Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Μπάμπεργκ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
Govanni
QUOTE (Putnam @ Jan 27 2017, 22:53 ) *
σε ποιον αρεσει ο φλυαρος εκφωνητης του σεφ απορω


Σε μενα. Δινει ενταση, και εχει εναλλαγες στον τονο της φωνης του, Απο δυνατα, χαημηλωενει τα DB και μιλαει γρηγορα.
Επισης τον εχω συνδεσει με Εθνικη και Πολη το 12 και back2back το 13...
provat
QUOTE(pan24 @ Jan 27 2017, 21:00 ) *
Οχι διετες εχουν και οι 2 με το ουντο σιγουρα να εχει nba out για ραντολφ δεν ειμαι σιγορος
Ο μελι ειναι ωρα του να παει σε τοπ ομαδα και πιστευω θα γινει τωρα με φαβορι φενερ,,μπαρτσελονα αν φυγει ο ντοελμαν

Ο πριντεζης καθε χρονο εμφανιζει προβλημα με μεση.Αν επαθε κανα λουμπαγκο...


Λουμπάγκο επαθε.
Coach Periklis
QUOTE (Govanni @ Jan 27 2017, 22:56 ) *
Σε μενα. Δινει ενταση, και εχει εναλλαγες στον τονο της φωνης του, Απο δυνατα, χαημηλωενει τα DB και μιλαει γρηγορα.
Επισης τον εχω συνδεσει με Εθνικη και Πολη το 12 και back2back το 13...


του γηπέδου εννοεί, αυτή την ενοχλητική φωνή

πιο πολύ με ενοχλεί βέβαια η μουσική κάθε φορά που έχουμε εύστοχη βολή
Putnam
QUOTE (Govanni @ Jan 27 2017, 22:56 ) *
Σε μενα. Δινει ενταση, και εχει εναλλαγες στον τονο της φωνης του, Απο δυνατα, χαημηλωενει τα DB και μιλαει γρηγορα.
Επισης τον εχω συνδεσει με Εθνικη και Πολη το 12 και back2back το 13...


δεν λεω για τον βαγγελα, αναφερομαι στον φλυαρο τυπο που ανακοινωνει καθε καλαθι απο τα μεγαφωνα του σεφ πχ κιλ μπιλ θρι ποιντς ασσιστ ιωαννης παππαπετρου κλπ
mixalisgate7
Σημαντική νίκη, με το ματς να μην έχει ρυθμό με τα συνεχή σφυρίγματα. Αν έπαιζε ο Πρίντεζης νομίζω πως θα είχαμε νικήσει πιο εύκολα. Ο MVP ο Μπιρτς, εξαιρετικός ο Παπανικολάου.
Quincy
QUOTE(Coach Periklis @ Jan 27 2017, 21:00 ) *
πιο πολύ με ενοχλεί βέβαια η μουσική κάθε φορά που έχουμε εύστοχη βολή


Ας λέμε πάλι καλά που κόψανε τη σειρήνα σε κάθε επίθεση του αντιπάλου
RipCity
Ακούγονται φήμες ότι κάποια στιγμή θα χάσει βολή η Μπάμπεργκ.

Έβγαζε κάτι στατς από κάτω τύπου 37/38 βολές στη σεζόν ο ένας 54/56 ο άλλος, 33/37 ο παράλλος. Τι ναι αυτά ρε?
Govanni
QUOTE (Putnam @ Jan 27 2017, 23:01 ) *
δεν λεω για τον βαγγελα, αναφερομαι στον φλυαρο τυπο που ανακοινωνει καθε καλαθι απο τα μεγαφωνα του σεφ πχ κιλ μπιλ θρι ποιντς ασσιστ ιωαννης παππαπετρου κλπ



Πωωω οχι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ. Εχεις δικιο. Ειδικα απο κοντα οταν τον ακουω σπανε τα νευρα μου.
Εχει φωνη αγχωτικου.
το_καλύτερο_3d
QUOTE (RipCity @ Jan 27 2017, 23:04 ) *
Ακούγονται φήμες ότι κάποια στιγμή θα χάσει βολή η Μπάμπεργκ.

