Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ/ROSTERS Β' ΕΘΝΙΚΗΣ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4
giorgos14
QUOTE(tolistriant @ Jul 19 2016, 12:01 ) *
Όλα τα άλλα τα καταλαβαίνεις????????? tongue.gif biggrin.gif


xaxaxa οχι αλλα όλοι φτιάχνουν ομάδα για υψηλότερες κατηγορίες και κανείς δεν είναι σίγουρος. Η ΑΕΛ για ποιά κατηγορία φτιάχνει ομάδα;
BODIROGA4
Να ειστε ετοιμοι και για προσφυγες στο ΑΣΕΑΔ σε περιπτωση που παρανομα σωσουν τον Εσπερο Πατρων!Ηδη ετοιμαζονται ομαδες και θα γινουν φασαριες!Ο Χαριλαος Τρικουπης πρεπει να παει Νοτο Β Εθνικη μιας και εκει ειναι επιλαχουσα ομαδα στη θεση του ΟΦΗ που λογω αποχωρησης απο την Α2 μετα την εναρξη του πρωταθληματος πηγαινει στη Γ Εθνικη!Ο Τριτωνας θα παρει τη θεση τυχον συγχωνευσης Χολαργου και η ΧΑΝΘ θεση που μπορει να αδειασει στο Βορρα!
tasos
O Μπάρδας στον Απόλλωνα

http://planetapollon.gr/?p=28908
gspara
QUOTE
“O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άλκη Παππά στην ομάδα μας.

Ο 29χρονος πλέι μέικερ, ο οποίος την περσινή σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του Αίολου Αστακού, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και πλέον ανήκει και πάλι στην “κυανοκίτρινη” οικογένεια.

Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή επιτυχία”.
kaneKorso
Ο Γ.Σ. Ερμής Αγιάς απέκτησε προ ολίγου τον Δημήτρη Ντάλο, 21 ετών, σέντερ, ύψους 2.05 μ. από τον Γ.Σ. Λάρισας

QUOTE(kaneKorso @ Jul 22 2016, 12:10 ) *
Ο Γ.Σ. Ερμής Αγιάς απέκτησε προ ολίγου τον Δημήτρη Ντάλο, 21 ετών, σέντερ, ύψους 2.05 μ. από τον Γ.Σ. Λάρισας


Δημ. Νταλός*
MENEGIN11
με 16 ομαδες κ πολυ επαρχια η α2,βγηκαν οι προκυρηξεις......8 ομαδες,με τη λειβαδεια α2.μακρυ καλοκαιρι για το σχεδιασμο πολλων ομαδων,αφου περα απο το ντηλ χολαργου - λειβαδειας,εχουμε κ πιθανες αποχωρησεις απο α1 (κηφισια-τρικαλα) οποτε εχουμε αρκετα να δουμε......πως πανε οι επομενοι επιλαχοντες του νοτου για α2?εγιναν μπαραζ?
giorgos14
Και ο Τρικούπης στο Βορρά και το Αγρίνιο. Συνολικά η Ασπίδα Ξάνθης έχει να κάνει 9.500 χιλιόμετρα σε δρομολόγια φέτος. Το λες ότι είναι και ένα μεταγραφικό μπάτζετ από μόνες τους οι μετακινήσεις...
tolistriant
QUOTE (periman @ Jul 26 2016, 15:26 ) *
με 16 ομαδες κ πολυ επαρχια η α2,βγηκαν οι προκυρηξεις......8 ομαδες,με τη λειβαδεια α2.μακρυ καλοκαιρι για το σχεδιασμο πολλων ομαδων,αφου περα απο το ντηλ χολαργου - λειβαδειας,εχουμε κ πιθανες αποχωρησεις απο α1 (κηφισια-τρικαλα) οποτε εχουμε αρκετα να δουμε......πως πανε οι επομενοι επιλαχοντες του νοτου για α2?εγιναν μπαραζ?

1.Ηράκλειο
2.Ιωνικός Νικαίας
3.Καστοριά
giorgos14
QUOTE(tolistriant @ Jul 27 2016, 05:32 ) *
1.Ηράκλειο
2.Ιωνικός Νικαίας
3.Καστοριά



Στη περίπτωση που ο ΓΣΛ παίξει στη Β και ανέβει ομάδα του Νότου, θα πάει το Μεσολόγγι στο νότο ή θα κρατήσουν 17 ομάδες στο Βορρά?
fedia
Υπέγραψε ο Τάσος Μούκας στον Πανελευσινιακό

