MAN.OLI
Mar 2 2008, 23:38
QUOTE(jack d @ Mar 2 2008, 23:32 )
Φωτογραφία του προπονητή τους,έχεις?
Δεν ξέρω φίλε Τζάκ άν έχει φωτό αλλά ξέρω ένα προπονηταρά που κατάφερε χθές την εξής παγκόσμια μοναδική μαγγιά:
έσωσε την παιδική ομάδα μας από υποβιβασμό στην παρακάτω κατηγορία κάνοντας μόνο ήτες!!!!!!
Είναι προφανές οτι ο συγκακριμένος προπονητής δε χρειάζεται φωτό, άγαλμα και εγγραφή στα βιβλία Γκίνες χρειάζεται
"Οι όμορφες συμμαχίες ,όμορφα καίγονται"!
Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει
Click to view attachment2 πιατα τοι ενα πανω στο αλλο.... , οχι -οχι δεν ειναι ο αρχηγος μεταμφιεσμενος κοιταξτε το αγχερωχο υφος και την αλαζονεια μπροστα στο φακο ! ειναι σαν να λεει " ει εσυ, φυγε απο εδω μην φαω και την καμερα"
MAN.OLI
Mar 3 2008, 07:59
QUOTE(golden @ Mar 3 2008, 06:22 )
2 πιατα τοι ενα πανω στο αλλο.... , οχι -οχι δεν ειναι ο αρχηγος μεταμφιεσμενος κοιταξτε το αγχερωχο υφος και την αλαζονεια μπροστα στο φακο ! ειναι σαν να λεει " ει εσυ, φυγε απο εδω μην φαω και την καμερα"
Δείξε και την υπόλοιπη παρέα Golden μου... Έτσι για να είναι όλοι μαζί..
Για την ιστορία ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ των φωτογραφιών και σε μένα και στον καλό και με ασθενή μνήμη φίλο GOLDEN είνια ο ίδιος. Ο Ταμίας. Απλά έγω θα παραθέσω ΟΛΑ τα στοιχεία της φωτό σε αντίθεση με τον GOLDEN που μάλλον για λόγους οικονομίας χώρου έκοψε κάποιο τμήμα.
Ας το δούμε λοιπόν και να θαυμάσουμε τους δυο φίλους που αφού έχουν φάει τον ΑΜΠΑΚΟ χτυπάνε στο φτερό κι΄ένα ρυζογαλάκι (ροδιακής κατασκευής) για τη χώνεψη.
Click to view attachment
Λοιπον μαγκες,μια φορα ηταν ενας τυπος, ο οποιος ειχε ενα μαγαζι.Βεβαια μαγαζια σαν το δικο του,υπηρχαν πολλα και σε κεντρικοτερα σημεια.Το δικο του,ας πουμε,οτι ηταν στην ακρη της πολης. Κουτσοδουλευε το μαγαζι,μια ετσι μια γιουβετσι,οποτε μια μερα λεει ο τυπος"βρε δε βαζω λιγα ευρουλακια να κανω μια ανακαινησουλα μπας και φτασω και γω τα αλλα του κεντρου?".βαζει λοιπον τα ευρωπουλα αλλα του πηγε η ανακαινηση .....οχτω φορες πανω.Δουλεια παντως εγινε ,το μαγαζι πηγαινε ....σφαιρα και τα αλλα του κεντρου σχεδον εκλεισαν. Τωρα εχει ενααλλο δειλλημα.Εχοντας τηνετικετα του καλυτερου μαγαζιου θελει να το παει παραπανω, πιο κεντρο ας πουμε.Ομως στην προηγουμενη ανακαινηση του στοιχησε ο κουκος αηδονι.Σκεφτεται ,λοιπον,να παω κοντα τους να δω πως θα ειμαι εκει,η,να μεινω εδω με την ετικετα του καλυτερου?".
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την άνετη νίκη. Μπράβο στους παίχτες και προπονητή.
Οι υπόλοιποι που ακολούθησαν είναι απαράδεχτοι. Έκανα φαντάρος στην Ρόδο, έχω φίλους εκεί και με ρεζιλέψατε. Με πήραν φίλοι μου τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει μείνει γουρούνι για γουρούνι στο νησί. Αποκλειστικοί υπεύθυνοι φέρονται να είναι οι golden, Μπεζεντάκος. Τσακίσανε τα έρμα τα χοιρινά. Οι πληροφορίες μου μου λένε και άλλα πράγματα. Κάποιος εθεάθη να ψάχνει χόρτα σε χωράφια. Και να φανταστείτε του άρεσαν τόσο ενώ δεν είχε παραγγείλει αυτός. Μάλλον θα έφαγε και την μερίδα της γυναίκας του που τον συνόδευε. Την είδαμε σήμερα και έχει γυρίσει ακόμα πιό αδύνατη. Πλάκα πλάκα, Όσο πάει αυτός φαρδαίνει και η γυναίκα του αδυνατίζει. Ρε Μπεζεντάκο, όταν πηγαίνεις στα χωριά (βλ. Σταυροχώρι, Πεύκους, Σχινοκάψαλα, κλπ.) μην τρως και τους μεζέδες. Κόψε κάτι γιατί σε βλέπω να μπαίνεις στο κλαμπ, του golden και του Αρχηγού.
Τέλος στο τσακ την γλίτωσαν μία κρεπερί, μία πιτσαρία και κάτι ζαχαροπλαστεία. πάλι καλά που είπε όχι ο ταμίας και το Μιχαλιό, αλλιώς ο golden θα τα είχε ρημάξει. Για τον ταμία δεν λέω τίποτα. Προς στιγμήν κάθεται και τους χλευάζει όλους, αλλά έχω ράμματα για την γούνα του. Δέχομαι και εκβιασμούς βλέπεται.....