Έβγαζε κάτι στατς από κάτω τύπου 37/38 βολές στη σεζόν ο ένας 54/56 ο άλλος, 33/37 ο παράλλος. Τι ναι αυτά ρε?

Εμας δεν μας κάνουν εντύπωση τέτοια νούμερα..εχουμε συνηθίσει(νικ καλάθης) tongue.gif
kotzito
Το λουμπάγκο είναι και ύπουλος τραυματισμός. Αν πιεστείς, ειδικά όσον αφορά τον Πρίντεζη που εδώ και 4-5 χρόνια έχει προβλήματα με την μέση, μπορεί να τον αφήσει και μερικές εβδομάδες έξω. Έτσι κι αλλιώς την Δευτέρα είναι δύσκολο να φάμε 30αρα, ο Παπαπέτρου έδειξε ότι μπορεί να καλύψει την θέση, θα δώσουν και λίγα λεπτά ο Παπανικολάου με τον Αγραβάνη. Θα βγει κουτσά-στραβά το ματς.


Ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παπανικολάου που βλέπω είναι ότι μέχρι και την 10 αγωνιστική είχε 3/25 τρίποντα. Από τότε μέχρι τώρα έχει 11/23, κοντά στο 50% δηλαδή.
Reggie Miller #31
QUOTE(kotzito @ Jan 27 2017, 22:38 ) *
Ο Παπανικολάου από τον Δεκέμβρη και μετά αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα είναι ο πιο σταθερός παίκτης μας.


Θα πρέπει να του αναγνωριστεί,έχει ανέβει αρκετά και είναι σταθερά καλός,βοηθάει παντού και έχει βρει την ενέργεια του,αν και παραμένει νομίζω χωρίς την παλιά του έκρηξη...

Για κάποιο περίεργο λόγο στο 4ο δεκάλεπτο αποφασίσαμε να παίξουμε από την αρχή με τον χρόνο.
Ο Σπανούλςη κόλλησε την μπάλα για 4 συνεχόμενες επιθέσεις μετά το τάιμ άουτ που πήρε ο Τρινκιέρης,στα καπάκια κάνει επιθετικό ο Μιλουτίνοφ και μετά ξαναχάνει την μπάλα ο Σπανούλης.
Δε λέω κρίσιμα τελευταία λεπτά και θέλουμε την εμπειράι του,αλλά αφού τον βλέπεις δεν μπορεί,τράβα τον λίγο στον πάγκο αφού οι άλλοι είχαν προσαρμοστεί,ανακάτεψε λίγο το παιχνίδι.

Γενικά το ματς το πήραμε κυρίως από την άμυνα και τα επιθετικά ριμπάουντ.Μπιρτς φοβερός και απίστευτος μαζί!
Ο Παπαπέτρου τα πήγε αρκετά καλά,αν και χρεώθηκε 2 ανύπαρκτα φάουλ που τον έβγαλαν λίγο από το ρυθμό του και γενικά οι διαιτητές κάπου τα έκαναν μαντάρα.Πολλή σημαντική νίκη΄ειδικά μετά την Αρμάνι και χωρίς Πρίντεζη.
Ο Γουότερς δίνει αρκετές βοήθειες σε άμυνα και επίθεση,πιέζει αρκετά και ο μόνος που προσπαθεί να βγει από τα σκριν επιθετικά.Ο Λοτζέσκι κάπου ξύπνησε επιθετικά,αλλά άμυνα χωνί!

