Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aρης - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
Anaz
Τρεις παιχτες του Ολυμπιακου μπορουν να μαρκαρουν τους ευελικτους ψηλους του Αρη. Ο Βασιλοπουλος,ο Μπαρλος και ο Στακ.
Ο ενας αναλωθηκε σε ανουσια μαρκαρισματα σε Σκειλς και Σιγαλα(!) και δεν προστατευτηκε οταν εκνευριστηκε με αποτελεσμα να βγει νωρις εκτος.ΚΑΚΙΣΤΗ διαχειριση!
Ο αλλος χρησιμοποιηθηκε ελαχιστα πάλι,αλλη μια αποδειξη οτι ακομη να καταλάβει ο Πινι το υλικο που εχει στα χερια του!Ο Μπαρλος δεν ειναι κανα σουπερ ταλεντο,αλλα ειναι παθιασμενος,δυνατος και καλος και εξυπνος αμυντικος!
Ο τριτος και τραυματιας να μην ηταν αμφιβαλλω αν θα επαιζε!Περισυ φωναζα ποσο ηθελα αυτον τον παιχτη ακριβως γι'αυτον το λογο!Γιατι η ομαδα ειχε προβλημα στην αντιμετωπιση 4αριων με καλο κορμι και με κινησεις και προσωπο προς το καλαθι!Και φετος παλι εχουμε το ιδιο!Θυμιζω τι εκανε κι ο Σμοντις..

Τα λαθη βεβαια δεν περιοριζονται εκει για το τεχνικο τιμ! Ημαρτον να αφηνετε τον Σοφο να μαρκαρει τον Μασει!!Θες να εκμετταλευτεις το οπλο Σοφο στην επιθεση?Τοτε παιξε μια ζωνη η δωστου βοηθειες! Επεσε εντελως στην παγιδα, ανοιγαν οι αμυντικοι και αφηναν απλετο χωρο στον Μασει να τον "ξεφτιλισει" αφου με μια reverse τον περνούσε για πλάκα!Ασε που με τον Μπουρουση εκτος μαζευε και ολα τα επιθετικα!
Πραγματικα scouting και coaching χτες ηταν ανυπαρκτα!
Σε αντιθεση με την γατα τον Ματζον που παρουσιαστηκε αψογα προετοιμασμενος και χειριστηκε αριστα τον αγωνα! 41.gif

Κατα τ'άλλα και τα υπολοιπα γνωστα συμπτωματα της ομαδας εκαναν την παρουσια τους.. Και θα συμφωνησω με καποιον φιλο οτι ο Αρης οσο δυσκολα κερδιζει αλλο τοσο δυσκολα χανει,και ειναι τετοια η "φυση" της ομαδας που θα μας δυσκολεψει..!

Ο Πεν χτες απεδειξε παλι πόσο αδικο είχαμε που ριχναμε(και καποιοι βλεπω συνεχιζουν) το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης για το αγωνιστικο προσωπο της ομαδας! Ειναι σιγουρα (πολυ) κατωτερος του περσινου Εντνι,αλλα δεν φταιει ΤΟΣΟ αυτος για το προσωπο που δειχνει η ομαδα ασχετα αν συχνα ειναι επιπολαιος! Τελευταια δεν κρατα πολυ την μπαλα,δεν τραβα τις προσπάθειες ουτε κανει λαθη,και ειναι εμφανης η προθεση του να περνα την μπαλα στους ψηλούς.απ'την αλλη δεν συνεισφερει και στην οργανωση αλλα οταν οι υπολοιποι 4 κοιταζονται, κινουνται ελαχιστα και δειχνουν σαν μην υπαρχει συστημα και ο καθενας να παιζει ατομικα τι να σου κανει ο Πεν?? Χτες μαλιστα μαζι με τον Ζιζιτς και τον Βασιλο ηταν οι λιγοτερο κακοι! Δηλαδη εσεις χτες και τον Πεν ειδατε??Αληθεια χτες ποιος ηταν πιο επιπολαιος?Ο Πεν ή ο Χαρισης??
Anaz
Α καποια σχολια ακομα πανω σε αυτα που γραφτηκαν..

Πραγματι ο Σοφο δειχνει να'χει χασει μυς,χωρις να'χει αδυνατισει ιδιαιτερα..Μοιαζει πιο πλαδαρος και στργγυλος,ενω τα χερια του μου φανηκαν μικρα..

