Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τηλεοπτικά ΝΒΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
JR_Swish

To LP free preview ισχύει μέχρι και τα παιχνίδια της κυριακής-ξημερώματα δευτέρας ή κάνω λάθος?
spursforthe5
QUOTE(redasterix7 @ Jan 6 2012, 21:13 ) *
To LP free preview ισχύει μέχρι και τα παιχνίδια της κυριακής-ξημερώματα δευτέρας ή κάνω λάθος?

Nαι
captain charisma
μαγκες στο leage pass μια προσφορα που εχει με 44 δολαρια για 5 μηνες τι παιζει με αυτην?

https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform

κατω αριστερα διπλα στη προσφορα με τα 220 δολαρια..

δηλαδη αν το βαλω φεβρουαριο με τη προσφορα των 44δολαριων θα μπορω να δω και τα πλειοφς? τι παιζει?για δωστε τα φωτα σας
morfi
QUOTE(captain charisma @ Jan 11 2012, 22:43 ) *
μαγκες στο leage pass μια προσφορα που εχει με 44 δολαρια για 5 μηνες τι παιζει με αυτην?

δηλαδη αν το βαλω φεβρουαριο με τη προσφορα των 44δολαριων θα μπορω να δω και τα πλειοφς? τι παιζει?για δωστε τα φωτα σας

Σε δουλεύουν. tongue.gif
SteveNashidis
Παιδιά δεν ήξερα που να το ποστάρω αλλα νομίζω ότι ειναι το καλύτερο section καθώς εδώ βλέπεται την τηλεόραση ΝΒΑ.
Τι συμβολίζουν και ποια η χρησιμότητα των κίτρινων γραμμών κάτω από το σκορ της κάθε ομάδας ;

Click to view attachment
baskethood
Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει και πέρσι η ίδια ερώτηση και ψάχναμε να το βρούμε biggrin.gif, νομίζω συμβολίζει τα διαθέσιμα time outs.
SteveNashidis
Εχεις δικιο τελικα...Μολις κάλεσε ο Βαν Γκαντι ταιμ ουτ και οι γραμμούλες του Ορλαντο έπεσαν στις 3.
Ρε Baskethood όλα τα ξέρεις ; tongue.gif
baskethood
QUOTE (Voyager @ Jan 12 2012, 19:36 ) *
Εχεις δικιο τελικα...Μολις κάλεσε ο Βαν Γκαντι ταιμ ουτ και οι γραμμούλες του Ορλαντο έπεσαν στις 3.
Ρε Baskethood όλα τα ξέρεις ; tongue.gif

Πέρσι στα playoffs κάποιος το ρώτησε, και κατάλαβα ότι μέχρι τότε δεν το είχα παρατηρήσει. Νόμιζα ότι συμβόλιζε τα φάουλ αλλά δεν έδινα σημασία. Και γω από εδώ το έμαθα, απλά δε θυμάμαι ποιος το είχε επισημάνει για να του δώσω τα credits smile.gif
Anaz

5 μηνιαιες πληρωμες των 44$ λεει. wink.gif

Να κανω μια ερωτηση κι εγω.. Αν παρω μ'ενα φιλο το LP, μπορουμε να το χρησιμοποιουμε και οι δυο απο διαφορετικο υπολογιστη, αρκει να μην ειμαστε ταυτοχρονα και οι δυο μεσα?
T.W.Is.M.

