Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός Superfoods vs Maccabi Fox Tel Aviv
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
j-kidd13
vs


Αν και έφτασε να χάνει ακόμα και με -13 στα μισά της 2ης περιόδου,ο Παναθηναϊκός,χωρίς να πιάσει καλή απόδοση συνολικά,κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά και να φτάσει σε μια ακόμα νίκη στο ΟΑΚΑ,με όπλο τη βελτιωμένη του άμυνα,κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.Η νίκη επισκιάστηκε απο τον τραυματισμό του Νικ Καλάθη στον ώμο,ο οποίος θα μέινει εκτός δράσης για περίπου 15-20 μέρες.Η απουσία του ηγέτη των πράσινων είναι τεράστια,καθώς ο διεθνής πλευ μεικερ φέτος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και είναι σταθερά ο mvp της ομάδας,και το βάρος που θα πέσει στις πλάτες του Λεκαβίτσιους είναι μεγάλο,καθώς ο Λιθουανός θα πρέπει να δείξει οτι μπορεί να "τρέξει" την ομάδα εν τη απουσία του Καλάθη,ενώ χρόνο και πεδίο δράσης θα βρει και ο Ντενμον,που επίσης έχει την ευκαιρία να δείξει πράγματα και αν αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.
Δύσκολο παιχνίδι,η Μακαμπι έχει επικίνδυνο υλικό,και η απουσία του Νικ σίγουρα θα επιρρεάσει την ομάδα,ελπίζουμε σε όχι μεγάλο βαθμό.
stefkorner
ειμαι απο αυτους που δεν τρομαζουν με το ροστερ της Μακαμπι ,της Αρμανι ας πουμε το θεωρω αρκετα πιο ποιοτικο συνολικα..!
υπαρχουν βεβαια και υπεροπλα σαν τον Noris Cole ,αλλα απο βαθος μετρια πραγματα..
προκειται για μια αξιοπιστη και ιδιαιτερα σοβαρη ομαδα φετος ,με τον Σπαχια να εχει ερθει με αλλο αερα απο το nba..!

το ματς θα το φοβομουν περισσοτερο αν παιζαμε με καμια Μπασκονια,που αν σου παει στραβα και βρει ρυθμο δεν γλιτωνεις μετα χωρις Καλαθη να το ανατρεψεις..!θεωρω δεδομενο οτι θα παμε με ακομα μεγαλυτερη συγκεντρωση σημερα ,ειδικα στα σημεια που παρουσιαζουμε κενα στα τελευταια ματς!δηλαδη απο τα μεσα της 1ης περιοδου μεχρι τα τελη της 2.ης !

ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα οι τυχεροι της υποθεσης ειναι ο kg και ο ντενμον ,που συνεχως βαση των συγκυριων μοιαζουν σαν να βρισκουν μια ευκαιρια απο το πουθενα..! ο ντενμον οπως πηγαινε το ματς με την Αρμανι και to dnp ,φανταζομαι οι περισσοτεροι θα πιστευαμε πως ηταν τελειωμενος.. ! να ομως που ο τραυματισμος του Νικ ,κανει τον Πασκουαλ θελοντας και μη ,να πρεπει να τον χρησιμοποιησει ! για να δουμε αν θα αξιοποησει αυτη την (τελευταια ;;) ευκαιρια!
γιατι με 2 μολις καθαροαιμα γκαρντ και το 1 να ειναι η κοτομπουκια δεν βγαινει..! οσο φορμαρισμενοι και να ειναι οι kc&lojeski που βοηθανε απο την θεση του sg !
shtarkws
O χωρις Καλαθη Παναθηναικος δεν ειναι φαβορι σε κανεναν αγωνα της euroleague κατα την γνωμη μου. Τοσο χρησιμος, κομβικος και αναντικαταστατος για το παιχνιδι της ομαδας ειναι
jazz thrilos
Νομίζω οτι ο Πανθηναικός σήμερα θα παίξει όχι με μία αλλά με δύο απουσίες. Εκτός του Καλάθη που είναι τραυματίας δυστυχώς και ο Γκιστ κινδυνεύει να βρεθεί όχι στις εξέδρες αλλά εκτός κλίματος παιχνιδιού. Η συνεργασία Καλάθη-Γκιστ είναι πραγματικά το σημαντικότερο σημείο αναφοράς στο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναικού και μετά απο αυτό δεν υπάρχει σχεδόν τίποτε άλλο εκτός απο τρίποντο και κάποιες προσωπικές ενέργειες του Παππά. Η απουσία Καλάθη αναλογικά με την προσφορά του στην ομάδα νομίζω οτι δεν μπορεί να συγκριθεί σχεδόν με καμία άλλη υποθετική απουσία παίχτη απο οποιαδήποτε ομάδας της διοργάνωσης.

Και σε αυτή την περίπτωση πάντως, ο Παναθηναικός με σκληρή άμυνα μπορεί να βγάλει εκτός ρυθμού την Μακάμπι και να την κρατήσει χαμηλά στο σκορ. Νομίζω οτι αν επιτραπεί στην Μακάμπι απόψε να φτάσει τους 75+ πόντους ο Παναθηναικός θα έχει πολύ δύσκολο έργο για τη νίκη. Ο Τσάβι πρέπει να στηριχτεί πολύ στον Παππά απόψε επιθετικά και να πάρει ένα καλό παιχνίδι απο τον Σίνγκλετον. Πραγματικά πολύ ανοιχτό παιχνίδι λόγω απουσίας Καλάθη.
stefkorner
QUOTE (jazz thrilos @ Dec 19 2017, 18:46 ) *
Νομίζω οτι ο Πανθηναικός σήμερα θα παίξει όχι με μία αλλά με δύο απουσίες. Εκτός του Καλάθη που είναι τραυματίας δυστυχώς και ο Γκιστ κινδυνεύει να βρεθεί όχι στις εξέδρες αλλά εκτός κλίματος παιχνιδιού. Η συνεργασία Καλάθη-Γκιστ είναι πραγματικά το σημαντικότερο σημείο αναφοράς στο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναικού


το κοβω εκει ,γιατι μεχρι εκει συμφωνω.. !
πρεπει να το δουμε και γενικα το θεμα δημιουργιας ,γιατι την ικανοτητα στην πασα εκτος του Καλαθη δεν την εχουμε !
ουτε απο τους ψηλους ,αλλα το βασικο θεμα ειναι στα γκαρντ !
για αυτο αρχισα και εγω να προτεινω(για αντι-Ντενμον) ικανους πασερ γκαρντ και ας μην ειναι μπομπερ..!
βλεπω ομως διαφορους φιλους τους χαλανε οι μετριοι τριποντοι !
θελουν και δημιουργους & μπομπερ ,αλλα να ειναι φτηνοι-νεαροι & ταυτοχρονα εμπειροι και να μην υπαρχουν και ερωτηματικα
για το πως μειναν-θα μεινουν ελευθεροι.. rolleyes.gif
paobc3
Η απουσία του Καλάθη είναι πολύ σημαντική ,πήραμε ένα πρώτο δείγμα στο ματς με το Ρεθυμνο αν και δεν βγαίνουν φυσικά πολλά συμπεράσματα..Θεωρώ ότι η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα που όμως δεν αποτελεί και κάποιο φόβητρο.Αν παρουσιαστούμε αμυντικά σοβαροί και λόγω έδρας μπορούμε να πάρουμε το ματς..Οι Τζάκσον και Κόουλ είναι δύο πολλοί καλοί παίκτες ,αλλά για μένα είναι τελείως απρόβλεπτοι..Ειδικά τον πρώτο δεν πιστεύω ότι θα μας κάνει την ζημιά..Ο Κοουλ σίγουρα θα αποτελέσει πρόβλημα αν βρει ρυθμό.Περιμένω Σίνγκλετον να βοηθήσει επιθετικά αλλά και αμυντικά,θεωρώ ότι του ταιριάζει το παιχνίδι ,όπως και τον Λέκα που πιστεύω θα βρει περισσότερους χωρους ,καθώς ο Τζακσον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο στην άμυνα.Νομίζω ότι αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στα ριμπάουντ .Προσοχή και εκεί λοιπόν !
Τέλος έχω καλό προαίσθημα για Ντένμον πιστεύω ότι θα βοηθήσει αρκετά!!
irving
πραγματικα δεν μπορω να θεσω καποια ομαδα φαβορι. πιστευω πως ειναι ενα πολυ δυσκολο και απροβλεπτο παιχνιδι. βεβαια εχω μια ελπιδα οτι θα παιξουμε καλη αμυνα λογω της απουσιας του καλαθη οπου η ομαδα θα συσπειρωθει και θα μπει συγκεντρωμενη αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα θα γινει αυτο. επισης, μακαρι να μπουν τα τριποντα γιατι αλλιως μας βλεπω να χανουμε ευκολα.
john wick
Τελευταια στιγμη θα αποφασισω αν θα ανεβω ΟΑΚΑ σημερα...
Στο περσινο παιχνιδι ελλειπα στο εξωτερικο οποτε για γουρι ισως δεν παω..(ειμαι ψυχαναγκαστικος σε κατι τετοια.... hammer.gif )