QUOTE(patman @ Mar 3 2008, 09:04 )
Λοιπον μαγκες,μια φορα ηταν ενας τυπος, ο οποιος ειχε ενα μαγαζι.Βεβαια μαγαζια σαν το δικο του,υπηρχαν πολλα και σε κεντρικοτερα σημεια.Το δικο του,ας πουμε,οτι ηταν στην ακρη της πολης. Κουτσοδουλευε το μαγαζι,μια ετσι μια γιουβετσι,οποτε μια μερα λεει ο τυπος"βρε δε βαζω λιγα ευρουλακια να κανω μια ανακαινησουλα μπας και φτασω και γω τα αλλα του κεντρου?".βαζει λοιπον τα ευρωπουλα αλλα του πηγε η ανακαινηση .....οχτω φορες πανω.Δουλεια παντως εγινε ,το μαγαζι πηγαινε ....σφαιρα και τα αλλα του κεντρου σχεδον εκλεισαν. Τωρα εχει ενααλλο δειλλημα.Εχοντας τηνετικετα του καλυτερου μαγαζιου θελει να το παει παραπανω, πιο κεντρο ας πουμε.Ομως στην προηγουμενη ανακαινηση του στοιχησε ο κουκος αηδονι.Σκεφτεται ,λοιπον,να παω κοντα τους να δω πως θα ειμαι εκει,η,να μεινω εδω με την ετικετα του καλυτερου?".
ρε πατ θελεις να πεις οτι του χρονου θα παιζουμε παλι τοπικο? η Γ' εθνικη και ας ανεβει η ομαδα? για αυτο φωναζουνε για συγκεντρωσεις? Εγω ακουσα κατι για προπονητη τον Κουφο ισχυει ? ξερει κανεις?
Γειά σας.Είμαι ο ταλαίπωρος ταμίας της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ που αναγκάζομαι να ασχοληθώ για πρώτη φορά με ΙΝΤΕRΝΕΤ,για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου μετά τις επιθέσεις των χοντρών παντρεμένων φίλων μου.Ευχαριστώ τον jack d,στον οποίο,το παραδέχομαι ,έδινα πληροφορίες από τις αποστολές.Μέσω τρίτου ήταν όμως άνιση η μάχη.Πλέον μπορώ να απαντώ επίσημα και στην πλάκα και στα σοβαρά.Όσον αφορά τα σοβαρά επειδή ότι αναφέρω,προφανώς είναι είδηση στο μικρόκοσμο της Γ'εθνικής,δεν θα απαντώ σε ανώνυμα προβοκατόρικα σχόλια.
QUOTE(CHE @ Mar 3 2008, 14:33 )
Γειά σας.Είμαι ο ταλαίπωρος ταμίας της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ που αναγκάζομαι να ασχοληθώ για πρώτη φορά με ΙΝΤΕRΝΕΤ,για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου μετά τις επιθέσεις των χοντρών παντρεμένων φίλων μου.Ευχαριστώ τον jack d,στον οποίο,το παραδέχομαι ,έδινα πληροφορίες από τις αποστολές.Μέσω τρίτου ήταν όμως άνιση η μάχη.Πλέον μπορώ να απαντώ επίσημα και στην πλάκα και στα σοβαρά.Όσον αφορά τα σοβαρά επειδή ότι αναφέρω,προφανώς είναι είδηση στο μικρόκοσμο της Γ'εθνικής,δεν θα απαντώ σε ανώνυμα προβοκατόρικα σχόλια.
Έτσι μπράβο. Ταμία ζεις, εσύ μας οδηγείς!!!!!
Το θέμα είναι που μας οδηγείς?
Είπαμε, με εκβιάζει, οπότε αναγκαστικά αβαντάρω κάθε του κίνηση.....
Έως πότε όμως???
"ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ MAKIS"
QUOTE(dred @ Mar 3 2008, 14:04 )
ρε πατ θελεις να πεις οτι του χρονου θα παιζουμε παλι τοπικο? η Γ' εθνικη και ας ανεβει η ομαδα? για αυτο φωναζουνε για συγκεντρωσεις? Εγω ακουσα κατι για προπονητη τον Κουφο ισχυει ? ξερει κανεις?
Λοιπόν,η ομάδα πάει φουλ για Β'.Το θέλουμε όλοι πολύ.Δυστυχώς ,ο φθόνος κάποιων(ευτυχώς λίγων) συμπολιτών μας παράγει κατά καιρούς ανυπόστατες φήμες κατά μιας ομάδας,που παρά τα όποια λάθη και αδυναμίες,αποτελεί υπόδειγμα κοινωνικής προσφοράς,μια που δημιουργεί αθλητικά πρότυπα και προσφέρει τη δυνατότητα σε δεκάδες γεραπετριτάκια να ασχοληθούν με ένα άθλημα που, κάτω από συνθήκες,θα τα κάνει και καλύτερους ανθρώπους.Εμένα,τουλάχιστον,αυτά τα παιδάκια μου
συνέχεια:εμένα πάντως,αυτά τα παιδάκια με τα χαμόγελά τους, μου δίνουν κουράγιο στα δυο χρόνια που είμαι στην ομάδα.Και η μεγάλη μου απογοήτευση είναι που δεν γεμίζει το γήπεδο,ενώ η ομάδα πρωταγωνιστεί 2χρόνια τώρα σε εθνική κατηγορία και φέτος είναι η μοναδική ομάδα του νομού σε οποιοδήποτε άθλημα που αγωνίζεται έξω από τα όρια της ΚΡΗΤΗΣ μας.Ευχαριστώ.Ας ετοιμαστώ τώρα και για την καζούρα:Μπεζεντάκο,gοlden,τρέμετε!
