Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ B.C
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
golden
Το ότι ο Φιντέλ Κάστρο «πήρε νύχτα» την άδεια οδήγησης είναι κοινό μυστικό στην Κούβα. Οι παλαιότεροι διηγούνται πως κάποτε ο Φιντέλ οδηγούσε με τον Τσε Γκεβάρα στη θέση του συνοδηγού και τον Ραούλ στις πίσω θέσεις.
Το αυτοκίνητο έτρεχε δαιμονισμένα στην κατηφοριά, όταν κάποια στιγμή ο Τσε στράφηκε τρομαγμένος στον Ραούλ: «Ο Φιντέλ κοιμάται!».
Ατάραχος εκείνος του απάντησε: «Σσς! Μίλα πιο σιγά, μην τον ξυπνήσεις!».

Click to view attachment
mpasketikos
QUOTE(golden @ Mar 18 2008, 23:39 ) *
Το ότι ο Φιντέλ Κάστρο «πήρε νύχτα» την άδεια οδήγησης είναι κοινό μυστικό στην Κούβα. Οι παλαιότεροι διηγούνται πως κάποτε ο Φιντέλ οδηγούσε με τον Τσε Γκεβάρα στη θέση του συνοδηγού και τον Ραούλ στις πίσω θέσεις.
Το αυτοκίνητο έτρεχε δαιμονισμένα στην κατηφοριά, όταν κάποια στιγμή ο Τσε στράφηκε τρομαγμένος στον Ραούλ: «Ο Φιντέλ κοιμάται!».
Ατάραχος εκείνος του απάντησε: «Σσς! Μίλα πιο σιγά, μην τον ξυπνήσεις!».

Click to view attachment

κοψε την ιντερνετικη εγκυκλοπαιδεια.Σου εχει καψει το μυαλο.Τι ασχετες σαχλαμαρες γραφεις παλι?Πολυ κουραστικος...που λεει κι ο mondaro#14.
POLITA
QUOTE(CHE @ Mar 18 2008, 15:27 ) *
Όχι,φίλε μου.Οι αντεγκλήσεις με τον ΟΦΗ έχουν κουράσει όλο τον κόσμο.Δεν υπάρχει λόγος.Καιρός να σταματήσει αυτό.Μόνο κακό κάνει και στα δυο σωματεία.Ότι έγινε,έγινε.Ας κοιτάξει ο καθένας την ομάδα του και τέλος.Αρκετά!

ΟΛΟ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ CHE ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
CHE
QUOTE(mpasketikos @ Mar 18 2008, 23:51 ) *
κοψε την ιντερνετικη εγκυκλοπαιδεια.Σου εχει καψει το μυαλο.Τι ασχετες σαχλαμαρες γραφεις παλι?Πολυ κουραστικος...που λεει κι ο mondaro#14.

Να αποκαλύψω στο gοldenάκο ότι τα ποστ του 'mpasketikοs' ήταν δικής μου εμπνεύσεως.Μια που βρέθηκα στο ανοιχτό p.c του, είπα να στρατολογήσω κι άλλον εχθρό του gοlden.Αλλά δεν έχει πλάκα αν δεν κράζω βάζοντας την υπογραφή μου...
CHE
QUOTE(POLITA @ Mar 19 2008, 00:09 ) *
ΟΛΟ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ CHE ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κακώς.Δε θα έπρεπε.Ελπίζω να μη με έχεις πια...(Πλάκα έχουμε.Για λίγο είχα απογοητευτεί.Νόμιζα ότι σοβαρέψαμε όλοι ξαφνικά...)
fatman
che γραφε αγορι μου οτι θες γιατι τα γραφεις ωραια και καυστηκα ......

