Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑ 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3
tekton
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 70-66

Ευγενής προσφορά των ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ στους αντιπάλους. Σε όλο το ματς τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ήταν μπροστά με 5- 12 πόντους. Στο τέλος ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έπιασε το σκορ. Στα 25 '' πριν το τέλος τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ κέρδιζαν με 66-65. Εκεί με τρίποντο και ανάποδο φάουλ του διαιτητή + τεχνική ποινή, διαμορφώθηκε το σκορ. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει κάτι επι της ουσίας, αλλά τα Βριλήσσια αν θέλουν να πρωταγωνιστήσουν πρέπει να είναι πιο σοβαρά.
gavronick
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 60 - 51
tekton
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 16-70
gavronick
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΓΚΡΑΒΑ 70 - 39
tommie1983
Για τον 9ο όμιλο ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ- ΑΕΝΚ Β' 2(+8-10)...

Πλασματική η διαφορά, διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε ντέρμπυ. Φοβερή προσπάθεια από τα παιδιά του Διονύσου που κατέβηκε με 7 παίχτες, κατώτερη του αναμενομένου η ΑΕΝΚ..
Gkos
Και γω πήγα σε μια αναμέτρηση  Β εφήβων σήμερα(πάω σε αρκετές απλά δεν προλαβαίνω να γράφω).
Παρευρέθηκα λοιπόν,στο Ολύμπιο,στο κλειστό του Πλάτωνα,να δω την αναμέτρηση εφήβων μεταξύ της γηπεδούχου και της Τριπλής Κορώνας.

Πλάτώνας-Τριπλή Κορώνα 40-65(10-20,23-31,35-47,40-65)

Παρότι η Τριπλή Κορώνα νίκησε εύκολα μια αξιοπρεπέστατη ομάδα β εφήβων ,δεν (με) έπεισε ότι μπορεί να φτάσει στο τέλος...
Όπου τέλος, η άνοδος.
Δεν τα κατάφερε πέρυσι με σαφώς ανώτερο υλικό(έχουν αποχωρήσει αρκετοί 98ρηδες, όλο το "χάλκινο" παιδικό του 13-14 ),θα το καταφέρει φέτος ;
Τεράστιο πρόβλημα το (μακρινό ) σουτ,δεν φάνηκε να το έχει κανείς μα κανείς,όλο το παιγχνίδι της ομάδας ήταν στο ανοιχτό γήπεδο και στο ποστ.
Πάντως ήταν και δυο παιδιά εκτός αποστολής,ο ένας πρέπει να ήταν ο Γερογιάννης.
Ο 15  πολύ καλός,αλλά μου έδινε την εικόνα ότι βαριόταν που ζούσε.


Για Πλάτωνα τι να πω,συμπαθητικοί ήταν,δυο παιδάκια ήταν από το περσινό παιδικό του Παπαγου,κοντή ομάδα,υστερούσαν σε κορμιά ,πάλεψαν πολύ.
Οκ.


Στα του αγώνα,η Τριπλή είχε μια πολύ καλή α περίοδο που έτρεξε πολύ και θα μπορούσε να νικάει και 20 πόντους.
Στην β περίοδο ο Πλατωνας αφυπνίστηκε ,σταματησε τα λάθη,κράτησε 5 λεπτά αποντη την φιλοξενούμενη,μείωσε 16-20 και 20-24 πιο μετά για να φτάσουμε στο 23-31 της ανάπαυλας.
Το ματς ήταν ντέρμπι ως το 27' (35-41) ,εκει οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ενα 6-0 και και στην τέταρτη περίοδο σαν να παρέδωσε πνεύμα η γηπεδούχος.
Αυτά.
tommie1983
Δεν ξέρω αν έχει κάποιος πάει στο γήπεδο του Διονύσου αλλά απορώ πώς επιτρέπεται να γίνονται αγώνες εκεί. Δεν μιλάω για το απαράδεκτο δάπεδο και το ότι δεν υπάρχει φωτεινός πίνακας, ούτε καν διακοσμητικός. Έχει τις γνωστές σε όλους μας μπασκέτες ανοιχτού γηπέδου με τον σιδερένιο κορμό και δεν έχει μπει κανείς στον κόπο να βάλει κάποιο μαξιλαράκι- προστατευτικό κλπ..τραγικά πράγματα, προέχει πάνω από όλα η ασφάλεια των παιδιών..
Gkos
Υπάρχει κλειστό Διονύσου;
Τελευταια φορά που πήγα τους θυμαμαι να έχουν έδρα το κλειστό της Ανοιξης(που βρίσκεται μέσα σε δημοτικό σχολείο),που μπορει να μην έχει παρκέ,αλλα μια χαρά το θυμάμαι να ειναι !
tekton
QUOTE(Gkos @ Oct 5 2015, 10:40 ) *
Υπάρχει κλειστό Διονύσου;
Τελευταια φορά που πήγα τους θυμαμαι να έχουν έδρα το κλειστό της Ανοιξης(που βρίσκεται μέσα σε δημοτικό σχολείο),που μπορει να μην έχει παρκέ,αλλα μια χαρά το θυμάμαι να ειναι !

