.gif με τα κολληματα του φταει κατα την γνωμη μου.Και οχι μονο για τον Σκουνι..... Αληθεια πιστευει κανεις οτι ο Ματσε δεν ηταν ετοιμος απο πιο πριν ???Τι περιμενε να τον ενσωματωσει στην ομαδα??? Την Δευτερα Παρουσια ?
apkat
Προφανως και δεν ηταν ετοιμος απο πριν..και ακομα δεν ειναι..Φαινεται στα πατηματα του αυτο..Προφανως ο Γκερσον ηθελε να αιφνιδιασει την ταου και για αυτο τον εριξε τωρα εστω και ανετοιμο..Φανηκε και στη Βιτορια οτι δεν ειναι ακομα σε κατασταση καλη..Σημερα ηταν θετικος αλλα τα λαθη του ηταν πολλα και κρισιμα..

Ισα ισα που ο Πινι ειναι ερωτρυμενος με τον Ματσε και δεν εχει κανενα κολλημα εναντιον του..Αν μπορουσε να προσφερει απο πιο πριν να σαι σιγουρος οτι θα τον εβαζε..Οσο για τον πεν ενταξει η επιλογη του ειναι τραγικα λαθος..Το γιατι ειπωθηκε και πιο πανω
saou
Σε γενικές γραμμές δεν είναι λάθος αυτά που αναφέρονται πιο πάνω, αλλά ρε παιδιά μια διευκρίνιση: ποιόν καλύτερο μπορούσε να πάρει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός και δεν τον πήρε? Μήπως κανείς από τους άσσους των ομάδων του final 4 που αναφέρει πιο πάνω κάποιος ήταν ελεύθερος ή διαθέσιμος στην αγορά?
Ήταν διαπραγματεύσιμος ο Παπαλουκάς, ο Διαμαντίδης κτλ? Όχι.

Έγινε μια προσπάθεια για το Ζήση αλλά η Μπένετον δεν πουλούσε. Οπότε ή θα μέναμε με τον Έντνι ή θα παίρναμε τον Πεν. Συμφωνώ ότι ο Έντνι είναι ποιοτικότερος παίκτης αλλά πάνω από 20 λεπτά σε κάθε αγώνα δεν αντέχει πλέον σε υψηλό τέμπο. Για μένα λοιπόν η επιλογή Πεν ήταν κάτι σαν μονόδρομος.

Πιστεύω επίσης ότι αν η ομάδα είχε πιο ξεκάθαρους ρόλους και τακτική στο γήπεδο θα ήταν καλύτερος και ο Πεν καθότι συμφωνώ ότι δεν είναι ή καλύτερή του όταν καλείται να δημιουργήσει μια φάση εκ του μηδενός (πχ όταν μένει η μπάλα στα χέρια του και τελειώνει ο χρόνος).

Και για να τελειώνω πιστεύω ότι αν του χρόνου έρθει πχ ο Ζήσης ώστε να συμπληρώσει τον άσσο, καλύτερα να μείνει ο Σκούνι εκτός πια αν χτυπήσουμε κανένα παικταρά για play maker.
Air Kef
Συγνωμη,αλλα αν δεν μπορουσε ομάδα που παει για Φ4 με τέτοιο μπάτζετ να βρει καλύτερο πλέι μεικερ απο τον Πεν τοτε δν υπάρχουν αρκετα πλέι μεικερ στο κοσμο. blink.gif
Das Kapital
Εμενα μου αρεσει πολυ ο Σκουνι!!! Ο Ντομερκαντ ουτε μερα δε πρεπει να κατσει ακομα,εχει χαλασει την ομαδα τελειως!!!
Igor
QUOTE
Έγινε μια προσπάθεια για το Ζήση αλλά η Μπένετον δεν πουλούσε. Οπότε ή θα μέναμε με τον Έντνι ή θα παίρναμε τον Πεν.