Συμφωνω στο σχολιο οτι ο καλος Ολυμπιακος (της παρτιζαν,του Παο) μπορει να κερδισει με 3-0 αλλα αυτος μπορει να χασει και με 3-0. Ο Αρης εχει ενα αξιομαχο συνολο με σταθερη αποδοση που πηγαζει κυριως απ'την επιθετικη αμυνα του. Εμεις απ'την αλλη αν παιξουμε συνεχομενα ματς με υψηλη αποδοση οπως στα ματς που ανεφερα θα'ναι εκπληξη!
Γενικα δηλαδη συμφωνω στα σχολια του Warrior.
Βεβαια μεχρι τοτε εχουμε καιρο..

Για την διαιτησια..Πραγματι ηταν κακη!Αρκετα! Εκανε λαθη και απ'τις 2 μεριες τα περισσοτερα εκ των οποιων ομως ευνοησαν τον Αρη..και αναφερομαι κυριως στα φαουλ. Στο τελος μαλιστα ενα λαθος σφυριγμα στοιχισε πολυ στον Ολυμπιακο αφου λιγο πριν το τελος εστειλε τον Καστλ στην γραμμη και εβγαλε τον Ζιζιτς με 5ο.
Τεσπα.Δεν θα αναφερθω σε φασεις.Σε καθε περιπτωση εξαλλου ο Αρης,αξιζε την νίκη αφου στο μεγαλυτερο διαστημα ηταν καλυτερος.
klearxos
Ενα σχολιο εξωαγωνιστικο.
Αν ειναι αληθεια πληροφορια που διαβασα σε site (δεν θυμαμαι πιο) οτι η διοικηση του Αρη μετα το τελος του αγωνα πηγε στο αστυνομικο τμημα που κρατητο ο ηλιθιος που μπηκε στο γηπεδο και ζητησε "επιεικεια" ... τοτε τουλαχιστον ντροπη!...
x35
QUOTE(suspect @ Mar 19 2007, 07:13 PM) *
Δεν μπορω να επιμεινω στη γνωμη μου γιατι αφορα το μελλον.
Εδω εισαι και εδω ειμαι.
Δεν εχει τυχη ο Αρης στα πλεϊ οφ σε σειρα αγωνων με τον Ολυμπιακο.
Δεν το αντεχει.

Για ποσα ματς θα πιασουν τετοια αποδοση οι καστλ-μασεϊ ?
για ποσα ματς ο ολυμπιακος θα βαζει 59 ποντους ?
για ποσα ματς θα ειναι τοσο χαλια ο ολυμπιακος ?

βεβαια μεχρι τοτε εχουμε πολυυυυυυυυυυυυ καιρο φιλε μου πολεμιστη!