Τα $44 ειναι σαν μηνιαια δοση. Μπορεις να το βαλεις ειτε με $220 για ολη τη σεζον ειτε με $44 καθε μηνα επι ενα πενταμηνο. Και στις δυο περιπτωσεις πληρωνεις $220.
captain charisma
ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια.
vastravoud
Κατ' αρχήν, αυτός που το είχε ρωτήσει πέρσι ήμουν εγώ tongue.gif

Κατά δεύτερον, εγω χρησιμοποιώ σε τουλάχιστον 4-5 διαφορετικούς υπολογιστές league pass, συνεπώς πιστεύω ότι άνετα μπορείς να τη μοιραστείς με 1-2 φίλους σου αρκεί να βλέπεις άλλη ωρα.
B_Addicted
Παιδιά πρόβλημα. Προσπάθω να μπω στο NBA TV και μου λεει:
This page is unavailable in your area. Please visit http://www.nba.com/leaguepass to subscribe to NBA League Pass.
Μπαίνω στο link και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει????
T.W.Is.M.
QUOTE(B_Addicted @ Feb 2 2012, 18:38 ) *
Παιδιά πρόβλημα. Προσπάθω να μπω στο NBA TV και μου λεει:
This page is unavailable in your area. Please visit http://www.nba.com/leaguepass to subscribe to NBA League Pass.
Μπαίνω στο link και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει????

Δοκιμασε να κανεις reboot το modem σου. Μου χε τυχει κι εμενα περσι και ετσι ειχε διορθωθει.
B_Addicted
QUOTE (T.W.Is.M. @ Feb 2 2012, 19:55 ) *
Δοκιμασε να κανεις reboot το modem σου. Μου χε τυχει κι εμενα περσι και ετσι ειχε διορθωθει.

Δυστηχως δεν εγινε κατι. Τους εστειλα ενα mail μπας και...... Ευχαριστω παντως.
Johanvil
Σας ηρθε κανενα εκπτωτικο κουπονι για το NBA TV pass?
T.W.Is.M.
QUOTE(Johanvil @ Feb 8 2012, 15:31 ) *
Σας ηρθε κανενα εκπτωτικο κουπονι για το NBA TV pass?

Εμενα μου ειχε ερθει πριν ξεκινησει η σεζον και το χρησιμοποιησα. Μαλλον επειδη το ειχα αγορασει και περσι και ειδαν τον κωδικο να ενεργοποιειται και φετος.
Johanvil
Οχι μιλαω για τωρα.Πριν κανα τεσσαρι μερες μου ηρθε ενα mail που μου δινουν μια εξαιρετικη μειωση της αρχικης τιμης της ταξεως του 40%!!!Ο κωδικος δεν ειναι μουφα,το εχω ελεγξει ηδη και ισχυει μεχρι το all star game.Το σκεφτομαι ακομα διοτι ειμαι πολυ ζορικα στα οικονομικα τελευταια .
T.W.Is.M.
QUOTE(Johanvil @ Feb 8 2012, 20:52 ) *
Οχι μιλαω για τωρα.Πριν κανα τεσσαρι μερες μου ηρθε ενα mail που μου δινουν μια εξαιρετικη μειωση της αρχικης τιμης της ταξεως του 40%!!!Ο κωδικος δεν ειναι μουφα,το εχω ελεγξει ηδη και ισχυει μεχρι το all star game.Το σκεφτομαι ακομα διοτι ειμαι πολυ ζορικα στα οικονομικα τελευταια .

Καθολου απιθανο να το κανουν. Τι εννοεις "ισχυει μεχρι το all-star game"? Για αγορες μεχρι το all-star game? Το 1/3 της κανονικης περιοδου εχει ηδη φυγει. Αρα ενα 30% μειωση απο την αρχικη τιμη θα πρεπε να το εχεις γι αυτο το λογο. Πανω σ αυτο λοιπον αν σου κανουν κι αλλο ενα 15%(οπως ηταν η προσφορα που ειχαν κανει σε μενα), παμε στο 40% απο την αρχικη τιμη. Λογικο ακουγεται και αν εχεις τη δυνατοτητα(πρεπει να βγαινει γυρω στα $130, δηλαδη κοντα στα €100) θα ελεγα να το παρεις. φανταζομαι οτι εχει και πλει οφ μαζι, αλλιως ας μην το συζηταμε.
baskethood
Μόλις με πέταξε, αναγκαστικά, στο καινούριο interface του League Pass και έχω χάσει τη μπάλα. Μπορεί κάποιος να κάνει μία σούμα για το τι ακριβώς προσφέρει. Δυσκολεύομαι να βρω ακόμα και τους Live αγώνες, καθώς ακόμα και μετά τη σύνδεση μου ζητά activate....
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Feb 26 2012, 03:19 ) *
Μόλις με πέταξε, αναγκαστικά, στο καινούριο interface του League Pass και έχω χάσει τη μπάλα. Μπορεί κάποιος να κάνει μία σούμα για το τι ακριβώς προσφέρει. Δυσκολεύομαι να βρω ακόμα και τους Live αγώνες, καθώς ακόμα και μετά τη σύνδεση μου ζητά activate....

