Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικός Superfoods - Fenerbahce
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
thanvot
QUOTE(xomitsious @ Dec 17 2016, 12:27 ) *
Δε χρειαζεται και τοσο ντορος για το οτι δεν επαιξε ο Παππας.
Η τριαδα Παππας, Χαραλαμποπουλος, Μποχωριδης ειναι για να παιρνει χρονο στην Α1 και να εντασσεται σιγα σιγα στο ροτεισον.

Στον Παναθηναικο ο Παππας μπορει ανετα να γινει αυτο που καποτε ηταν ο Χατζηβρεττας.
Μια αξιοπιστη επιλογη στο 2, που θα ερχεται απο παγκο και θα δινει καποιους ποντους και ανασες.

Τις προσδοκιες περι παιχτη σταρ της ομαδος, μπορει να τις εκπληρωσει αν παει σε μικροτερη ομαδα.
Φετος ειναι καλη ευκαιρια για αυτον, να προσγειωθει, να δουλεψει, να ηρεμησει ψυχολογικα και να ωριμασει.
Απο τη στιγμη που δεν εχουμε επεισοδια σαν τα περσινα, αυτο ειναι καλο σημαδι.


Με τη διαφορά ότι ο Χατζηβρέττας στα χέρια του Ομπράντοβιτς έγινε αμυντικό υπερόπλο. Ο Νίκος δεν το έχει στο DNA του τέτοιο πράγμα..
Special_One
Η ομάδα ήταν πολύ σοβαρή και συγκεντρωμένη και έτσι ήρθε η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν. Η ομάδα δείχνει πως διαθέτει πλέον πολλούς παίκτες που μπορούν να μπουν μέσα και να αλλάξουν το παιχνίδι προσφέροντας στο σκοράρισμα. Αυτό θα γίνει σε υπερθετικό βαθμό και με την έλευση του παικταρά του Alessandro.

Αν δείξει το ίδιο πρόσωπο, στα 4 επόμενα ματς μπορεί να πετύχει 4/4 νίκες με Μιλάνο, Βασκονία, Ούνιξ και ΟΣΦΠ και να θέσει γερές βάσεις για 4-αδα.

Συνεχίζω να πιστεύω πως ο Φελντέιν ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για αυτό το επίπεδο, ο Παππάς μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά και καλύτερα και δεν πιάνει θέση ξένου. Οπότε συνεχιζει να αποτελεί επιτακτική ανάγκη η αλλαγή του Φελντέιν με κάποιο ΜΑΠ....αν πρόκειται και για ανταλλαγή ακόμα καλύτερα. Δυσκολεύομαι να καταλάβω την επιμονή του Πσσκουάλ στον Φελντέιν.

Το πόσο ήθελε ο Πασκουάλ τον Alessandro φαίνεται από το χαμόγελό του στην ερώτηση για τον Ιταλό...και τα αυτιά του γελούσαν.
xomitsious
QUOTE (pan24 @ Dec 17 2016, 10:36 ) *
Πραγματι δεν χρειαζεται τοσος ντορος,ο προπονητης αποφασιζει για ολους
Απο την τριαδα που λες ο ενας ειναι 20,ο αλλος 22 και ο αλλος 26,5
Εχει μια διαφορα...


Και ο Μπουρουσης πριν τρια χρονια φανταζε παγκιτης πολυτελειας. Εχει να κανει με τον ανθρωπο αυτο. Αλλοι ωριμαζουν στα 20 και αλλοι στα 30. Δε διαφωνω μαζι σου, απλα θεωρω οτι ο Παππας εχει στοιχεια που μπορει να φανουν χρησιμα στον Παναθηναικο. Και απ'τη στιγμη που ειναι εκτος ροτεισον θα πρεπει να ενταχθει στην ομαδα σταδιακα. Που σημαινει οτι φετος, στα ευρωπαικα παιχνιδια, ειναι λογικο να μην παιζει και τοσο πολυ.
Τωρα, αν αποφασισει ο ΠΑΟ οτι δεν αξιζει την υπομονη οσο οι 2 μικροτεροι, αυτο ειναι αλλο θεμα.