Αν δεν κανω λαθος ο Λακοβιτς φετος εφυγε απο Παναθηναικο.
Πλανινιτς ??
Ο Τριπκοβιτς ??
Ο Ραουλ Λοπεζ της Ρεαλ ??

Αυτοι μου ηρθαν τωρα. Και στο κατω κατω μπορουσε να φερει παιχτη απο ΝΒΑ.
Μην μου λες Εντνι ή Πεν ή τιποτα....
enypnio
o uros einai assos? kali epilogi ksekoliazete sinithos molis dei ton zots smiley.gif
saou
Ο Λάκοβιτς, πραγματικά σπουδαίος πλει μέικερ τι να πω... Στη σύγκριση με τον Πεν μόνο καλύτερο τρίποντο έχει, κατά τα άλλα ούτε καλύτερα οργανώνει, ούτε ασίστ βγάζει, ούτε τίποτα.

Ο Τρίπκοβιτς και αυτός δεν είναι καθαρός άσος, ας γίνει πρώτα αναντικατάστατος στην παρτιζάν και μετά ας πάρει και μεταγραφή.

Ραούλ Λόπεζ και λοιποί με συμβόλαια τα είπαμε...

Ο Πλάνινιτς όντως είναι καλή περίπτωση, έχει όμως και τον Πριτζιόνι στην Ταού, δεν είναι μόνος του. Και ο Πεν θα ήταν καλύτερος αν υπήρχε κάποιος να μοιραστούν το χρόνο.

Άσος από το ΝΒΑ κατευθείαν είναι ρίσκο, μέχρι να μάθει το παιχνίδι μπορεί να φύγει η χρονιά.

Αρκετά ΚΑΛΑ πλει μεικερ στον κόσμο δεν υπάρχουν, όχι. Ούτε και ψηλοί. Γι αυτό όποιος έχει στην ομάδα του κάποιον, τον χρυσώνει για να μην τον χάσει (βλ Παπαλουκάς 2,5 εκ. ευρώ).

Φέτος στην Ευρώπη 2 ομάδες με υψηλό μπάτζετ έψαχναν άσο: ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα. Ο μεν πήρε τον Πεν και η δε το Λάκοβιτς. Λέτε να υπήρχαν πολλοί παικταράδες εκεί έξω και να μην τους πήραν χαμπάρι?
tasoula13
Νομιζω ότι ο οσφπ είχε κάνει υψηλή πρόταση στο Γιακούλι(και ο ίδιος ο Γιάκα το έχει δηλώσει) και ο Γιάκα αρνήθηκε.
apkat
Oντως αυτο ειχε ακουστει καποια στιγμη αλλα μου φαινεται αρκετα τραβηγμενο..Οπως ελεγαν οτι ο Παο χτυπαει Εντνι..Ποιος ξερει ομως;;Το παρασκηνιο σε κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι φοβερο..
Anaz
Αυτη την ρητορικη ερωτηση ειχα θεσει κι εγω πριν κατι μηνες..Κι εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν πολλα πολυ καλα οργανωτικα πλευ μεκερ στην Ευρωπη!Ελαχιστα για την ακριβεια!
Ενας παιχτης που μπορεις ισως να πεις οτι χαθηκε το καλοκαιρι ειναι ο Μπλακνευ.
Γι'αυτο και εχω πει οτι αν ο Ολυμπιακος χασει τον Ζηση αυτο το καλοκαιρι,μόνο με Σαρας "ξεπλενεται".. Αλλιως θα κανουμε το σταυρο μας να πετυχουμε κανα λαχειο απο ΝΒΑ..
Καλυτεροι απ'τον (καλοπληρωμενο) Πεν υπαρχουν παντως αρκετοι!Σιγουρα κι ο Εντνι αναμεσα τους,ο οποιος στην Ευρωλιγκα eixe 30λ Μ.Ο. και στο τελος επαιζε 38λεπτα!Μυθος ειναι οτι δεν θ'αντεχε!!Ουτε περσι εδειξε δειγματα ιδιαιτερης κοπωσης!Με αλλον ενα αξιοπιστο ασσο διπλα μια χαρα θα πηγαινε!
Θεωρω βεβαια τον Πεν ανεπαρκη για Ολυμπιακο,ακομη και ως δυαρι!
QUOTE
Ο Λάκοβιτς, πραγματικά σπουδαίος πλει μέικερ τι να πω... Στη σύγκριση με τον Πεν μόνο καλύτερο τρίποντο έχει, κατά τα άλλα ούτε καλύτερα οργανώνει, ούτε ασίστ βγάζει, ούτε τίποτα.
o Γιακα χωρις να ειναι βεβαια κι αυτος ο ορισμος του πλευ μεκερ, και καλυτερα μπορει να πασαρει και να οργανωσει,και καλυτερος στο πικ ν ρολ ειναι!Στο μονο που ειναι καλυτερος ο Πεν ειναι οτι εχει πολυ πιο γρηγορα ποδια!Βεβαια ο Λακοβιτς απο τη μεση της περσινης χρονιας δειχνει ντεφορμε..Και φυσικα εγω δεν τον θεωρω επιλογη για τον Ολυμπιακο!!ΔΕΝ τον θελω στα κοκκινα! 33.gif
Ο Πλανινιτς ειναι παιχταρας απ'τους λιγους στην Ευρωπη!!
Air Kef
QUOTE
Αρκετά ΚΑΛΑ πλει μεικερ στον κόσμο δεν υπάρχουν, όχι. Ούτε και ψηλοί. Γι αυτό όποιος έχει στην ομάδα του κάποιον, τον χρυσώνει για να μην τον χάσει (βλ Παπαλουκάς 2,5 εκ. ευρώ).


