Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
sarounas
Ρε Οικονομίδη, αντε παραιτήσου επιτέλους και άσε μας στην ησυχία μας, δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια ή ακόμα έχει χρήμα η υπόθεση και δεν λες να φύγεις; απίστευτα είναι αυτά που συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια
ποιος είδε το αφιέρωμα της all star basket με τους μανατζερς; άντε για τους Παπαδάκη και Λυχναρά το αφήνω να περάσει μιας και δεν έχουν δώσει αφορμές για πολλά αρνητικά σχόλια, αλλά ο Δελημπαλταδάκης, είναι ακόμη στην πρώτη γραμμή και έχει στην κατοχή του τους μισούς παίχτες της Α1, αυτό το πράμα που όργωνε με εκείνο το μηχανάκι του την Αθήνα και εκβίαζε τόσο κόσμο την δεκαετία του 90 είναι ακόμη στο προσκήνιο και μάλιστα από αυτόν εξαρτάται και το όλο το πρωτάθλημα σχεδόν; άσε που διάβασα ότι έχει και τον Ηλυσιακό στην Α2.ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!
Τώρα θέλουν και all star στην Λάρισα; δεν κοιτάνε τα χάλια τους λέω εγώ που ούτε και εμείς οι μπασκετικοί καταλάβαμε ότι γινόταν το ματς ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ χθες;
αφήστε που με αυτά που κάνουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση δεν εμπνέεται κανείς και σε πιάνει κατάθλιψη, ποιος ξεχνά τον περσινό διαγωνισμό καρφωμάτων που όταν ο Μπέιλι είδε ότι ο Μπατίστ δεν ξεκολούσε από το έδαφος αποφάσισε να συμμετάσχει και με κάρφωμα της πλάκας πήρε το βραβείο;
dizzy_fingers
Δηλώνω άγνοια επί του θέματος αυτού καθώς δε διάβασα και το τεύχος της all star basket που λες, αλλά μήπως θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο κόσμιος στους χαρακτηρισμούς σου?

Ή στην αντίθετη περίπτωση, να τους δικαιολογήσεις με στοιχεία, για να καταλάβουμε κι όσοι δεν ξέρουμε, τί συμβαίνει?
sarounas
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 24 2006, 12:58 AM)
Δηλώνω άγνοια επί του θέματος αυτού καθώς δε διάβασα και το τεύχος της all star basket που λες, αλλά μήπως θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο κόσμιος στους χαρακτηρισμούς σου?

Ή στην αντίθετη περίπτωση, να τους δικαιολογήσεις με στοιχεία, για να καταλάβουμε κι όσοι δεν ξέρουμε, τί συμβαίνει?
*

έχεις δίκιο, ζητώ συγνώμη για το ύφος μου, sad.gif απλώς, μόλις είχα διαβάσει το ρεπορτάζ και επειδή ήξερα διάφορα γεγονότα -ειδικά με εκβιασμούς- από παλιοτέρα γιατί τώρα δεν ξέρω τι κάνει, τα οποία αναφερόταν από διαφορετικούς ανθρώπους και όχι μόνο από έναν, με πρωταγωνιστή το εν λόγω άτομο, γιατί προσωπικά δεν το ξέρω το άτομο. Ήμουν πολύ φορτωμένος και έριξα επίπεδο, αν μπορείς σβήσε το post. Τώρα οι απόψεις είναι απόψεις και δεν αλλάζουν μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, όσο για τον Οικονομίδη τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, προφανώς πρόκειτε για κερδοσκόπο και καιροσκόπο.Λυπάμαι και πάλι, σβήσε το post.
dizzy_fingers
Δε σβήνω τίποτα, από τη στιγμή που το πιστεύεις, δε χρειάζεται να σβήσουμε την άποψή σου. Απλώς τη "συμμάζεψα" λίγο smile.gif wink.gif.
qspock
Οσον αφορα την ποιοτητα του πρωταθληματος της Α1, (και δε μιλαω για την αγωνιστικη ποιοτητα των ομαδων, αυτο ειναι μια αλλη ιστορια) συμφωνω οτι ειναι οχι μονο κακιστη, αλλα ωρες ωρες κατανταει για γελια. Η ανοργανωσια και η προχειροτητα εως παντελης αμελεια, εκδηλωνεται παντου: Απο την προωθηση-διαφημιση του αθληματος (πια??) και την απαραδεκτη φετινη συμφωνια με την ερτ, εως το αποκορυφωα της γελιοιτητας: Το υποτιθεμενο "All Star Game". Μου εχει μεινει αξεχαστος ο περσυνος διαγωνισμος-αγγαρεια καρφωματων, δεν εχω δει χειροτερο πραγμα, και γενικα δε μπορω να πιστεψω το ποσο γρηγορα τελειωνουν τα παντα, ποσο ανωργανοτα ειναι, ποσο τυπικο ρολο παιζουν οι κριτες και στην τελικη ποσο μικρο ενδιαφερον υπαρχει απο ολους. Αυτο παλι το μοντελο της προωθησης παιχτων της Α2 τωρα και στα τελικα καρφωματων τι σκοπο εξυπηρετει? blink.gif

Βελπουμε και τις αλλες χωρες και μας πιανει λυπηση... Δε μιλαω για το απιαστο ΝΒΑ, αλλα για τις γειτονικες μας χωρες. Τις προαλλες το κυπελλο Ισπανιας ηταν main event στην χωρα... Εδω γιατι δεν κανουν αναλογες προσπαθιες? Μηπως θεωρουν οτι ειναι ολα μια χαρα? Τι ρολο παιζουν οι υπευθυνοι? Γιατι υπαρχουν? Για να μαζευουν τα προστιμα?
icon_tomato.gif 68.gif
Papaloukas 4 ever
QUOTE(qspock @ Feb 28 2006, 01:49 AM)
Τις προαλλες το κυπελλο Ισπανιας ηταν main event στην χωρα... Εδω γιατι δεν κανουν αναλογες προσπαθιες? Μηπως θεωρουν οτι ειναι ολα μια χαρα? Τι ρολο παιζουν οι υπευθυνοι? Γιατι υπαρχουν?
*


Έχω μία καλή πρόταση αλλά θέλω πρώτα να την σουλουπώσω και έπειτα θα την γράψω. Ανέμενε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.