Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Maccabi Fox Tel Aviv vs Παναθηναϊκός Superfoods
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
Dreamerpanos
Παππάς και άμυνα το γύρισαν.

Μια κατσάδα στα αποδυτήρια δρόμος ήταν τελικά το πλεονέκτημα.
nvip13
Παικταρα Τζειμς! Χανει η Φενερ..
j-kidd13
Τι εγινε στερεψανε τα ποστ τωρα που γυρισε το ματς;;Γιατι στο πρωτο ημιχρονο,η γκρινια ηταν ευκολη... laugh.gif
chrisgl_13
Γι΄αυτό σε αγαπώ ρε Τζέιμς!.Πάμε να συνεχίσουμε έτσι
garou
κατι ηξερα που δεν εγραψα στο πρωτο ημιχρονο biggrin.gif
SG3ptshooter
31 πόντους τρίτη περίοδο. Πρέπει να μπορούμε να παίξουμε στις οποιεσδήποτε συνθήκες. Δύο μήνες πριν δεν θα το γυρνάγαμε αυτό το παιχνίδι.

QUOTE(louie @ Apr 6 2017, 22:21 ) *
15 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Τζέιμς για να γυρίσει το παιχνίδι. "Μα δεν είναι ηγέτης, είναι πολύ τρελός"... Ναι είναι πολύ τρελός...

Το πρόβλημα δεν είναι πόσο τρελός είναι ο James, είναι στην τελική, αλλά δεν είναι Rudd ή Woods ας πούμε, αγωνιστικά ή εξωαγωνιστικά σε απαγορευτικό βαθμό, το πρόβλημα κάποιων είναι πως δεν είναι αυτόματο, καταστροφικό πρόβλημα η ποσότητα τρέλας του. Κάθε άλλο, για μένα.
louie
15 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Τζέιμς για να γυρίσει το παιχνίδι. "Μα δεν είναι ηγέτης, είναι πολύ τρελός"... Ναι είναι πολύ τρελός...
basketikos13
E τα ειπα στο ημιχρονο, λιγο αμυνα ηθελε και να μπουν 2-3 σουτ...

Αυτη η μακαμπι δεν ειναι ομαδα και πλεον εχει χασει πολλες μοναδες...

Κανενας δεν μπορει να χασει απο τον ραντ, παιχτης για μικρη ομαδα, μπορει να σου βαλει 2-3 τρελα μπορει και να σε καταστρεψει σε μια περιοδο...

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ...
john wick
QUOTE (j-kidd13 @ Apr 6 2017, 18:19 ) *
Τι εγινε στερεψανε τα ποστ τωρα που γυρισε το ματς;;Γιατι στο πρωτο ημιχρονο,η γκρινια ηταν ευκολη... laugh.gif




Ολα κ ολα ο Μπουρουσης δεν βλεπεται... smiley.gif
shtarkws
Μας άφησαν να κερδίσουμε σε....3.2.1
katharop
Δείξτε λίγο σεβασμό στην μακάμπι ρε. Ντροπή
D-Wade
QUOTE(shtarkws @ Apr 6 2017, 22:27 ) *
Μας άφησαν να κερδίσουμε σε....3.2.1

Για το στοίχημα έγινε. 1 ημίχρονο - 2 τελικό tongue.gif
chrisgl_13
12 Πόντοι σε 15 λεπτά παθητικό(δεν πρέπει να πω κάτι παραπάνω).Είχα να δω καιρό την ομάδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ σε εκτός έδρας αγώνα και στο τέλος να νικάει.Δεύτερο συνεχόμενο διπλό(σαν όνειρο μου φαίνεται).
nvip13
Συγχαρητηρια σε ολους για το πλεονεκτημα εδρας!

Ποσα κλεψιματα εκανε ο Παππας; icon_drunk.gif

Χανει και η Μπασκονια.
Dreamerpanos
Πλεονέκτημα έδρας ladies and gentlemen! biggrin.gif Το δεύτερο ημίχρονο το χαρήκαμε και ας πήγα κουβά.