Ειναι λιγο πιο πολυπλοκο. Κι εμενα στην αρχη με δυσκολεψε, αλλα πιστευω οτι αν το συνηθισεις θα ειναι καλυτερο απ το παλιο. Απ το games βλεπεις τα παιχνιδια της ημερας. Κατω απ την οθονη που παιζουν τα ματς εχει ενα ημερολογιο και μπορεις απο εκει να επιλεξεις ποιας ημερας τους αγωνες θελεις. Πριν κανεις οτιδηποτε κανεις login πανω δεξια. Το activate που σου ζητησε νομιζω οτι το κανεις μια φορα στην πρωτη εισοδο. Οσο ηταν ακομα σε beta μορφη, εκανες δυο φορες login, τωρα αυτο διορθωθηκε. Το video δε θυμαμαι τι κανει και αν εχει κατι επιπλεον. Το NBA TV live ειναι μια επιπλεον παροχη, δεν εχω καταλαβει τι ακριβως προσφερει. Μαλλον καποια επιπλεον βιντεο σε προγραμματισμενες στιγμες. Για αυτο το τριημερο μπορουμε να δουμε απο την επιλογη all-star.
OnLy_PAS-AthEnS
Στο ASG ελεγε 28-4 μαρτη εχει free preview του league pass αλλα δεν καταφερα να βρω κατι??...Ισχυει ξερετε?
vonzuchter
Τελικα δειχνει κανεις στην ελλαδα αγωνες ΝΒΑ στη τηλεοραση? τι θα γινει με αυτη τη καταστασΗ? πριν λιγες μερες μου εκαναν μια πολυ καλη προσοφρα 40 ευρω το μηνα η νοβασπορτς για ενα χρονο χωρις δεσμευση. δεχτηκα χωρις δευτερη σκεψη γιατι νομιζα οτι θα εβλεπα ΝΒΑ. βλεπω με φρικη ομως οτι δε βαζει αγωνες? τι συμβαινει ρε παιδια? γιατι νομιζουν οτι μας ενδιαφερει το six nations cup στο ραγκπι και οχι το ΝΒΑ. Τελικα τι γινετε? πριν 2 χρονια που ειχα νοβα θυμαμαι ειχε αγωνες ΝΒΑ. Με το ΝΒΑTv τι λεει. Το χρησιμοποιει κανεις? αξιζει τα φραγκα? οι αγωνες σε τι ποιοτητα ειναι? τρωει κολληματα?
baskethood
Γαμ$ το κωλοLeaguePass shot.gif shot.gif shot.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Mar 4 2012, 22:41 ) *
Γαμ$ το κωλοLeaguePass shot.gif shot.gif shot.gif

