Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός Superfoods vs Oλυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ziroud
Ο Πέιν πολύ καλός ήτανε, αλλά στην παράταση τον ξέχασε.. και καλώς τον ξέχασε, γιατί για να τον έβαζε στην παράταση έπρεπε να τον είχε βάλει 10-15 λεπτά στην κανονική διάρκεια, για να προσαρμοστεί στο κλίμα των ντέρμπι..
Tesla
Παντως αν το χθεσινο ματς ηταν ενας τελικος ή ημιτελικος της διοργανωσης, ο Γιαννακοπουλος θα ειχε συντελεσει κατα το ημισυ στο να παιχτει το πιο ωραιο και συναρπαστικο παιχνιδι final 4 τα τελευταια χρονια.. blink.gif Πολυ σουρεαλ φαση να παιζει η ευρωλιγκα πλανα απο αυτο το ματς την ιδια στιγμη που αυτος θα εχει παρει την ομαδα του να παιζει στην ασημη διοργανωση της φιμπα μετα απο ενα κρεσεντο ξεκατινιασματος του που επεφερε και την τιμωρια του..
MustGK
QUOTE (Tesla @ Mar 4 2018, 00:10 ) *
Παντως αν το χθεσινο ματς ηταν ενας τελικος ή ημιτελικος της διοργανωσης, ο Γιαννακοπουλος θα ειχε συντελεσει κατα το ημισυ στο να παιχτει το πιο ωραιο και συναρπαστικο παιχνιδι final 4 τα τελευταια χρονια.. blink.gif Πολυ σουρεαλ φαση να παιζει η ευρωλιγκα πλανα απο αυτο το ματς την ιδια στιγμη που αυτος θα εχει παρει την ομαδα του να παιζει στην ασημη διοργανωση της φιμπα μετα απο ενα κρεσεντο ξεκατινιασματος του που επεφερε και την τιμωρια του..

Αν εξαιρέσεις τυχόν διαφωνίες μας στο θέμα αποφάσεων διαιτητών - θέμα διοργανώτρια Ευρωλίγκας σχεδόν όλοι λέμε ότι ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε δει μεσα στο παρκέ και έξω από το παρκέ. Ισως να πρέπει να μείνουμε εκεί..
Tesla
QUOTE (MustGK @ Mar 4 2018, 09:34 ) *
Αν εξαιρέσεις τυχόν διαφωνίες μας στο θέμα αποφάσεων διαιτητών - θέμα διοργανώτρια Ευρωλίγκας σχεδόν όλοι λέμε ότι ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε δει μεσα στο παρκέ και έξω από το παρκέ. Ισως να πρέπει να μείνουμε εκεί..

Eιχα πει απο την πρωτη στιγμη οτι η ατμοσφαιρα ηταν φανταστικη. Το ειδα live απο ενα stream χωρις μεταδοση σχολιαστη με φυσικο ηχο απο το γηπεδο, ακουγα μεχρι και τα defence και τις ιαχες του Σφαιροπουλου σε μια φαση, και πραγματικα εξεπλαγην με το τι γινοταν στο γηπεδο.

Πιστευω λοιπον οτι τετοιο ματς αντιστοιχο στο ΣΕΦ δεν θα γινοταν ποτε. Γιατι ηταν η ατμοσφαιρα καθαυτη που βοηθησε σε πολυ μεγαλο βαθμο να δουμε τοσο ωραιο ματς, καθοτι θυμιζε ρωμαικη αρενα. Και ειναι 2 φορες μαγκια για τον Ολυμπιακο που πηρε στην παραταση ενα τετοιο ματς, οταν ο αντιπαλος του γυρισε απο το -13 και ενα λεπτο πριν το τελος περασε και μπροστα με καρφωμα του Γκιστ και το γηπεδο πηρε φωτια.

lefpan
QUOTE(Tesla @ Mar 4 2018, 11:15 ) *
Eιχα πει απο την πρωτη στιγμη οτι η ατμοσφαιρα ηταν φανταστικη. Το ειδα live απο ενα stream χωρις μεταδοση σχολιαστη με φυσικο ηχο απο το γηπεδο, ακουγα μεχρι και τα defence και τις ιαχες του Σφαιροπουλου σε μια φαση, και πραγματικα εξεπλαγην με το τι γινοταν στο γηπεδο.

Πιστευω λοιπον οτι τετοιο ματς αντιστοιχο στο ΣΕΦ δεν θα γινοταν ποτε. Γιατι ηταν η ατμοσφαιρα καθαυτη που βοηθησε σε πολυ μεγαλο βαθμο να δουμε τοσο ωραιο ματς, καθοτι θυμιζε ρωμαικη αρενα. Και ειναι 2 φορες μαγκια για τον Ολυμπιακο που πηρε στην παραταση ενα τετοιο ματς, οταν ο αντιπαλος του γυρισε απο το -13 και ενα λεπτο πριν το τελος περασε και μπροστα με καρφωμα του Γκιστ και το γηπεδο πηρε φωτια.

