Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A' ΕΣΚΑ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Αγγελος Γ.
Καλή μπασκετική χρόνια να έχουμε! Για πάμε, προβλέψεις μου για την 1η αγωνιστική ! Μη ξεχνάμε ότι οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις

ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1 +5

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1 +10

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2 +10

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΥΦΩΝΑΣ 2 +13

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ 2 +5

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 +5

ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2 +

Σχολιασμός και παραλειπόμενα μετά από την 2η και 3η αγωνιστική!
yperixitikos
ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΥΦΩΝΑΣ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ 2
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
doctor_dru
ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΥΦΩΝΑΣ 2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ 1
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
LORRY
ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΥΦΩΝΑΣ 2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ 1
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
pain of salvation
Μη μας αγχώνεις Θοδωρή
Paragodas
Καλημέρα και απο εμένα,

ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1
Θα πάω με την έδρα και την εμπειρία της Πεύκης στην κατηγορία.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
Πιστεύω οτι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας εδω.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2
Δυνατός ο Ιωνικός. Εύκολα ή δυσκολα θα πάρει το ροζ φύλλο.

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΥΦΩΝΑΣ 1
Είναι πιο δυνατός ο Τυφώνας φαινομενικά αλλά μήπως οι νεοφώτιστοι κάνουν καμία έκπληξη?

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ 1
Θα πάω με την έδρα.

Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία πάνω απ όλα.!!!!!!!!

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Κι εδώ το ίδιο δε νομίζω οτι ο Προμηθέας θα κλέψει το 2πλο.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
kondoros
ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
Ηλιούπολη δεν έχω ακόμα καταλάβει ποιός είναι ο προπονητής.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2
Ιωνικός έχει μια 5αδα άλλη κλάση...μετά το χάος.

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΥΦΩΝΑΣ 1
Πλεονέκτημα η ομάδα με τον καλύτερο άσσο.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ 1
Σφαλιάρα για τον Ποσειδώνα στο κύπελο.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Δύσκολη έδρα.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
Gkos
Καλη σεζον σε ολα τα παιδια !

ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 2
Παω με Τρικαλιωτη.
Κρυφτηκαν στο κυπελλο οι Ραφηνιωτες.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΥΦΩΝΑΣ 2
Α μπε μπα μπλομ !

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ 1
Εδρα του Ψυχικου.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Εδρα του Ρουφ

ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
Ποιοτητα και ροτεισον.
Reignman40
Καλή σεζόν εύχομαι σε όλους ιδιαίτερα στους φορουμίτες και το φιλαθλο κοινό της έσκα!


ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 2
Και οι δύο ομάδες μου φαίνονται πως κινούνται στην ίδια στοχοθεσία αρχικά δηλαδή είσοδο στα πλέι οφ και βλέπουμε σταδιακά το κάτι παραπάνω. Κατά την άποψη μ το ματς θα το κερδίσει η ομάδα που θα είναι σε καλύτερο βαθμό από άποψη πνευματικής ετοιμότητας. Ποντάρω Ραφήνα λοιπόν γιατί η Πεύκη δεν μ γέμισε το μάτι στο κύπελλο με το Χαλάνδρι σε αυτό τον τόμεα θέλει χρόνο για να δέσει το ρόστερ της. Κλειστό ματς προβλέπω αλλά πιστεύω πως η Πεύκη θα πάρει το ματς μόνο αν ο Φιλιπποπουλος παίξει από 30 λεπτά και τον εκμεταλευτουν αναλόγως.


ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
Παρόλο που το Αιγάλεω με το ρόστερ που έχει μαζί με τον προπονητή και τον παράγοντα κερκίδα μοιάζει άτρωτο, δεν πίστευω πως θα καταβάλλει με τόση ευκολία την ποιοτική και νοικοκυρεμένη Ηλιούπολη.


ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2
Ούτε εδώ πιστεύω πως ο Ιωνικός θα περάσει αέρα αλλά έχει κάποια αβανταζ. Για το Χαλάνδρι φέτος είναι μια χρονιά μαραθώνιος ως προς την αναζήτηση της ταυτότητας του. Μετά τη φυγή Γιαννάκη έχει να αποδείξει τι ομάδα θέλει να είναι και τι στόχους έχει πλέον. Στα συν η ομοιογένεια του ρόστερ που παράμενει σταθερό στα πλην περά από τις επισημάνσεις του θοδωρή για προβληματικές στο 1 και στο 5 μάλλον η απούσια του Αχή θα είναι κρίσιμη για φέτος.


ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΥΦΩΝΑΣ Χ
Κανονίκα η ΕΣΚΑ αυτό το ματς έπρεπε να προβάλλει με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο του Μπατμαν. Ντέρμπι γειτονιάς στα σαλόνια της Α ΕΣΚΑ πλέον με αρκετό φίλαθλο κόσμο και οι δύο ομάδες. Ελπίζω να υπάρξουν στιγμιοτύπα του αγώνα και για τους μη παρόντες. Ποντάρω παράταση γιατί πιστεύω ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε συνδυασμο με την πρεμιέρα θα το ώθησουν εκεί και επίσης ποντάρω σε παράταση για να θυμούνται για αρκετό καιρό το ματς οι φίλαθλοι.


ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ 2
Θα πάω με την έκπληξη που κρύβει πάντα η πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος.Ο ποσειδώνας πάντα στην έδρα παίζει πυραυλοκίνητα αλλά ο φετινό ποσειδώνας θέλει δουλειά ακόμα. Αν η Αχαρνης επιβάλλουν το ρυθμό και παίξουν τη σκληροτράχηλη άμυνα που παίζαν χρόνια στη β εσκα γιατί όχι και να έχουν ένα νικηφόρο ντεμπούτο.'