Πλέον,σύνεση στους 8 να μην χαθεί.

Αν εσείς αγαπάτε πιο πολύ τον Τζέιμς εγώ αγαπώ τον Παππά.

Ελάτε ΟΑΚΑ τώρα. biggrin.gif
lightday
εντάξει σοβαρεύτηκε για ένα 10 λεπτο και το τελείωσε.
Putnam

αποσβωλωθηκαμε γι αυτο δεν γραφαμε παιδια


εκπληκτικη αντιδραση που βλεπουμε φετος για πρωτη φορα και με πρωτοστατη παππα


αινιγμα παραμενει η ολιγη χρησιμοποιηση του χαραλαμπη που τον περασε ο αντιπαλος στην πρωτη αμυνα σαν ερασιτεχνη
Reggie Miller 31
QUOTE (Putnam @ Apr 6 2017, 22:42 ) *
αινιγμα παραμενει η ολιγη χρησιμοποιηση του χαραλαμπη που τον περασε ο αντιπαλος στην πρωτη αμυνα σαν ερασιτεχνη

Είναι μικρός ακομα... υπομονή και θα μάθει smiley.gif
MaJesty23
Αγαπαμε mike...αλλα για Παππα αρρωσταινω λιγο παραπανω.Νικολα μου, γυρισες διακοπτη και σε βρήκαμε εμεις και πανω απ'ολα η Εθνική.Μακαρι να συνεχίσεις ετσι....Ευσημα και σε Πασχάλη που τον ανεστησε....αρρωσταινω παναθα μου! 18 Απρίλη υποσχομαστε κολαση...την πιο δυνατή μας φωνη!Να σε σηκώσουμε οπως ξέρουμε!
chrisgl_13
Πλεονέκτημα έδρας. Ποιός να το περίμενε. Εξαιρέτικη εμφάνιση στο β΄ημίχρονο.Έχω χάσει το μυαλό μου smiley.gif
thalys
Στην αρχή παίζαμε άμυνα της πλάκας, αλλά κι έτσι θα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι αν έμπαιναν τα τρίποντα. Χάσαμε τουλάχιστον 4 ελεύθερα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν τα σουτ κι όταν έσφιξε η άμυνα, στο σχήμα με Σίνγκλετον-Γκάμπριελ και τα τρία γκαρντ, το παιχνίδι τέλειωσε. Η διαφορά ποιότητας δεν επέτρεπε κάτι άλλο.

Όταν μια ομάδα στηρίζεται στα σουτ κάποιες φορές αυτά δεν θα μπαίνουν. Τότε είναι που πρέπει να έχει την ωριμότητα και την ψυχραιμία να μην πανικοβληθεί, να μην αλλάξει το επιθετικό της πλάνο και να συνεχίσει να παίζει σωστά. Κάποια στιγμή τα σουτ θ'αρχίσουν να μπαίνουν.

CG.
Απεναντι σε αυτη την γιουροκαπ ομαδα καναμε το χρεος μας και τους διαλυσαμε
Στο πρωτο ειμασταν για κλωτσιες.ευτυχω δεν γελοιοποιηθηκαμε να χασουμε απο ομαδα που οργανωτης της υπηρξε ο rudd...
Αν εχανε και η φενερ θα ηταν τελεια βραδια
jonaldidhs
Γκρινιαξα πολυ στο πρωτο..Ειπα και οτι δεν γυρναει κιολας.. biggrin.gif..
Μεγαλη νικη και παμε με πλεονεκτημα τωρα στην αρενα του ΟΑΚΑ..
provat
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 6 2017, 22:19 ) *
Τι εγινε στερεψανε τα ποστ τωρα που γυρισε το ματς;;Γιατι στο πρωτο ημιχρονο,η γκρινια ηταν ευκολη... laugh.gif