Θεωρείς πως είναι 2 φορές μαγκιά του Ολυμπιακού που πήρε ένα τέτοιο ματς.
Ο Ολυμπιακός σαν έννοια δεν είναι φυσικό πρόσωπο, αλλά ομάδα, οργανισμός. Αποτελείται από παίκτες, από προπονητικό τιμ, από γυμναστές, ιατρικό τιμ, διοίκηση, προέδρους κλπ.
Όταν, λοιπόν, λες πως είναι 2 φορές μαγκιά του Ολυμπιακού, πως μοιράζεις αυτή τη μαγκιά; Τι ποσοστό αυτής της μαγκιάς κατά τη γνώμη σου αντιστοιχεί στο κάθε κομμάτι του Ολυμπιακού;
Είναι μαγκιά των παικτών; Όλων των παικτών; Είναι μαγκιά του προπονητή; Δεν είναι μαγκιά του προπονητή; Των προέδρων;
Αυτό θα ήθελα, αν μπορείς, να διευκρινήσεις.
Και για να γίνω και πιό συγκεκριμένος: Είναι 2 φορές μαγκιά και του Σφαιρόπουλου που ο Ολυμπιακός πήρε ένα τέτοιο παιχνίδι, ή μήπως αυτός έχει κατουρήσει στο πηγάδι;
john wick
Κακά τα ψέμματα , το παιχνίδι αυτό είναι το νουμ.1 , το απόλυτο ντέρμπυ στο ευρωπαικό μπάσκετ...
δεν μπορώ να φανταστώ άλλο ζευγάρι , ούτε καν το Ρεάλ Μπάρτσα..
Λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να πάω την Παρασκευή . Έδωσα το διαρκείας σε φίλο που πήγε 1η φορά στο ΟΑΚΑ και γύρισε κάπως έτσι -----> smilie_schal1.gif icon_headbang.gif 69.gif banana.gif hammer.gif shot.gif ugly1.gif w00t.gif wacko.gif

Είναι κ αυτό ένα '' όπλο'' αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λέξη στη φαρέτρα του Δ.Γ στην κόντρα του με την EL.. Καμμία Bayern , καμμία Cantu , καμμία Βαρέζε , καμμία Loco , δεν μπορεί όχι απλά να προσφέρει τέτοιο ματς , ούτε καν να πλησιάσει τέτοια ατμόσφαιρα και μάλιστα χωρίς παρατράγουδα (πολύ σημαντικό..) .
Tesla
QUOTE (lefpan @ Mar 4 2018, 12:07 ) *
Θεωρείς πως είναι 2 φορές μαγκιά του Ολυμπιακού που πήρε ένα τέτοιο ματς.
Ο Ολυμπιακός σαν έννοια δεν είναι φυσικό πρόσωπο, αλλά ομάδα, οργανισμός. Αποτελείται από παίκτες, από προπονητικό τιμ, από γυμναστές, ιατρικό τιμ, διοίκηση, προέδρους κλπ.
Όταν, λοιπόν, λες πως είναι 2 φορές μαγκιά του Ολυμπιακού, πως μοιράζεις αυτή τη μαγκιά; Τι ποσοστό αυτής της μαγκιάς κατά τη γνώμη σου αντιστοιχεί στο κάθε κομμάτι του Ολυμπιακού;
Είναι μαγκιά των παικτών; Όλων των παικτών; Είναι μαγκιά του προπονητή; Δεν είναι μαγκιά του προπονητή; Των προέδρων;
Αυτό θα ήθελα, αν μπορείς, να διευκρινήσεις.
Και για να γίνω και πιό συγκεκριμένος: Είναι 2 φορές μαγκιά και του Σφαιρόπουλου που ο Ολυμπιακός πήρε ένα τέτοιο παιχνίδι, ή μήπως αυτός έχει κατουρήσει στο πηγάδι;

Aν και δεν ειναι 100% το καταλληλο τοπικ, να σου πω οτι θεωρω πως το μεγαλο οπλο του Ολυμπιακου ολα αυτα τα χρονια ειναι οτι ειναι ΟΜΑΔΑ. Ο Παναθηναικος εχει καλυτερο υλικο, ο Ολυμπιακος ομως ειναι πιο δεμενο συνολο. Αυτο του επιτρεπει να ξεπερναει και τις οποιες κρισεις περναει σαν ομαδα και οποιους τραυματισμους.
Αυτο ειναι κυριως επιτευγμα των Αγγελοπουλων που εξασφαλιζουν ηρεμια στην ομαδα, δινουν σοβαρες πιστωσεις χρονου, και δεν παιρνουν αποφασεις εν θερμω. Αρα θα σου πω οτι ενα 70% ειναι δικο τους.

Θα βαλω ενα 20% λογω Σπανουλη. Ο Σπανουλης ειναι ενας μυθος του Ευρωπαικου μπασκετ, και αυτη η λαμψη του διαχεεται σε ολη την ομαδα και ολοι δινουν το κατι παραπανω περα απο την αγωνιστικη του αξια που καταθετει ο ιδιος στα παρκε.

Και θα βαλω και ενα 10% στον Σφαιροπουλο ο οποιος σαν προπονητης ειναι επιπεδου Παοκ και Αρη ομως η τακτικη του να τα εχει καλα με τους Ελληνες της ομαδας παιζουν δεν παιζουν καλα, και το γεγονος οτι εχει πανισχυρο επικοινωνιακο δικτυο απο πισω του, τον καθιστουν απολυτο κυριαρχο στον παγκο και κανουν πιο διακριτους τους ρολους μεσα στην ομαδα, κατι πολυ βασικο για την ομοιογενεια της, και την ευρυθμη λειτουργια της.

