Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπραντον Ροι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > History
Pages: 1, 2
a bullet for your head
QUOTE(aegeansheed @ Dec 26 2009, 23:10 ) *
2. Το ότι καταφέρνει αυτή η ομάδα να κερδίζει με τον Roy ηγέτη σε πολλά από τα δύσκολα παιχνίδια δεν νομίζω ότι στερεί από τον Johnson το δικαίωμα να θεωρηθεί ισάξιος, επειδή οι Hawks δεν έχουν απουσίες. Μια τέτοια σύγκριση θα ήταν δίκαιη μόνο αν οι Blazers ήταν πλήρεις, όπως είναι λογικό. Αλλά που το περίεργο να μην έχω "συμπάθεια" για έναν παίκτη από μια ομάδα που παίζει καλύτερα και κερδίζει πιο εύκολα, αλλά για έναν άλλον από μια ομάδα που σκοράρει με τον στανιό (96 μ.ο.) και δε μου αρεσει το "θέαμά" της???

3. Οι Blazers οι περσινοί δεν είναι οι Blazers φέτος. Πρώτον, επειδή άλλαξε ο κορμός της ομάδας, δεύτερον επειδή δεν παίζουν με το all-out-attack στυλ πλέον. Κατά συνέπεια δε βάζω ιστορικότητα στη σύγκριση. Επαναλαμβάνω, αφού δεν έγινα κατανοητός, ότι πιο "δουλεμένη και καλοστημένη" ομάδα αυτή τη στιγμή είναι οι Hawks με τα επιχειρήματα που εξέθεσα προηγουμένως και με τα οποία συμφώνησες. Φέτος, όχι πέρσι, ούτε του χρόνου.

Kαταρχην ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες.
Το οτι κατω απ'αυτες τις συνθηκες-συγκυριες,ο Ροι ηγειται αυτης της προσπαθειας των Μπλειζερς,τονιστηκε απο μερους μου οσον αφορα το impact...& ανεξαρτητα αν απο αποψη αριθμων υπαρχει μια σχετικη ισορροπια.
Και περσι χωρις αυτα τα προβληματα,& παλι νομιζω πως το impact του Ροι οτι ηταν υψηλοτερο,σε σχεση μ'αυτο του Τζονσον.
Επισης δεν εβαλα μια ιστορικοτητα η' διαχρονικοτητα στη συγκριση...απλα επειδη ανεφερες πως ο Τζονσον ειναι ενας εκ των βασικοτερων λογων που οι Χωκς τη τελευταια 3ετια εχουν καθιερωθει,σαν μια ανατολικη δυναμη,ειπα πως & ο ρολος του Ροι,τα τελευταια χρονια στους Μπλειζερς,οτι ειναι καταλυτικος.
Τελος συμφωνησα,στο θεμα του καταμερισμου των ρολων και της σταθεροτητας...κατι που ισχυε στις αρχες τις σεζον και πριν τη σωρεια των τραυματισμων...διοτι τωρα & κατα εναν περιεργο τροπο,η ομαδα ειναι πιο συμπαγης,πιο δεμενη,παιζει πολυ καλα,κερδιζει,& σκοραρει και αρκετα καλα.
Air and King
QUOTE(aegeansheed @ Dec 26 2009, 23:10 ) *
4. Τον Roy τον θεωρώ κι εγώ No #3 αυτή τη στιγμή (Σάββατο 26 Δεκ. 2009, ώρα 22:02, Χρόνια Πολλά!!!),μαζί με JJ, ως αποτέλεσμα των εμφανίσεών τους-και όχι προσοπικών εκτιμήσεων 3ετίας ή προηγούμενων playoffs, από το ξεκίνημα της σαιζόν έως και απόψε. Αν μου πεις ποιος είναι ο καλύτερος σε 2 χρόνια μπορεί να σου πω και ο Tyreke Evans. Σήμερα πίσω από Kobe και Wade είναι αυτοί οι 2.

Προφανως και μιλας για αυτη την χρονικη περιοδο αλλα σε μια συγκριση μπορει καλλιστα να προστεθει και μια μινι αναδρομη καριερας,το potential του καθε παιχτη σε τι ανταγωνισμο αγωνιζεται(Ανατολη-Δυση).....

Επισης σημαντικο Impact στους Χωκς εχει κατεμε και ο Τζος Σμιθ!Δεν ειναι δηλαδη κατα την γνωμη μου το Α και το Ω στους Χωκς ο Τζονσον(βλεπε Σμιθ-Μπιμπι) ενω ο Ροι ειναι ακομα και στο Υγειη Πορτλαντ!

