QUOTE(vonzuchter @ Jan 28 2011, 13:10 )
Συγνωμη αλλα Στο βιντεο αυτο γινεται ρεζιλι ο Μπαινουμ. τον ξαπλωσε φαρδυ πλατυ στο πατωμα κ τον Καρφωσε αυτον και τους προγονους του μεχρι την 58η γενια ο σακιλ. Οσο για τη κινησουλα που κανει ο μπαινουμ, ο σακ τη διδαξε και της εδωσε και ονομα 'Black Τornado' αν δε κανω λαθος. Ο Μπαινουμ ειναι ενας μετριος σεντερ οσο και αν προσπαθει να τον κανει σταρ η εμπορικη βιομηχανια που λεγεται λεικερς. Δηλαδη εντελως αντικειμενικα αν ησουν ιδιοκτητης ομαδας και σου εδιναν Κειμαν , Λοβ , Μπογκουτ , Νοα , Λοπεζ ή Μπαινουμ θα επαιρνες τον μπαινουμ? ελεος. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ θεση στο ΟΛ ΣΤΑΡ ΓΚΕΗΜ μη τρελαθουμε. Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι οι τραυματισμοι τον εχουν αφησει πισω. αλλα και παλι δεν ειναι υλικο LEGEND... (καριμ χακημ σακ γιουινγ κτλπ)
Ο Kaman κινδυνευει να χασει τη θεση του απο τον DeAndre Jordan, παμε παρακατω.
Ο Love ειναι 4αρι, μια χαρα χωρανε και οι δυο, γιατι να διαλεξω? Μεταξυ Love και Gasol φανταζομαι θα διαλεγες το θεατρινο Pau.
Aπ τον Bogut θα τον προτιμουσα. Οχι οτι εχουν τη μεγαλη διαφορα, αλλα τον προτιμω γιατι μου μοιαζει πιο πληρης ο Bynum.
Ο Noah ειναι καλος παιχτης, αλλα λιγοτερο πληρης. Η επιλογη εξαρταται απ τις αναγκες της ομαδας. Σε ομαδα που θελει σεντερ με προσανατολισμο στην αμυνα ο Noah ειναι καλυτερος. Σε ομαδα που θελει το σεντερ να σκοραρει κιολας και να εχει παιχνιδι με πλατη ειναι πολυ καλυτερος ο Bynum. Δειξε μου λοιπον την υπολοιπη πενταδα και βλεπουμε.
Ο φετινος Lopez(Βrook φανταζομαι γιατι αν βαζεις και το Robin στη συγκριση, τοτε ας βαλουμε και τον Ντιρκ Μπουρουση) δεν ειναι καλυτερος απο τον Bynum. Κι επειδη απ τον ενα εχω δειγμα μονο στους Νετς ενω απ τον αλλο στους Λεικερς, δισταζω να διαλεξω Lopez.
Καλως ή κακως δε βλεπω καλυτερο σεντερ στη Δυση και ο μονος απ οσους ανεφερες που εχει θεση σε all star game για μενα ειναι ο Noah κι αυτο σαν επιβραβευση της καλης του σεζον. Εχει ομως χτυπητες αδυναμιες στην επιθεση.
Καλυτερος απο τον Bynum και μου κανει εντυπωση που δεν τον ανεφερες ειναι ο Horford. Αυτον ναι, θα τον προτιμουσα. Οχι ομως για αντικαταστατη του σε αυτους τους Λεικερς για να παιζει μαζι με τον Gasol.
Εννοειται οτι δεν τον βαζω σε συγκριση με παιχτες τυπου Σακ, Χακιμ κλπ, δεν εχει καμια σχεση μ αυτους. Ειναι ενας απλα καλος σεντερ, που με την αδυναμια που υπαρχει γενικα στη θεση αυτη την εποχη μαλλον θα παιξει σε καποια all-star game.