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Εύκολο βράδυ θα έχει το Κουκάκι που από ότι ακούγεται είναι σε καλή κατάσταση από αγωνιστικής άποψης. Ο Προμηθέας μου φαίνεται και από αυτά που ακούστηκαν το καλοκαίρι στα πέριξ του Χαλανδρίου πως μόνο η συμμετοχή τους νοιάζει και ούτε καν η σωτηρία.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
Περιέργο ματς η ποιοτική διαφορά μεγάλη αλλά στον Άγιο Ελευθέριο το Σπόρτινγκ μεταμορφώνεται από την ιστορία του και παίζει στα ίσια τους πάντες. Παρόλα αυτά δύσκολα να καταβάλλει τον Ηλυσιακό. Επίσης ο Σπόρτινγκ παρόλο που φαίνεται πιο γεματός φέτος ίσως πάλι θα χρειαστεί το κοκκαλάκι της νυχτερίδας για να παραμείνει.
fastbreak70
τι ισχυει για ιντερνετικη μεταδοση αγωνα ...υπαρχει σημερα?.?
Emmanouel21
ΠΕΥΚΗ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 62-58.
Reignman40
Ωραίο ματς στο χαλάνδρι για πρεμιέρα. Ο ΑΟΚ μπήκε και πιο δυνατά και αν ήταν πιο εύστοχος ίσως να είχε μια καλύτερη διαφορά πολλές χαμένες βολές και ευκόλα καλάθια στο ποστ. Με το ματς ήταν στο 11-10 για το Χαλάνδρι, ο Ιωνικός μέσα από την άμυνα του και με τον Δημητριαδή στο πάγκο με δύο γρήγορα φάουλ (το επιθετικό που του δόθηκε ήταν υπερβολικό). τρέχει ένα σερί 22-0 για το 32-11. Κάπου μια τεχνική στον Πουλή για παράπονα ένα εκπρόθεσμο τρίποντο ξυπνάει το Χαλάνδρι και τρέχει το δικό του σερί φέρνοντας τη διαφορά στους 4 στο ημίχρονο. Στο τρίτο ο ΑΟΚ παρόλο που μπήκε ψυχωμένα και το ματς ήταν πόντο πόντο δεν κατάφερε να πάρει διαφορά πάνω από τρεις πόντους πάλι έχασε κάποια κρίσιμα καλάθια καθώς και δεν έβαλε κάποια σουτ από την περιφέρεια που θα έκοβαν τα πόδια του Ιωνικού. Στα πρώτα λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου πάλι το ίδιο σκηνικό αν και πλέον το Χαλάνδρι φάνηκε να είναι κουράσμενο εκεί ο Τύρλας με πέντε σερί πόντους και ένα τρίποντο του Γραμματίκα ξεφεύγει η διαφορά. Μετά μπήκε και στο παιχνίδι ο Μουμπάρακ και κάπως έτσι έληξε το ματς. Αξιόμαχο το Χαλάνδρι με Αμπελά -Μορφωνιό που αν ήταν πιο εύστοχο σε βολές και εύκολα καλάθια θα πιέζε και άλλο τον Ιωνικό. Επίσης έλειπαν κάποια μεγάλα σουτ από τον Κονδύλη. Ο Ιωνικός δεν ήταν αυτό που περίμενα αναλογικά με το ρόστερ έστω και αν είναι ακόμα αρχή της χρονιά. Στα δύσκολα κουβάλησε ο Τύρλας για τον Ιωνικό.
Gkos
Ποσειδώνας-Αχαρνής 69-65(31-35)

Καλό ματς με πολυ πολυ ενδιαφέρουσα εξέλιξη αλλα και πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολυ κακή διαιτησια ,με πάμπολλα φάουλ(27-33 τα φάουλ ,με τους Αχαρνης να τελειωνουν την αναμέτρηση με μείον 4 -βάλε και τον τραυματία μειον 5 ) και ατελείωτες βολές.
2 ώρες και 8 λεπτά κράτησε χωρις να εχουμε καμιά διακοπή .
Θα σας γραψει ο gspara (όχι για διαιτησια-δεν γράφει ο Θοδωρής) !
gspara
ΠΕΥΚΗ-ΡΑΦΗΝΑ 62-58 (13-22,29-25,42-42,62-58).

Κακο ματς στο ανακαινισμενο κλειστο της Πευκης που μας αποζημιωσε ομως η αμφιρροπη εξελιξη του.Το τελικο αποτέλεσμα μπορει να θεωρηθεί ως μινι-αυτοκτονια της Ραφηνας που ουσιαστικα πληρωσε την κακιστη β περιοδο(16-3 επιμέρους σκορ).

Πευκη.........Αθανασιάδης-Χασάπης-Τασιοπουλος-Δρικογιας-Φιλιπποπουλος
Ραφηνα.......Χωματας-Τρικαλιωτης-Παπουτσης-Ζερβος-Σιωμος

Η Ραφηνα κυριαρχησε στην 1η περιοδο με Ζερβο-Σιωμο να σκοραρουν και να ανανεωνουν επιθεσεις και το 3ποντο του νεαρου Γεμενη να γραφει το 6-16!!
Στην β περιοδο η Ραφηνα επαθε μπλακάουτ και εμεινε 9 λεπτα αποντη (1/6 βολες) .Το σερι της Πευκης εφτασε στο 14-0 (27-22)!!!

Η Ραφηνα επανηλθε στην 3η περιοδο και το ματς εγινε ντέρμπυ με τις ομαδες να συμβαδιζουν στο σκορ.Με ηγετη τον εκπληκτικο Ζερβο η Ραφηνα εδειξε να γερνει την πλαστιγγα στο 2πλο.Ο εμπειρος φοργουορντ εγραψε το 54-58 και στην επομενη επιθεση ο Σιωμος απετυχε εξ'επαφης να δωσει σημαντικο μαξιλαρακι νικης.
Η Πευκη αναθαρρησε και το μεγαλο 3ποντο του κομβικου Δρικογια μειωσε 57-58.Ο Φιλιπποπουλος με 4 ποντους οδηγησε στο 61-58 με τον Τρικαλιωτη να αστοχει στο 3ποντο της ισοφάρισης και τον Κυριαζοπουλο με 1/2 βολες να γραφει το τελικο 62-58.