Επισης μια αλλη παραμετρο ειναι Οταν "καιει" η μπαλα στην Ατλαντα υπαρχει και ο Μπιμπι εκτος απο τον Τζονσον ενω στους Μπλειζερς ο Ροι ειναι αυτος που κινει τα νηματα!
aegeansheed
Ανόμοια σύγκριση=σύγκριση χωρίς νόημα

Δεν μπαίνω στο χορό των συγκρίσεων ανόμοιων καταστάσεων που είναι συνήθως ατέρμονες και χαοτικές. Ήδη γράφουμε off-topic (για σύγκριση Hawks-Blazers!) στο οff-topic (επίπεδο Brandon Roy-Joe Johnson)...

Το θέμα ξεκίνησε όταν έβαλα στο #3 τον Johnson μαζί με τον Roy. Aν βάζουμε τη συζήτηση σε MVP βάση, τότε θα πρέπει να βάλουμε αντικειμενικά κριτήρια, όπως το ρεκόρ, τα ατομικά στατιστικά κλπ. Αν δινόταν MVP για το Impact των παικτών στην ομάδα τους θα έπαιρνε MVP και ο Paul το 2008 και ο Wade πέρσι. Δε φτάνουν όμως μόνο αυτά. Πρέπει και η ομάδα να κερδίζει.

@Air and King: Bibby who??? blink.gif Για τον Crawford μάλλον μιλάς, γιατί Bibby στους Hawks δεν υπάρχει φέτος. Εκτός αν μιλάς θεωρητικά, συζήτηση στην οποία δε συμμετέχω εδώ. Όταν η μπάλα καίει είναι πάντα στα χέρια του JJ, δεν την παίρνει κανένας Bibby και κανένας Smith. Ο Smith είναι περίπτωση Stoudemire, που τον κάνει μάγκα ο Bibby κυρίως με τις πάσες του και βασίζεται στα αθλητικά του προσόντα. Πιο impact τώρα...

p.s. Και όποιος δεν έχει δει αρκετά τον JJ, του προτείνω το game 4 από τη σειρά με τους Celtics στον πρώτο γύρο του 2008, για να δει τι σημαίνει παίρνω τη μπάλα όταν αυτή καίει, απέναντι στην καλύτερη άμυνα και ομάδα εκείνης της Χρονιάς. (το οποίο δε θυμάμαι που το έχω και μάλλον θα το ξανακατεβάσω...)
Air and King
QUOTE(aegeansheed @ Dec 27 2009, 00:26 ) *
@Air and King: Bibby who??? blink.gif Για τον Crawford μάλλον μιλάς, γιατί Bibby στους Hawks δεν υπάρχει φέτος. Εκτός αν μιλάς θεωρητικά, συζήτηση στην οποία δε συμμετέχω εδώ. Όταν η μπάλα καίει είναι πάντα στα χέρια του JJ, δεν την παίρνει κανένας Bibby και κανένας Smith. Ο Smith είναι περίπτωση Stoudemire, που τον κάνει μάγκα ο Bibby κυρίως με τις πάσες του και βασίζεται στα αθλητικά του προσόντα. Πιο impact τώρα...

p.s. Και όποιος δεν έχει δει αρκετά τον JJ, του προτείνω το game 4 από τη σειρά με τους Celtics στον πρώτο γύρο του 2008, για να δει τι σημαίνει παίρνω τη μπάλα όταν αυτή καίει, απέναντι στην καλύτερη άμυνα και ομάδα εκείνης της Χρονιάς. (το οποίο δε θυμάμαι που το έχω και μάλλον θα το ξανακατεβάσω...)

Ο Κρωφορντ ερχεται απο τον παγκο και βοηθαει και αποδειχτηκε πολυ καλη κινηση!
Μαλλον εγω θα επρεπε να απορησω για αυτα που λες για τον Μπιμπι!Δεν εχει βαλει μεγαλα σουτ ο Μπιμπι με την Ατλαντα?
Δεν νομιζω επισης οι πασες του Μπιμπι να παιζουν ρολο οταν μιλαμε για ενας απο τους 3-4 καλυτερους Αμυντικους του Πρωταθληματος τον Τζος Σμιθ και μακραν καλυτερο αμυντικο των Χωκς.....γιατι και η αμυνα ειναι μερος του Impact!O Μπιλ Ρασσελ πηρε 11 πρωταθληματα με πρωτο του μελημα την αμυνα!Ποιες πασες του Μπιμπι?Με την ιδια λογικη ολους τους Λεικερς την δεκαετια του 80 τους εκανε μαγκες ο Ματζικ και οι πασες του κατι που σαφεστατα δεν ειναι ετσι απολυτως!