Συμφωνω απολυτα... angry_red.gif
vonzuchter
tοσο χαλια ειναι? δηλαδη ειμεθα καταδικασμενοι να μη βλεπουμε ΝΒΑ σε αυτη τη κωλοχωρα
Flash
Μια γενικότερη σημείωση: Η αλλάγή στις θερινές ώρες πραγματοποιήθηκε ήδη στις ΗΠΑ ενώ στην Ελλάδα θα γίνει στις 25 Μαρτίου. Οπότε για όσους από εσάς ενημερώνεστε από Αμερικάνικες πηγές για την ώρα έναρξης των παιχνιδιών μην ξεχάσετε ότι για τις 2 επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να προσθέτετε έξι ώρες και όχι εφτά στο Eastern time για να κάνετε την μετατροπή σε "ελληνικές" ώρες.
T.W.Is.M.
QUOTE(Flash @ Mar 12 2012, 00:43 ) *
Μια γενικότερη σημείωση: Η αλλάγή στις θερινές ώρες πραγματοποιήθηκε ήδη στις ΗΠΑ ενώ στην Ελλάδα θα γίνει στις 25 Μαρτίου. Οπότε για όσους από εσάς ενημερώνεστε από Αμερικάνικες πηγές για την ώρα έναρξης των παιχνιδιών μην ξεχάσετε ότι για τις 2 επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να προσθέτετε έξι ώρες και όχι εφτά στο Eastern time για να κάνετε την μετατροπή σε "ελληνικές" ώρες.

πραγμα που μας βολευει για τις επομενες 2 βδομαδες γιατι ολα τα ματς θα ξεκινανε 1 ωρα νωριτερα απ οτι συνηθως...
rnc3
Παιδιά με το Leaguepass μπορώ να δω όποιοδήποτε παιχνίδι ζωντανά; γιατί με το άλλο που κανει 5 ευρώ είναι μούφα...

Γιατί 4 μήνες είναι 32 ευρώ...
rnc3
Άκυρο τελικά... 32 τον μήνα είναι.... δεν το διάβασα σωστά! πάντως αξίζει το Leaguepass!
koutsou10
παιδια ξερετε αν δειχνει την κυριακη κανενα παιχνιδι στην νοβα?κ αν ναι ποιο?
massey
Να ρωτησω κατι?Ποιο πολυ για σιγουρια..

Το League Pass συμπεριλαμβανει και την χωρα μας ετσι?Οσοι το εχετε παρει (και ειστε εντος Ελλαδας) βλεπετε κανονικα..

Δεν ειναι σαν το κολλεγιακο πριν λιγο καιρο που μας εβγαζε γεωγραφικα αποκλεισμενους angry_red.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(massey @ Apr 17 2012, 13:28 ) *
Να ρωτησω κατι?Ποιο πολυ για σιγουρια..

Το League Pass συμπεριλαμβανει και την χωρα μας ετσι?Οσοι το εχετε παρει (και ειστε εντος Ελλαδας) βλεπετε κανονικα..

Δεν ειναι σαν το κολλεγιακο πριν λιγο καιρο που μας εβγαζε γεωγραφικα αποκλεισμενους angry_red.gif

Ναι φυσικα και ειμαστε μεσα. 2 χρονια δε μου εχει τυχει να ειμαστε αποκλεισμενοι απο παιχνιδι. Ουτε στα πλει οφ ουτε στους τελικους. Το μονο αρνητικο γεγονος ηταν στην πρεμιερα της φετινης σεζον που για ολο το παιχνιδι New York-Boston δεν μπορουσαμε να το ανοιξουμε με τιποτα, γιατι τους ειχε πεσει ο server.
Αλλα ηταν λογικο να ειναι πολυ φορτωμενος γιατι
α)ηταν πρωτη μερα της σεζον μετα απο αποχη 6 μηνων λογω lock out
β)ηταν σε ωρα πολυ προσιτη για Ευρωπη(7 το απογευμα ωρα Ελλαδας), Λατινικη Αμερικη και λογικη για την Ασια(με την τρελα που εχουν ειδικα οι Κινεζοι)
γ)ηταν Χριστουγεννα και στο μεγαλυτερο μερος της Ευρωπης δεν υπηρχε ποδοσφαιρο
δ)το ΝΒΑ ειχε δωσει για τις πρωτες 15 μερες free preview σε ολους, αρα το μονο που χρειαζοταν για να δει κανεις ηταν ενα δωρεαν register(ο κυριοτερος λογος)
Προφανως ολα αυτα μαζι(και κυριως το δ) δεν παιζουν στα πλει οφ, οποτε θα βλεπεις κανονικα.
geo82
Να κάνω μια ερώτηση. Το League Pass δεν αποθηκεύει όλα τα παιχνίδια των play off; Σήμερα που άνοιξα να δω μαγνητοσκόπηση το Θάντερ- Μαβς μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια στις 28 Απριλίου, ενώ τα τελευταία ματς της κανονικής σεζόν υπάρχουν κανονικά. Τι παίζει;
geo82
εφτιαξε τελικά
morfi
"Μόνος του ο ΟΤΕ TV το ΝΒΑ!"

