Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑΝΑ 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3
POWER_KF
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!
Όπως ήταν φυσικό, εχθές ήμουν στο κλειστό του Αλίμου. Δε θα πω πολλά για την τεράστια επιτυχία της Ενωσης Τραχώνων/Δία. Μόνο η πορεία μιλάει από μόνη της. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές και να είναι καλά και να συνεχίζουν έτσι.
Εμένα το μόνο που με έχει τρελάνει είναι τα 350-400 άτομα βράδυ Τετάρτης με το 50-60% να έχουν ΄Μ.Ο. ηλικίας τα 16, με γονείς και πιτσιρίκια δημοτικού, με τύμπανα με καραμούζες να φτιάχνουν μια ατμόσφαιρα ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ και πανηγυρική. Ατμόσφαιρα eurobasket 1987 (για εμάς τους παλαιούς που είχαμε βρεθεί στο ΣΕΦ). Όλη η κερκίδα σύσσωμη φώναζε και ζητοκράγαυζε ρυθμικά. Μπορεί αυτά τα πιτσιρίκια της κερκίδας που μάλλον είναι από τις υποδομές της ομάδας να μη συνεχίσουν να αγαπάνε το μπάσκετ; Να μη θελήσουν να φτάσουν κάποια μέρα στην ανδρική της γειτονιάς τους; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ!
Και για να γκρινιάξω λίγο.... Διάβασα το σχόλιο στο AttikaBasket για τον αγώνα. Σε ότι αφορά τον αρθρογράφο, συντελεστή του site και συνεργάτη του Leon, μια συμβουλή. Εκτίθεται με τέτοια άρθρα. Δύο γραμμές για το παιχνίδι και τη νίκη και πέντε γραμμές σχόλιο του προπονητή των ηττημένων. Το πιθανότερο είναι ότι μόνο ο τελευταίος αντιλήφθηκε ότι έχασε από τη διαιτησία. "Της κοντής ψ...... της φταίνε οι τρίχες" λέει μια παροιμία. Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι δεν έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε την ήττα και να κάνουμε αυτοκριτική. Θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό εάν στα λεγόμενά του έλεγε πως ηττήθηκε από μια ομάδα η οποία τουλάχιστον εχθές ήταν καλύτερη. Δεν ξέρω αν έχει παίχτες που έπαιζαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες ή μικρότερες κατηγορίες. Εχθές πάντως είχε παίχτες που γυάλιζε το μάτι τους (κι από ότι άκουσα στην κερκίδα τουλάχιστον δύο ψήνονταν και στον πυρετό).
Εγώ λοιπόν θα δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έδωσαν ρεσιτάλ άμυνας κατ' αρχήν (σκορ α' περιόδου 4-8 και β περιόδου 18-18), συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν σε αθλητικά πλαίσια και καθαρό μπάσκετ κατά κανόνα, συγχαρητήρια στη διαιτησία που παρά το νεαρό της ηλικίας του ενός δεν έκριναν το παιχνίδι όπως σε άλλα ματς που διαβάζω, συγχαρητήρια και στους δύο προπονητές που πάλεψαν για το ροζ φύλλο, και τέλος συγχαρητήρια στον 6ο παίχτη τον Τραχώνων, την ΚΕΡΚΙΔΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χάρηκα τον αγώνα.
Σε ότι αφορά το άρθρο του AttikaBasket, θα προτιμούσα μια μεγαλύτερη αναφορά στο παιχνίδι (αν ήταν κάποιος συντελεστής του παρόν εκεί), και θα μου καθόταν καλά σχόλιο των νικητών και όχι των πικραμένων. Αυτό μάλλον μειώνει την έκταση της νίκης των Τραχώνων σαν τοποθέτηση. Ακόμη, μιας και συνηθίζει το AttikaBasket να έχει άρθρα προπονητών, είναι απορίας άξιο πως δεν έχει μια συνέντευξη του προπονητή των Τραχώνων Γ. Σολωμού, δεδομένου ότι φέτος είναι η ομάδα που πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε όλη την ΕΣΚΑΝΑ.
Τέλος, επειδή όπως έχώ ξαναπεί για την αξία του ηττημένου, η ίδια ομάδα της Ελευθερίας, με βασικές απουσίες παικτών της, την προηγούμενη Δευτέρα κέρδισε με 33 πόντους αν δεν κάνω λάθος, την άλλη ομάδα του Αλίμου. Την ΑΛΦΑ στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ!!!!
magic32
QUOTE(Gilos31 @ Feb 10 2011, 09:34 ) *
Ωραίο άρθρο. Αντί να γράψεις την επιτυχία μιας ομάδας αναφέρεις την αποτυχία μιας άλλης. Τα ίδια κ στο γραφικό site attica basket. Αντί να γράψουν κάτι για το νικητή ο οποίος έχει κάνει υπέρβαση,κερδίζοντας ήδη 6 παιχνίδια στο κύπελλο εκ των οποίων τα 3 είναι με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών ( ιασωνας β , παλαιό Φάληρο γ εθνική, ελευθερία α) κάθεται κ παίρνει δηλώσεις από το προπονητή του ηττημενου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο διαιτητής φταίει που μια ομάδα Α εσκανα δε κατάφερε να σημειώσει ούτε 60 πόντους σε μια ομάδα γ έσκανα; Εεε ρε μανατζεριλικι που πέφτει στο Ίντερνετ. Είναι ντροπή να χάνεις από δυο κατηγορίες πιο κάτω ομάδα κ να ασχολείσαι με διαιτησία . Απλά ντροπή. Τεσπα. Ο στόχος μας επετεύχθη . Τεράστια επιτυχία το final four. Στον ημιτελικό παίζουμε με μια ιστορική κ καλή ομάδα που έχει κ παράδοση στο θεσμό. Καλή επιτυχία κ σε εθνικό κ σε φάρο κ σε πρώτεα.
Καλημερα .

Φιλε τωρα τι να σου πω..Καταρχην εγω δεν ειδα τον αγωνα....Εμαθα το αποτελεσμα και το εγραψα..Κατα δευτερον δεν νομιζω οτι μετεφερα πουθενα αυτα που εγραφε το αττικα περι διατησιας..Κατα τριτον εχω πολλους φιλους στην ελεθερια οποτε νομζω οτι ειναι λογικο ν αναφερθω περισσοτερο σ αυτη..Δεν βλεπω ομως που ακριβως μειωσα την προκριση σας..Μαλλον εισαι μεθυσμενος απο τν προκριση ακομα..τι να πω
traxonas
Τραχωνες - Ελευθερια Μοσχατου 64 - 57 (18 - 18)

Ημερα κυπελλου εχθες με τρια παιχνιδια, τα δυο με κατι ομαδες.... δε τις θυμαμαι καλα ,τα εδειξε η ΕΤ1 στις 5 και στις 7,
και το ΤΡΙΤΟ ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΣΤΙς 21.45 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΙΜΟΥ!!!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif smiley.gif
Οποιος ειναι τυχερος ηταν χθες εκει!!!! Οι 350 τουλαχιστον φιλοι που επελεξαν να ερθουν βραδιατικα Τεταρτη δεν
μετανιωσαν, αντιθετα θα θυμουνται για πολυ καιρο,τι σημαινει παλμος, ενταση, αδρεναλινη,γιορτη του μπασκετ. Στα
πλαισια των δυνατοτητων τοπικου, βεβαια!!! Ειμαι σιγουρος οτι ακομα και τα παιδια της Ελευθεριας γουσταραν που επαιζαν, παρολη την καζουρα απο την εξεδρα!
Και οι δυο ομαδες μπηκαν με πολυ αγχος στο παιχνιδι, αλλα και πολυ μεγαλη αμυντικη διαθεση, εξ' ου και τα πολλα
χαμενα λει απ εκ μερους μας και χαμενα σουτ της Ελευθεριας. Αποτελεσμα το απιστευτα χαμηλο 4-8!!! του
α' δεκαλεπτου. Καπως ετσι κυλησε και το β' δεκαλεπτο με σκορ ημιχρονου 18-18 !
Το δευτερο ημιχρονο ηταν ολα τα λεφτα. Η ζωνη 1-4 που επελεξε ο αντιπαλος σκορπισε απο 4 τριποντα Γρηγορακου
και Καδδα ,ωστοσο το νο8 ο Κουτσουμπακος εκανε παρτι απεναντι στον μικρο μας κατω απο το καλαθι μας και κραταγε αυτος και ο Παρασιδης την Ελευθερια κοντα στο σκορ .Συνολικα το 26-18 του τριτου δεκαλεπτου μας εδωσε αερα +8 . Τα φιδια αρχισαν να ζωνουν την ομαδα του Μοσχατου, η οποια μπηκε πολυ δυναμικα στο δ' δεκαλεπτο, εσφιξε την αμυνα της και με καποια δικα μας συνεχομενα λαθη , εφερε το παιχνιδι στα ισα 44-44.
Νεο μεγαλο τριποντο του Καδδα , μεσα ο Ξυνογαλας με 40 πυρετο αλλα και ψυχη λιονταριου κατεβαζει ριμπαουντ, βαζει
11 ποντους και βαζει φωτια στους συμπαικτες του και την εξεδρα. Η Ελευθερια με Χατζηκιδη και Παρασιδη προσπαθει
να μεινει κοντα, και φερνει στο 1' το ματς στους 3 ποντους 60-57 και εχει και την μπαλλα απο πλαγια μετα απο ταιμ αουτ.
Εκπληκτικο κλεψιμο στην επαναφορα απο τον Ξυνογαλα που φευγει στον αιφνιδιασμο και κλειδωνει τη νικη με λει απ. 62-57 icon_drunk.gif Ακολουθει αστοχο σουτ, φαουλ για σταματημα χρονου και δυο ευστοχες βολες του Σαββιδη 64-57.
Κορνα ληξης και ακολουθει αποθεωση απο την εξεδρα για τους παικτες μας, αλλα και χειροκροτημα για την αντιπαλη ομαδα.
Δεν υπαρχει μη διακριθεντας απο την ομαδα μας καθως ολοι εδειξαν τρομερη διαθεση στην αμυνα, απλα οι προαναφερθεντες τραβηξαν και το σκορ.

Συγχαρητηρια στην ομαδα της Ελευθεριας, την οποια σεβομαι απολυτα και θαυμαζω για την σπουδαια δουλεια που κανει στις υποδομες της . Καλη συνεχεια σε ολα τα πρωταθληματα που συμμετεχει.

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ icon_drunk.gif!!!

Υ.Γ1 Κακη εντυπωση μου δημιουργησαν οι δηλωσεις περι ''καθοριστικων λαθων'' της διαιτησιας απο τον αντιπαλο κοουτς.
Θα μπορουσε να πει και ο Γρηγορακος οτι σε καθε μπασιμο ετρωγε το ξυλο της αρκουδας και δεν πηρε σφυριγμα,
αλλα σ'αυτο απαντησε ο POWER KF πιο πανω με σοφη νεοελληνικη παροιμια!!!
Αφ'ετερου, το να ευνοηθουν οι Τραχωνες σε παιχνιδι με πρωτο διαιτητη το Βιλλια, μονο σαν χιουμορ εκλαμβανεται.

ΥΓ 2 Απ'οτι καταλαβα, παλι απο τις ιδιες δηλωσεις, κερδισαμε για ακομη μια φορα επειδη ο αντιπαλος ηταν σε κακη μερα-οχι γιατι το αξιζαμε.
Μεγαλη κωλοφαρδια εχουμε. Καλα λεει ο basster των Σουρμενων, τελικα!