Ο φίλος πρέπει να εννοεί το ανοιχτό γήπεδο που είναι πράγματι απαράδεκτο.
tommie1983
QUOTE (Gkos @ Oct 5 2015, 10:40 ) *
Υπάρχει κλειστό Διονύσου;
Τελευταια φορά που πήγα τους θυμαμαι να έχουν έδρα το κλειστό της Ανοιξης(που βρίσκεται μέσα σε δημοτικό σχολείο),που μπορει να μην έχει παρκέ,αλλα μια χαρά το θυμάμαι να ειναι !

Όχι,στο κλειστό της Άνοιξης έπαιζαν τα τελευταία 3 χρόνια, από φέτος πήγαν στο δικό τους καινούριο κλειστό, που είναι χειρότερο και από αρκετά ανοιχτά,ειδικά στο θέμα ασφάλειας όπως αναφέρω πιο πάνω. Το γήπεδο αυτό είναι ψηλά στην λεωφόρο Διονύσου, στον δρόμο που οδηγεί μέσω βουνού προς Ν.Μάκρη-Μαραθώνα. Για όποιον ξέρει την περιοχή είναι απέναντι ακριβώς από το ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Dwyane ''the flash'' Wade
Ωραίο παιχνίδι χτες το Πανερυθραικός - Ζωγράφου με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το διπλό.
Μπροστά σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Ζωγράφου που προηγήθηκε ακόμα και με 11 πόντους. Άναρχο γενικά μπάσκετ και από τις δύο ομάδες αλλά γρήγορο και επιθετικό ενώ και οι δύο τους φαίνονται γυμνασμένοι καθότι ήταν αρκετά αθλητικοί για αυτό το επίπεδο(εικόνες από τις άλλες ομάδες του ομίλου δεν έχω). Τον Πανερυθραικό τον κράτησε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος ο Νο 11 με απανωτά κρίσιμα τρίποντα αλλά αυτό δεν ήταν από μόνο του αρκετό.
Gkos
Για τον ίδιο όμιλο,στου Ζωγράφου,ο ΦΟΑ επιστρέφοντας από το -16, επιβλήθηκε της Ενωσης Ιλίου με 86-82 στην τρίτη παράταση!!!

Στους 36(4) σταμάτησε ο Παντελής Σκορδάς για την πλευρά των ηττημένων !
erasitexnis
ΚΟΡΩΠΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 73-75
Εξαιρετικα ενδιαφερον και ομορφο παιχνιδι, το σκορ τα λεει ολα, με τις δυο ομαδες να ειναι συνεχεια σε αποσταση οχι μεγαλυτερη απο 5 ποντους. Στο τελος κερδισε ο πιο ψυχραιμος και ωριμος ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Stamatis10
Μιας και αναφερθηκατε στο 4ο ομιλο να πουμε πως και η κερατεα εχασε απο τη Νεα Μακρη (Β) για 60 ποντους σχεδον 90-32...
Αν και πολυ νωρις για προβλεψεις η Νεα Μακρη πιστευω ειναι η καλυτερη ομαδα της Β κατηγοριας..εδω και 3 χρονια τα παιδια προκρινονται στα μπαραζ με αποκορυφωμα περσυ και την ανοδο τους στην Α..
Οι 97αρηδες ειναι αυτοι που ανεβασαν την ομαδα αλλα δεν την εκπροσωπουν δτην Α λογο ηλικιας..τα αποτελέσματα μιλανε απο μονα τους αν και εχουν αντιμετωπισει εύκολους αντιπαλους οι διαφορες τους ειναι ανω των 20 ποντων..γρηγορο εκρηκτικό μπασκετ με χημεια...εχετε το νου σας στη Νεα Μακρη λοιπον που βλεπω να ανεβαινει και δευτερη χρονια..καθως η καθοδος απο την Α θεωρειται δεδομενη
Gkos
QUOTE (Stamatis10 @ Oct 6 2015, 11:44 ) *
εχετε το νου σας στη Νεα Μακρη λοιπον που βλεπω να ανεβαινει και δευτερη χρονια..καθως η καθοδος απο την Α θεωρειται δεδομενη


Γίνεται κάτι τέτοιο ????
Να πέσει η ομάδα και συγχρόνως να ανέβει από την Β ?
Χαχα καλό ! smiley.gif


Μιας και μιλάμε για δυνατές ομάδες της Β εφήβων ,υπάρχει και η ΑΕΨ στον τρίτο όμιλο ,όπου ενισχυμένη με τον Τζόι Γκάτζο και τον Λευτέρη Χρυσό ( πέρυσι ΚΑΠ ) που συμμετέχουν και στο αντρικό , μετράει 3/3 περνώντας και από το Σαλούν την προηγούμενη βδομάδα .



