Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΡΑΣ 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2
gspara
Πολλα συγχαρητηρια στην ΑΕΛ και μακαρι σε 2 χρονια στην Α1!!!!

Υπαρχει αραγε περιπτωση επαναδραστηριοποιησης του Μαλακου?Καπου ειχα διαβασει οτι εχει μπει δυνατα στο γυναικειο μπασκετ.
tolistriant
QUOTE (gspara @ Apr 2 2015, 15:31 ) *
Πολλα συγχαρητηρια στην ΑΕΛ και μακαρι σε 2 χρονια στην Α1!!!!

Υπαρχει αραγε περιπτωση επαναδραστηριοποιησης του Μαλακου?Καπου ειχα διαβασει οτι εχει μπει δυνατα στο γυναικειο μπασκετ.


Ο Μαλάκος ήταν και είναι πρόεδρος στην Ολύμπια Λάρισας. Το γυναικείο τμήμα της είναι στην Α2 Εθνική ενώ το ανδρικό στην Α2 ΕΣΚΑΘ. Ουδεμία σχέση έχει με την ΑΕΛ. Μάλλον θα μπερδεύεσαι με την περίοδο των συγψωνεύσεων.

Τα τραγικά επεισόδια του αγώνα στο Βόλο, ανάμεσα στην τοπική Νίκη και το Αγρίνιο, έχουν ξεκινήσει ένα... νέο γαϊτανάκι αντιπαράθεσης, ανάμεσα στα δύο σωματεία, με κατηγορίες εκατέρωθεν. Σε όσα λέγονται, από πλευράς Αιτωλοακαρνανών περί αδικαιολόγητης επίθεσης απέναντι στους παίκτες τους, οι Θεσσαλοί απαντούν πως όσα συνέβησαν, αποτέλεσαν προϊόν προκλήσεων από τους φιλοξενούμενων. Με το γεγονός αυτό για αφορμή, ζήτησαν τη δυναμική στήριξη του κόσμου, στην ύστατη προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο της Νίκης, που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και στήριξε την προσπάθεια των παικτών, παρά το ατυχές αποτέλεσμα. Να είστε σίγουροι, πως με την παρουσία και τη βοήθειά σας, η Νίκη Βόλου θα φτάσει και πάλι στη θέση που της αξίζει και της αρμόζει.

Οι αντιαθλητικές συμπεριφορές, που ξεφεύγουν από τα όρια του ευ αγωνίζεσθαι, δε θα πρέπει να έχουν θέση στο γήπεδό μας και σαφώς τις καταδικάζουμε. Παρ' όλα αυτά, παίκτες ομάδων που πρόσφατα εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, θα έπρεπε μόνο σεβασμό να αποδίδουν σε ένα σωματείο, όπως η Νίκη, που έπι χρόνια πρωταγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες. Αντ' αυτού, οι παίκτες του Αγρινίου προσπαθούσαν με κάθε δυνατό τρόπο να φέρουν τον κόσμο και τους παίκτες μας, στα όρια τους.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και σας θέλουμε όλους κοντά! Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται!».

Άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας του Αγρινίου στην ανακοίνωση της Νίκης Βόλου, με αυτήν των Αιτωλοακαρνανών να μη διαφέρει ιδιαίτερα, ως προς το ύφος της. Οι παράγοντες του συλλόγου, κάνουν λόγο για αναίτιο προπηλακισμό σε παίκτες και τεχνικό τιμ, ενώ ταυτόχρονα κάνουν λόγο για έλλειψη επαρκούς αστυνομικής δύναμης.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ εκφράζει τη βαθιά της απογοήτευση και καταδικάζει τα πρωτοφανή επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.
Ένας αγώνας που αμαυρώθηκε από τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί και παίκτες της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αναίτια προπηλακίζοντας παίκτες και τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας λόγω απουσίας της αστυνομίας (ανεπίτρεπτη για την ομαλή διεξαγωγή αγώνα επαγγελματικής κατηγορίας).
Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η ηθική της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Γ΄Εθνική κατηγορία ούτε αλλοιώθηκε ούτε εξαγοράστηκε από τέτοιου είδους συμπεριφορές που σπιλώνουν το άθλημα μιας αμιγώς μπασκετικής πόλης όπως είναι ο Βόλος.