O Παπαλουκας δν ειναι καλός πλέι μέικερ,είναι ο καλύτερος πλέι μεικερ,γιαυτο πέρνει τόσα.Και λεω πως κι ο Ολυμπιακος εχει την ευχέρεια να χρυσώσει καποιον αλλα χρύσωσε λάθος άνθρωπο.Προσωπικα θα προτιμουσα να παιζαμε με Μούλα-Χαριση-Μακαναμάρα παρά με Πεν 35 λεπτά.Για την ακρίβεια θα προτιμούσα Μούλα 35 λεπτά.Έφερε τετοια παικτάρα και τον ειχε να βοηθαει τον Πεν. 68.gif

QUOTE(Αναζ)
Καλυτεροι απ'τον (καλοπληρωμενο) Πεν υπαρχουν παντως αρκετοι!Σιγουρα κι ο Εντνι αναμεσα τους,ο οποιος στην Ευρωλιγκα eixe 30λ Μ.Ο. και στο τελος επαιζε 38λεπτα!Μυθος ειναι οτι δεν θ'αντεχε!!Ουτε περσι εδειξε δειγματα ιδιαιτερης κοπωσης!Με αλλον ενα αξιοπιστο ασσο διπλα μια χαρα θα πηγαινε!


Έτσι ακριβώς και απορώ πως έχει βγει αυτη η άποψη.Απο την μερα που ηρθε ο Ριβάλντο,οσοι ειναι 32+ δν μπορουν να βγάλουν ολόκληρο ματς σε κανενα άθλημα.

QUOTE(Αναζ)
Θεωρω βεβαια τον Πεν ανεπαρκη για Ολυμπιακο,ακομη και ως δυαρι!


Εγω τον θεωρω ανεπαρκη ακομα και για τις προπονησεις.
pan_kyp
QUOTE(Air Kef @ Apr 10 2007, 08:45 AM) *
Εγω τον θεωρω ανεπαρκη ακομα και για τις προπονησεις.