"Παπάγος - Ψυχικό (Έφηβοι) 72-78

Τα Δεκάλεπτα: 16-12, 16-25, 20-16, 20-25

Παπάγος (Πουλίδης): Καρρόκης 3(1), Ρέκκας 17(3), Κατιντζάρος, Γιαννούτσος 2, Οικονόμου 17(3), Λιάσσας 11(2), Γεωργιάδης 9, Καζάντζας, Σάκκης 7, Παπαπέτρος 6

Ψυχικό (Τσολάκος): Αρμπελιάς, Παπαθεοδώρου, Σακελλαρίου 13(3), Μερζάνης 2, Λιάγκας, Κοττάς 11, Χρυσός 22(1), Οουντίντζο 5, Γκάτζο 23(3), Παπαμπίδης, Αναστασόπουλος, Μόσχος 2

http://www.acpapagou.gr/index.php/55-cat-m...xu19092015.html "
gavronick
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ - ΦΙΛΟΘΕΗ 42 - 73
Gkos
Deree-Νέα Μάκρη  70-81

(24-24,42-50,59-66,70-81)


Καλή η Νέα Μάκρη,αλλά υπάρχουν καλύτερα εφηβικά.
Dwyane ''the flash'' Wade
5η αγωνιστική, 12ος όμιλος

Φιλοθέη-Αστέρας Πατησίων 79-53

Πολύ ωραίο παιχνίδι χτες το βράδυ στο ανοικτό της Φιλοθέης. Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και φαινόταν πως θα χτυπούσε το ματς μέχρι τέλους όμως η έλλειψη βάθους στον πάγκο δεν του το επέτρεψε. Μέχρι το ημίχρονο (σκορ 33-34) βλέπαμε ένα ντέρμπι. Ο Αστέρας έβρισκε συνεχώς λύσεις στον αιφνιδιασμό μετά από αμυντικό ριμπάουντ ενώ εκείνο το διάστημα η Φιλοθέη φαινόταν μπουκωμένη επιθετικά ενώ ατύχησε να έχει τον βασικό ψηλό της (Τσιτσίρης) με 4 φάουλ από το 13ο λεπτό. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως το σκηνικό άλλαξε. Ο Αστέρας άρχισε να κουράζεται και η Φιλοθέη βρήκε λύσεις επιθετικά κυρίως από τα 6,75. 3 επιθέσεις και 3 τρίποντα στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου και η πλάστιγγα γύρισε. Στο 4ο δεκάλεπτο το νερό είχε μπει για τα καλά στο αυλάκι για τους γηπεδούχους οι οποίοι έβρισκαν λύσεις από παντού (3 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων) ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κολλήσει (μόλις 8 πόντους στο δεκάλεπτο).
Συμπερασματικά κατά την γνώμη μου μεγάλο ρόλο έπαιξε ο πλουραλισμός της Φιλοθέης στην επίθεση και η έλλειψη βάθους του Αστέρα που ξέμεινε από λύσεις. Ο Τουτούνης έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά τον αιφνιδιασμό όμως ο Αστέρας είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα απέναντι σε οργανωμένη άμυνα ενώ δεν υπάρχει και καθόλου τρίποντο στην ομάδα.
Συγχαρητήρια πάντως σε όλα αυτά τα παιδιά αυτών των ομάδων που κοπανιούνται στα ανοικτά γήπεδα με κάθε είδους καιρικές συνθήκες και χάνοντας αρκετές προπονήσεις.
Δεκάλεπτα: 15-23, 18-11, 20-11, 26-8.

Πόντοι ομάδων:
Φιλοθέη: Χανιώτης 24, Καλόγλου 10, Τσικριτέας 10, Παναγιώτου Ε. 9, Τσιτσίρης 9, Παναγιώτου Κ. 6, Μαρκοζάνης 6, Κούδας 4. Προπονητής: Τασάκος.
Αστέρας Πατησίων: Γκουρτσιάνι 17, Γιώτης 16, Σουλούνιας 7, Δανακούρτης 4, Στούπας 2, Νίκας 2, Μερκούρης 2, Πάγκαλος 1. Προπονητής: Τουτούνης.