Δεν κατάλαβα κιόαλς γιατί ο Γιανγκ έφαγε τόσο πάγκο και επέμενε τόσο στον Μιλού,όχι ότι μπήκε μέσα και έβγαλε μάτια,αλλά τον έκαψε εντελώς και το ξαναλέω ότι είναι ένα θέμα του Σφαιρό,σκοτώνει πολύ εύκολα την ψυχολογία των παικτών του με τέτοιο τρόπο.Όπως και ο Αγραβάνης που σήμερα ήταν θετικός,παρά το γεγονός ότι με εκνευρίζει με τα εύκοαλ λάθη του,έχει να πάρει καλό χρόνο συμμετοχής πολύ καιρό
merpasas
Τσουκου τσουκου αθορυβα υποχθονια το κανε ντερμπι η Μπαμπεργκ..
Μπιρτσαρος. Το ταλεντο αυτου του παικτη στο επιθετικο ριμπαουντ ειναι επιπεδου Χαινς. Παιχταρας.. Μου αρεσει η ανοδος του Παπανικολαου που φαινεται κ πιο ελαφρυς κ με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση. Πολυ καλος Μαντζαρης ο οποιος εχει ανεβει μετα τον Παναθηναικο κ ξυπνησε τουλαχιστον επιθετικα ο Ματ. Δεν μου αρεσε η καταχρηση του κατα τ αλλα καλου Σπανουλη. Δεν μου αρεσε επισης η παρουσια του Γιανγκ που ηταν αρνητικος οπως κ ο Γκριν. Ο Γκριν ειναι ο παικτης ο οποιος με εχει μπερδεψει περισσοτερο απ ολους ως προς το να χαρακτηρισω. Εκει που παω να τον πω κωλοτουμπα, λεω μια χαρα παικτης κ εκει που διακειμαι θετικα κανει κατι ποικιλιες ενω μπορει να συνεργαστει η να κανει σπλιτ αουτ κ λεω αντε παλι απ την αρχη. Νταξ πταισματα αυτα αρκει να μην παγιωθουν. Πλεον τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα 4 νικες παση θυσια στο Σεφ που πιστευω θα ερθουν, παιρνεις κ δυο διπλα (Ουνιξ, Ερυθρο η Μακαμπι) κανεις το 6/10 κ δεν υπαρχει περιπτωση αλλη ομαδα να κανει 9/10. Κ μια προβλεψη. Βλεπω τεταρτη θεση κ ζευγαρωμα με Λαμποραλ
Zoys
Ο Παπανικολάου θυμίζει πια τον καλό του εαυτό και αυτό σε συνδυασμό με το καλό δεύτερο ημίχρονο του Lojeski που δήλωσε παρών επιτέλους είναι οι δύο πιο ενθαρρυντικές ειδήσεις για την ομάδα.

Ο Birch μέσα σε λίγους μήνες στην ομάδα έχει αφήσει το στίγμα του. Μια από τις καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού, η πλέον κατάλληλη για αυτό που ψάχναμε. Με την επίδραση του σε άμυνα και επίθεση και τον βαθμό προσαρμοστικότητας του πολύ γρήγορα στην ομάδα έχει ήδη βάλει πλώρη να ξεπεράσει τους προκατόχους του. Και αυτούς που σήκωσαν Ευρωλίγκες με την ομάδα... cool.gif

Επιτέλους νικήσαμε την Bamberg. Την τελευταία φορά στην ομάδα βρίσκονταν μόνο ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου... tongue.gif
jazz thrilos
Τρομερός Μπιρτς απόψε. Σε ένα παιχνίδι που και πάλι δεν πετάγαμε και φωτιές, καταφέραμε και κερδίσαμε μια ομάδα που λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι. Τους έβλεπες μέσα στο παρκέ με ξεκάθαρους ρόλους να αμύνονται και να επιτίθενται όλοι μαζί και να ακούνε ευλαβικά το τροφαντό αγόρι. Διαθέτει πολύ καλούς παίχτες η Μπάμπεργκ και νομίζω οτι ξεπεράσαμε ένα πολύ πονηρό παιχνίδι απο άποψη επικινδυνότητας ήττας.

Το καλό είναι οτι δεν τους ρίξαμε καμιά 30αρα και κερδίσαμε σχετικά δύσκολα, οπότε πάμε στη Ρωσία χωρίς να έχουν πάρει τα μυαλά μας αέρα (όπως έγινε προφανώς στο Μιλάνο μετά την 30αρα στη Μπασκόνια).

