QUOTE(giopride @ Jun 9 2008, 19:39 )
αν έχετε διαβάσει κάποιο ποστ μου οπουδήποτε στο σάιτ θα έχετε παρατηρήσει ότι με τη διαιτησία δεν ασχολούμαι και δεν την σχολιάζω.
Ασχολεισαι και την σχολιαζεις:
QUOTE(giopride @ Jun 9 2008, 05:19 )
αν δε σφυρίξουνε λίγο πιο νορμάλ οι διαιτητές θα τελειώσει πολύ νωρίς το ματς ...
τι πράγμα είναι αυτό σήμερα ... σαφώς έχουν ενέργεια οι σέλτικς αλλά δεν κάνουν κάτι το φοβερό . αν δινόντουσαν μερικά φαόυλ παραπάνω στην άμυνά τους δε θα υπήρχε τέτοια διαφορά στο σκόρ .
+
QUOTE(giopride @ Jun 9 2008, 05:33 )
17-10 τα φάουλ στο ημίχρονο ... υπερβολή για τελικούς
Simple as that.
όποιος δεν είδε ότι η διαιτησία ήτανε κακή χθες έβλεπε απλά άλλο ματς.
Εγω απο την αλλη πιστευω:
Οποιος δεν είδε ότι η
διαιτησία ήτανε καλή χθες έβλεπε απλά άλλο ματς.
Ακομα, αυτος που μιλαει για διαιτησια πρεπει να παραθεσει και τις φασεις που υποστηριζει οτι αδικηθηκε η οποια ομαδα.
Λες: "17-10 τα φάουλ στο ημίχρονο ... υπερβολή για τελικούς"
Συγκεκριμενες φασεις εχεις να παραθεσεις? Γιατι αυτη η γενικολογια οδηγει απλα σε εντυπωσεις και σε συμπερασματα που δεν μπορουν να σχολιαστουν και να ελεγχθουν....
Επισης αν εγιναν τα φαουλ γιατι να μην δινονταν? Οι Σελτικς επαιζαν πολυ απο μεσα οποτε δικαιολογουνται τα φουλ.
Και επιμενω στην αποψη μου:
3 σφυριγματα παρατραβηγμενα(δινονται-δεν δινονται) παραπανω πηραν οι Σελτικς και αυτο ηταν ολο. QUOTE
η διαφορά είναι ότι οι lakers δεν πάιζουν physical άμυνα για να τους σφυρίζουν τόσα φάουλ όπως χθες. τα φάουλ που δινόντουσαν ήταν σε ντράιβ των σέλτικς. αυστηρότατα για τελικούς ΝΒΑ. αλλά δεν τα δίνανε και στις 2 πλευρές .
Εγω ειδα οτι τα δινανε.....
από τις κλασσικές κινήσεις odom , που "επιτίθεται" στη ρακέτα δεν πήραν ούτε 1 βολή. αντίθετα ο τεχνίτης powe πήρε 13 με τις ίδιες και πιο άγαρμπες κινήσεις.
Πες φαση, λεπτο και δευτερολεπτο. Αλλιως δεν εχει νοημα.....
η διαφορά δε θα ανέβαινε τόσο χωρίς αυτές τις βολές , ούτε θα εκνεύριζε τους lakers από το 8ο λεπτό με τα 2 φάουλ του κόμπι .
Το 1ο φαουλ κατα του Κομπι ηταν μεσα στα 3 παρατραβηγμενα σφυριγματα που προειπα. Δινοταν ομως. Τουλαχιστον αυτος εχει κερδισει χιλιαδες τετοια! Ποιος διαφωνει?
Το 2ο επιθετικο ομως που εκανε ηταν καθαρο! Οποτε που ειναι η αδικια?
Οταν κερδιζε ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ φαουλ πχ στο 3ο και 2ο παιχνιδι με τους Τζαζ, με αυτο που του δωθηκε πανω στον Αλεν, τοτε ηταν καλα?
η τεχνική που δεν πήρε ο pjbrown αλλά πήρε ο κόμπι τι σου φάνηκε , καλό σφύριγμα ? τελικοί ΝΒΑ είναι κι έχω απαιτήσεις και από τους διαιτητές να μη χαλάνε το ματς .
Δεν θυμαμαι τι εννοεις, αλλα αυτη η μη δωθεισα τεχνικη(αν ηταν) δεν αντισταθμιζεται με:
Μια πολυ κρισιμη φαση στο τελος εκει οπου ο Ραντμανοβιτς καρφωσε και μειωσε σε 100-104 κανοντας καθαρα 3 βηματα? Εκει εδωσαν την ευκαρια στους Λεικερς να μεινουν στο παιχνιδι.
Πως καταφεραμε και καναμε τοπικ του ΝΒΑ, τοπικ διαιτησιας?
όσο για τον γκαρνέτ: 9/22-24π,13ρ και 7/19-17π, 14ρ .[αντίστοιχα ο γκασόλ είχε 6/11-15π, 8ρ και 8/12-17π, 10ρ] αν αυτά τα θεωρείτε καλά νούμερα για τον γκαρνέτ πάω πάσο. αν νομίζετε ότι είναι τόσο καλός στα 2 πρώτα ματς , τι να πω ...
Πολυ καλος δεν ειναι γιατι ειναι αστοχος, αλλα παιζει πολυ καλη αμυνα και αν προσεξεις βαζει τα καλαθια που πρεπει, εκει στις κρισιμες καμπες του παιχνιδιου και στα 2 παιχνιδια(στο 1ο εχασε και καποια κρισιμα).
και εννοείται ότι πρέπει να ανέβει ο πάγκος του la . μακάρι να πλακώσει τις 40άρες ο κόμπι αλλά δε νομίζω ότι θα κερδίσει έτσι 4 ματς .
Οι Λεικερς δεν πρεπει να το ριξουν εκει. Να περιμενουν να βαλει ο Κομπε 40αρες δηλαδη, γιατι αν στηριχτουν εκει τοτε εχασαν ηδη! Πρεπει να παιξουν οπως επαιζαν ολη τη χρονια. Κατι που δεν εκαναν ειδικα στο χθεσινο παιχνιδι. Δειχνουν σχετικα αποσυγκεντρωμενοι.