Ελπιζω να σε καλυψα για το τι πιστευω smile.gif .
DADA
Μενει να δουμε οταν φυγει σφαιρο και σπανουλης πως θα μετουσιωθει το 70% (πες το οπως θες) των αφων
Tesla
QUOTE (DADA @ Mar 4 2018, 12:34 ) *
Μενει να δουμε οταν φυγει σφαιρο και σπανουλης πως θα μετουσιωθει το 70% (πες το οπως θες) των αφων

Aπο εναν αλλο προπονητη με την αντιστοιχη στηριξη και ευνοια που ειχε και ο Σφαιροπουλος θα παρεις παραπανω απο το 10% που δινει αυτος. Το κενο του Σπανουλη καλυπτεται μονο με δυνατες μεταγραφες δυστυχως, οποτε εκει πρεπει οι Αφοι το 70 να το κανουν 80% συμμετοχη..
Crash95
Για μενα παντα μεριδιο στη νοοτροπια μαχητη και ομαδα-οικογενεια που εχει ο Ολυμπιακος μετα το 2012 οφείλεται πολυ κα στο μεγαλο Ντουντα. Οι αγγελοπουλοι θα φευγαν και απλα κρατησαν Σπανουλη Ιφκοβιτς που με παιδακια και ασημους αμερικανους γραψαν ιστορια.

Ο Ντουντα εχτισε ομως αυτη τη νοοτροπία στα αποδυτηρια και οι αγγελοπουλοι-σπανουλης-πριντεζης την κρατησαν αψογα. Και νομιζω οτι και μετα το Σπανούλη οι Αγγελοπουλοι θα κρατησουν αυτη τη νοοτροπια. Και μακαρι να το κανουν. Απλα θα πρεπει να έρχονται ξενοι με ταλεντο και οχι ντε και καλα να πρωταγωνιστουν μονο οι ελληνες.
G-arenas
QUOTE (PARISINOS @ Mar 3 2018, 15:30 ) *
Μερικές σκόρπιες σκέψεις ως προς το παιχνίδι χθες.

Επαναλαμβάνω μέσα στο κλίμα απαισιοδοξίας που υπάρχει ότι ΟΛΑ θα κριθουν θα πλευ οφ. Αν έχουμε μάθει κάτι από όλη τη σεζόν είναι οτι η έδρα προσφέρει μόνο ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα. Οι μεγάλοι έχουν ΟΛΟΙ (ναι μέχρι και εμείς) κάνει από ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα διπλό σε έδρα ομάδας από την πρώτη 4άδα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε ομάδα μπορεί άνετα να σπάσει έδρα αν παρουσιαστεί όπως πρέπει στα πλευ οφ.

Ο δικός μας ο στόχος λοιπόν θα πρέπει να είναι αυτός. Να ετοιμαστούμε για τους 8. Περίπτωση να αποκλειστούμε δεν παίζει εκτός και αν δεν ξανακάνουμε νίκη, οπότε είτε βγούμε 4οι είτε 7οι για μένα είναι ακριβώς το ίδιο.

Τώρα ως προς το ματς.

Καταρχάς μου κάνει εντύπωση το πόσοι λίγοι - ειδικά μέχρι χθες - ανέφεραν την επιλογή να μην γίνει φάουλ στο τέλος. Μιλάμε για κάκιστη διαχείριση του Πασκουάλ, το ματς τελείωσε οριστικά με αυτή την απόφαση. Εκτός κλίματος ο Ισπανός χθες, με άλλες κακές αποφάσεις.
Πχ ούτε καλαθης ουτε Τζειμς σε ένα σημείο στο δεύτερη περίοδο που μας διέλυσαν. Δεν θα έπρεπε να παίζουμε ούτε λεπτό με τους δύο στον πάγκο. Με δεδομένο το μέτριο φιτ, θα έπρεπε να παίζει όλα τα λεπτά που δεν παίζει ο Καλάθης.
Αλλη κακή απόφαση η είσοδος Γκάμπριελ στην παράταση. Εγώ δεν θα έβαζα Πειν γιατι όντως μπορεί να μας κρέμαγε και αυτός στην άμυνα. Θανάσης ήταν ότι πρέπει μιάς και στην παράταση τα ματς τα παίρνεις από την άμυνα. Και ας έχανες στο σουτ.
Κακό ματς για τον Ισπανό γενικά χθες.

Τώρα για να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, προφανώς κομβικής σημασίας ήταν η πατάτα του Τζειμς που του έμεινε η μπάλα στα χέρια αλλά και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ για μένα, η αποβολή του γκιστ. Θεωρώ ότι αν είχε μείνει ο Γκιστ θα είχαμε μάλλον κερδίσει.

Και στην αποβολή εστιάζω για το επόμενο σχόλιο μου.
Όπως είχα πει η αναβάθμιση στην ομάδα θα έρθει από την προσαρμογή ή μη του Πειν. Αυτός θα μας ανεβάσει επίπεδο και όχι ο Τζειμς. Αν χθες μπορούσαμε να έχουμε έναν παίχτη να αντικαταστήσει σοβαρά τον Γκιστ θα είχαμε κερδίσει. Δεν τον έχουμε αυτόν τον παίχτη και άρα με το που βγήκε ο γκιστ χάσαμε πολύ στην άμυνα.

Ο Τζειμς οφείλω να ομολογήσω ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει στυλ και μάλιστα τα καταφέρνει ώρες ώρες ωστόσο φαίνεται ότι όταν χάνει τον αυθορμητισμό του, χάνει και την χρησιμότητα του. Όπως είχα πει, ο Τζειμς δεν είναι δυάρι. Τουλάχιστον όχι δυάρι που να κάνει τη διαφορά. Με Λοτζεσκι, Παππά και Ριβέρς στην ομάδα δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνει ο Τζειμς το δυάρι.
Τον έβλεπες χθες και το έβλεπες ότι προσπαθώντας να κοντρολάρει τον εαυτό του και μένοντας στα φτερά για το σουτ, ήταν έξω από τα νερά του και είχε απλά πελαγώσει.

