Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑΝΑ 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4
leonkalf
Έληξε η συνεργασία της ομάδας του Ελληνικού και του προπονητή Στέφανου Νικολαϊδη.

O coach έμεινε στον πάγκο της ομάδας 2 χρόνια. Ανέλαβε την ομάδα στην Β΄ κατηγορία, έπεσε στην Γ΄ παρότι τερμάτισαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, και πέρυσι πήρε την άνοδο και επανέφερε την ομάδα στην Β΄ όπου και την αφήνει.



edit: Νέος προπονητής στο Ελληνικό είναι ο Αχιλλέας Δεμέναγας
traxonas
Τραχωνες - Ενωση Περαμου/Μεγαρων 72 - 67 (42-38)

Ενα μεγαλο ντερμπι ελαβε μερος στο καταμεστο κλειστο Αλιμου,αναμεσα στους δυο πρωτοπορους του πρωταθληματος της
Β' Εσκανα, Τραχωνες και Ν. Περαμο.
Η φιλοξενουμενη ομαδα φανηκε ιδιαιτερα δυνατη, καθως το καλοκαιρι ενισχυθηκε αρκετα με εμπειρους παικτες και δικαιολογησε απολυτα τον τιτλο του διεκδικητη της ανοδου στην Α'.
Με το καλημερα μας φιλοδωρησε με τεσσερα συνεχομενα τριποντα στα οποια ευτυχως γρηγορα απαντησαν μεσα απο τη ρακετα οι ψηλοι μας που πετυχαν τους 20 απο τους 24 ποντους του α' δεκαλεπτου!
Στο β' δεκαλεπτο η περιφερεια μας πηρε την σκυταλη στο σκοραρισμα και με Γρηγορακο (3τρ), Καπετση(1τρ) και Καδδα
φορτωσε με 18 ακομα ποντους το αντιπαλο καλαθι για να κλεισει το ημιχρονο με το επιμερους 42-38.
Εκπληκτικη αμυνα και σοβαροτητα στην επιθεση εφεραν στο γ 'δεκαλεπτο το επιμερους 18-13 και τη διαφορα στους +9.
Στο τεταρτο δεκαλεπτο, η Περαμος πιεσε ασφυκτικα για την ανατροπη και με την ανοχη του διαιτητικου διδυμου εκλεψε μπαλλες – ακομα και με τα ποδια, ατιμωρητα!!!- και μειωσε στους 3ποντους 68-65 με τριποντο του Προσελεντη 90'' πριν τη ληξη! Ευτυχως, με καλο γυρισμα της μπαλλας, ροκανισαμε αρκετο χρονο και η πιεση της Περαμου μας απεφερε τρια φαουλ και 4 ποντους απο βολες.
Ενα πραγματικα πολυ δυνατο και ποιοτικο ντερμπι,που απεκτησε μεγαλο σασπενς στο τελος.
Προκλητικα κακη η διαιτησια, κοντεψε να τιναξει στον αερα ενα κατα τ'αλλα παιχνιδι-διαφημιση για το μπασκετ
της κατηγοριας. Η - χθες τουλαχιστον- παρα πολυ καλη και πληρης ομαδα της Περαμου δεν εχει αναγκη τετοιες διαιτησιες
για να κερδισει παιχνιδια στην Β' Εσκανα!!!

leonkalf
ΣΗΜΕΡΑ:
21.30 ΚΛ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Β΄ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΕ ΡΕΝΤΗ
traxonas
Clopy-paste απο το σαιτ του Προφητη Ηλια (μιας και βαριομουν να γραψω αλλα τα παιδια της ομαδας μου ζητανε
σχολια του αγωνα wink.gif ), συμφωνω με το 90% των λεγομενων της συνταξης

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011
ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ 69-60

Μεγάλη μπασκετική παράσταση έδωσε ο Προφήτης Ηλίας σήμερα το βράδυ στα Καμίνια. Οι μάγκες από το λόφο κέρδισαν με 69-60 τους πρωτοπόρους και πανίσχυρους Τράχωνες, μετά από έξοχη εμφάνιση.
Ο Προφήτης από το πρώτο λεπτό μπήκε αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του, και οι Τράχωνες, που μάλλον δεν περίμεναν τόσο σθεναρή αντίσταση, βρέθηκαν από νωρίς να προβληματίζονται. Με όπλο τα μακρινά σουτ οι "κυανέρυθροι" κατάφεραν να χτίσουν διψήφιες διαφορές (28-18, 30-20) τη στιγμή που η ομάδα από τον Άλιμο έπαιζε μονοδιάστατα στην επίθεση, με τον Γρηγοράκο να μονοπωλεί τα σουτ. Η αντίδραση ήρθε όταν άρχισαν να σκοράρουν και οι υπόλοιποι Αλιμιώτες, και το ημίχρονο έκλεισε στο Χ, για να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη της επανάληψης, τρέχοντας εκείνη την ώρα ένα σερί 12-0. Ο αγώνας γινόταν ώρα με την ώρα και πιο σκληρός, και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν για ολόκληρη την τρίτη περίοδο, με τον κόουτς Κάσση να είναι απόλυτα ευχαριστημένος, βλέποντας πως όλα όσα είχε σχεδιάσει, έβγαιναν στο απόλυτο. Η ομαδική δουλειά κάλυπτε το έλλειμα
ποιότητας του Προφήτη, τελικά όμως η νίκη ήρθε δια χειρός... Φωστέρη. Ο "κοντός" μπήκε αφιονισμένος στην τελευταία περίοδο, και με πολύ μεγάλα σουτ έφερε ξανά μπροστά για τα καλά την "Μπάρτσα". Οι υπόλοιποι ακολούθησαν στους ρυθμούς του και το 64-50 του 35ου λεπτού έδωσε αέρα νίκης στον Προφήτη, που διαχειρίστηκε το προβάδισμά του με ψυχραιμία και κράτησε σφιχτά το ροζ φύλλο. Μια νίκη που οι παίκτες μας πανηγύρισαν έξαλλα. Το δικαιούνται άλλωστε! Όπως και ο προπονητής μας Παύλος Κάσσης, που σήμερα ήταν πραγματικός μαέστρος από τον πάγκο.
Η διαιτησία των Λάτση-Μαυρέλη σχετικά καλή, με κάποια λάθη εκατέρωθεν που σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν την εξέλιξη του ματς. Όσο για τους Τράχωνες; Λένε πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή, και αν ισχύει αυτό, ο Προφήτης κέρδισε πολλή... δόξα σήμερα, καθώς η ομάδα από τον Άλιμο ναι μεν βρέθηκε σε κακή βραδιά, είναι όμως σαφώς μέσα στις 2-3 καλύτερες της κατηγορίας. Η σημερινή ηττά θεωρούμε πως δεν θα τους φράξει τον δρόμο προς την Α' ΕΣΚΑΝΑ, εκεί δηλαδή που αξίζουν να βρίσκονται, βάσει του υλικού που έχουν αλλά και της γενικότερης εικόνας που βγάζουν σαν σωματείο. Καλή συνέχεια στους Τράχωνες, και πάνω απ' όλα ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στους παίκτες και τον προπονητή του Προφήτη Ηλία!
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ 69-60 (14-13, 30-30, 42-40, 69-60)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λάτσης, Μαυρέλης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Κάτσικας 8(2), Φωστέρης 29(6), Ευσταθίου 2, Κεραμειδάς 4, Καψοκόλης 5, Κουκουβάκης 7(1), Μιχαλακάκος 7(1), Ανδρέου 2, Γεωργάκης 3, Ντάσκας 2.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γ. Σολωμός): Κατσιέρης 6(2), Τσίκουρης, Κουτρόπουλος 5(1), Σαββίδης 2, Γρηγοράκος 21(5), Παπακωνσταντίνου 9, Καδδάς 4, Ξυνογαλάς 9, Καρκούλιας, Πετρόπουλος, Καπέτσης 4.
Don
Προεσκόπιση της 10 αγωνιστίκης και πάρα πολλά νέα για αυτήν στο mybasketball.gr!!!
Don
ολα τα αποτελεσματα για την αγωνιστικη με δηλωσεις απο προπονητες και ποντους παιχτων στο mybasketball.gr!!!
Απο τα δικα σας παιδιαhttp://www.basketforum.gr/forum/style_emoticons/default/smiley.gif
highaim205
Μετα απο μια κακή για εμάς βραδιά έν' αντιθέσει με αυτή του προφήτη Ηλία, παραχωρησαμε την πρώτη εντός έδρας ήττα μας για φέτος, θέλω να πιστεύω, και τελευταία.
Εμείς οφείλουμε πρωτίστως να δώσουμε συγχαρητήρια σε ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα του "προφήτη", για τη δικαιη και αντρικια νικη τους μετα απο ένα αρκετά διαβασμένο στήσιμο απο τεχνικής άποψης και έπειτα να αναλογιστούμε σοβαρά και υπεύθυνα τα οσα λάθη έγιναν απο μέρους μας και στις δυο πλευρές του παρκέ και μέσα απο αυτήν την κακή ήττα να βγούμε πιο δυνατοί για τη συνέχεια που, η αλήθεια είναι, ότι απαιτεί απο εμάς πολυ μεγαλύτερη σοβαρότητα και συγκέντρωση απο την αποψινή. Το παιχνίδι με τον εσπερο στην Καλλιθεα μονο εύκολο δεν προβλέπεται να είναι και για εμάς η νικη είναι κάτι περισσότερο απο μονόδρομος, αν κάτι τέτοιο μπορει να υπάρξει.
Και παλι συγχαρητήρια στον προφήτη Ηλία.
Υγ. Μετα και τα σημερινά αποτελέσματα καταθέτω την (εντελώς προσωπική) εκτίμηση ότι ο πρωταθλητής θα κριθεί στις 6-7 ήττες πράγμα που ,αν μη τι άλλο ,προσδίδει μια αίσθηση έντονου ανταγωνισμού και αγωνίας αλλα και ένα συναίσθημα σε περισσότερες απο τρεις ή τέσσερις ομάδες ότι μπορει να διεκδικήσουν μια θέση στο τρένο της ανόδου, γεγονός το οποίο αμέσως κάνει το πρωτάθλημα της Β εσκανα ,ποιοτικό και άξιο προσοχής απο μεγάλο μερίδιο της μπασκετικης κοινότητας των νότιοανατολικών προαστίων και όχι μονο.
Don
Απαντηση δινει ο προεδρος της Ν.Περαμου μεσα απο το mybasketball.gr για την χθεσινη ενσταση του Ελληνικου!!!
"Ένσταση από την πίκρα τους!" μπειτε και διαβαστε!!!
ko xa
πολυ ωραιο ματς εχθες στο ελληνικο!το ελληνικο ειναι μια παρα πολυ σοβαρη ομαδα οπως και η νεα περαμος!ειδα μονο το 4 δεκαλεπτο οποτε δεν εχω γνωμη για την ροη και τους παιχτες που ξεχωρισαν!περιμενω τον αλεξανδρο να κανει την αναλυση!
Don
Αυτή την στιγμή που γράφω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ελληνικού που με εμπιστεύτηκαν, ανεβαίνει στο site mybasketball.gr η απαντητική επιστολή που μας έστειλαν σχετικά με την ένσταση που έκαναν στον αγώνα με την Νέα Πέραμο.