Ηταν αδικαιολόγητη η γκρίνια?
Ενα ημίχρονο που θα πρέπει να αναλυθε΄΄ι, γιατι οι αγώνες απο δω και πέρα τετοιο ημιχρονο δεν το συγχωρούν.
j-kidd13
QUOTE(provat @ Apr 6 2017, 22:56 ) *
Ηταν αδικαιολόγητη η γκρίνια?
Ενα ημίχρονο που θα πρέπει να αναλυθε΄΄ι, γιατι οι αγώνες απο δω και πέρα τετοιο ημιχρονο δεν το συγχωρούν.

Ενα ματς δεν τελειωνει στο ημιχρονο.
Αλλα εχεις δικιο,επομενως αφου υπηρξε γκρινια στο κακο πρωτο,αναλογικα περιμενω ποστ απο δω και περα που θα μιλανε για το 7ο προ των πυλων,μετα απο τη διαστημικη εμφανιση των 30 ποντων διαφορα στο δευτερο ημιχρονο...
MaJesty23
Σε μια γωνια ο Μητσαρας χαμογελά...
j-kidd13
Ε ρε και να χαμε αυτο το ροστερ περσυ που ηταν παρων και καποιος αλλος...
Shion
Μετά απ’ όσα είδαν τα ματάκια μας φέτος στα εκτός έδρας, σε ό,τι κατάσταση κι αν είναι η Maccabi, αυτό το 19-49 του β’ ημιχρόνου ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικό. icon_drunk.gif

Πολλά μπράβο στην ομάδα για το δεύτερο σερί διπλό και πάμε τώρα δυνατά για τα play-off.
garou
δεν ειδα το παιχινιδι
μπραβο στην ομαδα για το πλεονεκτημα και την εκτος εδρας νικης
φαινονται σημαδια ανοδου αποδοσης
shtarkws
Τα παρελκομενα του ματς και τα σεναρια για την Φενερ μταφερθηκαν εδω εως οτου ανοιξουν τα τοπικς για Φενερ

Στο παρων νημα συνεχιζουμε μονο τα του αγωνα
Ledas
Λίγο από όλα με αφορμή συνολικά την αγωνιστική της ευρωλίγκας, γιατί χτες λόγω ταξιδιού δε μπορούσα να γράψω και δε μπορώ να τρέξω σε δέκα διαφορετικά τόπικς..

Ο τζεημς τους τρίτου δεκαλέπτου από άλλο πλανήτη. Δεν πτοείται με τίποτα. Δε πα για μεγάλο διάστημα να μην του βγαίνει τίποτα; Θα επιμείνει μεχρι να τα βάλει. Σαν να έχει βαλει προσωπικά στοιχήματα. Αμα δε μπαίναν όμως θα έτρωγε μπινελίκια που πολλές φορές παίρνει επιδεικτικά πολλές προσπάθειες εκτός πλάνου και συστήματος. Ειναι λεπτή η κλωστή που ακροβατεί αυτός ο παιχταράς και το στυλ του δεν του επιτρέπει να βοηθάει αλλιώς ή να παίζει αλλιώς με μικρότερο ρίσκο. Η θα είναι μοιραίος ή ήρωας. Ευχή και κατάρα μαζί. 7 ασσιστς παρακαλώ!