41.gif 41.gif 41.gif
tasoula13
Ο Γιακούλης από όσο ξέρω χυλόπιτα σας έριξε(και σε μας),οπότε και να τον θέλατε στα κόκκινα smiley.gif .Φιλικά.
Γενικά θεωρώ πολύ πιθανό ο οσφπ να χτυπήσει το Σάρας και πιο πιθανό να σας έρθει από τον Ζήση,για το Ζήση παρόλο που μέχρι πριν λιγο καιρό έλεγαν ότι είναι σίγουρος για οσφπ,μάλλον είναι πολύ κοντά στον παο,και έχει συμφωνήσει με τον παο(αλλά ο παο δεν τα έχει βρει ακόμα με την Μπενετόν).
Γενικά ο οσφπ έκανε κακές επιλογές όχι μόνο στον Πεν, καλύτερα να κρατούσε Έντνι-Κόλιεβιτς(που έχει ταλέντο)-Σεϊμπούτις-Πρίντεζη αντί για Πεν-Στεφάνοφ-Ντόμερκαντ-Στακ
Air Kef
Καλα μην φτάσουμε σε σημειο να νοσταλγούμε τον Κολιεβιτς!Οσο για το Πριντεζης-Στακ... ohmy.gif
Εκει τον κατάντησε ο Πινι τον Στακ,να τον συγκρινουν καποιοι με τον Πριντεζη. 68.gif
Έπρεπε να τον ειχαμε πέρσι να του κλειναμε το σπιτι,να δω αν θα τον έβαζε να κανει σκριν φετος. biggrin.gif
enypnio
Πάντως για να δείτε πόσο δύσκολο είναι το θέμα του πλέι μαίκερ

και ο ΠΑΟ που έχασε 2 εν δυνάμει καλούς άσσους σπανούλη και γιακούλη και που θεωρητικά έχει και μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό, τι πήρε στην θέση τους?

Σάνι .... καλός παίχτης ... τα βγάζει τα λεφτά του και με το παραπάνω αλλά όσο καλή διάθεση κι αν έχεις άσσο δεν τον βλέπεις που να χτυπιέσαι

Μίλος ... είπαμε άπονη ζωή με πέταξες στου δρόμου την άκρη ... ήτο μεγάλος παίχτης ... αλλά ακόμα είναι σακάτης

Ντέλκ ... εκτός τόπου και χρόνου

απλά έτυχε ο πλέι μέικερ που τους έμεινε (κοινώς μητσάρας) να το παίζει το αρκουδάκι της ντούρασελ

και συνεχίζει, συνεχίζει, συνεχίζει ... άν τελικώς κερδίσει κιολάς όπως το φίλτατο αρκουδάκι όλα καλά ... αλλιώς
Air Kef
O Ντελκ δν θα χαλούσε καθολου τον Ολυμπιακο.Αμερικανικο μπάσκετ θελει ο Πινι,αυτο που ξερει καλα ο Ντελκ δηλαδή.
Ο Ζοτς του ζητάει αλλα πράγματα και γιαυτο εχει μπλέξει ετσι και θα τον ξεχάσουμε γρήγορα. smile.gif
saou
Παιδιά ο Ντελκ όσο τον είδαμε μπορεί να αδικήθηκε από την αντιμετώπιση που συνάντησε στον Παο αλλά πλει μέικερ ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση, δυάρι είναι ο άνθρωπος και μάλλον δεν ήξεραν τι έπαιρναν στον Παο.
Οπότε κάθε σύγκριση με πεν θεωρώ πως είναι άκυρη.

Quote πως κάνουμε ρε παιδιά? Τέλος πάντων πάνω σε αυτό που έγραψε ο αναζ για τον έντνι, ότι πέρυσι δεν έδειξε σημάδια κόπωσης και ότι με έναν καλο συμπληρωματικό άσο δίπλα του θα ήταν μια χαρά θέλω να σημειώσω κάτι.