χτυπα τον goldenako οσο μπορεις γιατι εγω κολυομαι ξερεις γιατι

golden γουσταρω τισς βραζιλιανες αλλα αμα χασεις γουσταρω την ελληνιδα.....

patman αληθεια τωρα θελουμε λιγη ΔΙΑΙΤΑ για να τον αντιμετοπισουμε μη φοβασαι τιποτα ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο CHE
CHE
Ρε παιδιά,αυτός ο Μοndarο#14 που χάθηκε?Έχω κάτι πληροφορίες ότι διάγει οικογενειακό βίο τελευταία και δεν προλαβαίνει ούτε τον υπολογιστή να ανοίξει.Μέχρι και τις καταδρομικές στα ζαχαροπλαστεία έχει κόψει.Το "ΚΟΡΟΝΑΤΟ" τον δήλωσε αγνοούμενο...
CHE
QUOTE(fatman @ Mar 19 2008, 09:56 ) *

patman αληθεια τωρα θελουμε λιγη ΔΙΑΙΤΑ για να τον αντιμετοπισουμε μη φοβασαι τιποτα ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο CHE

Τέτοια γράφετε και έχει αρχίσει να πιστεύει ότι σας παίρνω τηλέφωνα και σας στρέφω εναντίον του...Άντε,τώρα,Αντρίκο πάμε να δούμε την παικτούρα το γιο σου και τα άλλα φυντάνια μας που παίζουν σχολικό με τη Σητεία.10.00 αρχίζει
CHE
Οι πιτσιρικάδες μας νίκησαν 63-33(αν δε κάνω λάθος)με σούπερ σταρς Βασιλειάδη-Βελημβασάκη-Γιαννακουδάκη-Μάλλιαρη και με όλα τα παιδιά και από τις 2 ομάδες να προσπαθούν.Ωραίος αγώνας με κόουτς Μακράκη για το γυμνάσιο Ιεράπετρας και Γιαλούση για αυτό της Σητείας.Διαιτητής ο μέγιστος Μάνος Καπαράκης.Παρών στο β'ημίχρονο και ο ευτυχής πατήρ και super έφορος Ανδρέας(fatman),που ήρθε να καμαρώσει τον κανακάρη του.
golden
QUOTE(CHE @ Mar 19 2008, 14:00 ) *
Οι πιτσιρικάδες μας νίκησαν 63-33(αν δε κάνω λάθος)με σούπερ σταρς Βασιλειάδη-Βελημβασάκη-Γιαννακουδάκη-Μάλλιαρη και με όλα τα παιδιά και από τις 2 ομάδες να προσπαθούν.Ωραίος αγώνας με κόουτς Μακράκη για το γυμνάσιο Ιεράπετρας και Γιαλούση για αυτό της Σητείας.Διαιτητής ο μέγιστος Μάνος Καπαράκης.

Βλεπω ετοιμάζεις την νέα γεννιά :

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Νέοι Έλληνες γενίτσαροι σε τέμενος, Jean Léon Gérôme, 1865Οι Γενίτσαροι, ή γιανίσαροι (ΔΦΑ: jăn'isâr, Οθωμαν. Τουρκ. يكيچرى, γενίσερι, «νέος στρατιώτης»), ήταν επίλεκτα σώματα της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Διαμορφώνονταν από αιχμαλώτους πολέμου και νέους Χριστιανούς που εξαναγκάζονταν από μικρή ηλικία σε στρατιωτική υπηρεσία.

Για τους γενίτσαρους απαγορευόταν άλλο επάγγελμα και η δημιουργία οικογένειας και όλοι οι στρατολογημένοι εξισλαμίζονταν. Οργανώθηκαν ως στρατιωτικό σώμα για πρώτη φορά από τον Μουράτ Α΄ και σταδιακά απέκτησαν μεγάλη πολιτική δύναμη έναντι των σουλτάνων. Οι γενίτσαροι, που τους ανάγκαζαν ν' αλλαξοπιστήσουν, γίνονταν οι πιο φανατικοί πολεμιστές καθώς μάλιστα, τίποτε δεν τους συνέδεε με την ομαλή οικογενειακή και κοινωνική ζωή και δε γνώριζαν γονείς και γενέτειρα γη. Ήταν γι' αυτό οι φανατικότεροι και καλύτεροι υπερασπιστές του σουλτάνου.