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου guard Τάσου Μούκα, 29 χρονών - 1,92 ύψος, ο οποίος αποτελεί μία ακόμη σημαντική προσθήκη στην περιφέρεια της ομάδας.
Ο Τάσος Μούκας αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες των Ιλίου, Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Αμύντα, Πειραϊκού και δύο χρονιές στον Εθνικό Πειραιά, με τον οποίο έφθασε ως και την Α2 Κατηγορία.
Η Οικογένεια του Πανελευσινιακού καλωσορίζει τον παίκτη στην πόλη της Ελευσίνας και του εύχεται να είναι γερός και υγιής για να προσφέρει συγκινήσεις σε όλο το φίλαθλο κόσμο.
panelefsiniakosbc.com
gspara
QUOTE
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας η προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας των Συνδέσμων φιλάθλων του Ιωνικού με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, μελών του ΔΣ, την Επιτροπή μπάσκετ, καθώς και εκπρόσωπο του κ. Ι. Βαρουξάκη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης απορρίφθηκαν τόσο από τους εκπροσώπους των Rangers, όσο και από τους εκπρόσωπους του Δ.Σ. οι οικονομικές απαιτήσεις του κ. Βαρουξάκη για την ολοκλήρωση της αποχώρησής του από την διοίκηση του Τμήματος, Τα μέλη της Επιτροπής που είχε συσταθεί γνωστοποίησαν την απόφαση τους να μην αναλάβουν την ευθύνη λειτουργίας του Τμήματος καθώς εξακολουθεί να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση μεταξύ του Δ.Σ. και του κ. Ι. Βαρουξάκη.

Με βάση τα παραπάνω το Δ.Σ. αναλαμβάνει την λειτουργία του Τμήματος Μπάσκετ και ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ιωνικός θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά σε όποια κατηγορία κληθεί να συμμετάσχει από την ΕΟΚ, είτε στην Β Εθνική, είτε ως επιλαχών στην Α2, με την καλύτερη δυνατόν ομάδα.

Ευχαριστούμε τους Rangers για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της σημερινής συνάντησης και στην συμπαράσταση που εξέφρασαν στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε.

Για το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας
Ο Πρόεδρος
Τάσος Αριστειδόπουλος
o kakos
ψυλεας στην μανδρα,μαλιστα,πριν από 3 μερες πηγε η διαταγή πληρωμης στα γραφεια από την σεζον 2014-2015 18 χιλιαδες ευρω,μαλιστα,μαλιστα---μην βγει κανενας και μιλησει γιατι θα βγουν ονόματα και δεν το θελετε
Vas
Το Μαρούσι μπορεί να έχει κινηθεί πιο... αθόρυβα, σε σύγκριση με άλλους συλλόγους που θα αντιμετωπίσει στην επόμενη Β' Εθνική, αλλά ως προβιβασθείσα ομάδα έχει μάλλον ήδη διαμορφώσει το ρόστερ της, με κινήσεις ουσίας. Πρώτο μέλημα του συλλόγου των Βορείων προαστίων βέβαια, ήταν να διατηρήσει στις τάξεις της, τους παίκτες που τον οδήγησαν στην άνοδο από την περασμένη Γ' Εθνική.

Οι τρεις βασικότεροι συντελεστές του Αμαρουσίου στην επιτυχία του προβιβασμού, Παύλος Ξύδας, Βαγγέλης Μπαλάφας και Γιώργος Σουρλής, θα είναι παρόντες και στην νέα πρόκληση που ορθώνεται μπροστά του, μαζί και με τον ελπιδοφόρο Ορφέα Στασινό, ο οποίος σημείωσε εξαιρετικές εμφανίσεις στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία. Από κοντά, θα βρίσκονται και οι Νίκος Μαραγκίδης, Παντελής Κανέλλης και Βασίλης Καπετάνιος, οι οποίοι αναμένεται να έχουν το δικό τους ρόλο σε ένα ρόστερ με αξιοσημείωτο βάθος, που θέλει να δημιουργήσει ο Κώστας Κεραμιδάς.

Σε αυτόν τον «κορμό» επτά παικτών, έρχονται να προστεθούν ακόμη έξι μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία «χτίζουν» τη δεδομένη στιγμή ένα σύνολο 13 ατόμων. Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, ο Στέφανος Σολωμός είναι ο «εκλεκτός» για την φροντ-λάιν, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Γρηγόρη Ραλλάτο, με τον τελευταίο να αποχωρεί μετά την παραμονή του κόουτς Κεραμιδά στον πάγκο του Αμαρουσίου. Σπουδαία είναι η απόκτηση του Ανδρέα Χρονόπουλου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν 5ος σκόρερ του δευτέρου ομίλου του Νότου στη Γ' Εθνική, έχοντας κατά μέσο όρο 16.2 πόντους ανά αγώνα με την φανέλα του Άρη Πετρούπολης. Μαζί του, από την τελευταία ομάδα, ήρθε και ο τρίτος της σκόρερ, Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος είχε 11 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ μέλος της ομάδας των Βορείων προαστίων είναι και ο Γιάννης Στούκας, με τον νεαρό φόργουορντ να αγωνίζεται μέχρι πρόσφατα επίσης στη Β' Εθνική, αλλά με την φανέλα του Κορωπίου. Άλλη μία «επένδυση», θα είναι ο νεαρός Κουτσούγερας από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και η μεταγραφική ενίσχυση για το Μαρούσι, έχει τελειώσει προς το παρόν με τον Ευγένιο Σεργιένκο, ο οποίος είναι έτοιμος να «εξαργυρώσει» τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην ΑΕ Καλλιθέας στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, επιστρέφοντας στις εθνικές κατηγορίες.

