Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γενικές/ανεξάρτητες σκέψεις--ΝΒΑ version
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
captain charisma
o εντι καρι των νικς που χαθηκε? περσι απ οτι ειδα επαιξε 3 παιχνιδια και φετος κανενα..εχει καποιο σοβαρο τραυματισμο η εκοψε το μπασκετ?
Gravedigger
QUOTE (captain charisma @ Nov 3 2009, 04:57 ) *
o εντι καρι των νικς που χαθηκε? περσι απ οτι ειδα επαιξε 3 παιχνιδια και φετος κανενα..εχει καποιο σοβαρο τραυματισμο η εκοψε το μπασκετ?

Μόνιμος τραυματίας.Είχε και πρόβλημα με τα κιλά του,αγύμναστος κτλ.Λογικά θα παίξει κάποια στιγμή φέτος.
Omar Little
Εγώ ετοιμάζομαι πάντως για κάνα κατακλυσμικό γεγονός με αυτά που είδα χθες. Ο Randolph έδωσε για 2ο σερί παιχνίδι ασσίστ, στο προηγούμενο δε είχε 7!!! (ολογράφως: επτά!!!) και οι Knicks έπαιξαν συμπαθητική άμυνα!!! Μια ιδέα του τι έρχεται υπάρχει σε αυτό το video:

red pyramid88
QUOTE(Omar Little @ Nov 3 2009, 15:50 ) *
Εγώ ετοιμάζομαι πάντως για κάνα κατακλυσμικό γεγονός με αυτά που είδα χθες. Ο Randolph έδωσε για 2ο σερί παιχνίδι ασσίστ, στο προηγούμενο δε είχε 7!!! (ολογράφως: επτά!!!) και οι Knicks έπαιξαν συμπαθητική άμυνα!!! Μια ιδέα του τι έρχεται υπάρχει σε αυτό το video:

Βάλε καμιά προειδοποίηση απο πάνω ρε, έτρωγα όταν το είδα και παραλίγο να πνιγώ απο τα γέλια smiley.gif

*η αλήθεια πάντως δεν απέχει και πολύ απο το βίντεο*
captain charisma
σημερα το προγραμμα ειχε πολλα ωραια ματς.

καταφερα να δω σχεδον 5 μαζι.

καβς-γουιζαρντς σχεδον ολο
σελτικς-σιξερς σχεδον τα 2 πρωτα 12λεπτα
μαιαμι-φοινιξ το ιδιο
ματζικ-πιστονς ολο το ματς.
και τελος νταλας-γιουτα ολο το ματς εκτος απ τα 7 πρωτα λεπτα της 4 περιοδου angry_red.gif

ειχα πολλα παραθυρα ανοιχτα και εριχνε ματιες σ ολα cool.gif laugh.gif
captain charisma
σημερα το προγραμμα εχει παλι ωραια παιχνιδια οπως

ορλαντο-φοινιξ

χιουστον-λεικερς

χορνετς-μαβερικς...

καψιμο λεμε icon_joy.gif icon_joy.gif
OnLy_PAS-AthEnS
Aν δεν ειμουν τριτη λυκειου το ιδο θα εκανα!!.....
We want to feel some MAGIC!!
Omar Little
Με αφορμή και τα σημερινά στο CLE-CHI, νομίζω ότι πρέπει να ξανασκεφτούν το όλο θέμα με την εξέταση των instant replays με την παραμικρή αφορμή. Το καταλαβαίνω όταν αφορά κάνα buzzer beater αλλά δεν γίνεται να διακόπτεται για ένα ολόκληρο λεπτό το παιχνίδι για να εξετάσουμε κι αν πατούσε τη γραμμή του τριπόντου όταν έγινε το φάουλ, αν υπήρχε φάουλ, κλπ. Πάει να γίνει πολύ κουραστικό.
Air and King
QUOTE(Omar Little @ Nov 6 2009, 07:07 ) *
Με αφορμή και τα σημερινά στο CLE-CHI, νομίζω ότι πρέπει να ξανασκεφτούν το όλο θέμα με την εξέταση των instant replays με την παραμικρή αφορμή. Το καταλαβαίνω όταν αφορά κάνα buzzer beater αλλά δεν γίνεται να διακόπτεται για ένα ολόκληρο λεπτό το παιχνίδι για να εξετάσουμε κι αν πατούσε τη γραμμή του τριπόντου όταν έγινε το φάουλ, αν υπήρχε φάουλ, κλπ. Πάει να γίνει πολύ κουραστικό.