Υ.Γ3 Οι δυο πρωτες γραμμες του post ειναι καθαρα για πλακιτσα. Μην παρεξηγηθουμε κιολας!! smiley.gif
Don
Καλησπερα και απο εμενα,πολλα μα παρα πολλα συνχαρητηρια στους Τραχωνες για την φετινη τους πορεια στην Γ Εσκανα αλλα πιο πολλα για αυτην στον θεσμο του κυπελλου!!!Για να πω την αληθεια δεν πεφτω και απο τα συνεφα για το οτι συμβαινει στην ομαδα των Τραχωνων αφου ειμουν και αντιπαλος τους περσυ και ειδα οτι απο ενα σημειο και μετα ποσο καλη δουλεια γινοτανε και φυσικα την στεναχωρια που ειχανε οταν χασανε την κατηγορια στο τσακ που λεμε στην καθομιλουμενη.
Το καλοκαιρι κανανε οτι μπορουσανε για να φτιαξουν ενα καλο συνολο παιχτων που διψουσε για δουλεια και διακρισεις!!!Η πορεια τους δειχνει ΑΥΤΟ ακριβως το πραγμα.Τους εχω δει φετος σε πολλα παιχνιδια και εχουν καταφερει σαν ομαδα να βλεπουν καθε παιχνιδι σαν τελικο να μην εχουν το υφος του φαβορι και να ειναι στο παρκε σαν πεινασμενα σκυλια που τους εχουν ταξει ενα 3εροκαματο αν θα κερδισουν!!!ΜΠΡΑΒΟ στους παραγοντες-προπονητες αλλα και παιχτες για αυτην την νοοτροπια,την πιο σωστη για μενα,που τους εχουν περασει και οσο παιχταραδες και να ειναι σε καθε παιχνιδι πρεπει να το δειχνουν!!!
Οταν ειπα στην αρχη δεν πεφτω απο τα συνεφα εννοουσα για την πορεια τους στο κυπελο,γιατι κοιτοντας το προγραμμα τους το καλοκαιρι ειχα πει σε φιλο μου που παιζει εκει οτι μεχρι το Παλιο Φαληρο σας βλεπω ευκολα μετα απο εκει αρχιζουν τα δυσκολα.Αυτος που ηταν και στην ομαδα και εβλεπε και απο μεσα το κλιμα και τις δυνατοτητες των παιχτων αρχιζε να με προετοιμαζει για μεγαλες εκπλξεις και δικαιω8ηκε!!!
Τι να πω τωρα,να πω ψεματα?Εχω χαρει παρα πολυ που μια ομαδα απο Γ Εσκανα φτανει τοσο ψιλα,νιωθω δικαιομενος που τοσο καιρο φωναζω οτι υπαρχουν καλοι παιχτες και σε αυτες τις κατηγοριες και παιζουν εκει λογο υποχρεωσεων.Ραντεβου λοιπον στο final four και ελπιζω με το παιχνιδι σας να μας τρελανεται και να μας χαζεψεται ΟΛΟΥΣ!!!


ΚΑΤΙ τελευταιο που δεν εχει σχεση με τα παραπανω,αλλα επειδη γινεται πολυ κουβεντα με το θεμα της διαιτησιας και τους διαιτητες...
Προς ΕΣΚΑΝΑ,μην χαλασετε αυτην την γιορτη του μπασκετ οριζοντας διαιτητες που θα θελουν να ειναι ΠΡΩΤΑΩΝΙΣΤΕΣ του final four!!!!ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ειναι οι παιχτες και οι ομαδες!!!!Βαλτε παιδια που σφυριζουν χρονια και εχουν παιξει με αυτην την πορτοκαλι θεα!!!!Εχουν γευτει την χαρα της νικης και την πικρα της ηττας σε ενα τοσο μεγαλο γεγονος η εστω σε κατι παρομιο ωστε να μην χρειαστει να περασει απο το μυαλο τους οτι με ενα σφυριγμα τους θα τραβιξουν ολα τα βλεματα της εξεδρας!!!!Οι κυριοι αυτοι 8α πρεπει στο τελος να περασουν απαρατηρητοι!!!


leonkalf
QUOTE (Gilos31 @ Feb 10 2011, 09:34 ) *
Τα ίδια κ στο γραφικό site attica basket. Αντί να γράψουν κάτι για το νικητή ο οποίος έχει κάνει υπέρβαση,κερδίζοντας ήδη 6 παιχνίδια στο κύπελλο εκ των οποίων τα 3 είναι με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών ( ιασωνας β , παλαιό Φάληρο γ εθνική, ελευθερία α) κάθεται κ παίρνει δηλώσεις από το προπονητή του ηττημενου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο διαιτητής φταίει που μια ομάδα Α εσκανα δε κατάφερε να σημειώσει ούτε 60 πόντους σε μια ομάδα γ έσκανα; Εεε ρε μανατζεριλικι που πέφτει στο Ίντερνετ. Είναι ντροπή να χάνεις από δυο κατηγορίες πιο κάτω ομάδα κ να ασχολείσαι με διαιτησία . Απλά ντροπή.

Νομίζω είναι άδικο να χαρακρητίζεις γραφικό το site attikabasket.gr που είναι ένας χώρος που μπορείς εσύ και όλοι όσοι ασχολούνται με την εσκανα να ενημερώνονται για τα νέα όλων των κατηγοριών. Σίγουρα και λάθη γίνονται και παραλέιψεις, όμως σκέψου αν δεν υπήρχε καθόλου. Το attika και το basketforum είναι οι κύριες πηγές ενημέρωσης και χώροι που μπορείτε να εκφράζεστε. Μην το αδικείς.
Δεν ξέρω γιατί είχε μόνο δηλώσεις του προπονητή της Ελευθερίας, το ρεπορτάζ το έκανε ο Αντώνης ο Μπότσικας που είναι και ο άνθρωπος που τρέχει για σχεδόν όλα στο attika. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αρθρογραφία προσωπική του. Είναι δημοσιογράφος και αυτή είναι η δουλειά του.
E όχι και μανατζεριλί ρε συ... Τι είναι αυτά που λες? Επειδή έβγαλε δηλώσεις μόνο του Καρβούνη και όχι του Σολωμού? Μην γράφουμε ότι να 'ναι..



QUOTE (POWER_KF @ Feb 10 2011, 11:30 ) *
Και για να γκρινιάξω λίγο.... Διάβασα το σχόλιο στο AttikaBasket για τον αγώνα. Σε ότι αφορά τον αρθρογράφο, συντελεστή του site και συνεργάτη του Leon, μια συμβουλή. Εκτίθεται με τέτοια άρθρα. Δύο γραμμές για το παιχνίδι και τη νίκη και πέντε γραμμές σχόλιο του προπονητή των ηττημένων.

Σε ότι αφορά το άρθρο του AttikaBasket, θα προτιμούσα μια μεγαλύτερη αναφορά στο παιχνίδι (αν ήταν κάποιος συντελεστής του παρόν εκεί), και θα μου καθόταν καλά σχόλιο των νικητών και όχι των πικραμένων. Αυτό μάλλον μειώνει την έκταση της νίκης των Τραχώνων σαν τοποθέτηση. Ακόμη, μιας και συνηθίζει το AttikaBasket να έχει άρθρα προπονητών, είναι απορίας άξιο πως δεν έχει μια συνέντευξη του προπονητή των Τραχώνων Γ. Σολωμού, δεδομένου ότι φέτος είναι η ομάδα που πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε όλη την ΕΣΚΑΝΑ.

Ο αρθρογράφος που λες, είναι ο Αντώνης ο Μπότσικας όπως έγραψα και στην απάντηση στον Gilos31. Δεν είναι συνεργάτης μου όπως το θέτεις, με την έννοια που ακούγεται από τα γραφόμενά σου. Εγώ απλά βοηθάω -αφιλοκερδώς- στην προσπάθεια που κάνει το attikabasket.gr να στήσει κάτι καλό για τις κατηγορίες της εσκανα. Όποτε μπορώ, έχω χρόνο, διάθεση, πληροφορίες και κάτι χρήσιμο να γράψω το ανεβάζω. Δεν είναι το επάγγελμά μου αυτό, όπως είναι του Αντώνη.
Έτσι όπως το διάβασα το είναι σαν να λες ότι είναι δικό μου το site και εκείνος είναι ένας συνεργάτης.. rolleyes.gif

Στο παιχνίδι δε νομίζω ότι ήταν κάποιος συντελεστής. Αν ήταν θα είχε γράψει περισσότερα. Όπως είπα και στον Gilos31 ο Μπότσικας τρέχει για όλα, δεν μπορεί να προλαβαίνει τα πάντα. Η προσπάθεια που κάνει είναι καλή, και με το χρόνο πιστεύω το site να βελτιώνεται και να πάει και καλύτερα. Ας το στηρίξουμε,για το καλό όλων είναι, και κάθε καλοπροαίρετη κριτική αν θέλετε να κάνετε στείλτε ένα email στο info@attikabasket.gr όπου θα διαβαστεί και θα ληφθεί υπ' όψη από τους αρμόδιους.

Άλλωστε, μέσα από εδώ από το forum οι καλύτεροι ανταποκριτές και ρεπορτερς είμαστε όλοι εμείς που βλέπουμε τα παιχνίδια και μπορούμε να δίνουμε την εικόνα κάθε δραστηριότητας wink.gif

Σχετικά με τη συνέντευξη του Γ.Σολωμού που λες, δεν έχεις άδικο. Από πολλούς θα έπρεπε, και θα θέλαμε να έχουμε πάρει συνεντεύξεις. Θέλω να οργανωθώ κι εγώ λίγο, να βρω βασικά χρόνο (δε φτάνει το 24ωρο με όσα έχω να κάνω) και για συνεντεύξεις με περιμένουν πολλοί... smile.gif


Συγχαρητήρια στους Τράχωνες για την πορεία στο κύπελλο! Μεγάλη επιτυχία και μόνο η πρόκριση στο F4, και ακόμα μεγαλύτερη η παρουσία τόσων ανθρώπων στο γήπεδο και το κλίμα που φτιάχνετε. Πρόεδρε, Αντώνη, coach συγχαρητήρια.. συνεχίστε να το απολαμβάνετε!!!!

blove.gif
POWER_KF
QUOTE(leonkalf @ Feb 11 2011, 10:36 ) *
Ο αρθρογράφος που λες, είναι ο Αντώνης ο Μπότσικας όπως έγραψα και στην απάντηση στον Gilos31. Δεν είναι συνεργάτης μου όπως το θέτεις, με την έννοια που ακούγεται από τα γραφόμενά σου. Εγώ απλά βοηθάω -αφιλοκερδώς- στην προσπάθεια που κάνει το attikabasket.gr να στήσει κάτι καλό για τις κατηγορίες της εσκανα. Όποτε μπορώ, έχω χρόνο, διάθεση, πληροφορίες και κάτι χρήσιμο να γράψω το ανεβάζω. Δεν είναι το επάγγελμά μου αυτό, όπως είναι του Αντώνη.
Έτσι όπως το διάβασα το είναι σαν να λες ότι είναι δικό μου το site και εκείνος είναι ένας συνεργάτης.. rolleyes.gif

blove.gif


Leon, σε καμιά περίπτωση το σχόλιό μου δεν είχε πρόθεση να θίξει εσένα αλλά ούτε και τον Αντώνη. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά την προσπάθεια για ενημέρωση που καταβάλετε. Επίσης γνωρίζουμε όλοι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο όταν δεν είναι η κύρια απασχόληση. Λέγοντας πάντως ότι είναι συντελεστής του site και συνεργάτης σου, δεν προκύπτει ότι έχεις εσύ την ευθύνη του site αλλά εκείνος. Όποιος πάντως και να έχει την όποια ευθύνη, πιστεύω ότι η δουλειά σας είναι συλλογική με στόχο την ενημέρωση. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι με την παρουσία του Attika το basketforum έχει λίγο μαραζώσει.... Πρώτα το Attika κοιτάμε όλοι. Ως εκ τούτου ενημερωτικά κάνει πολύ φιλότιμη προσπάθεια. Η κριτική μου, πίστεψέ το, ήταν καλοπροαίρετη και ήταν ολίγο δημοσιογραφική. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δημοσιογραφικά ήταν φάουλ, σε ένα παιχνίδι που μια ομάδα δύο κατηγοριών κάτω, κάνει την υπέρβαση το άρθρο να δίνει την εικόνα ότι ευθύνη είχε η διαιτησία και μάλιστα χωρις να έχει ο αρθρογράφος δική του άποψη αλλά να την παίρνει από τον ηττημένο προπονητή. Αυτό, καλώς ή κακώς λέγεται μονόπλευρη δημοσιογραφία. Απλά, το θεώρησα λάθος και το έγραψα. Ως κριτική μέσω ενός μπασκετικού forum. Ούτε σκοπιμότητες ούτε κακή πρόθεση. Λάθος χειρισμός μόνο.
MANOLIS24
Η επιτυχια των Τραχωνων στο Κυπελλο εκτος απο πολυ μεγαλη ειναι και ιστορικη αφου θα γινουν η πρωτη ομαδα της Γ ΕΣΚΑΝΑ που θα συμμετασχει σε final4.Tην μεριδα του λεοντος μεχρι στιγμης ειχαν οι ομαδες της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ και της Α ΕΣΚΑΝΑ και λιγοτερο αυτες της Β ΕΣΚΑΝΑ.