Κορυφαιος ο Φιλιπποπουλος,ηγετης ο Σημαιοπουλος αλλα mvp o Δρικογιας γιατι εκτος από σκορ κυριως εξουδετερωσε τον Τρικαλιωτη.
Από την Ραφηνα μεγαλο παιχνιδι ο Γιωργος Ζερβος και πολύ μαχητικος ο Σιωμος.Ελλειψε αφανταστα ο Συγγουνας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΑΧΑΡΝΗΣ 69-65 (13-15,31-35,48-52,69-65).

Διακτινιστηκαμε στην συνεχεια στο κλειστο του Ψυχικου για να προλάβουμε από το 8' και επειτα.Συγκλονιστικη εξελιξη όπως εγραψε ο συνοδοιπόρος Gkos με ανατροπες εκατέρωθεν και την Αχαρνης όμως να είναι ανωτερη στο μεγαλυτερο διαστημα και να εχει δικαιολογημένα παραπονα από την διαιτησια.
Αμφιρροπα κυλησε η 2η περιοδος με την Αχαρνης να εχει ελαφρυ προβαδισμα και να δειχνει ότι παταει καλυτερα στο παρκε.Πληγωθηκε όμως από το αυστηρο 3ο φαουλ του ηγετη της ΑΠοστολη Ζερβα που απεφερε και τεχνικη ποινη για διαμαρτυρια(4ο φαουλ).

Παρολαυτα η ομαδα του Τσαπακη με αμυνα ζωνης και τον Ρεντιφη να παιρνει το οπλο του shot.gif ξεφυγε 40-50!!!
Ο Ζηβας με πιεση και χαμηλα σχηματα(Γεραμανης στο 5) γυρισε το παιχνιδι και ο Ποσειδωνας με αιχμη τον Ζαρμακουπη ετρεξε συνολικο σερι 19-2 και προσπερασε 59-52.Καθοριστικος σε αυτό το διαστημα και ο Παυλος Γεραμανης!!!!!
Η Αχαρνης βρηκε τα ψυχικα αποθεματα να κανει την δικη της ανατροπη με ηγετη τον Ζερβα και ξαναπηρε κεφαλι με καλαθι του Στρατομητρου.....59-61.Στο φιναλε όμως με 4 παιχτες να εχουν αποβληθεί με 5 φαουλ ξεμεινε από δυναμεις και επιλογες.
Ως από μηχανης θεος για τον Ποσειδωνα ο Κριτσωτακης πετυχε 2 τεραστια και δυσκολα καλαθια για να δωσει αμετάκλητα το προβαδισμα....63-62.
Στα τελευταια δευτερόλεπτα (66-63) οι γηπεδούχοι επελεξαν να μην κανουν φαουλ και εκ του αποτελέσματος δικαιωθηκαν αφου το 3ποντο του Ρεντιφη από την γωνια βρηκε σιδερο.Οι βολες των Στρατομητρου-Τσελιου εγραψαν το τελικο 69-65.

Ο Ποσειδωνας πετυχε μια απροσμενη,ετσι όπως εξελιχθηκε το παιχνιδι,νικη και περιμενει την επιστροφη του Τζελεπη και το φορμαρισμα του Χατζησταματη που ενσωματωθηκε τελευταίος και είναι λογικα ανέτοιμος.
Αν και αμφίβολος στο σημερινο παιχνιδι ο Λευτερης Ζαρμακουπης ηταν ο κορυφαιος της ομαδας του και ηγηθηκε της ανατροπης.Πολυ καλος και στις 2 πλευρες του γηπεδου ο Γιωργος Δελης,στα 22 του χρονια καλειται να γινει ''η μαμα του λοχου'' της ταλαντούχας πιτσιρικαρίας.Καθοριστικοτατοι οι Γεραμανης-Κριτσωτακης.

Η σκληροτραχηλη Αχαρνης εδειξε με το καλημέρα τα δοντια της και απεδειξε ότι ηρθε για να μεινει.Πολυ καλα δουλεμενη ομαδα με εμπειρο υλικο και εξαιρετικο προπονητη!!!!
Βαρομετρο και τεράστιος ηγέτης ο Αποστολης Ζερβας 41.gif αποτελει την προσωπικη μου επιλογή για κορυφαιος πλειμεικερ της Κατηγοριας!!!!!
Πολύ μεγαλο παιχνιδι από Λιτσο-Στρατομητρο-Ρεντιφη!!!!!!

Καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες bball.gif bball.gif
marousara
Βρέθηκα στο τελευταίο 5' του αγώνα Σπόρτιγκ-Ηλυσιακός.. Το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο(φαντάζομαι λόγω Φώτση)..
Απλά μου κάνε εντύπωση που δεν είδα τον Πολυχρονόπουλο(θυμάμαι είχε ανακοινωθεί κι όλας)..
Αιγάλεω, Ηλυσιακός και Ιωνικός ΝΦ προφανώς είναι τα φαβορί για την άνοδο
MENEGIN11
QUOTE(marousara @ Oct 3 2017, 11:11 ) *
Βρέθηκα στο τελευταίο 5' του αγώνα Σπόρτιγκ-Ηλυσιακός.. Το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο(φαντάζομαι λόγω Φώτση)..
Απλά μου κάνε εντύπωση που δεν είδα τον Πολυχρονόπουλο(θυμάμαι είχε ανακοινωθεί κι όλας)..
Αιγάλεω, Ηλυσιακός και Ιωνικός ΝΦ προφανώς είναι τα φαβορί για την άνοδο

Είναι φαντάρος!
pain of salvation
Κουκάκι-Προμηθέας 75-70

Δεκάλεπτα: 19-16, 37-29, 56-47, 75-70.