Κυριε Dedmon ,ιδου πεδιον δοξης λαμπρο..
Εχεις 2~3 τελευταιες θαρρω ευκαιριες να σωσεις την παρτιδα..
Περιμενω κ απο Singleton επιτελους καλο παιχνιδι .
Προγνωστικα : 51-49 κ αυτο λογω εδρας...
rahxephon13
Δύσκολο παιχνίδι το σημερινό το οποίο γίνεται δυσκολότερο με την απουσία καλαθη, η μακαμπι αν και έχει σκαμπανεβάσματα είναι ανεβασμένη τώρα τελευταία και βρίσκεται μόνο μια νίκη πίσω μας κάτι που ίσως τους δώσει εξτρά κίνητρο, όσο για μας είμαι τις άποψης ότι εξαρτόμαστε υπερβολικά από των καλαθη και θα παρουσιαστούμε εντελώς διαφορετική (προς το χειρότερο) στα ματς που θα λείψει όποτε για μένα δεν χει τόσο σημασία οι νίκες/ήττες που θα έρθουν άλλα ο τρόπος που θα διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια τα οποία αποτελούν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα ο πασκουαλ για την συνεχεία και να βελτιωθεί η ομαδα για τα ματς που μετράνε, παρόλα αυτά είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσουμε σήμερα και κυρίως να δω την δυναμική τις έδρα μας κι αν είναι ικανή να αναπληρώσει ακόμα και το κενό του νικ.

Μεγάλη ευκαιρία για όλους τους περιφερειακούς μας σήμερα να δείξουν πράγματα και ακομη μεγαλύτερη για των παππα που καλείτε να σηκώσει και το βάρος του ηγέτη κάτι που έχει δείξει ότι το κυνηγά.
stefkorner
QUOTE (rahxephon13 @ Dec 19 2017, 23:54 ) *
μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα ο πασκουαλ για την συνεχεία και να βελτιωθεί η ομαδα για τα ματς που μετράνε


κατι τετοιο εγραφες και την ωρα που γινοταν το ματς στο Καουνας και πραγματικα απορησα με το σκεπτικο σου !
εκει μαλιστα ελεγες οτι θα το παρουμε ευκολα... και οτι βρηκε ευκαιρια να δοκιμαζει τα συστηματα του ο Πασκουαλ!!!
ειμαστε μηπως σε περιοδο προετοιμασιας ,παιζουμε φιλικα και εχω χασει τις εποχες ;;; smiley.gif
rahxephon13
QUOTE (stefkorner @ Dec 19 2017, 18:12 ) *
κατι τετοιο εγραφες και την ωρα που γινοταν το ματς στο Καουνας και πραγματικα απορησα με το σκεπτικο σου !
εκει μαλιστα ελεγες οτι θα το παρουμε ευκολα... και οτι βρηκε ευκαιρια να δοκιμαζει τα συστηματα του ο Πασκουαλ!!!
ειμαστε μηπως σε περιοδο προετοιμασιας ,παιζουμε φιλικα και εχω χασει τις εποχες ;;; smiley.gif

Ναι εκεί παραπλανήθηκα από το κάλο πρώτο δεκάλεπτο έχεις καλή μνήμη...πρέπει να προσέχω τι γράφω με σένα μέσα smiley.gif .

Καταρχάς αυτό δεν το πιστεύω από το παιχνίδι στο καουνας αν και εκεί ίσως ήταν η πρώτη φορά που το έγραψα, νομίζω ότι από το παιχνίδι με την μαλαγα και μετά από την στιγμη που βγάλαμε ένα σχετικά δύσκολο πρόγραμμα ο ισπανος είναι πιο χαλαρός και δοκιμάζει πράγματα που προηγούμενος δεν τα τολμούσε λόγω του αυξημένου βαθμού δυσκολίας και τις πίεσης για την νίκη που υπήρχε.

Από το παιχνίδι με την μαλαγα κι έπειτα έχει πάρει χρόνο συνεχώς ο ογκαστ και από τα 5 λεπτά που παίζει δεν νομίζω ότι είναι επειδή έχει βελτιωθεί θεαματικά από τα παιχνίδια στην Α1 άλλα γιατί σε αυτά τα σχετικά εύκολα ματς ευρωλιγκας προσπαθεί να των εντάξει σιγά σιγά στο κλίμα άσχετα αν ο ζακ δεν δείχνει να ανταποκρίνεται, δεν θεωρώ τυχαίο το γεγονός που έχουν αναφέρει πολλοί φίλοι εδώ μέσα στα τελευταία μας παιχνίδια στα οποία ο πασκουαλ έχει τύχει να χρησιμοποιήσει ασυνήθιστα σχήματα με αποτέλεσμα να έχουμε κάποια κακά διαστήματα 5-10 λεπτά αυτό νομίζω δεν είναι αβλεψία του ισπανου άλλα συνειδητή επιλογή να δοκιμάσει πράγματα (μεχρι εκεί που των παίρνει) ώστε να βελτιωθεί η ομαδα και μεχρι των αγώνα με την ζαλγκιρις αυτό δεν είχε στοιχίσει, γενικά νομίζω ότι μετά των αγώνα με την ρεαλ εδώ γίνεται μια προσπάθεια να διευρυνθεί το ροτεισον και να αυξηθούν οι ετοιμοπόλεμοι παίχτες που διαθέτουμε τουλάχιστον (σωστή η λάθος) αυτή είναι η άποψη μου.
pan24
Σημερα θα προσπαθησουν να πιεσουν τον λεκα απο την αρχη για να τον σκασουν και θα τον χτυπανε στην αμυνα
Ο παππας ειναι τσακωμενος με τις ασσιστ οποτε περιμενω τον πασκουαλ να δοκιμασει ντενμον στο 1 η ακομα και να παρει χρονο ο καλαιτζακης αν ο ντενμον συνεχισει στην ανυπαρξια
Ο ντενμον θυμαμαι το καλοκαιρι λεγαμε οτι εχει και δημιουργια,4 ασσιστ ειχε περσι
Να δουμε μηπως αν βρεθει αρκετη ωρα με την μπαλα στα χερια μπορει να κανει κατι

QUOTE (rahxephon13 @ Dec 19 2017, 18:45 ) *
Ναι εκεί παραπλανήθηκα από το κάλο πρώτο δεκάλεπτο έχεις καλή μνήμη...πρέπει να προσέχω τι γράφω με σένα μέσα smiley.gif .