Οντως και εχει γινει σε μικρο χρονικο διαστημα αρκετα...Φοβαμαι οτι τουλαχιστον φετος αυτο θα το υποστουμε.....
Ισως μονο αν υπαρξουν αντιδρασεις οπως προ-τριετιας με την "Νεα Μπαλα" (που την αλλαξαν τον Γεναρη του 2007 ξανα) εχουμε καποια αλλαγη!
aegeansheed
...Άρχισαν τα όργανα...

Ο Iverson σχολιάζει το γεγονός ότι ήρθε από τον πάγκο... “The focus is on it because everybody in this whole world knows that I have a problem with it,” Iverson said. “That’s why it’s an issue. It’s easy to say I’m selfish. My response to that is it’s something I’ve never done."

http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=AkLX...o&type=lgns
vastravoud
Αντιπάθεια στο ΦΟΥΛ......
vastravoud
Τα τελευταία 1-2 χρόνια βλέπω σαφως περισσότερο ΝΒΑ απ´ όσο παλιότερα ελέω league pass. Μου αρέσουν πολύ τα γήπεδα, η ατμόσφαιρα, η παρουσίαση, ο πολιτισμός στις κερκίδες, αλλά και οι κατά κανόνα εξαιρετικοί σχολιαστές.

Από την άλλη, μου τη δίνει λιγάκι η υπερβολική "πολιτική ορθότητα", ο εθνικός ύμνος πριν τους αγώνες(τι διάολο, χούντα έχουνεwink.gif αλλά και η ελαστικότητα στα βήματα.
Pierce
ειναι η αληθεια, οτι εχουν ενα Α βιτισιο με τον εθνικο τους υμνο, που αγγιζει τα ορια της γελοιοτητας ειδικα οταν το ακους σε κατι ''ακυρες'' ενορχηστρωσεις και απο διαφορους wannabe τενορους . Βεβαια αυτο πηγαζει απο διαφορετικες λογικες μεσα στην Αμερικανικη κοινωνια , απο οτι εχουμε συνηθησει εμεις αλλα  δεν ειναι ο τοπος να αναλυσουμε 

Στα περι ατμοσφαιρας με βρισκεις απολυτα συμφωνο οπως και εν μερη στα βηματα,καθως ενα βηματακι παραπανω για το θεαμα το αφηνεις. Αλλα οι αστερες πολλες φορες περπατανε...

vastravoud
QUOTE(pierce21 @ Nov 9 2009, 23:58 ) *
ειναι η αληθεια, οτι εχουν ενα Α βιτισιο με τον εθνικο τους υμνο, που αγγιζει τα ορια της γελοιοτητας ειδικα οταν το ακους σε κατι ''ακυρες'' ενορχηστρωσεις και απο διαφορους wannabe τενορους . Βεβαια αυτο πηγαζει απο διαφορετικες λογικες μεσα στην Αμερικανικη κοινωνια , απο οτι εχουμε συνηθησει εμεις αλλα δεν ειναι ο τοπος να αναλυσουμε

Συμφωνώ ότι δεν είναι εδώ ο τόπος, απλώς το ανέφερα γιατί με ξένισε και όταν το άκουσα στο ΣΕΦ. God Bless America και δε συμμαζεύεται, "βαστάμε τον πάππα από τα @@". Τέσπα, όπως τους αρέσει ας κάνουν.

Ελπίζω μόνο να μην αρχίσουν τις ανοησίες και εδώ.

Στα περι ατμοσφαιρας με βρισκεις απολυτα συμφωνο οπως και εν μερη στα βηματα,καθως ενα βηματακι παραπανω για το θεαμα το αφηνεις. Αλλα οι αστερες πολλες φορες περπατανε...

Ειδικά στην ατμόσφαιρα αξίζει να σταθούμε, εδώ είμαστε ΖΟΥΓΚΛΑ μπροστά τους....
OnLy_PAS-AthEnS
ειναι η αληθεια, οτι εχουν ενα Α βιτισιο με τον εθνικο τους υμνο, που αγγιζει τα ορια της γελοιοτητας ειδικα οταν το ακους σε κατι ''ακυρες'' ενορχηστρωσεις και απο διαφορους wannabe τενορους . Βεβαια αυτο πηγαζει απο διαφορετικες λογικες μεσα στην Αμερικανικη κοινωνια , απο οτι εχουμε συνηθησει εμεις αλλα δεν ειναι ο τοπος να αναλυσουμε