Με εκτίμιση Θεόδωρος Καρατζής


leonkalf
Τα post που ήταν σχετικά με τo site mybasketball.gr μεταφέρθηκαν στο topic "Καφενείο της Εσκανα", αφού δεν είχαν σχέση με την Β' κατηγορία.
Don
Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,καλή αγωνιστική σήμερα στην Β κατηγορία.
Έχουμε κάνει την προεσκόπιση από εχθές της αγωνιστικής και ανεβάσαμε και δηλώσεις.
Σήμερα προσπαθούμε να βρούμε παίχτες να μας πουν κάποια πράγματα για την ομάδα τους και τα σημερινά παιχνίδια.

http://mybasketball.gr/eskana/b-eskana/329--11-.html


Με εκτίμηση σε όλους εσάς που έχετε δείξει ενδιαφέρον στην δουλειά που προσπαθούμε να κάνουμε για να προβάλουμε εσάς και τις ομάδες σας.Πάντα στην διάθεση σας.
Θεόδωρος Καρατζής
highaim205
Εσπερος - Περα 59-64 (35-33). Μετα απο μια μέτρια εμφάνιση βάσει των δυνατοτήτων που πιστεύω ότι έχουμε σαν σύνολο και μονάδες, καταφέραμε να βάλουμε άλλους δυο υπερπολυτιμους βαθμούς στο σακούλι μας.
Θεωρώ ότι απόψε "περάσαμε" μέσα απο μια τρομερά δύσκολη έδρα και νικησαμε μια ομάδα με συνοχή, ταλέντο και πολλή δίψα για διακρίσεις. Μια ομάδα που τη διακρίνει ο ,σε γενικές γραμμές ,μικρός μέσος όρος ηλικίας των παικτών που την απαρτίζουν και που το μονο που έχουν να κάνουν είναι να κοιτούν το μέλλον με αισιοδοξία, βέβαια μέσα απο πολλή δουλεια.
Πιστεύω ότι στο μέλλον αν τα παιδιά είναι υγιή θα κάνουν σημαντικές νίκες.
Εμείς οφείλουμε να επανέλθουμε γρήγορα στο προ λίγων εβδομάδων Καλο αγωνιστικό μας πρόσωπο αν θελουμε να ελπίζουμε ότι δικαιούμαστε μερίδιο απο την άνοδο, που ας μην κρυβόμαστε ,φέτος έχει τεθεί απο ολους μας σαν πρωταρχικός και κυρίαρχος στόχος. Περιμένουμε απο μέρα σε μέρα ένα πολυ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας, τον Θεοδοση (Χολέβας), να επανέλθει γέρος και δυνατός με σκοπό να αποκτήσουμε ακομα μεγαλύτερο επιθετικό πλουραλισμο και προβλέπω ότι αν είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοι στη συνέχεια ,δύσκολα θα βρεθεί να μας αντιμετωπίσει κάποιος στα ίσια. Δεν υποτιμω κανέναν και καμία ομάδα απλά πιστεύω παρα πολυ στις δυνατότητες ολόκληρου του αγωνιστικού τμήματος της ομαδας μου. Ελπίζω και θα παλεψουμε πολυ, ο καιρός να με δικαιωσει. Ειδωμεν...
traxonas
Τραχωνες - Ελληνικο 68-47 (39-29)

Ενα διαφορετικο παιχνιδι, απο αυτα που εχουμε συνηθισει στις μεταξυ μας συναντησεις με το Ελληνικο, εγινε
εχθες το βραδι στο κλειστο μας.
Η ομαδα του Ελληνικου κατεβηκε με ελλειψεις τον Ζηνελη και το Χανια, που γενικα τους ''παει'' το παιχνιδι
εναντιον μας, και σιγουρα αποδυναμωθηκαν στην αμυντικη τους γραμμη.
Παρ'ολα αυτα, μας επιασαν στον υπνο και προηγηθηκαν πολυ γρηγορα με 7-2 και ολα εδειχναν οτι δεν θα
περναγαμε ευκολη βραδια. Η επιθεση μας ομως , με Γρηγορακο απο ''αλλη κατηγορια'', ειχε τελειως διαφορετικη αποψη
και οχι μονο ισοφαρισε αλλα εκλεισε το α' 10λεπτο, σχεδον αλανθαστη σε σουτ και ελευθερες βολες (σε αντιθεση με το
Ελληνικο που εχασε παρα πολλες βολες), με 25-15.
Στο β' δεκαλεπτο μπηκαμε πολυ δυναμικα σημειωνοντας 6 γρηγορους ποντους. Καπου εκει κολλησαμε στους 31 ποντους
για κανενα τριλεπτο αλλα και το Ελληνικο απαντουσε με αρκετα λαθη στην επιθεση, οποτε το επιμερους 14-14 μας
εστειλε στα αποδυτηρια με μια ''καβα'' +10 και την αναλογη θετικη ψυχολογια.
Στο γ' δεκαλεπτο ανεβασαμε ρυθμο, σε αντιθεση με το Ελληνικο που εδειχνε απογοητευμενο και με λαθη στις συνεργασιες των περιφερειακων με τους ψηλους και η διαφορα εφτασε και στους +28 καποια στιγμη.
Το δ' δεκαλεπτο ηταν το μοναδικο που κλεισαμε αρνητικα- μου φαινεται 05-08 επιμερους σκορ- μιας και αφιερωθηκε
εξ' ολοκληρου στο να ''ψηθουν'' καποιοι εφηβοι.
Η διαιτησια μου φανηκε αρκετα καλη, περασε απαρατηρητη, πλην των τριων τραβηγμενων αντιαθλητικων-δυο σε μας και
ενα στο Ελληνικο.

Συγχαρητηρια στους παικτες μας και τον κοουτς για την νικη με καλη εμφανιση, που επουλωσε λιγο τις πληγες του
Προφητη και αφιερωνεται στον αντιπροεδρο της ομαδας, τον Αποστολο, που απο το κρεββατι του πονου-λογω
επωδυνης εγχειρησης- επαιρνε τηλεφωνα μες τα μεσανυχτα να ρωτησει τι εκανε η ομαδα. 77.gif Πως να χασω με
τετοιον αντιπροεδρο;; smiley.gif

Στα παιδια του Ελληνικου και τον φιλο alpapamarin ευχομαι καλη συνεχεια και να βρουν γρηγορα τις λυσεις που
χρειαζονται για να γινουν πιο παραγωγικοι στην επιθεση και να διεκδικησουν αυτο που πραγματικα τους αξιζει σαν
ομαδα αλλα και σαν χαρακτηρες .