Καταρχάς αυτό δεν το πιστεύω από το παιχνίδι στο καουνας αν και εκεί ίσως ήταν η πρώτη φορά που το έγραψα, νομίζω ότι από το παιχνίδι με την μαλαγα και μετά από την στιγμη που βγάλαμε ένα σχετικά δύσκολο πρόγραμμα ο ισπανος είναι πιο χαλαρός και δοκιμάζει πράγματα που προηγούμενος δεν τα τολμούσε λόγω του αυξημένου βαθμού δυσκολίας και τις πίεσης για την νίκη που υπήρχε.

Από το παιχνίδι με την μαλαγα κι έπειτα έχει πάρει χρόνο συνεχώς ο ογκαστ και από τα 5 λεπτά που παίζει δεν νομίζω ότι είναι επειδή έχει βελτιωθεί θεαματικά από τα παιχνίδια στην Α1 άλλα γιατί σε αυτά τα σχετικά εύκολα ματς ευρωλιγκας προσπαθεί να των εντάξει σιγά σιγά στο κλίμα άσχετα αν ο ζακ δεν δείχνει να ανταποκρίνεται, δεν θεωρώ τυχαίο το γεγονός που έχουν αναφέρει πολλοί φίλοι εδώ μέσα στα τελευταία μας παιχνίδια στα οποία ο πασκουαλ έχει τύχει να χρησιμοποιήσει ασυνήθιστα σχήματα με αποτέλεσμα να έχουμε κάποια κακά διαστήματα 5-10 λεπτά αυτό νομίζω δεν είναι αβλεψία του ισπανου άλλα συνειδητή επιλογή να δοκιμάσει πράγματα (μεχρι εκεί που των παίρνει) ώστε να βελτιωθεί η ομαδα και μεχρι των αγώνα με την ζαλγκιρις αυτό δεν είχε στοιχίσει, γενικά νομίζω ότι μετά των αγώνα με την ρεαλ εδώ γίνεται μια προσπάθεια να διευρυνθεί το ροτεισον και να αυξηθούν οι ετοιμοπόλεμοι παίχτες που διαθέτουμε τουλάχιστον (σωστή η λάθος) αυτή είναι η άποψη μου.

Βλεπω κι εγω κατι τετοιο αλλα οχι ως επιλογη,απο αναγκη
Ειναι αδυνατον να μην βλεπει οτι η χρονια δεν μπορει να βγει με μονο εναν σεντερ ο οποιος για να μην ξεχνιομαστε δεν ειναι κλασσικος σεντερ και αντιμετωπιζει θεματα απεναντι σε πιο βαρια κορμια με φαουλ και στα ριμπαουντ
Ειναι αναγκασμενος να προσπαθησει να βαλει καποιον σεντερ στο παιχνιδι
Στην περιφερεια οταν δεν υπαρχει τραυματισμος δεν φαινεται τοσο η ανυπαρξια του ντενμον

Παντως μπορω να πω οτι λειπει ο φελντειν.Οχι ο φετινος(δεν ειναι μονο οτι παιζει σε χειροτερη ομαδα εχει βελτιωθει σε καποια σημεια),ο περσινος φελντειν
Κανενας δεν θα του ζηταγε να ειναι closer,για να παιξει 15-20' την αμυνουλα του,να βαλει κανα σουτ και να βγαλει καμια ασσιστ θα ηταν πολυ καλα
Αν ο ντενμον φτασει να κανει οσα λιγα εκανε ο φελντειν θα ειμαστε καλα στην περιφερεια
rahxephon13
QUOTE (pan24 @ Dec 19 2017, 19:28 ) *
Σημερα θα προσπαθησουν να πιεσουν τον λεκα απο την αρχη για να τον σκασουν και θα τον χτυπανε στην αμυνα
Ο παππας ειναι τσακωμενος με τις ασσιστ οποτε περιμενω τον πασκουαλ να δοκιμασει ντενμον στο 1 η ακομα και να παρει χρονο ο καλαιτζακης αν ο ντενμον συνεχισει στην ανυπαρξια
Ο ντενμον θυμαμαι το καλοκαιρι λεγαμε οτι εχει και δημιουργια,4 ασσιστ ειχε περσι
Να δουμε μηπως αν βρεθει αρκετη ωρα με την μπαλα στα χερια μπορει να κανει κατι


Βλεπω κι εγω κατι τετοιο αλλα οχι ως επιλογη,απο αναγκη
Ειναι αδυνατον να μην βλεπει οτι η χρονια δεν μπορει να βγει με μονο εναν σεντερ ο οποιος για να μην ξεχνιομαστε δεν ειναι κλασσικος σεντερ και αντιμετωπιζει θεματα απεναντι σε πιο βαρια κορμια με φαουλ και στα ριμπαουντ
Ειναι αναγκασμενος να προσπαθησει να βαλει καποιον σεντερ στο παιχνιδι
Στην περιφερεια οταν δεν υπαρχει τραυματισμος δεν φαινεται τοσο η ανυπαρξια του ντενμον

Παντως μπορω να πω οτι λειπει ο φελντειν.Οχι ο φετινος(δεν ειναι μονο οτι παιζει σε χειροτερη ομαδα εχει βελτιωθει σε καποια σημεια),ο περσινος φελντειν
Κανενας δεν θα του ζηταγε να ειναι closer,για να παιξει 15-20' την αμυνουλα του,να βαλει κανα σουτ και να βγαλει καμια ασσιστ θα ηταν πολυ καλα
Αν ο ντενμον φτασει να κανει οσα λιγα εκανε ο φελντειν θα ειμαστε καλα στην περιφερεια

Αυτό πιστεύω και εγώ ότι βλέπει το πρόβλημα στο 5 και προσπαθεί να το λύσει πρώτα εσωτερικά με την προσαρμογή του ογκαστ άλλα ρίχνοντας και κλέφτες ματιές στην αγορά μπας και βρούμε κάτι κάλο.

Για φελτειν αν και σύμφωνο πέρσι ο παίχτης έδειξε να μην μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο και ουσιαστικά το συμβόλαιο του 400 χιλιάρικα το δώσαμε σε ένα άλλο στοίχημα (ντεμον) που όμως μεχρι στιγμής δεν μας βγαίνει με αποτέλεσμα να αναπολούμε τα 5 10 λεπτά του τίμιου δομινικανού.
GreenGoblin1
Πάντως αν θέλουμε να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, μια νίκη θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα ξέροντας ότι μπορεί να νικήσει και χωρίς τον Καλάθη. Αλλά και μια ήττα δεν φέρνει την καταστροφή δεδομένων των συνθηκών. Ίσα ίσα το πολύ να πεισμώσει ο δγ και ψήθεί να κάνει μεταγραφή.
rahxephon13
Λιθουανική μπουκιά και συγχωριο ο λεκα στο πρώτο 5 λεπτό smiley.gif .

Ο κρις μπήκε δυνατά σήμερα μακάρι να συνέχιση ετσι.
john wick
Συσπειρωμενη δειχνει η ομαδα.
Αν ελεγξουμε τα αμυντικα rbnds εχουμε τυχη,βλεπω πολυ προθυμο τον Singleton σε αυτο τον τομεα..
rahxephon13
Ο γκιστ και χωρίς καλαθη κάνει απίστευτα πράγματα 11 πόντοι 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 12 λεπτά συμμέτοχης ohmy.gif φέτος κάνει την καλύτερη χρονιά από τότε που ήρθε στην ομαδα άπλα καθοριστικός.