Στον τομέα των αποχωρήσεων, έχουμε ήδη αναφερθεί στην αποχώρηση Ραλλάτου, ενώ το ίδιο ισχύει για τους Ιάσωνα Στασινό και Γιάννη Πολυχρονόπουλο, με αμφότερους να «μετακομίζουν» στον Ιωνικό ΝΦ. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει γίνει ήδη παίκτης του Προμηθέα Χαλανδρίου, ενώ ο Γιώργος Γεωργίου αποτελεί μία από τις «βόμβες» του Τρίτωνα για την επόμενη Γ' Εθνική. Τον επόμενο σταθμό του έχει βρει και ο Γιώργος Τσουπάκης, και συγκεκριμένα στην Πεντέλη, με τον Μάριο Σκιαθίτη να επιστρέφει στον Άρη Νικαίας.

Το «θερινό» πάρε-δώσε του Αμαρουσίου:

Προπονητής: Κώστας Κεραμιδάς - έμεινε
Έμειναν: Παύλος Ξύδας, Βαγγέλης Μπαλάφας, Γιώργος Σουρλής, Ορφέας Στασινός, Νίκος Μαραγκίδης, Παντελής Κανέλλης, Βασίλης Καπετάνιος
Ήρθαν: Στέφανος Σολωμός (Πανευθραϊκός), Ανδρέας Χρονόπουλος (Άρης Πετρούπολης), Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (Άρης Πετρούπολης), Γιάννης Στούκας (Κορωπί), Κουτσούγερας (ΑΕΚ), Ευγένιο Σεργιένκο (ΑΕ Καλλιθέας)
Έφυγαν: Γρηγόρης Ραλλάτος, Ιάσωνας Στασινός (Ιωνικός ΝΦ), Γιάννης Πολυχρονόπουλος (Ιωνικός ΝΦ), Δημήτρης Παπαδημητρίου (Προμηθέας Χαλανδρίου), Γιώργος Σκιαθίτης (Τρίτων), Γιώργος Τσουπάκης (Πεντέλη), Μάριος Σκιαθίτης (Άρης Νικαίας)

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=15

gspara
QUOTE (Vas @ Jul 30 2016, 15:08 ) *
Το «θερινό» πάρε-δώσε του Αμαρουσίου:

Προπονητής: Κώστας Κεραμιδάς - έμεινε
Έμειναν: Παύλος Ξύδας, Βαγγέλης Μπαλάφας, Γιώργος Σουρλής, Ορφέας Στασινός, Νίκος Μαραγκίδης, Παντελής Κανέλλης, Βασίλης Καπετάνιος
Ήρθαν: Στέφανος Σολωμός (Πανευθραϊκός), Ανδρέας Χρονόπουλος (Άρης Πετρούπολης), Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (Άρης Πετρούπολης), Γιάννης Στούκας (Κορωπί), Κουτσούγερας (ΑΕΚ), Ευγένιο Σεργιένκο (ΑΕ Καλλιθέας)

Αρκετα ενδιαφερον και γεματο ροστερ,μειγμα εμπειρων+ταλαντουχας πιτσιρικαρίας.
Κλειδι η παραμονή Σουρλη,με ηγετικο ρολο σε παρκε/αποδυτήρια.Τοp μεταγραφαρα ο Στεφανος Σολωμος μετα από εξαιρετικη σεζον στην Ερυθραια.
Πανεξυπνος ψηλος που καλυπτει τα μετρια αθλητικα προσοντα με τις ευρηματικες τοποθετήσεις του και το πολύ καλο διάβασμα του παιχνιδιού!!!!!
Ειμαι περίεργος να δω την εξελιξη του Σεργιενκο που εχω να τον δω από το εφηβικο του Φιλαθλητικου(με Γιαννη+Καμπεριδη).Θυμαμαι εξαιρετικο κορμι και πλαστικοτητα,αλλα υστερουσε σε δυναμη.