Οι διαιτητές πόσο εκνευριστικοί απόψε;; Κακή διαιτησία και για τις δύο ομάδες, υπήρχαν ολόκληρα τρίλεπτα που δεν βλέπαμε καθόλου μπάσκετ παρά μόνο βολές.
MrClutch
natouralistis
Καλό πρώτο μέρος, κακό 15λεπτο στο βου, λόγω και της αστείας διαιτητικής τριάδας που σταματούσε αδικαιολόγητα το παιχνίδι και δεν υπήρχε ρυθμός.

Ο Μπίρτς είναι ο καλύτερος ψηλός που έχει φέρει ο Ολυμπιακός τη τελευταία εξαετία. Πολύ πάνω από όλους ακόμη και από Χάινς - Ντάνστον. Μιλάω για την προσαρμογή στη πρώτη χρονιά και του πόσο σημαντικός είναι. Το αν θα καταφέρει ή όχι να τελειώσει τη χρονιά με τρόπαια θα παίξει τον ρόλο του αλλά σαν προσαρμογή στη πρώτη χρονιά είναι ο καλύτερος όλων. Έχει θεματάκια βέβαια στην τακτική, αρκετές φορές σε άλλα παιχνίδια έχει χαθεί μέσα σε φάση συστήματος για το που πρέπει να πάει (ανεπίτρεπτο για αυτό το επίπεδο). Αν προσαρμοστεί και πνευματικά στο 100% το παληκάρι είναι όλα τα λεφτά.

offtopic.gif Δεν το είδα γραμμένο πουθενά στο φόρουμ, το ποστάρω εδώ. RIP στον Τσάρλς Σάκλεφορντ, πέθανε ξαφνικά στα 50 του και πάει να κάνει παρέα στους άλλους τεράστιους που απολαύσαμε στην Ελλάδα όταν η Α1 μεσουρανούσε και φύγανε εντελώς ξαφνικά.
louie
Εξαιρετικός παίχτης ο μπιρτς. Πραγματικό κτήνος στα επιθετικά ριμπάουντ, έχει σχεδόν όσα αμυντικά σε κάθε αγώνα. Γενικά το σύστημα του ολυμπιακού ολα αυτά τα χρόνια ευνοεί την ανάδειξη των μαπ(που λέμε εδώ στο φόρουμ). Με τα πικ ν ρολ αλλά και τους σουτερ που θέλουν καλά σκριν και την καλή κυκλοφορία που δεν θέλει ένα δεινόσαυρο να παίζει με πλάτη και να καθυστερεί το επιθετικο παιχνίδι. Αλλά παρόλα αυτά γίνονται και πολύ καλές επιλογές σε τέτοιους παίχτες όπως τους βλέπουμε και σε άλλες ομάδες που μπορει να πάνε αργότερα.

Δεν νομίζω ούτε ο πιο υπεραισιοδοξος φίλος του ολυμπιακού να πίστευε το καλοκαίρι οτι ο μπιρτς θα γίνει όχι απλά βασικός αλλά και τόσο σημαντικός παίχτης για την ομάδα. Καλή νίκη σε γενικές γραμμές ενάντια σε μια ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές και έχει κάνει και πολλές ζημιές στον ολυμπιακό. Η ρεαλ φλερτάρει με την γκέλα σε κάθε αγωνιστική αλλά ο γιουλ είναι διαστημικός φέτος.
Tesla
Εχω να γραψω παρα πολλα για το παιχνιδι, τον "μαυροματη" που μετεδιδε, τον προπονηταρα που την εχει δει Ποποβιτς, τον Σπανουλη που ξεχναει ωρες ωρες οτι ειναι ο Σπανουλης απο την Λαρισα και οχι ο Μαικλ Τζορνταν απο το Σικαγο,
Τον Τρινκιερι που ειναι μακραν ο πιο υποτιμημενος προπονητης που περασε απο την Ελλαδα και πολλα αλλα (αν και σε τιτλους τα ανεφερα ηδη τελικα blink.gif ).

Θα πω μονο το εξης. Αυτον τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ τον Λοτζεσκι θα ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα επι θητειας Αγγελοπουλων, εαν δεν τον ανανεωσουν ΧΘΕΣ οχι αυριο.

.-
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.