Νομίζω ότι πλέον η απόκτηση ψηλού δεν κρύβεται πάλι καλά που ο υπάρχει ο γκιστ και μπαλώνει τρύπες άλλα με ανύπαρκτους ογκαστ βουγιου που κάνουν μόνο για Α1 δεν γίνεται δουλειά, ελπίζω να βρούμε κάτι γιατί φέτος δείχνουμε κάλο πρόσωπο και θα είναι κρίμα για μια αστοχία να μην διεκδικήσουμε την είσοδο στο f4.
mc13
Ντένμον απλά δεν κάνει για αυτό το επίπεδο με τίποτα, είναι πολύ κακός στην άμυνα πρώτα από ολα. Ο Λέκα έχει ποιότητα, μυαλό και θράσος αλλα δυστυχώς το κορμί του είναι μεγάλο μειονέκτημα,όσο έπαιζε η Μακάμπι χτύπαγε σε αυτόν συνέχεια και επιπλέον στην επίθεση πολλές φορές δυσκολεύεται να πασάρει γενικά, ακόμα και δίπλα του άμα σταματήσει ντρίμπλα. Για ομάδα φιναλ 4 θα ήτακ οκ ως 3ος δημιουργός-πλευ.
Janjuri
Με έπιασε νευρικό γέλιο με το τούβλο που έριξε χωρίς λόγο και αιτία ο Ντένμον από τα 8. Τράτζικ
shtarkws
Όποια ομαδα παίξει στοιχειώδη άμυνα θα κερδίσει
rahxephon13
Λεκα παππας ανταποκρίνονται αρκετά καλά στο κενό του νικ και μαζί με ριβερς σινκλετον γκιστ μας τραβούν προς την νίκη, λοτσεσκι θανασης δεν τους πάει το ματς μεχρι στιγμής, ντεμον βουγιου γκαμπρι αρνητικοι μεχρι στιγμής.
pan24
Ωραιος ο λεκα
Ο ντενμον ουτε τωρα
Να παιξουμε λιγη αμυνα και θα κερδισουμε γιατι δεν πιστευω οτι θα βαλουμε και στο δευτερο 50 ποντους
john wick
Οσο δεν δινουμε 2ες επιθεσεις θα ειμαστε μπροστα...
Οσο ηταν μεσα ο Παραχουσκι αποκτησε κ 2ο πολο δημιουργιας η Μακαμπι, ο Βουγιου ειναι να τον λυπασαι με αντιπαλο αυτο το θηριο...
Θελω παλι Θανασοκουμπο μεσα ,απο τον Gabriel πιο πολλα προσφερει...
jazz thrilos
Μπράβο στον Γκιςτ που έχει μπει γερά στο παιχνίδΙ ακόμη και χωρίς τις βοήθειες του Καλάθη. Πραγματικά δεν περίμενα τόσο καλή εμφάνιση απο τον Γκιστ μέχρι τώρα.

Η άμυνα του Παναθηναικού είναι κακή εως τώρα, αλλά δεν συγκρίνεται με τίποτα με την τραγική άμυνα των Ισραηλινών. Οι τύποι είναι λες και έχουν κάνει σκάουτινγκ και έχουν αποφασίσει να δίνουν τα τρίποντα στον...Ρίβερς! Μιλάμε για "φοβερό" διάβασμα του Σπάχια.

Πάντως δεν υποτιμώ καθόλου την Μακάμπι, θέλει προσοχή είτε παίξει άμυνα είτε όχι. Είναι καλή ομάδα και έχει κάποιους παίχτες που αν αρχίσουν δεν σταματάνε.
rahxephon13
Ρε παιδιά πότε έπαιζε άμυνα η μακαμπι (εκτός του 14) για να παίξει τώρα? φύσει επιθετική ομαδα είναι, εμείς χωρίς των νικ επιθετικά μπορεί να τα πάμε καλά (έργο πασκουαλ ξεκάθαρα) άλλα αμυντικά έχουμε πρόβλημα περιφερειακά, αυτό προς αυτούς που λένε των νικ άπλα κάλο αμυντικό, ο νικ είναι κορυφαίος και από τους καλύτερους αμυντικούς στην ευρωπη.
BigTicket22
Προσοχή θέλει τώρα μετά από αυτά τα δύο συνεχόμενα τρίποντα και το έχουμε..
rahxephon13
Να τα ξεκουμπκωσε και ο ντεμον τώρα στο τέλος και πάμε να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας για ένα ακόμα ματς.
j.browning
Ο γκιστ ειναι καλυτερο σεντερ απο τον ταιους
rahxephon13
90 πόντους σήμερα χωρίς των καλαθη ο ισπανος κάνει δουλειά και αυτό φαίνεται, επίσης σήμερα απαντήθηκε το ερώτημα άσος η ψήλος στα γκαρντ έχουμε καλά πρότζεκτ στους ψήλους με μόνο γκιστ σινκλετον το πράγμα δεν τραβάει θέλουμε παίχτη επειγόντως απλώς με των γκιστ να σε τέτοια κατάσταση δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε μαπ η θα βοηθούσε κάποιος τύπου πλαις/μακλιν με επιθετική ευχέρεια καθ ως ο βουγιουκας δεν δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που αναπλήρωσαν και με το παραπάνω το κενό του νικ και αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν, τώρα πάμε βελιγραδι χωρίς άγχος κι ότι βγει ετσι κι αλλιώς ο αστερας θα έχει περισσότερες δυνάμεις μια και παραδόθηκε νωρίς στην φενερ σήμερα.
tanasen01
Η ομάδα σήμερα απέδωσε πάνω από τις προσδοκίες μου. Οι Παππάς, Λεκαβίτσιους και ολίγον ο Ντένμον αναπλήρωσαν επάξια το κενό του Καλάθη. Ο Γκιστ επίσης δείχνει καλύτερος από ποτέ. Σήμερα έπαιξε ρόλο και η έδρα φυσικά. Το ματς με τον Ερυθρό μεθαύριο θα είναι πάρα πολύ δυσκολότερο.
rahxephon13
Pan stef σήμερα που το ματς έκαιγε ο πασκουαλ άφησε τα πειράματα και ο ογκαστ δεν έπαιξε δευτερόλεπτο νομίζω αυτό επιβεβαιώνει ως ένα σημείο ότι στα προηγούμενα ματς ο ισπανος το πήρε πιο χαλαρά και προσπάθησε να δει πράγματα για την συνεχεία.
GreenGoblin1
Εντάξει καλά ανταποκριθήκαμε. Για Γκιστ δεν έχω λόγια. Ο Λεκα αφού ρεφάρει την αδυναμία του στην άμυνα με την επίθεση δεν θα έχει πρόβλημα, ασχέτως του ότι η άμυνα της Μακάμπι ήταν κακή έτσι κι αλλιώς.
green_sky
Μπορει να μην υπαρχουν στην περιφερεια οι παιχταραδες αλλων εποχων αλλα μετα απο πολλα χρονια η ομαδα βγαζει υγεια.
Οι παιχτες εχουν αποδεχτει ο καθενας τον ρολο του μεσα στην ομαδα και αυτο που χρειαζεται ειναι ενας ψηλος γιατι την δεδομενη χρονικη στιγμη ο Πασκουαλ την βγαζει με 2,5 ψηλους (Γκιστ,Σιγκλετον,Γκαμπριελ).
Ο Ντενμον οταν πηρε την μπαλα στα χερια για σχετικα αρκετο χρονο και θυμηθηκε "παλιες συνηθειες" αμεσως ξεμπουκωσε.
Ειναι αμαρτια αυτο το ροστερ να μην βοηθηθει λιγο, γιατι εχει φοντα για ωραια πραγματα.

Υ.Γ Αυτος ο Deshaun Thomas ειναι καλος παιχτης και σε καλη ηλικια.
Πλατη παιζει,σουτ εχει και ειναι παιχτης που στα 26 του χρονια εχει ηδη γραψει αρκετα χιλιομετρα στην Ευρωλιγκα.

