Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (1) Boston Celtics vs (8) Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
SteveNashidis
(1) Boston Celtics [53-29] vs (8) Chicago Bulls [41-41]




Playoffικό Status: Boston Celtics
Ποιός θα το έλεγε ότι η Βοστώνη θα τερμάτιζε πρώτη στην Ανατολή. Αυτό βέβαια δεν έγινε τυχαία, αλλά με αθόρυβη, μεθοδική δουλειά, με οργανωτή τον Stevens που παίρνει τα εύσημα. Η Βοστώνη από όλες τις ομάδες της Ανατολής πληροί τα περισσότερα κριτήρια του όρου "ομάδα" και βαδίζει σταθερά προς την εδραίωση της κυριαρχίας της, στην δύση του Λεμπρόν.
Όλοι όμως γνώριζαν ότι ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης, αν θέλουν να κοιτάξουν το τρόπαιο στα μάτια, πρέπει να νικήσουν τους Cavs στους τελικούς της Ανατολής και είναι αποφασισμένοι ότι θα το κάνουν, με βάση τις δηλώσεις τους.
Μένει να δούμε πόσο θα τους επηρεάσει η αλλαγή του ρόλου τους ως φαβορί πλέον και αν ο πλουραλισμός της επίθεσης τους θα συνεχίσει με την ίδια παραγωγικότητα και στα playoffs.
O πάγκος του Stevens είναι ένα απρόβλεπτο οπλοστάσιο για κάθε προπονητή. Μπορεί να δοκιμάσει αρκετά σχήματα ανάλογα τις ανάγκες των παιχνιδιών σε αντίθεση με το Σικάγο.
Ως πρώτοι πιστεύω ότι έτυχαν στον δυσκολότερο αντίπαλο, από τους υπόλοιπους 4 της Ανατολής, που έχουν πλεονέκτημα έδρας.


Ο Σταρίστας: Ιsaiah Thomas

NAI, o σταρ της ομάδας είναι ξεκάθαρα ο 60oς παίκτης του draft του 2011 που πήρε ο Danny δίνοντας ένα σακί πατάτες που δεν ριζώνουν στην έρημο.
Έχει όλα τα φώτα πάνω του και με τις εμφανίσεις του διεκδικεί μέχρι και το βραβείο καλύτερου παίκτη της κανονικής περιόδου.
Αυτό εν δυνάμει μπορεί να προκαλέσει με τη σειρά του ένα θετικό και ένα αρνητικό. Το θετικό είναι ότι η υπόλοιπη ομάδα απελευθερώνεται από το βάρος της πίεσης της post-season αλλά από την άλλη προκαλεί ερωτηματικά για το αγωνιστικό mentality του ΙΤ, κάτι που αρνητικά διαπιστώσαμε πέρσι στα κλειστά παιχνίδια. Θα πάρει φέτος κάποιο νικητήριο σουτ ο ΙΤ;


Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου : Al Horford! Ιδανικός Προορισμός: Ιρλανδική παμπ της Ατλάντα
Μοιάζει παλαίμαχος από τα 23 του, με βάση το στυλ παιχνιδιού του. Έφυγε από την Ατλάντα γιατί ο Schroder θα έτρεχε την ομάδα περισσότερο αλλά του έτυχε ο Thomas. Πλέον θα χρειαστεί να παίξει τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, αυξάνοντας κατά πολύ τις συνηθισμένες εργατοώρες του. Θα ήθελε να πιεί κάτι για να χαλαρώσει, με τους παλιούς γνώριμους του στην Ατλάντα.

Ο ανεξπέκτος: Kelly Olynyk
Ο Κelly ταιριάζει ιδανικά στον ρόλο του ανεξπέκτου γιατί :
  • Η φυσιογνωμία του είναι βγαλμένη από την δεκαετία του 80'.
  • Έχει το τρίποντο κάτι που σημαίνει ότι ως 5άρι θα μπορέσει να ξεκολλήσει την υπόλοιπη ομάδα.
  • Το έχει κερδίσει 1 φορά φέτος.
  • Θα αφήσει τα μαλλιά του λυτά.


!!!Mismatch alert!!!
Ο ορισμός του mismatch είναι ο Robin_o_Lopez κάτι που περιμένω να εκμεταλλευτεί πλήρως ο Τhomas. Δεν πρόκειται να τον προλάβει στα πόδια, ούτε να τον κόψει στο drive.
Και αν τον βγάλει έξω ρε Voya o προπονητής του; Τότε η ρακέτα είναι ελεύθερη στις ορέξεις των ψηλών της Βοστώνης. Η ανταλλαγή του Taj, βόηθησε το Σικάγο δεν βοήθησε. Δεν υπάρχει άλλος λέμε...