QUOTE (thanvot @ Dec 17 2016, 10:40 ) *
Με τη διαφορά ότι ο Χατζηβρέττας στα χέρια του Ομπράντοβιτς έγινε αμυντικό υπερόπλο. Ο Νίκος δεν το έχει στο DNA του τέτοιο πράγμα..


Ισχυει. Τη συγκριση με το Χατζηβρεττα την εκανα για να εκφρασω πως φανταζομαι (αξιοπιστο αναπληρωματικο SG) εναν Παππα με σαφη ρολο και χρησιμοτητα για την ομαδα.


Εν παση περιπτωση, ο Παππας αυτη τη στιγμη ειναι η 5η επιλογη στα γκαρντ μας. Συνεπως το να παιζει λιγο σε σημαντικα παιχνιδια εμενα δε μου προξενει εκπληξη.
qspock
QUOTE(roben @ Dec 17 2016, 03:04 ) *
Κατά την άποψή μου η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση μέχρι τώρα! Ένα μεγάλο μπράβο στον Πασκουάλ για την ομάδα που δημιουργεί, ένα μεγάλο μπράβο και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που επέλεξε επιτέλους ένα προπονητή επιπέδου Παναθηναϊκού!

Απορώ με όσους θεωρούν αναλώσιμο τον Φελντέιν! Ο άνθρωπος ήταν και απόψε εξαιρετικός! Μαρκάρει, πρεσάρει, κατεβάζει τη μπάλα, σουτάρει, μπουκάρει, δημιουργεί, έχει τα κότσια να πάρει μεγάλα σουτ και να τα βάλει, τι άλλο θέλουμε! Προσωπικά τον πάω με 1000! Το ίδιο νομίζω και ο Πασκουάλ!

Ο Γκάμπριελ σταδιακά προσαρμόζεται και προσφέρει! Δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει θαύματα, είναι όμως ένας αξιόπιστος και πολύτιμος ρολίστας!

Ο Νίκολς έδειξε και απόψε ότι όταν παίζει στην κάλη του θέση, δηλαδή στο 3, είναι ποιοτικότατος! Όταν πάει στο 4 γίνεται απλά ένας φιλότιμος παίκτης...


+1 σε ΟΛΑ!

QUOTE(roben @ Dec 17 2016, 03:04 ) *
Καλάθης και Τζέιμς δεν πρέπει να παίζουν μαζί στην 5άδα...

Δεν ειμαι ακομα σιγουρος για αυτο. Νομιζω παντως οτι με τον ερχομο Τζεντιλε θα ανεβουν ολοι θεση, θα παει ο Ριβερς απο το 3 στο 2 και ο Τζειμς απο το 2 στο 1. Οποτε θα αντικαθιστα τον Καλαθη. Το ερωτημα που μενει ειναι ποσο καλα θα το κανει αυτο...


QUOTE(roben @ Dec 17 2016, 03:04 ) *
Είναι φανερό ότι από την ομάδα λείπει ένας center που να μπορεί να παίξει πικ εν ρολ...
Eιναι φανερο οτι λειπει ενα σεντερ γενικως. Οταν τραυματιστικε ο Μπουρουσης, απο την παγωμαρα και μονο η ομαδα εχασε τον ρυθμο της...


QUOTE(roben @ Dec 17 2016, 03:04 ) *
Με την παρουσία του Τζεντίλε και την επιστροφή του Γκιστ θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά την εξάδα των ξένων στις ελληνικές διοργανώσεις...
Δε πειραζει. Μιλαμε για 5-6 παιχνιδια συνολο ακομη? Αυτα με Ολυμπιακο... Ο Τσαβι χτιζει ομαδα για ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!