Πολύ νωρις ακομα,αλλα σε πρωτη αναγνωση,θεωρω ότι δεν θα κινδυνευσει και θα μπορεσει να κυνηγησει ένα θετικο πλασαρισμα καπου στην μεση της βαθμολογιας.
gspara
QUOTE
Σε μια ακόμα επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, που απέκτησε τον Παναγιώτη Στάθη (17 χρ, ύψος 2,00). Ο ταλαντούχος φόργουορντ προέρχεται από το γειτονικό σύλλογο Α.Ο Αιγάλεω και θα ενισχύσει φέτος την ομάδα Εφήβων της ομάδας μας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΓΣΠ και του ευχόμαστε υγεία!!!

Η καλυτερη φετινη μεταγραφη του ΓΣΠ!!!!!!!!!!
giorgos14
QUOTE
Η Ασπίδα Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του Ιωάννη Κολοβή.

Ο Κολοβής, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται στις θέσεις των guard. Διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα και το πολύ καλό του σουτ. Ξεκίνησε την καριέρα του στους Τιτάνες Δράμας, όμως οι πολύ καλές του εμφανίσεις ανάγκασαν τον Κ.Α.Ο.Δ να τον αποκτήσει σε ηλικία 15 ετών. Με τον Κ.Α.Ο.Δ ο Ιωάννης πραγματοποίησε 6 συμμετοχές στη Basket League ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε και πάλι στους Τιτάνες.
Από την πλευρά μας καλωσορίζουμε τον Ιωάννη στην οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων της επόμενης χρονιάς.


ΠΗΓΗ
gspara
QUOTE
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Τασσόπουλου (34 χρονών, ύψος 2,04μ.). Ο έμπειρος σέντερ "μετακομίζει" απο τον Ιωνικό Νικαίας στο Περιστέρι, για να ενισχύσει με την ποιότητα και την εμπειρία του την front line της ομάδας του Νίκου Καραγιάννη.
giorgos14
Aν μια ομάδα είχε ολοκληρώσει το ρόστερ της μέχρι τις 10 ιουλίου και τώρα βλέπει τις μεταγραφές να πηγαίνουν μέχρι 25 αυγούστου πως θα νιώθει;;; tongue.gif
margiou3
Λάρυ είναι ο καλύτερος ψηλός στην Β' Εθνική.

Να είναι υγιής!
gspara
QUOTE (margiou3 @ Aug 3 2016, 16:12 ) *
Λάρυ είναι ο καλύτερος ψηλός στην Β' Εθνική.

Να είναι υγιής!

Πολύ σημαντικη η 2η σου προταση.Δυστυχως εχει χασει αρκετα ματς τα τελευταια χρονια λογω τραυματισμων.Μακαρι να μεινει υγιης!!!
Δυο βαρια κορμια λοιπον στο '5' για το Περιστερι.Ανικητος με προσωπο στο καλαθι ο Λαρυ,ενω ο Κατιακος μπορει να δωσει το καλο σουτ από μεση αποσταση.

1.....Παππας-Καπωνης
1-2....Ντακουλιας-Πολυταρχου
2....Μαντζαρης
3....Μαγκουνης
4....Παπαντωνακος-Γκιουζελης
5....Κατιακος-Τασοπουλος
basketikos
QUOTE(giorgos14 @ Aug 3 2016, 15:55 ) *
Aν μια ομάδα είχε ολοκληρώσει το ρόστερ της μέχρι τις 10 ιουλίου και τώρα βλέπει τις μεταγραφές να πηγαίνουν μέχρι 25 αυγούστου πως θα νιώθει;;; tongue.gif


Σωστη ερώτηση, αλλά υπαρχει τετοια ομάδα;;;

Αλλη ερωτηση:
Aν μια Ομάδα περιμένει στις 4 αυγουστου να μαθει τι κατηγορία θα παίζει πως πρέπει να νιώθει;;;


ΥΓ1. Προβλεψη: Ο Ιωνικός και η Καστορια θα παίξουν Α2.

ΥΓ2. Λάρυ: Ο καλύτερος ψηλος της Κατηγοριας. 'by far' που λένε στο χωριό μου...

ΥΓ3. Αντε να το βάλω εδω το κουιζ, αφου έχει έμμεση σχέση με την κατηγορία: Τι είναι νέο και τα έχει 218 (39+37+35+36+34+ 37);
fastbreak70
QUOTE(gspara @ Aug 1 2016, 21:36 ) *
Η καλυτερη φετινη μεταγραφη του ΓΣΠ!!!!!!!!!!