Υ.Γ. Περιμενω σχολια απο το τοπικο T.F.C. (traxones fan club) ΠΡΕΒΕΖΑΣ smiley.gif
και τον υπευθυνο εκει κο Φιλιππα ''Ζοτς'' Καλ..νη !! icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_wave.gif
highaim205
Πρώτα απ'ολα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε ολους τους συμπαίκτες μου που απόψε πραγματικά κατέθεσαν και την ψυχη τους για να πάρουμε το ροζ φύλλο αλλα εις ματειν...
Βλέπετε πολλές φορές το παιχνίδι δεν παίζεται μονο εντός των 4 ρημαδογραμμων.
Θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.
Έν συνεχεια οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους αποψινους νικητές, την ομάδα του ΑΟΝΑ. Τους ευχομαι ΚΑΛΗ συνεχεια και ελπίζω στο δεύτερο γύρο το παιχνίδι να παιχτει μονο εντός των 4 ρημαδογραμμων.
Προς θεού, δεν κατηγορώ την ομάδα του ΑΟΝΑ για τιποτα, ούτε θέλω να μείωσω τη νικη τους, απλά καταθέτω την άποψη μου.
Πάμε λοιπον, (οποίος νομίζει ότι μπορει να διαψεύσει οσα θα γράψω, ας ποσταρει).
Το ημίχρονο τελειώνει με εμάς να υπολειπομαστε στο σκορ με 12 ποντους όμως ήταν καθαρά δικη μας ευθυνη. Μεχρι εκει όλα καλα όλα ανθηρα. Να τονίσω ότι σε όλο το πρωτο ημίχρονο ο εις εκ των δυο διαιτητών, ο "κύριος" Μέλης, πρέπει να είχε αφήσει τη σφυρίχτρα του στην never land, μαζι με τον Peter Pan.
Μπαίνουμε για την εναρξη του Β ημιχρόνου και πιανοντας επιδόσεις πολυ υψηλές, κατεφερνουμε στη λήξη του τρίτου δεκαλεπτου να είμαστε μόλις 1 πόντο πίσω. Όλα πια είχαν παρει το δρόμο τους κι εκει ,ταυτόχρονα με την εναρξη του 4ου δεκαλεπτου έρχεται ο Peter Pan και παραδίδει ιδιοχειρως τη σφυρίχτρα σε αυτήν τη τεράστια μπασκετικη οντότητα που ακούει στο όνομα, Μέλης.
Φτάνουμε να προηγούμαστε με +6 ,περίπου 5 λεπτά πριν τη ληξη (εδω μπορω να πω ευθαρσώς ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε ΑΟΝΑ μέσα στο γήπεδο και το παιχνίδι δεν το χαναμε με καμία Παναγία ,όμως..... Μέλη θελοντος και σφυρίχτρας επιτρεπουσας, το ματσακι γίνεται οίκος εκδιδομενων γυναικών.
Μεχρι 5 λεπτα πριν το τελος λοιπον έχουμε και λεμε: εγω (Χεργκελετζης) έχω 3 φάουλ. Βαρδαλος έχει 2 φάουλ. Λουκακης έχει 3 φάουλ. Μιχαλας έχει 4 φάουλ. Τι γίνεται λοιπον μέσα σε 4' λεπτα (εδω σημειώστε ότι πλέον τα σφυρίγματα είναι, χωρίς ίχνος υπερβολής Μέλης 85% - Ζακεστιδης 15% ,ενώ για 35 λεπτα συνέβαινε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ);;;;;;;;; ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΜΕ 5 ΦΆΟΥΛ. Διαψευστε με ,όσοι θέλετε .Και δε συζητώ για τη διάφορα που είχαμε στην ποσότητα των εκτελεσθεντων ελεύθερων βολων, γιατι θα γελάσει ο κόσμος.
Ξαναλέω, το παιχνίδι αυτο δεν το χαναμε ΠΟΤΕ. Νιώθω αηδιασμενος και ευχομαι αυτοί που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις να βρουν άμεσα μπροστά τους τη θεία δικη, γιατι έχω μάθει όλα αυτα τα χρονια να κερδίζω στα ίσα και παίζοντας μπασκετ κι όχι τις κουμπαρες. Τώρα θα μου πείτε ,ότι σε ένα κόσμο συμφερόντων και διαφθοράς ,έχασε η Βενετια βελόνι, αν ένα παιχνίδι στη Β' ΠΟΥ.ΘΕ.ΝΑ. ,στήθηκε ή αν θέλετε χειραγωγηθηκε με οποιονδήποτε τροπο, αλλα πραγματικά όταν νιώθω ότι μου γα...νε ό,τι αγαπώ περισσότερο στον κόσμο ,μετα την οικογένεια μου, τότε πραγματικά θολώνω, γιατι να μην ξεχνάμε ότι πάνω απ'ολα συζητάμε για ένα παιχνίδι. Παίζουμε, γινόμαστε παιδιά μέσα στο γήπεδο και οπως και να το κάνουμε τους ζαβολιαρηδες δεν τους συμπαθησε ποτε κανείς, ίσα ίσα που μέσα στην παιδική αφέλεια αλλα και την τρομακτικά αγνη ειλικρίνεια ,τέτοιοι τύποι περιθωριοποιουνταν αυτομάτως. Ετσι και τώρα ,πρέπει όλοι μας ,οι υγιως σκεπτόμενοι να κάνουμε τα πάντα ώστε τέτοιοι θρασυδειλοι τύποι με γκρι φορεματακια να μπαίνουν στο περιθώριο και τις σφυρίχτρες τους να τις βάζουν σε κορνίζα.
Μπορω να γράφω μεχρι αύριο για τα αίσχη που έγιναν απόψε, όμως έχουμε πολυ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να αγωνιστούμε μεχρι τέλους για τον αυτοσκοπό μας, την άνοδο.
Έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα ότι δε μπορει να μας νικήσει κανείς αν είμαστε σοβαροί. Συνεχίζω να το πιστεύω, γιατι πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι εννοούσα 5 vs 5, και μονο εντός των παρκέ.
Εκει ,απόψε κερδίσαμε και ετσι θα συνεχίσουμε.
22ιος
QUOTE(highaim205 @ Dec 16 2011, 02:27 ) *
Πρώτα απ'ολα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε ολους τους συμπαίκτες μου που απόψε πραγματικά κατέθεσαν και την ψυχη τους για να πάρουμε το ροζ φύλλο αλλα εις ματειν...
Βλέπετε πολλές φορές το παιχνίδι δεν παίζεται μονο εντός των 4 ρημαδογραμμων.
Θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.
Έν συνεχεια οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους αποψινους νικητές, την ομάδα του ΑΟΝΑ. Τους ευχομαι ΚΑΛΗ συνεχεια και ελπίζω στο δεύτερο γύρο το παιχνίδι να παιχτει μονο εντός των 4 ρημαδογραμμων.
Προς θεού, δεν κατηγορώ την ομάδα του ΑΟΝΑ για τιποτα, ούτε θέλω να μείωσω τη νικη τους, απλά καταθέτω την άποψη μου.
Πάμε λοιπον, (οποίος νομίζει ότι μπορει να διαψεύσει οσα θα γράψω, ας ποσταρει).
Το ημίχρονο τελειώνει με εμάς να υπολειπομαστε στο σκορ με 12 ποντους όμως ήταν καθαρά δικη μας ευθυνη. Μεχρι εκει όλα καλα όλα ανθηρα. Να τονίσω ότι σε όλο το πρωτο ημίχρονο ο εις εκ των δυο διαιτητών, ο "κύριος" Μέλης, πρέπει να είχε αφήσει τη σφυρίχτρα του στην never land, μαζι με τον Peter Pan.
Μπαίνουμε για την εναρξη του Β ημιχρόνου και πιανοντας επιδόσεις πολυ υψηλές, κατεφερνουμε στη λήξη του τρίτου δεκαλεπτου να είμαστε μόλις 1 πόντο πίσω. Όλα πια είχαν παρει το δρόμο τους κι εκει ,ταυτόχρονα με την εναρξη του 4ου δεκαλεπτου έρχεται ο Peter Pan και παραδίδει ιδιοχειρως τη σφυρίχτρα σε αυτήν τη τεράστια μπασκετικη οντότητα που ακούει στο όνομα, Μέλης.
Φτάνουμε να προηγούμαστε με +6 ,περίπου 5 λεπτά πριν τη ληξη (εδω μπορω να πω ευθαρσώς ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε ΑΟΝΑ μέσα στο γήπεδο και το παιχνίδι δεν το χαναμε με καμία Παναγία ,όμως..... Μέλη θελοντος και σφυρίχτρας επιτρεπουσας, το ματσακι γίνεται οίκος εκδιδομενων γυναικών.
Μεχρι 5 λεπτα πριν το τελος λοιπον έχουμε και λεμε: εγω (Χεργκελετζης) έχω 3 φάουλ. Βαρδαλος έχει 2 φάουλ. Λουκακης έχει 3 φάουλ. Μιχαλας έχει 4 φάουλ. Τι γίνεται λοιπον μέσα σε 4' λεπτα (εδω σημειώστε ότι πλέον τα σφυρίγματα είναι, χωρίς ίχνος υπερβολής Μέλης 85% - Ζακεστιδης 15% ,ενώ για 35 λεπτα συνέβαινε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ);;;;;;;;; ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΜΕ 5 ΦΆΟΥΛ. Διαψευστε με ,όσοι θέλετε .Και δε συζητώ για τη διάφορα που είχαμε στην ποσότητα των εκτελεσθεντων ελεύθερων βολων, γιατι θα γελάσει ο κόσμος.
Ξαναλέω, το παιχνίδι αυτο δεν το χαναμε ΠΟΤΕ. Νιώθω αηδιασμενος και ευχομαι αυτοί που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις να βρουν άμεσα μπροστά τους τη θεία δικη, γιατι έχω μάθει όλα αυτα τα χρονια να κερδίζω στα ίσα και παίζοντας μπασκετ κι όχι τις κουμπαρες. Τώρα θα μου πείτε ,ότι σε ένα κόσμο συμφερόντων και διαφθοράς ,έχασε η Βενετια βελόνι, αν ένα παιχνίδι στη Β' ΠΟΥ.ΘΕ.ΝΑ. ,στήθηκε ή αν θέλετε χειραγωγηθηκε με οποιονδήποτε τροπο, αλλα πραγματικά όταν νιώθω ότι μου γα...νε ό,τι αγαπώ περισσότερο στον κόσμο ,μετα την οικογένεια μου, τότε πραγματικά θολώνω, γιατι να μην ξεχνάμε ότι πάνω απ'ολα συζητάμε για ένα παιχνίδι. Παίζουμε, γινόμαστε παιδιά μέσα στο γήπεδο και οπως και να το κάνουμε τους ζαβολιαρηδες δεν τους συμπαθησε ποτε κανείς, ίσα ίσα που μέσα στην παιδική αφέλεια αλλα και την τρομακτικά αγνη ειλικρίνεια ,τέτοιοι τύποι περιθωριοποιουνταν αυτομάτως. Ετσι και τώρα ,πρέπει όλοι μας ,οι υγιως σκεπτόμενοι να κάνουμε τα πάντα ώστε τέτοιοι θρασυδειλοι τύποι με γκρι φορεματακια να μπαίνουν στο περιθώριο και τις σφυρίχτρες τους να τις βάζουν σε κορνίζα.
Μπορω να γράφω μεχρι αύριο για τα αίσχη που έγιναν απόψε, όμως έχουμε πολυ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να αγωνιστούμε μεχρι τέλους για τον αυτοσκοπό μας, την άνοδο.
Έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα ότι δε μπορει να μας νικήσει κανείς αν είμαστε σοβαροί. Συνεχίζω να το πιστεύω, γιατι πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι εννοούσα 5 vs 5, και μονο εντός των παρκέ.
Εκει ,απόψε κερδίσαμε και ετσι θα συνεχίσουμε.



Καλησπέρα κι από εμένα..

Φέτος παρά το γεγονός ότι παρακολουθώ πολύ το forum αποφάσισα για τους δικούς μου λόγους να μη γράψω καθόλου. Παρόλα αυτά μετά το χθεσινό ματς και μετά την παραπάνω τοποθέτηση ας πω κι εγώ την άποψη μου.

Αρχικά δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης.

Δεν ξέρω πόσο έκρινε η διαιτησία το ματς. Δυστυχώς εδώ και 2.5 μήνες δεν παίζω λόγω τραυματισμού. Οπότε η άποψη μου μπορεί να μην είναι και σωστή. Επιπλέον θα πω πως κι εγώ μάλλον θα έβραζα αν οι διαιτητές απέβαλλαν από την ομάδα μου 4 παίχτες κλειδιά. Με όλα αυτά όμως υποβαθμίζεται πέρα από την δικιά σας τεράστια προσπάθεια και η δικιά μας τεράστια προσπάθεια ειδικά από τη στιγμή που κατεβήκαμε χωρίς 5 παίχτες. Κι αυτό είναι σίγουρα άδικο για τον ΑΟΝΑ, που όπως και το ΠΕΡΑ είναι ένας σύλλογος που βγάζει υγεία. Πιστεύω πως κι εσύ στη θέση μου έτσι θα ένιωθες, ειδικά αν κάποιος σου έλεγε πως κέρδισες επειδή παίζανε 7 εναντίον 5 ή δεν ξέρω κι εγώ πόσοι. Αναγνωρίζω το γεγονός πως στην αρχή μας δίνεις συγχαρητήρια αλλά στη συνέχεια μας σφάζεις με το βαμβάκι ρε ψηλέ....

Δε θα προσθέσω κάτι άλλο....Σας εύχομαι καλή συνέχεια και κυρίως υγεία..
highaim205
QUOTE(22ιος @ Dec 16 2011, 15:36 ) *
Καλησπέρα κι από εμένα..

Φέτος παρά το γεγονός ότι παρακολουθώ πολύ το forum αποφάσισα για τους δικούς μου λόγους να μη γράψω καθόλου. Παρόλα αυτά μετά το χθεσινό ματς και μετά την παραπάνω τοποθέτηση ας πω κι εγώ την άποψη μου.

Αρχικά δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης.

Δεν ξέρω πόσο έκρινε η διαιτησία το ματς. Δυστυχώς εδώ και 2.5 μήνες δεν παίζω λόγω τραυματισμού. Οπότε η άποψη μου μπορεί να μην είναι και σωστή. Επιπλέον θα πω πως κι εγώ μάλλον θα έβραζα αν οι διαιτητές απέβαλλαν από την ομάδα μου 4 παίχτες κλειδιά. Με όλα αυτά όμως υποβαθμίζεται πέρα από την δικιά σας τεράστια προσπάθεια και η δικιά μας τεράστια προσπάθεια ειδικά από τη στιγμή που κατεβήκαμε χωρίς 5 παίχτες. Κι αυτό είναι σίγουρα άδικο για τον ΑΟΝΑ, που όπως και το ΠΕΡΑ είναι ένας σύλλογος που βγάζει υγεία. Πιστεύω πως κι εσύ στη θέση μου έτσι θα ένιωθες, ειδικά αν κάποιος σου έλεγε πως κέρδισες επειδή παίζανε 7 εναντίον 5 ή δεν ξέρω κι εγώ πόσοι. Αναγνωρίζω το γεγονός πως στην αρχή μας δίνεις συγχαρητήρια αλλά στη συνέχεια μας σφάζεις με το βαμβάκι ρε ψηλέ....

Δε θα προσθέσω κάτι άλλο....Σας εύχομαι καλή συνέχεια και κυρίως υγεία..

Όταν είπα ότι σας αξίζουν συγχαρητήρια, το εννοούσα κι αυτο δεν αλλάζει. Εσείς ΠΕΡΑ απο ο,τι παραφωνο συνέβη χθες στο γήπεδο ,κάνατε ένα πολυ καλο παιχνίδι και έν τελεί φτάσατε στη νικη. Το ένα γεγονός δεν αναιρεί το άλλο ,όμως, και κακώς θεωρείς ότι σας "σφαζω" ή ότι υποβαθμίζω τη νικη σας. Αλλωστε ξέρω πολυ καλα, το έχω ζήσει ουκ ολίγες φορές, ότι οι παίκτες είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται στις πάσης φύσεως αλητειες που κατα καιρούς λιμαινονται τα αθλήματα. Δε σου κρύβω ότι ξεκάθαρα πιστεύω πως ο ΑΟΝΑ δεν έχει άμεση εμπλοκή στην όλη υπόθεση και ο υπαίτιος για ότι συνέβη εξυπηρετεί συμφεροντα τριτων (εκτός των δυο μας, εννοώ). Επίσης σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις τις αποβολες που ανέφερα και σου ευχομαι ολοκαρδα καλη και γρηγορη επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σου. Ευχομαι στο δεύτερο γύρο να αγωνιστεις κανονικά και ας χάσετε. smiley.gif smiley.gif
traxonas
πρωτα στο basketforum!!!!!!