Playoffικό Status: Chicago Bulls
Για το Σικάγο η μάχη των κρίσιμων αγώνων ξεκίνησε 2 μήνες νωρίτερα όταν άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι χάνουν σιγά σιγά το τρένο των playoffs και είπαν να αφήσουν τις διαμάχες μεταξύ τους και να σοβαρευτούν. To rotation τους είναι πολύ μικρό και οι χρόνοι συμμετοχής της βασικής πεντάδας, θα μεγαλώσουν στην post-season.
O Jimmαρος θα έρθει να παίξει σε μια έδρα, της οποίας οι οπαδοί περίμεναν να τον δουν να αγωνίζεται με τα πράσινα χρώματα. Οι Ρόντο και Wade έχουν διαρκώς το μυαλό τους εκτός του Σικάγο. Ο δεύτερος έκανε το απαραίτητο rest για να είναι φρέσκος στα offs. Οι υπόλοιποι παίκτες με εξαίρεση τον Μίροτιτς που δείχνει σοβαρός σε closed games , δεν έχουν εμπειρία από τις "ειδικές καταστάσεις" που δημιουργούνται μετά το πέρας της RS. Σαν να λέμε 3 και ο κούκος...

Ο Σταρίστας: Jimmy Butler

Ξεκάθαρα τα πράγματα και για αυτήν την ομάδα. Ο Butler τα κάνει όλα και συμφέρει. Θα παίξει άμυνες, θα βάλει σουτ, θα οργανώσει το παιχνίδι, θα βρει τα mismatch, θα βάλει πλυντήριο, θα μαγειρέψει, θα κάνει μεταγραφές, θα.. , θα ..., θα...

Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου! : Dwyane Wade. Ιδανικός Προορισμός: To πατρικό του σπίτι στο Σικάγο.
Κανονικά έπρεπε να ήταν με πυτζάμες, πίτσα και μπύρα βλέποντας από την τηλεόραση Survivor την αγαπημένη του ομάδα, το Μιάμι , να παίζει στα playoffs.
Όμως η παλιοζωή τα φέρνει έτσι, που το Σικάγο πέταξε έξω τους νότιους φίλους του και αφού ξεκουράστηκε για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, είναι παρών για άλλη μια φορά.

Ο ανεξπέκτος: Anthony Morrow
Στο scouting report της Βοστώνης, πιστεύω ότι η αναφορά στο ονομά του, είναι το πολύ 2 ή 3 γραμμές. Είναι ικανός να μπει μέσα και να βρει ρυθμό από τα εύστοχα σουτ και τους κενούς χώρους που θα δημιουργούν οι υπόλοιποι. Θα θυμηθεί τα παλιά άραγε για να γίνει ανεξπέκτος ή πάλι θα το σηκώσει το βραβείο ο Μίrotic (πολυνίκης του θεσμού) ;


!!!Mismatch alert!!!
Ψηλούς δεν έχει το Σικάγο αλλά έχει ψηλά guard και όλα αυτά που θα στοχεύσουν λέτε; Μα φυσικά στο 1.75 του Thomas.
Wade,Rondo,Butler, MCW, Grant,Valentine, Zipser και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος, αυτήν την στιγμή δουλεύουν ενταντικά στο γυμναστήριο post moves μέχρι τελικής πτώσης. Αφού είναι τόσο άσουτοι οι περισσότεροι από αυτούς ας δοκιμάσουν κάτι άλλο. shot.gif


Overview
Κλειστά παιχνίδια με πολλές παρατάσεις. Δύσκολο 4-3 υπέρ της Βοστώνης.