Επειδη προσπαθω τα τελευταια χρονια σαν παιδι και γω να παρακολουθω ΝΒΑ σε βρισκω απολυτα σωστο σε οσα ειπες στα οποια φυσικα και συμφωνω!Η ατμοσφαιρα,τα γηπεδα και γενικα το ολο πλαισιο μιας μπασκετικης βραδιας ειναι τρομερο αλλα για ψυχαγωγια οπως το εχουν εκει το μπασκετ και οχι ως ομαδικο με την κακη εννοια οπαδικο καθεστως που το εχουμε εδω.
Εκει βλεπεις παιδακια με φανελα των Κελτων αγκαλια με παιδια με φανελα των Λεικερς οπως φυσικα και μεγαλων.Και μπραβο τους οπως μπραβο και στους εξαιρετικους σχολιαστες που ακομα και σε μικρα τοπικα καναλια που μεταδιδουν NCAA ειναι εξαιρετικοι και οχι τυπου Χατζη που ειναι σα να βλεπεις History Channel χωρις να χεις ΝΟΒΑ tongue.gif
captain charisma
QUOTE(vastravoud @ Nov 9 2009, 23:44 ) *
Από την άλλη, μου τη δίνει λιγάκι η υπερβολική "πολιτική ορθότητα", ο εθνικός ύμνος πριν τους αγώνες(τι διάολο, χούντα έχουνεwink.gif αλλά και η ελαστικότητα στα βήματα.

και νομιζα πως μονο στους τελικους ακουγεται ο εθνικος υμνος τους...

οσο για τα βηματα τι να πω....ολα για χαρη του θεαματος....

καλα εδω ποσες βηματαρες εκανε??? icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Air and King
Aυτη τη φαση ποσες και ποσες φορες την εχω δει......
Ειναι απο την Ρουκι του χρονια και βεβαια ο διαιτητης ειναι για πολλα γιαουρτια!

Εκει παντως που δεν σφυριζουν ποτε βηματα ειναι οταν οι παιχτες προσπαθουν να κανουν καποιο αεροπλανικο και πρωτα ακουμπανε τα ποδια στο παρκε και μετα αφηνουν την μπαλα....Αυτο και στον Τζορνταν δεν σφυριζοταν ποτε αλλα και στον Κομπι και τον ΛεΜπρον μα ποτε ομως(οχι πως το κανουν παντα αλλα οταν οι διαιτητες κανουν τους Κινεζους)........
a bullet for your head
Ο Καριμ...που απ'οτι φαινεται ξερει και κρυβει πολυ καλα την προσωπικη του ζωη..ανακοινωσε οτι απ τον περασμενο Δεκεμβριο,διαγνωστηκε οτι πασχει απο λευχαιμια....... sad.gif
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4640518
il postino
ειναι η αληθεια, οτι εχουν ενα Α βιτισιο με τον εθνικο τους υμνο, που αγγιζει τα ορια της γελοιοτητας ειδικα οταν το ακους σε κατι ''ακυρες'' ενορχηστρωσεις και απο διαφορους wannabe τενορους . Βεβαια αυτο πηγαζει απο διαφορετικες λογικες μεσα στην Αμερικανικη κοινωνια , απο οτι εχουμε συνηθησει εμεις αλλα  δεν ειναι ο τοπος να αναλυσουμε 

...

ραουφ (κρις τζακσον) που τους χρειαζεται!!!!
half-man half-maverick
εγω δεν το βρισκω κακο να ακουγεται ο εθνικος υμνος στην αρχη. γενικα ειναι εθνικα υπερηφανοι. εδω ενα φιλο μου που ειναι αμερικανος τον κοροιδευαν επειδη ειχε ιαπωνικο αμαξι και οχι αμερικανικο .