Τραχωνες - Βαρη 76-41 (δεν ειμαι σιγουρος, μην το κοπιαρετε!) smiley.gif
leonkalf
smiley.gif

Μπράβο traxonas!!!!
traxonas
Τι να κανουμε ρε φιλε leon, κανουμε και λιγο καλαμπουρι να περασει η ωρα! smiley.gif

Οσο για τα posts του highaim205 περι τριτων συμφεροντων που διαπλεκονται για να χασει η ομαδα του κλπ κλπ.
Βγαλε απο το μπλοκακι σου τους Τραχωνες και ψαξου αλλου, αν πιστευεις οτι καποιοι σας στηνουν.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ = ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! blove.gif

Και λιγα λογια για το χθεσινο παιχνιδι.
Ηταν ενα παιχνιδι , οπως ακριβως το περιμεναμε. Η Βαρη πολυ αδυναμη για να αντεξει το βαρος της Β' Εσκανα,
αλλα προφανως ειναι επιλογη τους, καθως βασιζεται σε αρκετα νεα παιδια. Ευχομαι να τους βγει, γιατι ειναι κριμα
να χαραμιζεις κατηγοριες ,καθως ειναι πολυ δυσκολο να τις ξανανεβεις πλεον!
Εμεις παιξαμε οσο χρειαζοταν για να φτιαξουμε μια διαφορα ασφαλειας και να στειλουμε στον παγκο ολους τους
βασικους για ξεκουραση και προφυλαξη απο ενδεχομενο τραυματισμο, καθως την Πεμπτη παιζουμε με το Μιλωνα για
το κυπελλο.
Σε ολο το β' ημιχρονο πηραν χρονο ολα τα παιδια και ειδικα στο δ' δεκαλεπτο παιξαν ολοι οι μικροι μαζι και τα
πηγαν και πολυ καλα, παιρνοντας το χειροκροτημα των 150 περιπου φιλων της ομαδας.

Τελευταιο ματς της χρονιας, την ερχομενη Πεμπτη, το ματς με το Μιλωνα στο κλειστο μας. Το σιγουρο ειναι οτι
θα γινει το αδιαχωρητο και ας ειναι και καθημερινη! MISSION IMPOSSIBLE 5! smiley.gif
leonkalf
QUOTE (traxonas @ Dec 19 2011, 10:40 ) *
Τι να κανουμε ρε φιλε leon, κανουμε και λιγο καλαμπουρι να περασει η ωρα! smiley.gif

Καλά κάνεις! Και πολύ καλά κάνεις με την άμεση ενημέρωση! Έχω ξαναπεί ότι οι καλύτεροι ρεπορτες είναι οι φίλιο του φόρουμ, που βλέπουν κιόλας τα παιχνίδια και δεν αποτυπώνουν απλά και μόνο το σκορ..


QUOTE (traxonas @ Dec 19 2011, 10:40 ) *
Σε ολο το β' ημιχρονο πηραν χρονο ολα τα παιδια και ειδικα στο δ' δεκαλεπτο παιξαν ολοι οι μικροι μαζι και τα
πηγαν και πολυ καλα, παιρνοντας το χειροκροτημα των 150 περιπου φιλων της ομαδας.

Η εξέδρα σας παράδειγμα προς μίμηση! Μπράβο και πάλι.

QUOTE (traxonas @ Dec 19 2011, 10:40 ) *
Τελευταιο ματς της χρονιας, την ερχομενη Πεμπτη, το ματς με το Μιλωνα στο κλειστο μας. Το σιγουρο ειναι οτι
θα γινει το αδιαχωρητο και ας ειναι και καθημερινη! MISSION IMPOSSIBLE 5! smiley.gif

Το έχετε ξανακάνει... δεν θα μου κάνει εντύπωση η πρόκριση! Άντε, με το καλό! Το final4 έχει ανάγκη την παρουσία σας! wink.gif

Και ελπίζω το final4 να μη γίνει στο Μοσχάτο, όπως κάπου είδα ότι γράφτηκε, γιατί εκεί που να χωρέσετε... smiley.gif
polykos
40-53
Τελικά η ζωή ανταμείβει και τους δυνατούς αλλά και τους κλάψες.
Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο οι τρίτοι να υπάρχουν.
Η δουλειά τους είναι να παίρνουν και να δίνουν βαθμούς.
χαχαχαχχχα
traxonas
ΙΑΣΟΝΑΣ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 46-81

Με το δεξι ξεκινησε η ομαδα μας την νεα χρονια στην παγωμενη εδρα του Ιασονα. Παρολο το
κρυο μπηκαμε πολυ ζεστοι στο α' δεκαλεπτο και η man to man αμυνα των γηπεδουχων μας εδωσε
το δικαιωμα να τρεξουμε σε γρηγορο ρυθμο το παιχνιδι. Αποτελεσμα της πολυ καλης αμυνας και
αιφνιδιασμων ενα πολυ γρηγορο 0-7 που εγινε στο εβδομο λεπτο 4-22.
Αλλα και στο γυρισμα σε ζωνη του Ιασονα στο β' δεκαλεπτο ειχαμε αμεση απαντηση, καθως μας μπηκαν πολλα
περιφερειακα σουτ, και κλεισαμε στο 23-43.
Στο β' ημιχρονο δοκιμαστηκαν διαφορα σχηματα και δοθηκε πολυς χρονος στους μικρους, οπως επρεπε αλλωστε.
Αρκετος εκνευρισμος απο τους γηπεδουχους με τους δυο διατητες στο δ' δεκαλεπτο με το σκορ στο 40-70, με
αποτελεσμα τρεις συνεχομενες τεχνικες ποινες και αποβολη του νο7 (Παπαγεωργιου) για εξυβριση.

Ευτυχως, οι διακοπες των γιορτων δεν φανηκε να μας επηρεασαν καθως οι συνεχεις προπονησεις και τα φιλικα κρατησαν σε σταθερο ρυθμο και φυσικη κατασταση την ομαδα.
Επομενο μεγαλο ντερμπι στην εδρα μας με Καλλιθεα, που μετα την εντος εδρας ηττα απο Περαμο θα τα δωσει ολα για νικη
για να κρατηθει κοντα στην τριαδα της ανοδου. Δεν μενει παρα να προετοιμαστουμε αναλογα!!! icon_workout.gif
sofos
QUOTE (traxonas @ Jan 6 2012, 13:48 ) *
ΙΑΣΟΝΑΣ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 46-81

Με το δεξι ξεκινησε η ομαδα μας την νεα χρονια στην παγωμενη εδρα του Ιασονα. Παρολο το
κρυο μπηκαμε πολυ ζεστοι στο α' δεκαλεπτο και η man to man αμυνα των γηπεδουχων μας εδωσε
το δικαιωμα να τρεξουμε σε γρηγορο ρυθμο το παιχνιδι. Αποτελεσμα της πολυ καλης αμυνας και
αιφνιδιασμων ενα πολυ γρηγορο 0-7 που εγινε στο εβδομο λεπτο 4-22.
Αλλα και στο γυρισμα σε ζωνη του Ιασονα στο β' δεκαλεπτο ειχαμε αμεση απαντηση, καθως μας μπηκαν πολλα
περιφερειακα σουτ, και κλεισαμε στο 23-43.
Στο β' ημιχρονο δοκιμαστηκαν διαφορα σχηματα και δοθηκε πολυς χρονος στους μικρους, οπως επρεπε αλλωστε.
Αρκετος εκνευρισμος απο τους γηπεδουχους με τους δυο διατητες στο δ' δεκαλεπτο με το σκορ στο 40-70, με
αποτελεσμα τρεις συνεχομενες τεχνικες ποινες και αποβολη του νο7 (Παπαγεωργιου) για εξυβριση.

Ευτυχως, οι διακοπες των γιορτων δεν φανηκε να μας επηρεασαν καθως οι συνεχεις προπονησεις και τα φιλικα κρατησαν σε σταθερο ρυθμο και φυσικη κατασταση την ομαδα.
Επομενο μεγαλο ντερμπι στην εδρα μας με Καλλιθεα, που μετα την εντος εδρας ηττα απο Περαμο θα τα δωσει ολα για νικη
για να κρατηθει κοντα στην τριαδα της ανοδου. Δεν μενει παρα να προετοιμαστουμε αναλογα!!! icon_workout.gif


απλα να διευκρινισω οτι το νο7 αποβληθηκε λιγο πριν την ληξη του ημιχρονου και το νο 12 στο δ δεκαλεπτο και οι δυο για εξυβριση......οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια απλα για την ιστορια και μονο.....οσο για το παιχνιδι δεν αξιζει κριτικης ουτε να δωσουμε σημασια στην διαιτησια που ηθελε χωρις λογο να στραφουν τα φωτα πανω τους σε παιχνιδι που δεν χρειαζοταν.....η ομαδα των τραχωνων ειναι η πιο πληρης ομαδα της κατηγοριας τωρα που εχω δει και τις υπολοιπες και αξιζει την ανοδο μονο που οπως θα ξερουν και οι ιδιοι καλυτερα τα πραγματα στην α θα ειναι πιο δυσκολα.....οσο για την ομαδα του ιασωνα παμε απο το κακο στο χειροτερο και αυτο φαινεται απο παιχνιδι σε παιχνιδι στο συγκεκριμενο δεν καταφεραμε καν να προπονησουμε την αντιπαλη ομαδα καθως ειμασταν ακομα στις διακοπες των γιορτων.....καλη συνεχεια σε ολους και οσο καλυτερη γινεται για μας
traxonas
Τραχωνες - ΑΕ Καλλιθεας 68-48
........................................................................
.........................................................................
..........................................................................
..........................................................................
Επομενο παιχνιδι με την ΝΕΜ στην εδρα μας !
atalantos
συγχαρητηρια στα παιδια του ελληνικου για τη νικη με 63-57 επι του ιασωνα αν και ο χειροτεροσ διαιτητης τησ εσκανα ουσταμπασιδης επαιξε 99-1...........οσο για κανα 2 παιδακια του ελληνικου που εκτος εδρας φορανε πανεσ και στην εδρα τους γινονται αντρες τα λογια περιττα...αυτα.........με αυτα που βλεπω καθε πεμπτη μαλλον ηρθε η ωρα να βρω αλλον τροπο να γυμναζομαι......
teodor
QUOTE(atalantos @ Jan 20 2012, 01:35 ) *
συγχαρητηρια στα παιδια του ελληνικου για τη νικη με 63-57 επι του ιασωνα αν και ο χειροτεροσ διαιτητης τησ εσκανα ουσταμπασιδης επαιξε 99-1...........οσο για κανα 2 παιδακια του ελληνικου που εκτος εδρας φορανε πανεσ και στην εδρα τους γινονται αντρες τα λογια περιττα...αυτα.........με αυτα που βλεπω καθε πεμπτη μαλλον ηρθε η ωρα να βρω αλλον τροπο να γυμναζομαι......



ρε Δ3 lover ειλικρινα, σε αυτο το χαλι που σε ειδα χτες, δεν εχεις ξαναυπαρξει. ευχομαι σε σενα και στον διοσκουρο ψηλο παλαιμαχο καλη ανταμωση. και οπως λεει και ο ποιητης βαλε σως ομορφαντρα μου να γλυστραει που παρεπιπτωντως ειναι και φωσφοριζε. μηπως πρεπει να χρησιμοποιησεις οπως και στο στρατο, ΒΥΣΜΑ?
Touvlo-d3 Lover
QUOTE (teodor @ Jan 20 2012, 16:29 ) *
ρε Δ3 lover ειλικρινα, σε αυτο το χαλι που σε ειδα χτες, δεν εχεις ξαναυπαρξει. ευχομαι σε σενα και στον διοσκουρο ψηλο παλαιμαχο καλη ανταμωση. και οπως λεει και ο ποιητης βαλε σως ομορφαντρα μου να γλυστραει που παρεπιπτωντως ειναι και φωσφοριζε. μηπως πρεπει να χρησιμοποιησεις οπως και στο στρατο, ΒΥΣΜΑ?