Διαιτητής: Σακκής
Gkos
Αν κανείς ενδιαφέρεται,στις 22:20 κάπου έχει Ηλυσιακό-ΑΕΚ και η ΑΕΚ θα ειναι και με Μωραίτη και Καμαριανό,ενώ και ο Ηλυσιακός με όλα τα όπλα(και με Λιγνό.)
Gkos
Ηλυσιακός-ΑΕΚ 61-68 (20-16,44-38,55-50,61-68)

Ξέμεινε από δυνάμεις ο Ηλυσιακός ,που προηγήθηκε μέχρι και 12.
Τώρα ο όμιλος έχει γίνει ...
τρελος
TΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ
14-10-20015
Ερχομενος στο γηπεδο του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ να παρακουλουθησω το αγωνα μπασκετ μεταξη τω εφηβικων ομαδων του Ηλυσιακου-ΑΕΚ
(ηθελα α δω απο κοντα το μεγαλα ταλεντα ΜΩΡΑΙΤΗ-ΚΑΜΑΡΙΑΝΟ) ειχα μια αμφιβολια για την εκβαση του αγωνα και ιδιαιτερα στη διαχειρηση του αγωα απο τους διαιτητες(η ΑΕΚ ειχαι ζητηση και 2 διαιτητη μιας και στη β κατηγορια οριζεται ενας)
Η ΑΕΚ ειχαι μια ητα απο το Φιλαθλιτικο και αν εκανε δευτερη τα πραγματα θα γεινοταν πολυ δυσκολα για αυτη
Το παιχιδι ξεκινησε με τις 2 ομαδες να εναλασονται στο σκορ οταν ομως το παθος τω παιδιων του Ηλυσιακου επικρατησε του ταλαντου των ΜΩΡΑΙΤΗ-ΚΑΜΑΡΙΑΝΟΥ και ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ πειρε καθαρο προβαδισμα ανελαβαν δραση οι διαιτητες
με μια επιθετικη αμυνα ζωνης σε ολο το 2 δευτερο ημιχρονο απο τη ΑΕΚ και το σπωξιμο τω διαιτητων ( ΑΠΕΙΡΑ ΛΑΘΗ στη πιεση στο ΜΩΡΑΙΤΗ ΜΕΤΡΗΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΦΟΡΕς ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΑΛΑς ΣΦΥΡΙΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΑΙΧΤΕς ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΑΝΟ για να τον κρατησουν στο ματς με αποκορυφομα να χρεονονται τα φαουλ σε αλλο παιχτη για μην κανει το 5ο και αποβληθει ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΙς ΒΑΡΟς ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ)
το αποτελεσμα το παιχιδακι γυρισε τη διατεταγμεη υπερησια τη ειχαν φερει εις περας οι διαιτητες κρατησαν τη ΑΕΚ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗ ΤΗς ΜΙΑς ΕΚ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ
<συχαρητηρια> σε ενα συλογο με μεγαλη ιστορια προστατεψε την επενδυση της και τα χρηματα που ξοδεψε κυριοι της ΑΕΚ καλα εκανε και σας θεωρησε ο ΔΙΠΛΑΡΟΣ ενα σκαλοπατι για να ανεβει μπασκετικα γιατι τελικα ειστε ενα μικρο σωματειο και δεν τιματε το ονομα και την ιστορια σας αλλα δεν σας αρεσε η δηλωση του και τον διωξατε
Οι επενδυσεις δεν γινονται με αυτο τον τροπο αλλα στις ακαδημιες και στους ανθρωπους που τις πλαισιονουν.....
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗς ΕΣΚΑ ΦΘΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ αντι να κανετε αναδιαρθοσεις στα πρωταθληματα των υποδομων (ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥς γηπεδα ακαταληλα και επικυνδινα για μπασκετ διαιτητες που δεν ξερουν τα βασικα κανονισμοι που δεν εχουν καμια λογικη πρωταθλημα 2 κατηγοριων με ενα χασμα μεταξυ τους αγεφυρωτο 12 ομαδες α κατηγοριας και 120 ομαδς β κατηγοριες ολε λετε οτι του χρονου θα κανετε 3 κατηγοριες και τελικα τιποτα στην α κατηγορια δεν εχουν δικαιωμα να παιξουν οι 97αρηδες ενω στη β εχουν (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΕΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΟΛΑΠΤΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΑΡΕς )ερασιτεχνικος αθλητισμος με επαγγελματικα συμβολαια ΠΑΟ ΑΕΚ κλπ αληθεια δεν υπαρχει κανονισμος που λεει οτι ομαδες εθνικων κατηγοριων δεν εχουν δικαιωμα να συμετεχουν στο εφηβικο παιδια γενηθεντες 97 στην προκυρηξη σας ενας ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ )
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΕς ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΕΥΟΝΤΑς ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙς ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΕΝΗΣΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΔΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕς ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ......

