Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τώρα που αποκλείστηκε η Εθνική....
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2013
επαθα λαστιχο
Αν θελετε πειτε και το γιατι.εγω ας πουμε συμπαθω την κροατια,δεν το εχει παρει ποτε αν και με χαλαει που εχει νατουραλιζε στην ομαδα.επομενως σλοβενια η επομενη επιλογη.αγαπω τους λιθουανους,αλλα δεν θελω να μας περασουν κατα 2 στα χρυσα(εστω και αν τα 2 απο τα 3 που εχουν χρονολογουνται πριν απο τον β ΠΠ)
Γαλλοι και Ουκρανοι μου ειναι ουτε κρυο ουτε ζεστη,Ιταλους-Ιαπανους-Σερβους δεν τους χωνευω
doctorjekil
Ψηφισα κροατια γιατι παντα τους συμπαθουσα λογω ντραζεν,κουκοτς,ρατζα,στογιαν...και επειδη την πεμπτη φευγω για λιουμπλιανα καποιον πρεπει να υποστηριζω μεσα στο γηπεδο...ας οψεται η εθνικη μας
colonel gomelsky
Η Ιταλία. Πέρα από την συμπάθεια που έχω στους ατζούρι σε όλα τα αθλήματα, πιστεύω ότι μια τέτοια επιτυχία θα δώσει γενικά ένα μεγάλο boost και στο πρωτάθλημά τους. Μακροπρόθεσμα θα ευνοηθεί γενικά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς χρειάζεται δυνατή την Ιταλία τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
ssoulliss
Italia-italia wav.gif

sacarame
Χρειάζεται να τοποθετηθώ ?? tongue.gif
JR_Swish

Οποιαδήποτε άλλη εκτός από την Ισπανία είναι μια καλή βάση συζήτησης για πολλούς από εμάς πιστεύω.
Ψήφισα Σερβία για το λόγο ότι ένας πιθανός θρίαμβος της θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον ήδη τεράστιο μύθο του Ντούντα.
Ιταλία και Κροατία πάνε αμέσως μετά.
bballbill
Γαλλία και μετά Ισπανία.
AKRG
Κροατία
captain charisma
ισπανια φυσικα.. ησυχια ταξη ασφαλεια..παρολο που θα μας περασουν σε κατακτησεις...
thanath
Σλοβενία... Είναι μια ομάδα που είχε πάντα καλούς παίχτες και γενικά καλό σύνολο αλλά ήταν και πάντα λούζερ... Τώρα που είναι στην πατρίδα τους αλλά και με τις ελλείψεις που έχουν οι δυνατές ομάδες είναι η μεγάλη τους ευκαιρία για ένα χρυσό! Μετά αν δεν το πάρουν οι Σλοβένοι με νοιάζει μόνο να μην το πάρουν οι Ισπανοί... Είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο είτε για μπάσκετ πάντα είχα μεγάλη αντιπάθεια απέναντι στην εθνική τους!
tuareg
Kροατια,(το γραψα και στο τοπικ του αγωνα με Ουκρανια),απλα και μονο γιατι ειναι 20 χρονια απο το θανατο του Ντραζεν και του(ς) αξιζει τετοιο μνημοσυνο
A.CAB
Λιθουανία. Μεγάλη συμπάθεια πάντα κι ας έχει τον Καζλάουσκας (που δεν τον έχω καθόλου σε εκτίμηση) στον πάγκο.
G-arenas
σερβια αν και δεν τους πολυσυμπαθω λογω κριστιτς και λοιπους,αλλα τρελενομαι για το παθος που βγαζουν αλλα και για την παικτουρα τον νεντοβιτς!!!
KingCrimson
Aν και οποιος να το παρει Klein mein..on the line
θα θελα να γινει καποια εκπληξη μεταξυ ή Σερβιας(αφου δε παιζει κ ο Τεοντοσιτς..), ή Κροατιας
Σλοβενια οχι, περα απο τους αδελφους Ντραγκιτς δε λενε και τιποτα
Η Ιταλια οπως φανηκε, αν και τους πιστεψα, δυσκολο να ξαναπιασουν την αποδοση της πρωτης φασης
roko
Σερβια γιατι απλα εχει τον καλυτερο προπονητη του Ευρωμπασκετ.Και μετα σαν 2ο και 3ο φαβορι βλεπω Σλοβενια
και Ιταλια.Ισπανια δεν βλεπω φετος να μπαινει στα μεταλλια.Πραγματικα ποσο κριμα να μεινουμε εκτος συνεχειας μπορουσαμε
ακομη και το χρυσο αν ειχαμε μια στοιχειωδη σταθεροτητα.
Zoys
Κατά σειρά συμπάθειας: Σερβία-Ιταλία-Lietuva. Οι υπόλοιποι ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Αν υπάρξει 3η σερί κατάκτηση από τους Ισπανούς θα χαρώ μονάχα γιατί δεν αγωνίζεται κανένας παίκτης των δευτεραθλητών Ισπανίας. 19.gif
rankin
Γαλλία ρε!
Να πάρει και ο Παρκερ κάτι μια φορά...
colonel gomelsky
O Πάρκερ να πάρει αλλά μαζί του θα το πάρουν κι οι άλλοι οι άμπαλοι και φαντάσου τι θα ακούμε μετά για την πάρτη τους. Εδώ τώρα υπάρχουν άνθρωποι που τους θεωρούν μπασκετμπολίστες, μετά θα χαθεί το τόπι.
Zephyr
Γαλλία το έριξα κ γω, ο Πάρκερ αξίζει μια κούπα. Εναλλακτικά Λιθουανία.
mixalisgate7
Σερβία λόγω Ντούντα
koostas
και εγω θα ηθελα γαλλια λογω παρκερ, αλλα δυσκολο...
σλοβενια, ισπανια και κροατια θα το παιξουν στα ισια
D-Wade
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 17 2013, 16:48 ) *
O Πάρκερ να πάρει αλλά μαζί του θα το πάρουν κι οι άλλοι οι άμπαλοι και φαντάσου τι θα ακούμε μετά για την πάρτη τους. Εδώ τώρα υπάρχουν άνθρωποι που τους θεωρούν μπασκετμπολίστες, μετά θα χαθεί το τόπι.