Υ.Γ. Απο τι γνωριζω η τελευταια ομαδα που διεκδικησε τοπικο κυπελλο γενικοτερα στην Αττικη και αγωνιζοταν στην Γ ΕΣΚΑ / ΕΣΚΑΝΑ ηταν η Περα Κλουμπ που το 2000 εφτασε στο τελικο κυπελλου ΕΣΚΑ με αντιπαλο τον Δουκα που επαιζε Γ ΕΘΝΙΚΗ. Το οξυμωρο της υποθεσης ειναι οτι η Περα Κλουμπ εκεινη την χρονια δεν καταφερε να κερδισει την ανοδο στην Β ΕΣΚΑ.
arxaios
Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τραχώνων για την μεγάλη επιτυχία να προκριθούν στο final 4 του κυπέλλου.Επειδή γνωρίζω τους ανθρώπους της ομάδας απο το σύντομο πέρασμα μου απο τους Τράχωνες τους ευχομαι ολόψυχα να δούν την ομάδα τους να πετυχαίνει τους στόχους της γιατί το αξίζουν.
POWER_KF
Γνωρίζει κανείς σε ποιο γήπεδο θα γίνει το final four και τι ώρα θα γίνει κάθε αγώνας;
leonkalf
To πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

Τετάρτη 2/3/2011

Κλ.Εσπέρου 19.30 Εθνικός - Τράχωνες/Δίας

Κλ.Εσπέρου 21.30 Πρωτέας Βούλας - Φάρος Κερατσινίου



Παρασκευή 4/3/2011

Κλ.Εσπέρου 18.30 Αγώνας Επίδειξης Αγοριών Αναπτυξιακής ομάδας

Κλ.Εσπέρου 20.30 Τελικός
PetranG3
Κυπελλο ΕΣΚΑΝΑ 2-4 Μαρτη κι αστε τους αλλους να κουρευοντε για το ποτε θα γινει με ποιους κλπ.... στην Α1...

Θα εχει πολυ ενδιαφερον...Ελαφρια προτιμηση στην ομαδα με τα ιδια χρωματα με τη δικη μου...Βαρια φανελα, μεγαλη ιστορια, χιλιοταλαιπωρημενη ομαδα...

Καλη επιτυχια σε ολους...Να δουμε ενα καλο final four και να κερδισει ο καλυτερος... blove.gif

Στο γηπεδο του Εσπερου, πανω απο το Παντειο - υπουργειο τυπου αν δεν απατωμαι...


Υγ: gate14, ελπιζω να τα πουμε στο γηπεδο...
POWER_KF
QUOTE(PetranG3 @ Mar 1 2011, 17:41 ) *
Κυπελλο ΕΣΚΑΝΑ 2-4 Μαρτη κι αστε τους αλλους να κουρευοντε για το ποτε θα γινει με ποιους κλπ.... στην Α1...

Θα εχει πολυ ενδιαφερον...Ελαφρια προτιμηση στην ομαδα με τα ιδια χρωματα με τη δικη μου...Βαρια φανελα, μεγαλη ιστορια, χιλιοταλαιπωρημενη ομαδα...

Καλη επιτυχια σε ολους...Να δουμε ενα καλο final four και να κερδισει ο καλυτερος... blove.gif

Στο γηπεδο του Εσπερου, πανω απο το Παντειο - υπουργειο τυπου αν δεν απατωμαι...


Υγ: gate14, ελπιζω να τα πουμε στο γηπεδο...


Κοίτα να δεις που και οι δύο ομάδες στον ένα ημιτελικό έχουν τα ίδια χρώματα με τα δικά σου....
gate14
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ στον τελικο του ΚΥΠ.ΕΣΚΑΝΑ
Κερδισε ΔΥΣΚΟΛΑ , ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ την ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΡΑΧΩΝΩΝ
Και οταν λεω ΟΜΑΔΑ το εννοω....
Τολμω να πω απο τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ που αντιμετωπισαμε φετος.
Μπραβο στους ανθρωπους των Τραχωνων .Με μια δυο προσθηκες θα ειναι περαστικοι απο την Β ΕΣΚΑΝΑ του χρονου και ετοιμοι για πολλα παραπανω.
Και τωρα εμεις περιμενουμε Πρωτεα η Φαρο
gate14
ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΣΚΑΝΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΦΑΡΟΣ
Ο ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ
themis7
Πρωτεας - Φάρος 54 - 66 ..... Ματς για πολυ γερά νεύρα .... Ντέρμπι σε όλο τον αγώνα ... 2 φορές ξεφυγαμε με 8 αλλα με ηγέτη τον Τζουνα γρήγορα το μάζευε η Βούλα.... Είμαστε δικαια στον τελικό και πάμε την Παρασκευή για ένα πολυ μεγάλο ντέρμπι με τον Εθνικό που παίζει 3 συνεχόμενη χρόνια τελικό ..... Λογικά θα έχει πολυ κόσμο .... (κυρίως Εθνικοί.....)... Πάμε κι ότι βγει............!!!!!!!!!!
PetranG3
Πηγα και στα 2 παιχνιδια...

Τραχωνες - Εθνικος... Πολυ δυσκολη νικη για τον Εθνικο που τα χρειαστηκε λιγο ειδικα εκει που δοθηκε αδικαιολογητο Τ - 5ο φαουλ στον Μακρη...Πολυ καλη η ομαδα των Τραχωνων και μπραβο τους...Μαγκες...Το νο10, ο πιτσιρικας μου αρεσε αρκετα...Δικαια εφτασε στο final four και δικαια ανεβαινει στη Β' ΕΣΚΑΝΑ...

Πολυ καλα στοιχεια απο τον Εθνικο, ο μικρος του, το νο5...Με καθοριστικο 3ποντο κλειδωσε το ματς...


Στο αλλο παιχνιδι...Πλασματικο, πολυ πλασματικο το σκορ...Ναι μεν 66-54, αλλα αυτο διαμορφωθηκε επι της ουσιας στα 3 τελευταια λεπτα με τη λογικη των φαουλ και των βολων...
Αθλος για τον Πρωτεα...Τι αλλος να πεις γι αυτην την ομαδα...3 παιχνιδια σε 6 μερες....Στο πρωτο περασε σαν σιφουνας απο τον Κορυδαλλο..Στο 2ο, ξεσκισε την ομαδα μου...Στο 3ο δεν αντεξε...Και λογικο ειναι, οταν απο τα 40 λεπτα τα 34 τα εβγαλε με μια 5αδα...Εκει στο τελος, ο προπονητης του Πρωτεα, πηγε να κανει διαχειριση και μινι-rotation για να ξεκουρασει τους πρωτοκλασατους του αλλα δεν του βγηκε...Μπραβο τους παντως..

Τον παω γενικοτερα αρκετα τον Πρωτεα σαν ομαδα...Παρ' οτι προερχεται απο αλλο κοινωνικο background και το χρημα - επενδυσεις σε τετοιες περιοχες ρεει πιο αφθονο οσον αφορα τον αθλητισμο, μ' αρεσει πολυ η οργανωση του, οι εγκαταστασεις του, η πολυ καλη επιλογη προπονητη που κανανε...Και απορω, πως αυτη η ομαδα, επρεπε να παιξει με την Προοδευτικη για να κλειδωσει την παραμονη της...να παιξει μ εμας και να μας ριξει 17 ποντους...Αυτη η ομαδα, θα μπορουσε ανετα να ειναι μεσα στην 6αδα και οχι εκει που ειναι τωρα....

Για τον Φαρο τωρα....Τι να πουμε...Ομαδα που φτιαχνει τη δικη της ιστορια σε καιρους χαλεπους....Τη στιγμη που παραδοσιακες δυναμεις του πειραϊκου μπασκετ καταβαραθρωνονται ή εξαφανιζονται, βρηκαν το timing, και εκαναν την εμφανιση τους...Ομαδα με βαθος, ποιοτικοτερη ισως απο τον Πρωτεα, πηρε δικαια την προκριση και δικαια ειναι μεσα στις κορυφαιες του πρωταθληματος (αν και δε νομιζω οτι χανει ο Πολις την ανοδο)...

Μια ερωτηση μονο...Γιατι ο Καραλης ηταν εξω τοση ωρα....? Αν θελει καποιος του Φαρου, ο themis ισως να απαντησει...Για οποιον δεν ειδε...το παιχνιδι ηταν στο +4 για τον Φαρο, και ο Καραλης μπηκε για 2 λεπτα νομιζω και με 2 3ποντα δικα του, τελειωσε το ματς...


Πολυ καλα παιχνιδια και τα 2...

Πολυ καλος διαιτητης ο Παπαφωτιου...Σωστος killer...Δεν καταλαβαινει απο τιποτα...Οχι σαν κατι ρουχλες που εχουν λιμνασει στην ενωση...Βεβαια αμα δεν σε πληρωνουν για μηνες - χρονια, τι να κανεις...Φαυλος κυκλος...


Και τωρα την Παρασκευη το βραδυ, τελικος...Εθνικος - Φαρος...Προμηνυεται ωραιο παιχνιδακι...Ελπιζω να μας δικαιωσει οσους παμε...
Προσωπικα, θελω Εθνικο...Οχι οτι αντιπαθω τον Φαρο...Αλλα ειναι μια πολυ ιστορικη ομαδα, που εχει περασει παρα πολλα και ο κοσμος της χρειαζεται μια χαρα....Και βεβαια εχει παρα πολλα κοινα στοιχεια με τη δικη μου ομαδα (κοσμος, ιστορια κλπ.)

Καλη επιτυχια παντως και στους 2, και ευχομαι να δουμε ενα πολυ καλο παιχνιδι...


Υγ: Απουσια κυριε Dirk...Παλι κανενα βιντεακι του Larry εβλεπες ή του Galis και ξεχαστηκες....?? 69.gif 69.gif smiley.gif
themis7
O Καραλής βγήκε στο 3 δεκάλεπτο και αυτός που παίρνει την θέση του Τσελεμπης βάζει 10π στο 3 δεκάλεπτο .... Μετα ξαναμπαινει ο Καραλής βάζει στο τελος 8 ποντακια..... Άρα ο coach δικαιώθηκε...... Είναι μεγάλη πολυτέλεια να εναλασεις αυτούς τους 2 παίχτες ....... Όπως είναι πολυτέλεια κι όλες οι άλλες εναλλαγές στις θέσεις που έχουμε.......
magic32
QUOTE(themis7 @ Mar 3 2011, 00:51 ) *
O Καραλής βγήκε στο 3 δεκάλεπτο και αυτός που παίρνει την θέση του Τσελεμπης βάζει 10π στο 3 δεκάλεπτο .... Μετα ξαναμπαινει ο Καραλής βάζει στο τελος 8 ποντακια..... Άρα ο coach δικαιώθηκε...... Είναι μεγάλη πολυτέλεια να εναλασεις αυτούς τους 2 παίχτες ....... Όπως είναι πολυτέλεια κι όλες οι άλλες εναλλαγές στις θέσεις που έχουμε.......

Εβαλε 10 ποντους ο τσελεμπης στο 3ο δεκαλεπτο?αφου 10 βαλατε ολοι μαζι στο 3ο ρε φιλε θεμη.. smiley.gif ..καλα δνε θυμαμαι?απο 24-30,41-40...

τεσπα...Περιεργα ματς και τα 2..ενω ηταν ντερμπυ μεχρι τελους και στα 2 ειχες την αισθηση οτι τελικα εθνικος και φαρος θα κερδισουν..Πολλα μπραβο στους τραχωνες που πεσανε με ψηλα το κεφαλι....