ΚΟΥΚΑΚΙ (Κλάδης, Βεζιρτζόγλου): Κατεβάτης, Καμπέρης 9, Σιδερής Γ. 5 (1), Κωστελέτος 4, Δολιανίτης 7 (1), Δελλής 10, Μαυρομμάτης 3 (1), Κοσμάς 1, Γιαννάκης 3 (1), Σιδερής Ν., Μοσχονάς 15, Κατσικάκης 18.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Αναστασόπουλος): Αδάμος, Ασημακόπουλος 10, Αποστόλου 18 (1), Κορομηλιάς, Τριάντης 3 (1), Αλεβιζάκης 2, Γιαννέλος 2, Στασινός 10, Καπογιαννάτος, Ευθυμίου, Ιμαριάγκμπε 9, Κοκορόγιαννης 16.

Μπράβο Κουκάκια μου. Δεν σας είδα και να με συγχωρέσετε,θα είναι λίγο δύσκολο φέτος.
Καλή μπασκετική χρονιά με υγεία.

ΥΓ. Σπήλιο Δελλή κάφρε,καλώς ήλθες πίσω.
gspara
QUOTE (pain of salvation @ Oct 3 2017, 11:38 ) *
ΥΓ. Σπήλιο Δελλή κάφρε,καλώς ήλθες πίσω.

Πολυ χαιρομαι που γυρισε ο Φελιπε Ρεγιες στην Κουκακαρα!!!!
Απο περσι σου ζηταγα να τον ψησεις να παρατησει την εσκανα.Το καλυτερο παιδι και απο τους πιο μπασκετικους ψηλους!!!!Φροντλαιν δλδ Κατσικακης-Μοσχονας-Δελλης?!?!?!Αντε μηπως φερει ο χορηγος και Καραγιωργη shot.gif
pain of salvation
QUOTE(gspara @ Oct 3 2017, 11:27 ) *
Πολυ χαιρομαι που γυρισε ο Φελιπε Ρεγιες στην Κουκακαρα!!!!
Απο περσι σου ζηταγα να τον ψησεις να παρατησει την εσκανα.Το καλυτερο παιδι και απο τους πιο μπασκετικους ψηλους!!!!Φροντλαιν δλδ Κατσικακης-Μοσχονας-Δελλης?!?!?!Αντε μηπως φερει ο χορηγος και Καραγιωργη shot.gif


χαχα...old school τριάδα.
Με Καραγιώργη δεν είναι δίκαιο
giolit
QUOTE (giolit @ Sep 27 2017, 14:33 ) *
Συμφωνώ και εγώ απόλυτα. Όμως θα έχει ενδιαφέρον η μάχη Τρικαλιώτη-Σημαιόπουλου, νομίζω το καλύτερο ματς της 1ης αγωνιστικής. Καλή σεζόν σε όλους χωρίς τραυματισμούς
ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1?
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1!
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2?
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΥΦΩΝΑΣ 2!
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ 1!
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1!
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2!

Καλά ξεκίνησα.. 7/7 δεν το λες και άσχημα!
Φτωχό το θέαμα χθες στα Πατήσια, αρκετός κόσμος αλλά δεν μας αποζημίωσε ούτε το θέαμα ούτε το παιχνίδι που το περίμενα ντέρμπυ.. Ο Ηλυσιακος νοθρός σε όλο το παιχνίδι και ο Σπόρτιγκ νευρικός και αγχωμένος με κακές επιλογές στην επίθεση και με τον μόνο που διασώθηκε τον γηγενή Καραμπάτο.. Από τον Ηλυσιακό ξεχώρισαν ελαφρά οι Αντωνόπουλος και Ζευκιλής. Σε ριχά νερά ο Αντωναρος, αναμένουμε όμως στην συνέχεια τις "πτήσεις" του.

QUOTE (Reignman40 @ Oct 2 2017, 15:47 ) *
Καλή σεζόν εύχομαι σε όλους ιδιαίτερα στους φορουμίτες και το φιλαθλο κοινό της έσκα!


ΠΕΥΚΗ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 2
Και οι δύο ομάδες μου φαίνονται πως κινούνται στην ίδια στοχοθεσία αρχικά δηλαδή είσοδο στα πλέι οφ και βλέπουμε σταδιακά το κάτι παραπάνω. Κατά την άποψη μ το ματς θα το κερδίσει η ομάδα που θα είναι σε καλύτερο βαθμό από άποψη πνευματικής ετοιμότητας. Ποντάρω Ραφήνα λοιπόν γιατί η Πεύκη δεν μ γέμισε το μάτι στο κύπελλο με το Χαλάνδρι σε αυτό τον τόμεα θέλει χρόνο για να δέσει το ρόστερ της. Κλειστό ματς προβλέπω αλλά πιστεύω πως η Πεύκη θα πάρει το ματς μόνο αν ο Φιλιπποπουλος παίξει από 30 λεπτά και τον εκμεταλευτουν αναλόγως.


ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
Παρόλο που το Αιγάλεω με το ρόστερ που έχει μαζί με τον προπονητή και τον παράγοντα κερκίδα μοιάζει άτρωτο, δεν πίστευω πως θα καταβάλλει με τόση ευκολία την ποιοτική και νοικοκυρεμένη Ηλιούπολη.


ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2
Ούτε εδώ πιστεύω πως ο Ιωνικός θα περάσει αέρα αλλά έχει κάποια αβανταζ. Για το Χαλάνδρι φέτος είναι μια χρονιά μαραθώνιος ως προς την αναζήτηση της ταυτότητας του. Μετά τη φυγή Γιαννάκη έχει να αποδείξει τι ομάδα θέλει να είναι και τι στόχους έχει πλέον. Στα συν η ομοιογένεια του ρόστερ που παράμενει σταθερό στα πλην περά από τις επισημάνσεις του θοδωρή για προβληματικές στο 1 και στο 5 μάλλον η απούσια του Αχή θα είναι κρίσιμη για φέτος.


ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΤΥΦΩΝΑΣ Χ
Κανονίκα η ΕΣΚΑ αυτό το ματς έπρεπε να προβάλλει με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο του Μπατμαν. Ντέρμπι γειτονιάς στα σαλόνια της Α ΕΣΚΑ πλέον με αρκετό φίλαθλο κόσμο και οι δύο ομάδες. Ελπίζω να υπάρξουν στιγμιοτύπα του αγώνα και για τους μη παρόντες. Ποντάρω παράταση γιατί πιστεύω ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε συνδυασμο με την πρεμιέρα θα το ώθησουν εκεί και επίσης ποντάρω σε παράταση για να θυμούνται για αρκετό καιρό το ματς οι φίλαθλοι.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΧΑΡΝΗΣ 2
Θα πάω με την έκπληξη που κρύβει πάντα η πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος.Ο ποσειδώνας πάντα στην έδρα παίζει πυραυλοκίνητα αλλά ο φετινό ποσειδώνας θέλει δουλειά ακόμα. Αν η Αχαρνης επιβάλλουν το ρυθμό και παίξουν τη σκληροτράχηλη άμυνα που παίζαν χρόνια στη β εσκα γιατί όχι και να έχουν ένα νικηφόρο ντεμπούτο.'

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Εύκολο βράδυ θα έχει το Κουκάκι που από ότι ακούγεται είναι σε καλή κατάσταση από αγωνιστικής άποψης. Ο Προμηθέας μου φαίνεται και από αυτά που ακούστηκαν το καλοκαίρι στα πέριξ του Χαλανδρίου πως μόνο η συμμετοχή τους νοιάζει και ούτε καν η σωτηρία.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
Περιέργο ματς η ποιοτική διαφορά μεγάλη αλλά στον Άγιο Ελευθέριο το Σπόρτινγκ μεταμορφώνεται από την ιστορία του και παίζει στα ίσια τους πάντες. Παρόλα αυτά δύσκολα να καταβάλλει τον Ηλυσιακό. Επίσης ο Σπόρτινγκ παρόλο που φαίνεται πιο γεματός φέτος ίσως πάλι θα χρειαστεί το κοκκαλάκι της νυχτερίδας για να παραμείνει.


77.gif
ΟΦΗΗ-ΤΥΦΩΝΑΣ Χ
Αν ειχε στοίχημα η εσκα και το έπαιζες θα πήγαινες για πολλαα!!
push
7/7..μια χαρα πηγα για πρωτη αγωνιστικη..
Gkos
QUOTE (giolit @ Oct 3 2017, 13:37 ) *
77.gif
ΟΦΗΗ-ΤΥΦΩΝΑΣ Χ
Αν ειχε στοίχημα η εσκα και το έπαιζες θα πήγαινες για πολλαα!!


Και τα 2 που εχασε τα εχασε ατυχα (μην πω αδικα )...
leonkalf
Καλημέρα σε όλους και καλή αγωνιστική σεζόν! bball.gif bball.gif

Δεν είμαι πολύ ενεργός φέτος, έχουν πέσει μαζεμένα αρκετά και απέχω και από τα παρκέ, ελπίζω να έχω χρόνο και να παρακολουθώ πιο στενά και να συμμετέχω αν είναι δυνατόν στις συζητήσεις μας βλέποντας κάποιους αγώνες στη διάρκεια της σεζόν.

Θα ήθελα να τηρηθεί καλό επίπεδο στις συζητήσεις μας, ώστε να μην χρειάζεται να γινόμαστε οι "κακοί" της υπόθεσης και βέβαια να μην αναλώνεται σε τέτοια θέματα και ο Θοδωρής-gspara (που έχει αναλάβει μεγάλο βάρος, ουσιαστικά μόνος τον τελευταίο καιρό στο moderating των κατηγοριών με την βοήθειά μου όπου χρειάζεται), αλλά να μπορεί να ξεδιπλώνει απερίσπαστος το τεράστιο ταλέντο του στις περιγραφές των αγώνων, στα προγνωστικά με βάση την εμπειρία και την διορατικότητά του αλλά και το scouting που απλόχερα χαρίζει σε όλες τις ομάδες με τα όσα πολύτιμα αναφέρει. smile.gif smile.gif smile.gif
Τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στο basketforum και σε όλους μας.


Από όσα διάβασα και άκουσα για τα χθεσινά ματς (εδώ και αλλού), αρνητική εντύπωση προκαλεί η διαιτησία χθες στο Ψυχικό που όπως λένε όσοι είδαν το παιχνίδι ευνόησε πολύ τους γηπεδούχους.. Είναι πραγματικά κρίμα, με το καλημέρα να διαβάζουμε τέτοια πράγματα.. Μακάρι να ελαχιστοποιηθούν οι αδικίες..
erasitexnis
QUOTE(Gkos @ Oct 3 2017, 14:29 ) *
Και τα 2 που εχασε τα εχασε ατυχα (μην πω αδικα )...

ΟΦΗ - ΤΥΦΩΝ

Ματσάρα με ΤΥΦΩΝΑ σχεδόν συνέχεια μπροστά αλλά χωρις.. Δρακόπουλο.
Οταν γύρισε από μακρά παραμονή στο πάγκο (λόγω 4 φάουλ) όλα άλλαξαν. Κλεψίματα, τρίποντο, μαγικές ασσιστ και τέλος.
Παιχνίδι τοπικό ντέρμπι, στον πόντο σχεδόν συνέχεια, με παράταση που είχε όμως εξαιρετική ατμόσφαιρα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
Συγχαρητηρια στους παίκτες, στους προπονητές, στους διαιτητές και στους φιλάθλους.
His Airness
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
καλυτερή ομαδα οι γηπεδούχοι που έδειξαν και στο χαλανδρι οτι θα ειναι απο τους βασικους υποψηφιους για ανοδο, ο Σπορτιγκ το παλέψε και με τον Ηλισιακο αλλά δυσκολα μπορει να χτυπησει τέτοιες ομαδες