τεσπα εμενα αυτο που μου φαινεται αστειο ειναι που πχ καμια φορα αποδοκιμαζουν λιγο οι θεατες και οι εκφωνητες λενε "σημερα δεν επαιξε καλα η ομαδα ,ειχε και την πιεση απο τον κοσμο και επιρεαστηκε πολυ"

αμα αυτα τα "you suck" και "beat la" τα θεωρουν πιεση φανταστειτε τι θα ελεγαν αν επαιζαν σε κανενα οακα η σεφ tongue.gif tongue.gif
colonel gomelsky
QUOTE(half-man half-maverick @ Nov 10 2009, 16:40 ) *
αμα αυτα τα "you suck" και "beat la" τα θεωρουν πιεση φανταστειτε τι θα ελεγαν αν επαιζαν σε κανενα οακα η σεφ tongue.gif tongue.gif

Θα μέναν με τα στόμα ανοιχτό. Πολλές φορές κάνουμε νομίζω όλοι μας ένα λάθος: Θεωρούμε τα επεισόδια σύμφυτα με την καυτή ατμόσφαιρα των ΟΑΚΑ, ΣΕΦ κτλ. Κι έτσι φτάνουμε στο σημείο να επικροτούμε τα beat la και τα ντιφενς-ντιφενς!
Μια χαρά μπορούν να σταματήσουν τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα χωρίς να γίνουμε αμερικάνοι. Απλά μερικούς τους βολεύει να συντηρούνται οι (ποδοσφαιρικοί ως επί το πλείστον) στρατοί των ομάδων τους.

Φάρος για το πως θα έπρεπε να είναι η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα είναι κατά την άποψή μου το κλίμα που δημιουργείται στο Παλε ντε σπορ της Θεσσαλονίκης από τους οπαδούς του Άρη.

Μεταξύ των αεροβόλων και της μουστάρδας να στάζει στα ρούχα υπάρχει και η μέση λύση.
half-man half-maverick
μα εγω δεν λεω για αυτα τα οποια φυσικα ειναι και κατακριτεα. εγω μιλαω για οταν τραγουδανε και φωναζουν και για τα 40 λεπτα του αγωνα οπως γινεται στα ματς της ευρωλιγκα.
colonel gomelsky
QUOTE(half-man half-maverick @ Nov 10 2009, 20:09 ) *
μα εγω δεν λεω για αυτα τα οποια φυσικα ειναι και κατακριτεα. εγω μιλαω για οταν τραγουδανε και φωναζουν και για τα 40 λεπτα του αγωνα οπως γινεται στα ματς της ευρωλιγκα.

Δεν είπα ότι λες αυτό. Έκανα με αφορμή το δικό σου ένα ανεξάρτητο σχόλιο.
red pyramid88
Προσωπικώς θα διαφωνήσω με τον colonel. Αυτή η ''μουστάρδα στα ρούχα'' δείχνει ότι εκεί μπορεί να πάει κανείς και να πάρει μαζί το παιδί του, αν χρειαστεί θα πάρουν κάτι να φάνε χωρίς να τους εμποδίσει κανένας ανεγκέφαλος, ότι η ομάδα μπορεί να κερδίζει χρήματα εξυπηρετόντας τους οπαδούς -οπότε είναι άλλη μία πηγή εσόδων, πράγμα πολύ σημαντικό-, κάποιοι άνθρωποι απασχολούνται και πέρνουν ένα εξτρά εισόδημα απο όλο αυτό. Όλα αυτά δε νομίζω ότι μπορούν να θεωρηθούν ακραία.

Δεν καταλάβαινα ποτέ δηλαδή τι ενοχλούσεστο θέαμα της ατμόσφαιρας που επικρατεί στα γήπεδα των ΗΠΑ. Επειδή δεν έχω δεί αγώνα του Άρη φέτος, θές να περιγράψεις λίγο τι διαφορές εσύ βλέπεις που σε κάνουν να το θεωρείς ιδανική την κατάσταση στο γήπεδο της συγκεκριμένης ομάδας?