Τιps μόνο για τoυς αναγνώστες του basketforum: Άχαστο το 4ο game της σειράς για το Σικάγο, καθώς υπάρχει ένα ρεκόρ με 20 συνεχόμενες νίκες, όταν το ΤΝΤ αναλαμβάνει να μεταδώσει τον αγώνα. Δείτε το πριν το κατεβάσουν.....
thalys
Nεκρή η αδερφή του Τόμας σε τροχαίο δυστύχημα. Άγνωστο αν θα παίξει ο ΙΤ αύριο. Ό,τι και ν'αποφασίσει κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα. Το βοστωνέζικο μπασκετικό τουίτερ είναι σε κατάσταση σοκ απ'όταν μαθεύτηκαν τα νέα.
SteveNashidis
QUOTE(thalys @ Apr 16 2017, 03:04 ) *
Nεκρή η αδερφή του Τόμας σε τροχαίο δυστύχημα. Άγνωστο αν θα παίξει ο ΙΤ αύριο. Ό,τι και ν'αποφασίσει κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα. Το βοστωνέζικο μπασκετικό τουίτερ είναι σε κατάσταση σοκ απ'όταν μαθεύτηκαν τα νέα.


Μόλις το πληροφορήθηκα και εγώ. Μιλάμε για τόσο τραγικό συμβάν, όπως το περιγράφουν τα κανάλια από αμερική , που οι αγώνες έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Ξεκάθαρο ότι αλλάζουν και οι ισορροπίες του match-up.
jasonick


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. #playoff_rondo

thalys
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΙΤ σκοπεύει να παίξει. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι.
RipCity
Πιστευω θα βαλει και σαρανταρα.
osfp
Rip
SG3ptshooter


Η πιο υποτιμημένη ρέγκιουλαρ ήταν του Τζήμερου.
SteveNashidis
O Portis ήταν το κρυφό χαρτί του Σικάγο. Τα έβαζε όλα.

Η Βοστώνη δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα όταν βγήκε ο Ρόντο, 4 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι με 5 φάουλ. Έπρεπε να πιέσει λίγο παραπάνω τον Grant . Αλλά είπαμε , ήταν συναισθηματική βραδιά για την ομάδα. Τους περιμένω 3-4 ταχύτητες πάνω στο 2ο παιχνίδι.
thalys
Σε κάποια φάση το Σικάγο είχε 40 σουτ και 20 επιθετικά, τα οποία όλα σχεδόν έγιναν 2 πόντοι. Αν δεν καθαρίζεις τα σκουπίδια, τι περιμένεις;
yorgos
Τραγική στα ριμπάουντ η Βοστώνη, αυτά ήταν που κράτησαν το Σικάγο στο παιχνίδι. Κλειδί ο Πόρτις, τρομερή εμφάνιση και μπρος και πίσω, από τον Μπάτλερ νομίζω το περιμέναμε, κάνει εκπληκτική σαιζόν που θάβεται κάτω από τη γενική μετριότητα της ομάδας (αναμενόμενη για μένα, τραγικές κινήσεις στη μεταγραφική). Γενικά νομίζω πάντως οι Μπουλς κατέληξαν πιο κάτω απ' ό,τι αξίζουν και οι Σέλτικς πιο πάνω, δεν είναι ζευγάρι 1-8 αυτό, πιο πολύ για 3-6 κάνει. Οι Σέλτικς δίνουν την εντύπωση όλη τη σαιζόν πως ξεπερνούν το ταβάνι τους, αγκομαχώντας να αποδείξουν ότι είναι τοπ ομάδα, για μένα δεν είναι, παρότι έχουν τοπ προπονητή.

Δεν περίμενα να νικήσουν οι Μπουλς, πίστευα ότι θα το έπαιρναν οι Σέλτικς και μάλιστα με καλό Τόμας δε θεωρούσα πως θα επηρεαστεί. Πλέον η σειρά έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Με τέτοιες επιδόσεις στα ριμπάουντ οι Σέλτικς δεν έχουν τύχη, αλλά δε θα είναι και κάθε μέρα του Αη Γιαννιού για τους Μπουλς. Το μόνο που μπορώ να προβλέψω είναι ότι θα έχουμε μίνιμουμ 6 ματς κι ότι όποια κι αν περάσει και βρει μπροστά της eventually τους Καβς θα αποκλειστεί με μάξιμουμ 2 νίκες. Δεν πείθει καμία από τις δύο.
SteveNashidis
Oι Celtics έχουν έναν χειρότερο Βαγγέλη Ιωάννου στον σχολιασμό. laugh.gif
thalys
Κάτω τα χέρια από τον Τόμυ! Όχι τίποτα άλλο, η εναλλακτική είναι ο white mamba που δεν το πολυέχει (και πού ν'αφήνει το μελανούρι που'χει δίπλα του στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου, μια χαρά έχει βολευτεί).
SteveNashidis
QUOTE(thalys @ Apr 18 2017, 04:08 ) *
Κάτω τα χέρια από τον Τόμυ! Όχι τίποτα άλλο, η εναλλακτική είναι ο white mamba που δεν το πολυέχει (και πού ν'αφήνει το μελανούρι που'χει δίπλα του στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου, μια χαρά έχει βολευτεί).