μακαρι....
εγω παντως θα 'κρατησω μικρο καλαθι' αξιολογωντας τα περσινα σε εφηβικο-αντρικο
giorgos14
QUOTE
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου της Ασπίδας Ξάνθης και ιδιαιτέρως του κ. Ντέμη Χατζηευφραιμίδη, η ομάδα μας κατάφερε να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή καθώς ο πρώτος σκόρερ της περσινής Β' εθνικής Γιώργος Ασημάκης θα φοράει τα μπλε τη νέα σεζόν.
Ο Ασημάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, ολοκλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με 499 πόντους ,σκόραροντας δηλαδή 18.9 πόντους ανά παιχνίδι. Η ικανότητα του στο σκοράρισμα και η εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσουν ιδιαιτέρως την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Από την πλευρά μας καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων της επόμενης χρονιάς.



ΠΗΓΗ
fedia
Στην Ελευσίνα ο Μουμπάρακ

Ο Πανελευσινιακός δημιουργεί ομάδα για πρωταθλητισμό στο φετινό πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Κώστα Μουμπάρακ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους ικανότερους σκόρερ στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ, ήταν πρώτος σκόρερ του Χολαργού στο περσινό πρωτάθλημα, έχοντας μέσο όρο 13.3 πόντων ανά αγώνα και συμβάλλοντας στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα. Ο Λευτέρης Τσαουσίδης θα έχει την ευκαιρία να έχει στο ρόστερ του έναν αθλητή ο οποίος μπορεί να σκοράρει με όποιο τρόπο θέλει, με τους «σταχυοφόρους» να συμφωνούν μαζί του για συνεργασίας ενός έτους.


basketblog.gr
PetranG3
Ειναι προδηλο πια πως η Ελευσινα μαζι με το Περιστερι πανε σκληρα για πανω..
fastbreak70
QUOTE(PetranG3 @ Aug 8 2016, 11:16 ) *
Ειναι προδηλο πια πως η Ελευσινα μαζι με το Περιστερι πανε σκληρα για πανω..


του χρονου φιλε οσες δεν πεσουν θα τους παρακαλανε να παιξουν α2...

το σκηνικο αφραγκιας μετα την α1 θα 'αρρωστησει' και την α2....
gspara
http://ionikosbc.gr/index.php/news/608-pro...-ioniko-nikaias
Ο Ιωνικος ανακοινωσε τους Διονυση Καπινιαρη-Βαγγελη Παλαιοχωριτη.
basketikos
QUOTE(gspara @ Aug 9 2016, 23:51 ) *
http://ionikosbc.gr/index.php/news/608-pro...-ioniko-nikaias
Ο Ιωνικος ανακοινωσε τους Διονυση Καπινιαρη-Βαγγελη Παλαιοχωριτη.


Ελπίζω όταν ανακοινωθούν οι επόμενες να ανέβουν στο τοπικ "Α2"
gratipa1929
Σίγουρα θα ανέβει και ο Ιωνικός φέτος με τόσες ανακατατάξεις που έχουν αρχίσει να γίνονται.
o kakos
QUOTE (gratipa1929 @ Aug 11 2016, 10:34 ) *
Σίγουρα θα ανέβει και ο Ιωνικός φέτος με τόσες ανακατατάξεις που έχουν αρχίσει να γίνονται.

παντσιος από απολλωνα στον ιωνικο νικαιας! πολύ καλη μεταγραφη
gspara
QUOTE
Ο Πανερυθραΐκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ολοκληρώνοντας την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας
αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου γκάρντ Γιώργου Αλεξίου.

Ο ύψους 1.92 καλαθοσφαιριστής και προσωπική επιλογή του κόουτς, αποτελεί γέννημα θρέμμα του Αμαρουσίου και τη σεζόν 2015-2016 αγωνιζόταν στην ομάδα του Αιγάλεω ΑΟ.


Γιαουρτογλου-Σοφρωνας
Καλλανιωτης-Κουσουλας-Αλεξιου
...........
Πριτσος-Υφαντης-Αντωνιου
Γιανναλετσος-Δελλης

Εχω ξεχασει καποιον??
Gkos
QUOTE (o kakos @ Aug 12 2016, 23:08 ) *
παντσιος από απολλωνα στον ιωνικο νικαιας! πολύ καλη μεταγραφη




Πήρε και Μαχαίρα...
kaneKorso
Πρόσθεσε εμπειρία με τον Βαβάτσικο ο Ερμής Αγιάς!

Το τελευταίο κομμάτι στο… παζλ της νέας αγωνιστικής περιόδου πρόσθεσε ο Ερμής Αγιάς. Η νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής πρόσθεσε εμπειρία στο ρόστερ της αποκτώντας τον Γιάννη Βαβάτσικο.

Ο 26χρονος Λαρισαίος φόργουορντ την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στον ΓΣ Λάρισας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Α1 με την Ολυμπιάδα Πατρών, τον Ηλυσιακό και το Μαρούσι. Ο Βαβάτσικος ξεκίνησε την καριέρα στον Περσέα Λάρισας, ενώ έχει αγωνιστεί στην Α2 με τις φανέλες των Νήαρ Ηστ και Εθνικού Πειραιώς.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Ερμής Αγιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο με τον Γιάννη Βαβάτσικο. Ο Λαρισαίος παίκτης που πέρισυ αγωνίστηκε στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας έρχεται για να ολοκληρώσει το ρόστερ της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες».