Υ.Γ.2 Τελικα οι "επαγγελματιες" που ειναι και προφεσορες του μπασκετ θα μας πουν τι ειναι ο Πασκουαλ ?
Καλος προπονητης ή μυρωδιας?
Πειρμενουν πως και πως να στραβωσει κανα ματς για να αρχισουν στα ραδια να θαβουν τον προπονητη και οταν τα ματς πανε καλα ποτε δεν εχει μεριδιο στην επιτυχια ο Ισπανος.
Thodoros
Καθάρισε η ομάδα και χωρίς Καλάθη! και η Μακάμπι δεν είναι καμιά τυχαία τόσες νίκες έχει κάνει , είναι αψυχολόγητη και δεν μπορείς να διαβάσεις το στιλ που παίζει.
Ο ψηλός πρέπει να αποκτηθεί τέλος ...
basketikos13
Το σημερινο παιχνιδι ηταν δυσκολο γιατι περα απο την απουσια καλαθη ειχαμε απεναντι μας και μια πολυ σοβαρη μακαμπι -καμια σχεση η φετινη μακαμπι με την περσινη και την προπερσινη, μαλλον θα ειναι στην οχταδα-

Σημερα ειχαμε φοβερη εμφανιση σιγκλετον, απιστευτο τον γκιστ -σιγουρα στο τοπ3 ψηλων της ευρωπης φετος, τον κλασικο ριβερς.
Καλος ο παππας, βοηθησε ο ντενμον στο τελος με δυο σκοτωμενα τριποντα στο τελος της επιθεσης που επανεφεραν την διαφορα στο 10+.
Βοηθησε ο λεκαβιτσιους επιθετικα, στην αμυνα ειχε θεμα αλλα το προσημο του σημερα ηταν θετικο.
Κλασικα καλος γκαμπριελ στην αμυνα και στις αλλαγες και στα ριμπαουντ.

Μετριοι λοτζεσκι, αντετοκουμπο, βουγιουκας.

ΥΓ1: Θελουμε αμεσα ψηλο.

ΥΓ2: Δυο εκτος εδρας παιχνιδια με ερυθρο αστερα και βαλενθια. Δηλαδη με δυο ομαδες που δεν εχουν πιθανοτητα ουτε να διεκδικησουν την εισοδο τους στην οκταδα. Μια ομαδα που θελει να στοχευει στο πλεονεκτημα παει σε βελιγραδι και βαλενθια και παιρνει 2 επαγγελματικες νικες. Με δυο νικες και ρεκορ 11-4 θα ειμαστε το λιγοτερο δευτεροι με οτι μπορει να σημαινει αυτο για τον δυσκολο δευτερο γυρο. Γιατι ο δευτερος γυρος θα ειναι δυσκολο και τα παιχνιδια στο μιλανο, στο τελ αβιβ και στο μπαμπεργκ -3 περσινες μας νικες- δεν θα ειναι καθολου ευκολα.
paobc3
Πολλά ήταν τα ερωτηματικά χωρίς Καλάθη. Πολλοί άρχισαν(όχι εδω μέσα απαραίτητα) τις μουρμούρες περί πρώτης ήττας στο οακα..Το ματς πήγε όπως το περίμενα, ο Παππας και ο Λεκα βρήκαν τους χωρους που ήθελαν και ήταν λογικό με τόσο κακή περιφερειακή άμυνα που έπαιζε η Μακάμπι ,ναι πολύ χειρότερη και από την δική μας.Γενικά αυτή η ομάδα είναι απλά απρόβλεπτη.Καλοί επιθετικά κάτι Τζάκσον και Κοουλ αλλά χωρίς αμυνα δεν πας πουθενά.Για μένα παίκτης Τζακσον δεν υπάρχει.Οι μόνοι παίκτες που μου αρέσουν πολύ από την Μακάμπι είναι ο Ντεσαν Τόμας και ο Κόουλ!!Μπράβο λοιπό στον Λεκα και Παππα που ανταποκρίθηκαν και φυσικά μπράβο στον Σίνγκλετον(πολύ καλή εμφάνιση,του ταίριαζε πολύ το ματς!) και στον Γκισταρο!Κλασικός Ρίβερς!! ,καλούτσικος Ντένμον(αν και στην άμυνα είναι όντως τρύπα , με εκνεύρισε και εκείνο το αψυχολόγητο σουτ)

Τα ματς με ερυθρό μάλλον θα είναι διαγωνισμός τριπόντων ,λίγο άμυνα να παίξουμε μπορούμε να πάρουμε την νίκη,διαφορετικά ας νιώσουν οι παίκτες ότι παίζουν στο Σ.Ε.Φ smiley.gif ..
yorgos
Τεράστια νίκη με τέτοια απουσία και πιο εύκολη από το αναμενόμενο. Τράτζικ η Μακάμπι και η άμυνά της (η ποια;;; ), πολλά μπράβο στον Πασχαλίτσα, ο Σπάχια δεν καταλαβαίνω τι παριστάνει ακριβως, απαράδεκτη εικόνα για άλλο ένα ματς.
rahxephon13
QUOTE (paobc3 @ Dec 20 2017, 00:56 ) *
Πολλά ήταν τα ερωτηματικά χωρίς Καλάθη. Πολλοί άρχισαν(όχι εδω μέσα απαραίτητα) τις μουρμούρες περί πρώτης ήττας στο οακα..Το ματς πήγε όπως το περίμενα, ο Παππας και ο Λεκα βρήκαν τους χωρους που ήθελαν και ήταν λογικό με τόσο κακή περιφερειακή άμυνα που έπαιζε η Μακάμπι ,ναι πολύ χειρότερη και από την δική μας.Γενικά αυτή η ομάδα είναι απλά απρόβλεπτη.Καλοί επιθετικά κάτι Τζάκσον και Κοουλ αλλά χωρίς αμυνα δεν πας πουθενά.Για μένα παίκτης Τζακσον δεν υπάρχει.Οι μόνοι παίκτες που μου αρέσουν πολύ από την Μακάμπι είναι ο Ντεσαν Τόμας και ο Κόουλ!!Μπράβο λοιπό στον Λεκα και Παππα που ανταποκρίθηκαν και φυσικά μπράβο στον Σίνγκλετον(πολύ καλή εμφάνιση,του ταίριαζε πολύ το ματς!) και στον Γκισταρο!Κλασικός Ρίβερς!! ,καλούτσικος Ντένμον(αν και στην άμυνα είναι όντως τρύπα , με εκνεύρισε και εκείνο το αψυχολόγητο σουτ)

Τα ματς με ερυθρό μάλλον θα είναι διαγωνισμός τριπόντων ,λίγο άμυνα να παίξουμε μπορούμε να πάρουμε την νίκη,διαφορετικά ας νιώσουν οι παίκτες ότι παίζουν στο Σ.Ε.Φ smiley.gif ..

Έχω διαπίστωση μια διάσταση απόψεων σχετικά με την άμυνα του ντεμον, εδώ στο φόρουμ υπαρχή η αίσθηση ότι αμυντικά ο παίχτης είναι κακός ενώ η πλευρά των δημοσιογράφων εκθειάζουν την άμυνα του, χθες ο παπαδογιαννης το ανέφερε στο live του αγώνα (ότι βρήκε ρυθμό μεσώ τις καλής του άμυνας) και το ανέφερε μετά και στο άρθρο που ανέβασε και το ίδιο συνέβη με των λαουδη στο δικό του άρθρο γιατί λέτε οι γίνεται αυτό μήπως έχουμε αδικήσει καπως των παίχτη? (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κομμάτι) η θεωρείτε ότι οι δημοσιογράφοι γράφουν άπλα μπαρούφες? γιατί να υπάρχει άλλο κίνητρο (γραμμή από την καε) το θεωρό απίθανο εσάς πια είναι η γνώμη σας?.