http://www.sport-fm.gr/article/559560
HLR CENATION
QUOTE(morfi @ Jun 14 2012, 22:14 ) *
"Μόνος του ο ΟΤΕ TV το ΝΒΑ!"

http://www.sport-fm.gr/article/559560

Μου φτιαξες την νυχτα φιλε morfi.Αρα κοβω την νοβα που την πληρωνα μονο για το nba και κραταω μονο τον ΟΤΕ για το υπεθεαμα του ΝΒΑ.

Η καυλα(συγνωμη για την εκφραση)ειναι οτι οπως λεει θα βαζει καθημερινα ματς. wav.gif
jovan
Μπράβο στον ΟΤΕ!!
Όχι σαν την Νόβα που έβαζε με το ζόρι 2 παιχνίδια!!
Ειδικά κάτι εκπομπές έιναι τέλειες *βλέπε "association""!!
Το καλύτερο βέβαια είναι να έιχε το κανάλι NBA TV! rolleyes.gif rolleyes.gif
NBAholic
Δεν πρόκειται να πανηγυρίσω αν δεν δω επιτέλους το κανάλι του ΟΤΕ να εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα, κάτι που προς το παρόν φυσικά δε συμβαίνει.
jovan
QUOTE(NBAholic @ Jun 14 2012, 22:45 ) *
Δεν πρόκειται να πανηγυρίσω αν δεν δω επιτέλους το κανάλι του ΟΤΕ να εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα, κάτι που προς το παρόν φυσικά δε συμβαίνει.

Νομίζω με connx sat πίανει παντού!
??
HLR CENATION
Υπεροχη περιγραφη Ρηγα Δαρδαλη στον ΟΤΕ tv.
morfi
Όσο υπάρχει ίντερνετ δεν θα σκεφτώ καν να βάλω κάποια συνδρομητική τηλεόραση. Εκτός αν μου προσφέρει το 100% των αγώνων της κανονικής περιόδου και των πλέι οφ, τις ώρες που το θέλω εγώ και σε πολύ καλή τιμή. Φαντάζομαι δύσκολο, ε; biggrin.gif
HLR CENATION
QUOTE(morfi @ Jun 26 2012, 18:09 ) *
Όσο υπάρχει ίντερνετ δεν θα σκεφτώ καν να βάλω κάποια συνδρομητική τηλεόραση. Εκτός αν μου προσφέρει το 100% των αγώνων της κανονικής περιόδου και των πλέι οφ, τις ώρες που το θέλω εγώ και σε πολύ καλή τιμή. Φαντάζομαι δύσκολο, ε; biggrin.gif

Δεν ξερω αν εννοεις το λιγκ πας...Ετσι ισως δεν χρειαζεται η συνδρομητικη.

Παντως εκει που νομιζω οτι χρειαζεται η συνδρομητικη ειναι με τα απλα στριμινγκ.Αυτο γιατι με την καλωδιακη εχεις το κεφαλακι σου ησυχο οτι βρεξει χιονισει θα το δεις το ματσακι ενω στα στριμινγκ δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει και ποτε θα αρχισει να κολλαει.