Επίσης η διοίκηση του ΑΟ έχει καθαρή στάση απέναντι στα φαινόμενα αθλητικής βίας και είναι έτοιμη να γίνει αρωγός και να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς σε κάθε προσπάθεια που θα γίνει για την ολική καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους».

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Νίκη Βόλου, ανταπαντώντας στην απάντηση του ΑΟ Αγρινίου. Οι κυανόλευκοι που ήταν φανερό ότι αρχικά δεν ήθελαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά, μιλούν πλέον ξεκάθαρα και ονοματίζουν τις προκλητικές συμπεριφορές των παικτών του ΑΟ Αγρινίου, για τις οποίες είναι μάρτυρες όλοι όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Η ανακοίνωση:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της τάξης των πραγμάτων ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου αναφέρει τα κάτωθι:

Α) Αρνούμαστε μετά βδελυγμίας την εμετική παραφιλολογία γύρω από την καθαρότητα του αποψινού (5/4) αγώνα, τα χυδαία αυτά λεγόμενα τα επιστρέφουμε στους επινοητές τους.

Β) Είναι θλιβερή ίσως και ύποπτη η μη αναφορά στις συνεχείς προκλήσεις καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης ορισμένων παικτών του Α.Ο. Αγρινίου, ιδίως των αγωνιζομένων με αριθμό φανέλας 7, 14, 15 και ειδικά ο τελευταίος (το 15) δεν δικαιούται να θεωρείται «μεγάλος» παίκτης, διότι το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του μετριάζεται από τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του. Οι ύβρεις και οι χειρονομίες προς την εξέδρα χαρακτηρίζουν μόνο τους μικρούς παίκτες.

Γ) Λυπούμαστε για την αδυναμία αυτοσυγκράτησης από μερίδα των φιλάθλων μας, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια, αγωνιζόμενοι σε όλες τις εθνικές κατηγορίες πλην της Α1 δεν συναντήσαμε τόσο προκλητικές συμπεριφορές από αντιπάλους και μάλιστα στην έδρα μας. Όταν ανταλλάσσονται χειραψίες στη λήξη του αγώνα σε «νεκρό» χρόνο κανείς δε δικαιούται να επιδιώκει να σκοράρει.

Δ) Στον χώρο των αποδυτηρίων μετά τη λήξη του αγώνα όλα κύλησαν ομαλά και μάλιστα οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές περιφρούρησαν την μετάβαση της αποστολής του Α.Ο. Αγρινίου στο πούλμαν της ομάδας.

Ε) Ο προπονητής του Α.Ο. Αγρινίου μάλλον δεν παρακολουθεί άλλους αγώνες μπάσκετ πέραν αυτών της ομάδας του, έτσι όταν ένας παίκτης της ομάδας του προκαλεί τους αντιπάλους του και ευρίσκεται σε συνεχή εκνευρισμό, τότε, συνήθως, οι σοβαροί προπονητές τον αποσύρουν για όσο χρειαστεί στον πάγκο προκειμένου να ηρεμίσει ο ίδιος και γενικά η διεξαγωγή του αγώνα.

ΣΤ) Συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης, η απόδοσή τους δεν αφήνει καμία από τις ομάδες με αίσθημα αδικίας.

Ζ) Όποια και αν είναι η κατάληξη, ξέρουμε ότι η Νίκη Βόλου θα επανακάμψει άμεσα και σύντομα θα κοσμεί ανώτερες εθνικές κατηγορίες ανάλογες με την ιστορία και την δυναμική της.

Καλή Ανάσταση σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού.»


39.gif 39.gif μα καλά εκεί στο Αγρίνιο δεν τους προβληματίζει καθόλου το γεγονός ότι σε όλα μα όλα τα ματς οι αντίπαλοι εκφράζουν παράπονα για τον αντιαθλητικό τρόπο παιχνίδιου και την προκλητική συμπεριφορά των παικτών τους; Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουν
tolistriant
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Η Α.Ε.Λ.!!!

Η Α.Ε.Λ. αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γ Εθνικής, και μαθηματικά, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Χθες, σε ένα συναρπαστικό αγώνα επικράτησε εκτός έδρας στην Καστοριά της ισχυρής ομώνυμης ομάδας με σκορ 80-86, πέτυχε το 23/24 και σε συνδυασμό με τη σημερινή ήττα του Αίολου Αστακού στο Αγρίνιο, σφράγισε τον τίτλο. Πολλά συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές, αθλητές και προπονητικό επιτελείο.

