Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ Α' ΟΜΙΛΟΣ 2013-14
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Flash3P
Eθνικός Ελληνορώσων - Αμπελόκηποι 51-67

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες...
Blonde-assassin
QUOTE (!and1! @ Dec 13 2013, 22:36 ) *
Πρωτέας - ΠΑΟ Θρίαμβος Δάφνης 78-92
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
gspara
Πλουσιο ρεπορταζ απο δυο ματσακια σημερα blink.gif

ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 78-92(11-17,36-37,53-68).

Σαν σιφουνας περασε απο το Μετς ο Θριαμβος κανοντας, ειδικα στην 3η περιοδο, επιδειξη δυναμης παιζοντας απλο και εντυπωσιακο μπασκετ με σημα κατατεθεν την δυνατη του αμυνα.

Ο Πρωτεας ξεκινησε με Νταφλο και Τελωνιατη στην 5αδα και τον δευτερο βδελλα στον Τατα,αλλα χωρις αποτελεσμα.Ο πλει του Θριαμβου εκανε οτι ηθελε και ο Θριαμβος ξεκινησε εντυπωσιακα(6-17).Φοβερος και ο Χλεπος(9) με 3 τριποντα στο 1ο ημιχρονο.

Η εισοδος ομως του Σχορτσιανιτη που τα πηγε περιφημα με τον Καρακωστα,αλλα και του φοβερου Πατσιου(11) που εδωσε σκορ και ενεργεια,οδηγησαν τον Πρωτεα σε μια πολυ καλη 2η περιοδο που εκλεισε με δυο βολες του Τατα.

Το ντερμπι που περιμεναμε στο 2ο ημιχρονο δεν ηρθε ποτε.Ο Θριαμβος μπηκε καταιγιστικος με σαφη στρατηγικη να αξιοποιησει το δυνατο του χαρτι,Καρακωστα.Ο σεντερ του Θριαμβου πετυχε 5 αστραπιαιους ποντους πριν καθησει στον παγκο με 4 φαουλ.
Αυτο βεβαια δεν πτοησε τον Θριαμβο,ο οποιος με τον Τατα να δινει μοναδικη παρασταση ετρεξε σερι 2-19(38-56) καθαριζοντας ουσιαστικα τον αγωνα.

Απο τον φοβερο Θριαμβο κορυφαιος φυσικα ο Τζον Κορφας-Τατα!!!!Μας χαρισε και δυο εξαιρετικα χαιλαιτ.Μια πασα αλα Σαρας πισω απο την πλατη και 3ποντο απο το κεντρο με τη κορνα της 3ης περιοδου.
Ο Θριαμβος ομως απεδειξε οτι δεν ειναι ομαδα των big-two.Mεγαλη εμφανιση απο τον Χλεπο επιθετικα αλλα και αμυντικα πανω στον Διαμαντη.
Πολλη δουλεια ο πανεξυπνος παουερ της ομαδας,Λουλουδης(11).
Καθοριστικη η αμυνα του 14 στον Νταφλο,ειδικα στην 3η περιοδο.
Ειδικη αναφορα στον εξαιρετικο νεαρο Βαζουρα(8).Ωριμοτατος,παρα την ηλικια του,κινειται εξαιρετικα στο γηπεδο,εξπερ στα επιθετικα ριμπαουντ.

Απο τον Πρωτεα,που μαλλον αποχαιρετα το τρενο της ανοδου,μονο ο Σχορτσιανιτης και ο Πατσιος του 1ου ημιχρονου σταθηκαν στο υψος των περιστασεων.Απουσιασε το βασικο 2αρι της ομαδας,Σπυροπουλος.


ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΑΤΤΑΛΟΣ 65-76(9-13,31-30,50-51).

Συνεχισε το εντυπωσιακο του σερι ο Ατταλος,φτανοντας στο 6/6.

Ντερμπι για 3,5 περιοδους περιπου με τον Ατταλο ομως να εχει καλυτερη εικονα και εχοντας περισσοτερες λυσεις να ξεφευγει στο τελος.

Ο Ατταλος ξεκινησε καλυτερα με τον Θανο εξαιρετικο στο ανοιχτο γηπεδο(0-6).

Αμυνες ζωνης απο τις 2 ομαδες στην 2η περιοδο με την Εστια να βρισκει λυσεις επιθετικα απο τον ψηλο της(Φιλιππουσης) και να ισορροπει το παιχνιδι.

Ο Ατταλος βρισκοντας λυσεις απο το 3ποντο στην 3η περιοδο αναγκασε την Εστια να αλλαξει την αμυνα ζωνης(41-48).
Με ενα μινι-κρεσεντο του Κουμπουρου(11) η Εστια εκλεισε την 3η περιοδο στον ποντο.

Κομβικο,κατα την γνωμη μου,σημειο του αγωνα το 34'(54-55).
Σε αυτο το σημειο η Εστια κερδισε σε μια επιθεση 4 βολες(αντιαθλητικο+τεχνικη ποινη) και κατοχη,αλλα δεν πηρε ουτε ποντο!!!!
Ο Ατταλος την τιμωρησε στην επομενη επιθεση με 3ποντο του Μαντζιωρη(15) παιρνοντας καθαρο ψυχολογικο προβαδισμα,φτανοντας στη νικη παρα καποιες ατομικες προσπαθειες απο Μιχαλοπουλο,Καμπουρο.