Η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει οριστεί για τις 16 Αυγούστου.

http://www.infobasket.gr/%cf%80%cf%81%cf%8...-%ce%bf-%ce%b5/
kaneKorso
ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ 2016-2017

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
Προπονητής: Γρηγόρης Γιασσάρης
Βοηθός προπονητή: Αλάξης Ζέστας

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ
Νέστορας Κόμματος
Στέλιος Γούλας
Νάσος Περρωτής
Άκης Χαλκιάς
Θάνος Γκανέστας
Χρήστος Μηλιώνης

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ
Λεωνίδας Τριανταφύλλου από Τιτάνες Παλαμά
Νάσος Αγαπίου από Κεραυνό Λάρισας
Θανάσης Φαρμάκης από Κεραυνό Λάρισας
Βασίλης Φαρμάκης από Κεραυνό Λαρισας
Στέργιος Τσαμπαλής από Γ.Σ. Λάρισας
Δημήτρης Νταλός από Γ.Σ. Λάρισας
Γιάννης Βαβάτσικος από Γ.Σ. Λάρισας

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ
Παναγιώτης Δαουλάρης
Στέλιος Καμελτζάκης
Θοδωρής Καμπούρης
Άρης Αργυρούλης
Budget
Συγχαρητήρια σε όσες ομάδες με τις κινήσεις τους τη φετινή χρονια δείχνουν να υπολογίζουν σε νέα παιδιά. Δείγμα της οικονομικής ωριμότητας των συλλόγων αφού είδαν πως τα τελευταία χρονια οι εποχές ειναι αρκετά δύσκολες στο να δίνεις χρηματα για παίχτες. Ίσως μέσα απο το ερασιτεχνικό ύφος καποιων ομάδων παραδείγματιστουν και άλλοι σύλλογοι και ξεκαθαρίζουν πλέον απο την αρχή ότι δεν υπάρχουν χρηματα. Ειναι ένας τρόπος να ανακάμψει το άθλημα γενικότερα σε όλες τις κατηγορίες.
Vas
Με όλες αυτές τις ανακαταταξεις, έχουμε κάποια εικόνα ποιες ομάδες θα παίζουν στην Β Εθνική Νότου? (τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα!!)
o kakos
QUOTE (Vas @ Aug 19 2016, 22:20 ) *
Με όλες αυτές τις ανακαταταξεις, έχουμε κάποια εικόνα ποιες ομάδες θα παίζουν στην Β Εθνική Νότου? (τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα!!)

λογικα η τελευταια αλλαγηθα είναι η αγια παρασκευη στην β και ο ιωνικος στην α2
fedia
Την απόκτηση του Έκτορα Οικονομόπουλου και Φίλιππου Μοσχοβίτη επισημοποίησε η ΑΕΝΚ, προκειμένου να δυναμώσει την περιφερειακή της γραμμή, εν όψει του νέου πρωταθλήματος στη Β΄ εθνική κατηγορία.
O Έκτορας Οικονομόπουλος, πέρυσι φόρεσε τα χρώματα της Νίκης Αμαρουσίου, δίνοντας εξαιρετικές λύσεις στη ομάδα του Γιώργου Κωλέτση και ακολούθως στον Νίκο Χρυσόγελο με το σκοράρισμά του και με το αμυντικό του παιχνίδι.
Ενώ, ο Φίλιππος Μοσχοβίτης, θα αποτελέσει ξανά μέρος της ΑΕΝΚ, έχοντας αγωνιστεί ξανά με τα “κόκκινα” στην Α2, τη σεζόν 2012-2013 και πανηγυρίζοντας την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

ebasket.gr



Παιδια υπαρχει καποια εικονα βασει των μεταγραφων και των περσινων πορειων για τη χρονια που ερχεται?
Ποιοι θα μπορουσανε να πανε για ανοδο?
Νωρις βεβαια αλλα καποια εικονα για τους γνωστες θα υπαρχει...
PetranG3
http://ionikosbc.gr/index.php/news/612-try...ketball-academy

"Ο Ιωνικός Νίκαιας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές προπονήσεις (TRY OUT) για όσους αθλητές επιθυμούν να δοκιμαστούν για το Παιδικό και το Εφηβικό τμήμα του συλλόγου, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο Καραμπίνη.
1999-2000 : Δευτέρα - Παρασκευή 17:00-18:30
2001-2002 : Δευτέρα - Παρασκευή 15:30-17:00