Το Game 4 το εχω δει αλλα ειναι ενα παιχνιδι....Σου πρωτεινω να δεις το 2ο παιχνιδι του 2009 Ροκετς-Μπλειζερς!Μεμονομενα θα μιλαμε?

Eπισης το τελευταιο μεγαλο σουτ των Χωκς ηταν του Μπιμπι περυσι με τους Ροκετς!Αρα γενικα δεν μπορεις να πεις ποιος Μπιμπι οταν καιει η μπαλα.....επειδη μιλαμε για διαφορα Μηνων!Και ο Τζοε Τζονσον και ο Μπιμπι(που ειναι και πιο ψημενος απο Σακραμεντο εποχες) οταν η μπαλα καιει ειναι ικανοι!

Σαφεστατα εχουμε βγει ΟφΤοπικ αλλα πανω σε κουβεντες θα γινει και αυτο...Τι να κανουμε....
Αν θελει καποιος Μοντ ας τα μεταφερει!
Gravedigger
QUOTE (aegeansheed @ Dec 27 2009, 00:26 ) *
Ο Smith είναι περίπτωση Stoudemire, που τον κάνει μάγκα ο Bibby κυρίως με τις πάσες του και βασίζεται στα αθλητικά του προσόντα. Πιο impact τώρα...

Αυτό θα κάνω πως δεν το διάβασα και θα συνεχίσω να παρακολουθώ την συζήτηση tongue.gif

Εγώ το ανάποδο βλέπω πάντως.Ο Bibby πετάει την μπάλλα όπου νάναι γιατί ξέρει ότι από κάπου θα έρθει ο Smith και θα την καρφώσει...!
a bullet for your head
Ενα χαριτωμενο βιντεακι..

a bullet for your head
Ο Μπραντον Ροι εκανε πολυ χαρουμενη τη μαμα του & της εκανε μαλλον το καλυτερο δωρο για τα γενεθλια της,με το να της ανακοινωσει οτι επιλεχθηκε για 3 συνεχομενη φορα στο All Star Game... smiley.gif
Ο κοουτς Σλοαν ανεφερε πως δεν θα μπορουσε να φανταστει την ομαδα χωρις τον Μπραντον...& πως ειναι πλεον απ τους καλυτερους παικτες της λιγκα..
Νομιζω οτι οταν αυτα τα λογια βγαινουν απ τα χειλη του κοουτς Σλοαν,αποτελουν μεγαλο παρασημο για τον Μπραντον...
http://blog.oregonlive.com/behindblazersbe..._makes_mom.html

Ελπιζω σε καμια διετια,αναφερομενος στον Μπραντον,να κανω λογο(και να κανουν ολοι..),για το καλυτερο SG της λιγκα...
a bullet for your head
Τι δηλωσε σε συνεντευξη τυπου ο Μπραντον,σχετικα με τη 3η συνεχομενη κληση του σε All Star Game...
http://blog.oregonlive.com/blazers/2010/01...me_all-sta.html
Air and King
Ο Μπραντον Ροι ειχε 41π,8ρ,3ασ,2κλ,1κοψ...στη νικη επι των Ουωρριορς....
Παρα τους τραυματισμους που τον ταλαιπωρησαν φετος οπως και ολη του την ομαδα φροντισε να υπενθυμισει την μεγαλη του κλαση και οτι ειναι ενας απο τους 3 κορυφαιους σουτινγκ γκαρντ στην λιγκα
a bullet for your head
Μια συνεντευξη 9:29 λεπτων του Μπραντον,ο οποιος σχολιαζει αρκετα πραγματα..
http://blog.oregonlive.com/behindblazersbe...r_all-star.html
a bullet for your head
Και ενω αποφασιστηκε ο Μπραντον Ροι να μην ταξιδεψει στο επομενο road trip(κοντρα στους Ουωρριορς-Τζαζ-Ναγκετς),προκειμενου να ξεκουραστει & να κοιταξει την αποκατασταση του,ο Κρις Ουεμπερ πιστευει πως ισως θα ηταν καλυτερο,ο Μπραντον να μεινει εκτος για ολη την υπολοιπη σεζον...
http://www.nba.com/2010/news/features/art_...ture/index.html