Pelargos06
Mar 3 2008, 15:36
QUOTE(CHE @ Mar 3 2008, 14:33 )
επίσημο καλωσόρισμα στον Τσε.
καλα ποστ
MAN.OLI
Mar 3 2008, 16:21
QUOTE(Pelargos06 @ Mar 3 2008, 15:36 )
επίσημο καλωσόρισμα στον Τσε.
καλα ποστ
QUIZ: τι κάνει χρτς, χρτς, χρτς, χρτς από σήμερα το μεσημέρι;Ο ευρών κερδίζει ρυζόγαλο (σαν αυτά που χλαπακιάζει ο ταμίας με την παρέα του και θα ήθελε να χλαπακιάσει αν μπορούσε και ο makis).
QUOTE(CHE @ Mar 3 2008, 15:19 )
συνέχεια:εμένα πάντως,αυτά τα παιδάκια με τα χαμόγελά τους, μου δίνουν κουράγιο στα δυο χρόνια που είμαι στην ομάδα.Και η μεγάλη μου απογοήτευση είναι που δεν γεμίζει το γήπεδο,ενώ η ομάδα πρωταγωνιστεί 2χρόνια τώρα σε εθνική κατηγορία και φέτος είναι η μοναδική ομάδα του νομού σε οποιοδήποτε άθλημα που αγωνίζεται έξω από τα όρια της ΚΡΗΤΗΣ μας.Ευχαριστώ.Ας ετοιμαστώ τώρα και για την καζούρα:Μπεζεντάκο,gοlden,τρέμετε!
χαιρομαι που πληθαινουνε τα θυματα!
Click to view attachment
MAN.OLI
Mar 3 2008, 18:58
QUOTE(MAN.OLI @ Mar 3 2008, 16:21 )
QUIZ: τι κάνει χρτς, χρτς, χρτς, χρτς από σήμερα το μεσημέρι;Ο ευρών κερδίζει ρυζόγαλο (σαν αυτά που χλαπακιάζει ο ταμίας με την παρέα του και θα ήθελε να χλαπακιάσει αν μπορούσε και ο makis).
QUOTE(jack d @ Mar 2 2008, 23:59 )
"Οι όμορφες συμμαχίες ,όμορφα καίγονται"!
Μπεζεντάκος-gοlden ήταν ανίερη συμμαχία γι'αυτό και κατέρευσε τόσο γρήγορα.gοlden,έχω πληροφορίες ότι ο Μπεζεντάκος κάτι μας ετοιμάζει,οσονούπω.
palaimaxos
Mar 3 2008, 19:56
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ(ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ) ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΡΙC.
ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΠΙΝΕΣ ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑBASCO ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ.
ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΑΞΟ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΛΙΓΟ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ.
ΑΧ ΑΧ ΑΧ..........
QUOTE(palaimaxos @ Mar 3 2008, 19:56 )
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ(ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ) ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΡΙC.
ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΠΙΝΕΣ ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑBASCO ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ.
ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΑΞΟ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΛΙΓΟ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ.
ΑΧ ΑΧ ΑΧ..........
Πολλά ξέρεις εσύ...ψάχνω να σε βρώ...
μπραβο CHE βλεπω απο τα πρωτα σου ποστ οτι και εσυ εισαι υπερμαχος του fairplay , μηπως τρως και εσυ στους ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ?
QUOTE(golden @ Mar 3 2008, 20:18 )
μπραβο CHE βλεπω απο τα πρωτα σου ποστ οτι και εσυ εισαι υπερμαχος του fairplay , μηπως τρως και εσυ στους ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ?
Gοlden,βλέπω ότι ούτε το νέο σημάδι από το θεό σου έκοψε την όρεξη για κράξιμο.Περαστικά,πάντως.(Όσον αφορά το fairplay,ναι,είμαι υπέρμαχός του όταν τηρείται από όλες τις πλευρές.Αλλιώς, μπορώ να γίνω πολύ,μα πολύ σκληρός...)Όταν γίνεις καλά,θα σου κάνω το τραπέζι στην,κατά ΞΕΝΑΚΗ,ταβέρνα του"fairplay"
PYR-SOS
Mar 3 2008, 21:00
quote name='MAN.OLI' date='Mar 3 2008, 16:21 ' post='170341']
[/quote]
Απάντηση:
Click to view attachment[
χρτς, χρτς, χρτς, χρτς από σήμερα το μεσημέρι κάνουν τα κόκκαλα του CHE !!!Που ξανακούστηκε να συσχετίζεται ο CHE με ΤΑΜΙΑ, ακόμα και σαν nickname ;;;
Μπορεί η επανάσταση να μην είναι και στα φόρτε της τελευταία, μπορεί ο Φιντέλ να πήρε σύνταξη, η ΕΤΑ να κύρηξε μονομερή ανακοχή, ο ΙΡΑ να απορροφάται σιγά σιγά από το Σιν Φέιν, αλλά να συνδυάζεις με οποιόδήποτε τρόπο τον CHE με ΤΑΜΙΑ ε αυτό ούτε η κουβανική φιλομπατιστική παροικία της Φλόριδα θα μπορούσε να το σκεφτεί....