Click to view attachment
CHE
QUOTE(golden @ Mar 19 2008, 14:03 ) *
Βλεπω ετοιμάζεις την νέα γεννιά :

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Νέοι Έλληνες γενίτσαροι σε τέμενος, Jean Léon Gérôme, 1865Οι Γενίτσαροι, ή γιανίσαροι (ΔΦΑ: jăn'isâr, Οθωμαν. Τουρκ. يكيچرى, γενίσερι, «νέος στρατιώτης»), ήταν επίλεκτα σώματα της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Διαμορφώνονταν από αιχμαλώτους πολέμου και νέους Χριστιανούς που εξαναγκάζονταν από μικρή ηλικία σε στρατιωτική υπηρεσία.

Για τους γενίτσαρους απαγορευόταν άλλο επάγγελμα και η δημιουργία οικογένειας και όλοι οι στρατολογημένοι εξισλαμίζονταν. Οργανώθηκαν ως στρατιωτικό σώμα για πρώτη φορά από τον Μουράτ Α΄ και σταδιακά απέκτησαν μεγάλη πολιτική δύναμη έναντι των σουλτάνων. Οι γενίτσαροι, που τους ανάγκαζαν ν' αλλαξοπιστήσουν, γίνονταν οι πιο φανατικοί πολεμιστές καθώς μάλιστα, τίποτε δεν τους συνέδεε με την ομαλή οικογενειακή και κοινωνική ζωή και δε γνώριζαν γονείς και γενέτειρα γη. Ήταν γι' αυτό οι φανατικότεροι και καλύτεροι υπερασπιστές του σουλτάνου.

Click to view attachment

Αυτό ήταν πετυχημένο.Το παραδέχομαι.Λοιπόν,τα προετοιμάζω γιατί θα είναι το επόμενο στοιχηματάκι μας,gοldenάκο.Μετά τη συντριβή σας από τους 3 έφηβους θα υποστείτε άλλη μία από 3 παίδες,ώστε να συνειδητοποιήσετε και οι 3πρώην παίκτες και νυν προπονητές ότι είστε πλέον για χαμομηλάκια στο τζάκι!
araout
αφελή CHE πας να τα βάλλεις με τον καλύτερο ALLTIME παικτη της της Γρα Λυγιας?

Gra Lighia
From Wikipedia, the free encyclopedia
Gra Lighia is located approximately 5km west of Ierapetra. Its residents are called "GraLighiotes". They are occupied mainly in the agriculture sector; this is the main source of income for the residents and their income per capita is one of the highest in the region. The village is surrounded by greenhouses which demonstrates that the agriculture sector is modernised. There are many firms in related fields such as agriculture companies that co-operate with multinationals.

Notable persons with origins from Gra Lighia are Ioannis Pyrgiotakis who is ex vice-chancellor of the University of Crete and Marinos Gaitanakis (mother side) one of the top basketball players that ever appeared in Ierapetra.
CHE
Χαιρετίσματα σε όλη την Ιεράπετρα, από τον περσινό μας παίκτη Δημήτρη Ακσεχέρογλου ο οποίος με πήρε για δυο λόγους.Ο πρώτος είναι γιατί διάβασε κάπου ότι λείπει σε κάποια κορίτσια και με εξουσιοδότησε να δώσω τον αριθμό του σε όποια θαυμάστριά του έχει κλείσει τα 17(δύσκολο...)και δεύτερον δεν ανέχεται να κινδυνεύει η φήμη που έχτισε πέρσι στα ζαχαροπλαστεία της Ιεράπετρας από κάποιον Ανέστη Μάτο που σπάει,όπως του ανέφερα,το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε όλες τις κατηγορίες γλυκών.Όπως καταλαβαίνετε,πιθανή συνύπαρξή τους στην ομάδα του χρόνου ,θα οδηγούσε σε νευρικό κλονισμό σύσσωμο τον συλλογο ζαχαροπλαστών Ιεράπετρας!
araout
QUOTE(CHE @ Mar 19 2008, 14:31 ) *
....καταλαβαίνετε,πιθανή συνύπαρξή τους στην ομάδα του χρόνου ,θα οδηγούσε σε νευρικό κλονισμό σύσσωμο τον συλλογο ζαχαροπλαστών Ιεράπετρας!