1.Ποιος ποιητής ο εθνικός μας??
2.Το βύσμα προς το παρόν δεν το χρησιμοποιώ στο μπάσκετ αλλά αλλού.
3. Περιμένω την αντάμωση που αναφέρεις με τον διόσκουρο που λες από πάνω γιατί ξέρεις τι άλλο λέει ο ποιητής ε? Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα'ναι.
4.Είμαι μία ανάσα από το να αποκτήσει απόλυτο νόημα το ψευδώνυμό μου.

D3 γερά με Τeodor αγκαλιά!!!! Και ντέρμπι με τον Jason στην έδρα κολλαστήριο που δυστυχώς θα παίζει χωρίς τον φίλο μας που από την προηγούμενη Παρασκευή γράφτηκε στο Gym Tonic.

Υ.Γ:Είσαι και hacker εκτός από αρχιτέκτονας βλέπω και ίντερνετ και από όλα
alpapamarin
QUOTE(teodor @ Jan 20 2012, 15:29 ) *
ρε Δ3 lover ειλικρινα, σε αυτο το χαλι που σε ειδα χτες, δεν εχεις ξαναυπαρξει. ευχομαι σε σενα και στον διοσκουρο ψηλο παλαιμαχο καλη ανταμωση. και οπως λεει και ο ποιητης βαλε σως ομορφαντρα μου να γλυστραει που παρεπιπτωντως ειναι και φωσφοριζε. μηπως πρεπει να χρησιμοποιησεις οπως και στο στρατο, ΒΥΣΜΑ?


Ο καιρός γαρ εγγύς που λέει και ένας άλλος ποιητής. Άραγε θα ανταμώσουμε ποτέ στην (μπασκετική μας) Ιθάκη...?
teodor
QUOTE(alpapamarin @ Jan 23 2012, 17:06 ) *
Ο καιρός γαρ εγγύς που λέει και ένας άλλος ποιητής. Άραγε θα ανταμώσουμε ποτέ στην (μπασκετική μας) Ιθάκη...?



φιλτατε alpapamarin να σου θυμισω οτι η πηνελοπη ειχε πολλους μνηστηρες για 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, οποτε οπως καταλαβαινεις.................αργα τα ζωα μου.
Επισης οπως εχουν πει πολλοι σοφοι, δεν θυμαμαι τι εχουν πει αλλα τεσπα σε αγαπαω
Οσον αφορα τον lover νομιζω οτι το atalantos θα ηταν καλυτερο παρατσουκλι και ναι θα παρω τηλ τον μπαμπα του να κανει παραπονα κια πει να τον βαζουν να παιζει ,γιατι οπως ξερουμε ολοι μας αδικειται το παιδακι.
ποιος γραφτηκε στο gym tonic? πες του να μου πει αν εχει γκομενακια να παω και εγω.
διοσκουρε ξεχασα να αναφερω οτι σιγα - σιγα εχεις αποκτησει το δικο σου προσωπικο σουτ το οποιο μου εχει λειψει και αποτελει μιμηση για d3 lovers
ερωτηση προς το φορουμ και οποιος ξερει απαντα
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ Β ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ?
sofos
QUOTE (atalantos @ Jan 20 2012, 00:35 ) *
συγχαρητηρια στα παιδια του ελληνικου για τη νικη με 63-57 επι του ιασωνα αν και ο χειροτεροσ διαιτητης τησ εσκανα ουσταμπασιδης επαιξε 99-1...........οσο για κανα 2 παιδακια του ελληνικου που εκτος εδρας φορανε πανεσ και στην εδρα τους γινονται αντρες τα λογια περιττα...αυτα.........με αυτα που βλεπω καθε πεμπτη μαλλον ηρθε η ωρα να βρω αλλον τροπο να γυμναζομαι......

νεα απωλεια για την ομαδα του ιασωνα που σημερα παιζει με την προοδευτικη την κατηγορια.....μετα τον γιωργο μαυρικο που θα μεινει εκτος για τι υπολοιπο της σεζον και ο γιωργος παπαγεωργιου θα απουσιασει απο τα υπολοιπα παιχνιδια της ομαδας........δυσκολη η συνεχεια για την ομαδα του ιασωνα που παλευει να εξασφαλισει την παραμπνη της οσο γινεται πιο γρηγορα.........
highaim205
Καλησπερα. Επιτέλους μια σημαντική νικη για την ομάδα μου, που μετα απο πολυ καιρο ,έρχεται να μας δώσει δύναμη και πίστη ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε (έστω και οριακά) την άνοδο.
Ξέρω ότι είναι ακόμα πολυ νωρίς και ότι έχει να κυλήσει πολυ νερό ακόμα στο αγωνιστικό αυλάκι, αλλα ανέκαθεν ειχα μεγάλη πίστη στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές και ειμαι σιγουρος ότι η παρούσα βαθμολογική μας θέση, είναι πολυ κατώτερη των δυνατοτήτων μας.
Αλλωστε, έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι είμαστε ικανοί για σπουδέες νίκες, και θεωρώ ότι και η σημερινή ( 58-57 τους Τραχωνες), ΜΟΝΟ τυχαία δεν ήρθε. Βέβαια για να ειμαι και δίκαιος αλλα και ειλικρινής, έχουμε, άλλες τόσες φορές, δείξει ότι είμαστε ικανοτατοι και για το χειρότερο. Ελπίζω και πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο θα εμφανιστουμε πολυ πιο σοβαροί και θα καταφέρουμε να νικήσουμε το μεγαλύτερο μας αντίπαλο, που δεν ειναι άλλος ,απο τον κακό μας εαυτό.
Απο τη μεριά τους οι Τραχωνες έδειξαν και σημερα πόσο σοβαρή και καλοδουλεμενη ομάδα είναι. Για άλλη μια αγωνιστική, τα παιδιά μπήκαν να διεκδικήσουν μεχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τη νικη και κάνοντας στο τελευταίο διλεπτο ένα σερί περίπου 15-1 (δε θυμάμαι ακριβώς) κατάφεραν να κάνουν θρίλερ μια φαινομενικά εύκολη επικράτηση εκ μέρους μας.
Πολλα συγχαρητήρια λοιπον, γιατι παίζοντας πολυ καλο μπασκετ, θεωρώ ότι επάξια βρίσκονται στη θέση του οδηγού. Τους ευχομαι ολόψυχα καλη συνέχεια και καλη άνοδο( νομίζω οι μόνοι σίγουροι ως τώρα)
Καλο βραδυ.
atalantos
QUOTE (teodor @ Jan 23 2012, 17:16 ) *
φιλτατε alpapamarin να σου θυμισω οτι η πηνελοπη ειχε πολλους μνηστηρες για 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, οποτε οπως καταλαβαινεις.................αργα τα ζωα μου.
Επισης οπως εχουν πει πολλοι σοφοι, δεν θυμαμαι τι εχουν πει αλλα τεσπα σε αγαπαω
Οσον αφορα τον lover νομιζω οτι το atalantos θα ηταν καλυτερο παρατσουκλι και ναι θα παρω τηλ τον μπαμπα του να κανει παραπονα κια πει να τον βαζουν να παιζει ,γιατι οπως ξερουμε ολοι μας αδικειται το παιδακι.
ποιος γραφτηκε στο gym tonic? πες του να μου πει αν εχει γκομενακια να παω και εγω.
διοσκουρε ξεχασα να αναφερω οτι σιγα - σιγα εχεις αποκτησει το δικο σου προσωπικο σουτ το οποιο μου εχει λειψει και αποτελει μιμηση για d3 lovers
ερωτηση προς το φορουμ και οποιος ξερει απαντα
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ Β ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ?

an thelete to pseudonymo atalantos to poulaw...........akouw prosfores

QUOTE (sofos @ Jan 26 2012, 15:38 ) *
νεα απωλεια για την ομαδα του ιασωνα που σημερα παιζει με την προοδευτικη την κατηγορια.....μετα τον γιωργο μαυρικο που θα μεινει εκτος για τι υπολοιπο της σεζον και ο γιωργος παπαγεωργιου θα απουσιασει απο τα υπολοιπα παιχνιδια της ομαδας........δυσκολη η συνεχεια για την ομαδα του ιασωνα που παλευει να εξασφαλισει την παραμπνη της οσο γινεται πιο γρηγορα.........

το βλεπω απο δυσκολο εως αδυνατο μετα κ το νεο τραυματισμο
traxonas
ΠΕΡΑ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 58-57 (21-23)

DIE HARD .. but died !!!
Κοινως, πολυ σκληροι για να πεθανουν... αλλα τελικα πεθαναν!!
Καπως ετσι μου φανηκε το παιχνιδι μας εχθες με το Περα.
Νευρικο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες, οπως δειχνει και το σκορ του ημιχρονου. Ξεφυγαμε για λιγο στο
γ'δεκαλεπτο με 6 ποντους και....σβησαμε! Αστοχια, κακες επιλογες, παιδαριωδη λαθη στο κατεβασμα και στην πασα, και
φυσικα ο εμπειρος Χερκελετζης δεν συγχωρει την μ@λ@κια και μας εκτελεσε, στην αρχη απο μεσα και
στο τελος απο τα 6.75!
Στο 38', αποφασισαμε να παιξουμε για 2' λεπτα μπασκετ, οπως πρεπει να παιζουμε και οπως εχουμε και
την δυνατοτητα -λογω βαθους στον παγκο- να παιξουμε! Πιεση στην αμυνα, τρεξιμο και 13-1 οπως λεει και ο
highaim, με τον Ξυνογαλα να ισοφαριζει με 1/2 βολες, 57-57.
22'' για ληξη και σε μπασιμο του Καδδα ο Παπαφωτιου δινει βηματα ενω ο Πανος μιλαει για εμφανεστατο τραβηγμα
χεριου απο τους αμυντικους που πεσαν πανω του.Δυσκολο να παρεις τετοιο σφυριγμα στο συγκεκριμενο σημειο.
Επιθεση στη συνεχεια για το Περα και στο 13'', ο ρεφ δινει ευκολα φαουλ στη του Γρηγορακου πανω στον Βαρδαλο σε προσπαθεια του πρωτου να κλεψει απο πισω την μπαλλα ,στην σεντρα, ενω ο ιδιος φωναζει οτι δεν τον ακουμπησε !Βολες, εξω η πρωτη ,μεσα η δευτερη και 58-57.
Τime out και 13'' για την ληξη, κακη εκτελεση της σχεδιασμενης επιθεσης , με την μπαλλα να ερχεται στα χερια του μικρου μας κοντα στο καλαθι, χαμος απο χερια, σπρωξιματα (δεν μπορεσα να διακρινω καθοτι 7-8 παικτες ηταν μαζεμενοι),
κορνα ληξης και γεια σας και καληνυχτα σας!
Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια στο ΠΕΡΑ ( τα εδωσα και ιδιοχειρως στον φιλο τον Κουκουρη εξω απο το γηπεδο),πολυ καλη και εμπειρη ομαδα με πολυ δυνατη πενταδα, απορω με το διπλο προσωπο που δειχνει δτην διαρκεια του πρωταθληματος, τους περιμενα πιο σταθερους.
Εμεις πρεπει να προχωρησουμε και να διαχειριστουμε την ηττα, να δουλεψουμε στις προπονησεις και να ετοιμαστουμε για το πιο δυσκολο παιχνιδι της χρονιας, την Πεμπτη με τον Εσπερο, ο οποιος μας εκανε το δωρο να κερδισει την Περαμο και να
μας διατηρησει στην κορυφη της Βαθμολογιας. Ερχετει να το παρει πισω, ας προετοιμαστουμε καταλληλα!!!!!
teodor
QUOTE (traxonas @ Jan 27 2012, 15:01 ) *
ΠΕΡΑ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 58-57 (21-23)