Η αποψη του εχει μια βαση,ομως θα ηθελα να αφησει & ενα ''παραθυρο'' ανοιχτο,για την περιπτωση που οι Μπλειζερς προκριθουν στα πλει-οφς.
Γιατι μπορει οντως οι Μπλειζερς να μην συγκεντρωνουν & πολλες πιθανοτητες για την κατακτηση του τιτλου,ομως & περσι,κανενας δεν μπορουσε να φανταστει οτι θα πετυχαιναν 50 νικες στην κανονικη περιοδο & οτι θα ηταν ανταγωνιστικοι στην σειρα των αγωνων κοντρα στους Σανς.(αν καποιες συγκυριες τοτε ηταν ευνοικοτερες,ισως & να ειχαν καλυτερη τυχη)..
Πρωτιστως θα πρεπει να δοθει εμφαση & προτεραιοτητα στην αποκατασταση του Μπραντον,ο οποιος αποτελει μεγαλο κεφαλαιο & επενδυση για την ομαδα.
Και η ομαδα να συσπειρωθει,συγκεντρωθει & να βρει τον ρυθμο της,ενω παραλληλα να γινει & καποιο καλο trade,καθως υπαρχουν & συμβολαια που ληγουν & ταλεντα για να δοθουν & μελλοντικα ντραφτ πικς...πρωτοβουλιες δεν βλεπω να λαμβανονται...
Και αν τα πραγματα διαφοροποιηθουν στην συνεχεια του πρωταθληματος προς το καλυτερο,να υπαρχει & το option,ο Μπραντον να επιστρεψει ξεκουραστος,υγιης & σε καλη φυσικη-ψυχολογικη-πνευματικη κατασταση..
duncan21
KΡΙΜΑ...

Εχω ξενερωσει απιστευτα βλεποντας εναν ακομη αγαπημενο μου παικτη να χτυπιεται απο τραυματισμους.Δεν το αξιζει ο Μπραντον αυτο...

edit:Ελπιζω να επανελθει απολυτως υγιης αλλα δε πιστευω(ειμαι σιγουρος δηλαδη) οτι προκειται να φτασει ποτε το peak του...
gallistis
τελικα το σταματησε...

http://nba.sport24.gr/article/1530335/aposuretai-o-roy
morfi
QUOTE(gallistis @ Dec 10 2011, 11:20 ) *
τελικα το σταματησε...

http://nba.sport24.gr/article/1530335/aposuretai-o-roy

Έπαθα σοκ στο άκουσμα της είδησης. Το ΝΒΑ τον έχει ανάγκη.
duncan21
Νταξ,τι να πω... sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif







Με 3 λέξεις:LEADER,CLUTCH,ΠΑΙΚΤΑΡΑ...Thank you BRoy7...




Leon_cp3
Κάτι ο Ρόι, κάτι ο Σακ,κάτι ο Πέτζα,κάτι ο Γιάο,κάτι ο Μπιγκ Ζ,κάτι ο Μακ Ντάις ακόμη ακόμη, το ΝΒΑ από φέτος φτωχαίνει αρκετά. Έστω και αν σχεδόν όλοι για διάφορους λόγους δεν ήταν σε θέση να προσφέρουν πολλά πια.

Eυτυχώς βέβαια οι δεξαμενές των ταλέντων από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δε στερεύουν εύκολα. Αλλά κάποιες προσωπικότητες εμφανίζονται μία στις 1000.
morfi
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 21 2011, 22:02 ) *
Κάτι ο Ρόι, κάτι ο Σακ,κάτι ο Πέτζα,κάτι ο Γιάο,κάτι ο Μπιγκ Ζ,κάτι ο Μακ Ντάις ακόμη ακόμη, το ΝΒΑ από φέτος φτωχαίνει αρκετά. Έστω και αν σχεδόν όλοι για διάφορους λόγους δεν ήταν σε θέση να προσφέρουν πολλά πια.

Eυτυχώς βέβαια οι δεξαμενές των ταλέντων από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δε στερεύουν εύκολα. Αλλά κάποιες προσωπικότητες εμφανίζονται μία στις 1000.