Παππάς: Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση του μέχρι τώρα. Η πιο πληθωρική του. Η πιο μεστή. Θα ήθελα να τον δω να γίνεται υπερόπλο και στην επίθεση και όχι μόνο στην άμυνα. Σαφώς και μου αρέσει αυτή η νέα του βερσιον. Αλλά φοβάμαι μήπως και ο ίδιος κουραστεί με αυτό το ρόλο για τεράστια διαστήματα και θελήσει να ακολουθήσει τα ενστικτα του (μιας και είναι σκορερ). Δε ξέρω κατα πόσο έχει ωριμάσει στο μυαλό του να παίζει αυτό το ρόλο για πάντα. Ισως θεωρεί ότι είναι διαβατήριο για να του επιτρέψει ο τσαβι να κάνει και αυτός τα δικά του και να τον αφήσει να παιρνει πρωτοβουλίες για σκορ. Εγω αν ήμουν ση θέση του δε ξέρω αν θα άντεχα να μην είμαι πρώτο βιολί στην επίθεση. Οπως και να χει μεχρι στιγμής είναι φοβερός. 5 Ασσιστς παρακαλώ.

Για σιγκλετον δε χρειάζεται να πουμε πολλά. Εγγύηση. Με τον καλό καλάθη των τελευταίων παιχνιδιών ( ο καλάθης βελτιώθηκε όταν επέστρεψε γκιστ, η ομάδα βελτιώθηκε όταν ανέβηκε ο καλάθης, τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα συγκοινωνούντα είναι για να επέλθει μια ισορροπία που κάνει μια μέτρια ομάδα σε πολύ καλή), τον καλό παππά (ειδικά τώρα που ο φελντέιν ξαναπήρε την κατιούσα και απο ότι φαίνεται εκεί θα παραμείνει), τον γκιστ, τον τρελοτζεημς και τον ρίβερς μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

Επίσης, λέγαμε για τους αυτοματισμούς της τσσκ στον προηγούμενο αγώνα μας (πάντως στον σημερινό αγώνα με ολυμπιακό που είδα η τσσκ δεν εκανε καναν φοβερό αυτοματισμό), θεωρώ ότι και ο παναθηναικός έβγαλε μερικούς πολύ ωραίους αυτοματισμούς χτες. Σε 2-3 φάσεις θυμάμαι χάθηκε η μπάλα. Οσο περνά ο καιρός τόσο πιο πολύ θα βγαίνει η δουλειά του τσάβι. Πιστεύω πως ο χρόνος κυλά υπερ μας. Πρωτον θα ξεκουραστούμε από την καταπόνηση μεχρι να αρχισουν τα πλευ οφφ. Δευτερον θα δεθεί και αλλο η ομάδα και θα μπει καλύτερα ο γκιστ. Γενικά η γενική αίσθηση είναι ότι όλες οι ομάδες έχουν δείξει το μαξ όσων μπορούν να κάνουν (με εξαιρεση ίσως εφές, νταρού που κακώς τις υποτιμάνε). Ο παναθηναικός δείχνει να είναι ο μόνος που ανεβαίνει (ειδικά τελευταία) και ο μόνος που μπορεί να γίνει καλύτερος και δεν έχει πιάσει ταβάνι (ελεω γκιστ κυρίως).

Η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο τσάκιζε κόκκαλα. Θα μου πειτε με διαλυμένη μακάμπι (και εγω πριν τον αγώνα έμαθα ότι της λείπουν όλοι αυτοί και είπα ότι θα εξαρτηθεί καθαρά απο μας αν θα νικήσουμε χαλαρά). Το να νικήσουμε ίσως ήταν αναμενόμενο. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου όμως δεν ήταν αναμενόμενη και δε την έχουμε κανει πολλές φορές. Γενικά μπασκετ κυριαρχίας, να πνίγουμε τον αντίπαλο και να μην του δίνουμε δικαίωμα αμφισβήτησης δε το έχουμε κανει πολλές φορές φέτος. Με μπασκονία και χτες ήταν οι μόνες φορές. Ισως και με φενέρ στο οακα αλλα δε θυμάμαι. Και δε χρειάζεται να υποτιμήσουμε την μακάμπι όσο διαλυμενοι και να είναι. Γιατί νίκησαν την φενερ εκτός. Και γιατί έχουμε χάσει και απο ουνιξ και ζαλγκιρις στο παρελθον. 2ο διπλο εκτος σε σύντομο διάστημα, είναι από μόνο του επίτευγμα για τον παναθηναικό των τελευταίων χρόνων. Τελικά κάναμε 5 διπλά φέτος. Οχι και πολύ χάλια. Το ένα κιόλας ήταν πολύ σημαντικό και με μπασκετ κυριαρχίας για 3 δεκάλεπτα. Γενικά δείχνουμε ότι μπορούμε τα πάντα. Απλά θέλουμε χρόνο. Δειχνουμε να ξεπερνάμε τα ελαττώματα μας και α προοδευουμε και να μην κολλάμε σε κακές συνήθειες, ούτε τα παρατάμε αλλα κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και ότι κάνουμε.