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΙΑΔΙΑΣΗ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑς ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΟς ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΛΕΩ ..............................ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟς ΤΡΕΛΟΥ ΜΟΛΙς ΔΗΜΙΟΥΓΗΘΗΚΕ ..........................................................................ΣΥΝ
ΕΧΙΖΕΤΑΙ
Υ.Γ Να υποκλιθω στο τεραστιο ταλεντο και ηθος του ΜΩΡΑΙΤΗ (πηγε στο 4 δεκαλεπτο και σκουπιζε το παρκε για μην χτυπησει κανενας συναθλητης του )συνεχισε ετσι αγορι μου και σιγουρα θα παιξεις μπασκετ μην αφησεις τους απατεωνες που καραδοκουν να σε εξαφανισουν συχγαρητηρια και στους γονεις του που τον μεγαλωσαν με αυτες τις αρχες και μην αφησετε τους επτιδειους να καταστρεψουν αυτο που με κοπο κανετε...
Gkos
Ωραία τα γράφεις αλλά το edit έστω δεν βλέπω να το γλυτώνεις.

τρελος
rolleyes.gif
julius ervin
θιγεις πολυ σοβαρα θεματα που αφορουν τους κανονισμους και τον τροπο διοργανωσης των πρωταθληματων των υποδομων.απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον απο τους αρμοδιους.οταν παιχνιδια εφηβικου ξεκινουν 22,30- 23,00 καταλαβαινεις οτι κατι παει στραβα.εχει επιτραπει να γινει σχεδον "επαγγελματικη" η πρωτη κατηγορια που την ελεγχουν οι μανατζερ.μετα απο πολλα χρονια που τα βλεπω εχω απογοητευθει και δεν αλλαζει τιποτα.κανω μια προταση να ανοιξει μια συζητηση στο φορουμ για τα προβλ. αυτων των διοργανωσεων να καταληξουμε σε καποιες προτασεις και να τις στειλουμε στην εοκ και την εσκα.ειμαι αφελης ?το ξερω.ας το κανουμε ομως.
Gkos
Να ρωτήσω μια χαζομάρα?

Ο Αtic έχει δικαίωμα συμμετοχής;
Ηλικιακά σίγουρα έχει ,ήταν στο ευρωπαικό εφήβων το καλοκαίρι.
Ρωτάω επειδη δεν έχει ελληνική υπηκοότητα,ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα κλπ(προφανώς και επιτρέπεται να συμμετέχουν αλλοδαποί στα παιδικοεφηβικά,μηπως υπάρχει κανάς περιορισμός ρωτάω παρουσίας κάποιων ετών στην Ελλάδα ).

Ο λόγος που ρωτάω,προφανής νομίζω ε;
Αν χρειαστεί να αγωνιστεί και αυτός πιο μετά.
julius ervin
QUOTE(Gkos @ Oct 14 2015, 17:49 ) *
Να ρωτήσω μια χαζομάρα?

Ο Αtic έχει δικαίωμα συμμετοχής;
Ηλικιακά σίγουρα έχει ,ήταν στο ευρωπαικό εφήβων το καλοκαίρι.
Ρωτάω επειδη δεν έχει ελληνική υπηκοότητα,ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα κλπ(προφανώς και επιτρέπεται να συμμετέχουν αλλοδαποί στα παιδικοεφηβικά,μηπως υπάρχει κανάς περιορισμός ρωτάω παρουσίας κάποιων ετών στην Ελλάδα ).

Ο λόγος που ρωτάω,προφανής νομίζω ε;
Αν χρειαστεί να αγωνιστεί και αυτός πιο μετά.

Στο φύλλο αγώνα η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι δώδεκα (12) καλαθοσφαιριστές εκ των οποίων μόνο ένας μπορεί να μην είναι ελληνικής υπηκοότητας, ομογενής καθώς και αλλοδαπός καλαθοσφαιριστής του οποίου το δελτίο αθλητικής ιδιότητας έχει εκδοθεί από την Ε.Ο.Κ. πριν την συμπλήρωση του 15ου έτους της ηλικίας του.(άρθρο 1 παρ.3 της Υπουργικής Απόφασης 6439/Β/2002. Προκήρυξη πρωταθλημάτων παίδων -εφηβων
Gkos
Με κάλυψες.
Άρα υπάρχει ένας (λογικός) περιορισμός και άρα δεν μπορεί.

Βέβαια τώρα μου δημιουργήθηκαν δυο νέες απορίες:

*Στο πρωτάθλημα  νέων τι ισχύει;
Εκεί μπορεί να παίξει ο Atic; 

*Στους Αμπελοκήπους πως γίνεται να είναι 3 και 4  και 5  Φιλιππινέζοι  στην 12αδα ?  (Δεν το λεω ρατσιστικά).
julius ervin
QUOTE(Gkos @ Oct 15 2015, 01:34 ) *
Με κάλυψες.
Άρα υπάρχει ένας (λογικός) περιορισμός και άρα δεν μπορεί.

Βέβαια τώρα μου δημιουργήθηκαν δυο νέες απορίες:

*Στο πρωτάθλημα  νέων τι ισχύει;
Εκεί μπορεί να παίξει ο Atic; 

*Στους Αμπελοκήπους πως γίνεται να είναι 3 και 4  και 5  Φιλιππινέζοι  στην 12αδα ?  (Δεν το λεω ρατσιστικά).