Βέβαια στον ανίερο πόλεμο που ξεκινάς ΤΑΜΙΑ σε συνεργασία ρέμπελο γόνο γνωστής οικογένειας της πόλης για τον οποίο επιφυλασσόμαστε, όλα επιτρέπονται σύμφωνα με την Κεϋνσιανιστική Καπιταλιστική λογική σου. Όμως θα υπάρξει και αντίσταση ΤΑΜΙΑ (και γόνε)...
Θα γεννηθούν (και στο φόρουμ) αυτοδιαχειριζόμενες ομάδες με ανεξάρτητες πρακτικές που δε θα υποκλίνονται στα ιδεώδη σας, εξαρτημένη εργασία-καταπίεση-υπερκέρδη.
NO PASSARAN !!!
PYR-SOS
Mar 3 2008, 21:01
το κέρδισα το ρυζόγαλο?????
Ημερολόγιο αποστολής(απόσπασμα) ΡΟΔΟΣ,ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 00.30.Η απουσία από την αποστολή του ηρωικού Γ.Α. έχει δραματική επίδραση στην ψυχολογία του "Μπεζεντάκου".Κάνοντας πέτρα την καρδιά του όμως,κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να βρει όρεξη να κυκλοφορήσει την γυναίκα του στην όμορφη παλιά πόλη της Ρόδου.Μάταια όμως.Χωρίς τον ηρωικό Γ.Α. όλα είναι ανούσια.Έτσι,η επιστροφή του ζεύγους άρον-άρον στο ξενοδοχείο είναι αναπόφευκτη.Ευτυχώς η κοπέλα έχει κατανόηση και νοιώθει το δράμα που βιώνει ο σύζυγός της.Και ο λυτρωτής ύπνος βάζει τέλος στην meaningless βραδιά του "Μπεζεντάκου".Τελεία.
PLATINUM
Mar 3 2008, 21:20
Απάντηση:
Click to view attachment[
χρτς, χρτς, χρτς, χρτς από σήμερα το μεσημέρι κάνουν τα κόκκαλα του CHE !!!Που ξανακούστηκε να συσχετίζεται ο CHE με ΤΑΜΙΑ, ακόμα και σαν nickname ;;;
Μπορεί η επανάσταση να μην είναι και στα φόρτε της τελευταία, μπορεί ο Φιντέλ να πήρε σύνταξη, η ΕΤΑ να κύρηξε μονομερή ανακοχή, ο ΙΡΑ να απορροφάται σιγά σιγά από το Σιν Φέιν, αλλά να συνδυάζεις με οποιόδήποτε τρόπο τον CHE με ΤΑΜΙΑ ε αυτό ούτε η κουβανική φιλομπατιστική παροικία της Φλόριδα θα μπορούσε να το σκεφτεί....
Βέβαια στον ανίερο πόλεμο που ξεκινάς ΤΑΜΙΑ σε συνεργασία ρέμπελο γόνο γνωστής οικογένειας της πόλης για τον οποίο επιφυλασσόμαστε, όλα επιτρέπονται σύμφωνα με την Κεϋνσιανιστική Καπιταλιστική λογική σου. Όμως θα υπάρξει και αντίσταση ΤΑΜΙΑ (και γόνε)...
Θα γεννηθούν (και στο φόρουμ) αυτοδιαχειριζόμενες ομάδες με ανεξάρτητες πρακτικές που δε θα υποκλίνονται στα ιδεώδη σας, εξαρτημένη εργασία-καταπίεση-υπερκέρδη.
NO PASSARAN !!!
[/quote]
Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή απάντηση αλλά από εμένα κερδισμένο το έχεις!!!
Εμπρός της γής οι κολασμένοι κλπ κλπ (τραγουδισμένο από το μεγάλο Γιάννη Βλάση παρέα με το γενικό αρχηγό βεβαίως βεβαίως.........)
QUOTE(PYR-SOS @ Mar 3 2008, 21:01 )
το κέρδισα το ρυζόγαλο?????
Όταν η συσσώρευση του όποιου "πλούτου"επιστρέφει στην μικρή κοινωνία από την οποία προέρχεται και δεν την καρπώνεται η ολιγαρχία μετατρέποντας τον σε πολυτελή αμάξια και ξενοδοχεία(χι,χι,χι)τότε είναι κατεξοχήν επαναστατική πράξη,ιδιαίτερα όταν πραγματοποιείται σε ένα άκρατο καπιταλιστικό περιβάλλον όπως το δικό μας.Όσο για το ρυζόγαλο,είσαι ευπρόσδεκτος στο συσίτιο που οργανώνει η κολεκτίβα μας κάθε πρωί,10-11 στα καφέ CΙΤΥ&ΡRΙVΕ.
Μπεζεντάκο,κατάφερες να σκοτώσεις τον χοντρό στο playstatiοn(spiderman) που παίζεις με το γιο σου ή είναι σα να κοιτάζεις στον καθρέπτη και δε μπορείς να το κάνεις?
PYR-SOS
Mar 3 2008, 22:32
QUOTE(CHE @ Mar 3 2008, 21:26 )
Όταν η συσσώρευση του όποιου "πλούτου"επιστρέφει στην μικρή κοινωνία από την οποία προέρχεται και δεν την καρπώνεται η ολιγαρχία μετατρέποντας τον σε πολυτελή αμάξια και ξενοδοχεία(χι,χι,χι)τότε είναι κατεξοχήν επαναστατική πράξη,ιδιαίτερα όταν πραγματοποιείται σε ένα άκρατο καπιταλιστικό περιβάλλον όπως το δικό μας.Όσο για το ρυζόγαλο,είσαι ευπρόσδεκτος στο συσίτιο που οργανώνει η κολεκτίβα μας κάθε πρωί,10-11 στα καφέ CΙΤΥ&ΡRΙVΕ.