ο άτυχος προπονητής να δεις τι θα πάθαινε!
CHE
QUOTE(araout @ Mar 19 2008, 14:25 ) *
αφελή CHE πας να τα βάλλεις με τον καλύτερο ALLTIME παικτη της της Γρα Λυγιας?

Gra Lighia
From Wikipedia, the free encyclopedia
Gra Lighia is located approximately 5km west of Ierapetra. Its residents are called "GraLighiotes". They are occupied mainly in the agriculture sector; this is the main source of income for the residents and their income per capita is one of the highest in the region. The village is surrounded by greenhouses which demonstrates that the agriculture sector is modernised. There are many firms in related fields such as agriculture companies that co-operate with multinationals.

Notable persons with origins from Gra Lighia are Ioannis Pyrgiotakis who is ex vice-chancellor of the University of Crete and Marinos Gaitanakis (mother side) one of the top basketball players that ever appeared in Ierapetra.

Τώρα εξηγείται γιατί κάνει τέτοιο πόλεμο στα κοπέλια μου.Φοβάται μη χάσει τα πρωτεία.Γι'αυτό μόλις ο Λυκουρίνος περνούσε τους 30 πόντους στο εφηβικό και κινδύνευε το ρεκόρ του τον έκανε αλλαγή και έπρεπε να τον απειλώ για να τον ξαναβάλει...
mondaro#14
QUOTE(CHE @ Mar 19 2008, 09:56 ) *
Ρε παιδιά,αυτός ο Μοndarο#14 που χάθηκε?Έχω κάτι πληροφορίες ότι διάγει οικογενειακό βίο τελευταία και δεν προλαβαίνει ούτε τον υπολογιστή να ανοίξει.Μέχρι και τις καταδρομικές στα ζαχαροπλαστεία έχει κόψει.Το "ΚΟΡΟΝΑΤΟ" τον δήλωσε αγνοούμενο...

εδω ειμαι.. υπομονη....... cool.gif cool.gif
golden
τα αγαπημενα γενιτσαρακια του CHE παλι δεν ηρθαν στην προπονηση
piki
Γιατι χτυπας με επιχειρηματα που δεν ισχυουν? δηλαδη δεν ηρθα σημερα προπονηση???οσο για τους γενιτσαρους να ξερεις οτι αυτοι ηταν το τελευταιο σωμα που επιτεθηκε και κυριευσε την Πολη.Ετσι κι εμεις θα μιλησουμε τελευταιοι στο γηπεδο.Και για να σου δειξω την ανωτεροτητα μου θελω να δηλωσω οτι σημερα ο golden ηταν μακραν ο κορυφαιος του οικογενειακου διπλου...μετα το Δρακο παντα.
DEJAN.B.IERAPETRACITY
19.gif
Αγαπητε φιλε μου che, 77.gif
εχω να σου προσφερω δυο πληροφοριες.
Α. Οτι λαμπει (βλεπε golden) δεν ειναι χρυσος.
Β. Ο χρυσος πολυ απλά ξεχωριζει. οτι ειναι απο χρυσο απλα λαμπει. Δεν χρειαζετε να το γραφει πανω του. π.χ golden.
that was all icon_wave.gif

κριμα ΠΑΝΑΘΑ μου κριμα
araout
QUOTE(piki @ Mar 19 2008, 23:47 ) *
Γιατι χτυπας με επιχειρηματα που δεν ισχυουν? δηλαδη δεν ηρθα σημερα προπονηση???οσο για τους γενιτσαρους να ξερεις οτι αυτοι ηταν το τελευταιο σωμα που επιτεθηκε και κυριευσε την Πολη.Ετσι κι εμεις θα μιλησουμε τελευταιοι στο γηπεδο.Και για να σου δειξω την ανωτεροτητα μου θελω να δηλωσω οτι σημερα ο golden ηταν μακραν ο κορυφαιος του οικογενειακου διπλου...μετα το Δρακο παντα.