Επισης η συνδρομητικη εχει το καλο οτι μπορει να σου προσφερει και αλλα.Οταν λεω συνδρομητικη εννοω στην περιπτωση του ΟΤΕ TV που απο οτι λενε θα δειχνει ενα ματς καθημερινα και οχι σαν την νοβα που σου βαζει δυο ματς την εβδομαδα.Γι αυτο ισως κοψω την νοβα.
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 26 2012, 18:20 ) *

Παντως εκει που νομιζω οτι χρειαζεται η συνδρομητικη ειναι με τα απλα στριμινγκ.Αυτο γιατι με την καλωδιακη εχεις το κεφαλακι σου ησυχο οτι βρεξει χιονισει θα το δεις το ματσακι ενω στα στριμινγκ δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει και ποτε θα αρχισει να κολλαει.

Επισης η συνδρομητικη εχει το καλο οτι μπορει να σου προσφερει και αλλα.Οταν λεω συνδρομητικη εννοω στην περιπτωση του ΟΤΕ TV που απο οτι λενε θα δειχνει ενα ματς καθημερινα και οχι σαν την νοβα που σου βαζει δυο ματς την εβδομαδα.Γι αυτο ισως κοψω την νοβα.

Ενα ματς καθε μερα ε? Προφανως εχουν παρει αλλο πακετο απο αυτο της Nova, αρκετα πιο ακριβο. Το ιδιο ειχε παρει και ο Alpha Digital τη διετια 2001-03. Μοιαζει περιεργο να μπορει ο ΟΤΕ να διαθετει μεγαλα ποσα για ξενο ποδοσφαιρο και ΝΒΑ(και νομιζω και ΑCB, αλλα εκει φανταζομαι οτι το κοστος ειναι μικροτερο) χωρις μεγαλο αριθμο συνδρομητων και χωρις ακριβη συνδρομη. Την καταληξη του Alpha Digital την ειδαμε, ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια και με το ΟΤΕ TV. Εδω βεβαια δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο στη μεση...
morfi
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 26 2012, 18:20 ) *

Όχι, δεν αναφέρομαι στο League Pass. Δεν με συμφέρει κάτι τέτοιο. Ήθελα να πω, και το διατύπωσα λάθος, ότι όσο υπάρχουν site για κατέβασμα η συνδρομητική και η κάθε συνδρομητική τηλεόραση θα μου είναι περιττή.
rchos
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 27 2012, 22:43 ) *
Ενα ματς καθε μερα ε? Προφανως εχουν παρει αλλο πακετο απο αυτο της Nova, αρκετα πιο ακριβο. Το ιδιο ειχε παρει και ο Alpha Digital τη διετια 2001-03. Μοιαζει περιεργο να μπορει ο ΟΤΕ να διαθετει μεγαλα ποσα για ξενο ποδοσφαιρο και ΝΒΑ(και νομιζω και ΑCB, αλλα εκει φανταζομαι οτι το κοστος ειναι μικροτερο) χωρις μεγαλο αριθμο συνδρομητων και χωρις ακριβη συνδρομη. Την καταληξη του Alpha Digital την ειδαμε, ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια και με το ΟΤΕ TV. Εδω βεβαια δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο στη μεση...