Ισχύει το ίδιο με το παιδοεφηβικο.στους Αμπελοκήπους ειναι γεννημένοι εδώ προφανως
τρελος
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ
ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 15-10 20015
Καλημερα αγαπητοι μου φιλοι προπονητες αθλητες προεδροι παραγοντες μανατζαρεοι γονοις φιλαθλοι και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις
ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΙΤΕΧΝΗς
ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΑ ΕΠΕΦΤΕ ΡΑΙΤ ΘΡΟΥ
ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΕΔΑΦΙΟ 4
Visit My Website
ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ
θα μου πειτε μα μιλαει για πρωταθλητη τοπικου πρωταθληματος για συμετοχη στο πανελλνιο πρωταθλημα και δικαιωμα εχει μονο ο πρωτος απο την α κατηγορια της ΕΣΚΑ
και θα σας απαντησω εγω αναφερει για ολλα τα τοπικα δεν διευκρινιζει για Α Β Γ κατηγορια τοπικων πρωταθληματων ελα μωρε ειναι αυτονοητο και δεν βγαζουν μια τροποποιητικη προκυρηξη να το διευκρινησουν(εδω κολαει το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ)
και θα σας πω εγω μα στην ΕΣΚΑΝΑ στα μπαραζ αναδειξης πρωταθλητη συμετεχουν και ομαδες απο την Β κατηγορια ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕς ΓΕΝΗΘΕΝΤΕς 97.....ΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ........
ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩς ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
.........η μαλον τον τρυπησαμε .......αχ ξεπατωθηκα!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ Απο τρελο και απο χαζο μαθαινεις την αληθεια και επειδη εγω δεν ειμαι χαζος αλλα ΤΡΕΛΟΣ EIMAI OTI ΘΕΛΩ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕ ΤΑ ΛΕΤΕ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΘΑ ΣΑς ΤΑ ΧΩΝΩ
...................ΤΟ ΒΕ CONTINUED....OOOOO YES............. smiley.gif
mike2012
QUOTE(τρελος @ Oct 15 2015, 09:40 ) *
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ
ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 15-10 20015
Καλημερα αγαπητοι μου φιλοι προπονητες αθλητες προεδροι παραγοντες μανατζαρεοι γονοις φιλαθλοι και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις
ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΙΤΕΧΝΗς
ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΑ ΕΠΕΦΤΕ ΡΑΙΤ ΘΡΟΥ
ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΕΔΑΦΙΟ 4
Visit My Website
ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ
θα μου πειτε μα μιλαει για πρωταθλητη τοπικου πρωταθληματος για συμετοχη στο πανελλνιο πρωταθλημα και δικαιωμα εχει μονο ο πρωτος απο την α κατηγορια της ΕΣΚΑ
και θα σας απαντησω εγω αναφερει για ολλα τα τοπικα δεν διευκρινιζει για Α Β Γ κατηγορια τοπικων πρωταθληματων ελα μωρε ειναι αυτονοητο και δεν βγαζουν μια τροποποιητικη προκυρηξη να το διευκρινησουν(εδω κολαει το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ)
και θα σας πω εγω μα στην ΕΣΚΑΝΑ στα μπαραζ αναδειξης πρωταθλητη συμετεχουν και ομαδες απο την Β κατηγορια ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕς ΓΕΝΗΘΕΝΤΕς 97.....ΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ........
ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩς ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
.........η μαλον τον τρυπησαμε .......αχ ξεπατωθηκα!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ Απο τρελο και απο χαζο μαθαινεις την αληθεια και επειδη εγω δεν ειμαι χαζος αλλα ΤΡΕΛΟΣ EIMAI OTI ΘΕΛΩ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕ ΤΑ ΛΕΤΕ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΘΑ ΣΑς ΤΑ ΧΩΝΩ
...................ΤΟ ΒΕ CONTINUED....OOOOO YES............. smiley.gif


πόσο δικιο έχεις για πολλά γέλια καθε ενωση άλλο μαγαζί..δεν υπάρχει σωτηρία

Απο την προκυρηξη της ΕΣΚΑΝΑ για την Β'κατηγορία

Κάθε Σωματείο δικαιούται να δηλώνει σε κάθε αγώνα μέχρι δώδεκα (12) αθλητές, εκ
των οποίων μόνο ένας (1) μπορεί να μην είναι ελληνικής υπηκοότητας,ομογενής,καθώς
και αλλοδαπός καλαθοσφαιριστής, του οποίου το δελτίο αθλητικής ιδιότητας έχει εκδοθεί
απο την Ε.Ο.Κ. . Σε αυτή την κατηγορία δεν υπολογίζονται οι αθλητές των οποίων το
δελτίο έχει εκδοθεί πριν τη συμπλήρωση του 15ου έτους της ηλικίας της (άρθρο 1 παρ.3
Υ.Α. 6439/Β/2002)και εφόσον αυτοί δεν έχουν μετακινηθεί από το αρχικό τους σωματείο .
Στο Πρωτάθλημα Β’ Εφήβων, για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016,
δικαιούνται συμμετοχής οι γεννημένοι τα έτη 1997,1998, 1999 και νεότεροι.
Οι δυο (2) πρώτες ομάδες που θα προκριθούν για τα PLAY OFF με τις έξι
(6)πρώτες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν με
αθλητές γεννηθέντες το 1997 αλλά μόνο με αθλητές γεννηθέντες το 19981999
και
νεότερους.