μήπως πήγες αλλά ήσουνα ωσεί παρών?
araout
QUOTE(DEJAN.B.IERAPETRACITY @ Mar 20 2008, 01:12 ) *
19.gif
Αγαπητε φιλε μου che, 77.gif
εχω να σου προσφερω δυο πληροφοριες.
Α. Οτι λαμπει (βλεπε golden) δεν ειναι χρυσος.
Β. Ο χρυσος πολυ απλά ξεχωριζει. οτι ειναι απο χρυσο απλα λαμπει. Δεν χρειαζετε να το γραφει πανω του. π.χ golden.
that was all icon_wave.gif

υπάρχει και ο ακατέργαστος χρύσος , αλλά είπαμε ο δικός μας golden έχει να κάνει με τα goody's μην μπερδεύεσαι
patman
QUOTE(fatman @ Mar 19 2008, 09:56 ) *

Αγαπητε φιλε φατμαν(α ι ε ρ).Η αλη8εια ειναι οντως οτι θελουμε λιγο φινιρισμα.Εγω μαλιστα κανω τη συγκεκριμενη περιοδο δυο διαιτες για τον απλουστατο λογο οτι με την μια δεν......χορταινω.Απο την αλλη ομως με τον κοουτς-παιχτη τι θα γινει?Θα ακολουθησει το παραδειγμα μας η θα 'ποιησει τη νησσα?'
CHE
QUOTE(araout @ Mar 20 2008, 07:02 ) *
μήπως πήγες αλλά ήσουνα ωσεί παρών?

Την ψάχνεις...γι'αυτό ξαναμπές στο wikipedia.cοm-Gaitanakis το οποίο μας έστειλες για να τον υποστηρίξεις.Κάναμε και εκεί μια μικρή παρέμβαση...με μεγάλη δόση χιούμορ!
fatman
ΠΑΝΑΘΑ παιξε με τον ολυμπιακο τωρα στο πρωταθλημα

ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ ΑΟΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ///////
lek#13#
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ!!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...!
ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ GOLDEN ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ!!!ΣΟΥΤ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΜΑΣ ΕΤΡΕΧΕ...ΑΦΟΥ
ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!ΤΡΙΠΟΝΑ Κ ΤΡΙΠΟΝΤΑ Κ ΤΡΙΠΟΝΤΑ!!!!!
ΑΣΤΟΥΣ GOLDEN MOY....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!! bball.gif tongue.gif
40+
QUOTE(lek#13# @ Mar 20 2008, 11:41 ) *
ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ GOLDEN ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ!!!ΣΟΥΤ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΜΑΣ ΕΤΡΕΧΕ...

Τώρα πια τρέχει μόνος του!!! Κάτι από Θανάση Βέγκο στο πιο ψηλό του!!!! smiley.gif
panosak
αν μου το ελεγαν δε θα το πιστευα αλλα ημουν παρων:
μονό golden ΕΝΑΝΤΙΟΝ τοτε παικτων του (φαρμακης-λεκακος-τσουκαλης)
και πηρε τη σειρα 3-2!!!!!!!!!!!
golden
QUOTE(panosak @ Mar 20 2008, 12:42 ) *

....θελω σπιτι, φαγητο οικοπεδο και 1000 για να το comaback
CHE
QUOTE(golden @ Mar 20 2008, 13:50 ) *

Άν σταματήσω να σε κράζω,θα παίξεις τζάμπα?
40+
QUOTE(golden @ Mar 20 2008, 13:50 ) *