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
δυνατη εδρα η Ηλιουπολη, εδειξε καλό προσωπο για 3 δεκαλεπτα με το Αιγάλεω και σίγουρα θα θελει να ξεκινησει με νικη τα εντος, οι φιλοξενουμενοι αντιμετωπιζουν δυσκολιες εκτος

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗΣ
1
πρωτο επισημο εντος του Φωτση που δεν θα ηθελε να συνοδευτει με ηττα, δεν εδειξαν καλο προσωπο στα Πατησια αλλα σίγουρα θα παρουσιαστουν καλυτεροι, η Πευκη έχει μια πολυ καλη πενταδα και σιγουρα δεν θα πεσει αμαχητη


ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
με απουσιες οι γηπεδουχοι, πολυ καλυτερη ομαδα το Αιγαλεω με εμπειρια και ενα απο τα φαβορι για ανοδο

ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
οι γηπεδουχοι μετα και την νικη στην παραταση επι του συντοπιτη εχουν ανεβασμενοι ψηχολογια και ευκολα η δυσκολα θα επικρατησουν

ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
δυνατο ματς πιστευω θα γινει εδω το κουκακι θα παει οπως ολα τα ματςστην δυναμή, ομως οι γηπεδουχοι παιζουν και αυτοι πολυ δυνατα και δεν θα επηρεαστουν σε συνδυασμο με το ποιοτικοτερο ροστερ τους θεωρω οτι θα φτασουνστην πρωτη τους φετινη νικη

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗΗ 1
αν και πολυ νωρις ακομα, το ματς θεωρω οτι ειναι παιχνιδι παραμονης, οι γηπεδουχοι έχασαν το πρωτο τετοιο παιχνιδι στο Κουκακι και δεν θα θέλουν να παθουν το ιδιο και τωρα, οι φιλοξενουμενοι εχασαν στην παραταση πληρονωντας το μικρο rotation και την κουραση, θα παω με την εδρα
jhantzop
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1
larry33
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
MENEGIN11

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1. σχετικα ευκολα
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1 έχει θέμα ο ποσειδωναςβ στις κλειστές αμυνες
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1 εύκολα η δυσκολα
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2 θα τους πάνε μες το καλάθι που υπερτερούν πιο πολύ απ οτι περιφετειακα
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2 πιστεύω πιο πολύ τι χαλανδρι
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2 ματσ παραμονής, πιο έμπειρο το κουκακι
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 επίσης ματσ παραμονής με πιο μεγάλες προσωπικότητες ο οφις

push
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1
doctor_dru
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
kondoros
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
Paragodas
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλούς,

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Ανώτερος ο Ιωνικός έστω και δύσκολα θα επικρατήσει.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
Σκληρή ομάδα μέσα στην έδρα της η Ηλιούπολη δεν ξέρω αν μπορεί ο Ποσειδώνας να φύγει με το ροζ φύλλο.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
Στην έδρα του το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς δε νομίζω να στραβοπατήσει.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
Οριακά θα έλεγα λόγω έδρας αλλά πιστεύω θα δραπετεύσουν οι φιλοξενούμενοι λόγο ποιότητας.

ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
Θα πάω με την έδρα. Οριακό πάντως.

ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Στο δύσκολο γήπεδο του Μενιδίου οριακός 1.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1
Από τώρα είναι παιχνίδι παραμονής. Ο ΟΦΗΗ έχασε στην παράταση την προηγούμενη εβδομάδα θα πάω με τον άσσο λόγω έδρας.

Καλή επιτυχία σε όλους με υγεία...
value basket
ΙΩΝΙΚΟΣ- ΣΠΟΡΤΙΓΚ - 1

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ -1

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ -1

ΡΑΦΗΝΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ - 2

ΤΥΦΩΝ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ -1

ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ- 1

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ -1
ChrisKof13
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
Gkos
http://eska.gr/?p=37268

Στην Ραφήνα σημερα η κάμερα της ΕΣΚΑ !
Reignman40
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 1
Το ζητούμενο είναι πόσο γρήγορα θα αρχίσει να ρολλάρει το ρόστερ του Ιωνικού για να είναι έτοιμο για τα κρίσιμα ματς. Αυτό το ματς του προσφέρεται ως μια καλή προθέρμανση.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
Ο Ποσειδώνας προβληματίζει γενικά και πιστεύω δεν θα κάνει πορεία ανάλογη με πέρυσι. Ποντάρω Ηλιούπολη που μέσα στην έδρα είναι ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε και επίσης τα πρώτα δείγματα γραφής της στο Αιγάλεω ήταν αρκετά καλά για τρία δεκάλεπτα.


ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
Το ίδιο ζήτημα που έχει και ο Ιωνικός αντιμετωπίζει και ο Ηλυσιακός θέλει να βρει το ρυθμό του από νωρίς. Ναι στα Πατήσια δεν εντυπωσιάσε αλλά δεν νομίζω στην έδρα του να πιεστεί από την Πεύκη για περισσότερο από ένα ημίχρονο.


ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ -ΑΙΓΑΛΕΩ 2
Έδειξε καλά στοιχεία στην Πεύκη ο Αργοναύτη την προηγούμενη αγωνιστική και στο τσακ έχασε το διπλό. Το Αιγάλεω θα το ζορίσει αρκετά πιστεύω αλλά τελικά το city δεν νομίζω στραβοπατήσει.


ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
Ένα από τα τρία πιο ενδιαφέροντα και θεωρητικά αμφίροπα ματς της αγωνιστικής. Ο Τυφών κέρδισε το τοπικό ντέρμπι, το Χαλάνδρι από την άλλη έδειξε ψυχη έκανε την ανατροπή αλλά κάπου την άφησε στη μέση με τον Ιωνικό. Ο Τυφώνας λογικά θα εκμεταλευτεί την υπεροπλία του στη frontline για να ζορίσει τον ΑΟΚ. Από την άλλη ο ΑΟΚ υπερτερεί στην περιφέρεια αν παίξει περιφερειακή άμυνα τρέξει και βγάλει αιφνιδιασμούς σε συνδυασμό με κάποια σουτ (παρόλο που τα στεφάνια του Ηρακλείου είναι μακράν από τα πιο αφιλόξενα της Αττικής για σουτ) θα πάρει το διπλό. Αυτό ποντάρω γιατί πιστεύω πως η απόδοση του ΑΟΚ με τον Ιωνικό δεν ήταν πυροτέχνημα.

ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Έτερο ενδιαφέρον ματς. Οι Αχαρνής έχασαν στο νήμα το μεγάλο μπαμ στο Ψυχικό.Το Κουκάκι με σοβάρητοτα έβαλε στο σακούλι τους πρώτους δύο βαθμούς της χρονιάς. Προβλέπεται σκληρό ματς με δυνατές άμυνες και χαμηλό σκορ. Ποντάρω Αχαρνής λόγω ζόρικου γηπέδου αλλά σκληροτράχηλης άμυνας.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ντέρμπι παραμονής από τα λίγα.Ο ΟΦΗ έχασε στο τσακ ενώ ο Προμηθέας ζόρισε αρκετά ανέλπιστα το Κουκάκι.Ποντάρω στο διπλό του ΟΦΗΗ και σε μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση του Στεφανή που αυτή τη φορά θα είναι νικηφόρα για αυτόν και την ομάδα του.
LORRY
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
basketoterastios
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1
gspara
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Ξεκαθαρο φαβορι ο Ιωνικος,απο την στιγμη ειδικα που δεν εχει ακομα τον ψηλο του ο Σπόρτιγκ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2
Ψάχνεται λογικα ακομα ο Ποσειδωνας που αναζήτα τροπους να ξεπερασει τα κενα των Βουρλιτη-Κανελλοπουλου.Το ταλεντο και η αθλητικοτητα περισσευουν και ο χρονος λειτουργει υπερ της ομαδας του Ζηβα.Δυσκολη αποστολή αποψε σε μια δυσκολη εδρα και απέναντι σε μια σοβαρη και σταθερη ομαδα.Παρολαυτα πιστευω η επιστροφη Τζελεπη θα συνδιαστει με την δευτερη νικη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
Ανωτερος και πιο γεματος ο Ηλυσιακος,ευκολος ασσος.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
Επικινδυνη εξοδος για το Αιγάλεω αλλα εχει την εμπειρια και την ποιοτητα να αποδρασει.

ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
Αμφιρροπο και πολύ ενδιαφερον παιχνιδι.Ο Τυφωνας θα χρειαστεί την αγωνιστικη ανοδο του Παπαποστόλου για να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα του Χαλανδρίου στο 1.Παω όμως οριακα στο 2πλο λογω της ομοιογένειας των φιλοξενουμενων.

ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Κρισιμοτατο ματς στο Μενιδι.Η Αχαρνης κερδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιερα αλλα τωρα θα πρεπει να ξεπερασει το αγχος του 'πρεπει'.Το σκληροτραχηλο Κουκακι με τα γνωστα αγωνιστικα χαρακτηριστικα πηγαινει παντου με αγνοια κινδυνου.Θα πεσουν κορμια..........

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1
Λιγες μολις μερες μετα την κοντρα τους στο κυπελλο,οι 2 ομαδες βρίσκονται ξανα αντιμέτωπες σε ένα ματς σαφεστατα υψηλότερης κρισιμότητας.Πιστευω ο Προμηθεας θα παρει ρεβανς και θ απονταρω στο ταλεντο του Κοκκορογιαννη.
Zourinho
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ : 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ : 2
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ : 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ : 2
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ : 2
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ : 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : 2
Gkos
Καλή βδομαδα σε όλους!

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ:1
Ανώτερος ο Ιωνικός , θα επικρατήσει με διψήφια διαφορά πιστεύω.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ:1
Δυνατή στην έδρα της η Ηλιούπολη,δύσκολο να κάνει σεφτέ ο Ποσειδώνας.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ:1
Βλεπω μια νίκη των γηπεδούχων στους 10κάτι πόντους.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ:2
Αμα έπαιζε ο Συγγουνας θα συζητούσαμε αλλιώς,τώρα θα πω Αιγαλεω με μιση καρδιά και μακάρι να διαψευστώ.

ΤΥΦΩΝΑΣ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ:1
Θα πάω με την έδρα αν και το βλεπω πολυ ντέρμπι με τον ενισχυμένο ΑΟΚ.

ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ:1
Δυο χρόνια απόρθητο το Μενίδι,καλή είκονα των Αχαρνής στο Ψυχικό.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:2
Ντέρμπι παραμονής.
Ψιλο στην τύχη πάω αφου δεν έχω εικόνα των ομάδων .

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά !
filologos
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1
Gkos
QUOTE (jhantzop @ Oct 9 2017, 08:50 ) *
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΤΥΦΩΝΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1



Admin θα τα μετράς (και) φέτος ή λογω απουσιας του ΚΑΟΜ οχι ; 🏀
jhantzop
QUOTE(Gkos @ Oct 9 2017, 17:48 ) *
Admin θα τα μετράς (και) φέτος ή λογω απουσιας του ΚΑΟΜ οχι ; 🏀

Μάθε να διαχωρίζεις τους τίτλους (στο ξαναείπα). Μπορείς να το κάνεις και εσύ. Δεν είναι η ομάδα σου σε αυτήν την κατηγορία φέτος;
Παναγιώτης
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ 1
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΥΚΗ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΤΥΦΩΝ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΧΑΡΝΗΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΦΗΗ 2
Gkos
Προμηθέας-ΟΦΗΗ 69-59
(20-15,30-23,47-35,69-59)

Κουβάς μεγαλοπρεπής παρά την απουσία Κοκορογιαννη.