Μιλώντας πριν για ζαλγκίρις. Οταν σίτο μου χάνεις ΕΝΤΟΣ έδρας από την τελείως αδιάφορη ζαλγκίρις, οι δηλώσεις για αποκλεισμό του ολυμπιακού η παναθηναικού είναι άτοπες. Οταν καιγεσαι να κερδισεις μην πέσεις πάνω σε καμιά τσσκ και δε μπορείς, τότε η μόνη ομάδα που σε παίρνει να λες ότι θες να αποκλείσεις είναι η ζαλγκίρις (αν πέρναγε) που ούτε αυτή μπορείς να κερδίσεις τελικά. Εκτός και αν έχασες για να μας στείλεις την φενερ και έχεις αντιπαναθηναικό σχέδιο. Οπότε πάσο. χαχα

Οσο για φενερ. Πολύ ατυχία από όλο αυτό που έγινε να πεσουμε με φενερ (και 5οι να βγαιναμε παλι με φενερ θα παίζαμε). Αρα το μόνο που άλλαξε είναι ότι θα έχουμε αν χρειαστούμε 5 παιχνίδια το πλεονέκτημα έδρας. Καναμε μια μικρή τράμπα. Προσωπικά θεωρώ δε περνάμε και δεν είμαστε φαβορί. Καραφαβορί είναι η φενερ και τελικά δε κερδίσαμε πολλά με το πλεονέκτημα. Ελπίζω οι παίχτες να το καταλαβουν και να μην παρασυρθούν από την θριαμβολογία του πλεονεκτηματος. Δε κερδίσαμε κάτι, ούτε τελείωσε η χρονιά. Οι διαιτησίες για να περάσει η φενερ, η οικοδέσπινα, θα είναι επιεικώς ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΕΣ. Απλά να πεσουμε μαχητικά και με καλό μπασκετ. Το λέω για να μη δημιουργούνται απατηλά όνειρα στον κόμσο και πεσουν από τα σύννεφα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θεωρήσουν και αποτυχία αν δε περάσουμε και αρχισουν το βρίσιμο στην ομάδα και δουμε καναν γιαννακόπουλο να παίρνει κεφάλια. Να δεις που τελικά ο τσαβι έκανε κακό στον εαυτό του (κριμα δεν έπιασε το σχεδιο του να πεσει πανω στη ρεαλ) με το να κυνηγήσει το πλεονεκτημα. Ανέβασε τον πήχη και τωρα θα λένε για αποτυχία, αν δεν περάσουμε τον ζοτς και την αβαντα στην τουρκικη ομάδα της τούρκικης ευρωλίγκας. Κριμα, τα βλέπω να έρχονται. Ηδη απο χτες πολλοί μιλάνε για φαιναλ φορ (και δημοσιογράφοι, ό,τι να ναι) λες και γίναμε ομαδάρα και φαβορί. Η φενερ καραείναι φαβορί και την έδρα μας με βοήθεια ή όχι θα τη σπάσει μια φορά σιγουρα. Το δικό της το καμίνι δε το σπάμε με τίποτα. Εικοσάρες όπως στην ρεγκιουλαρ ίσως μαζέψουμε. Ενας γκιστ δε φαίρνει την άνοιξη και δε γινεται να μας μεταμορφώσει τόσο πολύ. Ο ζοτς ειναι επισης γατα και θα παρουσιάσει ετοιμοπόλεμο σύνολο καικαμία σχέση με ότι βλέπαμε ως τώρα. Τωρα σφίγγουν τα γαλατα.