Στον τελικο ο εθνικος θα χει τον κοσμο,ο φαρος την πιο πληρη ομαδα..Αμφιροππο πολυ..Δεν ξερω και ποσο σοβαρα χτυπησαν οι 2 μικροι του φαρου τελικα
hagi
Μπράβο στον Φάρο που κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά.. Από παλιά θυμάμαι την ομάδα στην περιοχή μου και τώρα έφτασε και στον τελικό..Μπράβο..
traxonas
Εθνικος - Τραχωνες 82-74

Μεγαλο παιχνιδι χθες στο κλειστο Εσπερου, με δυο ομαδες που ομολογουμενως διαφημισαν το μπασκετ στον πρωτο
ημιτελικο. Και πως να μην γουσταρεις να παιζεις μεσα σε τετοια ατμοσφαιρα, με γεματο γηπεδο , τυμπανα,
τραγουδια για τις ομαδες ,χωρις βρισιδια και αλητεια. Πραγματικη γιορτη. Μοναδικη παραφωνια η ανεπαρκης
διαιτησια. Αλλα δεν χασαμε απ' αυτη.
Κολλησαμε στο β' ημιχρονο στη ζωνη του Εθνικου και χωρις υπομονη καναμε βεβιασμενες ενεργειες. Πολλα λαθη
σε πασες, βηματα, χαμενα κρισιμα λει απ(!), και δεν λεω για τα σουτ. Απ' την αλλη, φανηκε η εμπειρια των παικτων
του Εθνικου, που εκαναν ελαχιστα λαθη και εκαναν αυτο που επρεπε την ωρα που επρεπε.
Ο κοουτς του Εθνικου μας εκανε το δωρο να ξεχασει σχεδον σε ολο το β' ημιχρονο στον παγκο , το εκπληκτικο 15,
που μας δημιουργησε πολλα προβληματα στο Α' ημιχρονο, οπως και το 7 οταν παιξαμε ζωνη. Πολυ καλος σουτερ.
Αποχαιρεταμε λοιπον το θεσμο με ψηλα το κεφαλι, η ηττα αυτη θα μας πεισμωσει να γινουμε καλυτεροι.
Καλη συνεχεια στην ομαδα του Εθνικου σε κυπελλο και πρωταθλημα. bball.gif
leonkalf
Η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια και στην δική μου καρδιά ήταν χθες η ομάδα των Τραχώνων. Πραγματικά χάρηκα που αυτή η ομάδα έφτασε ως την τελική φάση του κυπέλλου και άξια έφτασε ως εδώ αφού προηγουμένως είχε αποκλείσει ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών (Π.Φάληρο-Γ’ Εθνική, Ελευθερία Μοσχ.-Α’ εσκανα). Μην ξεχνάμε ότι οι Τράχωνες αγωνίζονται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, στο οποίο φυσικά ξεχωρίζουν και έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην Β’.
Κέρδισε λοιπόν τις εντυπώσεις γιατί πραγματικά έδειξε ΟΜΑΔΑ, ήρθε στο final 4 όχι απλά για να παίξει το ρόλο του κομπάρσου και να δικαιολογήσει απλά την παρουσία της. Έπαιξε για να κερδίσει και να φτάσει στο όνειρο του τελικού, έπαιξε σαν ίσος προς ίσο τον Εθνικό, τον κοίταξε στα μάτια, έπαιξε και μαζί της έπαιξε και όλος αυτός ο κόσμος που την ακολούθησε στο γήπεδο ο οποίος φέτος έχει δημιουργήσει πιστεύω την καλύτερη παρουσία στα γήπεδα της εσκανα.
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που έπιασα και μου έδειξε ότι ήθελαν να κάνουν την υπερβαση, αφού έφτασαν το παιχνίδι ως το τέλος, όταν ο προπονητής των Τραχώνων βλέποντας στο τελευταίο λεπτό ότι μάλλον χάθηκε το παιχνίδι έκανε ένα μορφασμό και χτύπησε τα χέρια του σαν να έλεγε «κρίμα, λίγο ακόμα θέλαμε..»

Στην εξέδρα υπήρχε ενθουσιασμός, εκπληκτικό κλίμα. Η κεντρική εξέδρα του γηπέδου δεν ήταν αρκετή, είχε γεμίσει ασφυκτικά (άραγε γιατί δεν άνοιξε και μία τουλάχιστον πτυσσόμενη πίσω από ένα καλάθι??).
Παιδιά και μεγάλοι φίλαθλοι των Τραχώνων με τύμπανα, κόρνες, κορδέλες και συνθήματα να δίνουν ρυθμό και μαζί φυσικά με τους φιλάθλους του Εθνικού που είναι εξίσου εκδηλωτικοί με τα συνθήματά τους και τον παλμό τους έδιναν ένα πολύ ωραίο ρυθμό στο παιχνίδι! Βοήθησε και η εξέλιξη του παιχνιδιού και πραγματικά ο πρώτος ημιτελικός ήταν χάρμα ιδέσθαι. Μακάρι όλα τα παιχνίδια να είχαν τέτοιο κόσμο να τα βλέπει. Θα βλέπαμε καλύτερα παιχνίδια σίγουρα και θα ικανοποιήσαν όλους όσοι θα συμμετείχαν.




To χαμένο layup (από αυτά που λέει ο traxonas) που κόστισε και ίσως τώρα μιλάγαμε για άλλο αποτέλεσμα ήταν αυτό του Γρηγοράκου, που ξεκίνησε τα βήματα από μακριά -σε αιφνιδιασμό- και έχασε ένα φαινομενικά εύκολο καλάθι και αντί να πάει το παιχνίδι στο -4, μετά έφαγε και καλάθι και πήγε στο -8 και κάπου εκεί η ομάδα του Αλίμου απογοητεύτηκε..



http://www.attikabasket.gr/index.php?optio...9&Itemid=87
themis7
QUOTE(magic32 @ Mar 3 2011, 01:04 ) *
Εβαλε 10 ποντους ο τσελεμπης στο 3ο δεκαλεπτο?αφου 10 βαλατε ολοι μαζι στο 3ο ρε φιλε θεμη.. smiley.gif ..καλα δνε θυμαμαι?απο 24-30,41-40...

τεσπα...Περιεργα ματς και τα 2..ενω ηταν ντερμπυ μεχρι τελους και στα 2 ειχες την αισθηση οτι τελικα εθνικος και φαρος θα κερδισουν..Πολλα μπραβο στους τραχωνες που πεσανε με ψηλα το κεφαλι....

Στον τελικο ο εθνικος θα χει τον κοσμο,ο φαρος την πιο πληρη ομαδα..Αμφιροππο πολυ..Δεν ξερω και ποσο σοβαρα χτυπησαν οι 2 μικροι του φαρου τελικα

Επειδη με προβληματισες το εψαξα... Εχεις δικιο ο Τσελε εβαλε 8π στο γ δεκαλεπτο και 2 βολες στο τελος ... Αλλα φαντασου οτι εβαλε 8 απο τους 10 ... Αυτος μας κρατησε εκει....
Παρακαλω τους φιλους απο το forum να μην γραφετε για τον Καραλη επι πληρωμης.... Το παλικαρακι δεν κανει για μπασκετ.....!!!!!!!!! Το μαζεψαμε απο κεντρο απεξαρτησης απο την Μπυρα και του δινουμε μια τελευταια ευκαιρεια να ενταχθει ξανα στο κοινωνικο συνολο..... smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Swko10
Πολλα συγχαρητηρια στους Τραχωνες.Αξιοι στο φαιναλ 4.Παναξιοι στη Β εσκανα.
Αν συνεχισουν την καλη δουλεια και τις εξυπνες επιλογες με τον ιδιο κοουτς σιγουρα του χρονου θα ναι ενα βημα πιο πανω σε ολους τους θεσμους.

Καλη συνεχεια....
traxonas
QUOTE(Swko10 @ Mar 3 2011, 15:47 ) *
Πολλα συγχαρητηρια στους Τραχωνες.Αξιοι στο φαιναλ 4.Παναξιοι στη Β εσκανα.
Αν συνεχισουν την καλη δουλεια και τις εξυπνες επιλογες με τον ιδιο κοουτς σιγουρα του χρονου θα ναι ενα βημα πιο πανω σε ολους τους θεσμους.

Καλη συνεχεια....


Να'σαι καλα ,swko10, ευχομαι να εκπληρωσετε και σεις τους δικους σας στοχους. Το πρωταθλημα εχει δρομο ακομα, και οσον αφορα τις θεσεις ανοδου στη Β', πιστευω οτι θα ειναι περισσοτερες φετος, οποτε μην απογοητευεστε. Μαχη μεχρι την
τελευταια αγωνιστικη. bball.gif
petran777
Καλησπερα και απο μενα,

Παρευρεθην και γω στον πρωτο ημιτελικο του φετινου κυπελλου Εσκανα και πως θα μπορουσα να λειψω αλλωστε καθως συμμετειχαν δυο φιλαρακια μου και παλιοι συμπαικτες (Αντωνακος, Σαββιδης).
Πολλα συγχαρητηρια στην ομαδα των Τραχωνων που σε ακομα ενα παιχνιδι κυπελλου εκανε περηφανους ολους οσους αγωνιζομαστε στο πρωταθλημα της Γ' Εσκανα.
Στα αγωνιστικα, πιστευω οτι αν δεν ειχαν κολλησει στη ζωνη του Εθνικου στο τριτο δεκαλεπτο σημερα μπορει να μιλαγαμε για εναν ακομα θριαμβο..

Τελος, ειδικη αναφορα στον Θωμα που ηταν καταιγιστικος και ασταματητος!!Προσωπικα τον γνωρισα και παιξαμε και συμπαικτες σε εναν αλλο ημιτελικο (του Uni league, ειμασταν guest stars smiley.gif smiley.gif smiley.gif ) το περασμενο καλοκαιρι και πραγματικα μιλαμε για ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!

Καλη επιτυχια και στους 2 φιναλιστ, ευχομαι να γινει ενα καλο ματς και ας το παρει ο καλυτερος...

Φιλικα,
Ριπης Πετρος
leonkalf
Δηλώσεις πρωταγωνιστών πριν τον αποψινό τελικό κυπέλλου Εθνικός-Φάρος

Κλικ εδώ


Ποια η γνώμη σας για το ματς απόψε?
traxonas
Μου ειναι συμπαθεις και οι δυο ομαδες.
Ο Φαρος ομαδα μοντελο τα δυο τελευταια χρονια, με διοικηση υποδειγμα και ροστερ που το ζηλευουν ομαδες εθνικης
κατηγοριας.
Ο Εθνικος, ομαδα με ιστορια, παικτες με παθος και λαο που τους εμψυχωνει σε καθε παιχνιδι.
Η λογικη λεει Φαρος, ο Εθνικος εχει αποδειξει ομως οτι δεν μασαει.
Το ζητουμενο για μας τους απεξω,πλεον, ειναι να δουμε σουπερ μπασκετ και οι δυο ομαδες μπορουν να το προσφερουν.
DO IT !! blove.gif
gate14
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ wink.gif
Ας ανοιξουν και οι εξεδρες πισω απο τα καλαθια.
Το κλειστο της Καλλιθεας θα γνωρισει μεγαλες στιγμες σημερα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ .
Δεν μας χαλα καθολου το γεγονος πως ο Φαρος θεωρειται το φαβορι .
Στο γηπεδο θα φανει αυτο .
PetranG3
Νικη με 80-68 για τον Φαρο...Συγχαρητηρια...Για τη διαιτησια...για μια ακομη φορα, κατωτερη του αναμενομενου και για τις 2 πλευρες...

Ο Εθνικος προηγηθηκε με 19-12, αλλα ο Φαρος ετρεξε ενα σερι 8-0 και προηγηθηκε με 20-19...Εκτοτε δεν ξαναχασε το προβαδισμα...
Το παλευε ο Εθνικος αλλα...

Στο ημιχρονο, εφαγε κατι ψιλες το τριο στουτζες των διαιτητων απο αγανακτισμενους Εθνικους...και το 2ο ημιχρονο καθυστερησε σημαντικα...μεχρι να ερθουν πρασινοι ματαδες εντος του γηπεδου...
Παρ' οτι σαφως και δεν επικροτω τη βια...για σενα Μπικα, δεν ξερω αν εφαγες...αλλα δεν μπορω να πω οτι θα λυπηθω και ιδιαιτερα...γιατι μου εχεις μεινει αξεχαστος μ' αυτα που εδινες στο Πολις - Ιωνικος (στο τελευταιο 3λεπτο)...


