QUOTE (polykos @ Jul 2 2017, 16:01 )
Πως κι έτσι, μας θυμήθηκες απο τότε το μακρινό σεπτέμβρη του 2016.
Πάλι εσύ διάβασες και οι άλλοι δεν διάβασαν. Αλλά και που διάβασες τι έγραψες, μπορείς να κάνεις μια σύνοψη.
Εκτός κι αν θέλεις απλά να μας παροτρύνεις να μη βγάζουμε.... χολή.
ΥΓ Ολα καλά με τον Καλαμπόκη, αδερφέ!!!!
Προκαταβολικά συγνώμη για το offtopic...
Ωραία τώρα.. έχουμε και δικηγορίσκους .... δεν απαντάει πρώτα ο ενδιαφερόμενος, αλλά ο "αντ' αυτού"...
Λοιπόν.. ένα ένα...
Σας θυμήθηκα όποτε σας θυμήθηκα και θα σας θυμάμαι, όποτε θέλω, χωρίς υποδείξεις παρακαλώ... βάσει του χρονοδιαγράμματός σου θα σας(σε) θυμηθώ πάλι σε 10 μήνες... νομίζω είναι δικαίωμά μου και δεν θα σου δώσω λογαριασμό..
Πάμε παρακάτω... αν δεν κατάλαβες τα link που παρέθεσα, είναι οι κλήσεις Παίδων Βορρά, όπου το παιδί για το οποίο γινόταν η κουβέντα, είναι συνεχώς μέσα... άρα αυτοί που πρέπει τον ξέρουν και τον παρακολουθούν.
Και πάμε στο υστερόγραφο: Όλα καλά αδελφέ! Σου είχα πει και την άλλη φορά. Μπαίνω μια στο τόσο, γράφω 1-2 πραγματάκια, ούτε πικρόχολα, ούτε τίποτα, ούτε θάβω κόσμο δημόσια.
Του Καλαμπόκη, δεν του έχω μιλήσει ούτε μια φορά στη ζωή μου, αλλά αναγνωρίζω το ήθος και την πορεία του στο χώρο. Εκ του αποτελέσματος απέτυχε στο οργανωτικό κομμάτι, απ' ότι λένε όλοι γύρω από το Βαρίκας, τους πιστεύω, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ, ούτε κολλητός μου είναι, ούτε ανηψιό τον έχω, ούτε μάνατζέρ του είμαι. Αναρωτιέμαι ωστόσο αν εσύ θα τον παραδεχόσουν αν πετύχαινε... Επιπλέον, το ότι δεν πέτυχε, δεν αναιρεί την πορεία του στο χώρο, το ήθος του και όσα έγραψα παραπάνω.
Η διαφωνία μας λοιπόν τον Σεπτέμβριο, για να καταλαβαίνουν και όσοι διαβάζουν, είναι ότι πιστεύω πως έκανες λογαριασμό εδώ για να περνάς πριονοκορδέλα τον συγκεκριμένο άνθρωπο από το πρωί ως το βράδυ. Και επειδή κατάντησε βαρετό να διαβάζουμε όλο τα ίδια, ούτε ο Πανιώνιος είναι το κέντρο του κόσμου όλων εδώ, σου είπα "κούρασες, να του τα πεις κατ' ιδίαν". Και τότε μου επιτέθηκες.
Είναι πολύ βολικό να "πηδάς" έναν άνθρωπο νυχθημερόν από το πληκτρολόγιο. Δεν θα ήταν πιο τίμιο, να πας ωραία και τίμια και του πεις: "Κ. Καλαμπόκη, είμαι ο κύριος Π.... και δεν συμφωνώ με αυτά που κάνεις, με το πως διοικείς γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο...". Τι φοβάσαι; Μην σε απολύσει; Τόσες ώρες περνάς την ημέρα στο Βαρίκας (ή περνούσες
... δεν τον συνάντησες μια φορά; Μόνο λάσπη από το πληκτρολόγιο;
Όπως και το Σεπτέμβριο, γράψε ό,τι θες! Δεν θα σου απαντήσω.. όπως και τότε.. σε 10 μήνες πάλι...
Ελπίζω ως τότε να έχεις εκτονωθεί... ή αυτοεκτονωθεί.. ότι θες..
Πάμε τώρα και στον άμεσα ενδιαφερόμενο...
"
γραφικός για μένα ειναι ο αυτόκλητος υπερασπιστής ενος οργανισμού που οζει...(περιγραφη κανω-δεν χαρακτηρίζω)..."
λέει ο ποιητής που στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει με βαρύγδουπες λέξεις, δεν έχει καν διαβάσει τι έχω γράψει: ότι όχι μόνο οι υποδομές της ΕΟΚ δεν είναι αγγελικά πλασμένες, αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο και πίστεψέ με, ξέρω άλλες 50 περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν που δεν τις έχεις πάρει καν χαμπάρι... Αλλά άμα διαβάζεις ότι θέλεις, γίνεσαι χάρη στις εμμονές και τα κολλήματά σου πιο γραφικός και από τη Σαντορίνη... (εγώ πάλι χαρακτηρίζω, δεν κάνω περιγραφή)! Και κάτι ακόμα... που δείχνει οτι δεν πρόσεξες, όσα σου παρέθεσα... δες τις κλήσεις Βορρά... και ο ΠΑΟΚ έχει τουλάχιστον 5 κλήσεις... ο μισός ΠΑΟΚ δηλαδή... αυτό δεν σε πειράζει; υπάρχει κι εδώ δάκτυλος;;;; δεν υπερασπίζομαι τον Δούκα ρε αδελφέ, αλλά καλώς ή κακώς (κακώς) στη φετινή Α' ΕΣΚΑ αν είδες, έριχνε 30άρες παντού και οι μισές ομάδες με το χαζό-ζονπρες που έπαιζε, δεν μπορούσαν να περάσουν τη σέντρα... τι να κάνουμε...
Εν κατακλείδι φίλοι μου.. τι ωραία που θα ταν, αν όποτε κάναμε κάποιο λάθος όλοι μας, να βγαίναμε ωραία και καλά, όπως ο φίλος mpek και να γράφαμε: "
Εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση και ομολογώ ότι δεν το έψαξα. Βλέπετε βιαζόμουν να γράψω μέσα από το γήπεδο αλλά φοβόμουν μην με εντοπίσει ο φίλος gkos.... ". Πολύ ωραία και πολύ τίμια... και δεν τρέχει και τίποτα στην τελική, λάθη κάνουμε όλοι...
Τα υπόλοιπα όμως και το να προσπαθούμε να στρέψουμε αλλού τη συζήτηση για να μην παραδεχθούμε το λάθος μας είναι το κύριο χαρακτηριστικό της φάρας μας... Δεν είναι κακό να πεις: "ναι, έκανα λάθος"... το είπα κι εγώ παραπάνω για τον Καλαμπόκη. Χαλαρώστε λοιπόν και οι δύο προαναφερόμενοι αμεπολοφιλόσοφοι ξερόλες του μπάσκετ υποδομών: η παραδοχή λάθους, δεν σας κάνει λιγότερο άντρες....
Υ.Γ. Όπως προείπα.. βγάλτε όση χολή θέλετε.. δευτερολογία δεν έχει.. σε 10 μήνες πάλι... όποιος ξέρει να διαβάζει, βγάζει τα συμπεράσματά του...