QUOTE(roben @ Dec 17 2016, 03:04 ) *
Δικαίως δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο ο Παππάς, το περίμενα... Δεν ξέρω τι κάνει στις προπονήσεις, στα τελευταία ωστόσο παιχνίδια της ομάδας η αγωνιστική του συμπεριφορά είναι απαράδεκτη...

Δε θα εδινα και τοση σημασια στο ποιος παιζει και ποσο. Ο Πασκουαλ ειναι ο απολυτος αρχοντας και αφου αυτος ειπε οτι δε χρειαζεται να μεγαλοποιουμε τα πραγματα ετσι θα ειναι. Απλα αν ηταν εξω ο Φελντειν, δε θα βλεπαμε αυτα που ειδαμε χτες. Οποτε προς τι η απορια για Παππα? Δεν εχει νοημα αλλωστε... Η ομαδα εχει σημασια, οχι οι μοναδες.

Η ομαδα διχνει να ανεβαινει ΣΥΝΕΧΩΣ. Αμα ερθουν και οι μοναδες που ακογονται, θα εχουμε πληρες ροστερ ικανο να χτυπησει Ευρωλιγκα. Και μη βλεπετε την Φενερμπαξε σαν κορυφη της Ευρωλιγκας. Αλλοι ειναι...
qspock
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις για την χτεσινη μονομαχια ΠΑΣΚΟΥΑΛ vs ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.

Κατι στο οποιο δεν αναφερθηκε κανενας.

Οριστε τα σχολια σας. cool.gif

kostas b
QUOTE (qspock @ Dec 17 2016, 13:36 ) *
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις για την χτεσινη μονομαχια ΠΑΣΚΟΥΑΛ vs ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.

Κατι στο οποιο δεν αναφερθηκε κανενας.

Οριστε τα σχολια σας. cool.gif



Αν θυμάμαι καλά, το ρεκόρ νικών ηττών είναι υπέρ του Πασκουάλ ούτως ή άλλως. Του στυλ 11-6 (ή κάτι τέτοιο).

Γενικώς, μετά τη νίλα που του έκανε ο Ζοτς το 11 (ο Ισπανός πρέπει να μην κοιμήθηκε για μέρες tongue.gif), ο Πασκουάλ φαίνεται να το έχει μανιάτικο να κατεβαίνει απέναντί του όσο πιο προετοιμασμένος γίνεται.

Πολύ καλό κοουτσάρισμα, είχε χρόνο βέβαια να προετοιμάσει και την ομάδα καμιά βδομάδα που βοήθησε.


Πάντως, το μπάσκετ που έχει αρχίσει να παίζει η ομάδα έχει βελτιωθεί αισθητά! Σωστή κατεύθυνση και καθοδήγηση, ξεχωριστοί ρόλοι και όμορφες φάσεις.

Έχω ένα ενδοιασμό να δω τον Πασκουάλ σε παιχνίδια που δεν του πάνε καλά, αν μπορεί να αλλάξει τη ροή, όπως μπορεί ο Ζοτς π.χ. (που ακούγεται ότι είναι και το αδύναμο σημείο του).

Κατά τα άλλα, είναι προφανές πως είναι εξαιρετική επιλογή και πρέπει να μείνει ανεξαρτήτως τίτλων φέτος.
j-kidd13
Δεν το ειδα δυστυχώς,λιγο απ τα χαιλαιτς.Αλλα απ οτι καταλαβα,καναμε πολυ καλη εμφανιση,στη μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα.Μπραβο στην ομαδα.
Πρόεδρε πολλα μπραβο για την κινηση με Τζεντιλε,επισης να πω οτι η δημοσιογραφικη πιατσα βρωμαει ότι ο ΔΓ κινείται για ψηλο,και γινεται λόγος για Κροατη απο την acb.
Επίσης προεδρε,διωξε επιτέλους τον Καλάθη,η κοψε του 1,5 μυριο,το παιδι ειναι εργατης,δεν ειναι για πολλα...Κοροϊδεύει...