Επειδή πέρυσι είδα όλα τα παιχνίδια του ΟΣΦΠ είτε λαιβ είτε από την ΤV δε συμφωνώ ότι δεν έδειξε σημάδια κόπωσης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα δίμηνο γύρω στο Γενάρη που ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Ήταν το διάστημα που χάσαμε τα ματς με Έφες-Άρη-Πρόκομ κτλ εκτός έδρας και Έντνι δεν υπήρχε πουθενά. Επίσης ο Έντνι μέσα στο παιχνίδι δεν άντεχε να παίζει άμυνα, συχνά ήταν μαύρη τρύπα για την αμυντική λειτουργία.

Παρόλα αυτά δεν ήμουν εναντίον στην παραμονής του, με την προυπόθεση ενός ακόμα καλού άσου δίπλα του, όπως αναφέρει ο αναζ. Στην τελική ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, και δεν είναι τυχαίο ότι η Ταου και η ΤΣΣΚΑ έχουν δίδυμα υψηλών προδιαγραφών στον άσο. Και ο Παο που έχει το Διαμαντίδη χάλασε τον κόσμο για δεύτερο πλει μέικερ το καλοκαίρι. Επομένως το σημαντικότερο για μένα το καλοκαίρι είναι η απόκτηση του Ζήση που δεν πιάνει θέση ξένου και παίζει και 2 αν χρειαστεί. Αν επιπλέον γίνει και το μπαμ με σαρας, ε ας πάει στο καλό ο Σκούνι. Αλλιώς εμένα με καλύπτει δίδυμο Σκούνι-Ζήση και από πίσω χαρίσης.
Igor
Απλα πατας fast reply κανει copy το κειμενο που θελεις να κανεις quote.. Μετα στην σελιδα οπου γραφεις το κειμενο σου βλεπεις ενα συννεφακι στη γραμμη που υπαρχουν το bold, το italic. Eιναι το προτελευταιο. Το πατας δυο φορες και αναμεσα απο αυτο [/quote][quote) κανει paste αυτο που ειχες κανει copy.

Αν θες να κανεις ενα ολοκληρο post quote απλα πατας το κουμπι quote με τον πρασινο σταυρο δεξια κατω στο post.
Ελπιζω να καταλαβες...

Οντως ο Σκουνι σαν μπακ-απ του Ζηση θα ηταν καλος. Αλλα ο Νικος ερχεται σε ομαδα που φοραει πρασινα...
Anaz
QUOTE
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα δίμηνο γύρω στο Γενάρη που ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Ήταν το διάστημα που χάσαμε τα ματς με Έφες-Άρη-Πρόκομ κτλ εκτός έδρας και Έντνι δεν υπήρχε πουθενά. Επίσης ο Έντνι μέσα στο παιχνίδι δεν άντεχε να παίζει άμυνα, συχνά ήταν μαύρη τρύπα για την αμυντική λειτουργία.
Μπορει πραγματι να ηταν κακος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ηταν απο κοπωση.. Θες να μου πεις οτι τον Γεναρη ηταν κουρασμενος,και τον Φλεβαρη βγηκε MVP της Ευρωλιγκας? Στο τελος της χρονιας που ηταν και τα περισσοτερα δυσκολα παιχνίδια ήταν ισως ο καλυτερος μας παιχτης και μαλιστα παίζοντας 30 λεπτα σε καθε αγωνα!!Και φυσικα χωρις μπακ απ..
Αμυντικα πράγματι ο Πεν είναι καλυτερος!Παιζει να'ναι κ το μονο προτερημα του..

QUOTE
Αλλιώς εμένα με καλύπτει δίδυμο Σκούνι-Ζήση και από πίσω χαρίσης.
Εμενα οχι! Εχω πει γιατι θεωρω τον Πεν ανεπαρκη για ομαδα final four!Με αυτα τα λεφτα κυκλοφορουν πολυ καλυτεροι Αμερικανοι γκαρντ.
PanosIlio
Ο Πεν είναι δεν για ομάδα υψηλού επιπέδου.

Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω από που αντλείται αυτή αισιοδοξία των φίλων του Παναθηναϊκού για τον Ζήση. Πότε ρε παιδιά υπέγραψε και δεν το μάθαμε. Αν δεν τον δω στην παρουσίαση να κρατάει την κόκκινη ή την πράσινη φανέλα δεν πιστεύω τίποτα και από κανένα wink.gif

Από την άλλη ένα δίδυμο γιασικεβίτσιους-μπλάκνει με τρίτο τον χαρίση πχ. δεν θα με χάλαγε καθόλου αλλά δυστυχώς θα είναι βραχυπρόθεσμη επιλογή. Ενώ αν πάρουμε Ζήση τουλάχιστον θα μπορούμε να κοιτάμε και πιο μπροστά smile.gif

Πάντως ο Πεν πρέπει να πάρει πόδι.
saou
QUOTE
Στο τελος της χρονιας που ηταν και τα περισσοτερα δυσκολα παιχνίδια ήταν ισως ο καλυτερος μας παιχτης και μαλιστα παίζοντας 30 λεπτα σε καθε αγωνα!!Και φυσικα χωρις μπακ απ..


Κοίτα, υπήρξαν παιχνίδια που ήταν πολύ καλός πχ μου έρχεται στο μυαλό το ματς στη Μάλαγα αλλά στα δύσκολα παιχνίδια που αναφέρεσαι στο τέλος της χρονιάς δε μου έρχεται κάτι στο λυαλό. Για μένα δεν ήταν αυτός που περίμενε ο Ολυμπιακός με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ματς με τη Μακάμπι για τα πλει οφ (ειδικά στο Ισραήλ ήταν άφαντος). Αν είχε παίξει εκεί θα ήμασταν final 4.

Τέλος πάντων, για να πω την αλήθεια ο πλει μέικερ των ονείρων μου και φαντάζομαι των περισσότερων δεν είναι ούτε ο Έντνι ούτε ο Πεν, και θα προτιμούσα να μη χρειάζεται να μπαίνω καν δε αυτό το δίλημμα.
Air Kef
QUOTE(Anaz)
Εμενα οχι! Εχω πει γιατι θεωρω τον Πεν ανεπαρκη για ομαδα final four!Με αυτα τα λεφτα κυκλοφορουν πολυ καλυτεροι Αμερικανοι γκαρντ.


Το εχεις πει γυρω στις 10 φορές σε αυτο το φόρουμ και δν χορταινω να το διαβαζω. smile.gif


QUOTE(PanosIlio-G7)
Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω από που αντλείται αυτή αισιοδοξία των φίλων του Παναθηναϊκού για τον Ζήση. Πότε ρε παιδιά υπέγραψε και δεν το μάθαμε. Αν δεν τον δω στην παρουσίαση να κρατάει την κόκκινη ή την πράσινη φανέλα δεν πιστεύω τίποτα και από κανένα


Και καλα κανεις.Γιατι με αυτα που βλέπουμε πρέπει να εχει υπογράψει και στους 2. rolleyes.gif


Το αλλο που δν εχω καταλάβει ειναι απο που προκυπτει οτι εχουμε στοχο τον Σαρας.Εχει πει κατι,οτι γυριζει Ευρωπη πχ;; 7.gif
Pierce
QUOTE(Air Kef @ Apr 11 2007, 11:28 AM) *
.Εχει πει κατι,οτι γυριζει Ευρωπη πχ;; 7.gif

συγκεκριμενα εχει πει οτι δεν θελει τη ζωη του! tongue.gif θεωρει λαθος οτι πηγε στο golden state και ανυπομονει να τελειωσει η σεζον μπας και γυρισει στην ευρωπη.
Air Kef
QUOTE
θεωρει λαθος οτι πηγε στο golden state και ανυπομονει να τελειωσει η σεζον μπας και γυρισει στην ευρωπη.


wav.gif

Και ποσες ομαδες τον θελουν;
Pierce
οσες θελουν play maker. δηλαδη αρκετες!
παο-οσφπ-μπαρτσα-ρεαλ(γιατι οχι?)-μακαμπι πιστευω πως σιγουρα θα τον χτυπησουν! οι ομαδες ειναι υποθετικες. οτι θελει να φυγει ειναι σιγουρο παντως
Dromeas7
Εσυ φταις evilmonkey.gif
thrylos7
QUOTE
Το αλλο που δν εχω καταλάβει ειναι απο που προκυπτει οτι εχουμε στοχο τον Σαρας.Εχει πει κατι,οτι γυριζει Ευρωπη πχ;;


Θα στα πω ιδιαιτέρως εσένα...