smile.gif icon_wave.gif


Μέχρι την ημιτελική σειρά υπάρχει πάρα πολύς καιρός και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες τότε. Αλλά με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα αυτός που δεν έχει τύχη σε τέτοια σειρά είναι ο Ολυμπιακός και όχι ο Άρης. Με βάση την εικόνα των ομάδων πιο πιθανή θεωρώ μια νίκη του Άρη στο ΣΕΦ παρά μια νίκη του Ολυμπιακού στο Αλεξάνδρειο.
Μπορεί βέβαια ο Μάσει και ο Καστλ να κάναν πολύ καλό ματς την Κυριακή αλλά γενικά ο΄Άρης δεν έκανε τρομερό παιγνίδι. Ούτε ο Σκέιλς που είναι η βασική απειλή ήταν σε καλή μέρα ούτε ο Γουιλκινσον έκανε κάτι το τρομερό ούτε ο Ηλιάδης ήταν θετικός.
Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός ταιριάζει ως αντίπαλος στον Άρη. Γενικά παρουσιάζει πρόβλημα και χάνει (και πολλές φορές εύκολα) από ομάδες που δίνουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα (ΤΣΣΚΑ, Εφές Πίλσεν) και ο Άρης είναι ίδιου στυλ ομάδα. Δεν είναι τυχαίο που και τα 2 μάτς τα κέρδισε και σχετικά εύκολα
scales84
Λοιπον μαγκες διαβασα με ενδιαφερον οσα λετε.εγω ειμαι ΑΡΗΣ,αρκετα κολλημενος αλλα και ωσ παικτης μπασκετ πιστυω οτι ξεχωριζω..παιδια με το μπασκετ που παιζουν οι 2 ομαδες φετος τον ολυμπιακο δεν τον φοβαμαι....η καλη αμυνα θα κερδισει μια απλα καλη επιθετικη ομαδα..γιατι δεν ειναι ακομα ομαδαρα ο ολυμπιακος και με τον γκερσον δεν βλεπω να γινεται...2 φορες ο ματζον του πηρε το πορτοφολι..κι αν στον πρωτο γυρο,ελειπε ο σοφο,ο μπουρουσης,ο ματσε,ο κοσμος και αδικηθηκαν ξανα οπως λεγανε(αληθεια αν μια ομαδα που σπαταλησε τοσα χρηματα θεωρει οτι αδικειται απο μια που εχει δωσει το 1/4 κι αν τι σχολιο μπορουμε να κανουμε),τωρα τι παθανε.παιζανε ολοι....δεν επαιζε ο στακ να μου πειτε αλλα αμφιβαλω αν θα εκανε τπτ.ο παο που ειναι ομαδα,τιν καλι αμυνα του αρη την εξαφανισε.επαιξε καλη αμυνα που ειναι το κυριοτερο και στην επιθεση με απιστευτο πασινγκ γκειμ εβγαζε συνεχωσ αμαρκαριστε σουτ.εβαλε πολλα δεν λεω αλλα ηταν ελευθερα...το συμπερασμα μου ειναι αλλο.αν ο ολυμπιακος δεν ανεβασει 2 ταχυτητεσ πιο πιθανο ειναι να ειμαστε εμεις στον τελικο παρα αυτοι...κι αυτο γιατι μεσα στο παλε,παροτι ειμαστε ομαδα με σαφως λιγοτερο ταλεντο,μεσα εκει γινομαστε ομαδαρα.θυμηθειτε δηλωσεις παπαλουκα μετα την απιστευτα δυσκολη νικη στην ευρωπη...και κατι ακομα.αν εχουμε το πλεονεκτημα και παρουμε το πρωτο ματς,τοτε σας λεω οτι πιο πιθανο ειναι να γινει 0-2 η σειρα παρα το αντιθετο...ο ΑΡΗΣ οταν δεν εχει τπτ να χασει παιζει πολυ μα πολυ καλυτερα..κι αν παρει το πρωτο ματς δεν θα χει..γενικα οσο θα προηγειται..θυμηθειτε τα ματς σε μπαρτσα,ντιναμο,μαλαγα...εξαιρετικεσ εμφανισεις σε ματς πο δεν υπηρχε αγχος....αυτα τα λιγα κι ας ελπιζουμε οτι θα δουμε φετος τον τελικο των 2 μεγαλυτερων ομαδων μπασκετικα στην ελλαδα....κι ας ελπισουμε οτι θα μαστε και πιο ανταγωνιστικοι...
apkat
Πρωτα απο ολα για να μην παρεξηγηθω να δωσω συγχαρητηρια στον Αρη για την μεγαλη του νικη η οποια ηταν καθαροτατη οπως και η πρωτη..Ομως θεωρω αστειο να πιστευουμε οτι ο Ολυμπιακος εχει αρκετες πιθανοτητες να αποκλειστει στους ημιτελικους εστω και με πλεονεκτημα εδρας..

Τους λογους τους ειπε και ο "υποπτος" πιο πανω smiley.gif
scales84
Φιλοι ολυμπιακοι την ιδια σιγορια ειχατε μετα το ματς του οακα οτι δεν γινετε να χασετε δευτερη φορα απο τον αρη φετος...αλλα οχι απλα εγινε αλλα και πιο ευκολα απο οτι περιμαναμε κι εμεις...οποτε μεσα στο παλε ποτε μην εισαι σιγουρος οτι μπορεις να κερδισεις..καμια ομαδα πλην παο δεν κερδισε ευκολα αλλωστε..και μιλαμε για ομαδες με προπονητες.τσκα,μπενετον,ντιναμο,μπαρτσα...
χι καποιοι καλοι παικτες καθοδηγουμενοι απο τον κυριο τιποτα..και σκεφτειτε και κατι αλλο.αν ο αρης σας κερδισε 2 φορες εχωντας και ματς ευρωλιγκασ ενδιαμεσα που δρουν ανασταλτικα λογω λιγων λυσεων του αρη,φανταστειτε τοτε που θα μαστε μονο οι 2 μας...αλλα εχει καιρο ακομα.κατσε να περασουμε κα οι.γιατι κανουμε κατι περιεργα ωρες ωρες
hagi
Νομίζω ότι ο Άρης έχει δείξει φέτος τί μπορεί να κάνει..Είναι αρκετά σταθερός στο παιχνίδι του στη μεγαλύτερη διάρκεια των αγώνων μέχρι τώρα..

Εάν πιάσει καλή απόδοση όπως σε αυτό το παιχνίδι,δεν βλέπω το λόγο να μην μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό σε σειρά αγώνων με πλεονέκτημα έδρας..Όπως έχει ήδη αναφερθεί ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο φέτος αν και έχει πολύ καλούς παίχτες..Δεν είναι ομάδα όμως και δεν έχει σταθερότητα..