QUOTE(Special_One @ Dec 17 2016, 12:51 ) *
Αν δείξει το ίδιο πρόσωπο, στα 4 επόμενα ματς μπορεί να πετύχει 4/4 νίκες με Μιλάνο, Βασκονία, Ούνιξ και ΟΣΦΠ και να θέσει γερές βάσεις για 4-αδα.


Αισιοδοξο σε βλέπω laugh.gif
Γιατι μετα την ηττα στο τσακ απ την Εφες εγραφες οτι η επομενη νικη μας θα ηταν μετα 5-6 ματς εντος με τη Γαλατα....
Special_One
QUOTE (j-kidd13 @ Dec 17 2016, 16:51 ) *
Αισιοδοξω σε βλέπω laugh.gif
Γιατι μετα την ηττα στο τσακ απ την Εφες εγραφες οτι η επομενη νικη μας θα ηταν μετα 5-6 ματς εντος με τη Γαλατα....


Ναι είχα πει ότι είναι αρκετά πιθανό η επόμενη νίκη να ήταν στο ματς με την Γαλατά εντός...και όντως από τα 5 ματς που δώσαμε στο μεσοδιάστημα χάσαμε από Ρεάλ, ΟΣΦΠ και Μπάρτσα κερδίσαμε στην ΠΑΡΑΤΑΣΗ την Μακάμπι και παρά λίγο να χάσουμε δικό μας ματς με την νταρού αν δεν ήταν ο Μπουρούσης....οπότε δεν είπα κάτι παράλογο.

Όπως τώρα δεν θεωρώ παράλογο να κερδίσουμε τα επόμενα 4 ματς... cool.gif
Putnam

Ξεκινάω από τον Σίγκλετον γιατί είναι ο παίκτης για τον οποίο κρατούσα μικρό καλάθι όταν αποκτήθηκε αφού πέρσι ήταν πολύ ασταθής, άσχετα αν χθες δεν έκανε σπουδαίο παιχνίδι ο άνθρωπος είναι παιχταράς. Χθες οι διαιτητές τον σημάδεψαν ή τον αδίκησαν, διαλέγετε και παίρνετε. Ευτυχώς που ήταν σε καλή μέρα ο Μπουρούσης επιθετικά αλλά και αμυντικά (έκανε μακράν το καλύτερό του παιχνίδι φέτος στην γιουρολίγκ) και αντίστοιχα σε κακή μέρα οι ψηλοί της Φενέρ.

Ο Τζέιμς είναι ξενερωμένος επειδη δεν μπορεί να βρει ρυθμό και αυτό φαίνεται συνεχώς στους μορφασμούς που κάνει. Δεν μπορεί να σταυρώσει και τρίποντο. Πάντως χθες κυκλοφορούσε λίγο καλύτερα η μπάλα απόντος Καλάθη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όχι ικανοποιητικά αλλά καλύτερα, αυτό και γιατί οι παικτες ηταν πιο κινητικοι για να παρουν μπαλες.

Κάτι που συμβαίνει συνήθως είναι να επιστρέφεται η μπάλα στον Καλάθη 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της επίθεσης και ενώ βρίσκεται στην κορυφή έξω από το τρίποντο οπότε αναγκάζεται να τελειώσει ο ίδιος την επίθεση, χθες προτίμησε να κάνει διεισδύσεις αντί για σκοτωμένα τρίποντα, αυτή είναι η σωστή επιλογή και την έχει ακολουθήσει σε έναν ακόμα αγώνα της γιουρολίγκ φέτος που μου διεφεύγει.

Γκάμπριελ καλός στο α' , έπεσε πολύ στο β΄, εξαιρετικό επιτόπιο άλμα στα ριμπάουντ, αν δεν κάνω λάθος αυτός πήδησε στο τζάμπολ του αγώνα (και το κέρδισε).