Για μένα τα πράγματα αφού τον πήραμε είναι απλά.
30 λεπτά Καλάθης στον άσσο. 10 λεπτά Τζειμς. Λεκαβίτσιους δεν ξαναπαίζει. Δίνεις και ένα επιπλέον 5 λεπτο στον Τζειμς (μαζί με καλάθη, με τον Τζειμς όμως δυάρι ), αν θέλεις να κάνεις το ματς ροντέο σε κάποιες συγκεκριμενες στιγμές με πίεση μεγάλη και ραν εν γκαν παιχνίδι.

ξεχασα να το αναφερω αυτο με το φαουλ στο τελος. ουρλιαζα να κανουμε φαουλ και ειδικα οταν πηρε την μπαλα ο παπαπετρου και ο τσαβι ελεγε χαλαρα και οχι φαουλ! ο τυπος ειναι εκτος τοπου και χρονου στο κοουτσαρισμα και μεγας λουζερ! δεν καταλαβαινει τιποτα! για αυτο και τρωει φαπες οταν τα πραγματα ζοριζουν! εκτος αν οι παιχταραδες που παντα ειχε(ποτε δεν ειχε μετριο ή καλο ροστερ, παντα ειχε εξαιρετικο) του βγαζαν τα καστανα απο την φωτια.

ο πειν ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν ξαναμπηκε. εστω 3 λεπτα να δουμε τι θα κανεις γιατι οσο επαιξε ηταν εξαιρετικος αλλο που τον φορτωσαν με ανυπαρκτα. η εμμονη με κεννυ δεν παει αλλο πραγματικα. τον εβαλε κιολας στην παραταση και με τον που τον εβαλε λεω το χασαμε το ματς ενω σε εκεινο το σημειο κερδιζαμε κιολας!

γενικα δεν μπορω αλλο τον τσαβι, παντα τον ελεγα πολυ καλο σε αλλα θεματα και σε plays(ακομα και τωρα βγαζουμε ωραια plays) αλλα τι να τα κανεις οταν στο κρισιμο σημειο ολα ειναι πολεμος και αυτος ειναι χεστης?

1000 φορες εναν πολεμιστη αλλα οχι με τοσες γνωσεις σε plays(αρτζι) παρα ρομαντικους του αθληματους που στα κρισιμα χανουν τα αυγα και τα πασχαλια(τσαβι)!

τωρα το αν θα τα αλλαξει αυτο δεν ξερω. 99% θεωρω οχι αλλα πρεπει να περιμενουμε. αν και με τετοιο σουπερ ροστερ επρεπε ηδη να ειμασταν βελιγραδι!
lefpan
QUOTE(Tesla @ Mar 4 2018, 12:22 ) *
Aν και δεν ειναι 100% το καταλληλο τοπικ, να σου πω οτι θεωρω πως το μεγαλο οπλο του Ολυμπιακου ολα αυτα τα χρονια ειναι οτι ειναι ΟΜΑΔΑ. Ο Παναθηναικος εχει καλυτερο υλικο, ο Ολυμπιακος ομως ειναι πιο δεμενο συνολο. Αυτο του επιτρεπει να ξεπερναει και τις οποιες κρισεις περναει σαν ομαδα και οποιους τραυματισμους.
Αυτο ειναι κυριως επιτευγμα των Αγγελοπουλων που εξασφαλιζουν ηρεμια στην ομαδα, δινουν σοβαρες πιστωσεις χρονου, και δεν παιρνουν αποφασεις εν θερμω. Αρα θα σου πω οτι ενα 70% ειναι δικο τους.

Θα βαλω ενα 20% λογω Σπανουλη. Ο Σπανουλης ειναι ενας μυθος του Ευρωπαικου μπασκετ, και αυτη η λαμψη του διαχεεται σε ολη την ομαδα και ολοι δινουν το κατι παραπανω περα απο την αγωνιστικη του αξια που καταθετει ο ιδιος στα παρκε.

Και θα βαλω και ενα 10% στον Σφαιροπουλο ο οποιος σαν προπονητης ειναι επιπεδου Παοκ και Αρη ομως η τακτικη του να τα εχει καλα με τους Ελληνες της ομαδας παιζουν δεν παιζουν καλα, και το γεγονος οτι εχει πανισχυρο επικοινωνιακο δικτυο απο πισω του, τον καθιστουν απολυτο κυριαρχο στον παγκο και κανουν πιο διακριτους τους ρολους μεσα στην ομαδα, κατι πολυ βασικο για την ομοιογενεια της, και την ευρυθμη λειτουργια της.

Ελπιζω να σε καλυψα για το τι πιστευω smile.gif .

Δέχομαι την άποψή σου, σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν συμφωνώ μαζί σου.
Ή, μάλλον για την ακρίβεια, συμφωνώ στο σημείο που λες ότι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού είναι πως είναι ΟΜΑΔΑ.