ΥΓ παρακολούθησα χθές under20 ΑΕΚ-Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ οι μανατζαρέοι πάνω κατω στην ξύλινη ...γελοιοτητες !!!!!
Gkos
QUOTE (mike2012 @ Oct 15 2015, 12:07 ) *
ΥΓ παρακολούθησα χθές under20 ΑΕΚ-Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ οι μανατζαρέοι πάνω κατω στην ξύλινη ...γελοιοτητες !!!!!



Υπάρχει topic άμα θες να γράψεις για το ματς smiley.gif
Gkos
Μιας και πιάσαμε την συζήτηση για τον πρώτο όμιλο ,την επόμενη Δευτέρα στου Ζωγράφου έχει ΦΟΑ-Ηλυσιακός ,όπου θα είναι "ο θάνατος σου ή ζωή μου " όπως εξελίσσεται ο όμιλος....

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον δυνατό Προμηθέα και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μωραίτη (που μου είπαν ότι ) χτύπησε χτες στο U21 στο Περιστέρι ( δεν ξέρω παραπάνω ) .

Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Gkos @ Oct 15 2015, 18:52 ) *
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον δυνατό Προμηθέα και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μωραίτη (που μου είπαν ότι ) χτύπησε χτες στο U21 στο Περιστέρι ( δεν ξέρω παραπάνω ) .



http://www.aekbc.gr/el/articles-442/nok-ao...i-o-mwraith.htm
gavronick
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 79 - 53
tommie1983
Στην Ροδόπολη ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ-ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ= 51-58.

Δεν θα γράψω κάτι για το αγωνιστικό κομμάτι. Ντροπή και στους 2 προπονητές για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους απέναντι στον διαιτητή. Ήταν προφανές ότι το παιδί(20 χρονών) ήταν άπειρο και αγχωμένο,με λάθος τοποθετήσεις και αποφάσεις. Και αντί να τον διευκολύνουν και να δείξουν κατανόηση, ο Ιβκοβιτς με τον Ομπράντοβιτς κάναν διαγωνισμό στο ποιος θα τον προσβάλει περισσότερες φορές, με ειρωνείες, φωνές και υποτημιτικά σχόλια παντός είδους. Και βέβαια να δυναμιτίζουν το κλίμα και εντός και εκτός παρκέ..Η ΕΣΚΑ θα έπρεπε κάτι να κάνει για αυτές τις περιπτώσεις...
dontshoottheref
Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι 2 είναι από τους πλέον πιεστικούς/γκρινιάρηδες/φωνακλάδες προπονητές στα μέρη αυτά.... και το λέω κομψά
greekfreak
τι να πουν και αυτα τα καημενα πινακακια που καθε λιγο και λιγακι μπαμ και μπουμ στο πατωμα λες και ειναι στα μπουζουκια οι προπονητες και σπανε πιατα ........ελεος δηλαδη ετσι επιβαλονται στα παιδια με φωνες .....και ανταρες....οσο πιο πολυ φωναζουν και πολες φορες βριζουν νομιζουν οτι ειναι και καλητεροι προπονητες........αντι τι αλλο θα δουμε ακομη.....
tommie1983
Συμφωνώ απόλυτα και με τα 2 προηγούμενα ποστ.Και εγώ τα έγραψα όσο πιο κομψά μπορούσα. Μάλιστα ο ένας από τους 2(ο απλά πιο γραφικός γιατί κατά τα άλλα η συμπεριφορά τους δεν διέφερε ουσιωδώς) προσπάθησε να διακόψει το παιχνίδι με την αιτιολογία "ότι είσαι επικίνδυνος,τα παιδιά θα χτυπήσουν". Στην επόμενη φάση 2 παιδιά της Ροδόπολης συγκρούονται προσπαθώντας να πιάσουν μία καμινάδα, χωρίς να είναι στα 3 μέτρα αντίπαλος και στην τελευταία φάση ένα παιδί του Αγ. Στεφάνου γυρίζει το πόδι του σε προσγείωση μετά από προσπάθεια για κόψιμο. Ήταν τέτοια η σύγχυσή τους που τα έριξαν στον διαιτητή!!!! Και εγώ θα συμφωνήσω ότι τα παιδιά μπορεί να χτυπήσουν αλλά θα χτυπήσουν με την συμπεριφορά τέτοιων προπονητών που δυναμιτίζουν το κλίμα αντί να δίνουν παράδειγμα ήθους και ψυχραιμίας σε 16χρονα και 17χρονα που όταν βλέπουν αυτά δεν αποκλείεται και να σκεφτούν ότι ένας διαιτητής 19 χρονών ήρθε στο ματς εφηβικού της Β Κατηγορίας ΓΙΑ ΝΑ με αδικήσει.
Gkos
ΦΟΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 63-65 (14-12,22-33,40-43,63-65)


(Πολύ) κακό ματς που όμως μας χάρισε ένα "σχετικά" ενδιαφέρον φινάλε...

