QUOTE(NBAholic @ Jun 30 2007, 04:06 PM)

Σε μερικά αθλήματα ευνοούνται σε προτιμήσεις τα μικρά μεγέθη, σε άλλα (περισσότερα) τα μεγάλα και η άρση βαρών είναι, μαζί με την πυγμαχία, τα διάφορα Κ1 και τους διαγωνισμούς δύναμης τα κατεξοχήν αθλήματα της κατηγορίας. Καθόλου παράξενο που κολλούσατε στα μεγάλα κιλά. Κι εγώ, εκεί την ευχαριστιέμαι κυρίως την άρση βαρών.
πολύ πιθανό να ισχύει αυτό που λές holic, πως αλλιώς άλλωστε να εξηγήσω ότι παρακολουθούσαμε με τις ώρες κατς με Χόγκαν, Έρθκουέικ, μίστερ πέρφεκτ και όλο εκείνο το κακό συναπάντημα;
Σ.Σ. παραπάνω έγραψα κατά λάθος ότι έχουμε να δούμε στο ποδόσφαιρο διεθνή διοργάνωση της προκοπής από το euro 2004,
όχι βέβαια,
από το euro 2000 ήθελα να γράψω στην Ολλανδία και το Βέλγιο, αφού το μουντιάλ του 2002 ήταν το χειρότερο που έχω δει, μόνο δύο παιχνίδια μου έχουν μείνει (Βραζιλία- Αγγλία και Σενεγάλη-Σουηδία)
το euro 2004 μπορεί να είχε έντονες συγκινήσεις λόγο εθνικής αλλά μόνο κάνα δυο παιχνίδια με την Τσεχία άξιζαν πραγματικά από εκείνη την διοργάνωση,
ενώ και από το μουντιάλ πέρσι δεν μου έχει μείνει σχεδόν τίποτα άλλο εκτός από μερικούς αγώνες της Γαλλίας λόγο Ζιντάν
βέβαια φταίει και το ίδιο το ποδόσφαιρο που έχει αλλάξει πάρα πολύ