υ.γ. περί του εθνικού ύμνου, μερικές απο τις μεγαλύτερες ερμηνίες έχουν δωθεί σε αθλητικά γήπεδα, όπως π.χ. αυτή του Marvin Gaye, της Whitney Hiouston ή των Boyz 2 Men. Ακόμη και αν ενοχλεί λοιπόν ιδεολογικά κάποιους μπορούν να το απολαύσουν και ως τραγούδι και μόνο χάρη στις τόσες διαφορετικές ερμηνίες.
vastravoud
To να είναι οι ομάδες ΚΑΙ κερδοφόρες επιχειρήσεις, ή τουλάχιστον να ισοσκελίζουν τον προϋπολογισμό τους είναι βασικότατο δείγμα υγείας!
a bullet for your head
Xωριζει ο Σακ.....
Η συζυγος και μητερα των 4 παιδιων τους,επικαλειται ασυμφωνια χαρακτηρων και δισεπιλυτες διαφορες...
Μια φιλικη συμβουλη:
Αφησε τα ''σεριφιλικια'' και συγκεντρωσου στο γαμο σου μεγαλε...αν δεν στα ''φοραει''..τετοιο ''κελεπουρι'' δεν το αφηνεις ετσι ευκολα... cool.gif
http://www.sport-fm.gr/article/203813
vastravoud
QUOTE(red pyramid88 @ Nov 10 2009, 23:51 ) *
Προσωπικώς θα διαφωνήσω με τον colonel. Αυτή η ''μουστάρδα στα ρούχα'' δείχνει ότι εκεί μπορεί να πάει κανείς και να πάρει μαζί το παιδί του, αν χρειαστεί θα πάρουν κάτι να φάνε χωρίς να τους εμποδίσει κανένας ανεγκέφαλος, ότι η ομάδα μπορεί να κερδίζει χρήματα εξυπηρετόντας τους οπαδούς -οπότε είναι άλλη μία πηγή εσόδων, πράγμα πολύ σημαντικό-, κάποιοι άνθρωποι απασχολούνται και πέρνουν ένα εξτρά εισόδημα απο όλο αυτό. Όλα αυτά δε νομίζω ότι μπορούν να θεωρηθούν ακραία.

Ασφαλώς. Όπως προείπα, η παρουσία "πατατάκηδων" προσθέτει έσοδα και κάνει το όλο "εγχείρημα" ΠΟΛΥ υγιέστερο.

υ.γ. περί του εθνικού ύμνου, μερικές απο τις μεγαλύτερες ερμηνίες έχουν δωθεί σε αθλητικά γήπεδα, όπως π.χ. αυτή του Marvin Gaye, της Whitney Hiouston ή των Boyz 2 Men. Ακόμη και αν ενοχλεί λοιπόν ιδεολογικά κάποιους μπορούν να το απολαύσουν και ως τραγούδι και μόνο χάρη στις τόσες διαφορετικές ερμηνίες.

Δε θα είχα καμία αντίρρηση για μουσικοχορευτικό θέαμα, απλώς ο Εθνικός ύμνος μου κάνει σε ελαφρώς "Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια" καταστάσεις, και "God bless America and protect our troops" (μπλιαχ)
aegeansheed
Χθές το βράδυ παιζόταν το Nuggets-Bulls στο Chicago. Μετά από βολές του Billups το score ήταν 90-89 υπέρ των βουνίσιων. Έμεναν κλάσματα του δευτερολέπτου (0.03) και οι bulls πήραν αμέσως time out μετά τη 2η χαμένη βολή. Στην επαναφορά ξεμαρκάρεται o Brad Miller, που δέχεται τη μπάλα στον αέρα από την κορυφή στο ύψος των τριών. Την αγγίζει οριακά με τα δάχτυλα πριν πέσει, για να καταλήξει ένα απροσδόκητο καλάθι στη λήξη.

Video recap:

Εκτελεστικά ήταν τόσο δεινό, όσο και το γνωστό καλάθι του Fisher στη σειρά των τελικών με τους Spurs, αλλά ακόμη πιο δύσκολο κατά τη γνώμη μου.

Το κακό της υπόθεσης: Όποιος πανηγύρισε εκείνη τη στιγμή μάλλον πρέπει να ένιωσε φοβερά ηλίθιος, όταν έμαθε ότι κάποια λεπτά αργότερα οι διαιτητές, αφού είδαν το replay της φάσης (που και αυτό ήταν τόσο οριακό...) τελικά δε μέτρησαν το καλάθι.

Έχει τύχει να ξαναδώ παρόμοιο σκηνικό με συμβούλια για να αποφασιστεί αν έπρεπε να μετρήσει 3ποντο ή το πόδι πατούσε τη γραμμή και μέτρησε για 2 κλπ κλπ... Το χθεσινό, που έτυχε να το βλέπω live, μου στέρησε όποια συγκίνηση μου είχε προσφέρει δευτερόλεπτα πριν ο Brad Miller.