Γενικοτερα, οι Εθνικοι τα ειχανε και με τον Φωστερη...
Ρε αγορι μου, κοψε τη μαλακια με το δαχτυλο - σουτ καθε φορα και τα διαφορα υβριστικα που λες ωρες-ωρες...Εισαι που εισαι 1,80 αμα σ' αρπαξουνε μην κλαιγεσαι μετα...Το χεις κανει 2 φορες μ' εμας, αλλα τη μια δεν ειχε πολυ κοσμο στον Πλατωνα και την αλλη ηταν κεκλεισμενων στου Καραμπινη...Καλος παικτης εισαι, αλλα για χαλαρωσε λιγακι...Δεν βλεπεις τον προπονητη σου...Εκοψε και τις γραφικοτητες - εξαρσεις και μεχρι κι εγω τεινω να τον συμπαθησω...


Στο 2ο ημιχρονο, μειωσε στους 6π. ο Εθνικος αλλα μεχρι εκει...Η διαφορα ηταν σταθερα λιγο πανω ή κατω απο το +10π. μεχρι που μπηκε ο Καραλης και κλειδωσε το ματς, με δικες του προσπαθειες - 3ποντα...
Ο Εθνικος απλα στο τελος κατεβασε λιγο τη διαφορα...


Γενικα ειχε κοσμο, ανοιξαν και τις 2 συρομενες θυρες πισω απο την κερκιδα..
Περισσοτεροι Εθνικοι απο προχτες, αλλα οχι αυτο που εγω περιμενα...

Ο Φαρος αποκτα συμπαθεια στον κοσμο σιγα-σιγα...

Απο μικρους, του Φαρου το 14 ηταν πολυ καλος και απο τον Εθνικο εμενα μ' αρεσε το νο5...αν και σημερα, επεσαν πολλα πανω του και στο τελος δεν μπορεσε...


Καλυτερος παικτης του τελικου ο Φωστερης....
Τη βραβευση εκανε ο Τζανης, δημαρχος Κερατσινιου...
Απο το πουθενα εγινε δημαρχος, πηρε και η ομαδα της περιοχης του το κυπελλακι...


Και τωρα μενει να δουμε αν ο Φαρος θα επαναπαφθει στο κυπελλακι ή θα χτυπησει και την ανοδο...
Μενει να δουμε αν θα επαληθευθει ο αμετανοτητος αν δεν απατωμαι (Φαρος - κυπελλο, Πολις - ανοδος και ολοι ευχαριστημενοι..)
themis7
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΑΡΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ 2010 -2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!


Εγιναν πολλα που χαλασαν την γορτη........... Αλλα δεν εχω καμμια ορεξη τωρα να μιλησω για αυτα......

ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΥΡΙΟ .........

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ <<<< <<<<ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>>>>>>>>> Εχουμε και εμεις την καψουρα μας με τον Αντωνακη .........


Καλη συνεχεια στον Εθνικο και συγχαρητηρια στον coach Κλιγκοπουλο και στα παιδια του Εθνικου!!!!!!!!


dirk10
δικαια κυπελουχος ο φαρος επιαξε πολυ καλυτερα απ τον εθνικο.ο εθνικός προβλέψιμος αρκετά ήταν πίσω στο σκορ με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά.το αρνητικό για τον εθνικό ήταν ότι έχασε και την μάχη της εξέδρας.........το οποιο μου προκάλεσε εντύπωση!!!!!ας μιλήσουμε για μπασκετάκι και ας τους αφήσουμε τους γκρι έχουν κι αυτοί πληγές να επουλώσουν!!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
LLLLLLLLLLLLLluciano galleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetti !!!!!!!!!!!!!!!!!!
PetranG3
QUOTE(dirk10 @ Mar 5 2011, 00:33 ) *
LLLLLLLLLLLLLluciano galleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetti !!!!!!!!!!!!!!!!!!




69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
gate14
Συγχαρητηρια στον ΦΑΡΟ , επιβεβαιωσε τον τιτλο του φαβορι.
Ομαδα με 2 παικτες ισαξιους σε καθε θεση
Για την διαιτησια ας μην μιλησουμε οκ το ματς τελειωσε δεν αλλαζει κατι , ο ΦΑΡΟΣ ηταν ΟΜΑΔΑ και πηρε το κυπελλο.
Οτι εγινε στο ημιχρονο .....πρεπει να ξεχαστει και η ΕΣΚΑΝΑ να ειναι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ .
Δυστυχως εκει στην ΕΣΚΑΝΑ , οταν μια ομαδα ζητα ΣΥΝΕΧΕΙΑ την εξαιρεση καποιου διαιτητη και εκει την γραφουν κανονικα , φταιει δεν φταιει ο διαιτητης η καποιοι απο τους διαιτητες θα βρεθουν 3-4 θερμοαιμοι να κανουν κακο και στους διαιτητες αλλα και στην ιδια την ομαδα που υποστηριζουν .
Ας ειναι περισσοτερο προσεκτικοι οι κυριοι της ΕΣΚΑΝΑ στα φαξ που λαμβανουν και απο εδω και στο εξης να βαζουν αλλα κριτηρια την επιλογη διαιτητων .
Ο Νανουρης με ποια κριτηρια διαιτητεψε τον τελικο αυτης της διοργανωσης ?Ειναι μηπως ο κορυφαιος διαιτητης της ΕΣΚΑΝΑ?
Οπου παει ακους παραπονα παραπονα παραπονα

ΥΓ- Παιχταρας αλλα ΠΟΛΥ Κ...ΠΑΙΔΟ ....ΟΧΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΦΩΣΤΕΡΗΣ. smiley.gif
Μονος του και ενω δεν υπορχε προβλημα με κανενα απο τους αθλητες του Φαρου , προκαλεσε και εβαλε και αυτο το χερακι του στο να γινει οτι εγινε στο ημιχρονο
ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΜVP και του αξιζε , αν μαλιστα δεν εκανε τα νουμεριλικια που εκανε πολυ θα ηθελα να ηταν στην ομαδα μου !!!!
Συγχαρητηρια στον Κυριο Τσαπα που απεδειξε πως φορα παντελονια ζητωντας ο ανθρωπος ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ και στο ημιχρονο και στο τελος του αγωνα (κατι για το οποιο ενημερωθηκα αφου εφυγα απο το κλειστο )
Θελω να πιστευω οτι στο ΣΑΛΠΕΑΣ σε λιγες εβδομαδες ο Φωστερης θα ειναι κυριος οπως κυριοι ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ

ΥΓ2- Η μαχη της εξεδρας δεν χαθηκε σημερα διασπαρτοι αριστερα δεξια, καποιοι ψαρωσαν και εκαναν οτι εκαναν στο ημιχρονο και ο κοσμος μας αντι να μεινει ως το τελος εφυγε
magic32
Γυρισα κι εγω...Καταρχην η καλυτερη στιγμη της μερας ηταν τα ιμαλαια με τον ντιρκ μετα.... smiley.gif

Κατα τ αλλα ο φαρος,με τους 2 μικρους στην αποστολη παροτι τραυματιες,κρατησε το πλεονεκτημα που ειχε εξαρχης με το πληρεστερο ροστερ..αλλαζε παικτες που σε οποιαδηποτε ομαδα θα παιζαν 30 λεπτα σαν τα πουκαμισα...Φοβερο ροστερ...

Παρα τον αρχικο ενθουσιασμοτου εθνικου λοιπον,οταν ισορροπησε το ματς στο τελος του α και περασε μπροστα δεν ξανακοιταξε ποτε πισω..στο +10 στο ημιχρονο...Εκει γινανα τα διαφορα ασχημα που περιγραφτηκαν και το ματς ξεκινησε μετα απο καμια ωρα...ηδη ειχε χασει πολυ απο την αιγλη του ο τελικος..Ο εθνικος το παλεψε μεχρι το 30 ουσιαστικα..μετα παραδοθηκε..

mvp δικαια ο φωστερης ενω ξεχωρισε και ο κουντουρας...Απο εθνικο νομιζω οτι ο καλυτερος ηταν μαλλον ο παπαδημητριου,ενω διαφωνω με τον πετραν για τον 5,που εκανε πολλες αψυχολογητες προσπαθειες σε κομβικα σημεια που χτιζοταν μια αντεπιθεση...

υγ.Η διατησια με λαθη,δεν νομιζωομως οτι επηρεαζαν αποτελεσμα
PetranG3
QUOTE(magic32 @ Mar 5 2011, 00:53 ) *
Γυρισα κι εγω...Καταρχην η καλυτερη στιγμη της μερας ηταν τα ιμαλαια με τον ντιρκ μετα.... smiley.gif



διαφωνω με τον πετραν για τον 5,που εκανε πολλες αψυχολογητες προσπαθειες σε κομβικα σημεια που χτιζοταν μια αντεπιθεση...



Τελικα, εκει πηγατε...? rolleyes.gif
Συνολικα τον κρινω. Βαρθακοκοιλη νομιζω τον λενε...Προχθες, οταν βγηκε ο Μακρης, με δικους 5π. κρισιμους κλειδωσε την προκριση ο Εθνικος, ενω στην αρχη οταν περασε στον ασο, κοντρολαρε ο Εθνικος...Στο τελος, εχεις ενα δικιο οτι πηρε 2-3 τραβηγμενες προσπαθειες, αλλα οταν εισαι στο -9 και πανω και ο χρονος τρεχει και ο Μακρης να ειναι καλα κλεισμενος...Ρισκο ειναι...Ειναι και μικρουλης...


magic32
QUOTE(PetranG3 @ Mar 5 2011, 01:00 ) *
Τελικα, εκει πηγατε...? rolleyes.gif
Συνολικα τον κρινω. Βαρθακοκοιλη νομιζω τον λενε...Προχθες, οταν βγηκε ο Μακρης, με δικους 5π. κρισιμους κλειδωσε την προκριση ο Εθνικος, ενω στην αρχη οταν περασε στον ασο, κοντρολαρε ο Εθνικος...Στο τελος, εχεις ενα δικιο οτι πηρε 2-3 τραβηγμενες προσπαθειες, αλλα οταν εισαι στο -9 και πανω και ο χρονος τρεχει και ο Μακρης να ειναι καλα κλεισμενος...Ρισκο ειναι...Ειναι και μικρουλης...

σου πα και στο γηπεδο οτι κ με τους τραχωνες εκανε 3 συνεχομενα τριποντα κι εβαλε το 4ο..απλα εκει φανηκε γτ ταυτοχρονα δεν τα τρωγανε...
Gate 14
"Δυστυχώς..."

41.gif Συγχαρητήρια στον Φάρο, κατά τη γνώμη μου άξια κέρδισε, και κατέκτησε το φετινό Κύπελλο...Καθώς έχει ένα ολοκληρωμένο-δουλεμένο ρόστερ...Και παίζει με 12 παίχτες σε αντίθεση με εμάς...


ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: EΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. - Α.Ο ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. 68-80


Διαιτητές : Μπίκας , Νανούρης , Μαγγωνάκης
Δεκάλεπτα: 19-20, 32-42, 55-62 , 68-80
ΕΘΝΙΚΟΣ (Κλιγκόπουλος, Γεωργάκης): Στασινόπουλος , Βαρθακοκοίλης 7, Παπαδημητρίου 10(2), Φούκος 2, Ανδρεδάκης 10(1) , Μακρής 29, Τσατσάνης , Μπίκουλης 2, Υφαντής , Καρυπίδης 8

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Πολέμης , Παύλος): Τσελεμπής 7(2), Φωστέρης 24(2), Πουλέρης , Τζαγκαράκης 3 , Αθανασούλας 3, Καραλής 10, Λουγιάκης 11, Δασκαλούδης 5, Βασιλακάκης , Κουντουράς 10(1), Κοροπούλης 7



-> Θα επικεντρωθώ σε 2 σημεία..με αφορμή τους προλαλήσαντες...