μορέ και σπίτι και οικόπεδο και όχι 1000, αλλά 10.000 σου δίνουμε για το comeback.
Στο ΦΑΓΗΤΟ είναι το πρόβλημα. πού να βρούμε κορόίδο να πληρώνει τις ποσότητες που κατεβάζεις;
icon_wave.gif
CHE

Τότε ήταν 2 χρόνια νεότερος και 10 κιλά ελαφρύτερος.Τώρα τον κάνουν σκόνη οι έφηβοι και του χρόνου θα τον κάνει ο Βασιλειάδης(έτος γέννησης 1994)!
CHE
QUOTE(40+ @ Mar 20 2008, 14:13 ) *
μορέ και σπίτι και οικόπεδο και όχι 1000, αλλά 10.000 σου δίνουμε για το comeback.
Στο ΦΑΓΗΤΟ είναι το πρόβλημα. πού να βρούμε κορόίδο να πληρώνει τις ποσότητες που κατεβάζεις;
icon_wave.gif

Θα σου τον στέλνω σπίτι σου.Έτσι κι αλλιώς καζάνι βάζει η γυναίκα σου για να χορτάσεις το μεσημέρι!Ευτυχώς για αυτήν,τα βράδυα τρως έξω ,ενισχύοντας γερά την τοπική οικονομία και μπράβο σου γι'αυτό!
golden
QUOTE(CHE @ Mar 20 2008, 14:13 ) *
Άν σταματήσω να σε κράζω,θα παίξεις τζάμπα?

κλείσαμε!
CHE
Ενώ ο panος"fairplay"ak,τρώει στην(κατά Ξενάκη) ταβέρνα του "fairplay",νομίζοντας ότι αν τρώει το ίδιο φαγητό με τους παίκτες θα καταφέρει να νικήσει τον gοlden σε κανένα μονό το καλοκαίρι...
CHE
QUOTE(golden @ Mar 20 2008, 14:30 ) *
κλείσαμε!

Να το εκλάβω ως παραδοχή της επικοινωνιακής σου ήττας,που σου ζήτησα το πρωί που μιλήσαμε?Λευκή πετσέτα,gοlden?
golden
QUOTE(CHE @ Mar 20 2008, 14:59 ) *
Να το εκλάβω ως παραδοχή της επικοινωνιακής σου ήττας,που σου ζήτησα το πρωί που μιλήσαμε?Λευκή πετσέτα,gοlden?

θες να κλεισουμε το αντιστροφο απο οτι καταλαβα ? να κραζεις αλλα να πληρωνεις οτι σου ζηταω...παλι δεχομαι
CHE
QUOTE(golden @ Mar 20 2008, 15:32 ) *
θες να κλεισουμε το αντιστροφο απο οτι καταλαβα ? να κραζεις αλλα να πληρωνεις οτι σου ζηταω...παλι δεχομαι

Η (μπασκετική)ζωή μας θα ήταν πολύ φτωχή φέτος,αν δε σε είχαμε να σε κράζουμε.Άρα άξιος ο μισθός σου!
golden
CHE : βλέποντας ποσους εχεις στρατολογησει κερδισες με το σπαθι σου μια παροιμια

"Στέλνοντας εννιά βλάκες να εκτελέσουν μια εντολή, διακινδυνεύεις να γίνεις ο δέκατος. "
Αφρικάνικη παροιμία

i love u2 και θα παιξω τζαμπα για παρτη σου μια χρονια και ας με κραζεις
θελω ομως πανω golden το οποιο να το κρατανε τα δυο γενιτσαρακια
CHE
QUOTE(golden @ Mar 21 2008, 08:46 ) *
CHE : βλέποντας ποσους εχεις στρατολογησει κερδισες με το σπαθι σου μια παροιμια

"Στέλνοντας εννιά βλάκες να εκτελέσουν μια εντολή, διακινδυνεύεις να γίνεις ο δέκατος. "
Αφρικάνικη παροιμία