Από εκεί και πέρα, επειδή είπες πως το προχθεσινό παιχνίδι είναι 2 φορές μαγκιά του Ολυμπιακού, σε ρώτησα να μου προσδιορίσεις σε ποιόν ή ποιούς πιστώνεις την προχθεσινή 2 φορές μαγκιά, συγκεκριμένα και όχι γενικώς και αορίστως. Για το προχθεσινό παιχνίδι.
Η απάντηση που μου έδωσες είναι γενική, για όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι λες. Εγώ, όμως, σε ρώτησα για το προχθεσινό παιχνίδι και μόνο, για το οποίο είπες πως ήταν 2 φορές μαγκιά του Ολυμπιακού.

Δεν νομίζω ότι τα ποσοστά που αναφέρεις μπορούν να εφαρμοστούν στη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.
Δεν μπορώ να δεχτώ πως το κύριο μερίδιο για την επιτυχία αυτή (και μάλιστα το 70%) πάει στους Αγγελόπουλους, για τους λόγους που αναφέρεις. Τότε θα έπρεπε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αφού όι Αγγελόπουλοι ακολουθούν πάντα την ίδια πολιτική και δεν την αλλάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Μετά είπες πως κατά 20% οφείλεται στον Σπανούλη, όχι στους παίκτες εν γένει, αλλά στον Σπανούλη. Και γιατί όχι στον Ρόμπερτς, που οργίασε κιόλας; Γιατί όχι στον Παπαπέτροι που εξαφάνισε για ένα ημίχρονο τον Ρίβερς;
Και τέλος έδωσες και σαν φιλοδώρημα στο γκαρσόνι κι ένα ποσοστό 10% στον Σφαιρόπουλο, μάλλον επειδή έχει πίσω του επικοινωνιακό δίκτυο. Δηλαδή, γι' αυτό έκανε ο Ολυμπιακός την 2 φορές μαγκιά προχθές;

Όχι, φίλε μου.
Σε ρωτάω τέτοιες σαχλαμάρες για να σε κάνω να παραδεχτείς ότι αυτός ο δόλιος ο Σφαιρόπουλος, ειδικά στη νίκη στο ΟΑΚΑ είχε τεράστια συμμετοχή. Πως ήταν ο αρχιτέκτονας. Πως διαχειρίστηκε τον Ρόμπερτς με τέτοιο τρόπο, που τον κέρδισε σαν παίκτη, σε αντίθεση με τον Πασκουάλ που ξαπόστειλε με συνοπτικές διαδικασίες τον Ντένμον κι έβαλε βασικότατο τον Τζέιμς, με αποτέλεσμα να τους χάσει (προς το παρόν) και τους δύο.
Αυτό περιμένω να ακούσω να λες. Πως σε ένα έστω παιχνίδι ο Σφαιρόπουλος πήγε καλά.

Μάταια, όμως. Αυτό δεν πρόκειται να το πεις ποτέ, αφού δεν το είπες ούτε τώρα.
Και εδώ διαφωνούμε.
Κράτα την άποψή σου, έχω κι εγώ την δική μου, και τα ξαναλέμε μετά την κούπα που θα σηκώσουμε στο Βελιγράδι, για να σε ακούσω πάλι να λες να φύγει ο Σφαιρόπουλος. Και να γίνουμε η μόνη ομάδα παγκοσμίως που έχει διώξει δύο προπονητές της που την προηγούμενη σεζόν της έδωσαν την υψηλότερη διάκριση (Μπαρτζώκα και Σφαιρόπουλο).
Tesla
QUOTE (lefpan @ Mar 4 2018, 13:28 ) *
Δέχομαι την άποψή σου, σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν συμφωνώ μαζί σου.
Ή, μάλλον για την ακρίβεια, συμφωνώ στο σημείο που λες ότι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού είναι πως είναι ΟΜΑΔΑ.

Από εκεί και πέρα, επειδή είπες πως το προχθεσινό παιχνίδι είναι 2 φορές μαγκιά του Ολυμπιακού, σε ρώτησα να μου προσδιορίσεις σε ποιόν ή ποιούς πιστώνεις την προχθεσινή 2 φορές μαγκιά, συγκεκριμένα και όχι γενικώς και αορίστως. Για το προχθεσινό παιχνίδι.
Η απάντηση που μου έδωσες είναι γενική, για όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι λες. Εγώ, όμως, σε ρώτησα για το προχθεσινό παιχνίδι και μόνο, για το οποίο είπες πως ήταν 2 φορές μαγκιά του Ολυμπιακού.

Δεν νομίζω ότι τα ποσοστά που αναφέρεις μπορούν να εφαρμοστούν στη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.
Δεν μπορώ να δεχτώ πως το κύριο μερίδιο για την επιτυχία αυτή (και μάλιστα το 70%) πάει στους Αγγελόπουλους, για τους λόγους που αναφέρεις. Τότε θα έπρεπε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αφού όι Αγγελόπουλοι ακολουθούν πάντα την ίδια πολιτική και δεν την αλλάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Μετά είπες πως κατά 20% οφείλεται στον Σπανούλη, όχι στους παίκτες εν γένει, αλλά στον Σπανούλη. Και γιατί όχι στον Ρόμπερτς, που οργίασε κιόλας; Γιατί όχι στον Παπαπέτροι που εξαφάνισε για ένα ημίχρονο τον Ρίβερς;
Και τέλος έδωσες και σαν φιλοδώρημα στο γκαρσόνι κι ένα ποσοστό 10% στον Σφαιρόπουλο, μάλλον επειδή έχει πίσω του επικοινωνιακό δίκτυο. Δηλαδή, γι' αυτό έκανε ο Ολυμπιακός την 2 φορές μαγκιά προχθές;