Δικαιη η νικη του Ατταλου,που εδειξε να το θελει περισσοτερο και ειχε αερα νικητη σε ολη την διαρκεια.
Στην αμυνα καταφερε να περιορισει την δραση του καταλυτη της Εστιας,Μιχαλοπουλου,κλεινοντας τους διαδρομους.
Ομαδικος στη επιθεση με τους δυο πλει Λαμπρινο και Κοντοε να κρατανε ισοτιμα τον ρυθμο του αγωνα στα μετρα τους.
Μεγαλο παιχνιδι ο παουερ,Μπαλανος(14) πετυχε μεγαλα καλαθια.Εξαιρετικος και ο παρτενερ του,Μαντζιωρης.
Ο ταχυτατος Θανος(9),ασυναγωνιστος στο ανοιχτο γηπεδο και στο 1-1.
Πολλη δουλεια στην πιεση στην αμυνα και στη επιθετικη λειτουργια ο Μαρκος(4).

Απο την Εστια που το παλεψε,αλλα δεν ειχε τις λυσεις στο φιναλε,ξεχωρισαν Κουμπουρος και Φιλιππουσης.Ο Μιχαλοπουλος σημερα ειχε μπακαπ στον ασο(5).Εγκλωβιστηκε ομως στην διαβασμενη αμυνα του Ατταλου.
DionSav
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 (+3)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΡΟΥΦ 80 70-54
vagm
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 57-78 ανετη επικρατηση παρα της 3 σοβαρες μας απουσιες και δειχνουμε σιγα σιγα να βρισκομαστε στο γηπεδο σαν ομαδα με καλες συνεργασιες σε αμυνα και επιθεση... ο Μαραθωνας θεωρω οτι ειναι καλυτερος απο τις ομαδες που κινδυνευουν.... οσο για το παιχνιδι τελειωσε ουσιαστικα πριν καν αρχισει αφου καταφεραμε και προηγηθηκαμε απο νωρις βρισκοντας αρκετες λησεις στην ζωνη των αντιπαλων.... στο 4ο δεκαλεπτο το παιχνιδι ηταν διαδικαστικου χαρακτηρα και χρησιμοποιηθηκαν ολοι οι παιχτες μας αρκετο χρονο...
ΥΓ κατι πρεπει να γινει με τους ασχετους διαιτητες που χθες χωρις λογο μοιραζαν αντιαθλητικα φαουλ (4 κατα μας 2 υπερ μας)και τεχνικες ποινες αλλα ευτυχως αντι να δυναμιτισουν το παιχνιδι οι παιχτες οι προπονητες αλλα και οι φιλαθλοι τους καταλαβαν απο νωρις και γελουσαν με τις αποφασεις τους... για την ιστορια ενα αντιαθλητικο επρεπε να δοθει και αυτο κατα μας αλλα δεν το εδωσαν....τραγικοι
ICEMAN7
QUOTE (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ @ Dec 12 2013, 23:02 ) *
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 1
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. 1
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. 2
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΡΟΥΦ 80 1
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2

Το Καματερό το δίνω και σε χάντικαπ άμα θέλει κάποιος να το παίξει... smiley.gif



Πόσο είπες οτι ηταν το χαντικαπ του Καματερού??? Να δω πόσο μεγάλο κουβά σε εστειλαν πάλι.. Μα συγγνώμη κιολας όλο κόντρα τουσ παίζεις ενώ δεν είναι τόσο κακοί όσο εσύ μάλλον τους είδες στο 1ο παιχνίδι κ σίγουρα η θέση που έχεις στην ομάδα των Αμπελοκήπων δεν επιτρέπει τέτοια ειρωνικά σχόλια.. Κ πάλι καλά που από το Καματερό δεν ασχολούνται να σου ΄δωσουν απαντήσεις.
Εστία Φιλίας - Ατταλος Καματερού 65 - 76
Flash3P
QUOTE (ICEMAN7 @ Dec 15 2013, 17:48 ) *
Πόσο είπες οτι ηταν το χαντικαπ του Καματερού??? Να δω πόσο μεγάλο κουβά σε εστειλαν πάλι.. Μα συγγνώμη κιολας όλο κόντρα τουσ παίζεις ενώ δεν είναι τόσο κακοί όσο εσύ μάλλον τους είδες στο 1ο παιχνίδι κ σίγουρα η θέση που έχεις στην ομάδα των Αμπελοκήπων δεν επιτρέπει τέτοια ειρωνικά σχόλια.. Κ πάλι καλά που από το Καματερό δεν ασχολούνται να σου ΄δωσουν απαντήσεις.
Εστία Φιλίας - Ατταλος Καματερού 65 - 76



Χαβαλέ κάνουμε. rolleyes.gif Σίγουρα δεν το λέω για να υποβιβάσω την ομάδα σου. Έχεις 6 συνεχόμενες νίκες οπότε σίγουρα δεν είστε τόσο κακοί, το αντίθετο μάλιστα. Μην δίνεις σημασία στο forum, προσωπικά γράφω για να περνάει η ώρα. Μακάρι να με πηγαίνει κουβά κάθε Παρασκευή και μακάρι ο Άτταλος να ανεβαίνει κάθε εβδομάδα ακόμα περισσότερο(και δεν το λέω ειρωνικά). Από κει και πέρα, όλοι έχουμε κάποια κολλήματα. Πέρσι σας υποστήριζα περισσότερο, για την ιστορία. Φέτος που είστε πιο δυνατοί δεν σας υποστηρίζω. Πάντως όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω προσωπικά μαζί σας, οπότε αν σας ξαναπάω κόντρα στα προγνωστικά (που επειδή με ξέρω θα το κάνω) , μην νομίζεις ότι σας υποτιμώ. Ελπίζω να δίνετε απαντήσεις στο γήπεδο κάθε Παρασκευή όπως και μέχρι σήμερα διότι χαίρομαι να βλέπω παίχτες που έστω και από ένα ''χαζό πόστ'' (το δικό μου αναφέρομαι), έχουν μπασκετικό εγωισμό όπως εγω που όταν έβλεπα πέρσι αλλά και φέτος πολλές φορές να μην υπολογίζουν την ομάδα μου, περίμενα πως και πως να έρθει η μέρα του αγώνα και να νικησω για να παρω την ηθική ικανοποίηση. smiley.gif

Από κει και πέρα ελπίζω υγεία και σε εσάς και σε εμάς και σε όλες τις ομάδες του ομίλου και καλή δύναμη στις μάχες για την άνοδο στην Β'ΕΣΚΑ.