Γενικά το θέμα έχει συζητηθεί αρκετά πέρυσι όπου πρωτοεφαρμόστηκε νομίζω για τον ρόλο των ηλεκτρονικών μέσων και στην περίπτωση "υποκατάστασης" στη λήψη αποφάσεων αμιγώς από τον ανθρώπινο παράγοντα, χωρίς την παρέμβαση στης τεχνολογίας. Θυμίζω ότι το θέμα συζητείται κατά καιρούς και στο ποδόσφαιρο από την FIFA, αλλά σκόπιμα δεν έχει ως τώρα ευοδωθεί μια απόφαση που θα μειώσει τον ανθρώπινο παράγοντα (κρίση, στιγμιαία απόφαση) στη διαιτησία, με όποιο "κόστος δικαίου" να συνεπάγεται αυτό.
a bullet for your head
Αρε Τρελο-Ροντμαν...
Τι περιμενες δηλαδη??
Οτι εκτος απ τα εξοδα διαμονης,θα σου πληρωνε η εταιρια και το παρτακι που εστησες,συν τα ποτα?? rolleyes.gif
http://www.sport-fm.gr/article/204679
red pyramid88
Phoenix
Oklahoma
Sacramento

Indiana
Milwaukee

Απο αυτές τις ομάδες που έχουν κάνει απρόσμενα καλό ξεκίνημα, ποιες πιστεύετε ότι θα αντέξουν στη συνέχεια?

Προσωπικώς μόνο στους ήλιους θα πόνταρα, και αυτοί για μία απο τις τελευταίες θέσεις της 8άδας.
morrison
To ειδαμε και αυτο...Παντως κατι δεν παει καλα φετος με τον Cryptonate...Ετσι και αλλιως δεν παιζει πολυ και εχει σοβαρη πτωση στους αριθμους του ,εχει και τους τραυματισμους...

''Απέμενε μισό δευτερόλεπτο πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου και οι φιλοξενούμενοι είχαν την επαναφορά. Ο Νέιτ Ρόμπινσον πήρε την μπάλα από συμπαίκτη του και σε μία ασυνείδητη κίνηση την πέταξε προς το καλάθι της ομάδας του κι αυτή κατέληξε μέσα! Για καλή του τύχη, το τρίποντο αυτο-καλάθι κρίθηκε εκπρόθεσμο από τους διαιτητές, αλλά αυτό δεν εμπόδισε σε τίποτα τον προπονητή του, Μάικ Ντ’Αντόνι, να του τα ψάλει σε πολύ έντονο ύφος. Μάλιστα μετά από τη συγκεκριμένη φάση ο παίκτης που το καλοκαίρι απασχόλησε τον Ολυμπιακό δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.''απο sport-fm.gr.
apkat
Kαλα το ρεπορταζ δεν ειναι και ακριβες..Εν γνωση του πεταξε την μπαλα ο Νειτ και μαλιστα σαφως αφου εληξε ο χρονος..Υπερβολικη αντιδραση απο τον Ντ'αντονι..
morrison
QUOTE(apkat @ Nov 22 2009, 02:46 ) *
Kαλα το ρεπορταζ δεν ειναι και ακριβες..Εν γνωση του πεταξε την μπαλα ο Νειτ και μαλιστα σαφως αφου εληξε ο χρονος..Υπερβολικη αντιδραση απο τον Ντ'αντονι..

Δημοσιογραφοι...Αν δεν βαλουν και λιγο σαλτσα να κανουν πιο πιπερατη την ειδηση... w00t.gif

Υπερβολικη δεν ηταν τοσο η κατσαδα αλλα το οτι δεν τον εβαλε ξανα με τρεις περιοδους μπροστα του...Ο δε Ντουχον εμεινε τα περισσοτερα λεπτα στο παρκε απ'τους Νικς,38...
koutsou10
QUOTE(john morisson @ Nov 22 2009, 02:52 ) *
Δημοσιογραφοι...Αν δεν βαλουν και λιγο σαλτσα να κανουν πιο πιπερατη την ειδηση... w00t.gif

Υπερβολικη δεν ηταν τοσο η κατσαδα αλλα το οτι δεν τον εβαλε ξανα με τρεις περιοδους μπροστα του...Ο δε Ντουχον εμεινε τα περισσοτερα λεπτα στο παρκε απ'τους Νικς,38...

το ακομα χειροτερο απο αυτα που αναφερεται ειναι οτι ο ντουχον φετος ειναι πολυ κακος... 68.gif
κ ο νταντονι στον κοσμο του... 68.gif
παλι καλα παντως που δεν πηραν τον ανσερ γτ θα ειχαν πολυ γελιο...
Gravedigger
QUOTE (apkat @ Nov 22 2009, 02:46 ) *

