Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA,finals Game 5
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2008
Pages: 1, 2
captain charisma
garnett 2.11 99.8 kg
pierce 2.01 106 kg
Pierce
στα αρχεια του ΝΒΑ ειναι δηλωμενοι 2.01 και 2.11 αντιστοιχα. Ενταξυ ο Γκαρνετ πρεπει να ειναι οντως λιγο πιο ψηλος.

Παντως παρ'ολη την απειρια του, πιστευω πως ο Davis σε κανα δυο φασεις για να σπρωξει λιγο , θα ηταν χρησιμος, ειδικα χθες που ελειπε και ο Περκινς, μου κανει εντυπωση που δεν τον χρησιμοποιησε καθολου.
Ginobili
QUOTE(big dirk @ Jun 16 2008, 12:49 ) *
garnett 2.11 99.8 kg
pierce 2.01 106 kg

Ναι...όντως έτσι γράφει το ΝΒΑ....αλλά αυτά είναι βλακείες.2.11 έχουν και τον Ντάνκαν..!!!!! Και ο Γαρνέτ είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ψηλότερος.
Όπως και ο Πιρς(2.01) δεν είναι με καμία δύναμη..αν είναι ο Κόμπε 1.98....
captain charisma
αν δεις σε καποιες φασεις του ματς ο πιρς μαρκαρε τον κομπι,και ο κομπι εδειχνε κοντυτερος του πιρς..ε ποσο υψος να εχει πια?
οσο για το γκαρνετ ειναι το ιδιο υψος με ντανκαν και μπροστα στον γκαζολ και οι 2 τους φαινονται κοντυτεροι.δλδ ο γκαζολ ειναι 2.16 αν το παρουμε ετσι?
Air Kef
Nαι,2.16 νομιζω πως ειναι αν και στο ΝΒΑ ειναι δηλωμενος 7'0'' δλδ 2.13.
Mamuwalde
μάλλον ισχύει αυτό που λέγεται για τον γκαρνέτ, ότι δε θέλει να δηλώνεται 7 footer , αλλά κατά βάθος είναι tongue.gif . ο ψεύτης .

για τα του ματς έχω να πω , ότι όποιος κι αν το πάρει [και εκτός αν ο κόμπι κάνει 2 σούπερ εμφανίσεις] ο πίρς είναι mvp , χωρίς δεύτερη σκέψη .

ποια κιλά του και ποιο ύψος του . καταλάβατε ότι χθες έπαιξε 47 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα !!!!! έπαιζε με 5 φάουλ για πάνω από 5 λεπτά στην τελευταία περίοδο και παρολαυτά , έβαλε όλες τις βολές του [όχι σαν κάτι άλλους, ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε] , έπαιρνε τις επιθέσεις άφοβα , έπαιζε άμυνα . 8ασ , 6ρ . τι λέμε τώρα . καταπληκτικός .


οι lakers απλά δεν αυτοκτόνησαν χθες αλλά με παρόμοια εμφάνιση δεν παίρνουν ματς στη βοστώνη. 2-3 φάουλ διαφορετικά , λίγη ενέργεια παραπάνω από τους σέλτικς , θα παίξει και ο πέρκινς [δεν ήταν τυχαίο ότι ο γκασόλ έκανε ματσάρα χθες, μόνο ο γκαρνέτ τον μάρκαρε αξιοπρεπώς, pjbrown και powe , δεν τον προλαβαίνανε με τίποτα] .

κλασσικά πνιγήκανε σε μια κουταλιά νερό στο σετ παιχνίδι , προσπαθώντας ανορθόδοξα να σκοράρει ο κόμπι και με τους παγκίτες περιφερειακούς να ρίχνουν το ένα τούβλο μετά το άλλο . ο πάγκος των lakers , μετά από ένα μεγάλο δείγμα 5 ματς , εμφανώς είναι κομπλαρισμένος μπροστά στην πρόκληση και δεν μπορεί να ρολάρει όπως στις προηγούμενες σειρές . δύσκολο να αλλάξει αυτό στη συνέχεια .