Υ.Γ Υποστηρίζω πάντα τις μπασκετικές μάχες, οχι τις προσωπικές.
Ελπίζω να σε κάλυψα και να είδες ότι σίγουρα δεν σε ειρωνεύομαι και πως θεωρώ μία πάρα πολύ καλή ομάδα τον Άτταλο bball.gif
doctor 13
[quote name='Blonde-assassin' date='Nov 30 2013, 20:02 ' post='634040']
Δύσκολη νίκη για μας στο μαραθώνα χθες ίσως η δυσκολότερη που έχουμε κάνει. Η διαιτησία ήταν τραγική ο πρώτος διαιτητής συγκεκριμένα γτ ο άλλος προσπάθησε να κρατήσει το παιχνίδι σε ισσοροπία. Ο πρώτος διαιτητής λοιπόν εκτός από τα σφυρίγματά του μας απειλούσε κιόλας λέγοντας μη ξαναπατήσετε εδώ μας έδινε φάουλ ενώ οι άλλοι κουτουλάγανε πάνω μας κλπ κλπ. Πολύ εχθρικό κλίμα γενικά και από κερκίδα και από τους παίχτες οι οποίοι μας απειλουσανε μας παίζανε βρόμικα και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια . Τέλος καλό όλα καλά για μας αν και θα πρεπε να καθαρίσουμε το ματς από νωρίς και να μην δώσουμε δικαιώματα, κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα και για αυτό τους βάλαμε στο παιχνίδι




filaraki mou egw den eida kati tetoio apo ayta pou les gia exthriko klima k ta loipa!!!!egw eida ena polu wraio paixnidi apo tis 2 omades polu sklhro k me arketo theama k apo tis 2 omades!!!!!!polu kalhteri omada o thriavbos se genikes grammes!!!!!!!!polu theama apo tous 2 assous twn 2 omadwn!!!!!!o tata htan katalhtikos k apo thn allh meria me to noumero 10 paleue monos tou xwris kamia voithia!!!!!!!!!kalh synexeia k stis 2 omades!!!!!!!!!!!!

Click to view attachment
doctor 13
QUOTE (vagm @ Dec 14 2013, 14:40 ) *
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 57-78 ανετη επικρατηση παρα της 3 σοβαρες μας απουσιες και δειχνουμε σιγα σιγα να βρισκομαστε στο γηπεδο σαν ομαδα με καλες συνεργασιες σε αμυνα και επιθεση... ο Μαραθωνας θεωρω οτι ειναι καλυτερος απο τις ομαδες που κινδυνευουν.... οσο για το παιχνιδι τελειωσε ουσιαστικα πριν καν αρχισει αφου καταφεραμε και προηγηθηκαμε απο νωρις βρισκοντας αρκετες λησεις στην ζωνη των αντιπαλων.... στο 4ο δεκαλεπτο το παιχνιδι ηταν διαδικαστικου χαρακτηρα και χρησιμοποιηθηκαν ολοι οι παιχτες μας αρκετο χρονο...
ΥΓ κατι πρεπει να γινει με τους ασχετους διαιτητες που χθες χωρις λογο μοιραζαν αντιαθλητικα φαουλ (4 κατα μας 2 υπερ μας)και τεχνικες ποινες αλλα ευτυχως αντι να δυναμιτισουν το παιχνιδι οι παιχτες οι προπονητες αλλα και οι φιλαθλοι τους καταλαβαν απο νωρις και γελουσαν με τις αποφασεις τους... για την ιστορια ενα αντιαθλητικο επρεπε να δοθει και αυτο κατα μας αλλα δεν το εδωσαν....τραγικοι

polu dinath omada h amilla den afise kanena perithorio sto marathwna na pistepsei se kati kalo!!!!!!!!ena polu kalo sunolo h amilla k apo thn meria tou marathona eidame 2 me 3 kales monades na prospathoun gia kati kalo!!!!!!!!!!to noumero 11 to noumero 9 enw xexwrise to noumero 10 (markou) pou stamatise stous 27 pontoys...apo osa exw dei egw pou parakolouthw thn kathgoria pisteyw meta apo ton tata einai o kaluteros assos!!!!!!!!!!!!!!den nomizw oti h amilla tha synantisei kapoio provlhma gia thn anodo sthn b eska!!!!!!!!
Zourinho
QUOTE(ICEMAN7 @ Dec 15 2013, 17:48 ) *
Πόσο είπες οτι ηταν το χαντικαπ του Καματερού??? Να δω πόσο μεγάλο κουβά σε εστειλαν πάλι.. Μα συγγνώμη κιολας όλο κόντρα τουσ παίζεις ενώ δεν είναι τόσο κακοί όσο εσύ μάλλον τους είδες στο 1ο παιχνίδι κ σίγουρα η θέση που έχεις στην ομάδα των Αμπελοκήπων δεν επιτρέπει τέτοια ειρωνικά σχόλια.. Κ πάλι καλά που από το Καματερό δεν ασχολούνται να σου ΄δωσουν απαντήσεις.
Εστία Φιλίας - Ατταλος Καματερού 65 - 76


Τι θεση εχει στους αμπελοκηπους? ο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ? γιατι δεν ξερω τι εννοεις και ποιους?
Πρεπει να δεις την ιστορια των ποστ του καθενως για να πεις για το τι θεση εχουν ρε σι iceman7
Και επειδη ξερεις φαινεται τι θεση εχει ο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ?
gspara
Προγνωστικα 11ης Αγωνιστικης...

ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1
Ανεβασμενα αγωνιστικα και ψυχολογικα τα Βριλησσια λογικα θα κερδισουν την απογοητευμενη Εστια.

ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
Σε 'καυτη' κατασταση ο Ατταλος(6/6) θελει να παραμεινει σε αποσταση αναπνοης απο την προνομιουχο 3αδα.

ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2
Καλυτερος ο Μαραθωνας.

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Απο κακη ηττα ο Κρονος,πολυ δυσκολα θα κοντραρει τους πρωτοπορους.

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Χωρις προβλημα για τον φοβερο Θριαμβο.

ΡΟΥΦ 80 - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 2
Μεγαλη απογοητευση ο Πρωτεας για της ηττες αλλα κυριως για τις εμφανισεις του.Δειχνει να υπαρχει προβλημα.Αν εμφανιστει παλι ασυνδετος και αναρχος θα κινδυνευσει να πεσει θυμα εκπληξης.

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Ευκολα η δυσκολα θα νικησει η Αμιλλα.
doctor_dru
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1
Θα στηρίξω την Εστία παρόλο που δεν είναι στα καλύτερά της με 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς

ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
Σε πολύ καλή κατάσταση ο Άτταλος,πιστεύω θα συνεχίσει το σερί του απέναντι στην δυνατή πάντως Κερατέα

ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
Στις τελευταίες θέσεις οι 2 ομάδες,θα ποντάρω στην πρώτη νίκη του Αγ.Νικολάου

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Φαβορί οι πρωτοπόροι,δεν νομίζω να αντιμετωπίσουν προβλήματα

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Μια απ'τα ίδια και εδώ,με τον Θρίαμβο να προέρχεται από μεγάλο διπλό

ΡΟΥΦ 80 - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 2
Περιμέναμε καλύτερο τον Πρωτέα,αλλά αν θέλει να κάνει κάτι καλό πρέπει να το πάρει το ματς

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Προβάδισμα στους γηπεδούχους για να μείνουν στην 3αδα
madmike1
ΠΚΑΟ ΑΜΙΛΛΑ- ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ Θα παω για την εκπληξη διπλο στο μπουρναζι
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ -ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ 1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΚΡΟΝΟΣ 1
Flash3P
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 2

ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1

ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

ΡΟΥΦ 80 - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 2

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Tsiouaoua
Αμπελόκηποι - Κρόνος (1) γύρω στους 20 .... Καλές Γιορτές και Καλή χρονιά με υγεία!!!!!!! wos_sport5.gif
madmike1
αμπελοκηποι- κρονος 1 +20
πολλα παραπονα ο κρονος απ τους διαιτητες καθως ο κρονος προηγουνταν εως το 15 με 19 -26 οταν ανελαβαν οι γκρι με τεχνηκες ποινες και φαουλ και γυρισαν το παιχνιδι η πολυ καλη ομαδα των αμπελοκοιπων το εκμεταλευτηκε και πηρε την μεγιστη διαφορα στο ημιχρονο +11 εκει ουσιαστηκα τελειωσε το παιχνιδι.οι αμπελοκηποι βρηκαν το τριποντο και καθαρισαν το ματς.συγχαρητηρια στον αοα αλλα κριμα που οι γκρι δεν αφησαν να γινει ενα καλο παιχνιδι ως το τελος.
carim sakil
Πολύ καλή η ομάδα των Αμπελοκήπων και χαίρονται να παίζουν μαζί τους οι ποιοτικές αντίπαλες ομάδες.
Ας αφήσουν όμως οι άνθρωποι της διαιτησίας τον κόσμο να χαίρεται τα όμορφα παιχνίδια και τον καλύτερο να κερδίζει απλά γιατί είναι καλύτερος.
Είναι αλήθεια ότι ο ΚΡΟΝΟΣ είχε μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αποφασισμένος να διεκδικήσει ότι μπορεί να ήταν αυτό
που του αναλογούσε, την κατάλληλη στιγμή όμως με μία τεχνική ποινή στον προπονητή της ομάδας,
μόνο γιατί σήκωσε τα χέρια του από αγανάκτηση κάνοντας νόημα στον πρόεδρο του,ο οποίος ήταν στην εξέδρα και στη συνέχεια
με χειρουργικά σφυρίγματα από έναν διαιτητή ο οποίος δεν άφηνε τους παίκτες να παίξουν μπάσκετ καταφέρνοντας να εκνευρίσει ολόκληρο
τον πάγκο του ΚΡΟΝΟΥ με αποτέλεσμα να "έρθει το παιχνίδι στα μέτρα που ο ίδιος ενδεχομένως ήθελε" ? Φυσικό επόμενο ήταν πλέον
να πάει το σκόρ στη διαφορά των 20 πόντων, όταν έχεις απέναντί σου την ομάδα των Αμπελοκήπων.
Είναι τυχαίο άραγε ότι πριν 2 αγωνιστικές ο αδελφός του χθεσινού διαιτητή έκανε ακριβώς τα ίδια στον αγώνα στο Καματερό και ενώ πάλι ο ΚΡΟΝΟΣ
ήταν μπροστά στο σκορ ? Είναι τυχαίο ότι τα ίδια συνέβησαν και την προηγούμενη εβδομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι του ΚΡΟΝΟΥ με τα Βριλήσσια?
Εντέλει τι και ποιους πείραξαν (εάν πείραξαν) οι 4 συνεχόμενες νίκες του ΚΡΟΝΟΥ? Ας αφήσουν τους παίχτες πια να παίξουν και όποιος είναι
καλύτερος ας το δείξει στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες και μακάρι οι πρωταγωνιστές των αγώνων να είναι μόνο οι παίκτες.
daniel10