Πληροφορίες: Αντώνης Χατζηκυριάκος - 6947 209 911"
fedia
Κάτοικος Κηφισιάς θα είναι για νέα σεζόν ο Κώστας Κεφάλας, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΑΕΝΚ και θα αγωνιστεί ως δανεικός από το Δούκα.
Ο 21χρονος γκαρντ, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των βορείων προαστίων με το σκοράρισμά του όπως έκανε και πέρυσι φορώντας τα χρώματα του Φιλαθλητικού.
Έτσι, ο πολλά υποσχόμενος νεαρός με καταγωγή από την Κω, θα βρεθεί ξανά συμπαίκτης με τον Έκτορα Οικονομόπουλο, αφού έχουν συνεργαστεί και πάλι στο Δούκα, στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας.


ebasket.gr
basketikos
http://www.superbasket.gr/klini-ston-ioniko-o-tzougkarakis/

"Ο Ιωνικός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, έχοντας στραμμένο το βλέμμα και σε όσα διαδραματίζονται αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν.

Παρ΄όλα αυτά, στη Νίκαια θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν με παίκτες που διαθέτουν εμπειρία και παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Ένας εξ αυτών είναι και ο Σάββας Τζουγκαράκης, ο οποίος την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αρκαδικού και ενίσχυσε την ομάδα της Τρίπολης στην πρώτη σεζόν της στην μεγάλη κατηγορία.

Τις τελευταίες μέρες ο έμπειρος σέντερ πραγματοποιεί προπονήσεις στο κλειστό του Πλάτωνα και σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή του στον Ιωνικό αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες, σε μια κίνηση που αναμένεται να ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα κάτω από τα καλάθια."
tasos
Κάτοικοι Ριζούπολης Μπασδέκης και Πανταζής

http://planetapollon.gr/?p=29708

http://planetapollon.gr/?p=29703
kaneKorso
Εξετάζει Γκέρο ο Ερμής Αγιάς

Μια ακόμα μεταγραφή είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει ο Ερμής Αγιάς ο οποίος θέλει να «γεμίσει» την ρακέτα του με τον Βαγγέλη Γκέρο (2.06), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στους Τιτάνες Παλαμά, ενώ πλέον κατοικεί μόνιμα στην Λάρισα.

Ο 35χρονος δυναμικός σέντερ προπονείται το τελευταίο διάστημα με την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη, και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί. Ο Γκέρος ξεκίνησε την καριέρα του από τoν Περσέα Λάρισας και στην συνέχεια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Άλιμο (Α2), στο Λαύριο (Α2), την Mataro (EBA SPAIN), στο Κόροιβο (Α2 και Β΄ Εθνική με άνοδο στην Α2 όπου και ανακηρύχθηκε 3ος σκόρερ της κατηγορίας ), το Αιγάλεω (Α2), τον Πιερικό (Β΄ Εθνική με άνοδο στην Α2), την Ένωση Ιλίου (Β΄ Εθνική), την ΜΕΝΤ (Α2) και στο Παγκράτι (Α2).

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=15
basketikos
http://www.ionikosbc.gr/index.php/news/618...kes-ston-ioniko

-----------
Την προσεκτική και ουσιαστική ενίσχυση του φετινού του ρόστερ συνεχίζει ο Ιωνικός Νικαίας Barista Brothers με την προσθήκη ακόμα δύο παικτών με παραστάσεις μάλιστα από την Α2. Πιο συγκεκριμένα και παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ιωνικού, κ. Α. Αριστειδόπουλου, υπέγραψαν στην Ομάδα της Νίκαιας οι:

• Παναγιωταράς Σπύρος (1.82, 23 ετών) ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2 με το Παγκράτι.

• Περσίδης Νίκος (1.96, 21 ετών) ο οποίος αγωνιζόταν επίσης στην Α2 με το Παγκράτι την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, οι προπονήσεις στο στρατόπεδο των Νικαιωτών συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό με το αυτί και στη συνεδρίαση σχετικά με τις ανακατατάξεις στην Α1 και την Α2.

Μέχρι στιγμής, η Ομάδα δουλεύει αδιάλειπτα και στο αμιγώς αγωνιστικό – προπονητικό σκέλος, σήμερα, Τετάρτη, στις 17.00, στον Πλάτωνα, θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Τρίτωνα (ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής) λίγες μέρες μετά το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι στον Άγιο Δημήτριο απέναντι στον τοπικό Κρόνο.
gspara
QUOTE (basketikos @ Sep 7 2016, 10:28 ) *
• Παναγιωταράς Σπύρος (1.82, 23 ετών) ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2 με το Παγκράτι.

• Περσίδης Νίκος (1.96, 21 ετών) ο οποίος αγωνιζόταν επίσης στην Α2 με το Παγκράτι την περσινή σεζόν.