Xαχαχα. Ναι τους πέτυχα στο αγωνιστικό ρεπορτάζ και όντως δεν το πολυέχει με τα αστεία και τις αναλύσεις. Αλλά στο 1ο ματς είχε φαγωθεί με τα εύκολα φάουλ που σφύριζαν σε κάθε επαφή . Μόνο από τη πλευρά του Σικάγο όμως smiley.gif
thalys
Αγώνας Σέλτικς δίχως τον Τόμυ να γκρινιάζει για τα φάουλ είναι Πάσχα δίχως αρνί. Η διαφορά με τον Βαγγέλα τον Ιωάννου είναι ότι ξέρει μπάσκετ και όταν θέλει είναι απόλαυση να τον ακούς.
T.W.Is.M.
QUOTE(yorgos @ Apr 17 2017, 18:45 ) *
Το μόνο που μπορώ να προβλέψω είναι ότι θα έχουμε μίνιμουμ 6 ματς κι ότι όποια κι αν περάσει και βρει μπροστά της eventually τους Καβς θα αποκλειστεί με μάξιμουμ 2 νίκες. Δεν πείθει καμία από τις δύο.


Οι Καβς, αν θεωρησουμε δεδομενο οτι θα φτασουν ως εκει, ειναι ενα γυρο μετα. Μεχρι τοτε οποιος και να περασει, μπορει να πεσει σε τοιχο...
Αν και αιωνιος αντιπαλος και παρολο που οι Μπουλς μου ειναι συμπαθης ομαδα, ελπιζω να περασουν οι Σελτικς. Για τον Isaiah και μονο...
thalys
Μία καρέκλα κάνει καλύτερα μποξ άουτ από τους Σέλτικς σε αυτήν την σειρά.

Ολυνυκ εξαφανίζολ. Και στην άλλη σειρά ακόμα και στην κακή του μέρα ο Αντετοκούμπο κάνει όργια #υπερβολη. Ντάνυ δεν ξεχνώ ότι δεν πήραμε τον παιχταρα για το καναδικό παλτό.

Αν η Βοστώνη κόψει τα ηλίθια λάθη και εμφανιστεί στο γήπεδο ο Χορφορντ, το έχει το παιχνίδι. Σμαρτ και Κρόφορντ οι μόνοι που παλεύουν. Ο ΙΤ συγχωρείται.
Manimal
H εικόνα των Celtics τρομάζει. Τείνουν να αποδειχθούν σε mega φούσκα. Τα ερωτηματικά και τα διλήμματα πολλά, που θα τεθούν στο τέλος, αν και εφόσον ολοκληρωθεί η διαφαινόμενη παταγώδης αποτυχία τους.
thalys
Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση Ντάνυ διώξε τους όλους, απόλυσε τον Στήβενς και μετά παραιτήσου. Σε μερικές ώρες θα ηρεμήσω. Δυο σφαλιάρες σε μια μέρα πάνε πολύ.
T.W.Is.M.
Νομιζω οτι οι Σελτικς θα παρουν το τριτο ματς μεσα στο Σικαγο και θα εξετασουμε τη σειρα σε νεα βαση.
Zephyr
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 19 2017, 00:42 ) *
Αν και αιωνιος αντιπαλος και παρολο που οι Μπουλς μου ειναι συμπαθης ομαδα, ελπιζω να περασουν οι Σελτικς. Για τον Isaiah και μονο...


Πραγματικά είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που θα υποστηρίζω σε σειρά Playoff τους Σέλτικς! Άσχετα από το τραγικό συμβάν που αφορά τον Isaiah (και ο τύπος είναι ψυχάρα, άπειρο respect) φέτος έβγαλαν εικόνα ομάδας που παίζει και ωραίο μπάσκετ και κερδίζει και αυτό δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με αυτό που παρουσιάζουν τώρα.
thalys
Ρόντο έξω για αδιευκρίνιστο διάστημα με κάταγμα στο δάχτυλο. O IT μάλλον θα παίξει απόψε.
Manimal
QUOTE (thalys @ Apr 21 2017, 18:15 ) *
Ρόντο έξω για αδιευκρίνιστο διάστημα με κάταγμα στο δάχτυλο. O IT μάλλον θα παίξει απόψε.