Νίκολς φοβερή ενέργεια και προσήλωση στην άμυνα όπως σε κάθε αγώνα, χθες φάνηκε και επιθετικά, δικαίως στους διακριθέντες του αγώνα.

Τον Χαραλαμπόπουλο ομολογώ ότι εξεπλάγην που χρησιμοποιήθηκε σε τέτοιας σημασίας αγώνα, καλό αυτό για την ψυχολογία του παίκτη, δεν έβγαλε τις αμυντικές αδυναμίες που περίμενα για όσο αγωνίστηκε.

Φελντέιν είναι σαφές ότι πρόκειται για τους λεγόμενους "παίκτες του προπονητή", κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, βοηθάει πολύ την κυκλοφορία της μπάλας στην περιφέρεια γιατί αλλάζει εύκολα κατευθύνσεις με ντρίπλα, συνεργάζεται άψογα με Καλάθη (σε κάποια ματς τον τροφοδοτεί ο ίδιος με ασίστ), παίζει καλή άμυνα (χθες όχι και τόσο καλή), μας εκνευρίζει επειδή σουτάρει περισσότερο απ'όσο του πρέπει, αλλά κάνει σε όλους τους προπονητές που έχουν έρθει στην ομάδα. Βάλιου φορ μάνεϊ τύπος, στην Α1 είναι από πέρσι σταθερά ο πιο αξιόπιστος παίκτης μας, εκεί δηλαδή όπου οι περισσότεροι βαριούνταν (φέτος ο Πασχάλης το έχει αλλάξει αυτό) να αποδώσουν. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι πιάνει θέση ξένου.

Παππάς φάνηκε που πανηγύριζε από τον πάγκο, καλό αυτό, το γιατί δεν μπήκε μάλλον οφείλεται στο ότι το αυτί του Πασχάλη δεν ιδρώνει και δεν ανησυχεί ότι θα του χαλάσουν τα αποδυτήρια, ένδειξη απόλυτης κυριαρχίας του προπονητη που δεν κοιτάει να μην δυσαρεστηθεί τυχόν κάποιος μπροστά στον στόχο της ομάδας. Πάντως περίεργο που χρησιμοποιήθηκε μέχρι και ο Χαραλαμπόπουλος σε σημείο που το ματς παιζόταν ακόμα ενώ ο Παππάς δεν πήρε ούτε sec. Aς δουλέψει παραπάνω.

Όλα καλά αλλά να πάρουμε και κανένα δυνατό παιχνίδι εκτός έδρας.



*Κακή βραδιά χθες για την Φενέρ, ιδίως για τους ψηλούς της.
Εγώ απορώ πώς επιμένει ο Ομπράντοβιτς να οικοδομεί την ομάδα του χωρίς πολύ δυνατά πόιντ γκαρντ, δεν του το είχα καθόλου. Θα σηκώσει κούπα με δίδυμο Ντίξον-Σλούκα?
Ο Βέσελι καλός χρυσός αλλά καμία βελτίωση στις βολές, και μετά μιλάμε εμείς για τον Καλάθη.
Τούρκους παίκτες η Φενέρ έχει?? πλην του πολιτογραφημενου Ντίξον δηλαδή. Και ο Άντιτς σαν να παραμεγάλωσε, θυμίζει περίπτωση Φώτση.
Holy Diver
QUOTE(Special_One @ Dec 17 2016, 18:10 ) *
Ναι είχα πει ότι είναι αρκετά πιθανό η επόμενη νίκη να ήταν στο ματς με την Γαλατά εντός...και όντως από τα 5 ματς που δώσαμε στο μεσοδιάστημα χάσαμε από Ρεάλ, ΟΣΦΠ και Μπάρτσα κερδίσαμε στην ΠΑΡΑΤΑΣΗ την Μακάμπι και παρά λίγο να χάσουμε δικό μας ματς με την νταρού αν δεν ήταν ο Μπουρούσης....οπότε δεν είπα κάτι παράλογο.