Καλες κινησεις για τον Ιωνικο που επενδυει σε νεα και ταλαντουχα παιδια,τα οποια αναζητουν καθιερωση και χρονο συμμετοχης.
Στο '1' λογικα πλεον εχει κλεισει με Καπινιαρη-Παναγιωταρα και τον εμπειρο και ποιοτικο Παντσιο πασπαρτου στις 2 θεσεις των γκαρντ.
o kakos
QUOTE (basketikos @ Sep 7 2016, 07:28 ) *
http://www.ionikosbc.gr/index.php/news/618...kes-ston-ioniko

-----------
Την προσεκτική και ουσιαστική ενίσχυση του φετινού του ρόστερ συνεχίζει ο Ιωνικός Νικαίας Barista Brothers με την προσθήκη ακόμα δύο παικτών με παραστάσεις μάλιστα από την Α2. Πιο συγκεκριμένα και παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ιωνικού, κ. Α. Αριστειδόπουλου, υπέγραψαν στην Ομάδα της Νίκαιας οι:

• Παναγιωταράς Σπύρος (1.82, 23 ετών) ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2 με το Παγκράτι.

• Περσίδης Νίκος (1.96, 21 ετών) ο οποίος αγωνιζόταν επίσης στην Α2 με το Παγκράτι την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, οι προπονήσεις στο στρατόπεδο των Νικαιωτών συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό με το αυτί και στη συνεδρίαση σχετικά με τις ανακατατάξεις στην Α1 και την Α2.

Μέχρι στιγμής, η Ομάδα δουλεύει αδιάλειπτα και στο αμιγώς αγωνιστικό – προπονητικό σκέλος, σήμερα, Τετάρτη, στις 17.00, στον Πλάτωνα, θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Τρίτωνα (ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής) λίγες μέρες μετά το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι στον Άγιο Δημήτριο απέναντι στον τοπικό Κρόνο.

τελικα θα θελει ο ιωνικος να ανεβει α2 λογω κενης θεσης στην α2 η θα μεινει β?
gratipa1929
QUOTE (o kakos @ Sep 7 2016, 14:55 ) *
τελικα θα θελει ο ιωνικος να ανεβει α2 λογω κενης θεσης στην α2 η θα μεινει β?

Ξέρω ότι θέλει να ανέβει αν αδειάσει θέση.
o kakos
QUOTE (gratipa1929 @ Sep 7 2016, 12:27 ) *
Ξέρω ότι θέλει να ανέβει αν αδειάσει θέση.

το αν δεν υπαρχει πια,μια ομαδα τωρα που είναι στην α2 από τις 6 θα παει α1 οποτε μια θεση κενη από α2 και κατω
margiou3
QUOTE(o kakos @ Sep 7 2016, 14:31 ) *
το αν δεν υπαρχει πια,μια ομαδα τωρα που είναι στην α2 από τις 6 θα παει α1 οποτε μια θεση κενη από α2 και κατω



Ο Ιωνικός περιμένει με -σχεδόν ολοκληρωμένο ρόστερ- να αγωνιστεί στην Α2 εφόσον κληθεί.

Έτσι όπως ειναι τα πράγματα τώρα, το ποια ομάδα θα ανέβει Α1 δεν μας αφορά. Πρέπει να αποσυρθεί ακόμα μία από την Α2. Ίσως το Παγκράτι. Περιμένουμε...

Κατά τα άλλα στο φιλικό με τον Τρίτωνα ο Ιωνικός επικράτησε με σκορ 99 - 70
fedia


Επίσημα ο Αλέκος Πέτρουλας στον Πανελευσινιακό

Μία ακόμη προσθήκη, αυτή τη φορά κάτω από το καλάθι, στο ρόστερ του Πανελευσινιακού με την απόκτηση του έμπειρου center Αλέκου Πέτρουλα.

Μετά από μία αξιοσημείωτη καριέρα σε ομάδες όπως Έσπερος Καλλιθέας, Ηλυσιακός, Μακεδονικός, Πανελλήνιος, Ψυχικό, Αετός και Περιστέρι, ο Αλέκος Πέτρουλας έρχεται να δώσει πολύτιμες λύσεις σε επίθεση και άμυνα. Παράλληλα με την εμπειρία του και με τις παραστάσεις που έχει από τις κορυφαίες κατηγορίες και ειδικά την Α1 & την Α2 καλείται να μεταδώσει στους νεαρούς παίκτες του Πανελευσινιακού μπασκετική γνώση.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού καλωσορίζει τον Αλέκο Πέτρουλα στην ομάδα και είναι σίγουρη ότι η δύναμη, το πάθος και η εμπειρία του θα είναι καταλύτης για την επιτυχία.

panelefsiniakosbc.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.