11 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ=
ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ=
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ=
ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ=
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ=
ΡΟΥΦ 80 - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ=


ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΡΑΦΤΕΤΑ?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ .
!and1!
ΡΟΥΦ 80 - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 62-82
Tsiouaoua
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και μία καλύτερη μπασκετική χρονιά σε όλες τις ομάδες...!!! Επανέναρξη του πρωταθλήματος την Παρασκευή... Έχουμε και λέμε...

Κερατέα - Βριλήσσια (2) Οριακά

Άτταλος - Άγιος Νικόλαος (1) .. 18+

Εστία - Αμπελόκηποι (2)

Κρόνος Γέρακα - Θρίαμβος (2)

Ελληνορώσσοι - Ρουφ (1)

Πρωτέας - Άμιλλα .. Χωρίς αμφισβήτηση θεωρούνταν και θεωρείται το ντέρμπυ της Αγωνιστικής, αλλά με μεγάλη απώλεια ο Πρωτέας... Ντέρμπυ στα χαρτιά βλέπω και εύκολα θα έρθει το (2)

Βριλησσιακός - Μαραθώνας (1)
Flash3P
QUOTE (Tsiouaoua @ Jan 8 2014, 02:17 ) *
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και μία καλύτερη μπασκετική χρονιά σε όλες τις ομάδες...!!! Επανέναρξη του πρωταθλήματος την Παρασκευή... Έχουμε και λέμε...

Κερατέα - Βριλήσσια (2) Οριακά

Άτταλος - Άγιος Νικόλαος (1) .. 18+

Εστία - Αμπελόκηποι (2)

Κρόνος Γέρακα - Θρίαμβος (2)

Ελληνορώσσοι - Ρουφ (1)

Πρωτέας - Άμιλλα .. Χωρίς αμφισβήτηση θεωρούνταν και θεωρείται το ντέρμπυ της Αγωνιστικής, αλλά με μεγάλη απώλεια ο Πρωτέας... Ντέρμπυ στα χαρτιά βλέπω και εύκολα θα έρθει το (2)

Βριλησσιακός - Μαραθώνας (1)



Kαλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία και πάνω απ'όλα χωρίς τραυματισμούς.

Κερατέα - Βριλήσσια (1) Στηρίζω έδρα.

Άτταλος - Άγιος Νικόλαος (1) Εύκολο βράδυ για την ομάδα του Καματερού.

Κρόνος Γέρακα - Θρίαμβος (2) Προς αγωνιστική διάλυση ο Κρόνος...πολύ δυνατός ο Θρίαμβος.

Ελληνορώσσοι - Ρουφ (1) Πιστεύω εύκολο βράδυ και ο Εθνικός.

Βριλησσιακός - Μαραθώνας (1) Διαφορά δυναμικότητας...

Πρωτέας - Άμιλλα (2) Πολύ πιο κάτω από τις προσδοκίες μου οι γηπεδούχοι. Δύσκολα, αλλά διπλό..

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Zourinho
Kαλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία και πάνω απ'όλα χωρίς τραυματισμούς. οπως λεει και ο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

καλα τα λες παικταρα μου!!!
παμε και εγω θα πω σημερα tongue.gif μετα απο καιρο!!!

Κερατέα - Βριλήσσια (2)
Άτταλος - Άγιος Νικόλαος (1)
Κρόνος Γέρακα - Θρίαμβος (1)
Ελληνορώσσοι - Ρουφ (1)
Βριλησσιακός - Μαραθώνας (1)
Πρωτέας - Άμιλλα (1)
doctor_dru
Καλή χρονιά σε όλους και χωρίς τραυματισμούς!!!

Κερατέα - Βριλήσσια 1
Άτταλος - Άγιος Νικόλαος 1
Εστία Φιλίας - Αμπελόκηποι 2
Κρόνος Γέρακα - Θρίαμβος 2
Εθνικός Ελληνορώσσων - Ρουφ 80 1
Πρωτέας - Άμιλλα 2
Βριλησσιακός - Μαραθώνας 1
gspara
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2
Αμφιρροπο.Ανεβασμενα τα Βριλησσια.

ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. 1
Στανταρ.

ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1
Θα πονταρω στην εκπληξη των παντα επικινδυνων γηπεδουχων.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. 2
Δυσκολη εξοδος,αλλα λογικα θα περασει.

ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΡΟΥΦ 80 1
Μαλλον ευκολα.

ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
Το ντερμπι της αγωνιστικης.Αν δεν νικησει ο Πρωτεας,αποχαιρετα οριστικα την 3αδα.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
Φαβορι ο Βριλησσιακος με τον ουραγο αλλα μαχητικο Μαραθωνα.
daniel10

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κερατέα - Βριλήσσια 1
Άτταλος - Άγιος Νικόλαος 1
Κρόνος Γέρακα - Θρίαμβος 1
Ελληνορώσσοι - Ρουφ 1
Βριλησσιακός - Μαραθώνας 1
Πρωτέας - Άμιλλα 1
Αε Εστια φιλιας-θησεας-Αο Αμπελοκηποι=1
daniel10



ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ=
ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ.=
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ=
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ.=
ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ - ΡΟΥΦ 80=
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ=
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ=


ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΡ ΒΑΛΤΕ ΤΑ?
leonkalf
Εστια Φιλίας - Αμπελόκηποι 75-77

με δραματικό φινάλε..
Εστία έχασε 2 επιθέσεις στο τέλος, ήταν όμως αναρχες.
Blonde-assassin
Γέρακας - Θρίαμβος διπλό +11
gspara
Δυο ματσακια σημερα για να καλυψουμε την στερηση απο τις γιορτες biggrin.gif

ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 75-77(20-18,36-42,55-50).

Τιτανομαχια εγινε στο Ρουφ με την Εστια παθιασμενη να πραγματοποιει την καλυτερη φετινη της εμφανιση,αλλα τελικα οι Αμπελοκηποι να της παιρνουν τη μπουκια μεσα απο το στομα.
Το ματς κριθηκε με λειαπ του Αθανασοπουλου επειτα απο εξαιρετικη προσπαθεια(κλεψιμο+ασιστ) του Αρβανιταντωνη.
Στα 20'' που απεμειναν η Εστια εχασε την ευκαιρια να στειλει το ματς στην παραταση,καθως ο Καμπουρος και το 12 αστοχησαν εξ'επαφης.
Καθοριστικο σημειο,κατα την γνωμη μου,ο τραυματισμος του σεντερ της Εστιας,Φιλιππουση στο 34'.Μεχρι τοτε ηταν ο κορυφαιος του γηπεδου,κανοντας μεγαλη ζημια,εχοντας επικρατησει στη μαχη της ρακετας.

Οι Αμπελοκηποι με την εισοδο του Δεληγιαννη στην 2η περιοδο εδειξαν να παιρνουν το πανω χερι.
Η αμυνα ζωνης ομως της Εστιας σε ολο το β ημιχρονο,βραχυκυκλωσε τους φιλοξενουμενους που ηταν πολυ αστοχοι.

Στις αρχες της 4ης περιοδου,δυο τριποντα απο Δεληγιαννη,Αθανασοπουλο εδωσαν προβαδισμα(57-58) στους Αμπελοκηπους.
Η Εστια ομως με τον Μιχαλοπουλο δεν πτοηθηκε και ξαναπηρε προβαδισμα 5-6 ποντων.
Στα τελευταια λεπτα η Εστια,με λιγοτερες εναλλακτικες λυσεις,φανηκε κουρασμενη με συνεπεια να υποπεσει σε λαθη που εκμεταλλευθηκαν οι Αμπελοκηποι και εφτασαν σε μια απροσμενη τελικα νικη που τους διατηρει στην κορυφη.

Απο τους νικητες κορυφαιος ο Δεληγιαννης.Ξεχωρισαν επισης Αθανασοπουλος,Μαρουλης και το 11 στο α ημιχρονο.
Απο την ατυχια Εστια που εχασε ενα δικο της παιχνιδι,κορυφαιοι Φιλιππουσης-Μιχαλοπουλος.Δεν εφτασε στα επιπεδα προηγουμενων εμφανισεων ο Καμπουρος,καθως ηταν ανετοιμος λογω μικροτραυματισμου στο γονατο.

ΠΡΩΤΕΑΣ-ΑΜΙΛΛΑ 73-83(31-36).

Μονο για ενα ημιχρονο μπορεσε να κοντραρει την Αμιλλα ο Πρωτεας.
Το παιχνιδι κριθηκε στα πρωτα 4 λεπτα του 2ου ημιχρονου.Οι φιλοξενουμενοι μπηκαν αποφασισμενοι να καθαρισουν και με σερι 10-0(31-46) εκαναν το υπολοιπο ματς τυπικη διαδικασια.

Ο Πρωτεας εδειξε αναρχη εικονα και συμβιβασμενος με την απωλεια της ανοδου.Ο Σχορτσιανιτης μαλιστα αποχωρησε απο την ομαδα(μαλλον για Α2 Γερμανιας).
Η Αμιλλα ηταν πολυ καλα προετοιμασμενη και επεβαλλε τον δικο της ρυθμο,εμποδιζοντας τον Πρωτεα να κανει το αγαπημενο του γρηγορο παιχνιδι.
Ειχε πλανο στο παιχνιδι της και πηρε βοηθεια απο ολους τους παιχτες.Υπερτεροι Καβουρης-Βλασερος-Χυτας.

Με τους Αμπελοκηπους λοιπον να ειναι ακλονητο φαβορι για την 1η θεση,περιμενουμε μεγαλη μαχη για τις αλλες 2 θεσεις μεταξυ Θριαμβου-Αμιλλας και Ατταλου.

bball.gif rolleyes.gif
QUOTE (Blonde-assassin @ Jan 11 2014, 00:31 ) *
Γέρακας - Θρίαμβος διπλό +11

57-68
Blonde-assassin
Παιδιά θα μιλήσει κανένας για τα άλλα παιχνίδια η μπαααα
vagm
επιστροφη στο φορουμ και στην αγωνιστικη περιοδο... με ευχες για υγεια και επιτυχιες για ολους!!
ΠΡΩΤΕΑΣ - ΑΜΙΛΛΑ 73 - 83 ενα παιχνιδι με αρκετες δυνατες μονομαχιες σε ενα καλο κατα τ αλλα ματσ που εληξε με νικητες εμας σχετικα ανετα καθως προηγουμασταν σε ολο το παιχνιδι και απο το 24' περιπου με μια συνεχη διψηφια διαφορα.... εμεις ευτυχισαμε να εχουμε σε καλη μερα αρκετους παιχτες μας (οπως ειπε και ο gspara) και πηραμε μια καθαρη και δικαιη νικη (νομιζω) !! κατα τ αλλα ο πρωτεας προσπαθησε να παιξει αμυνα με πολλους τροπους μ2μ ζωνη 1-3-1 κ.α. αλλα εμεις βρηκαμε τα "αντιμετρα" και πηραμε το παιχνιδι.....
DionSav
Βριλησσιακός - Μαραθώνας 2-1
doctor_dru
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2

ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1

ΡΟΥΦ 80 - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 2
Flash3P
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 (Δεν μπορώ να δω πως τα Βριλήσσια θα μπορέσουν να σταματήσουν τους ανεβασμένους παίχτες του Άτταλου. Μεγάλη διαφορά ποιότητας).

ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2 (Ελαφρύ προβάδισμα).

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ??? (Δεν έχω δώσει προγνωστικά εδω και 13 αγωνιστικές, δεν θα το κάνω τώρα).

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1 (Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν την ανάσταση τους. Αλλαγή προπονητή και οι παίχτες σίγουρα με αρκετά καλή ψυχολογία παρά την ήττα τους στο καλάθι την προηγούμενη αγωνιστική. Οι 2 καλύτεροι άσσοι της κατηγορίας θα κοντραριστούνε, με προβάδισμα για μένα των γηπεδούχων).

ΡΟΥΦ 80 - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2 (Καιρός για την πρώτη νίκη της νέας χρονιάς).

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1 (Αν και έχει βελτιωθεί ο Εθνικός με την αλλαγή προπονητή, πιστεύω πως δεν θα έχουν πρόβλημα οι γηπεδούχοι).

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 2 (Επιστροφή στις νίκες).
gspara
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 1
Θα ρισκαρω στην εκπληξη των επικινδυνων γηπεδουχων.

ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2
Λογικα ευκολα.

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
Δεν σταματιεται ουτε στην κακη του μερα.

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1
Το πιο ενδιαφερον παιχνιδι της αγωνιστικης.Φαβορι ο Θριαμβος.

ΡΟΥΦ 80 - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2
Δεν ξερω αν εχουν οι γηπεδουχοι την ψυχολογια να το παλεψουν.

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 1
Ευκολα για την Αμιλλα που ειναι σε εξαιρετικη κατασταση.

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 1
Δευτερη εκπληξη.Μαχητικος ο Μαραθωνας,σε κακη ψυχολογια ο Πρωτεας.
hitaldo10
Αμιλλα-Ελληνορωσοι:66-46...(42-12 ημιχρονο)....!!!!
Flash3P
AΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΚΕΡΑΤΕΑ 81-55 νομίζω. (44-20 ημίχρονο)

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες και πάνω απ'όλα υγεία. smiley.gif
!and1!
Μαραθώνας - Πρωτέας 42-74 (23-40)
C.paul15
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
daniel10


1 ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 25 12-1-0
2 ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΔΑΦΝΗΣ 24 11-2-0
3 ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 23 10-3-0

4 ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 22 10-2-0
5 ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 21 8-5-0
6 ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 20 7-6-0
7 ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 19 6-7-0
8 ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ0 19 6-7-0
9 ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 18 5-8-0
10 ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 18 5-8-0

11 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 17 5-7-0

12 ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 15 2-11-0
13 ΡΟΥΦ 80 15 2-11-0
14 ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 14 1-12-0
vagm
QUOTE(daniel10 @ Jan 18 2014, 18:35 ) *
1 ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 25 12-1-0
2 ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΔΑΦΝΗΣ 24 11-2-0
3 ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 23 10-3-0

4 ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 22 10-2-0
5 ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 21 8-5-0
6 ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 20 7-6-0
7 ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 19 6-7-0
8 ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ0 19 6-7-0
9 ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 18 5-8-0
10 ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 18 5-8-0

11 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 17 5-7-0

12 ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 15 2-11-0
13 ΡΟΥΦ 80 15 2-11-0
14 ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 14 1-12-0

Και το πρωτάθλημα ξαναρχίζει. ... μετα το μεγαλο (ισως και απρόσμενο) διπλό της εστιας.... θα γινει μεγάλη μαχη μεχρι τελους απ οτι φαίνεται για τις 3 πρωτες θεσεις... ειδικα στις πρωτες αγωνιστικές του δεύτερου γύρο με αναμετρήσεις οπως:
Αμπελόκηποι-Ατταλος
Εστία- Αμιλλα
Ατταλος-θριαμβος
Ατταλος-Αμιλλα
Που θα κρίνουν πολλα.... με λιγα λογια το πρωτάθλημα μολις πηρε φωτιά. ...
daniel10


1 ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 25 12-1-0
2 ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΔΑΦΝΗΣ 24 11-2-0
3 ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 23 10-3-0

4 ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 22 10-2-0
5 ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 21 8-5-0
6 ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 20 7-6-0
7 ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 19 6-7-0
8 ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 19 6-7-0
9 ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 18 5-8-0
10 ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 18 5-8-0

11 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 17 5-7-0

12 ΡΟΥΦ 80 15 2-11-0
13 ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 15 2-11-0
14 ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 14 1-12-0
hitaldo10
Σε εξ αναβολης παιχνιδι Αμιλλα-Βριλησιακος:72-46.......
daniel10


ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ=2
ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ=1
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ=1
ΡΟΥΦ 80 - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ=2
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ=1
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ=2
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ=2
daniel10