Οι δικαιολογίες περί επιστροφής μέρους της υπεραξίας της δουλιάς του εργαζόμενου στη "μικρή κοινωνία" που περνάνε δήθεν σαν επαναστατική πράξη είναι η πιπίλα που οι "ευρωπαίοι" σοσιαλδημοκράτες ανανάλυψαν τη δεκαετία του 70 για να κρατήσουν τα κεκτημένα τους. Παλιό και χιλιοειπωμένο το τραγουδάκι σας αλλά σ εμάς δεν περνάει.
Και μόνο η αναφορά σε κοσμικές συναθροίσεις που βαφτίζονται "κολεκτίβες" από τον ΤΑΜΙΑ, το "γόνο" και κάποιους νεο-παλιο-παραγοντίοζοντες που κ΄΄απου διάβασαν οτι υπάρχει και το λούμπεν προλεταριάτο (σε κόμικ φαντάζομαι) κάθε πρωί την ώρα που ο απλός εργαζόμενος παλεύει για το καθημερινό ψωμί του, δείχνει το πόσο ελιτίστικη και υποκριτική είναι η σημειολογία έκφρασής τους.
'Οχι κύριοι. Εμείς δε θα συμμετάσχουμε στα εκ του ασφαλούς "συμβούλιά" σας σε πολυτελείς καφετέριες της μικρής μας πόλης πίνοντας φρέντο και εσπρέσο λούγκο. Σας αφήνουμε μόνους στην απομόνωσή σας, εκεί μέσα στο χρυσό κλουβί σας να βλέπετε τον ΤΑΜΙΑ να μετρά τις εισπράξεις της ημέρας. Εμείς προτιμούμε κουρασμένοι από το μεροκάματο να ακουμπαμε για λίγο τα καταπονημένα από τη βιοπάλη κορμιά μας στην παλιά φθαρμένη καρέκλα κα΄ποιου ανόνυμου λαϊκού καφενείου στα Σχινικάψαλα π.χ. και να πίνουμε ενα ποτήρι ρακή στην υγειά της αχάριστης, της επόμενης κλπ κλπ.
NO PASSARAN !!!!
PLATINUM
Mar 3 2008, 22:37
Πές τα ρε PYR-SOS!!!
Άντε να ακουστεί επιτέλους εδώ μέσα και η γλώσσα της αλήθειας...
Στην υγειά της αχάριστης λοιπόν αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλο τον καλό πληθυσμό και ειδικά στη γενική αρχηγάρα μας που αναμένουμε με λαχτάρα να "σκάσει με νάζι στο Μπουρνάζι!!!"
Platinum & PYRSOS δε μας τα λέτε καλά.
Εμένα είναι τιμή μου να κάθομαι κάθε πρωϊ γύρω στις 10 με τον ΤΑΜΙΑ και τους παρατρεχάμενους του και να πίνουμε το καφεδάκι μας μιλώντας για τρέχονατ θέματα όπως π.χ. για το πού κουρεύεται ο Μάτος, τι τσίχλα μασάει ο Καραλής, πόσο χοντρός είναι ο χοντρούλης κλπ.
Μας φαντάζεσαι να καθόμασταν με τα VERSAGE τζινάκια μας (αλήθεια ο Ταμίας πρόσφατα πήρε ένα σε ξεβαμένο μπλέ Κα-τα-πλη-κτι-κο) στις ρυπαρές φθαρμένες καρέκλες στο κάθε κωλοχώρι???
Μπρρρρρ απελπισία....
ΕL CHE VIVE που λέει κι ο Ταμίας και μάλιστα ψάχνει να μάθει και τι σημαίνει.
Τι έγινε ρε παιδιά? Πανικός σήμερα. Μία ώρα μου πήρε να τα διαβάσω. Αν δεν υπήρχε και "επίβλεψη" θα είχαμε και μπινελίκια!!!! Πολύ γουστάρω.
Αλλά κάποια παιδάκια δεν μας τα λένε και πολύ καλά. Ρε μπεζεντάκο, σε κόβω για διχασμένη προσωπικότητα. μάλλον θέλεις ψυχίατρο.
Μας μιλας για προλετάρια και σοσιαλιστικές καραμέλες, ενώ γράφεις από το τεράστιο διευθυντικό γραφείο του ξενοδοχείου σου!!!! μάλλον τους παντρεμένους της παρέας τους έχει επηρεάσει ο συζυγικός βούρδουλας!!! Μπράβο ρε ταμία, αιώνιε εργένη. Αν και εσύ τα χώνεις από την υπερλούξ γραφειάρα της διεθνής επιχείρησής σου. Καλά, οι άλλοι είναι παντρεμένοι και έχουν, λόγο φαγητού, τοξίνες, χοληστερίνες, τριγλυκερίδια κλπ. στο φουλ. Εσύ γιατί μας τα χώνεις έτσι?
Φαρμακοποιέ, προμήθευσε με χάπια όλη την ομάδα. Όχι μόνο τους παίχτες!!!!!!!
Bezendakos
Mar 4 2008, 07:54
QUOTE(makis @ Mar 3 2008, 23:02 )
Αλλά κάποια παιδάκια δεν μας τα λένε και πολύ καλά. Ρε μπεζεντάκο, σε κόβω για διχασμένη προσωπικότητα. μάλλον θέλεις ψυχίατρο.