Τελος, εμενα προσωπικά ο αγραβάνης που έχει φάει τρελή απαξίωση μια χαρά παίχτης μου φαίνεται και υποτιμημένος. Μιας και δεν εχουμε έλληνας θα τον ήθελα. και ας μοιαζει με τον ''my name is jeff'' χαχαχα

Sorry για τις τρεις τελευταίες οφ τοπιες. Αλλα ήθελα να τα πω όλα μαζι μιας και δε μπήκα από προχτές.

ΥΓ: Πολύ καλό που στηριχτήκαμε μόνο στις δικές μας δυνάμεις και δε κοιτάγαμε τα άλλα αποτελέσματα. Αυτό που ήθελα εξαρχής. Αν δε κάναμε το χρέος μας θα ήμασταν σε ασχημη θέση όπως αποδείχτηκε. Ετσι θελω την ομάδα και αυτό έλεγα πριν το παιχνίδι. Να στηρίζεται στις δυναμεις της και σε κανέναν άλλο και να παιζει αυτό που μπορεί σε κάθε παιχνίδι.
whaler
QUOTE (Ledas @ Apr 7 2017, 23:32 ) *
Οσο για φενερ. Πολύ ατυχία από όλο αυτό που έγινε να πεσουμε με φενερ (και 5οι να βγαιναμε παλι με φενερ θα παίζαμε). Αρα το μόνο που άλλαξε είναι ότι θα έχουμε αν χρειαστούμε 5 παιχνίδια το πλεονέκτημα έδρας. Καναμε μια μικρή τράμπα. Προσωπικά θεωρώ δε περνάμε και δεν είμαστε φαβορί. Καραφαβορί είναι η φενερ και τελικά δε κερδίσαμε πολλά με το πλεονέκτημα. Ελπίζω οι παίχτες να το καταλαβουν και να μην παρασυρθούν από την θριαμβολογία του πλεονεκτηματος. Δε κερδίσαμε κάτι, ούτε τελείωσε η χρονιά. Οι διαιτησίες για να περάσει η φενερ, η οικοδέσπινα, θα είναι επιεικώς ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΕΣ. Απλά να πεσουμε μαχητικά και με καλό μπασκετ. Το λέω για να μη δημιουργούνται απατηλά όνειρα στον κόμσο και πεσουν από τα σύννεφα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θεωρήσουν και αποτυχία αν δε περάσουμε και αρχισουν το βρίσιμο στην ομάδα και δουμε καναν γιαννακόπουλο να παίρνει κεφάλια. Να δεις που τελικά ο τσαβι έκανε κακό στον εαυτό του (κριμα δεν έπιασε το σχεδιο του να πεσει πανω στη ρεαλ) με το να κυνηγήσει το πλεονεκτημα. Ανέβασε τον πήχη και τωρα θα λένε για αποτυχία, αν δεν περάσουμε τον ζοτς και την αβαντα στην τουρκικη ομάδα της τούρκικης ευρωλίγκας. Κριμα, τα βλέπω να έρχονται. Ηδη απο χτες πολλοί μιλάνε για φαιναλ φορ (και δημοσιογράφοι, ό,τι να ναι) λες και γίναμε ομαδάρα και φαβορί. Η φενερ καραείναι φαβορί και την έδρα μας με βοήθεια ή όχι θα τη σπάσει μια φορά σιγουρα. Το δικό της το καμίνι δε το σπάμε με τίποτα. Εικοσάρες όπως στην ρεγκιουλαρ ίσως μαζέψουμε. Ενας γκιστ δε φαίρνει την άνοιξη και δε γινεται να μας μεταμορφώσει τόσο πολύ. Ο ζοτς ειναι επισης γατα και θα παρουσιάσει ετοιμοπόλεμο σύνολο καικαμία σχέση με ότι βλέπαμε ως τώρα. Τωρα σφίγγουν τα γαλατα.