Και ναι, οι υπόλοιποι μπορείτε να μην κοιμηθείτε...

biggrin.gif
reignman
QUOTE
Το αλλο που δν εχω καταλάβει ειναι απο που προκυπτει οτι εχουμε στοχο τον Σαρας.Εχει πει κατι,οτι γυριζει Ευρωπη πχ;;


αν βαλεις κατω και συγκρινεις δηλωσεις ματσε και σαρας πριν και κατα τη διαρκεια της φημολογιας ενδιαφεροντος και μεταγραφης τους στον ολυμπιακο θα δεις μερικες ομοιοτητες..
ο ματσας ηθελε να φυγει απο χορνετς και το πρωτο πραγμα που ελεγε οτι ειναι στο μυαλο του ηταν να γινει ανταλλαγη με μια αλλη ομαδα στο nba.
ο σαρας δηλωνει πως θελει να φυγει απο ουοριορς και το πρωτο πραγμα που ειναι στο μυαλο του ειναι η ανταλλαγη του σε μια αλλη ομαδα του nba.
ο ματσας ειχε πει πως ΕΑΝ γυρισει στην ευρωπη πρωτερεοτητα για αυτον ειναι η ταουγκρες....
ο σαρας λεει πως ΕΑΝ γυρισει στην ευρωπη πρωτερεοτητα του ειναι η μακαμπι και η μπαρτσα...
ο ματσας υπεγραψε στον ολυμπιακο
ο σαρας θα υπογραψει? ^^
Igor
QUOTE
ο ματσας ηθελε να φυγει απο χορνετς και το πρωτο πραγμα που ελεγε οτι ειναι στο μυαλο του ηταν να γινει ανταλλαγη με μια αλλη ομαδα στο nba.
ο σαρας δηλωνει πως θελει να φυγει απο ουοριορς και το πρωτο πραγμα που ειναι στο μυαλο του ειναι η ανταλλαγη του σε μια αλλη ομαδα του nba.
ο ματσας ειχε πει πως ΕΑΝ γυρισει στην ευρωπη πρωτερεοτητα για αυτον ειναι η ταουγκρες....
ο σαρας λεει πως ΕΑΝ γυρισει στην ευρωπη πρωτερεοτητα του ειναι η μακαμπι και η μπαρτσα...
ο ματσας υπεγραψε στον ολυμπιακο
ο σαρας θα υπογραψει? ^^


smiley.gif smiley.gif

Kριμα και τον ηθελα στον ΠΑΟ.
Bonzo
thryle όπως δεν κοιμηθήκαμε με τον Σόφο-Ζήση? tongue.gif
Anaz
QUOTE
Το εχεις πει γυρω στις 10 φορές σε αυτο το φόρουμ και δν χορταινω να το διαβαζω.
laugh.gif Ε,παρ'το αλλη μια!Ο Πεν ΔΕΝ κανει για τον Ολυμπιακο! tongue.gif