Μας μιλας για προλετάρια και σοσιαλιστικές καραμέλες, ενώ γράφεις από το τεράστιο διευθυντικό γραφείο του ξενοδοχείου σου!!!! μάλλον τους παντρεμένους της παρέας τους έχει επηρεάσει ο συζυγικός βούρδουλας!!! Μπράβο ρε ταμία, αιώνιε εργένη. Αν και εσύ τα χώνεις από την υπερλούξ γραφειάρα της διεθνής επιχείρησής σου. Καλά, οι άλλοι είναι παντρεμένοι και έχουν, λόγο φαγητού, τοξίνες, χοληστερίνες, τριγλυκερίδια κλπ. στο φουλ. Εσύ γιατί μας τα χώνεις έτσι?
Για αποκατάσταση της αλήθειας:
Να υπθέσω οτι μιλάςγια το 10Χ15 γραφείο του ΤΑΜΙΑ με την εβένινη επένδυση στους τοίχους, τα σβαρόφσκι κρύσταλλα τις 7 (ναι 7) 52άρες LCT τηλεοράσεις, τους καναπέδες από δέρμα Κουβανικής λεοπάρδαλης (σοσιαλισμός ένεκα) τη μαρμάρινη επίγραφή "καλή η θεωρία αλλά τα φράγκα φράγκα" που δεσπόζει δίπλα από τη γλυπτή σύνθεση που δείχνει τον CHE, τον Φιντέλ, τον Τσίπρα και την Κανέλη όλους σαν σύμπλεγμα να αποτελούν τη βάση όπου έχει τοποθετηθεί κορνίζα με τη φάτσα του ΤΑΜΙΑ να πανηγυρίζει αγγαλιά με τον προπονητή Β τη νίκη σωτηρίας του Παιδικού στον αγώνα με το Σητειακό*.
Εκείνα ντε τα γραφεία που έφτιαξε σε χρόνο ρεκόρ δίπλα στο υπόλοιπο 7 στρεμμάτων κτίριο της μεγαλοεπειχήρησης του ΤΑΜΙΑ η μεγαλοκατασκευαστική εταιρεία ενός κολλητού του ΤΑΜΙΑ που καλά θα κάνει να κάτσει ήσυχα.
*Για την ιστορία εκείνος ο ιστορικός αγώνας έληξε 20-0 γιατί οι αντίπαλοι είχαν αποχωρήσεις πό το πρωτάθλημα!!!
pap.man
Mar 4 2008, 09:10
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΚΡΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
QUOTE(pap.man @ Mar 4 2008, 09:10 )
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΚΡΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Δεν είναι ανάγκη να πέσουν μάσκες. Ότι βοήθεια προσφέρεται πάει κατευθείαν στην ομάδα. Λεφτά δεν μπαίνουν σε τσέπες ούτε σπαταλόνται αδίκος κάτι αβάσιμα που ειπώθηκαν για ταξίδια, εισητήρια κλπ.). Οπότε κάθε βοήθεια, μικρή ή μεγάλη είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία. ΚΙαλή η πλάκα, αλλά χωρίς την ομάδα δεν θα κάναμε καθόλου. Και να μην ξεχνάμε:
"IΕΡΆΠΕΤΡΑ BASKETBALL, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ"
ερώτηση προς τον ταμία : εαν του χρονου κατεβει η ΛΥΓΙΑ και σε αυτην παιζουνε οι μικροι που του χαμογελάνε αθώα και οι υπόλοιποι γηγενεις , και στον Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ που θα παίζει Β' εθνική παιζουν 12 ξένοι , ποιο αγωνα θα διαλεγε να δει? σε ποια ομαδα θα εβαζε διαφήμιση? εγώ πάντως θα διάλεγα να πάω να δώ την ΛΥΓΙΑ , οσο για μπάσκετ επιπέδου θα πήγαινα να δω τον ΑΓΟΡ η κατι στην τηλεόραση.
[quote name='pap.man' date='Mar 4 2008, 09:10 ' post='170608']
[/quot
ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!
QUOTE(dred @ Mar 4 2008, 10:20 )
ερώτηση προς τον ταμία : εαν του χρονου κατεβει η ΛΥΓΙΑ και σε αυτην παιζουνε οι μικροι που του χαμογελάνε αθώα και οι υπόλοιποι γηγενεις , και στον Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ που θα παίζει Β' εθνική παιζουν 12 ξένοι , ποιο αγωνα θα διαλεγε να δει? σε ποια ομαδα θα εβαζε διαφήμιση? εγώ πάντως θα διάλεγα να πάω να δώ την ΛΥΓΙΑ , οσο για μπάσκετ επιπέδου θα πήγαινα να δω τον ΑΓΟΡ η κατι στην τηλεόραση.
Αν είσαι κάποιος από τους ελάχιστους που έρχονται και βλέπουν τα παιδικοεφηβικά της Ιεράπετρας, τότε και μόνο τότε θα σου απαντήσω. Μην ξεχνάς ότι εγώ γράφω με το όνομά μου και προειδοποίησα στο πρώτο post μου ότι σε, τζάμπα και ανώνυμους, μάγκες δεν απαντάω.
QUOTE(pap.man @ Mar 4 2008, 09:10 )
Αυτά που απάντησα στον dred ισχύουν και για σένα. Βγάλε την μάσκα και θα σου απαντήσω. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή και κάθε βοήθεια δεκτή. Αλλά επώνυμα.