stefkorner
μπορει να εγραφα εξαρχης οτι δεν τρομαζω με Μακαμπι ,αλλα δεν θα μπορουσα ποτε να φανταστω τοσο καλη εμφανιση εναντιον χωρις Καλαθη ! ξεπερασαν καθε προσδοκια και μπραβο σε ολους μαζι!ακομα και στον kg που τοσο σιχτιρισα ακομα και στο τριποντο που εβαλε με περιπετεια.. rolleyes.gif
-ο Λεκαβιτσιους εδειξε και ψυχικα χαρισματα ,γιατι δεν λυγισε απο την τεραστια προκληση ! ενω δεν ηταν συνηθισμενος ουτε απο την Ζαλγκιρις να βγαινει μπροστα !
-για Ντενμον δεν συμμεριζομαι την απογοητευση και για τις αμυνες του ! δεν τον βρισκω αρνητικο! εδειξε και χθες οτι μπορει να παιξει καλη ατομικη αμυνα ,αλλα και γενικα να δωσει εξτρα πουσ ,στην συνολικη επιθετικη αμυνα! βεβαια δεν κραταω κανα θετικο προσημο απο χθες ! ρυθμο βρηκε οταν το ματς ειχε σχεδον κριθει ..
-Παππας :ο γνωστος πλεον Παππας! εγγυηση και αξιιοπιστια smile.gif !!
-Ριβερς :πραγματικα με πορωσε ακομα και με την αμυνα του χθες..
-Λοτζο : δεν του βγηκαν τα σουτ ,αλλα πλεον εχει βρει συνολικα ρολο !δεν ειναι τυχαιο οτι ανεξαρτητα απο την μερα του επιθετικα βρησκει παντα χρονο στα 20 λεπτα απο Πασκουαλ
-Θανασης : τον βλεπω ελαφρως πεσμενο τελευταια ! δεν δινει την αισθηση οτι ειναι ανικητος !απαγορευτεται και να τρεχει το γηπεδο με την μπαλα στο παρκε ,οπως εκανε και χθες και την εχασε ευκολα .. ! (θελω αυτη την περιοδο ειδικα να τον δω περισσοτερο στο 4..)
-Σιγκλεντον : ο γνωστος πλ καλος Κρις ,που βοηθησε τρομερα σε αμυνα ,κατεβασε και πολλα ριμπαουντ και πηρε οσα σουτ επρεπε ! οταν παιζει ετσι ,ειναι ο καλυτερος pf στην ευρωπη
- Βουγιουκας : οπως τα ξεραμε ! πολυ δυσκολα να βρεθει αντιπαλος σεντερ στην ευρωλιγκα να μπορει να τον υπερνικησει !
ο Λευκορωσος που ματσαρε χθες,δεν ειναι τιποτα το τρομερο! οση ποιοτητα και να διαθετει επιθετικα ο Ιαν ,η μηδενικη ταχυτητα και το ανυπαρκτο εκτοπισμα του τον καθιστουν αδυναμο ! δυστυχως μας επιβεβαιωνει συνεχως
-Γκιστ : Γκιστ,Γκιστ ,Γκιστ ,Γκιστ ,απλα !! 56.gif 56.gif 56.gif


KWSN_Men
QUOTE (rahxephon13 @ Dec 20 2017, 10:02 ) *
Έχω διαπίστωση μια διάσταση απόψεων σχετικά με την άμυνα του ντεμον, εδώ στο φόρουμ υπαρχή η αίσθηση ότι αμυντικά ο παίχτης είναι κακός ενώ η πλευρά των δημοσιογράφων εκθειάζουν την άμυνα του, χθες ο παπαδογιαννης το ανέφερε στο live του αγώνα (ότι βρήκε ρυθμό μεσώ τις καλής του άμυνας) και το ανέφερε μετά και στο άρθρο που ανέβασε και το ίδιο συνέβη με των λαουδη στο δικό του άρθρο γιατί λέτε οι γίνεται αυτό μήπως έχουμε αδικήσει καπως των παίχτη? (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κομμάτι) η θεωρείτε ότι οι δημοσιογράφοι γράφουν άπλα μπαρούφες? γιατί να υπάρχει άλλο κίνητρο (γραμμή από την καε) το θεωρό απίθανο εσάς πια είναι η γνώμη σας?.


Πρώτη φορά είναι που η ΑΡΔ γράφουν μπαρούφες;

Ο Ντενμον ήταν από κακός έως τραγικός στις πςρισσότερες φάσεις στην άμυνα. Αν 2/10 βγάζει πολύ καλές άμυνες και 8/10 είναι τρύπιος, δε γίνεται να λες ότι είναι κακός.

Η ΚΑΕ πρέπει να του κάνει ένα δώρο για τα Χριστούγεννα και να τον στείλει σπίτι του, να γλυτώσουμε και εμείς και αυτός.

Για να εκτελέσει, πρέπει να πάρει τη μπάλα, να την κρατήσει 5-6 δευτερα και μετά βλέπουμε. Και αν είναι άστοχος ή δε βρει χώρο, έχει καταστρέψει την επίθεση. Άσε που για να ευστοχήσει, πρέπει να ενωθεί με το Τσι του.

Ας πάει στο καλό το παιδί να ησυχάσουμε και εμείς και αυτός.
stefkorner
QUOTE (KWSN_Men @ Dec 20 2017, 16:33 ) *
Πρώτη φορά είναι που η ΑΡΔ γράφουν μπαρούφες;

Ο Ντενμον ήταν από κακός έως τραγικός στις πςρισσότερες φάσεις στην άμυνα. Αν 2/10 βγάζει πολύ καλές άμυνες και 8/10 είναι τρύπιος, δε γίνεται να λες ότι είναι κακός.


<η ΑΡΔ> δεν γραφουν μπαρουφες ,στην συγκεκριμενη περιπτωση ! ημουν γηπεδο και επιβεβαιωνω οτι ο Ντενμον χθες τουλαχιστον επαιξε καλη αμυνα και συνολικα προσεφερε στην ομαδικη επιθετικη αμυνα ,με εξτρα ενεργεια ! (αυτο δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να μεινει ! ειπα μαλιστα οτι τον επιθετικο ρυθμο τον βρηκε οταν το ματς ειχε κριθει..)

αν ο Καρυδας που αναφερει ο φιλος ελεγε τα αναποδα θα ψαχναμε για σκοπιμοτητες,επειδη ειναι Ολυμπιακος με μανδυα αντικειμενικου ..
rahxephon13
Να προσθέσω ότι οι συγκεκριμένοι που ανέφερα άλλα και σε σχόλια που έχω δει γενικά δεν μιλουν για όλη την διάρκεια που έπαιξε καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά άφαντος άλλα προς το τέλος του ματς στο διάστημα που αγωνιστικέ έδωσε λύσεις και στην άμυνα πριν βάλει μετά και τα σουτ.

Stef διαφωνώ οτι εβαλε τα σουτ όταν είχε κριθεί ο αγώνας σε εκείνο το σημείο η μακαμπι είχε κάνει ένα μικρο σερί και πλησίαζε επικίνδυνα (νομίζω στους 6 7 πόντους?) και τα τριποντά του ντεμον ουσιαστικά τις έκοψαν το βήχα και κλείδωσαν την νίκη, τώρα βεβαία για το αν πρέπει να μείνει η να φύγει είναι άλλη ιστορία, ετσι κι αλλιώς προσωπικά πιστεύω ότι χρειαζομαστε μεταγραφή ψηλού τώρα αν πάνε στους 8 ξένους η αν θα διώξουν κάποιο είναι θέμα του προπονητή και τις ομάδας να βρουν την λύση.

Είναι να σε θέλει ρε παιδί μου http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...o-panathinaikos εκτός κι παππας στο ματς με ερυθρο όποτε αναγκαστικά το βάρος θα πέσει σε ντεμον λεκα, βλέπω να κερδίζουμε με τριποντη βόμβα ντεμον και να παράταση πάλι ο παίχτης... θα τελειώσει χρονιά και ακομη θα αναρωτιόμαστε αν αξίζει να κάτσει η όχι smiley.gif
KWSN_Men
QUOTE (stefkorner @ Dec 20 2017, 10:16 ) *
ο Λευκορωσος που ματσαρε χθες,δεν ειναι τιποτα το τρομερο!