Ανακρίβεια στο φουλ.Όταν πρωτοείδα το άρθρο είχε σαν τίτλο 'NBAer shoots on wrong basket'...Και λέω..Τι γίνεται,ο Marion είναι τραυματίας,ο άλλος ελαφρόμυαλος (Odom) δεν έπαιζε χθες...Παράξενο...!
Μετά λοιπόν βλέπω το video και διαπίστωσα και εγώ αυτό που αναφέρεις.Ο Nate ήξερε ότι αυτό ήταν το καλάθι της ομάδας του.Είδε ότι τέλειωσε ο χρόνος και απλά έκανε 1 σουτ.Σαν σε προπόνηση.Και άρχισε τις κατσάδες ο άλλος ο κομπλεξικός στον πάγκο.
half-man half-maverick
οντως αφου εληγε η περιοδος δεν υπηρχε λογος να το κανουν τοσο μεγαλο θεμα

το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι το εκανε πολυ γρηγορα και ισως και να φοβηθηκαν οτι ηταν μεσα στο χρονο.

βεβαια ο νειτ τωρα τελευταια ειναι μεγαλη απογοητευση γιατι κανει πολλα λαθη του στυλ βεβιασμενα σουτ,απροσεκτες πασες κτλπ
και ισως ηταν νευριασμενος απο πριν ο προπονητης μαζι του
koutsou10
παιδια εχω μια απορια,
αυτο το παιχτες της εβδομαδας(αυτην την εβδομαδα βγηκαν οι λεμπρον κ κομπι)παιζει κανενα ρολο για το mvp της κανονικης διαρκειας?οπως κ το παιχτες του μηνα,παιζει κανενα ρολο?
ευχαριστω προκαταβολικα...
a bullet for your head
Απεβιωσε ενας απ τους παλιοτερους ιδιοκτητες ομαδας ΝΒΑ,ενας απ τους καλυτερους,ευγενικοτερους και πιο αγαπητους,ο Ειμπ Πολλιν των Ουιζαρντς,σε ηλικια 85 ετων...
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4686480
http://www.washingtontimes.com/news/2009/n...be-pollin-dead/
a bullet for your head
Μια πορνο-σταρ ονοματι Sienna West,ποσταρε ενα video στο Twitter και ισχυριζεται πως στο αμαξι στο οποιο βρισκεται,οδηγος ειναι ο..............Πετζα Στογιακοβιτς....μετα μαλιστα απο μια ''ρομαντικη'' βραδια... rolleyes.gif
Λετε??
http://www.talkbasket.net/the-cheerleader/...t-vid-2582.html
captain charisma
εγκεφαλικο θα παθει η αλεκα..μα γιατι να το κανεις αυτο ρε πετζα σε τοσο ομορφη γυναικαρα που χεις ρε??

στο 1.26 σταματαει το βιντεο η μου φαινεται?
a bullet for your head
QUOTE(captain charisma @ Nov 26 2009, 01:15 ) *
εγκεφαλικο θα παθει η αλεκα..μα γιατι να το κανεις αυτο ρε πετζα σε τοσο ομορφη γυναικαρα που χεις ρε??

στο 1.26 σταματαει το βιντεο η μου φαινεται?

Αν οντως ειναι ο Πετζα....ειναι και η αλλη μια.....
Γιατι αποκλειεται να εγινε οτι εγινε(αν εγινε),χωρις το ''αζημιωτο''...
Εκτος και αν ο Πετζα της την εφερε... rolleyes.gif ...λεγοντας της οτι θα της δωσει τα λεφτα μετα.... icon_drunk.gif
Παντως η τυπισσα ηταν προετοιμασμενη.... cool.gif
Στην Αλεκα θα λεει λογικα την πλεον καθιερωμενη ατακα..''Αγαπη μου...δεν ειναι αυτο που νομιζεις''... smiley.gif
Παντως κραταω και μια πισινη του να μην ''παιζει'' τελικα...ποτε δεν ξερεις..
a bullet for your head
Και ομως....
Ο Αλλεν Αιβερσον σχεδιαζει να αποσυρθει απ το ΝΒΑ.....
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4690266

Τι μπορει να σημαινει αυτο?
Διοτι αν καταλαβα καλα,δεν ειδα να γραφεται καπου, οτι σχεδιαζει να αποσυρθει εντελως απ την ενεργο δραση...να σταματησει δηλαδη το μπασκετ...
Andre_Iguodala
Επισημως ο ΑΙ αποσυρθηκε απο την ενεργο δραση και ειπε οτι πλεον θα περασει ομορφες στιγμες με τη γυναικα και τα παιδια του.