Ποιόν από τη γαλλική ομάδα δεν θεωρείς μπασκετμπολίστα?
BasketZilla
Αν και είμαι λάτρης των πενταρίων , οι δύο σούπερ ψηλοί του Ευρωμπάσκετ (Μάρκ - Κρστιτς) παίζουν στις πιο αντιπαθητικές ομάδες. Άρα δαγκωτό Γαλλία για χάρη του Τονυ. Αυτοί οι τρεις άλλωστε είναι οι μόνοι πραγματικά μεγάλοι παίκτες που συνεχίζουν.

Υ.Γ. Άμπαλοι οι πουρκουάδες ; Δηλαδίς ο Μπατιιιιιιιιιιιιιιμ,ο Ντιαο (ο καλύτερος πασέρ φοργουόρντ έβερ, ακόμη και από τον Κούκοτς πιο καλά διαβάζει φάσεις) και ο ΝτεΚολό είναι ξυλοκόποι ; Μου φαίνεται ότι μερικοί εδώ μέσα βλέπετε μπασκετάκι μόνο στα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ , φοράτε παπούτσια με τάπες και δεν έχετε δει ούτε ένα Σενεγάλη - Κορέα πρωινιάτικα (Αύγουστος 1998, Μουντομπάσκετ Αθήνας, αγαπημένος μου αγώνας!)
Υ.Γ. 2 Τα παραπάνω δεν αφορούν τον γράφοντα για την αμπαλοσύνη των Ινσεπάδων , απλά με τόσες κοκκινοπράσινες μπούρδες που διάβασα με αφορμή την Εθνική δεν την παλέφκω άλλο !
yorgos
Ισπανία για να πάρουμε κανά φράγκο (καλά, και μετάλλιο να πάρει καλά είμαστε) και γιατί έχει το καλύτερο ρόστερ.

Μετά Σλοβενία λόγω Ντράγκιτς και Κροατία για να πάρουν κάτι κι αυτοί, πολύ ψυχωμένοι και μεγάλη σχολή από πληθυσμιακά μικρή χώρα (ισχύει και για Σλοβένους).

Κι εγώ τα συμπαθώ τα Σερβάκια λόγω ΝΤούντα και Νέντοβιτς, αλλά φτάνει, ας αφήσουν και κανένα άλλο Γιούγκο να πάρει κάτι. Δεν είναι για τους Κροάτες, για τη φουκαριάρα της μάνα τους είναι.
Weekendman
Προσωπικά θα επιθυμούσα μια μάχη απο τα ημιτελικά και μετά,μεταξύ των 3 χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας , με την Λιθουανία όμως να παίρνει το τρόπαιο!

Αν δεν γίνει όμως το τελευταίο στηρίζω Ντούντα...
kamtha5
Γαλλία λόγω "TP" μετά Ιταλία γιατί το comeback του θα ναι μια ομορφη ιστορία και αμα δεν γίνει τίποτα από αυτά Κροατία λόγω συμπάθειας απλής tongue.gif
T.W.Is.M.
Οι Λιθουανια να κερδαει, η Σλοβενια, η Κροατια, η Γαλλια, η Ιταλια, η Ισπανια κι η Ουκρανια να μη χανουν κι ολοι οι αλλοι να πανε... tongue.gif
D-Wade
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 18 2013, 16:55 ) *
Οι Λιθουανια να κερδαει, η Σλοβενια, η Κροατια, η Γαλλια, η Ιταλια, η Ισπανια κι η Ουκρανια να μη χανουν κι ολοι οι αλλοι να πανε... tongue.gif

Μη φοβου ρε. . . Σε 3 ώρες θα έχει τελειώσει το παραμυθάκι
bul_69
Λιθουανία λόγω συμπάθειας της μπασκετικής σχολή της, οκ έχω παίξει κι ένα στοίχημα, αλλιώς Κροατία, πάντα είχαν το ταλέντο αλλά ποτέ δεν έκαναν τίποτα. Σερβία και Ισπανία να μην το πάρουν μόνο κι όλα καλά.
T.W.Is.M.
QUOTE(D-Wade @ Sep 18 2013, 17:40 ) *
Μη φοβου ρε. . . Σε 3 ώρες θα έχει τελειώσει το παραμυθάκι


Μηπως φτασουν και λιγοτερες απο 3 ετσι οπως παει... biggrin.gif
bbplayer
Ιταλία αλλιώς Πάρκερ
BULLET_GR-
Λιθουανια επειδη ειναι καλα παιδια, δλδ δεν ειναι κολ@παιδα είρωνες και αλλα πολλα οπως ειναι οι ισπανοι, τους Σερβους δεν τους θελω μετα το ξυλο που παιξαμε πριν 3 χρονια μεταξη μας, αν και δεν τους μισω κιολας
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.