QUOTE(dred @ Mar 4 2008, 10:20 )
επειδη τον ξερω σε μια τετοια περιπτωση θα αγοραζε αμεσως την ΛΥΓΙΑ θα εβαζε προπονητη τον jack d και εφορο τον Μπεζεντακο δινοντας διαταγη να παιζουν και τα τρια μικρα απο 40' απαγορευοντας να σουταρουν οποιδηποτε αλλοι εκτος αυτων! (υποψηφιος και ο β'προπονητης για την καταρριψη του προηγουμενου ρεκορ)
QUOTE(golden @ Mar 4 2008, 10:41 )
επειδη τον ξερω σε μια τετοια περιπτωση θα αγοραζε αμεσως την ΛΥΓΙΑ θα εβαζε προπονητη τον jack d και εφορο τον Μπεζεντακο δινοντας διαταγη να παιζουν και τα τρια μικρα απο 40' απαγορευοντας να σουταρουν οποιδηποτε αλλοι εκτος αυτων! (υποψηφιος και ο β'προπονητης για την καταρριψη του προηγουμενου ρεκορ)
Λατρεύω μία τέτοια προοπτική!!!!!
QUOTE(Bezendakos @ Mar 4 2008, 07:54 )
Να υπθέσω οτι μιλάςγια το 10Χ15 γραφείο του ΤΑΜΙΑ με την εβένινη επένδυση στους τοίχους, τα σβαρόφσκι κρύσταλλα τις 7 (ναι 7) 52άρες LCT τηλεοράσεις, τους καναπέδες από δέρμα Κουβανικής λεοπάρδαλης (σοσιαλισμός ένεκα) τη μαρμάρινη επίγραφή "καλή η θεωρία αλλά τα φράγκα φράγκα" που δεσπόζει δίπλα από τη γλυπτή σύνθεση που δείχνει τον CHE, τον Φιντέλ, τον Τσίπρα και την Κανέλη όλους σαν σύμπλεγμα να αποτελούν τη βάση όπου έχει τοποθετηθεί κορνίζα με τη φάτσα του ΤΑΜΙΑ να πανηγυρίζει αγγαλιά με τον προπονητή Β τη νίκη σωτηρίας του Παιδικού στον αγώνα με το Σητειακό*.
Εκείνα ντε τα γραφεία που έφτιαξε σε χρόνο ρεκόρ δίπλα στο υπόλοιπο 7 στρεμμάτων κτίριο της μεγαλοεπειχήρησης του ΤΑΜΙΑ η μεγαλοκατασκευαστική εταιρεία ενός κολλητού του ΤΑΜΙΑ που καλά θα κάνει να κάτσει ήσυχα.
*Για την ιστορία εκείνος ο ιστορικός αγώνας έληξε 20-0 γιατί οι αντίπαλοι είχαν αποχωρήσεις πό το πρωτάθλημα!!!
Μόνο ένας μεγαλοαστός σαν και σένα, κρυμένος πίσω από ψευτοαριστερίστικα προσωπεία, θα μπορούσε να συκοφαντεί μικρές και μεγάλες αριστερές προσπάθειες αυτοοργάνωσης μικρών κοινωνικών ομάδων. Η αστική σου μόρφωση σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς συνθήματα της παγκόσμιας αριστεράς τα οποία υπερασπίστηκαν με το αίμα τους οι επαναστάτες σε όλο τον κόσμο. Έτσι θα υπερασπιστεί και η μικρή μας πόλη την ομάδα της από τις επιθέσεις των μεγάλων αστικών κέντρων. (To "PYR-SOS" έχει να κάνει με λογότυπο γνωστού κόμματος? Αν ναι, προδώθηκες Μπεζεντάκο μου!!!)
να ρωτησω και εγω τον ταμια (μιας και με ξερει θα μου απαντησει) : γιατι η υπαρξη της ομαδος να εξαρταται απο την παρουσια του κοσμου στα γηπεδο ? προσωπικα δεν πιστευω οτι "οσο μεγαλυτερη κατηγορια τοσος περισσοτερος κοσμος". Εαν προσεξεις τους αγωνες μας , αναλογικα και συγκριτικα ως ποσοστο λειπουν περισσοτερο οι αμεσα εμπλεκομενοι με την ομαδα (παραγοντες μας , γονεις παικτων, παιδοεφηβοι παικτες μας κλπ). Απο την αλλη παλι "εμεις" ως ομαδα πρεπει να κανουμε αυτο το "κατι" για να τραβηξουμε τον κοσμο στο γηπεδο γιατι ουσιαστικα ειναι "παροχη υπηρεσιων" .π.χ. εαν ενα τσιρκο δεν εχει θεατες, φταιει ο κοσμος που δεν του αρεσει το προγραμμα η το τσιρκο που δεν προσφερει καλο προγραμμα? και το οτι δεν υπαρχει στην ουσια και εισητηριο ειναι στοιχειο που θα πρεπει να μας προβληματισει ιδιαιτερα (δηλαδη παρακαλαμε να ερθουν να μας δουνε τζαμπα?)
Προσωπικα εχω αντιληφθει οτι ο κοσμος της Ιεραπετρας θελει κατι ενδιαμεσο ουτε το απολυτα επαγγελματικο , αλλα ουτε και το απολυτα ερασιτεχνικο , σιγουρα προτιμαει τον καλο παικτη ντοπιο και ενθουσιαζεται οταν βλεπει μικρους να παιζουν. Συνεπως ολα ειναι θεμα φιλοσοφιας και στοχου με λιγα λογια "πρεπει να δουμε που φτανει το χερι μας" και τι μπορει να μας προσφερει η πολη . Οσο για τον φιλο που προτιμαει να παει να δει τον ΑΓΟΡ απο την ομαδα της πολης του ισως να εννοει οτι εαν δεν υπαρχουν ντοπιοι δεν βλεπει καμια διαφορα , ομως για να βγουνε γεραπετριτες παικτες ικανοι να παιξουνε σε μια εθνικη κατηγορια χρειαζομαστε σιγουρα ως πολη καποιες παραστασεις [b]απο αυτες τις κατηγοριες πραγμα που θα δωσει και το κινητρο στους μικρους μας παικτες .