Άρα από όλα αυτά και βάση του 2-0 μέχρι τώρα γιατί να μην μπορεί ο Άρης να κερδίσει σε σειρά αγώνων..Κανείς δεν λέει ότι είναι εύκολο όμως δεν είναι απίθανο..Μάλιστα φαντάζει πιο πιθανό από τα τελευταία χρόνια..

Φυσικά όλα αυτά είναι πολύ νωρίς να τα συζητάμε γιατί υπάρχουν πέντε αγωνιστικές και μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα..Άρα είναι νωρίς ακόμη..

Ένα άσχετο τώρα..Διάβασα στο betsmart ότι ο τύπος που χτύπησε τον Ελληνιάδη είχε πάει στο γήπεδο με τα δύο ανήλικα παιδιά του blink.gif ΈΛΕΟΣ καλά , εγώ περίμενα να είναι κανένα πιτσιρίκι που έκανε την μαλ..κια του και διαβάζω άλλα..ΑΙΣΧΟΣ!!
sihainas
Φίλτατοι, μου φαίνεται έχετε ξεχάσει ότι την τελευταία αγωνηστική της κανονικής περιόδου παίζετε με την Απολλωνάρα οπότε μην χαίρεστε από τώρα 19.gif 69.gif
Anaz
Eγω πιστευω η σειρα θα ειναι ουτως η αλλως πολυ ενδιαφερουσα και ανοιχτη και για τις δυο ομαδες ανεξαρτητα ποιος θα'χει το πλεονεκτημα εδρας.
Προβλεψεις τωρα ειναι δυσκολο να γινουν γιατι αν το αγωνιστικο προφιλ του Αρη ειναι συγκεκριμενο και ξεκαθαρο,το πως θα ειναι τοτε η αγωνιστικη κατασταση του Ολυμπιακου ειναι αγνωστο..

Αντε,παμε γι'αλλα γιατι ΕΜΕΙΣ εχουμε και Ευρωλιγκα μπροστα μας.. 19.gif tongue.gif

Τα ξαναλεμε στα πλευ οφ.. 45.gif

ΥΓ: Γουσταρω πλευ οφ συναντησεις με Warrior,hagi,apkat,rchos,anaz..Koλαση θα γινει!
Air Kef
Ειμαστε Μαρτη και μεχρι τους ημιτελικους εχουμε κανα διμηνο..Ποσα μπορουν να συμβουν σε 2 μηνες;;;
Παρα πολλα.


Και δν ήταν και τοσο ευκολη η νικη του Αρη οσο παρουσιαζεται απο καποιους,σιγουρα δν ηταν τοσο ευκολη στο αδειο ΣΕΦ..

Ο Αρης καταφερε να ριξει νοκ αουτ εναν χαλια Ολυμπιακο στο τελευταιο διλεπτο.Οχι κακο Ολυμπιακο.Χαλια.Δν δουλεψε τπτ σωστα.Ουτε σουτ μπηκαν,ουτε η μπαλα γυρισε,ουτε αμυνα πηγε καλα,ουτε ο παγκος δν βοηθησε,δν ξεχωρισε ουτε ενας παικτης..Και ομως επρεπε να φτασει στο τελος το ματς για να τον τελειωσει.

Εργο Ματσον και λοιπων κατα μεγαλο ποσοστο το κακο παιχνιδι του Ολυμπιακου,αλλα δν ξερω κατα ποσο θα επαναλαμβανει τετοιες αμελιες ο Πινι στα πλει οφ..Αν χασει Ευρωλιγκα και αναγκαστει να αφοσιωθει στην Α1 για να μην μεινει με αδεια χερια,και διαβασμενος θα ειναι και προετοιμασμενος..Οσο για το καυτο Παλε καπου ισως σταματησει να παιζει τοσο μεγαλο ρολο,στα πλει οφ εννοω.Ο Ολυμπιακος περασε απο το γεματο ΟΑΚΑ και επαιξε ηδη ενα ματς στο καταμεστο και φανατισμενο Παλε.Στο πρωτο ματς των πλει οφ,ακομα και πιο καταμεστο-φανατισμενο να ειναι,δν θα επηρεασει τοσο τον Ολυμπιακο.Ακομα λιγοτερο στο δευτερο ματς στο Παλε,ακομα λιγοτερο στο τριτο,εαν φτασουν εκει τη σειρα οι ομαδες..Τον Αρη θα τον βοηθαει ο κοσμος του να ανεβαζει στην αποδοση του σε καθε ματς,αλλα οχι να φοβιζει τον αντιπαλο..!

peace.gif
thrylos7
QUOTE
Μπορεί βέβαια ο Μάσει και ο Καστλ να κάναν πολύ καλό ματς την Κυριακή αλλά γενικά ο΄Άρης δεν έκανε τρομερό παιγνίδι. Ούτε ο Σκέιλς που είναι η βασική απειλή ήταν σε καλή μέρα ούτε ο Γουιλκινσον έκανε κάτι το τρομερό ούτε ο Ηλιάδης ήταν θετικός.