QUOTE (greekfreak @ Oct 19 2015, 17:51 ) *
τι αλλο θα δουμε ακομη.....


Εσύ πάλι δεν ήσουνα ήσυχος σήμερα smiley.gif smiley.gif 
greekfreak
QUOTE (Gkos @ Oct 19 2015, 23:32 ) *
ΦΟΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 63-65 (14-12,22-33,40-43,63-65)


(Πολύ) κακό ματς που όμως μας χάρισε ένα "σχετικά" ενδιαφέρον φινάλε...



Εσύ πάλι δεν ήσουνα ήσυχος σήμερα smiley.gif smiley.gif 
ρε συ πως να ειμαι καλα με αυτα που βλεπουν τα ματακια μου 9στις 10 ο ψηλος του Φιλαθλητικου 3 δευτερα στη ρακετα επρεπε να εχει αποβληθει με 5 φαουλ απο νωρις ολοφανερο αντιαθλιτικο φαουλ και δεν δωθηκε καν φαουλ .......ελεος πια με αυτες τις προστασιες 3 δευτερα να ληξει το παιχνιδι 5 ποντους μπροστα ο ηλυ ο προπονητης του φωναζει στο πλευμεικερ ..αστη αστη και αυτος αφηνει την μπαλα και ο παιχτης του φιλαθλητικου την παιρνει και σουταρει τριποντο και μπαινει μεσα και το σκορ γινεται 63-65 .....θα τρελαθω με αυτα τα τραγικα λαθη που βλεπω ενα ματσακι που επρεπε ο Ηλυσιακος να το εχει καθαρισει με 20+ και παραλιγο να το χαρισει ............ελεος πια δεν περιγραφω αλλο

Υ.Γ και αν λεω ανακριβειες και προκατελημενα μιλα εσυ που εισαι ουδετερος τι να πω θα ξεχασω και αυτα που ξερω smiley.gif
greekfreak
.......και επειδη ειμαι φωνακλας αλλα οχι κακος ανθρωπος να ενημερωσω οτι βρηκαμε κινητο τηλεφωνο στις κερκιδες και το παρεδωσα στον υπευθηνο του Φιλαθλητικου οποιος το εχασε να παει να το ζητησει περιγραφη του κινητου δεν δεινω για ευνοητους λογους ...........φιλακια blove.gif
Gkos
QUOTE (greekfreak @ Oct 20 2015, 00:26 ) *
.......και επειδη ειμαι φωνακλας αλλα οχι κακος ανθρωπος να ενημερωσω οτι βρηκαμε κινητο τηλεφωνο στις κερκιδες και το παρεδωσα στον υπευθηνο του Φιλαθλητικου οποιος το εχασε να παει να το ζητησει περιγραφη του κινητου δεν δεινω για ευνοητους λογους ...........φιλακια blove.gif



Ωραίος.
Το δικό μου δεν είναι,καθότι 10 δευτερόλεπτα να περασουν και να μην το ακουμπήσω δεν γίνεται 😂
gavronick
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Β' - ΦΙΛΟΘΕΗ 50 - 73
tommie1983
Για τον 9ο όμιλο ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ= 61-45
tommie1983
Για τον 9ο όμιλο ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ- ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ= 47-63.
Gkos
Η Ένωση Ιλίου ,παρότι βρέθηκε να χάνει με 5 πόντους , 1 λεπτό πριν την λήξη,και με τον Σκορδά,να έχει αποβληθει,νίκησε τον Ηλυσιακό και έβαλε φωτιά στον (πολυσυζητημένο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό) 1το όμιλο!!!
(Τα παρακολουθούμε όλα,απλά δεν προλαβαίνω να γράφω ).
Απότι φαίνεται η δεύτερη θέση(μετά την ΑΕΚ),δεν έχει κριθεί!
Gkos
https://www.youtube.com/watch?v=csgGYdvqKXI

Kάρφωμα του Καμαριανού ,στον χτεσινό αγώνα της ΑΕΚ !
gavronick
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 66 - 45
gavronick
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ Β' - ΦΙΛΟΘΕΗ 69 - 77
gavronick
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ - ΦΙΛΟΘΕΗ 36 - 85
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.