Θα συμφωνούσα με το συγκεκριμένο σχόλιό σου, αν κάναμε ένα διπλό από το πουθενά και αν παίρναμε το πλεονέκτημα έδρας στα κλεφτά την τελευταία στιγμή. Θεωρώ πως δεν έγινε έτσι, αφενός γιατί φορμαριστήκαμε την κατάλληλη στιγμή και, αφετέρου, γιατί κρατήσαμε την καλύτερη έδρα της Regular. Αυτά τα δυο πολύ απλά δείχνουν πως αξίζαμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα μου πεις ναι αλλά έπρεπε να χάσει η Φενερ από τη Μακάμπι για να το πάρουμε, θα σου απαντήσω πως αναποδιές και εκπλήξεις υπήρχαν και θα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες ανάλογα με κούραση, τραυματισμούς κλπ. (ανάλογα θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει νίκη με Ούνιξ ή Ζαλγκίρις και πάει λέγοντας).
Ο πήχης ανέβηκε, γιατί τον ανέβασε η ίδια η ομάδα, παίκτες και προπονητής. Και εκεί ψηλά θα παραμείνει, γιατί αυτό αξίζει στην ομάδα. Μέχρι ώρας, με τα όποια προβλήματα, είτε αγωνιστικά, είτε διοικητικά, είχαμε δικαίωμα να κατεβάζουμε τον πήχη και να κάνουμε υπομονή. Ο Πασκουάλ είναι πολύ καιρό στην ομάδα, από μια μεριά μπορείς πλέον να πεις πως είναι και δική του ομάδα η τωρινή και όχι του Πεδουλάκη. Για μένα, η Φενερ δεν είναι φαβορί, αλλά πιστεύω πως είναι 55-45 υπέρ μας οι πιθανότητες. Και είναι υπερ μας γιατί έχουμε τα δυο πρώτα παιχνίδια στο δικό μας καμίνι, πολύ πιο καυτό από οποιαδήποτε έδρα της Ευρώπης (εξαιρουμένου του Αστέρα).
Θέλω να καταλήξω στο ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Και επειδή μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, την τεράστια αυτή δύναμη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, με αυτή την ανοδική πορεία και με τα σχεδόν μηδενικά λάθη εδώ και πολύ καιρό σε όλους τους τομείς, καλώς ή κακώς θα πρέπει να θεωρούμαστε φαβορί.
Το σφάξιμο ήταν, είναι και θα είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και θα ευνοεί ομάδες με χορηγούς, με ονόματα κλπ. Αλλά, αν είσαι πολύ καλύτερος από τον άλλο, ειδικά σε μια σειρά το πολύ 5 αγώνων, ο καλύτερος θα νικήσει Ο,ΤΙ μα Ο,ΤΙ και να προσπαθούν να αλλάξουν οι εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο, ίσως μπορείς να τα "κερδίσεις" με ένα φαλτσοσφύριγμα. Αν μπουν, όμως, οι "Τούρκοι", με την ουρά στα σκέλια από τις φωνές και τη δίψα του κόσμου και των μαχητών της ομάδας μας για τη νίκη, τότε δε τους σώζει κανείς και τίποτα. Αν θέλεις τη γνώμη μου, (η οποία είναι όσο το δυνατόν πιο ταπεινή και ίσως το έχεις παρατηρήσει και από τα σχόλιά μου στο φόρουμ), ναι, γίναμε ομαδάρα και φαβορί απέναντι στη Φενερ σε σειρά αγώνων και το Φ4 είναι ο ρεαλιστικός μας στόχος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.