- Ο Βαθρακοκοίλης (ΝΟ.5) είναι ένα παιδί 20χρονών...Λογικό να κάνει και τις "βλακείες" του μέσα στο παιχνίδι..Στο ματσ με τους Τράχωνες για όσους το είδαν...Έβαλε ένα κρίσιμο 3ποντο, όμως προηγουμένως είχε αστοχήσει σε άλλα 2...Αν είχαν απαντήσει οι αντιπάλοι...θα ήταν και μοιραίος παίχτης...ΑΛΛΑ έτσι είναι το άθλημα..έχει τα πάνω και τα κάτω του.

- Θέλω να επικεντρωθώ στην απελπισία που είδα στις τελευταίες μας επιθέσεις...με τα γιουρούσια του ΜΑΚΡΗ, η εικόνα αυτή σ΄όλα μας τα παιχνίδια...
Μέτρησα 6φάσεις που ήταν συνεχόμενες και τις πήρε εκείνος...και χωρίς αποτέλεσμα μάλιστα...Και θέλω να θέσω ένα ερώτημα:
" O ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ;;...H ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;..."

Είναι ένα παιδί που ξέρει μπάσκετ και θεωρείται πολυτέλεια για την κατηγορία μας...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...Όλοι οι συμπαίχτες του, είχαν δυσανασχετήσει....
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ...

-ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ...
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΤΕ
...


Τώρα ΠΡΕΠΕΙ να σκεφτεί η ΟΜΑΔΑ μας το αύριο...

Υ.Γ: H Διαιτησία πολλά λάθη και σήμερα...σε μια γιορτή του μπάσκετ, κατάφεραν να μην περάσουν απαρατήρητοι...
Mεγάλο ΚΟΜΠΛΕΞ με τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ...





ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. GATE 14
dirk10
νομίζω η κορυφαία στιγμή δεν εξελίχθηκε στα hot dog αλλα στην διακοπή όπου μαζί με την ανακοίνωση για το αμάξι που εμπόδιζε έπαιζε και η μουσική.me αποτέλεσμα να μην ακούγεται ποτε το νούμερο του αυτοκινητου που δημιουργούσε το πρόβλημα και επί μιση ώρα να ακούγεται lady gaga 02 xaxaxaxaxaxaxa ήταν δύσκολο να σκεφτούν να κλείσουν την μουσική
themis7
Είναι στιγμές ..... Που η αλήθεια μοιάζει ψέμα ......!!!!!!!!!
themis7
Καλημερα!!!!!!!

Με ηρεμια (αν και με αρκετο αλκοολ μεσα μας ακομα....) θελω να γραψω 2 λογια γι αυτα που εγιναν χτες....

Αγωνιστικα ο Φαρος ηταν καλυτερος μεσα στο γηπεδο.... Απο το 19 -12 το πηγαμε σε 2 λεπτα 19 -20 και μετα ξεφυγαμε....
Παιξαμε καλυτερο μπασκετ... Απο την νικη στον Ιωνικο και μετα η ομαδα παρουσιαζει εντελως διαφορετικο προσωπο ...
Παιζουμε με πολυ παθος στην αμυνα και μπροστα παιζουμε πολυ ομαδικα.....
Και οι ανθρωποι του Εθνικου παραδεχτηκαν οτι χτες ημασταν καλυτεροι.... Ειμασταν στην μερα μας.....

Παμε παρακατω..... Αυτο που εγινε χτες με την μια ωρα διακοπη και να περιμενουμε τα ΜΑΤ!!!!! για να ξαναπαιξουμε εναν αγωνα της ΕΣΚΑΝΑ δηλαδη ερασιτεχνικου μπασκετ ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΛΥΠΗΡΟ!!!!!!!!!
Δεν μπορουσα να πιστεψω αυτο που εβλεπα .... ΜΑΤ?????? ΟΧΙ ρε παιδια..... Την πλακα μας κανουμε δεν κανουμε κατι που ειναι θεμα ζωης και θανατου..... ΕΛΕΟΣ.....
Γνωμη μου ειναι οτι σ εναν τελικο που εχει 1000 ατομα μεσα επρεπε να υπαρχουν 3 αστυνομικοι απο την αρχη του αγωνα διακριτικα κι αν χρειαστει κατι να χαλαρωνουν την κατασταση.... Ως εκει .... Αν ειχε γινει αυτο δεν θα ειχαν βρει χωρο να χτυπησουν το διαιτητη και τα πραγματα θα κυλουσαν ομαλα.... Δυστηχως στην Ελλλαδα χρειαζομαστε μπαμπουλα για να καταλαβουμε τα αυτονοητα.... Δεν ξερω ποιος φταει για οτι εγινε καθως δεν ειδα αλλα .... Ειναι πολυ λυπηρο ρε παιδια...
Υποτιθεται οτι το μπασκετ ειναι αθλημα για ανθρωπους με υψηλο επιπεδο ....
Ηταν ΚΡΙΜΑ πολυ ΚΡΙΜΑ .... Ολο το σκηνικο που στηθηκε.......


Επανερχομαι στην ομαδα μου και πρεπει να πω τα παρακατω.....
Αν και υπαρχουν 7 αγωνιστηκες να ληξει το πρωταθλημα και τα παιδια αλλα και ο coach απολυτως λογικα θελουν να ξοδεψουν καθε πιθανοτητα για την πρωτη θεση εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για το πρωσοπο που δειχνει η ομαδα τον τελευταιο καιρο.....
Μια ομαδα με 14 παιδια που ολοι μπορουν να παιξουν πρωταγωνιστικο ρολο αλλα ολοι μαθαινουν σιγα σιγα να βαζουν τον εαυτο τους κατω απο την ομαδα... Το μπασκετ που παιζει η ομαδα ειναι ποιοτικο και συγχρονο με τις ατελειες του βεβαια αλλα κινειται σε συγχρονα στανταρ!!!!! Ολη αυτη η ιστορια ωφειλετε στον ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΛΕΜΗ..... Ο ανθρωπος στο μπασκετικο επιπεδο ειναι πολυ μπροστα δουλευει με τρομερη ορεξη και υπομονη αλλα και επιμονη.....Εχει τεραστια εμπειρια και δουλευει οπως δεν δουλευουν επαγγελματιες στην Α1 .... Ολα στην λεπτομερεια και στην τριχα.... Οσο κουραστικο ειναι αυτο για τους γυρω του πολλες φορες ερχονται στιγμες των κρισιμων αγωνων που τον παραδεχεσαι για την δουλεια που εχει γινει..... Απο το καλοκαιρι πολυ σκληρη προπονηση .... Πολυ πιεση για να βελτιωθουν τα παιδια αλλα και η ομαδα αλλα και πολυ ασχολια με τα ιδια τα παιδια....
Νομιζω οτι γι αυτα τα επιπεδα ο ανθρωπος ειναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ.....
Εχει φτιαξει με πολυ κοπο μια ομαδα που ειναι σε ολα τα επιπεδα ομαδα..... Με ολες τις κοντρες που χρειαστηκε για να γινει αυτο (Καθως χωρις να σπασεις αυγα ομελετα δεν γινεται) εφτιαξε ΟΜΑΔΑ!!!!
Με κατηγορει ο φιλος μου ο Καραλης οτι τους ειχα πρηξει με το κυπελο..... Οντως τους ειχα πρηξει γιατι για τετοιες στιγμες σαν τις χτεσινες αξιζει να κανεις ολες τις θυσιες.... Και ηθελα το κυπελο γιατι η ανοδος δεν με πολυνοιαζει γιατι δεν μπορω να την αντεξω και δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω.... Προτιμω να κοιταω τα παιδια στα ματια παρα να βγαζω τα πιστολια.... Και σας ξαναλεω οτι κανεις δεν την αντεχει την ανοδο!!!!!! Καταρχην πιστευω οτι δεν θα γινει πρωταθλημα Γ Εθνικης του χρονου.... Αν δεν εχει προλαβει να βαρεσει κανονι η χωρα ( που ειναι το πιο πιθανο......) αποκλειεται να δοθουν χρηματα για μετακινησεις κτλ για Γ Εθνικη .....Εδω κοβουν τις ιατρικες εξετασεις απο τους αναπηρορους θα δινουν χρηματα για μπασκετ????
Το κυπελακι λοιπον ειναι κατι χειροπιαστο.... Το παιρνεις το πανυγηριζεις και τελος... χαχαχα

Εχουμε αλλα 7 παιχνιδια .... Θα δωσουμε οτι μπορουμε κι οτι βγει ... Και να μην βγει παλι μαγκες θα μαστε.....


Υ.Γ. Γραφω στο forum 6 χρονια... Οι περισσοτεροι εδω με ξερετε .... Αν εμπιστευεστε την γνωμη μου διαβαστε τα παρακατω....
Ο Φωστερης εκανε λαθος με τον πανηγυρισμο του χτες..... Το κανει παντα και το κανει και σε παιχνιδια στην εδρα μας που μας βλεπουν 2 φιλαθλοι ενας αστεγος που δεν ειχε που να παει και μια περαστικη γατα..... Δεν εχω την απαιτηση να το ξερουν οι φιλοι του Εθνικου αυτο γι αυτο τους ζητησα χτες απο κοντα και το επαναλαμβανω απο εδω συγνωμη!!!!!!!!
Ομως επειδη αυτο το παιδι το ξερω 4 χρονια και τον ξερω πολυ καλα οσο κια ειναι παρεξηγησιμος στο γηπεδο εγω σας λεω οτι ειναι αρσενικος , νομπρος και απο τα καλυτερα παιδια που υπαρχουν ... Μακαρι να ειχαν ολοι την καρδια του.... Ολα θα ηταν καλυτερα .... Πιστεψτε με...... Ειμαι πολυ υπερηφανος γι αυτο το παιδι ...... Κι οχι γιατι μας χαρισε το κυπελο χτες αλλα γι αυτο που ειναι ... Επιτρεψτε μου να τον ξερω καλυτερα!!!!!!!

Υ.Γ.2 Αυτη η προσπαθεια ξεκινησε περυσι και μεριδιο στην χτεσινη επιτυχια εχουν και οι Αντιπατης, Δαλμυρας , Κοχειλας , Γρηγορακης και Αξιωτης .... Ολοι βαλανε το λιθαρακι τους.......!!!!!!!!

Υ.Γ. Εκτος του Πολεμη που ειναι σχεδον τα παντα στην οργανωση της ομαδας μεγαλη ειναι η βοηθεια του Γιωργου του Μπουλιογλου αλλα και του επισημου φωτογραφου της ομαδας blove.gif Παναγιωτη Μωρη!!!!!!!!!!!!!!
pinezes14
QUOTE(themis7 @ Mar 5 2011, 13:50 ) *
Καλημερα!!!!!!!

Με ηρεμια (αν και με αρκετο αλκοολ μεσα μας ακομα....) θελω να γραψω 2 λογια γι αυτα που εγιναν χτες....

Αγωνιστικα ο Φαρος ηταν καλυτερος μεσα στο γηπεδο.... Απο το 19 -12 το πηγαμε σε 2 λεπτα 19 -20 και μετα ξεφυγαμε....
Παιξαμε καλυτερο μπασκετ... Απο την νικη στον Ιωνικο και μετα η ομαδα παρουσιαζει εντελως διαφορετικο προσωπο ...
Παιζουμε με πολυ παθος στην αμυνα και μπροστα παιζουμε πολυ ομαδικα.....
Και οι ανθρωποι του Εθνικου παραδεχτηκαν οτι χτες ημασταν καλυτεροι.... Ειμασταν στην μερα μας.....