13 ΑΓΩΝΕΣ
1 ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 25 12-1-0
2 ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΔΑΦΝΗΣ 24 11-2-0
3 ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 24 11-2-0
4 ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 23 10-3-0
5 ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 21 8-5-0
6 ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 20 7-6-0
7 ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 19 6-7-0
8 ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 19 6-7-0
9 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 18 5-8-0
10 ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 18 5-8-0
11 ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ 18 5-8-0
12 ΡΟΥΦ 80 15 2-11-0
13 ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 15 2-11-0
14 ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 14 1-12-0

14 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
24/01/14 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛ. ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
24/01/14 21:45 ΓΟΥΔΗ Δ.Α. ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
24/01/14 21:30 ΜΙΧ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
24/01/14 21:45 ΡΟΥΦ ΚΛ. ΡΟΥΦ 80 - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ
24/01/14 21:30 ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΥ ΚΛ. ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
24/01/14 21:30 Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ
24/01/14 21:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ
madmike1


14 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
24/01/14 21:30 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛ. ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ δυνατο ματσακι παω οριακα στον ασσο με καλη ψυχολογια η παλληνη
24/01/14 21:45 ΓΟΥΔΗ Δ.Α. ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ηρθε η ωρα να σταματησει το σερι του ατταλου και .1 και πολυ ευκολα θα καθαρισουν οι αμπελοκηποι .
24/01/14 21:30 ΜΙΧ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 για τον θριαμβο η κερατεα αδυναμη μακρια απο την εδρα της
24/01/14 21:45 ΡΟΥΦ ΚΛ. ΡΟΥΦ 80 - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 2 με 20 + ποντους για την πολυ καλη εστια που αδικειται απο την βαθμους που εχει μαζεψει
24/01/14 21:30 ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΥ ΚΛ. ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ εδω παω στο under 125.5 ποντους
24/01/14 21:30 Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΚΛ. ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ ντερμπι παραμονης ολα ανοιχτα
24/01/14 21:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ευκολα 2 για την αρμαδα της κυριας ζερβα
Flash3P
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 (Δεν ξέρω αν θα είναι πλήρης οι γηπεδούχοι για αυτό και πάω με το διπλό αλλιώς θα μου άρεσε πολύ ο άσσος).
ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ??? (Δεν δίνω προγνωστικά για την ομάδα μου καθώς το παιχνίδι θα είναι ντέρμπυ, όμως για εμάς οτιδήποτε λιγότερο από την 1η θέση και το όμορφο μπάσκετ μέσα στο γήπεδο θα είναι αποτυχία. Οπότε κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς).
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 (Η Κερατέα προσωπικά δεν μου άρεσε και επίσης είναι ομάδα που για μένα ήδη πρέπει να θεωρεί επιτυχία την θέση που είναι. Μακρία από το σπίτι της είναι αδύναμη).
ΡΟΥΦ 80 - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 2 (Εύκολο διπλό. Αδικείται από την θέση που είναι καθώς για μένα είναι η ομάδα του ομίλου που στην καλή της μέρα μπορεί να κοντράρει τους πάντες).
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1 (Θα έλεγα παιχνίδι παγίδα όμως μέσα στην Άμιλλα πρέπει να κάνεις εκπληκτικό παιχνίδι για να διεκδικήσεις την νίκη. Λογικά εύκολος άσσος).
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 2 (Ξεκάθαρα πράγματα για την ομάδα του Εθνικού. Παίρνει όλους τους απο κάτω και μένει στην κατηγορία. Με την αλλαγή προπονητή σαν να έχουν μπει κάποια πράγματα στην θέση τους. Άπειρος πολύ ο Μαραθώνας που κατά την αποψή μου πρέπει να κάνει τεράστια υπέρβαση για να μείνει στην κατηγορία).
doctor_dru
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1 ντέρμπι.Μία απ'τις λίγες ευκαιρίες των γηπεδούχων για νίκη και θα τους στηρίξω

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 1 Ο Άτταλος έχει κάνει ένα εκπληκτικό σερί αλλά οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.Ματσάρα!

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 Ο Θρίαμβος είναι καλύτερη ομάδα και θα επιστρέψει στις νίκες για να μείνει κοντά στην κορυφή

ΡΟΥΦ 80 - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 2 Διαφορά ποιότητας εδώ.Οι τυπικά φιλοξενούμενοι αν είναι σοβαροί,δεν θα έχουν πρόβλημα

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1 Η Άμιλλα πάει κ'αυτή με το πόδι κολλημένο στο γκάζι τον τελευταίο καιρό και έστω και δύσκολα θα τα καταφέρει με τον μαχητικό Κρόνο

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 2 Αδύναμοι οι γηπεδούχοι,ένα κλικ ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι και λογικά θα επικρατήσουν

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 2 Οι γηπεδούχοι προέρχονται από κακή ήττα απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου.Ο Πρωτέας έχει πιο ποιοτικές λύσεις και μάλλον θα τα καταφέρει
gspara
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2
Μαχητικοι οι γηπεδουχοι,με καλα αποτελεσματα εσχατως,αλλα πιστευω τα Βριλησσια θα ειναι πιο υποψιασμενα.

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Πιστευω οτι αν ο Ατταλος κρατησει χαμηλα το σκορ εχει τυχη.

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦΝ. - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
Ευκολα για τον Θριαμβο.

ΡΟΥΦ 80 - ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 2
Κι'εδω ευκολα για την Εστια που ανεκτησε την ψυχολογια της.

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Χωρις προβλημα για την Αμιλλα που ειναι σε πολυ καλη κατασταση.

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ 2
Οριακο διπλο.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 2
Αν και βρεθηκε νωρις εκτος στοχων,δειχνει τουλαχιστον διατεθειμενος για ενα καλο πλασαρισμα.
!and1!
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 64-67
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.