επιμένω πάντως ότι είναι πολύ αξιόλογος πάγκος και αξίζει να μείνουν οι περισσότεροι από αυτούς . απλά είναι όλοι εν δυνάμει 6οι παίκτες και ρολλιστες χωρίς όμως να έχουν τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση αυτών [βλέπε posey , ο τύπος ό,τι ώρα και να μπει στο ματς είναι εγγύηση] .


πάμε τώρα για βαρβάτο ματς στη βοστώνη , όπου να πω την πικρή αλήθεια , περιμένω εύκολη επικράτηση βοστώνης .
apkat
Kαι εγω εχοντας δει ολα τα παιχνιδια μεχρι στιγμης θεωρω οτο δεν τιθεται για την ωρα θεμα για τον MVP.Ο Πιρς ειναι ενα επιπεδο πανω απο ολους μεχρι στιγμης.
nikolas12
Μπραβο μας.Ειμασταν πραγματικα απιθανοι στο πρωτο δεκαλεπτο,κλεβοντας και παιρνοντας πολλα ρημπαουντ κρατησαμε πολυ πισω τους Κελτες.Αλλα στο δευτερο δεκαλεπτο(δεν ξερω αν συμφωνειτε μαζι μου) ημασταν αισχος.Μας καναν οτι θελαν και ενω ανεβηκαν γυρω στους 30 ποντους(περιπου λεω τα νουμερα)εμεις μολις 16-18.Υστερα στο τριτο δεκαλεπτο στην αρχη κρατηθηκε μια ισοροπια αλλα ισοφαρισαν.(Το τεταρτο δεκαλεπτο και το τελος του τριτου δεν καταφερα να το δω sad.gif )

Υ.Γ.Καλα ο Kobe τι επαθε στην αρχη και ειχε βαλει τοσα τριποντα;
monterei
Οποιος ειναι παλιος φιλος των LA και των Celtic σιγουρα μελαγχωλει με αυτα τα παιχνιδια.

Μα ειναι παιχτες αυτοι οπως οι Τουριαφ Γουολτον κτλ..... θα τριζουν τα θεμελια στο LA..Ασε που καποιοι σαν τον Τζαμπαρ , Ματζικ θα κλαινε με αυτους τους τυχαρπαστους.
lakersdynasty
Oποιος ειναι πραγματικος φιλος του ΝΒΑ βλεπει την καθε χρονικη περιοδο με διαφορετικο ματι και δεν απαξιωνει το τωρα κοιτωντας συνεχεια προς τα πισω.

Τον Γουολτον και τον Τουριαφ και τον οποιονδηποτε αλλον δεν θα τον συγκρινεις με τους ηγετες των Λεϊκερς τις προηγουμενες δεκαετιες αλλα με τους ρολιστε. Ειναι λιγακι ακυρη η συγκριση σου. Ασε που ο Τζαμπαρ ειναι ασισταντ στους Λεϊκερς και φαινεται να τους πιστευει παρα πολυ τους τωρινους Λεϊκερς σαν ομαδα.

Περα απο αυτο το σημερινο ΝΒΑ εχει την χαρη του και το επιπεδο του μπασκετ δεν μπορει να ισχυριστει οτι εχει κατεβει πχ σε σχεση με την δεκαετια του 90 η του 80.

Το οτι μας αρεσουν καποιες εποχες ναι ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας. Δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε χωμα τον Πιρς τον Γκαρνετ και το Κομπι για να θαυμασουμε τους Μπερντ και Ματζικ.

Ας μην λεμε οτι θελουμε.

Παντως οποιος ηταν οπαδος των Λεϊκερς την δεκαετια του 60 σιγουρα μελαγχωλει γιατι αυτοι οι τελικοι κατι του θυμιζουν. biggrin.gif
NBAholic
QUOTE
Μα ειναι παιχτες αυτοι οπως οι Τουριαφ Γουολτον κτλ..... θα τριζουν τα θεμελια στο LA..Ασε που καποιοι σαν τον Τζαμπαρ , Ματζικ θα κλαινε με αυτους τους τυχαρπαστους.