o alpha προσεφερε μονο το digital.
ο οτε σου προσφερει ολοκληρωμενο πακετο.
υπαρχει μεγαλη διαφορα στο εγχειρημα καθοτι ο οτε ειναι ο ελληνικος νταβατζης της επικοινωνιας αρα εχει σιγουρα εσοδα.σιγουρα τα λεφτα που ριχνει για το νβα και τα ξενα καλα πρωταθληματα δειχνουν περιεργα και πολλα μπροστα στον αριθμο οσων εχουν οτε τβ αλλα σκεφτομενοι τις υπερχρεωσεις για την τηλεφωνια και το ιντερνετ καθως και οτι παραμενει ο μεγαλυτερος παιχτης της αγορας του δινουν την δυνατοττητα να το κανει.
σιγα σιγα δινει καποιους λογους στους συνδρομητες του να κατσουν στον οτε απο το να φυγουν και να πανε αλλου.
HLR CENATION
Πολλα μπραβο στον ΟΤΕ ΤV που βαζει παιχνιδια απο το σαμερ λιγκ.Στις 7 εχει σε επαναληψη Χιουστον-Ουασιγκτον ενω στις 02.00 εχει Τοροντο-Μαιαμι.

Θα μαθουμε τους ρουκι για το φαντασυ χεχε.!!!
spursforthe5
σκεφτομαι για πρωτη φορα να παρω το λιγκ πας.ξερετε περιπου τιμη και αν συμφερει με 4αρα συνδεση?
T.W.Is.M.
QUOTE(spursforthe5 @ Aug 15 2012, 00:17 ) *
σκεφτομαι για πρωτη φορα να παρω το λιγκ πας.ξερετε περιπου τιμη και αν συμφερει με 4αρα συνδεση?

Περσι εδωσα €145 για τη σεζον των 66 αγωνων μαζι με πλει οφ και τελικους. Για φετος λοιπον υπολογισε το λιγο παραπανω. Συνυπολογισε επισης οτι η τιμη βγαινει παντα σε δολαρια και περσι το Δεκεμβριο η ισοτιμια ηταν περιπου στο 1,30(διαιρεις τα δολαρια της τιμης με αυτη την ισοτιμια για να δεις τι πληρωνεις), ενω τωρα ειναι στο 1,23(πραγμα που με απλα λογια σημαινει οτι τα τοτε €145 εχουν γινει €155 περιπου χωρις αυξηση της τιμης απο τους Αμερικανους). Θα το υπολογιζα γυρω στα €180-200 για ολοκληρη τη σεζον. Υπηρχε επισης και team pass που σου προσεφερε ολους τους αγωνες μιας ομαδας. Δε θυμαμαι τιμη, αλλα θυμαμαι οτι ειχα καταληξει οτι δε συμφερει γιατι η διαφορα απο το πληρες πακετο δεν ηταν τοσο μεγαλη(σιγουρα πανω απο €100 ηταν η τιμη).
Προπερσι υπηρχαν 2 πακετα, το στανταρντ και το φουλ. Με το στανταρντ εβλεπες οποιοδηποτε ματς μεχρι και 24 ωρες μετα. Με το φουλ εβλεπες οποιοδηποτε παιχνιδι οποτεδηποτε μεσα στη σεζον(μεχρι 30/6) και μπορουσες να παρακολουθεις μεχρι και 4 παιχνιδια ταυτοχρονα χωριζοντας την οθονη σου στα 4. Ειχα δωσει περιπου €175 για το φουλ πακετο με ολοκληρη τη σεζον μαζι με πλει οφ και τελικους. Τοτε ειχες και επιλογη αν θα συμπεριλαβεις πλει οφ και τελικους απο την αρχη με την αναλογη εκπτωση(νομιζω οτι τα πλει οφ κοστιζαν $100 και αν τα συμπεριλαμβανες στο πακετο της regular season πληρωνες $80).
Μεσα στη σεζον βγαινουν πακετα για το υπολοιπο της χρονιας με την τιμη να πεφτει οσο μειωνονται τα παιχνιδια. Αν τα ποσα που σου ειπα σου φαινονται πολλα για να τα διαθεσεις, παρτο τουλαχιστον για τα πλει οφ.
Για τη συνδεση νομιζω οτι θα μπορεις να δεις ανετα αν πλησιαζεις την ονομαστικη ταχυτητα. Το league pass λεει οτι για την καλυτερη ποιοτητα εικονας χρειαζεσαι bandwidth 3kbps, ενω υπαρχουν και επιλογες που τρωνε λιγοτερο bandwidth. Απλα την ωρα που θα βλεπεις αγωνα μην εχεις αλλες εφαρμογες ανοιχτες.