Ο Παραχούσκι είναι το καλύτερο κλασσικό πεντάρι της Ευρωλίγκας.

Απλά είναι η χειρότερη πιθανώς μεταγραφή του καλοκαιριού καθώς ο παίχτης δεν ταιριάζει με τίποτα στο παιχνίδι της Μακάμπι και χαραμίζεται.
stefkorner
QUOTE (rahxephon13 @ Dec 20 2017, 17:00 ) *
Stef διαφωνώ οτι εβαλε τα σουτ όταν είχε κριθεί ο αγώνας σε εκείνο το σημείο η μακαμπι είχε κάνει ένα μικρο σερί και πλησίαζε επικίνδυνα (νομίζω στους 6 7 πόντους?) και τα τριποντά του ντεμον ουσιαστικά τις έκοψαν το βήχα και κλείδωσαν την νίκη,


δεκτο !οπως το λες ειναι με την διαφορα! για να το πω καλυτερα απλα τον βρηκε τον ρυθμο μετα τα 2/3 του αγωνα και πιστευω θα κερδιζαμε σιγουρα και χωρις αυτον ! χθες η αναγκη εκανε τον Πασκουαλ να τον επαναφερει στο 2ο ημιχρονο ! αν ειχε τον Καλαθη δεν θα ξανα εμπαινε μετα το πρωτο ημιχρονο που εκανε ! ετσι εχει δειξει ο Πασκουαλ οτι τον διαχειριζεται ι του δινει χρονο οταν ειναι επιτυχεις οι πρωτες 1-2 εκτελεσεις του!αν ξεκινησει αστοχος δεν τον ξαναβαζει !αν δεν υπαρχει μεγαλη αναγκη δεν τον αφηνει να βρισκει ρυθμο γιατι δεν υπαρχουν και περιθωρια.. !θελουμε λοιπον κατι πιο αξιοπιστο ,που να μην θελει τοσο την μπαλα στα χερια του για να αρχισει να αποδιδει ! κατι προς Νικολας ως προς την εκτελεση ,αλλιως ψαχνουμε κατι πιο δημιουργικο..


QUOTE (KWSN_Men @ Dec 20 2017, 17:11 ) *
Ο Παραχούσκι είναι το καλύτερο κλασσικό πεντάρι της Ευρωλίγκας.

Απλά είναι η χειρότερη πιθανώς μεταγραφή του καλοκαιριού καθώς ο παίχτης δεν ταιριάζει με τίποτα στο παιχνίδι της Μακάμπι και χαραμίζεται.


δεν ειναι κακος παικτης ! αλλα ειναι ο Παραχουσκι καλυτερο κλασσικο πενταρι απο Τομιτς ,Πλαις,Κουζμιτς,Mιλουτινοφ ;;; (αναφερω τους 4 πρωτους που μου ηρθαν στο μυαλο ) okk icon_drunk.gif
rahxephon13
QUOTE (stefkorner @ Dec 20 2017, 11:18 ) *
δεκτο !οπως το λες ειναι με την διαφορα! για να το πω καλυτερα απλα τον βρηκε τον ρυθμο μετα τα 2/3 του αγωνα και πιστευω θα κερδιζαμε σιγουρα και χωρις αυτον ! χθες η αναγκη εκανε τον Πασκουαλ να τον επαναφερει στο 2ο ημιχρονο ! αν ειχε τον Καλαθη δεν θα ξανα εμπαινε μετα το πρωτο ημιχρονο που εκανε ! ετσι εχει δειξει ο Πασκουαλ οτι τον διαχειριζεται ι του δινει χρονο οταν ειναι επιτυχεις οι πρωτες 1-2 εκτελεσεις του!αν ξεκινησει αστοχος δεν τον ξαναβαζει !αν δεν υπαρχει μεγαλη αναγκη δεν τον αφηνει να βρισκει ρυθμο γιατι δεν υπαρχουν και περιθωρια.. !θελουμε λοιπον κατι πιο αξιοπιστο ,που να μην θελει τοσο την μπαλα στα χερια του για να αρχισει να αποδιδει ! κατι προς Νικολας ως προς την εκτελεση ,αλλιως ψαχνουμε κατι πιο δημιουργικο..




δεν ειναι κακος παικτης ! αλλα ειναι ο Παραχουσκι καλυτερο κλασσικο πενταρι απο Τομιτς ,Πλαις,Κουζμιτς,Mιλουτινοφ ;;; (αναφερω τους 4 πρωτους που μου ηρθαν στο μυαλο ) okk icon_drunk.gif

Δεν διαφωνώ στο ότι θα θέλαμε κάτι διαφορετικό από ντεμον άλλα για μένα προέχει μεταγραφή ψηλού και θα ήθελα να εστιάσουμε εκεί την προσοχή μας από το να ψάχνουμε και για γκαρντ αυτή την εποχή θεωρό ότι εκεί κουτσά στραβά με ένα νικ σε δαιμονιώδη φόρμα και των παππα να κάνει την πιο μεστή χρονιά του οποίος κι αν έρθει δεν θα βρει χρόνο όποτε και να μείνουμε όπως έχει δεν με πειράζει, στους ψήλους όμως με ογκαστ κυρίως και βουγιουκα να μην τραβάνε θέλουμε παίχτη και εκεί πιστεύω ότι πρέπει να εστιάσουμε το διαθέσιμο μπάτζετ μας.
Putnam
QUOTE (rahxephon13 @ Dec 20 2017, 11:00 ) *
Να προσθέσω ότι οι συγκεκριμένοι που ανέφερα άλλα και σε σχόλια που έχω δει γενικά δεν μιλουν για όλη την διάρκεια που έπαιξε καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά άφαντος άλλα προς το τέλος του ματς στο διάστημα που αγωνιστικέ έδωσε λύσεις και στην άμυνα πριν βάλει μετά και τα σουτ.

Stef διαφωνώ οτι εβαλε τα σουτ όταν είχε κριθεί ο αγώνας σε εκείνο το σημείο η μακαμπι είχε κάνει ένα μικρο σερί και πλησίαζε επικίνδυνα (νομίζω στους 6 7 πόντους?) και τα τριποντά του ντεμον ουσιαστικά τις έκοψαν το βήχα και κλείδωσαν την νίκη, τώρα βεβαία για το αν πρέπει να μείνει η να φύγει είναι άλλη ιστορία, ετσι κι αλλιώς προσωπικά πιστεύω ότι χρειαζομαστε μεταγραφή ψηλού τώρα αν πάνε στους 8 ξένους η αν θα διώξουν κάποιο είναι θέμα του προπονητή και τις ομάδας να βρουν την λύση.