QUOTE (jhantzop @ Oct 9 2017, 20:28 ) *
Μάθε να διαχωρίζεις τους τίτλους (στο ξαναείπα).



Τι εννοείς;
Λογικό είναι αφου ο ΚΑΟΜ δεν είναι φέτος Α ΕΣΚΑ να μην εχεις την ίδια διάθεση να ξοδεύεις τόσο χρόνο στην καταμέτρηση.
Τι περίεργο είπα;

QUOTE (jhantzop @ Oct 9 2017, 20:28 ) *
 Μπορείς να το κάνεις και εσύ.



Και μπορώ και το σκέφτηκα πριν μου πεις, μα δεν ξέρω  αν προλαβαίνω.

QUOTE (jhantzop @ Oct 9 2017, 20:28 ) *
Δεν είναι η ομάδα σου σε αυτήν την κατηγορία φέτος;



Δεν έχω ομάδα δυστυχώς εγώ.
Τσιγγάνος like gspara.
Αλλά έχει και αυτό την χάρη του.
Πάντως με βλέπεις,ενεργότατος είμαι. smiley.gif

push
ΠΑΛΙ 7/7..εχω μομεντουμ μιλαμε!!!
Gkos
Εμ να χάνουμε ώρα να τα μετράμε,εμ να είμαστε τελευταίοι και να ξεφτιλιζόμαστε,ε δεν λέει😂
gspara
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 60-54 (25-15,36-30,46-46,60-54).

Μετριο αλλα ακρως ενδιαφερον παιχνιδι με αμφιρροπη εξελιξη παρακολουθησαμε στο κλειστο της Ηλιούπολης,με δικαιη νικητρια την γηπεδουχο ομαδα που βραχυκυκλωσε τον Ποσειδωνα στην αμυνα ζωνης της τελευταιας περιοδου.

Ηλιουπολη...........Σπανος-Κανταρακιας-Τσιακος-Κουκουρας-Μαντας
Ποσειδωνας..........Ζαρμακουπης-Δελης-Πανταζης-Κριτσωτακης-Μπαρμπαρης

Η Ηλιουπολη κυριαρχησε στην 1η περιοδο και εδειξε καυτη από τα 6.75.Με τον Σπανο να οργανωνει και τον Κουκουρα σε εξαιρετικη κατασταση εκλεισε το δεκαλεπτο 25-15 με μοναδικο πρόβλημα τα 2 φαουλ του Μαντα.

Ο Ποσειδωνας βελτιωσε την αμυνα του και ισορροπησε απαντωντας με τον ιδιο τροπο,το τριποντο.Με τον Χατζησταματη να νοικοκυρευει την ομαδα του Ζηβα και 3ποντα του ιδιου αλλα και των Γεραμανη-Δελη,πλησιασε σε αποσταση ανασας....30-28.

Στην 3η περιοδο οι φιλοξενούμενοι συνεχισαν την αντεπιθεση τους με τον Ζαρμακουπη να ηγειται και με 3ποντο του Χατζησταματη προσπερασαν 41-44 και εδειξαν να εχουν το μομεντουμ του αγωνα.

Απεναντι στην αμυνα ζωνης του Καρακωστα ο Ποσειδωνας ξεκινησε ενθαρρυντικα στις αρχες της τελευταιας περιοδου και με 3ποντο του Τσελιου κρατησε την πρωτοπορια....48-51.Αυτη ηταν όμως και η τελευταια φορα που ειχε κεφαλι στο σκορ αφου στο υπολοιπο διαστημα δεν βρηκε λυσεις και μπλοκαρε οργανωτικα.
Η Ηλιουπολη με κυρια αιχμη τον Κουκουρα ετρεξε σερι 11-0 και καθαρισε (59-51).

Από την Ηλιουπολη που προσεξε πολύ τις επιστροφες της και δεν επετρεψε στον Ποσειδωνα να τρεξει,κορυφαιος ο Γρηγορης Κούκουρας και αρκετα καλοι Σπανος-Μαντας.
Ζαρμακουπης-Χατζησταματης ηταν οι κορυφαιοι του βελτιωμενου Ποσειδωνα που εκτος του ανετοιμου Τζελεπη ειχε και την απουσια του Σμυρλη.
value basket
Ηλυσιακος- Πευκη 72-61. Ανετη νικη για Ηλυ με μετρια αποδοση.Κορυφαιος ο Αντωνοπουλος (19π.- 4τρ). Καλος ο Ζευκιλης. Ο Φωτσης πολυ χαλαρος κ αστοχος,εκανε ομως το χαι λαιτ της βραδιας με φοβερο τομαχοουκ καρφωμα.Καλα στοιχεια δειχνει ο πλακογιαννακης αλλα και επιπολαιοτητα. Οι υπολοιποι νεαροι κ μη, μετριοι εως κακοι. Αργο μπασκετ απο τον Ηλυ,δεν νομιζω ομως οτι μπορει να παιξει κ γρηγορα. Σιγουρα χρειαζοταν τουλαχιστον εναν εμπειρο κ ταχυ παιχτη στον ασσο, γιατι ο φιλοτιμος Βαρσαμος δεν φτανει για τα δυσκολα ματς.Ειναι ομως νωρις για συμπερασματα. Ο συμπαθης κοουτς Θωμοπουλος κατι παρα πανω θα ξερει. Η Πευκη μεγαλη μετριοτητα. Στη περυσινη Α εσκα σιγουρα θα κινδυνευε με υποβιβασμο. Πολλοι παιχτες σε μεγαλη ηλικια( 13 κ 15 σαρανταρηδες;- 4 ,9 κ 14 ανω των 30) με πολλα κιλα αλλα κ εμπειρια. Καλοι Τασσιοπουλος,το 10 κ το 14. Και εδω ομως ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα. Κατα τ'αλλα πολυς κοσμος, ηρεμη εξεδρα( με λιγες εξαιρεσεις), καθαρος αγωνας. Καλη συνεχεια κ στις δυο ομαδες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.