(με τοσα που εχω γραψει για το league pass κατα καιρους εδω, αν καποιος παει και τα μεταφερει στο nba.com θα μου κανουν εκπτωση tongue.gif )
spursforthe5
QUOTE(T.W.Is.M. @ Aug 15 2012, 01:45 ) *
Περσι εδωσα €145 για τη σεζον των 66 αγωνων μαζι με πλει οφ και τελικους. Για φετος λοιπον υπολογισε το λιγο παραπανω. Συνυπολογισε επισης οτι η τιμη βγαινει παντα σε δολαρια και περσι το Δεκεμβριο η ισοτιμια ηταν περιπου στο 1,30(διαιρεις τα δολαρια της τιμης με αυτη την ισοτιμια για να δεις τι πληρωνεις), ενω τωρα ειναι στο 1,23(πραγμα που με απλα λογια σημαινει οτι τα τοτε €145 εχουν γινει €155 περιπου χωρις αυξηση της τιμης απο τους Αμερικανους). Θα το υπολογιζα γυρω στα €180-200 για ολοκληρη τη σεζον. Υπηρχε επισης και team pass που σου προσεφερε ολους τους αγωνες μιας ομαδας. Δε θυμαμαι τιμη, αλλα θυμαμαι οτι ειχα καταληξει οτι δε συμφερει γιατι η διαφορα απο το πληρες πακετο δεν ηταν τοσο μεγαλη(σιγουρα πανω απο €100 ηταν η τιμη).
Προπερσι υπηρχαν 2 πακετα, το στανταρντ και το φουλ. Με το στανταρντ εβλεπες οποιοδηποτε ματς μεχρι και 24 ωρες μετα. Με το φουλ εβλεπες οποιοδηποτε παιχνιδι οποτεδηποτε μεσα στη σεζον(μεχρι 30/6) και μπορουσες να παρακολουθεις μεχρι και 4 παιχνιδια ταυτοχρονα χωριζοντας την οθονη σου στα 4. Ειχα δωσει περιπου €175 για το φουλ πακετο με ολοκληρη τη σεζον μαζι με πλει οφ και τελικους. Τοτε ειχες και επιλογη αν θα συμπεριλαβεις πλει οφ και τελικους απο την αρχη με την αναλογη εκπτωση(νομιζω οτι τα πλει οφ κοστιζαν $100 και αν τα συμπεριλαμβανες στο πακετο της regular season πληρωνες $80).
Μεσα στη σεζον βγαινουν πακετα για το υπολοιπο της χρονιας με την τιμη να πεφτει οσο μειωνονται τα παιχνιδια. Αν τα ποσα που σου ειπα σου φαινονται πολλα για να τα διαθεσεις, παρτο τουλαχιστον για τα πλει οφ.
Για τη συνδεση νομιζω οτι θα μπορεις να δεις ανετα αν πλησιαζεις την ονομαστικη ταχυτητα. Το league pass λεει οτι για την καλυτερη ποιοτητα εικονας χρειαζεσαι bandwidth 3kbps, ενω υπαρχουν και επιλογες που τρωνε λιγοτερο bandwidth. Απλα την ωρα που θα βλεπεις αγωνα μην εχεις αλλες εφαρμογες ανοιχτες.

(με τοσα που εχω γραψει για το league pass κατα καιρους εδω, αν καποιος παει και τα μεταφερει στο nba.com θα μου κανουν εκπτωση tongue.gif )

θενκς φιλε.γιατι ομως λες οτι θα αυξηθει η τιμη?ανεξαρτητως της ισοτιμιας την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.