Είναι να σε θέλει ρε παιδί μου http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...o-panathinaikos εκτός κι παππας στο ματς με ερυθρο όποτε αναγκαστικά το βάρος θα πέσει σε ντεμον λεκα, βλέπω να κερδίζουμε με τριποντη βόμβα ντεμον και να παράταση πάλι ο παίχτης... θα τελειώσει χρονιά και ακομη θα αναρωτιόμαστε αν αξίζει να κάτσει η όχι smiley.gif


ο ντένμον χθες στο Β΄ ημίχρονο που είδα εγώ ήταν θετικός όταν βρήκε ψυχολογία με το πρώτο τρίποντο, μέχρι πριν τον έπιανε η κάμερα στον πάγκο να κουνάει το κεφάλι του απογοητευμένος , εκτοτε και στην άμυνα εδειξε το γουορκ εθικ που ελεγε το καλοκαιρι ο χουπφελας (πχ σε μια φαση εβγαλε ριμπαουντ αμυντικο μπροστα απο ψηλο) ενω μεχρι πριν ειχε κακες αμυντικες ενεργειες που δειχνουν ελλειψη συγκεντρωσης λογω κακης ψυχολογιας, επειδη ειναι αρκετα δυνατο παιδι και οχι πολυ αργος (αλλα ουτε και πολυ γρηγορος) πιστευω μπορει να δωσει περισσοτερα στην αμυνα αν συνελθει πνευματικα

χαρακτηριστική η φαση που εχει την μπαλα ο παππας στην κορυφη της ρακετας και ενω κινειται προς τον ντενμον εκεινος στεκεται βιδωμενος για πολυ ωρα με τα χερια στα γονατα στην ακρη του τριποντου αριστερα και ενω ειχε κοντα του αντιπαλο, ουτε κινηση να ξεμαρκαριστει ουτε τιποτα, λες και ειχε παραιτηθει, γενικα μοιαζει σαν να ειναι ξενο σωμα σε σχεση με την ομαδα και τους υπολοιπους παικτες

ντεφακτο δεν ειναι σποτ σουτερ και δυστυχως δεν μοιαζει να ειναι παικτης οικονομιας που θα φανει σε λιγα λεπτα, θελει την μπαλα στα χερια του για να δημιουργησει μονος του το τριποντο πανω σε αμυνα , επισης δυστυχως δεν μπορει να οργανωσει αλλα οταν ειναι μεσα ο παππας δεν νομιζω οτι χρειαζεται συμπαικτη που να οργανωνει απαραιτητα αφου κραταει πολυ την μπαλα και συνηθως τελειωνει μονος του

παντως ο πασχαλης στην συνεντευξη τυπου τον στηριξε και παλι λεγοντας οτι ειναι παικτης με μεγαλη ποιοτητα, πιστευω οτι θα του δωσει χρονο και δεν θα τον αλλαξει

KWSN_Men
QUOTE (stefkorner @ Dec 20 2017, 10:41 ) *
<η ΑΡΔ> δεν γραφουν μπαρουφες ,στην συγκεκριμενη περιπτωση ! ημουν γηπεδο και επιβεβαιωνω οτι ο Ντενμον χθες τουλαχιστον επαιξε καλη αμυνα και συνολικα προσεφερε στην ομαδικη επιθετικη αμυνα ,με εξτρα ενεργεια ! (αυτο δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να μεινει ! ειπα μαλιστα οτι τον επιθετικο ρυθμο τον βρηκε οταν το ματς ειχε κριθει..)

αν ο Καρυδας που αναφερει ο φιλος ελεγε τα αναποδα θα ψαχναμε για σκοπιμοτητες,επειδη ειναι Ολυμπιακος με μανδυα αντικειμενικου ..


Πάνω στην πρεμούρα σου να μου την πεις για το "η ΑΡΔ" μπέρδεψες τον Καρύδα με τον Παπαδογιάννη. Δεν πειράζει, ψυχή βαθιά.

Όσο για το τι είδες στο γήπεδο, προφανώς και βλέπουμε άλλα πράγματα.

Και φυσικά, η άποψή μου δε διαμορφώνεται από το τι λέει ο Παπαδογιάννης ή ο Καρύδας, αλλά από τι βλέπω. Όπως για τον Γκιστ για παράδειγμα, δε λέω το καλοκαίρι να φύγει και λίγους μήνες μετά να τον βάζω στην υπογράφή μου...
jazz thrilos
QUOTE (stefkorner @ Dec 20 2017, 11:18 ) *
δεν ειναι κακος παικτης ! αλλα ειναι ο Παραχουσκι καλυτερο κλασσικο πενταρι απο Τομιτς ,Πλαις,Κουζμιτς,Mιλουτινοφ ;;; (αναφερω τους 4 πρωτους που μου ηρθαν στο μυαλο ) okk icon_drunk.gif


Απο τον Τόμιτς παίζει να είναι καλύτερος και ο Βουγιούκας!! laugh.gif Ποτέ δεν τον πήγαινα αυτό τον παίχτη, σοφτ στην άμυνα, προβλέψιμος στην επίθεση. Στα 22 του ήταν παίχτης με προοπτική, με μηδέν εξέλιξη στα 30 του πλέον μάλλον πρώην παίχτη θυμίζει.

Πάντως ο Παραχούσκι είναι πολύ καλός παίχτης ανεξάρτητα απο το γεγονός οτι η άμυνα του Παναθηναικού τον έβγαλε εντελώς εκτός. Η δουλειά του Παναθηναικού χθες στους ψηλούς ήταν καταπληκτική.
stefkorner
QUOTE (KWSN_Men @ Dec 20 2017, 17:46 ) *
Όσο για το τι είδες στο γήπεδο, προφανώς και βλέπουμε άλλα πράγματα.

Και φυσικά, η άποψή μου δε διαμορφώνεται από το τι λέει ο Παπαδογιάννης ή ο Καρύδας, αλλά από τι βλέπω. Όπως για τον Γκιστ για παράδειγμα, δε λέω το καλοκαίρι να φύγει και λίγους μήνες μετά να τον βάζω στην υπογράφή μου...


πολυ καλα κανεις και διαμορφωνεις αποψη απο αυτα που βλεπεις ,απλα λεω οτι οι συγκεκριμενοι δεν νομιζω να εχουν λογους να υποστηριζουν οτι ο Ντενμον επαιξε καλη αμυνα χθες !αν και ο Παπαδογιαννης ξερω.. εχει χαλασει πολλους, τελευταια ειδικα(για θεματα περα και απο τα καθαρα μπασκετικα..) ,οποτε ειτε ετσι ειτε αλλιως <ΑΡΔ> θα θεωρειται για καποιους.. !
τι και αν ο Παππας δεν τον βαζει στην κατηγορια αυτη!(υποθετω δηλαδη...)

α και αν ξερεις περισσοτερο μπασκετ απο τον Παπαδογιαννη να γραφεις πιο συχνα ,για να σε προτιμαμε..
παρεπιπτοντως οπαδικους δημοσιογραφους που γραφουν σε Παναθηναικα μεσα διαβαζεις,ετσι ;; απορια το χω... rolleyes.gif

για Γκιστ με φωτογραφιζεις μπαγασα..! βεβαια ποτε δεν ειπα να φυγει ,ουτε στην χειροτερη του περιοδο!
δεν παυει να ισχυει ομως οτι εκανα μεγαλη κωλοτουμπα και με καθε ευκαιρια το γραφω και με καθε ευκαιρια τον αποθεωνω ! δεν περιμενα ποτε να δω τον καλυτερο Γκιστ της πενταετιας ,μετα την φαση που περασε στην αρχη της σεζον !

κανω λαθος εκτιμησεις και μαλιστα πολλες φορες !δεν δισταζω να το παραδεχθω ! τι κανουμε ρε αγορινα !δεν ειμαστε ολοι αλανθαστοι σαν και σενα ! για αυτο θελουμε να μας δινεις τα φωτα σου ! εγω γ αυτο σε προκαλω..

basketikos13
δεν ειναι κακος παικτης ! αλλα ειναι ο Παραχουσκι καλυτερο κλασσικο πενταρι απο Τομιτς ,Πλαις,Κουζμιτς,Mιλουτινοφ ;;; (αναφερω τους 4 πρωτους που μου ηρθαν στο μυαλο ) okk icon_drunk.gif
[/quote]

O παραχουσκι ειναι σιγουρα αναμεσα στα καλυτερα κλασικα πενταρια της ευρωπης.
Βασικα μετα απο στιματς, ταρτσεφσκι, βοιτμαν και ντουμπλεβιτς αυτον θα διαλεγα.
Σιγουρα θα τον διαλεγα αναμεσα απο τομιτς, πλαις, κουζμιτς και μιλουτινοφ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.