Όπως τώρα δεν θεωρώ παράλογο να κερδίσουμε τα επόμενα 4 ματς... cool.gif


Ναι αλλά χάσαμε στο σουτ απο οσφπ ρεάλ οπότε ναι ήταν παράλογη ή εκτίμηση για την πιθανότητα να χάσουμε και τα πέντε μαρς πριν την γαλατα

QUOTE(Holy Diver @ Dec 17 2016, 19:59 ) *
Ναι αλλά χάσαμε στο σουτ απο οσφπ ρεάλ οπότε ναι ήταν παράλογη ή εκτίμηση για την πιθανότητα να χάσουμε και τα πέντε μαρς πριν την γαλατα

green_sky
Δεν ξερω αν μου ξεφυγε σε καποιο απο τα σχολια που διαβασα αλλα κανενας δεν εκανε αναφορα για την διαιτησια που ειχε ο Παναθηναικος σε εντος εδρας παιχνιδι.Παραλιγο και ο Πασκουαλ να βγει με 5 φαουλ εξω.
Η κατασταση με τους τουρκους εχει ξεφυγει εντελως.Οσο κανουν κοιλια (ειναι κοιλια αραγε?) ολο σπρωξιμο τρωνε για να παρουν με το ζορι πλεονεκτημα αλλα στο ξεφωτο δεν βγαινουν.

Καποιες αλλες επισημανσεις :

1.Πραγματικο ρεσιταλ απο τον Πασκουαλ χθες.
2.Ευχομαι ο Νικολς να αποκτησει διαρκεια.
3.Μπορει ο Μπουρουσης να ειναι αργος στα ποδια,μπορει να τρωει τα πικ αλλα η ρακετα με αυτον μεσα γεμιζει.Ειναι φανερο οτι προσπαθει να κερδισει την αποδοχη του κοσμου και δεν πρεπει να παραγνωριστει το γεγονος οτι αν ηταν αλλος στην θεση του μετα τον τραυματισμο του θα εκανε την παπια και δεν θα ρισκαρε να ξαναμπει στο παιχνιδι.
4.Ο Καλαθης ειναι πολυ χρησιμος στο παιχνιδι του Παναθηναικου γιατι πολυ απλα μετα την ελευση του Πασκουαλ κανει τα πραγματα στα οποια ειναι καλος.Ειναι εμφανες οτι στην ομαδα υπαρχουν πια ρολοι και δεν κανει ο καθενας οτι του κατεβει.
5.Αν αυτη η Φενερ παρει ευρωπαικο τοτε κατι γενικα στο μπασκετ δεν παει καλα.
CG.
στα τελευταια δυο παιχνιδια ο Νικολς εχει γινει πιο επιθετικος
κατι πρεπει να υποθηκε απο τον πασκουαλ
η αλλαγη στο παιχνιδι του ειναι εμφανης
garou
QUOTE (Special_One @ Dec 17 2016, 12:51 ) *
Η ομάδα ήταν πολύ σοβαρή και συγκεντρωμένη και έτσι ήρθε η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν. Η ομάδα δείχνει πως διαθέτει πλέον πολλούς παίκτες που μπορούν να μπουν μέσα και να αλλάξουν το παιχνίδι προσφέροντας στο σκοράρισμα. Αυτό θα γίνει σε υπερθετικό βαθμό και με την έλευση του παικταρά του Alessandro.

Αν δείξει το ίδιο πρόσωπο, στα 4 επόμενα ματς μπορεί να πετύχει 4/4 νίκες με Μιλάνο, Βασκονία, Ούνιξ και ΟΣΦΠ και να θέσει γερές βάσεις για 4-αδα.