DIE HARD .. but died !!!
Κοινως, πολυ σκληροι για να πεθανουν... αλλα τελικα πεθαναν!!
Καπως ετσι μου φανηκε το παιχνιδι μας εχθες με το Περα.
Νευρικο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες, οπως δειχνει και το σκορ του ημιχρονου. Ξεφυγαμε για λιγο στο
γ'δεκαλεπτο με 6 ποντους και....σβησαμε! Αστοχια, κακες επιλογες, παιδαριωδη λαθη στο κατεβασμα και στην πασα, και
φυσικα ο εμπειρος Χερκελετζης δεν συγχωρει την μ@λ@κια και μας εκτελεσε, στην αρχη απο μεσα και
στο τελος απο τα 6.75!
Στο 38', αποφασισαμε να παιξουμε για 2' λεπτα μπασκετ, οπως πρεπει να παιζουμε και οπως εχουμε και
την δυνατοτητα -λογω βαθους στον παγκο- να παιξουμε! Πιεση στην αμυνα, τρεξιμο και 13-1 οπως λεει και ο
highaim, με τον Ξυνογαλα να ισοφαριζει με 1/2 βολες, 57-57.
22'' για ληξη και σε μπασιμο του Καδδα ο Παπαφωτιου δινει βηματα ενω ο Πανος μιλαει για εμφανεστατο τραβηγμα
χεριου απο τους αμυντικους που πεσαν πανω του.Δυσκολο να παρεις τετοιο σφυριγμα στο συγκεκριμενο σημειο.
Επιθεση στη συνεχεια για το Περα και στο 13'', ο ρεφ δινει ευκολα φαουλ στη του Γρηγορακου πανω στον Βαρδαλο σε προσπαθεια του πρωτου να κλεψει απο πισω την μπαλλα ,στην σεντρα, ενω ο ιδιος φωναζει οτι δεν τον ακουμπησε !Βολες, εξω η πρωτη ,μεσα η δευτερη και 58-57.
Τime out και 13'' για την ληξη, κακη εκτελεση της σχεδιασμενης επιθεσης , με την μπαλλα να ερχεται στα χερια του μικρου μας κοντα στο καλαθι, χαμος απο χερια, σπρωξιματα (δεν μπορεσα να διακρινω καθοτι 7-8 παικτες ηταν μαζεμενοι),
κορνα ληξης και γεια σας και καληνυχτα σας!
Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια στο ΠΕΡΑ ( τα εδωσα και ιδιοχειρως στον φιλο τον Κουκουρη εξω απο το γηπεδο),πολυ καλη και εμπειρη ομαδα με πολυ δυνατη πενταδα, απορω με το διπλο προσωπο που δειχνει δτην διαρκεια του πρωταθληματος, τους περιμενα πιο σταθερους.
Εμεις πρεπει να προχωρησουμε και να διαχειριστουμε την ηττα, να δουλεψουμε στις προπονησεις και να ετοιμαστουμε για το πιο δυσκολο παιχνιδι της χρονιας, την Πεμπτη με τον Εσπερο, ο οποιος μας εκανε το δωρο να κερδισει την Περαμο και να
μας διατηρησει στην κορυφη της Βαθμολογιας. Ερχετει να το παρει πισω, ας προετοιμαστουμε καταλληλα!!!!!


θα ηθελα να γραψω και γω καποια πραγματα χωρις να με παρουν στο ψιλο αλλα οπως βλεπω δεν γινεται.
μαθαινω οτι απο το πολυ κομμα,κομμα, κομμα, κομμα παιχτης Β εσκανα βρισκεται στην εντατικη ,και θα ηθελα να του θυμισω οτι δεν πειραζει γιατι απο αυτο το σηριαλ ξεκινησε και ο πολυς george kloney με τεραστια καριερα, αξεπεραστο δε ηταν η καταιγιδα με αυτη τη τεραστια μπορα που τον επνιξε οπως ακριβως και τις ελπιδες για αγωνιστικη δραση του συγκεκριμενου αμπασκετου αθλητη.
επισης τα τεραστια συζυγικα μου κερατα λειτουργουν ως κεραιες και μαθαινω οτι σουτερ ο οποιος φυμιζεται για το 3ποντο του μολις χτες εβαλε σουτ απο τα 6μ για πρωτη και μαλλον μοναδικη φορα στη ζωη του με θαυματουργα αποτελεσματα τοσο για τον ιδιο οσο και για τον περιπτερα του, που ειδε τις πωλησεις του dvd να απογειωνουν την εισπραξη του.

Να θυμισω οτι δεν εχω ακομα εισπραξει καμια απαντηση για το προηγουμενο ερωτημα μου, περιμενω αγωνιωδως αποψε και για οσους δεν προλαβουν να δωσω και μια 2η ευκαιρια αυριο στο ραντεβου του ΠΑΜΕ στο χιλτον.
sofos
QUOTE
το βλεπω απο δυσκολο εως αδυνατο μετα κ το νεο τραυματισμο

πολυ κακο παιχνιδι χτες στην νεαπολη η προο εδινε το παιχνιδι στον ιασωνα με μια περιεργη αμυνα ζωης και ο ιασωνας απλα δεν μπορουσε να την παρει......βαθμολογικη ανασα για τν ομαδα της προο που καλυψε και την διαφορα του πρωτου αγωνα.....ο ιασωναας βυθιστηκε και αλλο στην βαθμολογια και πλεον το παιχνιδι με την βαρη ειναι χωρις περιθωριο για αλλη απωλεια......παντως φανηκε και χτες οτι δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαθεση και επικοινωνια μεταξυ των παιχτων αλλα και του προπονητη....και η προο βεβαια δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο
traxonas
QUOTE (teodor @ Jan 27 2012, 19:53 ) *
θα ηθελα να γραψω και γω καποια πραγματα χωρις να με παρουν στο ψιλο αλλα οπως βλεπω δεν γινεται.
μαθαινω οτι απο το πολυ κομμα,κομμα, κομμα, κομμα παιχτης Β εσκανα βρισκεται στην εντατικη ,και θα ηθελα να του θυμισω οτι δεν πειραζει γιατι απο αυτο το σηριαλ ξεκινησε και ο πολυς george kloney με τεραστια καριερα, αξεπεραστο δε ηταν η καταιγιδα με αυτη τη τεραστια μπορα που τον επνιξε οπως ακριβως και τις ελπιδες για αγωνιστικη δραση του συγκεκριμενου αμπασκετου αθλητη.
επισης τα τεραστια συζυγικα μου κερατα λειτουργουν ως κεραιες και μαθαινω οτι σουτερ ο οποιος φυμιζεται για το 3ποντο του μολις χτες εβαλε σουτ απο τα 6μ για πρωτη και μαλλον μοναδικη φορα στη ζωη του με θαυματουργα αποτελεσματα τοσο για τον ιδιο οσο και για τον περιπτερα του, που ειδε τις πωλησεις του dvd να απογειωνουν την εισπραξη του.

Να θυμισω οτι δεν εχω ακομα εισπραξει καμια απαντηση για το προηγουμενο ερωτημα μου, περιμενω αγωνιωδως αποψε και για οσους δεν προλαβουν να δωσω και μια 2η ευκαιρια αυριο στο ραντεβου του ΠΑΜΕ στο χιλτον.


teodor, για να καταλαβω, εχει καποια σχεση το post σου σαν απαντηση στο δικο μου; Γιατι δεν βγαζω νοημα!
Μαλλον πατησες λαθος reply;
alpapamarin
QUOTE(teodor @ Jan 27 2012, 19:53 ) *
θα ηθελα να γραψω και γω καποια πραγματα χωρις να με παρουν στο ψιλο αλλα οπως βλεπω δεν γινεται.
μαθαινω οτι απο το πολυ κομμα,κομμα, κομμα, κομμα παιχτης Β εσκανα βρισκεται στην εντατικη ,και θα ηθελα να του θυμισω οτι δεν πειραζει γιατι απο αυτο το σηριαλ ξεκινησε και ο πολυς george kloney με τεραστια καριερα, αξεπεραστο δε ηταν η καταιγιδα με αυτη τη τεραστια μπορα που τον επνιξε οπως ακριβως και τις ελπιδες για αγωνιστικη δραση του συγκεκριμενου αμπασκετου αθλητη.
επισης τα τεραστια συζυγικα μου κερατα λειτουργουν ως κεραιες και μαθαινω οτι σουτερ ο οποιος φυμιζεται για το 3ποντο του μολις χτες εβαλε σουτ απο τα 6μ για πρωτη και μαλλον μοναδικη φορα στη ζωη του με θαυματουργα αποτελεσματα τοσο για τον ιδιο οσο και για τον περιπτερα του, που ειδε τις πωλησεις του dvd να απογειωνουν την εισπραξη του.

Να θυμισω οτι δεν εχω ακομα εισπραξει καμια απαντηση για το προηγουμενο ερωτημα μου, περιμενω αγωνιωδως αποψε και για οσους δεν προλαβουν να δωσω και μια 2η ευκαιρια αυριο στο ραντεβου του ΠΑΜΕ στο χιλτον.


Αυτά τα dvd, δεν θα είναι συλλεκτικά καθώς θα εμφανίζονται ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στα περίπτερα πλέον..Που να δεις και του χρόνου που θα εμφανίζονται κάθε ΤΡΙΤΗ. Δεν ξέρω αν αυτό θα αφορά Α ή Δ πάντως.

Όλες οι ομάδες αναπροσαρμόζουν πλέον τα πλάνα τους για να αποφεύγουν τον βομβαρδισμό..
Touvlo-d3 Lover
QUOTE (teodor @ Jan 27 2012, 19:53 ) *
θα ηθελα να γραψω και γω καποια πραγματα χωρις να με παρουν στο ψιλο αλλα οπως βλεπω δεν γινεται.
μαθαινω οτι απο το πολυ κομμα,κομμα, κομμα, κομμα παιχτης Β εσκανα βρισκεται στην εντατικη ,και θα ηθελα να του θυμισω οτι δεν πειραζει γιατι απο αυτο το σηριαλ ξεκινησε και ο πολυς george kloney με τεραστια καριερα, αξεπεραστο δε ηταν η καταιγιδα με αυτη τη τεραστια μπορα που τον επνιξε οπως ακριβως και τις ελπιδες για αγωνιστικη δραση του συγκεκριμενου αμπασκετου αθλητη.
επισης τα τεραστια συζυγικα μου κερατα λειτουργουν ως κεραιες και μαθαινω οτι σουτερ ο οποιος φυμιζεται για το 3ποντο του μολις χτες εβαλε σουτ απο τα 6μ για πρωτη και μαλλον μοναδικη φορα στη ζωη του με θαυματουργα αποτελεσματα τοσο για τον ιδιο οσο και για τον περιπτερα του, που ειδε τις πωλησεις του dvd να απογειωνουν την εισπραξη του.

Να θυμισω οτι δεν εχω ακομα εισπραξει καμια απαντηση για το προηγουμενο ερωτημα μου, περιμενω αγωνιωδως αποψε και για οσους δεν προλαβουν να δωσω και μια 2η ευκαιρια αυριο στο ραντεβου του ΠΑΜΕ στο χιλτον.