Όχι, φίλε μου.
Σε ρωτάω τέτοιες σαχλαμάρες για να σε κάνω να παραδεχτείς ότι αυτός ο δόλιος ο Σφαιρόπουλος, ειδικά στη νίκη στο ΟΑΚΑ είχε τεράστια συμμετοχή. Πως ήταν ο αρχιτέκτονας. Πως διαχειρίστηκε τον Ρόμπερτς με τέτοιο τρόπο, που τον κέρδισε σαν παίκτη, σε αντίθεση με τον Πασκουάλ που ξαπόστειλε με συνοπτικές διαδικασίες τον Ντένμον κι έβαλε βασικότατο τον Τζέιμς, με αποτέλεσμα να τους χάσει (προς το παρόν) και τους δύο.
Αυτό περιμένω να ακούσω να λες. Πως σε ένα έστω παιχνίδι ο Σφαιρόπουλος πήγε καλά.

Μάταια, όμως. Αυτό δεν πρόκειται να το πεις ποτέ, αφού δεν το είπες ούτε τώρα.
Και εδώ διαφωνούμε.
Κράτα την άποψή σου, έχω κι εγώ την δική μου, και τα ξαναλέμε μετά την κούπα που θα σηκώσουμε στο Βελιγράδι, για να σε ακούσω πάλι να λες να φύγει ο Σφαιρόπουλος. Και να γίνουμε η μόνη ομάδα παγκοσμίως που έχει διώξει δύο προπονητές της που την προηγούμενη σεζόν της έδωσαν την υψηλότερη διάκριση (Μπαρτζώκα και Σφαιρόπουλο).

smiley.gif O δολιος λεει, ωραιος! smiley.gif

Φιλε μου και για το χθεσινο θεωρω πως κερδισαμε λογω "ΟΜΑΔΑΣ". Σε τετοια εδρα, και απεναντι σε αυτον τον αντιπαλο που ηθελε παση θυσια νικη, σε παραταση και μετα το +13 που εγινε και -3 στην παραταση καποια στιγμη..

Για τον Σφαιροπουλο "εδωσα" 10% παραπανω δεν παει 19.gif
akratacity
QUOTE (Tesla @ Mar 4 2018, 13:47 ) *
smiley.gif O δολιος λεει, ωραιος! smiley.gif

Φιλε μου και για το χθεσινο θεωρω πως κερδισαμε λογω "ΟΜΑΔΑΣ". Σε τετοια εδρα, και απεναντι σε αυτον τον αντιπαλο που ηθελε παση θυσια νικη, σε παραταση και μετα το +13 που εγινε και -3 στην παραταση καποια στιγμη..

Για τον Σφαιροπουλο "εδωσα" 10% παραπανω δεν παει 19.gif

Στο μπασκετ καμια μα καμια ομαδα δεν μπορει να παιζει στον αυτοματο πιλοτο (εκτος και αν λεγεται Κλιβελαντ και εχει τον Λεμπρον). Οπως στις ηττες εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο προπονητης ετσι και στις νικες εχει επισης αρκετα μεγαλο μεριδιο ευθυνης. Αν ισχυει αυτο που λες τοτε και μεσα στον Γεναρη εχανε η ΟΜΑΔΑ και οχι ο Σφαιροπουλος οποτε εμμεσως πλην σαφως καθιστας την κριτικη που του γινεται εδω και καιρο ως αβασιμη.

υγ η συζητηση με τα ποσοστα εν τω μεταξυ ειναι εντελως ανυποστατη και παραπεμπει σε...μπακαλικα
MustGK
QUOTE (lefpan @ Mar 4 2018, 13:28 ) *
Και εδώ διαφωνούμε.

Στο υπόλοιπο σου κείμενο να σου πω ότι ο σφαιρόπουλος δεν είναι καλός προπονητής, αν δεν είχε δύο παίκτες μεγάλης αξίας Πριντεζη και Σπανούλη (οσο και αν για εμένα θα είναι μισητός λόγο χαρακτήρα, πολύ πολυ χειροτερος ακόμα και από τον Ρουντι) δεν θα είχε κάνει τίποτα. Δεν έχει καταφέρει καλά καλά να κρατήσει κανέναν αμερικάνο πάνω από ένα χρόνο. Τοσα χρόνια και κανείς δεν έμεινε. Όσο για τους Έλληνες πιο κατάφερε να βελτιωθεί στον ολυμπιακο ώστε να κάνει ακόμα παραπάνω βήμα από αυτόν;; Απλά τα πάει πολύ καλά με τους Ελληνες και έχει αποδεχτεί την κλίκα τους με αποτέλεσμα να παραμένουν εκεί.
Όσο για το Βελιγράδι θα πέσει κλάμα από εμάς smiley.gif
Tesla
QUOTE (akratacity @ Mar 4 2018, 14:16 ) *
Στο μπασκετ καμια μα καμια ομαδα δεν μπορει να παιζει στον αυτοματο πιλοτο (εκτος και αν λεγεται Κλιβελαντ και εχει τον Λεμπρον). Οπως στις ηττες εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο προπονητης ετσι και στις νικες εχει επισης αρκετα μεγαλο μεριδιο ευθυνης. Αν ισχυει αυτο που λες τοτε και μεσα στον Γεναρη εχανε η ΟΜΑΔΑ και οχι ο Σφαιροπουλος οποτε εμμεσως πλην σαφως καθιστας την κριτικη που του γινεται εδω και καιρο ως αβασιμη.