Φτωχαίνει επειδή φεύγει ο Πέτζα; rolleyes.gif
Leon_cp3
QUOTE(morfi @ Dec 21 2011, 22:05 ) *
Φτωχαίνει επειδή φεύγει ο Πέτζα; rolleyes.gif


Όσο και να το κάνεις,είναι μεγάλη φυσιογνωμία. Μέχρι και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι το παραδέχονται πλέον,που αρχικά τους έπιαναν τα γέλια στο άκουσμα του ότι κάτι θα καταφέρει.
morfi
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 21 2011, 22:08 ) *
Όσο και να το κάνεις,είναι μεγάλη φυσιογνωμία. Μέχρι και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι το παραδέχονται πλέον,που αρχικά τους έπιαναν τα γέλια στο άκουσμα του ότι κάτι θα καταφέρει.

Μεγάλη φυσιογνωμία είναι ένας παίκτης που μπορείς να πεις ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλύτερο από απλά ένα καλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων.
Leon_cp3
QUOTE(morfi @ Dec 21 2011, 22:09 ) *
Μεγάλη φυσιογνωμία είναι ένας παίκτης που μπορείς να πεις ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλύτερο από απλά ένα καλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων.


H φυσιογνωμία αρχικά δε στηρίζεται αμιγώς στα μπασκετικά κατορθώματα. Από κει και πέρα όμως Ευρωπαίοι με 17 πόντους μ.ο. καριέρας στο ΝΒΑ δε συναντώνται κάθε μέρα.Ούτε με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδα που κόντραρε τους Λέικερς στο πικ του Σακ. Και ας τα έβαζε και με βολές. rolleyes.gif
j-kidd13
QUOTE(morfi @ Dec 21 2011, 23:09 ) *
Μεγάλη φυσιογνωμία είναι ένας παίκτης που μπορείς να πεις ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλύτερο από απλά ένα καλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων.

4 σεζον με πανω απο 20 ποντους μο,και αλλες 4 απο 17 μεχρι 19 ποντους μο.....νομιζω ειναι κατι.....
morfi
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 21 2011, 22:12 ) *
H φυσιογνωμία αρχικά δε στηρίζεται αμιγώς στα μπασκετικά κατορθώματα. Από κει και πέρα όμως Ευρωπαίοι με 17 πόντους μ.ο. καριέρας στο ΝΒΑ δε συναντώνται κάθε μέρα.Ούτε με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδα που κόντραρε τους Λέικερς στο πικ του Σακ. Και ας τα έβαζε και με βολές. rolleyes.gif

Μπορεί, αλλά μεγάλη φυσιογνωμία λέγεται και αυτός που στη κατάλληλη ώρα θέλει τη μπάλα στα χέρια του και μπορεί να καταφέρει κάποια πράγματα και καταστάσεις με αυτήν εκείνες τις στιγμές. Ο Πέτζα όχι μόνο δεν ήθελε τη μπάλα αλλά και όσες φορές την είχε, ειδικά στα πλέι οφ, δεν κατάφερε να κάνει και πολλά.

QUOTE(j-kidd13 @ Dec 21 2011, 22:13 ) *
4 σεζον με πανω απο 20 ποντους μο,και αλλες 4 απο 17 μεχρι 19 ποντους μο.....νομιζω ειναι κατι.....

Μα δεν λέω ότι δεν είναι κάτι. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ο τρόπος που έβαζε αυτούς τους πόντους. Ξερά σουτ από εδώ και από εκεί, χωρίς καμία παραπάνω έμπνευση όχι μόνο για σκοράρισμα αλλά και για να μοιράσει τη μπάλα στους συμπαίκτες του.
Leon_cp3
QUOTE(morfi @ Dec 21 2011, 22:16 ) *
Μπορεί, αλλά μεγάλη φυσιογνωμία λέγεται και αυτός που στη κατάλληλη ώρα θέλει τη μπάλα στα χέρια του και μπορεί να καταφέρει κάποια πράγματα και καταστάσεις με αυτήν εκείνες τις στιγμές. Ο Πέτζα όχι μόνο δεν ήθελε τη μπάλα αλλά και όσες φορές την είχε, ειδικά στα πλέι οφ, δεν κατάφερε να κάνει και πολλά.


Μα δεν λέω ότι δεν είναι κάτι. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ο τρόπος που έβαζε αυτούς τους πόντους. Ξερά σουτ από εδώ και από εκεί, χωρίς καμία παραπάνω έμπνευση όχι μόνο για σκοράρισμα αλλά και για να μοιράσει τη μπάλα στους συμπαίκτες του.