Συνεχίζω να πιστεύω πως ο Φελντέιν ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για αυτό το επίπεδο, ο Παππάς μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά και καλύτερα και δεν πιάνει θέση ξένου. Οπότε συνεχιζει να αποτελεί επιτακτική ανάγκη η αλλαγή του Φελντέιν με κάποιο ΜΑΠ....αν πρόκειται και για ανταλλαγή ακόμα καλύτερα. Δυσκολεύομαι να καταλάβω την επιμονή του Πσσκουάλ στον Φελντέιν.

Το πόσο ήθελε ο Πασκουάλ τον Alessandro φαίνεται από το χαμόγελό του στην ερώτηση για τον Ιταλό...και τα αυτιά του γελούσαν.

εννοειται οτι ο φελντειν δεν κανει,δυστυχως παει να γινει ο νεος γκιστ απτους οπαδους,ελπιζω η διοικηση να μην την πατησει ξανα και ακουσει τους οπαδους
ολοι σχολιαζονται,ο καλαθης δεν κανει,ι ριβερς ειναι λιγος,ο μπορουσης χοντρος
ο φελντειν οταν ειναι πατος στα 9/10 παιχνιδια δεν γινεται αναφορα σε αυτον,οταν σε ενα παιχνιδι ειναι υποφερτος εκθειαζεται

μερικοι δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι με γκιστ ποτε κανεις δεν ........πηρε ευρολιγκα
ουτε με φελντειν θα παρει κανεις

διακοπη συμβολαιου σε γκιστ/φελντειν χτες
η εστω παραγκωνισμος τους ωστε να παρουν την θεση τους ψηλος και τζεντιλε
Dreamerpanos
Εγώ λέω να τους κάψουμε στην πυρά και να χορεύουμε γύρω γύρω!

Ρε σεις,μετανοείτε (που θα λεγε και μια ψυχή από απέναντι tongue.gif )
timmo
μερικοι δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι με γκιστ ποτε κανεις δεν ........πηρε ευρολιγκα
ουτε με φελντειν θα παρει κανεις

διακοπη συμβολαιου σε γκιστ/φελντειν χτες
η εστω παραγκωνισμος τους ωστε να παρουν την θεση τους ψηλος και τζεντιλε
[/quote]



οπως δεν επαιρνε και με καλαιτζη και μιντλετον ... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

djibriliant
Όντως να φυγουνε όλοι να ερθει ο κετσμαν με τον τεπιτς και τον μαριτς γιατί με αυτούς έχεις πάρει ευρωλιγκά. Έχεις τον γκιστ να συμπληρώνει μια φροντλαιν με γκαμπριελ σιγκλετον μπουρουση φωτση όντως τι να τον κάνεις, ΙΑΝ γύρνα πίσω η έστω τηλεφωνα
slok
φυσικα και με γκιστ παιρνεις ευρωλιγκα.............αρκε να μην ειναι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας σου
Ginobili
QUOTE(djibriliant @ Dec 18 2016, 11:48 ) *
Όντως να φυγουνε όλοι να ερθει ο κετσμαν με τον τεπιτς και τον μαριτς γιατί με αυτούς έχεις πάρει ευρωλιγκά. Έχεις τον γκιστ να συμπληρώνει μια φροντλαιν με γκαμπριελ σιγκλετον μπουρουση φωτση όντως τι να τον κάνεις, ΙΑΝ γύρνα πίσω η έστω τηλεφωνα

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν διώξεις τον Φελντιν(280Κ) να φέρεις Μπογκντάνοβιτς...δεν διώξουμε Γκιστ( 500-600) να φέρουμε τον Ντόρσει της Μπάρτσα που βγαζει ματια,....κουπα δεν σηκώνουμε...
Κατι γινεται με Τζεντίλε αντί Χαραλαμπόπουλο ή Παπά....αλλά δεν φτάνει...ίσως πρέπει να διώξουμε και τον Τζειμς να φέρουμε τον Ουεστμπρουκ...



This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.