Κι όμως, ο Άρης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μου θύμισε τον Άρη του Δεκεμβρίου, που ήταν ο καλύτερος μέσα στη χρονιά, βάσει της αγωνιστικής εικόνας και των αποτελεσμάνων ενδεχομένως. Κάποιοι παίκτες μπορεί να μην ξεχώρισαν, αλλά η ομαδική λειτουργία ήταν σχεδόν άψογη.

QUOTE
Φιλοι ολυμπιακοι την ιδια σιγορια ειχατε μετα το ματς του οακα οτι δεν γινετε να χασετε δευτερη φορα απο τον αρη φετος...

Μπα, ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι δεν ήταν σε καμιά περίπτωση σίγουροι... Αναφέρομαι στο forum βεβαίως.. wink.gif

QUOTE
οχι καποιοι καλοι παικτες καθοδηγουμενοι απο τον κυριο τιποτα..

Αν μη τι άλλο υπερβολικός χαρακτηρισμός, άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας για την αξία του Γκέρσον...

QUOTE
και σκεφτειτε και κατι αλλο.αν ο αρης σας κερδισε 2 φορες εχωντας και ματς ευρωλιγκασ ενδιαμεσα που δρουν ανασταλτικα λογω λιγων λυσεων του αρη,φανταστειτε τοτε που θα μαστε μονο οι 2 μας...


Ενδιάμεσα από ματς της Ευρωλίγκας ήταν προφανώς αυτό μεταξύ των δύο ομάδων.. Θα πάρω ένα quote μου από άλλο topic:

QUOTE
Δε θυμάμαι για ποιο παιχνίδι (ένα ήταν όλο κι όλο αν δεν κάνω λάθος) που λέγαμε ότι ο Άρης δεν το πάλεψε όσο έπρεπε καθώς ακολουθούσε δύσκολος αγώνας. Μπορεί να μην ήταν το 64-42, αλλά αυτό μου έδωσε αφορμή για να βρω το παρακάτω...

Αποτελεί τρελή σύμπτωση το γεγονός ότι και μετά το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Τρεβίζο, ο Άρης αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα...

Χμ..


Τελικά επαληθεύτηκα και το ματς στο Τρεβίζο ο Άρης δεν το πάλεψε ιδιαίτερα. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός είχε ντέρμπι στη Μόσχα.

wink.gif

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός παίζει όλη τη χρονιά στον αγώνα με την Μπανταλόνα... Γιατί, άλλο η (ενδεχόμενη) απλή αποτυχία κι άλλο η παταγώδης αποτυχία...

Εν κατακλείδι, δε συμφωνώ με αυτό το επιχείρημα.

QUOTE
Προβλεψεις τωρα ειναι δυσκολο να γινουν γιατι αν το αγωνιστικο προφιλ του Αρη ειναι συγκεκριμενο και ξεκαθαρο,το πως θα ειναι τοτε η αγωνιστικη κατασταση του Ολυμπιακου ειναι αγνωστο..

Μάλλον αυτό είναι που ισχύει...

QUOTE
Αντε,παμε γι'αλλα γιατι ΕΜΕΙΣ εχουμε και Ευρωλιγκα μπροστα μας..

Κοίτα να γίνει η στραβή... Θα σε κυνηγήσει όλο το forum... tongue.gif
Anaz
QUOTE
Κοίτα να γίνει η στραβή... Θα σε κυνηγήσει όλο το forum...
Aμα γινει η στραβη,τι να πει κι ο Γκερσον που θα τον κυνηγησει ολο το γηπεδο.. rolleyes.gif
apkat
QUOTE
Αντε,παμε γι'αλλα γιατι ΕΜΕΙΣ εχουμε και Ευρωλιγκα μπροστα μας..


Αυτα ειναι!!ΕΜΕΙΣ χτυπαμε ευρωλιγκα!!!! 69.gif laugh.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Air Kef
Μην τη χτυπησουμε πολυ ομως και μας παθει τιποτα ε; smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.