Η σχέση σου με την τεχνολογία είναι ελαφρώς καλύτερη από την προπονητική σου γνώση για αυτόν ακριβώς το λόγο απαντάς στον κυρ-Αντώνη άλλα νταλλα τα μεγάλα της Παρασκευής (που βγαίνει και το DVD του διόσκουρου) το γάλα.
Επίσης επειδή και την μπασκετική μου παιδεία που την προσέφερες απλόχερα εσύ καθαρίζω από τώρα την Δευτέρα μου για του χρόνου φιλοδοξώντας ότι κάποια ομάδα θα μας δώσει από κοινού την ευκαιρία, τουλάχιστον για κάνα μήνα δοκιμαστικό, να δείξουμε τι (δεν) μπορούμε. Και εννοείται ότι εγώ δεν έχω αμφιβολία, όπως ο διόσκουρος, για την κατηγορία...Μόνο μία μας χωράει πια.
Εκτός και αν στον Άγιο Κοσμά επιτρέπονται οι ξένοι και ειδικά Πακιστανοί...

Υ.Γ1: Του χρόνου θα πάρω το Νο.15. Αντί για κόμμα να μπαίνει τελεία. Και παύλα. Αρχιτέκτονα εισαι κ....
leonkalf
Το σημερινό πρόγραμμα:

20.00 ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΝΕΟΙ)

20.30 ΚΛ. Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΕΝΩΣΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ/ΜΕΓ - Α.Ο.Ν ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

21.45 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ/ΔΙΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ

21.30 ΚΛ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Β' ΕΛΛΗΝΙΚΟ - Ν.Ε.Μ

21.30 Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

21.30 ΚΛ. ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΗ - ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

20.00 ΝΕΟ ΚΛ.ΡΕΝΤΗ ΡΕΝΤΗ - ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ


Έχει καλά ματς σήμερα το πρόγραμμα. Στην Πέραμο (οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή τον Ζιάγκο), στον Άλιμο, στο Ελληνικό και στο Ρέντη πιστεύω θα γίνουν αμφίρροπα ματς.

Καλή αγωνιστική.
SpIlIoS3pts
Προοδευτική - Καλλιθέα θεωρώ διπλό της Καλλιθέας αλλά σε δύσκολο βράδυ! Είδωμεν!
basketbill
Δύσκολη νίκη των Τραχώνων επί του Εσπερου με 72-61 (30-39).
spiros2222
QUOTE(highaim205 @ Dec 16 2011, 01:27 ) *
Πρώτα απ'ολα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε ολους τους συμπαίκτες μου που απόψε πραγματικά κατέθεσαν και την ψυχη τους για να πάρουμε το ροζ φύλλο αλλα εις ματειν...
Βλέπετε πολλές φορές το παιχνίδι δεν παίζεται μονο εντός των 4 ρημαδογραμμων.
Θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.
Έν συνεχεια οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους αποψινους νικητές, την ομάδα του ΑΟΝΑ. Τους ευχομαι ΚΑΛΗ συνεχεια και ελπίζω στο δεύτερο γύρο το παιχνίδι να παιχτει μονο εντός των 4 ρημαδογραμμων.
Προς θεού, δεν κατηγορώ την ομάδα του ΑΟΝΑ για τιποτα, ούτε θέλω να μείωσω τη νικη τους, απλά καταθέτω την άποψη μου.
Πάμε λοιπον, (οποίος νομίζει ότι μπορει να διαψεύσει οσα θα γράψω, ας ποσταρει).
Το ημίχρονο τελειώνει με εμάς να υπολειπομαστε στο σκορ με 12 ποντους όμως ήταν καθαρά δικη μας ευθυνη. Μεχρι εκει όλα καλα όλα ανθηρα. Να τονίσω ότι σε όλο το πρωτο ημίχρονο ο εις εκ των δυο διαιτητών, ο "κύριος" Μέλης, πρέπει να είχε αφήσει τη σφυρίχτρα του στην never land, μαζι με τον Peter Pan.
Μπαίνουμε για την εναρξη του Β ημιχρόνου και πιανοντας επιδόσεις πολυ υψηλές, κατεφερνουμε στη λήξη του τρίτου δεκαλεπτου να είμαστε μόλις 1 πόντο πίσω. Όλα πια είχαν παρει το δρόμο τους κι εκει ,ταυτόχρονα με την εναρξη του 4ου δεκαλεπτου έρχεται ο Peter Pan και παραδίδει ιδιοχειρως τη σφυρίχτρα σε αυτήν τη τεράστια μπασκετικη οντότητα που ακούει στο όνομα, Μέλης.
Φτάνουμε να προηγούμαστε με +6 ,περίπου 5 λεπτά πριν τη ληξη (εδω μπορω να πω ευθαρσώς ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε ΑΟΝΑ μέσα στο γήπεδο και το παιχνίδι δεν το χαναμε με καμία Παναγία ,όμως..... Μέλη θελοντος και σφυρίχτρας επιτρεπουσας, το ματσακι γίνεται οίκος εκδιδομενων γυναικών.
Μεχρι 5 λεπτα πριν το τελος λοιπον έχουμε και λεμε: εγω (Χεργκελετζης) έχω 3 φάουλ. Βαρδαλος έχει 2 φάουλ. Λουκακης έχει 3 φάουλ. Μιχαλας έχει 4 φάουλ. Τι γίνεται λοιπον μέσα σε 4' λεπτα (εδω σημειώστε ότι πλέον τα σφυρίγματα είναι, χωρίς ίχνος υπερβολής Μέλης 85% - Ζακεστιδης 15% ,ενώ για 35 λεπτα συνέβαινε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ);;;;;;;;; ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΜΕ 5 ΦΆΟΥΛ. Διαψευστε με ,όσοι θέλετε .Και δε συζητώ για τη διάφορα που είχαμε στην ποσότητα των εκτελεσθεντων ελεύθερων βολων, γιατι θα γελάσει ο κόσμος.
Ξαναλέω, το παιχνίδι αυτο δεν το χαναμε ΠΟΤΕ. Νιώθω αηδιασμενος και ευχομαι αυτοί που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις να βρουν άμεσα μπροστά τους τη θεία δικη, γιατι έχω μάθει όλα αυτα τα χρονια να κερδίζω στα ίσα και παίζοντας μπασκετ κι όχι τις κουμπαρες. Τώρα θα μου πείτε ,ότι σε ένα κόσμο συμφερόντων και διαφθοράς ,έχασε η Βενετια βελόνι, αν ένα παιχνίδι στη Β' ΠΟΥ.ΘΕ.ΝΑ. ,στήθηκε ή αν θέλετε χειραγωγηθηκε με οποιονδήποτε τροπο, αλλα πραγματικά όταν νιώθω ότι μου γα...νε ό,τι αγαπώ περισσότερο στον κόσμο ,μετα την οικογένεια μου, τότε πραγματικά θολώνω, γιατι να μην ξεχνάμε ότι πάνω απ'ολα συζητάμε για ένα παιχνίδι. Παίζουμε, γινόμαστε παιδιά μέσα στο γήπεδο και οπως και να το κάνουμε τους ζαβολιαρηδες δεν τους συμπαθησε ποτε κανείς, ίσα ίσα που μέσα στην παιδική αφέλεια αλλα και την τρομακτικά αγνη ειλικρίνεια ,τέτοιοι τύποι περιθωριοποιουνταν αυτομάτως. Ετσι και τώρα ,πρέπει όλοι μας ,οι υγιως σκεπτόμενοι να κάνουμε τα πάντα ώστε τέτοιοι θρασυδειλοι τύποι με γκρι φορεματακια να μπαίνουν στο περιθώριο και τις σφυρίχτρες τους να τις βάζουν σε κορνίζα.
Μπορω να γράφω μεχρι αύριο για τα αίσχη που έγιναν απόψε, όμως έχουμε πολυ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να αγωνιστούμε μεχρι τέλους για τον αυτοσκοπό μας, την άνοδο.
Έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα ότι δε μπορει να μας νικήσει κανείς αν είμαστε σοβαροί. Συνεχίζω να το πιστεύω, γιατι πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι εννοούσα 5 vs 5, και μονο εντός των παρκέ.
Εκει ,απόψε κερδίσαμε και ετσι θα συνεχίσουμε.

Δεν θα πω πολλα για το παιχνιδι ενωση-αονα και το πως μας κερδισε σημερα πραγματικα αηδια, θα μας κανουν να μισησουμε οτι αγαπαμε περισσοτερο στην ζωη μας.Τουλαχιστον καποιοι απο τον αονα παραδεχτηκαν ξεκαθαρα οτι ειναι στημενο αλλα οχι απο αυτους απο ποιους αραγε?Το ποστ μου τυχαια ειναι σε απαντηση καποιου απο το περα τον οποιο σεβομαι και εκτιμω και σαν παιχτη και σαν ανθρωπο ο οποιος μιλαγε για την δικη του εμπειρια με τον αονα,μιλωντας για λιγο με τον προεδρο του αονα η καποιο παραγοντα δεν ειμαι σιγουρος οτι με το περα δεν εγινε τιποτα εσεις εχεται δικιο σας "σφαξανε" αυτα θα λεει και στους επομενους φανταζομαι μαλλον ειναι τετοια η τακτικη.
Αυτα που εγιναν σημερα εγω δεν τα χω ξαναδει ποτε δεν εχει νοημα να περιγραψω με λεπτομερειες το video για οσους εχουν αντιθετη αποψη υπαρχει,απλα να ενημερωσω τους δυο διαιτητες οτι τα νευρα του κοσμου ειναι τεντωμενα και για το χαρτζιλικι που παιρνουν για να ξεφτιλιζονται σαν ανθρωποι καποια στιγμη μπορει να τους κοστισει.Αλλα τετοιοι ζαβολιαρηδες οπως λεει κι ο φιλος παραπανω θα τους ξεβρασει η ζωη η ιδια.
Για το ανθρωπακι που λεγεται ΛΑΤΣΗΣ τι να πω πραγματικα το λυπαμαι ποσο ενοχος και φοβισμενος ηταν ουτε να το υποστηριξει δεν μπορουσε ο ΦΑΣΟΛΗΣ το ηξερε καλυτερα το εργο.
Τι να πω ρε πουστη εδω και τρεις μερες δεν μπορουσα να περπατησω απο χτυπημα στο ισχιο παιζω με ενεση 30 λεπτα με αφορητους πονους για να ερθουν δυο χεστες να γινουν πρωταγωνιστες ποιοι Ο ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΟΛΗΣ τραγικες φιγουρες και δυο.
Οσο για ενα παλικαρι απο τον αονα που δεν επαιξε και ειχα και σε εκτιμηση σαν παιχτη απο οτι μου ελεγε κερδισε δικαια παντα τετοια παιχταρα μου καλη ανοδο αν μπορεσεις που απο οτι φαινεται θα μπορεσεις.
Καληνυχτα
soter
QUOTE(spiros2222 @ Feb 3 2012, 01:34 ) *
Δεν θα πω πολλα για το παιχνιδι ενωση-αονα και το πως μας κερδισε σημερα πραγματικα αηδια, θα μας κανουν να μισησουμε οτι αγαπαμε περισσοτερο στην ζωη μας.Τουλαχιστον καποιοι απο τον αονα παραδεχτηκαν ξεκαθαρα οτι ειναι στημενο αλλα οχι απο αυτους απο ποιους αραγε?Το ποστ μου τυχαια ειναι σε απαντηση καποιου απο το περα τον οποιο σεβομαι και εκτιμω και σαν παιχτη και σαν ανθρωπο ο οποιος μιλαγε για την δικη του εμπειρια με τον αονα,μιλωντας για λιγο με τον προεδρο του αονα η καποιο παραγοντα δεν ειμαι σιγουρος οτι με το περα δεν εγινε τιποτα εσεις εχεται δικιο σας "σφαξανε" αυτα θα λεει και στους επομενους φανταζομαι μαλλον ειναι τετοια η τακτικη.
Αυτα που εγιναν σημερα εγω δεν τα χω ξαναδει ποτε δεν εχει νοημα να περιγραψω με λεπτομερειες το video για οσους εχουν αντιθετη αποψη υπαρχει,απλα να ενημερωσω τους δυο διαιτητες οτι τα νευρα του κοσμου ειναι τεντωμενα και για το χαρτζιλικι που παιρνουν για να ξεφτιλιζονται σαν ανθρωποι καποια στιγμη μπορει να τους κοστισει.Αλλα τετοιοι ζαβολιαρηδες οπως λεει κι ο φιλος παραπανω θα τους ξεβρασει η ζωη η ιδια.
Για το ανθρωπακι που λεγεται ΛΑΤΣΗΣ τι να πω πραγματικα το λυπαμαι ποσο ενοχος και φοβισμενος ηταν ουτε να το υποστηριξει δεν μπορουσε ο ΦΑΣΟΛΗΣ το ηξερε καλυτερα το εργο.
Τι να πω ρε πουστη εδω και τρεις μερες δεν μπορουσα να περπατησω απο χτυπημα στο ισχιο παιζω με ενεση 30 λεπτα με αφορητους πονους για να ερθουν δυο χεστες να γινουν πρωταγωνιστες ποιοι Ο ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΟΛΗΣ τραγικες φιγουρες και δυο.
Οσο για ενα παλικαρι απο τον αονα που δεν επαιξε και ειχα και σε εκτιμηση σαν παιχτη απο οτι μου ελεγε κερδισε δικαια παντα τετοια παιχταρα μου καλη ανοδο αν μπορεσεις που απο οτι φαινεται θα μπορεσεις.
Καληνυχτα