Γενικώς,το pοst σου ήταν έξυπνο.Το παραδέχομαι...(λες να έχω επηρεαστεί από τον panοs"fairplay"ak?)Στα επιμέρους τώρα:το σύνδρομο καταδίωξης σε κάνει να βλέπεις φαντάσματα.Δε βάζω κανένα να σε κράζει,γιατί τα καταφέρνω και μόνος μου μια χαρά.Όσον αφορά στα κοπέλια,του χρόνου θα έχουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού,αν τελικά ο νυν αρχηγός κρεμάσει τα παπούτσια.Τόπο στα νιάτα,γερο-gοlden!
golden
QUOTE(CHE @ Mar 21 2008, 09:43 ) *
Γενικώς,το pοst σου ήταν έξυπνο.Το παραδέχομαι...(λες να έχω επηρεαστεί από τον panοs"fairplay"ak?)Στα επιμέρους τώρα:το σύνδρομο καταδίωξης σε κάνει να βλέπεις φαντάσματα.Δε βάζω κανένα να σε κράζει,γιατί τα καταφέρνω και μόνος μου μια χαρά.Όσον αφορά στα κοπέλια,του χρόνου θα έχουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού,αν τελικά ο νυν αρχηγός κρεμάσει τα παπούτσια.Τόπο στα νιάτα,γερο-gοlden!

τοπο στις "ηττες" καλυτερα να πεις....
araout
QUOTE(CHE @ Mar 21 2008, 09:43 ) *

θα αστειεύσαι βέβαια : ο piki θα το φοράει κάθε Σάββτο στο FIFARO, o kolov θα το χαρίσει στην αγαπημένη του και ο Λυκος...θα το βαζει στο πόδι νομίζοντας οτι είναι επιστραγαλίδα...
araout
QUOTE(golden @ Mar 21 2008, 08:46 ) *

Αφρικάνικη παροιμία

golden αυτοί οι δέκα ψάχνουνε και προπονητή...
araout
QUOTE(fatman @ Mar 20 2008, 11:17 ) *
ΠΑΝΑΘΑ παιξε με τον ολυμπιακο τωρα στο πρωταθλημα

ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ ΑΟΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ///////

έχεις καταλάβει ενδόψυχα τι ομάδα είσαι? icon_drunk.gif
araout

ΝΑΙ με τι συμπαίκτες ομως panosak ?
(φαντάζομαι με διαιτησία στημένη , τον δήμιο σε εγρήγορση κλπ)
40+
ΔΗΛΩΣΗ

Υποτίθεται οτι εδώ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και ιδεών και όχι τόπος για να λύσει τα προσωπικά του ο καθένας. Ειδικά κάποιοι πάλαι ποτέ καλαθοσφαιριστές που παλιμπαιδίζουν θεωρώντας εαυτούς ικανούς να πρωταγωνιστήσουν σε αγώνες παραπέρα από ένα κοινό εργασιακό πρωτάθλημα κάποιας επαρχιακής πόλης.

Θα παρακαλούσα δεδομένου όντως ότι υφίσταται και ένα επίπεδο (χαμηλό ίσως αλλά υφίσταται) να εκλείψουν οι άγονοι αστεϊσμοί καθώς και οι επαναλήψεις αναφορών σε καταστάσεις με δεδηλωμένη ευτελή αξία.
Καλό θα ήταν επίσης να εκλείψουν οι κατά το δοκούν αναδείξεις ή καταβαραθρώσεις προσωπικοτήτων (ασχέτως αν αυτές έχουν οντότητα) καθώς και η οικειοποίηση καταστάσεων και ατόμων, χρησιμοποιώντας φτηνές αγοραίες εκφράσεις στην προσπάθεια δηλώσεως λαϊκής καταγωγής συνέπεια της αναζητήσεως παντοιοτρόπως ευρύτερης βάσης αποδοχής ώστε να καλύπτονται εμμέσως οι υπαρκτές ανασφάλειες του εκάστοτε συγγράφοντος (π.χ. τα κοπέλια ΜΟΥ, δώσε μου τόσα κλπ κλπ).