QUOTE(golden @ Mar 4 2008, 11:27 )
να ρωτησω και εγω τον ταμια (μιας και με ξερει θα μου απαντησει) : γιατι η υπαρξη της ομαδος να εξαρταται απο την παρουσια του κοσμου στα γηπεδο ? προσωπικα δεν πιστευω οτι "οσο μεγαλυτερη κατηγορια τοσος περισσοτερος κοσμος". Εαν προσεξεις τους αγωνες μας , αναλογικα και συγκριτικα ως ποσοστο λειπουν περισσοτερο οι αμεσα εμπλεκομενοι με την ομαδα (παραγοντες μας , γονεις παικτων, παιδοεφηβοι παικτες μας κλπ). Απο την αλλη παλι "εμεις" ως ομαδα πρεπει να κανουμε αυτο το "κατι" για να τραβηξουμε τον κοσμο στο γηπεδο γιατι ουσιαστικα ειναι "παροχη υπηρεσιων" .π.χ. εαν ενα τσιρκο δεν εχει θεατες, φταιει ο κοσμος που δεν του αρεσει το προγραμμα η το τσιρκο που δεν προσφερει καλο προγραμμα? και το οτι δεν υπαρχει στην ουσια και εισητηριο ειναι στοιχειο που θα πρεπει να μας προβληματισει ιδιαιτερα (δηλαδη παρακαλαμε να ερθουν να μας δουνε τζαμπα?)
Προσωπικα εχω αντιληφθει οτι ο κοσμος της Ιεραπετρας θελει κατι ενδιαμεσο ουτε το απολυτα επαγγελματικο , αλλα ουτε και το απολυτα ερασιτεχνικο , σιγουρα προτιμαει τον καλο παικτη ντοπιο και ενθουσιαζεται οταν βλεπει μικρους να παιζουν. Συνεπως ολα ειναι θεμα φιλοσοφιας και στοχου με λιγα λογια "πρεπει να δουμε που φτανει το χερι μας" και τι μπορει να μας προσφερει η πολη . Οσο για τον φιλο που προτιμαει να παει να δει τον ΑΓΟΡ απο την ομαδα της πολης του ισως να εννοει οτι εαν δεν υπαρχουν ντοπιοι δεν βλεπει καμια διαφορα , ομως για να βγουνε γεραπετριτες παικτες ικανοι να παιξουνε σε μια εθνικη κατηγορια χρειαζομαστε σιγουρα ως πολη καποιες παραστασεις [b]απο αυτες τις κατηγοριες πραγμα που θα δωσει και το κινητρο στους μικρους μας παικτες .
Θα έλεγα οτι το ιδανικό είναι ένας συνδυασμός ντόπιων παικτών (που καλό θα είναι ορισμένοι από αυτούς να έχουν και συγκεκριμένο ρόλο) και καλών παικτών για να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα. Επειδή και εμείς είμαστε μια μικρή πόλη (άντε λίγο μεγαλύτερη από την Ιεράπετρα) όταν τα πολλά λεφτά τελειώσανε (και δεν καταφέραμε να ανεβούμε Α2) στραφήκαμε στα παιδιά της πόλης μας και πάνω σε αυτά χτίστηκε η ομάδα. Σήμερα στην Ελευσίνα έχουμε 6 ντόπια παιδιά τα οποία στηρίζουν την ομάδα.
Σε 2-3 χρόνια κάποια από τα παιδιά που γεμίζουν το γήπεδό της Ιεράπετρα στο ημίχρονο θα έχουν ενεργό συμμετοχή στην πρώτη ομάδα και πάνω σε αυτά θα εξασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό η συνέχεια της ομάδας χωρίς τεράστια οικονομικά ανοίγματα.
Φιλικά
Pelargos06
Mar 4 2008, 12:19
ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ
ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
QUOTE(Pelargos06 @ Mar 4 2008, 12:19 )
ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ
ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Για να μην ανησυχήσει κανείς,απλά έκοψε το δάχτυλό του και δέχτηκε τις περιποιήσεις του πλακατζή πελαργού.
Pelargos06
Mar 4 2008, 13:08
QUOTE(araout @ Mar 4 2008, 12:56 )
ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ (ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ) ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ
QUOTE(Pelargos06 @ Mar 4 2008, 13:08 )
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ (ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ) ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ
Δηλαδή πραγματικά έχυσε το αίμα του για την ομάδα ή μ...κία έγινε?
QUOTE(Bezendakos @ Mar 4 2008, 07:54 )
Και πες ότι τα έχτισα (καρφώθηκα?) τι έγινε? Είναι σαν να κατηγορείς ένα υπάλληλο ξενοδοχείου σαν καπιταλιστή ενό άλλος είναι ο ιδιοκτήτης!!! Δεν είναι δικά μου τα γραφεία, απλά την δουλειά μου κάνω. Και μιλάει ο κύριος που και αριστερά να θέλει να πάει στον δρόμο, πάει τρεις φορές δεξιά!!!! Τέτοια σχέση έχει με όσα λέει ο ταμίας!!!
ΠΕΛΑΡΓΕ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΝΥΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΑΚΤΥΛΟ.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.