υγ η συζητηση με τα ποσοστα εν τω μεταξυ ειναι εντελως ανυποστατη και παραπεμπει σε...μπακαλικα

Αλλο ειπα εγω αλλο καταλαβες εσυ και βαριεμαι πραγματικα να στο εξηγησω. Ο,τι καταλαβες καταλαβες..Με ρωτησε κατι ο ανθρωπος προσωπικα και του απαντησα.
lefpan
QUOTE(MustGK @ Mar 4 2018, 14:31 ) *
Στο υπόλοιπο σου κείμενο να σου πω ότι ο σφαιρόπουλος δεν είναι καλός προπονητής, αν δεν είχε δύο παίκτες μεγάλης αξίας Πριντεζη και Σπανούλη (οσο και αν για εμένα θα είναι μισητός λόγο χαρακτήρα, πολύ πολυ χειροτερος ακόμα και από τον Ρουντι) δεν θα είχε κάνει τίποτα. Δεν έχει καταφέρει καλά καλά να κρατήσει κανέναν αμερικάνο πάνω από ένα χρόνο. Τοσα χρόνια και κανείς δεν έμεινε. Όσο για τους Έλληνες πιο κατάφερε να βελτιωθεί στον ολυμπιακο ώστε να κάνει ακόμα παραπάνω βήμα από αυτόν;; Απλά τα πάει πολύ καλά με τους Ελληνες και έχει αποδεχτεί την κλίκα τους με αποτέλεσμα να παραμένουν εκεί.
Όσο για το Βελιγράδι θα πέσει κλάμα από εμάς smiley.gif

Οι Έλληνες και η κλίκα τους ποιοί είναι;
Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για τον Ολυμπιακό; Μήπως μπερδεύεσαι;
Tesla
QUOTE (lefpan @ Mar 4 2018, 14:41 ) *

Noμιζω εχει ξεφυγει τελειως η κουβεντα και αρχιζω να πιστευω οτι γενικως τρολλαρεις επειδη βλεπω κανεις το ιδιο και με αλλους συνομιλητες σου. Με ρωτησες κατι, σου απαντησα τι πιστευω.

Τον Σφαιροπουλο τον θεωρω αμπαλο μπασκετικα και οσο και να με ρωτας το ιδιο πραγμα με αλλα λογια δεν μπορω να σου πω αυτα που θες να ακουσεις ντε και καλα λυπαμαι πολυ sad.gif

Η κλικα ειναι αυτοι οι παικτες που μεχρι προτινος επαιζαν βρεξει χιονισει σε ο,τι κατασταση και να ηταν. Επεσε κραξιμο, επεσε και μια φαπα στο κυπελλο και φαινεται οτι αλλαζει αλλα αμφιβαλω αν θα κρατησει.. Εν τω μεταξυ τοσα χρονια χαθηκαν τιτλοι, χαθηκαν παικτες διαμαντια οπως ο Χακετ που εφυγαν για να βρουν χωρο να παιζουν αυτοι κοκ..

Τελος το οφτοπικ απο μενα.
akratacity
QUOTE (Tesla @ Mar 4 2018, 14:33 ) *
Αλλο ειπα εγω αλλο καταλαβες εσυ και βαριεμαι πραγματικα να στο εξηγησω. Ο,τι καταλαβες καταλαβες..Με ρωτησε κατι ο ανθρωπος προσωπικα και του απαντησα.

Δεν εχει σημασια τι σε ρωτησε. Εγραψες οτι για τη νικη της Παρασκευης ο Σφαιροπουλος εχει 10% ποσοστο για τη νικη. Απο αυτο ορμωμενος εγραψα οτι αφου στις νικες κερδιζει η ΟΜΑΔΑ οπως εγραψες τοτε και στις ηττες χανει η ΟΜΑΔΑ και οχι ο Σφαιροπουλος. Το να προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις οτι εννοεις κατι αλλο δεν εχει και πολυ νοημα...
lefpan
QUOTE(Tesla @ Mar 4 2018, 14:49 ) *
Noμιζω εχει ξεφυγει τελειως η κουβεντα και αρχιζω να πιστευω οτι γενικως τρολλαρεις επειδη βλεπω κανεις το ιδιο και με αλλους συνομιλητες σου. Με ρωτησες κατι, σου απαντησα τι πιστευω.

Τον Σφαιροπουλο τον θεωρω αμπαλο μπασκετικα και οσο και να με ρωτας το ιδιο πραγμα με αλλα λογια δεν μπορω να σου πω αυτα που θες να ακουσεις ντε και καλα λυπαμαι πολυ sad.gif

Η κλικα ειναι αυτοι οι παικτες που μεχρι προτινος επαιζαν βρεξει χιονισει σε ο,τι κατασταση και να ηταν. Επεσε κραξιμο, επεσε και μια φαπα στο κυπελλο και φαινεται οτι αλλαζει αλλα αμφιβαλω αν θα κρατησει.. Εν τω μεταξυ τοσα χρονια χαθηκαν τιτλοι, χαθηκαν παικτες διαμαντια οπως ο Χακετ που εφυγαν για να βρουν χωρο να παιζουν αυτοι κοκ..

Τελος το οφτοπικ απο μενα.