Ευχαριστώ για την ανάγνωση και δηλώνω ότι θα απέχω από το συγκεκριμένο χώρο ανταλλαγής απόψεων, (Φόρουμ βαρβαριστί) μέχρι την επιστροφή σε αναγνώσματα «επιπέδου» όπως το ανυπέρβλητο «ύπουλο, πουλημένο γενιτσαράκι». w00t.gif w00t.gif
golden
να ευχηθουμε και περαστικα στον Γιαννη Στεφανακη που χθες εκανε με επιτυχια μια δυσκολη επεμβαση στο μηνισκο
golden
QUOTE(40+ @ Mar 21 2008, 12:11 ) *
ΔΗΛΩΣΗ

Υποτίθεται οτι εδώ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και ιδεών και όχι τόπος για να λύσει τα προσωπικά του ο καθένας. Ειδικά κάποιοι πάλαι ποτέ καλαθοσφαιριστές που παλιμπαιδίζουν θεωρώντας εαυτούς ικανούς να πρωταγωνιστήσουν σε αγώνες παραπέρα από ένα κοινό εργασιακό πρωτάθλημα κάποιας επαρχιακής πόλης.

Θα παρακαλούσα δεδομένου όντως ότι υφίσταται και ένα επίπεδο (χαμηλό ίσως αλλά υφίσταται) να εκλείψουν οι άγονοι αστεϊσμοί καθώς και οι επαναλήψεις αναφορών σε καταστάσεις με δεδηλωμένη ευτελή αξία.
Καλό θα ήταν επίσης να εκλείψουν οι κατά το δοκούν αναδείξεις ή καταβαραθρώσεις προσωπικοτήτων (ασχέτως αν αυτές έχουν οντότητα) καθώς και η οικειοποίηση καταστάσεων και ατόμων, χρησιμοποιώντας φτηνές αγοραίες εκφράσεις στην προσπάθεια δηλώσεως λαϊκής καταγωγής συνέπεια της αναζητήσεως παντοιοτρόπως ευρύτερης βάσης αποδοχής ώστε να καλύπτονται εμμέσως οι υπαρκτές ανασφάλειες του εκάστοτε συγγράφοντος (π.χ. τα κοπέλια ΜΟΥ, δώσε μου τόσα κλπ κλπ).

Ευχαριστώ για την ανάγνωση και δηλώνω ότι θα απέχω από το συγκεκριμένο χώρο «ανταλλαγής απόψεων, Φόρουμ βαρβαριστί»μέχρι την επιστροφή σε αναγνώσματα «επιπέδου» όπως το ανυπέρβλητο «ύπουλο, πουλημένο γενιτσαράκι». w00t.gif w00t.gif

για μεταφραση : altavista babel fish translation
kop-13
QUOTE(golden @ Mar 21 2008, 10:11 ) *
να ευχηθουμε και περαστικα στον Γιαννη Στεφανακη που χθες εκανε με επιτυχια μια δυσκολη επεμβαση στο μηνισκο

Σιδερένιος!
TELIS
Σημερα ελαβα ενα PM απο τον panagias το οποιο και σας μεταφερω για να εχουν γνωση οι γραφοντες

Λεγομαι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ειμαι δημοτικος υπαλληλος στο Ηρακλειο ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΑΚΗ.
TELIS
Σημερα ελαβα ενα PM απο τον panagias το οποιο και σας μεταφερω για να εχουν γνωση οι γραφοντες

Λεγομαι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ειμαι δημοτικος υπαλληλος στο Ηρακλειο ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΑΚΗ.
Αλλα που θα παει θα τα πληρωσεις ολα μαζεμενα.

Θελω να πω στον συγκεκριμενο οτι δεν ειμαι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ και τετοιου ειδους μυνηματα μας επιβεβαιωνουν για μια ακομη φορα το επιπεδο τους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.