Παμε παρακατω..... Αυτο που εγινε χτες με την μια ωρα διακοπη και να περιμενουμε τα ΜΑΤ!!!!! για να ξαναπαιξουμε εναν αγωνα της ΕΣΚΑΝΑ δηλαδη ερασιτεχνικου μπασκετ ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΛΥΠΗΡΟ!!!!!!!!!
Δεν μπορουσα να πιστεψω αυτο που εβλεπα .... ΜΑΤ?????? ΟΧΙ ρε παιδια..... Την πλακα μας κανουμε δεν κανουμε κατι που ειναι θεμα ζωης και θανατου..... ΕΛΕΟΣ.....
Γνωμη μου ειναι οτι σ εναν τελικο που εχει 1000 ατομα μεσα επρεπε να υπαρχουν 3 αστυνομικοι απο την αρχη του αγωνα διακριτικα κι αν χρειαστει κατι να χαλαρωνουν την κατασταση.... Ως εκει .... Αν ειχε γινει αυτο δεν θα ειχαν βρει χωρο να χτυπησουν το διαιτητη και τα πραγματα θα κυλουσαν ομαλα.... Δυστηχως στην Ελλλαδα χρειαζομαστε μπαμπουλα για να καταλαβουμε τα αυτονοητα.... Δεν ξερω ποιος φταει για οτι εγινε καθως δεν ειδα αλλα .... Ειναι πολυ λυπηρο ρε παιδια...
Υποτιθεται οτι το μπασκετ ειναι αθλημα για ανθρωπους με υψηλο επιπεδο ....
Ηταν ΚΡΙΜΑ πολυ ΚΡΙΜΑ .... Ολο το σκηνικο που στηθηκε.......


Επανερχομαι στην ομαδα μου και πρεπει να πω τα παρακατω.....
Αν και υπαρχουν 7 αγωνιστηκες να ληξει το πρωταθλημα και τα παιδια αλλα και ο coach απολυτως λογικα θελουν να ξοδεψουν καθε πιθανοτητα για την πρωτη θεση εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για το πρωσοπο που δειχνει η ομαδα τον τελευταιο καιρο.....
Μια ομαδα με 14 παιδια που ολοι μπορουν να παιξουν πρωταγωνιστικο ρολο αλλα ολοι μαθαινουν σιγα σιγα να βαζουν τον εαυτο τους κατω απο την ομαδα... Το μπασκετ που παιζει η ομαδα ειναι ποιοτικο και συγχρονο με τις ατελειες του βεβαια αλλα κινειται σε συγχρονα στανταρ!!!!! Ολη αυτη η ιστορια ωφειλετε στον ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΛΕΜΗ..... Ο ανθρωπος στο μπασκετικο επιπεδο ειναι πολυ μπροστα δουλευει με τρομερη ορεξη και υπομονη αλλα και επιμονη.....Εχει τεραστια εμπειρια και δουλευει οπως δεν δουλευουν επαγγελματιες στην Α1 .... Ολα στην λεπτομερεια και στην τριχα.... Οσο κουραστικο ειναι αυτο για τους γυρω του πολλες φορες ερχονται στιγμες των κρισιμων αγωνων που τον παραδεχεσαι για την δουλεια που εχει γινει..... Απο το καλοκαιρι πολυ σκληρη προπονηση .... Πολυ πιεση για να βελτιωθουν τα παιδια αλλα και η ομαδα αλλα και πολυ ασχολια με τα ιδια τα παιδια....
Νομιζω οτι γι αυτα τα επιπεδα ο ανθρωπος ειναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ.....
Εχει φτιαξει με πολυ κοπο μια ομαδα που ειναι σε ολα τα επιπεδα ομαδα..... Με ολες τις κοντρες που χρειαστηκε για να γινει αυτο (Καθως χωρις να σπασεις αυγα ομελετα δεν γινεται) εφτιαξε ΟΜΑΔΑ!!!!
Με κατηγορει ο φιλος μου ο Καραλης οτι τους ειχα πρηξει με το κυπελο..... Οντως τους ειχα πρηξει γιατι για τετοιες στιγμες σαν τις χτεσινες αξιζει να κανεις ολες τις θυσιες.... Και ηθελα το κυπελο γιατι η ανοδος δεν με πολυνοιαζει γιατι δεν μπορω να την αντεξω και δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω.... Προτιμω να κοιταω τα παιδια στα ματια παρα να βγαζω τα πιστολια.... Και σας ξαναλεω οτι κανεις δεν την αντεχει την ανοδο!!!!!! Καταρχην πιστευω οτι δεν θα γινει πρωταθλημα Γ Εθνικης του χρονου.... Αν δεν εχει προλαβει να βαρεσει κανονι η χωρα ( που ειναι το πιο πιθανο......) αποκλειεται να δοθουν χρηματα για μετακινησεις κτλ για Γ Εθνικη .....Εδω κοβουν τις ιατρικες εξετασεις απο τους αναπηρορους θα δινουν χρηματα για μπασκετ????
Το κυπελακι λοιπον ειναι κατι χειροπιαστο.... Το παιρνεις το πανυγηριζεις και τελος... χαχαχα

Εχουμε αλλα 7 παιχνιδια .... Θα δωσουμε οτι μπορουμε κι οτι βγει ... Και να μην βγει παλι μαγκες θα μαστε.....


Υ.Γ. Γραφω στο forum 6 χρονια... Οι περισσοτεροι εδω με ξερετε .... Αν εμπιστευεστε την γνωμη μου διαβαστε τα παρακατω....
Ο Φωστερης εκανε λαθος με τον πανηγυρισμο του χτες..... Το κανει παντα και το κανει και σε παιχνιδια στην εδρα μας που μας βλεπουν 2 φιλαθλοι ενας αστεγος που δεν ειχε που να παει και μια περαστικη γατα..... Δεν εχω την απαιτηση να το ξερουν οι φιλοι του Εθνικου αυτο γι αυτο τους ζητησα χτες απο κοντα και το επαναλαμβανω απο εδω συγνωμη!!!!!!!!
Ομως επειδη αυτο το παιδι το ξερω 4 χρονια και τον ξερω πολυ καλα οσο κια ειναι παρεξηγησιμος στο γηπεδο εγω σας λεω οτι ειναι αρσενικος , νομπρος και απο τα καλυτερα παιδια που υπαρχουν ... Μακαρι να ειχαν ολοι την καρδια του.... Ολα θα ηταν καλυτερα .... Πιστεψτε με...... Ειμαι πολυ υπερηφανος γι αυτο το παιδι ...... Κι οχι γιατι μας χαρισε το κυπελο χτες αλλα γι αυτο που ειναι ... Επιτρεψτε μου να τον ξερω καλυτερα!!!!!!!

Υ.Γ.2 Αυτη η προσπαθεια ξεκινησε περυσι και μεριδιο στην χτεσινη επιτυχια εχουν και οι Αντιπατης, Δαλμυρας , Κοχειλας , Γρηγορακης και Αξιωτης .... Ολοι βαλανε το λιθαρακι τους.......!!!!!!!!

Υ.Γ. Εκτος του Πολεμη που ειναι σχεδον τα παντα στην οργανωση της ομαδας μεγαλη ειναι η βοηθεια του Γιωργου του Μπουλιογλου αλλα και του επισημου φωτογραφου της ομαδας blove.gif Παναγιωτη Μωρη!!!!!!!!!!!!!!



εγω για το φωστερη το ειπα οτι δε πρεπει να προκαλει και σε κατι φιλαρακια του πισω απο το ενα καλαθι που μου πουλησαν και πνευμα...
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΤΕΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ..ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΛΠ...ΑΠΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΛΙΓΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ 10 ΠΟΝΤΑΚΙΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΑΙΖΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΑΝΑ ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
gate14
Μια ενσταση μοναχα πανω στα γραφομενα του φιλου THEMIS7
Ερασιτεχνικο δεν ειναι πλεον το μπασκετ
Ο ΦΑΡΟΣ , Ο ΕΘΝΙΚΟΣ , Ο ΙΩΝΙΚΟΣ , Η ΜΑΝΔΡΑ , Ο ΠΟΛΙΣ κλπ κλπ κλπ πληρωνουν ΑΔΡΑ παικτες και προπονητες με λεφτα που αν τα ακουγουν οσοι κανουν ουρα εξω απο τον ΟΑΕΔ θα τραβουσαν τα μαλλια τους !!!!
Ειναι στα λογια ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ το μπασκετ της ΕΣΚΑΝΑ
Μην παμε μακρια στην Β ΕΣΚΑΝΑ παιζει ενας ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ενας ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αν η καθε μια ομαδα της Α ΕΣΚΑΝΑ μιλησει με νουμερα και μπατζετ τοτε τα περι ερασιτεχνισμου ειναι απλα για λαικη καταναλωση
PetranG3
QUOTE(gate14 @ Mar 5 2011, 14:38 ) *
Μια ενσταση μοναχα πανω στα γραφομενα του φιλου THEMIS7
Ερασιτεχνικο δεν ειναι πλεον το μπασκετ
Ο ΦΑΡΟΣ , Ο ΕΘΝΙΚΟΣ , Ο ΙΩΝΙΚΟΣ , Η ΜΑΝΔΡΑ , Ο ΠΟΛΙΣ κλπ κλπ κλπ πληρωνουν ΑΔΡΑ παικτες και προπονητες με λεφτα που αν τα ακουγουν οσοι κανουν ουρα εξω απο τον ΟΑΕΔ θα τραβουσαν τα μαλλια τους !!!!
Ειναι στα λογια ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ το μπασκετ της ΕΣΚΑΝΑ
Μην παμε μακρια στην Β ΕΣΚΑΝΑ παιζει ενας ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ενας ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αν η καθε μια ομαδα της Α ΕΣΚΑΝΑ μιλησει με νουμερα και μπατζετ τοτε τα περι ερασιτεχνισμου ειναι απλα για λαικη καταναλωση



+1
Σωστοτατος...
Δε νομιζω να υπαρχει ομαδα που να μην εχει κανει ιδιωτικα συμφωνητικα και να μην πληρωνει καποιους παικτες αν οχι ολους...Εστω καποιους μισθους...Για Γ' και Δ' ΕΣΚΑΝΑ το συζηταμε...
magic32
QUOTE(themis7 @ Mar 5 2011, 13:50 ) *
Υ.Γ. Γραφω στο forum 6 χρονια... Οι περισσοτεροι εδω με ξερετε .... Αν εμπιστευεστε την γνωμη μου διαβαστε τα παρακατω....
Ο Φωστερης εκανε λαθος με τον πανηγυρισμο του χτες..... Το κανει παντα και το κανει και σε παιχνιδια στην εδρα μας που μας βλεπουν 2 φιλαθλοι ενας αστεγος που δεν ειχε που να παει και μια περαστικη γατα..... Δεν εχω την απαιτηση να το ξερουν οι φιλοι του Εθνικου αυτο γι αυτο τους ζητησα χτες απο κοντα και το επαναλαμβανω απο εδω συγνωμη!!!!!!!!
Ομως επειδη αυτο το παιδι το ξερω 4 χρονια και τον ξερω πολυ καλα οσο κια ειναι παρεξηγησιμος στο γηπεδο εγω σας λεω οτι ειναι αρσενικος , νομπρος και απο τα καλυτερα παιδια που υπαρχουν ... Μακαρι να ειχαν ολοι την καρδια του.... Ολα θα ηταν καλυτερα .... Πιστεψτε με...... Ειμαι πολυ υπερηφανος γι αυτο το παιδι ...... Κι οχι γιατι μας χαρισε το κυπελο χτες αλλα γι αυτο που ειναι ... Επιτρεψτε μου να τον ξερω καλυτερα!!!!!!!

Θεμη μπορει να ισχυουν ολα οσα λες..εγω απο τη χρονια που παιζαμε στη β(θεμιστοκλη) σου χα πει οτι ειναι ασχημο αυτο που κανει..Κι ενταξει εγω ειχα και καποια προηγουμενα μαζι του,αν και τελικα μετα απο χρονια εχει ξεχαστει..Ειναι πρωτα και καυριο κακο για την ομαδα και για τον ιδιο αυτο που κανει..χτες εκανε ενα καταπληκτικο παιχνιδι και στον ουδετερο οπως ειμαι εγω εχει μεινει και το οτι προκαλουσε και οτι πηγε να γινει συρραξη εξαιτιας του..Κριμα δεν ειναι?Και μην ξεχναμε οτι επειδη στο φαρο η στον θεμιστοκλη δεν εχεις οργανωμενο κοσμο δεν ισχυει το ιδιο και για αλλες ομαδες που καλως η κακως εχουν πιο οργανωμενο κοσμο..