Το καλυτερο πιο κοντο no1 pick στην ιστορια του ΝΒΑ και ενας απο τους μεγαλυτερους σκορερ της λιγκας.Κριμα που δεν εκλεισε την καριερα του οπως ηθελε.Με ενα πρωταθλημα δηλαδη
sacarame
Είναι επίσημο ??Γιατί το διάβασα κι εγώ εχτές....Πάντως από την στιγμή που θα είναι επίσημο,αξίζει ένα αφιέρωμα...Το έχω ξεκινήσει από χτες το βράδυ..Πιστεύω ότι μέχρι το βραδάκι θα το έχω τελειώσει...
Air and King
QUOTE(sacarame @ Nov 26 2009, 17:53 ) *
Είναι επίσημο ??Γιατί το διάβασα κι εγώ εχτές....Πάντως από την στιγμή που θα είναι επίσημο,αξίζει ένα αφιέρωμα...Το έχω ξεκινήσει από χτες το βράδυ..Πιστεύω ότι μέχρι το βραδάκι θα το έχω τελειώσει...

Δυστυχως ειναι αληθεια."Ο Μεγαλος κοντος" σταματαει το μπασκετ......κατι που με στενοχωρει οχι γιατι σταματαει(για ολους ερχεται το πληρωμα του χρονου) αλλα με τον τροπο που γινεται αυτο μενοντας χωρις ομαδα.....

Ετοιμασε το αφιερωμα για τον Answer φιλε sacarame και να το βαλεις στο History........του Φορουμ....."ο μεγαλος κοντος" ειναι στο πανθεον......και τα περισσοτερα παιδια ολο και κατι θα πουν για αυτον τον μεγαλο παιχτη...... Προσωπικα Θα τοποθετηθω μολις ετοιμασεις το αφιερωμα.
Οπως ειπε και ο Τζορτζ Καρλ"If that's his decision, he'll go down in history, I think, as the greatest little guard ever to play the game of basketball,"
μαζι με τον Τζερι Γουεστ θα προσθετα εγω οι δυο κορυφαιο "κοντοι" γκαρντ ολων των εποχων ανωτεροι απο Αιζαια Τομας και Αρτσιμπαλντ.....

Ο Αιβερσον προς τους φαν του.....
http://www.nba.com/2009/news/11/25/iverson...ment/index.html
kotzito
Ενας μεγαλος παικτης και σκορερ αποχαιρετα την ενεργο δραση με εναν τροπο που σιγουρα δεν αξιζε.Κριμα,για τον ΑΙ που αναγκαστηκε να σταματησει μην μπορωντας να βρει ομαδα να υπογραψει.
captain charisma
μηπως σταματαει για ενα χρονο και επανελθει την επομενη σεζον οπως εκανε και ο white socolate? γιατι ακομα 34 χρονων ειναι...δεν τελειωσαν τα ψωμια του. οι σιξερς πως και δεν του εκαναν προταση να κλεισει τη καριερα του σ αυτους?
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Nov 26 2009, 22:59 ) *
μηπως σταματαει για ενα χρονο και επανελθει την επομενη σεζον οπως εκανε και ο white socolate? γιατι ακομα 34 χρονων ειναι...δεν τελειωσαν τα ψωμια του. οι σιξερς πως και δεν του εκαναν προταση να κλεισει τη καριερα του σ αυτους?

Φανταζομαι οτι θα ηθελε να παιζει βασικος κι εκει. Και πιστευω οτι τους Σιξερς δεν τους παιρνει κατι τετοιο και δε θα ηθελαν να του κανουν μια προταση που δεν τον ικανοποιει.
Air and King
QUOTE(captain charisma @ Nov 26 2009, 20:59 ) *

Μακαρι να ξαναγυρισει!Σιγουρα δεν τον πηραν τα χρονια και για ενα τοσο Light κορμι σαν το δικο του και νεος σταματησε.......

Το πιο ωραιο θα ηταν αυτος που λες Bigdirk να γυρναγε στους Σιξερς απο τους οπαδους των οποιων λατρευτηκε οσο μονο ο Τσαμπερλαιν και ο Ειρβινγκ....Για παραδειγμα ο Τσικς και ο Μπαρκλει δεν λατρευτηκαν ποτε οσο ο Γουιλτ,ο Ειρβινγκ και ο Αιβερσον.....
Dwyane ''the flash'' Wade
θα συμφωνησω!μακαρι να τον ξαναδουμε στα γηπεδα!πιστευω οτι 2 χρονια καλου μπασκετ τα ειχε!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.