Εγώ όμως να σου υπενθυμίσω ότι και στους πρωταθλητές Σέλτικς κάποτε έπαιζε ο Γκρεγκ Κάιτ και ο Σκοτ Γουέντμαν και στους Λέικερς ο Ράμπις (και για πολλά χρόνια) και ο Ισλανδός Γκούντμουντσον. Οπότε, αυτό που λες είναι εξίσου άδικο με το να λέει κανείς ότι "καλά, ήταν παίκτες ο Γκρεγκ Κάιτ και ο Ράμπις; Ο Γκαρνέτ και ο Γκασόλ είναι κλάσεις ανώτεροι".

Κατά τα άλλα, θα συμφωνήσω με τον lakersdynasty, χωρίς να πιστεύω ο ίδιος ότι οι τωρινοί Λέικερς μπορούν να συγκριθούν σε πληρότητα (και νοοτροπία) με αυτούς των 80'ς.
reignman
κατι απουσιαζει ομως... αυτο το βλεμμα να σταζει αιμα για το πρωταθλημα.. ισως μονο ο πιρς το εχει.. ολοι οι αλλοι πολλοι χλιαροι.. και για τις 2 πλευρες..
α ρε γκαρνετ... τι ειναι αυτα τα ρεζιλικια? σπρωξε λιγο τραβα καρφωσε τι παιζει βολλευ κατω απο το καλαθι και κανεις σουτακια χλιαρωτατα απο τα 5-6 μετρα? 68.gif
Mamuwalde
ναι σε αυτό θα συμφωνήσω . από τη μια οι πιτσιρικάδες του la μάλλον θα έπρεπε να πεθάνουν στο τρέξιμο [και στο ξύλο] τους γηραιότερους σέλτικς

και από την άλλη , ο γκαρνέτ είναι 33 , πόσες ευκαιρίες θα έχει ακόμα ? αν είχε τον bynum αντίπαλο , τι θα έκανε τρίποντα θα σούταρε? κανονικά τον γκασόλ θα έπρεπε να τον είχε μελανιάσει ...

νομίζω σε αυτό κερδίζει η βοστώνη πάντως . φαίνονται λίίίίίίγο πιο ξαναμμένοι ...
captain charisma
32 ειναι ο κεβιν αλλα τεσπα.
οντως εχτες ο πιρς εκανε την καλυτερη εμφανιση του απ ολα τα παιχνιδια της σειρας και μεχρι τωρα εχει το προβαδισμα για το mvp.παντως εχτες μπουκαρε συνεχεια στη ρακετα και ειτε εβαζε καλαθι ειτε επαιρνε φαουλ ειτε δημιουργουσε φασεις για τον αλεν το χαουζ τον ποσει.ισως οι λεικερς θα πρεπει να τον προσεξουν πιο πολυ αν θελουν να χουν ελπιδες.
ο γκαρνετ εχτες δεν μπηκε στο κλιμα του παιχνιδιου γιατι ηταν απο νωρις εξω με φαουλ...και στο τελος σαν να τις εχασε επιτηδες τις βολες...
τον γκλεν ντειβις γιατι δεν τον εμπιστευετε για καθολου?
ο ποου ανυπαρχτος και χτες,η εμφανιση του στο 2 παιχνιδι ηταν απλα ενα πυροτεχνημα...
ο ροντο δεν επαιξε και πολυ,μαλλο επειδη ειναι τραυματιας?ποσει και χαουζ ειχαν μεγαλα σουτ.