Δεν φανταζόμουν να το γράψω για τον Ρόντο των τελευταίων ετών, αλλά στην σειρά είναι κομβικότατος και ίσως ο πολυτιμότερος στο game2, μέχρι στο σημείο να αναγκάσει τον Stevens να ρίξει πάνω του και τον Crowder. Αυτή η απουσία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια καθώς πέρα από το rotation που σφίγγει, επηρεάζει την ισορροπία που βρήκαν επιτέλους οι Bulls. Ο Grant στο game1 πήγε καλά, ενώ στο game2 έπαιξε μόλις 6λεπτά και ήταν πολύ αρνητικός. Ο MCW έπαιξε στα δύο παιχνίδια 4λεπτά. Περιμένω τον Wade σε ρόλο οργανωτή για αρκετή ώρα. Όπως και να έχει δίνεται τεράστια ευκαιρία στους Celtics να αλλάξουν την ροή της σειράς.
NikosLaz
QUOTE (thalys @ Apr 21 2017, 18:15 ) *
Ρόντο έξω για αδιευκρίνιστο διάστημα με κάταγμα στο δάχτυλο. O IT μάλλον θα παίξει απόψε.

κουβά βλέπω,αχ και πιάσαμε την νταρου και την εφες χαχα
έπεται ωραίο ματς πάντως
Manimal
Θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση σε 7-10 ημέρες. Δηλ. σίγουρα off στα επόμενα τρία. Ο Stevens απαντάει με αλλαγή του Amir με Green. Αφού ριμπάουντ δεν παίρνουν ούτε με αίτηση τουλάχιστον θέλει να τρέξει την ομάδα.
Manimal
Έπειτα από το αρχικό μούδιασμα (εμφανής η απουσία Ρόντο στην δημιουργία) καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Επιθετικά το παιχνίδι των Bulls στηρίζεται στον Wade. O Butler βρίσκεται σε άλλο γήπεδο, ενώ και η ανάπτυξη δεν είναι και ιδιαίτερα ορθολογική μην στοχεύοντας όσο θα έπρεπε στα miss match που βγαίνουν στον Thomas. Προς το τέλος του ημιχρόνου μπήκε και στη εξίσωση και ο MCW διαβάζοντας σωστά το παιχνίδι. Για τους Celtics παραμένει άλυτο το διαχρονικό πρόβλημα των ριμπς και είναι και ο κυριότερος παράγοντας που δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν την διαφορά των 20 πόντων. Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ο IT στην άμυνα. Σε αυτά προστίθεται και το γεγονός ότι πέρα από την άμυνα είναι και πολύ κακός στην επίθεση. Σε γενικές γραμμές οι Celtics κυκλοφόρησαν την μπάλα ωραία στην πρώτη περίοδο, βγάλανε και την extra πάσα (14ασσιστ σύνολο, εκ των οποίων 11 στην πρώτη περίοδο), έβαλαν και τα ελεύθερα και τα σκοτωμένα (στην πρώτη περίοδο είχαν 5/8 τρίποντα, αν δεν κάνω λάθος), κάνανε και 4 κλεψίματα και κάπως έτσι πήραν την διαφορά. Όταν όμως επήλθε ισορροπία στην στατιστική των σουτ μαζί με όλα τα άλλα χάσανε και την διαφορά.
Αν μπει στο παιχνίδι ο Μπάτλερ, πιστεύω πολύ δύσκολα οι Celtics θα καταφέρουν με τις υπάρχουσες συνθήκες, να πάρουν το ματς.
yorgos
Mε τέτοιο Μπάτλερ δεν πας πουθενά. Ο άνθρωπος δε βλέπεται σήμερα. Λείπει πολύ ο Ρόντο σήμερα... Τα χάσαμε τα λεφτά μας πατριώτες...
RipCity
He's alive!
NikosLaz
Όταν περνάει ο ολυνικ και σου βάζει καλάθι έτσι δεν κερδίζεις κανέναν. Φελισιο..άμυνα με τα μάτια.
SteveNashidis
Να αποκτήσει και λίγο νόημα η σειρά.
yorgos
QUOTE(Voyager @ Apr 22 2017, 04:04 ) *
Να αποκτήσει και λίγο νόημα η σειρά.

Ε όχι και να χάσουμε τα λεφτά μας για να βρει νόημα η σειρά...
SteveNashidis
QUOTE(yorgos @ Apr 22 2017, 04:08 ) *
Ε όχι και να χάσουμε τα λεφτά μας για να βρει νόημα η σειρά...