δεν ειδα το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα ειδα αυτο του πρωτου γυρου στην αργυρουπολη..θα ηταν προτιμοτερο να εβγαινες τοτε και να τα ελεγες αυτα φιλε μου που κατα τη γνωμη μου η ν.περαμος ευνοηθηκε στις κρισιμες φασεις...οταν το σκορ ειναι τοσο κοντα ειναι και καπως λογικο να υπαρχουν κ παραπονα για τη διαιτησια γιατι οντως μπορει καποια λαθη τους να κρινουν το παιχνιδι..αλλα δυστυχως δεν μπορουν να ερθουν να σφυριξουν ματς β εσκανα διαιτητες ευρωλιγκας ... χωρις καμια διαθεση για αντιπαραθεση κ χωριςνα θελω να υπερασπιστω τους διαιτητες,σου λεω οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι μαζι τους.. απο την αλλη δεν ειναι και σωστο να μιλας για ''τακτικες'' και να κατηγορεις ομαδες χωρις να εχεις στοιχεια..!!!
spiros2222
QUOTE(soter @ Feb 3 2012, 03:37 ) *
δεν ειδα το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα ειδα αυτο του πρωτου γυρου στην αργυρουπολη..θα ηταν προτιμοτερο να εβγαινες τοτε και να τα ελεγες αυτα φιλε μου που κατα τη γνωμη μου η ν.περαμος ευνοηθηκε στις κρισιμες φασεις...οταν το σκορ ειναι τοσο κοντα ειναι και καπως λογικο να υπαρχουν κ παραπονα για τη διαιτησια γιατι οντως μπορει καποια λαθη τους να κρινουν το παιχνιδι..αλλα δυστυχως δεν μπορουν να ερθουν να σφυριξουν ματς β εσκανα διαιτητες ευρωλιγκας ... χωρις καμια διαθεση για αντιπαραθεση κ χωριςνα θελω να υπερασπιστω τους διαιτητες,σου λεω οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι μαζι τους.. απο την αλλη δεν ειναι και σωστο να μιλας για ''τακτικες'' και να κατηγορεις ομαδες χωρις να εχεις στοιχεια..!!!

Μπορω να συμφωνησω μαζι σου οτι στο παιχνιδι του πρωτου γυρου σε κρισιμες φασεις πηραμε καποια σφυριγματα και βγαινω και στο λεω τωρα.Μαλλον δεν με καταλαβες δεν μιλαω για κατι τετοιο μιλαω για οργιο 40 λεπτων που στα 25 χρονια που παιζω δεν το χω ξαναδει επρεπε να κερδισει ο αονα τελος, ξεκαθαρα και με το ζορι, ως και το τελευταιο δευτερολεπτο του αγωνα δεν μας αφηναν να κερδισουμε.
Οταν σου μιλανε παικτες παραγοντες του ΑΟΝΑ και η συζητηση ειναι ποιος το στησε το παιχνιδι μαλλον θα καταλαβαινεις οτι δεν εχει σχεση με το αγωνα του πρωτου γυρου και γενικα δεν εχει σχεση με κανενα αγωνα που χω παιξει στη ζωη μου.Εχουμε χασει και φετος αγωνες στο ποντο εχουμε ευννοηθει η εχουμε αδικηθει σε πλαισια αθλητικα και ανθρωπινα εδω μιλαμε για αηδια για ντροπη του μπασκετ.Καλα θα κανεις και εσυ να σχολιαζεις αγωνες που βλεπεις και μονο γιατι εκτος του αγωνα του πρωτου γυρου εχεις και αποψη για αυτον που δεν ειδες.
Τωρα για τις ομοιοτητες με το παιχνιδι του Περα και το στιλ του ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ που δεν εχω στοιχεια οτι ειναι απο τον ΑΟΝΑ αλλα δεν ειμαι ζωο, θα το καταλαβαινε και παιδακι 2 χρονων οτι το ματς ειχε τελειωσει πριν αρχισει.
Νέμεσις
QUOTE (spiros2222 @ Feb 3 2012, 08:57 ) *
Μπορω να συμφωνησω μαζι σου οτι στο παιχνιδι του πρωτου γυρου σε κρισιμες φασεις πηραμε καποια σφυριγματα και βγαινω και στο λεω τωρα.Μαλλον δεν με καταλαβες δεν μιλαω για κατι τετοιο μιλαω για οργιο 40 λεπτων που στα 25 χρονια που παιζω δεν το χω ξαναδει επρεπε να κερδισει ο αονα τελος, ξεκαθαρα και με το ζορι, ως και το τελευταιο δευτερολεπτο του αγωνα δεν μας αφηναν να κερδισουμε.
Οταν σου μιλανε παικτες παραγοντες του ΑΟΝΑ και η συζητηση ειναι ποιος το στησε το παιχνιδι μαλλον θα καταλαβαινεις οτι δεν εχει σχεση με το αγωνα του πρωτου γυρου και γενικα δεν εχει σχεση με κανενα αγωνα που χω παιξει στη ζωη μου.Εχουμε χασει και φετος αγωνες στο ποντο εχουμε ευννοηθει η εχουμε αδικηθει σε πλαισια αθλητικα και ανθρωπινα εδω μιλαμε για αηδια για ντροπη του μπασκετ.Καλα θα κανεις και εσυ να σχολιαζεις αγωνες που βλεπεις και μονο γιατι εκτος του αγωνα του πρωτου γυρου εχεις και αποψη για αυτον που δεν ειδες.
Τωρα για τις ομοιοτητες με το παιχνιδι του Περα και το στιλ του ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ που δεν εχω στοιχεια οτι ειναι απο τον ΑΟΝΑ αλλα δεν ειμαι ζωο, θα το καταλαβαινε και παιδακι 2 χρονων οτι το ματς ειχε τελειωσει πριν αρχισει.



Η εύνοια του ΑΟΝΑ απο την διαιτησία γίνεται ολο και περισσότερο απαράδεκτα έντονη και δειχνει οτι θα ενταθεί το επόμενο διάστημα και αφορα ολα τα τμήματα του : Ανδρικό, Εφηβικο κλπ.
Καλο θα ειναι οι κύριοι της ΕΣΚΑΝΑ να περιφρουρίσουν το αθλημα που υπηρετούν και να προσέχουν τις "αποφάσεις" τους γιατι "μπασκετ" ΄καταλαβαίνουν και αλλοι και οχι μονο η "παρέα" τους .
Ενα καλο πρωτάθλημα απαιτεί "σωστή" και "δίκαιη" διαιτησία για ΟΛΕΣ τις ομάδες και ειναι ευθύνη και ισως η μεγαλύτερη της ΕΣΚΑΝΑ να το κάνε γιατι πλεον το πρόβλημα ειναι θέμα συζήτησης απο ΟΛΟΥΣ.
soter
QUOTE(spiros2222 @ Feb 3 2012, 08:57 ) *
Μπορω να συμφωνησω μαζι σου οτι στο παιχνιδι του πρωτου γυρου σε κρισιμες φασεις πηραμε καποια σφυριγματα και βγαινω και στο λεω τωρα.Μαλλον δεν με καταλαβες δεν μιλαω για κατι τετοιο μιλαω για οργιο 40 λεπτων που στα 25 χρονια που παιζω δεν το χω ξαναδει επρεπε να κερδισει ο αονα τελος, ξεκαθαρα και με το ζορι, ως και το τελευταιο δευτερολεπτο του αγωνα δεν μας αφηναν να κερδισουμε.
Οταν σου μιλανε παικτες παραγοντες του ΑΟΝΑ και η συζητηση ειναι ποιος το στησε το παιχνιδι μαλλον θα καταλαβαινεις οτι δεν εχει σχεση με το αγωνα του πρωτου γυρου και γενικα δεν εχει σχεση με κανενα αγωνα που χω παιξει στη ζωη μου.Εχουμε χασει και φετος αγωνες στο ποντο εχουμε ευννοηθει η εχουμε αδικηθει σε πλαισια αθλητικα και ανθρωπινα εδω μιλαμε για αηδια για ντροπη του μπασκετ.Καλα θα κανεις και εσυ να σχολιαζεις αγωνες που βλεπεις και μονο γιατι εκτος του αγωνα του πρωτου γυρου εχεις και αποψη για αυτον που δεν ειδες.
Τωρα για τις ομοιοτητες με το παιχνιδι του Περα και το στιλ του ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ που δεν εχω στοιχεια οτι ειναι απο τον ΑΟΝΑ αλλα δεν ειμαι ζωο, θα το καταλαβαινε και παιδακι 2 χρονων οτι το ματς ειχε τελειωσει πριν αρχισει.

καταρχην δεν νομιζω οτι εξεφρασα αποψη για το χθεσινο παιχνιδι που δεν ειδα...απλως σου ειπα δυο γενικα πραγματακια!!τωρα αν εσυ μεσα στη θολουρα σου καταλαβες αυτο οκ...επισης αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ενα ματς εχει τελειωσει (υπερ του αονα) πριν την εναρξη του οταν στο τελος του 3ου δεκαλεπτου η ομαδα σου προηγειται με 51-38???(δεν εκφερω αποψη ,ειναι μια απλη απορια)
leonkalf
http://southbasket.gr/2012/02/%CE%B5%CF%83...BF%CF%85%CF%82/

Έφτασαν οι πρώτες φετινές ειδήσεις/φήμες συγχώνευσης ομάδων..

Το δημοσίευμα προφανώς αναφέρεται στις ομάδες ΑΟΝΑ-Ελληνικού, απ' ότι μπορώ να καταλάβω.

Να δούμε αν θα επαληθευτεί το ρεπορτάζ..
leonkalf
η Προο δεν κατέβηκε απόψε και έχασε το ματς 0-20;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.