τεσπα..συγχαρητηρια για το κυπελλο και μακαρι οταν πατε στο σαλπε τα πραγματα να ειναι ηρεμα...
themis7
QUOTE(magic32 @ Mar 5 2011, 18:25 ) *
τεσπα..συγχαρητηρια για το κυπελλο και μακαρι οταν πατε στο σαλπε τα πραγματα να ειναι ηρεμα...

Να εισαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα ειναι ηρεμα!!!!!! Πολιτισμεμοι ανθρωποι ειματε και αφου δοθηκαν οι εξηγησεις νομιζω οτι το θεμα εχει ληξει!!!!! Με τον Εθνικο δεν υπαρχει καμμια αντιδικια!!!!!!!!!
basketikos
QUOTE(themis7 @ Mar 5 2011, 13:50 ) *
Απο την νικη στον Ιωνικο και μετα η ομαδα παρουσιαζει εντελως διαφορετικο προσωπο ...
Παιζουμε με πολυ παθος στην αμυνα και μπροστα παιζουμε πολυ ομαδικα.....


bball.gif Mετα την μεγαλύτερη νίκη σας, πως να μην πεταει στα ουρανια η ομάδα σας... 69.gif 69.gif 69.gif

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ - Ενας τίτλος σε μια απαιτητική χρονιά, αξιζει να σας το αναγνωρίσουμε.

bball.gif Ερασιτεχνική μια κατηγορία που χρειαζεται 3 μανατζερς στην κερκίδα σου για να πρωταγωνιστήσεις - και τα budgets ειναι πανω απο 60;; πλάκα με κανεις.....

- Τωρα τι να πω; το πολιτικά ορθό "δεν ειναι στόχος η άνοδος" 'αξια η συμμέτοχη' - εμένα μάλλον αποφόρτιση μου φαίνεται..

bball.gif Αλλά αυτά δεν εχουν σημασία αυτη την εβδομάδα: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ
themis7
QUOTE(basketikos @ Mar 6 2011, 04:49 ) *
bball.gif Ερασιτεχνική μια κατηγορία που χρειαζεται 3 μανατζερς στην κερκίδα σου για να πρωταγωνιστήσεις - και τα budgets ειναι πανω απο 60;; πλάκα με κανεις.....

- Τωρα τι να πω; το πολιτικά ορθό "δεν ειναι στόχος η άνοδος" 'αξια η συμμέτοχη' - εμένα μάλλον αποφόρτιση μου φαίνεται..

:


Kαταρχην ευχαριστω πολυ για τα συγχαρητηρια και σενα αλλα και ολους τους φιλους που εγραψαν.... Διακαιωνομαι για αλλη μια φορα οταν λεω οτι το επιπεδο των ανθρωπων που γραφουν φετος εδω ειναι πολυ υψηλο......

Ερασιτεχνες ειμαστε αυτο πιστευω και αυτο λεω.... Ειμαστε ερασιτεχνες εμεις οι παραγοντες γιατι και το τελευταιο Ευρω που βαζουμε δεν υπαρχει ελπιδα να επιστρεψει.... Τωρα αν βαζουμε πολλα η λιγα εξαρταται απο τον καθενα και την τρελα του ... Η ΤΡΕΛΑ ομως δεν ειναι επαγγελματισμος.... Στην Α1 σκοτωνονται για την Ευρωλιγκα κτλ για τα εσοδα το ιδιο και στην Α2 ... Στην β ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ (ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ) για το ποιος θα παει στην Α2 να παρει τα 100.000 τησ Γ.Γ.Α. να φτιαξει ομαδα και παει λεγοντας .... Εμεις το μονο που κερδιζουμε ειναι η επιβεβαιωση της καψουρας μας..... Γι αυτο ειμαστε ερασιτεχνες...... Και δεν ειναι υποτιμητικο μαλλον τιμη μας ειναι... Γιατι βαζουμε καποια λεφτα χωρις ανταποδωση υλικη αλλα μονο συναισθηματικη....
Και ξαναλεω αλλος οταν εχει καποια χρηματα κυκλοφορει με porsche για να τον βλεπουν , αλλος κανει ταξιδια , αλλος τα τρωει στα μπουζουκια κι αλλος στις πουτανες.... Εμεις εχουμε την καψουρα μας με το μπασκετ ... Δικαιωμα μας..... Οι χαρες που εχω νιωσει μεσα απο το μπασκετ ειναι απο τις πιο εντονες στιγμης της ζωης μου οποτε......
Αυτο για τους μανατζερ δεν χρειαζοταν.... Καλε μου φιλε σου λεω για να ξερεις και να μην ακους τι σου λενε οι καλοθελητες εγω παιχτες με την συμβουλη - προτροπη - προταση μανατζερ δεν παιρνω ποτε..... Για τα περισσοτερα παιδια εχω αποψη ... Και επειδη ειμαι καψουρης του αθληματος οπως και πολλοι αλλοι απο εδω οποτε μπορω παω και βλεπω παιχνιδια .... Περυσι λοιπον εισδα τα μισα παιχνιδια του Πορφυρα που ηταν η καλυτερη ομαδα .... Πηρα λοιπον το καλυτερο του εργαλειο τον Αθανασουλα και τον καλυτερο του μικρο για φετος τον Κουντουρα.... Γιατι δεν πηραμε τον Θεμη θα μου πεις ????? Θα σου απαντησω γιατι δεν εχω κανενα κομπλεξ.... Με πηρε απο τον Μαιο ο Αχιλλεας τηλ και μου ειπε οτι θελει τον Θεμη και του εδωσα τον λογο μου οτι δεν θα εμπλακω....Ο Αχιλλεας εδω ειναι μπορει να το διαψευσει η οχι.....
Μπορει να εχω 2 φιλους μανατζερ αλλα στο θεμα ρης ομαδας δεν μ ακουμπουν ... Σεβομαι την γνωμη του Μελα γιατι ειδικα απο Εσκανα ξερει ολους τους παιχτες (μπασκετικα ενοοω) αλλα ως εκει ... Δεν επηρεαζομαι ευκολα απο αυτα ... Εχω δικη μου ξεκαθαρη αποψη για τα παιδια που ερχονται στην ομαδα .... Συν οτι τον τελευταιο λογο τον Εχει ο Πολεμης ο οποιος δεν χαμπαριαζει απο αυτα.... Κανεις μανατζερ δεν θα μπορουσε να ακουμπησει τον Δακαλουδη αλλα μονο η πρωσοπικη σχεση που ειχε με τον Πολεμη.... Για τον Πολεμη ηρθε ο Δασκαλουδης στην Ομαδα.... Ο Αθανασουλας εφερε και τον Καραλη.... Ετσι λειτουργουμε εμεις .... Πρωτα να ειναι καλα παιδια και δοξα το θεω τα παιδια ειναι τα καλυτερα .....
Για τον μονο παιχτη που ψαξαμε ηταν ο Λουγιακης.... Αφου μου εκανε πουστια το καλοκαιρι ο Τσιφλιτιδης με τον Τρυφωνοπουλο που τον ειχαμε κλεισει βρεθηκαμε τελευταια στιγμη χωρις ψηλο και τοτε ψαξαμε .... Ηρθαν πολλα παιδια αλλα διαλεξαμε τον Μανο και δικαιωθηκαμε ... Και τον διαλεξε ο Πολεμης γιατι του εκανε σαν παιχτης κι οχι επειδη μας το ειπε ο μανατζερ.....
Εμεις εδω ετσι λειτουργουμε .... Χτιζουμε πανω στις σχεσεις.... Και επειδη ξερω οτι κι εσεις αυτο προσπαθειτε σου λεω οτι κανετε την καλυτερη δουλεια και συντομα θα δικαιωθειτε....
Κλεινω τον θεμα των μανατζερ με το απλο .... Ο Αγγελοπουλος που ειναι ο καλυτερος μικρος της κατηγοριας πηγε στην Μανδρα ενω οι μανατζερ του ειναι κολλητοι μου????? Πηγε γιατι του εκαναν καλυτερη προταση οι ανθρωποι παρολο που εςιχαμε μιλησει με το παιδι και περυσι??????? Αυτο τα λεει ολα .... Οι μανατζερ κοιτανε την δουλεια τους κι εμεις την δικια μας ..... Τα εχω πολυ ξεκαθαρισμενα στο μυαλο μου εγω αυτα.....


Στο θεμα της ανοδου το εχω απαντησει αλλα θα το ξανακανω αλλη μια τελευταια γιατι μου αρεσει να συνομιλω μαζι σου............

ΓΝΩΜΗ μου ειναι οτι δεν θα γινει του χρονου πρωταθλημα Γ Εθνικης..... Με οικονομικα ασχολεισαι ξερεις πολυ καλα οτι βαδιζουμε (αν δεν ειμαστε ηδη ) στο κενο....... Εγω συμφωνω Με τον Γκαλη ..... Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην Πολη..... Ολες οι ομαδες της Εσκανα που ανεβηκαν τα τελευται χρονια αργα η γρηγορα επεστρεψαν ... Αστο να παει ρε αδερφε.....

ΠΡΟΣΟΧΗ .... Οταν μπαινουμε μεσα στο γηπεδο θελουμε να κερδιζουμε για την παρτη μας κι οχι για αυτοσκοπους.... Δεν εχω διαθεση να αποφορτισω κανεναν ... Για το κυπελλο που το ηθελα και το εγραψα και τους ειχα ζαλισει τον ερωτα.....
Πιστεψτε οτι υπαρχουν καποιοι που απλα αυτα που πιστευουν τα γραφουν.... Δεν κανω πολιτικη απο το φορουμ .... Γραφω αυτα που σκεφτομαι..... Απλα ειναι τα πραγματα ....

Ελπιζω να σε καλυψα....

Καλη συνεχεια......
basketikos
Miα γρήγορη απάντηση (απλά λόγω χρόνου - τα περισσότερα στην πορεία:

1. Τα Συγχαρητήρια ήθελα να δώσω - το ξέρω οτι το έπιασες, αλλά για να μην φαινόμαστε 'μιζεροι' η διευκρίνηση δεν βλάπτει.

2. Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να συνομιλήσεις αναλυτικά μαζί μου - θα απαντήσω όπως προείπα, αλλά μια διευκρινηση και εδω ειναι απαραίτητη: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ- ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ/ΚΑΝΟΥΝ.
Ειπα να γραψω "ερασιτεχνικη κατηγορια με 60 budget', αλλά προσθεσα και κατι παραπανω στο νουμερο γιατι θα έλεγαν ολοι ΄ποσο budget εχει ο Ιωνικός" και άντε μετά να αποδειξω οτι δεν ειναι αυτή η ουσία...Ηθελα να δείξω το γενικότερο κλίμα. Γι' αυτο χρησιμοποιησα την εκφραση και μονο. Εξηγηση για να μην εχει παρεξήγηση για μια ουδέτερη φράση (που δεν έχουμε, αλλά επείδη προτιμώ να 'ηθελες' και όχι να 'ενιωσες οτι πρέπει' να απαντησεις προσωπικά. Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, απλά για μενα Μανατζερς=(ημι)επαγγελματικές καταστασεις (.....θεωρητικά γιατι στην πράξη..).
Οσο για την ουσία, θα την συζητήσουμε ηλεκτρονικά με την πρώτη ευκαιρια..

3. Η διαφωνια μας παντως επι της ουσίας: Ενώ συμφωνουμε στο οτι "είναι απιθανο πόσα πραγματα 'αντέχουν' στην Ελλαδα", διαφωνούμε στο ότι εγω συμπεριλαμβάνω στα "οικοδομηματα που θα αντέξουν παρά τα σάπια οικονομική βάση" και το ¨οσο-πιο-μιζερο-και-ηδη-νεκρο-μπασκετακι" ενω εσυ όχι.
(Θα μου πείς μια βδομάδα πριν έλεγα εδω οτι θα ανεβει ο Ιωνικός, αλλά βλέπεις ή εισαι αισιοδοξος ή δεν είσαι).

3. "Μake forum not politics" οταν ποσταρουμε - Συμφωνω.

Επιστρέφω στο σημαντικό: ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ στον Φαρο. και Καλά Κούλουμα σε όλους.
themis7
http://aofaros.blogspot.com/2011/03/blog-post_12.html

Days of Thunder.............!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε σκηνοθεσια του υπευθηνου εξωτερικων ληψεων του Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Κου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΩΡΗ!!!!!!!!!!!! 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.