QUOTE
ο σαρας λεει πως ΕΑΝ γυρισει στην ευρωπη πρωτερεοτητα του ειναι η μακαμπι και η μπαρτσα...
Αυτο πρεπει να ισχυει.Περισσοτερο απ'τη δηλωση του Ματσε!Εχει και γυναικα απ'το Ισραηλ και του αρεσει η ζωη στην Ισπανια!Επισης και οι δυο ομαδες θα σκιστουν να τον παρουν γιατι καιγονται για πλευ μεκερ(κυριως η Μακαμπι),και οι δυο διαθετουν πολυ χρημα!Οποτε ΑΝ γυρισει,ο ανταγωνισμος θα'ναι μεγαλος!Βαλ'τε και Παο,Ρεαλ που ειναι πολυ πιθανο να μπουν στο παιχνιδι, και καταλαβαινετε.. Ειδικα αν ο Παο χάσει (και) φετος την Ευρωλίγκα μου φαινεται θα τρελαθει ο Παυλαρας και δεν το χανει αυτον τον παιχτη!! 19.gif
Βεβαια απ'την αλλη αν μεινει ο Γκερσον θα'χαμε κι εμεις ενα ισχυρο χαρτι στις διαπραγματευσεις..
reignman
ρε αναζ οι αγγελοπουλαιοι θα ριξουν πολυ παρα φετος θυμησου το... ειναι τρελοι με το μπασκετ 1ον και τρελοι με τον ολυμπιακο 2ον
Igor
ΩΧ αν βαλουν λεφτα οι Αγγελοπουλοι θα βαλουν οι Γιαννακοπουλοι θα βαλουν και οι Ρωσσοι θα βαλει και ο Μιζραχι ( μετα απο τετοια χρονια )... Παει ηρθαν Νοβιτσκι, Γκασολ και Μπραιαντ και θα πεσουν τα τσιμεντα..

Που να τα δωσουν τα πολλα λεφτα. Ελευθεροι ακριβοι δεν κυκλοφορουν πολλοι εχω την αισθηση. Σαρας, Ζησης, Φωτσης, Παπαδοπουλος και ποιοι αλλοι γιατι δεν ξερω..

QUOTE
ρε αναζ οι αγγελοπουλαιοι θα ριξουν πολυ παρα φετος θυμησου το

Μακαρι..................
thrylos7
QUOTE
thryle όπως δεν κοιμηθήκαμε με τον Σόφο-Ζήση?

Για τον Ζήση δεν είχα πει τίποτα... smile.gif

Όχι ότι δεν υπάρχουν φήμες βέβαια...
Das Kapital
QUOTE(Igor @ Apr 12 2007, 09:28 PM) *
Μακαρι..................


Γιατι εσυ θες να εχει καλη ομαδα ο Ολυμπιακος?
kop-13
QUOTE(thrylos7 @ Apr 12 2007, 10:23 PM) *
Για τον Ζήση δεν είχα πει τίποτα... smile.gif

Όχι ότι δεν υπάρχουν φήμες βέβαια...


Αυτή τη φώτο που την έχω δει?

sihainas
εγώ την είχα στην υπογραφή μου... tongue.gif
thrylos7
Και να 'θελα δε θα μπορούσα να τη φτιάξω... Άλλοι είναι οι καλλιτέχνες στο photoshop... smile.gif
kop-13
Μπερδεύτηκα...όλοι οι κόκκινοι ίδιοι μου φαίνεστε tongue.gif
Georgie
Η άποψή μου είναι η εξής :

Φέτος δεν έχω δεί τον Ολυμπιακό να βγάζει ούτε ένα σύστημα! Μα ούτε ένα! Τα συστήματα, τα οποία δουλεύονται στην προπόνηση τα οργανώνει ο εκάστοτε PG όπως όλοι ξέρουμε. Και τον Nash και τον Kidd να βάλεις να παίξουν 5 εναντίων 5 ανοργάνωτα θα χάνουν πολύ απ' την αξία τους. Βέβαια ο Penn δεν είναι ουδείς απ' τους 2.

Απλώς σκεφτείτε πόσοι βρίζανε τον Παπαλουκά στο πέρασμά του απ' τον Ολυμπιακό...
Alex Acker
Κατα τη γνωμη μου ο Πενν ειναι παιχτης που μπορει να παιξει για 5 αλλα και για 10.Δεν ειναι σταθερος σε αποδοση.Κατα τα αλλα ειναι καλος biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.