Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2009-10 Predictions
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Pages: 1, 2
Basketikoc
QUOTE(Air and King @ Feb 10 2010, 15:02 ) *
Οι Ομαδες εφτασαν τα 50+ παιχνιδια και ο δρομος για το ΜVP συνεχιζεται με καποιες αλλαγες για μενα στο Τοπ-5 αυτη την χρονικη περιοδο:

1.ΛεΜπρον
2.Κομπι
3.Ντουραντ(Οριακα δεν τον εβαλα στο #2)

4.Ντερον Γουιλιαμς(η ομαδα του ειναι φορμαρισμενη ανεβηκε στο #3 της Δυσης απο εκει που ηταν και καμια στιγμη εκτος 8αδας και αυτος ειναι ο ηγετης)
5.Ντουαιτ Χαουαρντ


Ο Κομπι εχει πλεονεκτημα επειδη ειναι ο Κομπι..αλλα ο Ντουραντ κανει μεγαλη χρονια.
Μου φαινεται πως σε λιγα χρονια ,οταν αποσυρθει ο Κομπι το μεγαλο VS στο ΝΒΑ θα ειναι το Λεμπρον-Ντουραντ.
Air and King
QUOTE(Basketikoc @ Feb 10 2010, 21:44 ) *
Ο Κομπι εχει πλεονεκτημα επειδη ειναι ο Κομπι..αλλα ο Ντουραντ κανει μεγαλη χρονια.
Μου φαινεται πως σε λιγα χρονια ,οταν αποσυρθει ο Κομπι το μεγαλο VS στο ΝΒΑ θα ειναι το Λεμπρον-Ντουραντ.


O Nτουραντ ειναι απο τους καλυτερους 21χρονους Ολων Των Εποχων αλλα και παλι στα 21 του ο ΛεΜπρον ειχε Μεσους Ορους 31/7/6 και ηρθε Δευτερος στο MVP πισω απο τον Νας(που για πολλους επρεπε ο Bron-Bron να ειχε παρει το βραβειο και τοτε αλλα μετρησε στην αναδειξη του Νας η απουσια του Αμαρε για την Σεζον 2005-2006).......

Ο ΛεΜπρον αυτη την στιγμη αγωνιζεται στα 25 του μολις χρονια σε G.O.A.T Level οπως και ο Τζορνταν και ο Τσαμπερλαιν σε αυτες τις ηλικιες......Δεν ξερω αν ο Ντουραντ θα φτασει σε αυτο το επιπεδο(στο παρκε θα φανουν ολα)!Σαν "καθαρος" σκορερ θα αφησει εποχη αλλα την πληρωτητα του ΛεΜπρον η και του Τζορνταν(που στα 26 του ειχε ρεκορ καριερας στις ασσιστ με 8 μεσο ορο) δεν ξερω αν θα φτασει!

Απο το Τεξας στο Κολλεγιο του εδωσαν το παρατσουκλι "Iceman 2" και στο Σιατλ/Οκλαχομα το "Baby Ice" λογω της ομοιοτητας που εχει με τον Γκερβιν......

Με βαση το λιγο που εχουμε δει οι Αμερικανοι που συνηθιζουν να κανουν προβλεψεις λενε οτι μπορει να γινει παιχτης Τοπ-15 η ακομα και Τοπ-10 στην Ιστορια που σημαινει οτι εχει τα φοντα να ξεπερασει αρκετους απο το Παρελθον!

Απο τον Κομπι στην αντιστοιχη ηλικια ειναι ελαφρως καλυτερος στα 21 του!Απο τον ΛεΜπρον και τον Τζορνταν(παρολο που στα 21 του ηταν Ρουκι) οχι!Δεν μπορουμε να κρινουμε αργοτερα!Τουλαχιστον εγω παω με βαση τις ηλικιες του καθενος!
Air and King
Ο Ντουραντ εχει φοβερο σουτ με βαση οτι ειναι 21 χρονων και σαφως πολυ καλυτερο απο Τζορνταν και ΛεΜπρον στα 21 τους και αυτοι....

Απο την αλλη ο Τζορνταν και ο ΛεΜπρον δεν ειχαν καλο σουτ στα 21 τους!Ο Τζορνταν εκανε αιρμπολ απο μεση αποσταση ενω για τριποντο ουτε λογος ενω ο ΛεΜπρον ηταν λιγο καλυτερος στα 21 απο τον MJ στο σουτ αλλα και αυτος εριχνε αρκετα τουβλα!Η διαφορα ομως ειναι οτι και οι 2 στα 21 ηταν/ειναι καλυτεροι πασερ και οι 2 ειχαν/εχουν πολυ ανωτερα αθλητικα προσοντα και οι 2 ειχαν/εχουν μια διεισδυση με ταχυτητα φωτος και δεν σταματουσαν με τιποτα και ηταν καλυτεροι αμυντικοι!
Ολα αυτα οσο αφορα τις ηλικιες των 21!

Υ.Γ.Τον Ματζικ δεν τον βαζω στην εξισωση(και ας εκανε το μεγαλο 6ο Τελικο το 80) γιατι δεν ηταν τοσο καλος σκορερ,ηταν ομως απιστευτος πασερ και επαιζε σε ομαδα πρωταθλητισμου απο την Ρουκι του κιολας Χρονια ενω οι αλλοι 3 σε μετριες ομαδες που τις ανεβαζουν οι ιδιοι.......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.