Α.Σ.Καστοριάς - Α.Ε.Λ. 80-86

Δεκάλεπτα: 21-21, 45-45, 60-70, 80-86

Καστοριά (Σούλιος): Δαραβίγκας, Λέκκος, Δίτσιος, Γυμνόπουλος 11(1), Τεπετίδης 8(2), Πανταζής 19(1), Ντάλλης 7, Τασιούδης 12, Αντωνιάδης 13(3), Κόκουρας 10.

Α.Ε.Λ. (Παπαδόπουλος): Βλαχούλης 16(3), Τέλιος, Σαριμπαλίδης 17(3), Τσιλούλης 9(1), Τσούτσος 8, Μηλιώνης 6(2), Κονδυλόπουλος 1, Σταυρόπουλος, Μπλιάτζας, Πολίτης 17(2), Ψάλτου 2, Κόκκας 10.
tolistriant
Η ΑΕΛ πανηγυρίζει την άνοδο της στην Β’ Εθνική και η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία καλεί τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής (03/05) με την Σιάτιστα, ούτως ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί την άνοδο, καθώς επίσης και να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αναλυτικά:
Η ΑΕΛ καλεί όλους τους φιλάθλους της να γιορτάσουν μαζί της την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Μπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία του Σωματείου. Την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο κλειστό του Αλκαζάρ για την 25η αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Γ.Σ.Σιάτιστας με φόντο το τρόπαιο του Πρωταθλήματος το οποίο θα απονεμηθεί με τη λήξη του ματς. Παράλληλα με τη διεξαγωγή του αγώνα θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου, των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, που εξυπηρετούν καθημερινά πλήθος συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ας είμαστε παρόντες σε αυτή τη γιορτή ώστε να χειροκροτήσουμε τους πανάξιους πρωταθλητές μας

ebasket.gr
tolistriant
Το κλειστό «Δ. Βικέλας» της Βέροιας και το ΔΑΚ της Κοζάνης θα φιλοξενήσουν τους αγώνες μπαράζ των ομάδων της Γ΄ εθνικής στο Βορρά, απ΄ όπου θα καθοριστεί η σειρά προτεραιότητας για την κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Β΄ εθνική.

Στις 17 του μήνα, λοιπόν, στη Βέροια θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Καστοριά – Ιωνικός Ιωνίας (16:00), ενώ την ίδια ώρα θα δοθεί και το τζάμπολ στο κλειστό της Κοζάνης στο παιχνίδι Αγρίνιο – Ορφέας Ν. Σκοπού.

από infobasket
nestoras kommatos
ΑΕΛΑΡΑ-ομαδάρα, έκανε πραγματικά πάρτυ φέτος στον όμιλό της στη Γ Εθνική και με το καλύτερο ρεκόρ από όλες τις ομάδες τόσο σε Βορρά όσο και σε Νότο (μία μόνο ήττα) δίκαια ανέρχεται στη Β Εθνική όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της (υπάρχουν βέβαια και οι τρεις συμμετοχές στην Α1 από το 2006 μέχρι το 2009, άσχετα αν προέκυψαν από συγχώνευση με τον ΓΣΛ)!

Στη Β Εθνική όπου θα κάνει παρέα σε μία ακόμα λαρισινή ομάδα, τον Φοίνικα Λάρισας που έστω με πολύ κακό δεύτερο γύρο και ουσιαστικά ελέω Τιτάνων Παλαμά (νίκησαν μέσα στον Εύοσμο και καθάρισαν την μπουγάδα και για τους δύο Θεσσαλούς) σώθηκε.

Συγχαρητήρια λοιπόν στις δύο ομάδες της πόλης μας για τα σπουδαία επιτεύγματά τους, όπως σε όλες τις ομάδες άλλωστε άσχετα αν πέτυχαν ή όχι τους στόχους τους (εξάλλου και οι αποτυχίες δυστυχώς μέσα στο πρόγραμμα είναι sad-smiley-009.gif ).


Α, και ο Ερμής Αγιάς του ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΥ (για να μην ξεχνιόμαστε rolleyes.gif ) κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ μία αγωνιστική πριν το τέλος των μπαράζ ανόδου και επίσης θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Καλή ξεκούραση σε όλους τους αθλητές και όλες τις ομάδες λοιπόν!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.