ο ραντμανοβιτς απορω πως παιζει στους λεικερς...πολυ αναρχο το στιλ του.σε 2 φασεις εκλεψε τη μπαλα και πηγε να κανει αιφνιδιασμο και 2 φορες εκανε χοντρες λαθαρες αντι να δωσει στο μπραιαντ τη μπαλα....πηγε να κανει και τη μαγκια του στο διαιτητη και τη πληρωσε με τεχνικη ποινη
και ο βουγια σιτς τα ιδια χαλια χτες 2/10 σουτ ειχε οσες προσπαθειες πηρε ο γκαζολ εχτες.πολυ αερα εχει παρει μου φαινεται και βαραει τριποντα χωρις λογο....και στη φαση με τον κασελ πολυ ψευτομαγκας πηγε να το παιξει.
οσο για τον γκαζολ επαιξε καλα δια την απουσια του περκινς αλλα δεν εκανε και καμια αυτοκρατορικη εμφανιση.
επισης πιστευω οτι το ξυπνημα του οντομ στο 2 και 3 12λεπτο κρατησε ζωντανους τους λεικερς και το καθοριστικο τριποντο που βαλε στ 4....
ο φαρμαρ αφησε πολυ καλες εντυπωσεις εχτες.
εντελως ακυρη και αψυχολογητη η εισοδος του μιμ.
μπραιαντ εχτες στο 1 επαιξε οπως ξερει να παιζει αλλα στο 2 και 3 δεν πηρε πολλες επιθετικες πρωτοβουλιες και προτιμησε τις πασουλες.στο 4 εβαλε 2 καθοριστικα καλαθια στο τελος.
Air Kef
Ρεινμαν νομίζω πως το γυαλισμενο μάτι του (ουτος ή αλλος με τρομερή νοοτροπια νικητη) Κόμπι δεν την έχει κανενας αλλος παικτης των δύο ομάδων.

Ο Κόμπι ουσιαστικά έχει ενα παραπάνω κίνητρο,να αποδείξει σε καποιους οτι μπορεί και χωρίς τον Σακ.Αν ειχε παραπανω βοήθεια απο Οντομ και παγκο θα το εδειχνε καλύτερα λογικα. biggrin.gif
mj23lbj23
QUOTE(monterei @ Jun 16 2008, 20:40 ) *
Οποιος ειναι παλιος φιλος των LA και των Celtic σιγουρα μελαγχωλει με αυτα τα παιχνιδια.

Μα ειναι παιχτες αυτοι οπως οι Τουριαφ Γουολτον κτλ..... θα τριζουν τα θεμελια στο LA..Ασε που καποιοι σαν τον Τζαμπαρ , Ματζικ θα κλαινε με αυτους τους τυχαρπαστους.

Μα καλα γιατι συγκρηνεις τον Τουριαφ και τον Γουολτον με Ματζικ και τον Τζαμπαρ και δεν τους συγκτρηνεις με τον Ραμπις και τον Κουπερ για παραδειγμα.Ωραια συμφωνουμε ηταν καλυτερη ομαδα η τοτε αλλα ας πουμε τοτε δεν υπηρχε Κομπυ οπως τωρα δεν υπαρχει Ματζικ.Τοτε ηταν 25 ομαδες τωρα ειναι 30.Καλο ειναι να μπαινουν ολα στην ζυγαρια.Οσο για τον Τζαμπαρ ειναι ισως μονος legend που θα τον εκραζα ευαχαρηστως οχι μπασκετικα αλλα για το αφυψηλου υφακι που ειχε και που εχει και εχει βγαλει χολη ακομα και για τον Τζορνταν.
thrylos7
QUOTE
Ρεινμαν νομίζω πως το γυαλισμενο μάτι του (ουτος ή αλλος με τρομερή νοοτροπια νικητη) Κόμπι δεν την έχει κανενας αλλος παικτης των δύο ομάδων.


Θα διαφωνήσω... Ο Kobe δε μου θυμίζει καθόλου τον Τζόρνταν πχ, σ' αυτό τον τομέα...

Δε βγάζει σε καμιά περίπτωση ανάλογη αποφασιστηκότητα, λάμψη, δέος, ηγετική προσωπικότητα και τα συναφή. Δεν ξεχωρίζει καν στο παρκέ, ανάμεσα στους άλλους, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θ' αναλογούσε στην εν γένει ανωτερότητά του.

Αυτό για τους τελικούς (όπου η απόδοσή του είναι κάτω των δυνατοτήτων του)... αλλά και πάλι δε θεωρώ ότι η προσωπικότητά του (ως προς όλα τα παραπάνω) είναι το δυνατότερό του σημείο...

(Δεν έχω διαβάσει το τόπικ...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.