Άλλος μίλησε για κλίκα Ελλήνων στον Ολυμπιακό, άλλον ρώτησα, και άλλος απάντησε!!!
Ρε, τι γίνεται εδώ μέσα!!!
MustGK
QUOTE (lefpan @ Mar 4 2018, 14:41 ) *

Μιλάω για Μάντζαρη που παίζει βρέξει χιονίσει.. Για τον Σπανούλη που ακόμα και στην κακή του μέρα πρέπει να παίξει. Ο αγραβάνης τι προσφέρει; Χτες που ευτυχώς να λες που έκανε γρήγορα φάουλ ο Μαντζαρης και ο Ρομπετς εδειξε το επίπεδο του. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ο Ολυμπιακός έχεις καλούς ξένους, που όσο έλειπαν κάποιοι μια χαρά πήγαιναν. Μετά για να χωρέσουν όλοι κάποιοι έπρεπε να πέσουν χωρίς λόγο..

ΥΓ. Προσωπικά απο τους ξένους που έχεις την τελευταία πενταετία μετρημένοι στα δάχτυα είναι αυτοί που δεν σου βγήκαν καλοί. Το θέμα είαι γιατί δεν έμειναν και γιατί δεν έπαιζαν.. Και για να μην νομίζεις ότι το λέω με κακία, το λέω σαν παρατήρηση. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος.
lefpan
QUOTE(MustGK @ Mar 4 2018, 15:18 ) *
Μιλάω για Μάντζαρη που παίζει βρέξει χιονίσει.. Για τον Σπανούλη που ακόμα και στην κακή του μέρα πρέπει να παίξει. Ο αγραβάνης τι προσφέρει; Χτες που ευτυχώς να λες που έκανε γρήγορα φάουλ ο Μαντζαρης και ο Ρομπετς εδειξε το επίπεδο του. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ο Ολυμπιακός έχεις καλούς ξένους, που όσο έλειπαν κάποιοι μια χαρά πήγαιναν. Μετά για να χωρέσουν όλοι κάποιοι έπρεπε να πέσουν χωρίς λόγο..

ΥΓ. Προσωπικά απο τους ξένους που έχεις την τελευταία πενταετία μετρημένοι στα δάχτυα είναι αυτοί που δεν σου βγήκαν καλοί. Το θέμα είαι γιατί δεν έμειναν και γιατί δεν έπαιζαν.. Και για να μην νομίζεις ότι το λέω με κακία, το λέω σαν παρατήρηση. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος.

Δηλαδή, υπάρχει μια κλίκα άχρηστων Ελλήνων παικτών, που δεν αξίζουν να παίζουν στον Ολυμπιακό, και αυτή η κλίκα αποτελείται από τον Μάντζαρη, τον Σπανούλη και τον Αγραβάνη (!).
Και όλους αυτούς τους έχει αποδεχτεί ο Σφαιρόπουλος και τα έχει καλά μαζί τους, και γι' αυτό μένει στον Ολυμπιακό.

Δεν μας είπες, όμως, ρε φωστήρα, πώς γίνεται και με όλα αυτά τα αρρωστημένα ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος στην ευρωλίγκα, έχει καπαρώσει σχεδόν σίγουρα την 2-3 θέση, και μπορεί ακόμα και πρώτος να βγει;
Πώς γίνεται αυτή η κλίκα να τα καταφέρνει και να κερδίζει τους αγώνες;

ΥΓ: Συγγνώμη για το οφ-τόπικ. Σταματάω εδώ.
MustGK
QUOTE (lefpan @ Mar 4 2018, 15:25 ) *
Δηλαδή, υπάρχει μια κλίκα άχρηστων Ελλήνων παικτών, που δεν αξίζουν να παίζουν στον Ολυμπιακό, και αυτή η κλίκα αποτελείται από τον Μάντζαρη, τον Σπανούλη και τον Αγραβάνη (!).
Και όλους αυτούς τους έχει αποδεχτεί ο Σφαιρόπουλος και τα έχει καλά μαζί τους, και γι' αυτό μένει στον Ολυμπιακό.

Δεν μας είπες, όμως, ρε φωστήρα, πώς γίνεται και με όλα αυτά τα αρρωστημένα ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος στην ευρωλίγκα, έχει καπαρώσει σχεδόν σίγουρα την 2-3 θέση, και μπορεί ακόμα και πρώτος να βγει;
Πώς γίνεται αυτή η κλίκα να τα καταφέρνει και να κερδίζει τους αγώνες;

ΥΓ: Συγγνώμη για το οφ-τόπικ. Σταματάω εδώ.

Δεν είπα αχρήστων Ελλήνων.. Είπα κλίκα Ελλήνων.. Παρά φορές ο Μαντζαρης ήταν χάλια και έπαιζε με το ζορι..? Ο σπάνουλης το ίδιο..? Ενώ στο ίδιο βράδυ υπήρχαν άλλες καλύτερες επιλογές? Η γιατί αφού κάθε χρόνο που πας πραγματικά καλά γιατί δεν έχεις ανανεώσει κανέναν ξένο? Σε παρακαλώ να διαβάζεις πιο σωστά τα γραφόμενα και όχι ειρωνείες.. Οσο για την πρώτη θέση η δεύτερη η τρίτη θέση είναι πραγματικό επίτευγμα που για αυτό συνέχιζει σε αυτήν την λογική ο ολυμπιακος. Αλλά το θέμα είναι στο τέλος που ξυρίζουν τον γαμπρό πόσοι θα ανταπεξελθουν?

ΥΓ. Και αν διάβαζες πιο σωστά θα διάβαζες πιο πριν στην συζήτηση για παίκτες μεγάλης αξιας στον ολυμπιακό είπα, όχι για άχρηστους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.