Εντάξει δεν είπαμε ότι ήταν και ο Σακ στο σέρβικο του. tongue.gif Απλά μίλησα για ένα "συνδυασμό" παιχτών που αποφάσισαν να αποχωρήσουν φέτος και όλο και κάτι θα χάσει το μάτι μας.
Εγώ του έχω και μια αδυναμία παραπάνω σίγουρα,όντας το πρώτο παιδικό μπασκετικό μου είδωλο,και ας μας είχε σκοτώσει με τον ΠΑΟΚ τότε...
baskethood
QUOTE (morfi @ Dec 21 2011, 22:09 ) *
Μεγάλη φυσιογνωμία είναι ένας παίκτης που μπορείς να πεις ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλύτερο από απλά ένα καλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων.

Είναι ο τέταρτος σε εύστοχα τρίποντα (όχι ποσοστό) στην ιστορία του ΝΒΑ πίσω από Αλλεν, Μιλλερ και Κιντ. Αυτό και μόνο τον κάνει μεγάλη φυσιογνωμία. Οχι μεγάλη προσωπικότητα ή άλλες τέτοιου τύπου φανφάρες, αλλά μεγάλη φυσιογνωμία σίγουρα.
koutsou10
QUOTE(morfi @ Dec 21 2011, 22:16 ) *
Μπορεί, αλλά μεγάλη φυσιογνωμία λέγεται και αυτός που στη κατάλληλη ώρα θέλει τη μπάλα στα χέρια του και μπορεί να καταφέρει κάποια πράγματα και καταστάσεις με αυτήν εκείνες τις στιγμές. Ο Πέτζα όχι μόνο δεν ήθελε τη μπάλα αλλά και όσες φορές την είχε, ειδικά στα πλέι οφ, δεν κατάφερε να κάνει και πολλά.


Μα δεν λέω ότι δεν είναι κάτι. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ο τρόπος που έβαζε αυτούς τους πόντους. Ξερά σουτ από εδώ και από εκεί, χωρίς καμία παραπάνω έμπνευση όχι μόνο για σκοράρισμα αλλά και για να μοιράσει τη μπάλα στους συμπαίκτες του.


ειμαστε λιγο οφ τοπικ αλλα τελοσπα...

για μενα μονο κ μονο που εχει ψηφιστει κ κοντραριστει με τρομερους σουπερ σταρ για mvp κανονικης διαρκειας ειναι απο τις λιγες ευρωπαικες μπασκετικες φυσιογνωμιες που εχουν περασει απο τον μαγικο κοσμο κ εχουν αφησει το στιγμα τους...

εδω οι φιλαθλοι των βασιλιαδων ψηφισαν να ανεβασουν στο ταβανι το νουμερο 16,μαζι με του ντιβατς κ του γουεμπερ. thumbsup.gif ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ

οσον αφορα τον ροι πραγματικα ειναι πολυ κριμα.ελπιζω τουλαχιστον να τον δουμε σε καμια θεση(σαν μανατζερ η στο τιμ των προπονητων) στους πορτλαντ για να ειναι κοντα στην ομαδα...
aegeansheed
Εύχομαι μια μέρα να βρεθεί ξανά πίσω στο ΝΒΑ ως coach. Και να βρεθεί στο τιμόνι των Blazers.

Former NBA player Brandon Roy has been named the Naismith National High School High School Coach of the Year, the Atlanta Tipoff Club announced Monday
QUOTE
Former NBA player Brandon Roy has been named the Naismith National High School High School Coach of the Year, the Atlanta Tipoff Club announced Monday.

Roy coached Seattle's Nathan Hale High School to a 29-0 record this season, culminating in a Washington 3A state championship victory. Nathan Hale High School star forward Michael Porter Jr., was named player of the year.

The school hired Roy in June 2016 after the program only won three games the previous year.

For the second consecutive year and just the third time ever, a player and coach from the same school won both awards. Last year, current UCLA star Lonzo Ball and Chino Hills High School coach Steve Baik were both honored.

“Michael was the leader of a talented team which worked hard and never lost sight of their end goal—a perfect season and winning a state title,” said Eric Oberman, executive director of the Atlanta Tipoff Club. “Coach Roy was the steady guidance who motivated this team to improve every single game and ultimately they both were rewarded by winning Naismith awards.”
SG3ptshooter


Την ώρα που έφτασαν οι Blazers τους Nuggets στην όγδοη θέση, ο καθένας με τον πόνο του βλέπει 40αρες Roy vs DEN.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.