Δυστυχώς για την όμαδα μου ,είχα προβλέψει και τα δυο αποτελέσματα...έψησα τον αδερφο μου(είναι Ολυμπιακός) να παίξουμε το βραδινο ματς(κόντρα στον ΠΑΟ ποτέ) και βάλαμε 60 ευρω και πήραμε ένα 200αράκι!
Στα του παιχνιδιου ,ο Σπανούλης αν και έκανε λάθη,ήταν μια όμαδα μόνος του,όχι στο σκοράρισμα μόνο,αλλά διάβασε εκπληκτικά το παίχνίδι και τα pick and roll ήταν πάρτο βάλτο.
Ο Πρίντεζης έχει αποκτήσει εκπληκτικό touch κοντά στο καλάθι και παίζει με τα δυο χέρια.Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει βελτιώσει την ντρίπλα του ,στα 27 του χρόνια.Ευεργετικό το πέρασμα από Ισπανία,όχι γιατί τον βελτίωσε αλλά γιατί λόγω παραγκωνισμού απο μπαρμπα-Αιτο,δούλεψε πολύ για να καλύψει το χαμένο έδαφος!
Ακούω ότι ο Παπανικολάου άλλαξε επίπεδο χτες...ε όχι ρε παίδες!Τι έκανε παραπάνω χτες;Απλά έβαλε 2 τρίποντα...ναι είναι μαχητής,αλλά το παιδί θέλει πολύ δουλειά ακόμη.Απλά υπάρχει ένδεια στην θέση του στην Ελλάδα και ξεχωρίζει...αν το αντίπαλον δέος είναι ο Στράτος ο σπινθηροβόλος ,
,καταλάβαινεις....
Ντόρσυ-the beast- όλα τα λεφτά!!Κομμένος και ραμμένος για pick and roll,αλτικός,μαχητης ,καλος ριμπαουντερ και ντούκι!Χωρίς αυτόν μάλλον μέχρι top 16 τον έκοβα τον σοφό...μπάσκετ δεν ξέρει(η πλάτη είναι μόνο για να ξαπλώνει) αλλά κάποια πράγματα ,τα κάνει πολύ καλά.
Στα της Μπάρτσα,δεν περίμενα κάτι διαφορετικό...δεν έχει φρεσκάδα,και γενικά όλη της η χρονιά ,για τα δικά της δεδομένα ήταν μέτρια.Γενικά η Μπάρτσα μου βγάζει μια softila...και επειδή ο Ολυμπιακός δέρνει,το χα προβλέψει εύκολα.Το λέγα στα κοροίδα τους φίλους μου(ο ένας μάλιστα αθλητικός δημοσιογράφος γνωστός) και μου λέγανε ότι είμαι τρελός...
!
Σιχαμένος Ιωάννου...στην αρχή γελούσα αλλά έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι...ανίδεος ,με Ολυμπιακό κάφρος και ουρλιάζει σαν το γουρούνι που το σφάζουνε!
Ο Ολυμπιακός δεν έκανε κανένα θαύμα και απορώ με αυτους που δεν το περιμένανε...η Μπάρτσα δεν έχει καμια σχέση με την περσινή και ο Ολυμπιακός είναι δουλεμένος!Βοήθησε και η ασυνήθιστη για Ολυμπιακό ευστοχία στα τρίποντα by the way!
Έχει τύχη ο Ολυμπιακός στον τελικό...Καζλάουσκας δεν υπάρχει και παίζουν με αυτόματο πιλότο!Η ΤΣΣΚΑ αν κερδίσει ,θα κερδίσει δύσκολα!