Και να τα πιάσεις τι να τα κάνεις στη Κούβα; smiley.gif
Manimal
Τα κοψίματα των Horford & Crowder στην άμυνα των Bulls, φέρνει κάτι από μαχαίρι σε βούτυρο. 34ασσίστ . Οι Bulls δε έχουν τόσες ασσιστ όσες βγάζει ο Ρόντο σε ένα ματς & ο Μπάτλερ τραγικότατος.
thalys
Οι Μπουλς διατηρούν το πλεονέκτημα έδρας και παραδοσιακά, άσχετα τι έγινε σήμερα, οι Σέλτικς προβληματίζονται στο Σικάγο.

Το Σικάγο έχει πλεονέκτημα ύψους και θα παίρνει περισσότερα ριμπάουντ από την Βοστώνη υπό κ.σ. Όταν όμως έχεις το μυαλό σου στα μποξ άουτ, το πρόβλημα περιορίζεται. Κ.Ο. για σένα το λέω που αντί να πάρεις το αμυντικό έφαγες και κάρφωμα.

Ο ΙΤ δεν μπορεί να σκοράρει με δύο παίκτες πάνω του. Δεν έχει το ύψος για hero ball και στα πλέυ οφφ δεν παίρνεις εύκολα φάουλ. Αν τον αφήσεις όμως στο ένας μ'έναν θα σε διαλύσει. Οπότε όταν άφησε τα σουτ απελπισίας κι άρχισε να μοιράζει την μπάλα, το Σικάγο έπρεπε να διαλέξει το δηλητήριο του. Επιπλέον ο Μπραντ πήγε στο πικ ν ρολ με Σμαρτ, οπότε ο παίχτης του Σμαρτ έπαψε να κάνει τον λίμπερο και βγήκαν ελεύθερα σουτ.

Τώρα καλά κι ωραία αυτά, αλλά αν δεν κόλλαγαν μερικά τρίποντα ο Γκρην και ο Ροζίερ, το ματς θα'ταν αρκετά πιο κλειστό. Χρειάζεσαι όμως τους απρόσμενους ήρωες. Στα δύο πρώτα παιχνίδια το Σικάγο είχε τους δικούς του, σειρά των Σέλτικς απόψε.

Ο Μπάτλερ είναι ο παιχταράς που'ναι και δεν μπορείς να τον αγνοήσεις δευτερόλεπτο. Μην ξεχνάμε όμως κι ότι η Βοστώνη βάζει πάνω του ΑΒ και Σμαρτ, δεν υπάρχουν πολλοί καλύτεροι περιφερειακοί αμυντικοί.

Δεν καταλαβαίνω τ'αμερικάνικα κολλήματα ώρες ώρες. Ο Σίμμονς απόψε φώναζε γιατί ο Στήβενς άνοιξε το ροτέισον. Στα πλέυ οφφ διαλέγεις 7-8 παίχτες και πεθαίνεις με αυτούς έλεγε. Από πού προκύπτει αυτός ο κανόνας και γιατί πρέπει να τον ακολουθείς πάντα, δεν κατάλαβα.

Πάγκο οι Ζέλλερ, Μπράουν, λίγο χρόνο ο Αμίρ, αργά μπήκε ο Ολύνυκ (αμυντικά έφαγε πόντους, αλλά μπροστά τουλάχιστον βοήθησε). Στάρτερ ο Γκρην, πρώτη αλλαγή ο Ροζίερ, αρκετό χρόνο ο Γερέμπκο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Στήβενς δεν ήταν ευχαριστημένος με την έως τώρα διαχείριση του υλικού του.

Α, ξέχασα δύο πράγματα. Πρώτον, πολύ καλός Χόρφορντ απόψε. Ουσιαστικός σε άμυνα και επίθεση. Από τα λίγα παιχνίδια φέτος που ο ΙΤ δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ. Δεύτερον, μεγάλο ρόλο έπαιξε το ότι οι Σέλτικς περιόρισαν τα λάθη τους, κυρίως λόγω βιασύνης. Γύρισαν την μπάλα, δεν πήραν πολλά σουτ νωρίς, δεν επιχείρησαν πολλές δύσκολες πάσες. Άμα δεν κάνεις λάθη και δεν χαρίζεις εύκολους πόντους στον αντίπαλο, παίζει και να κερδίσεις.
aegeansheed
QUOTE(Manimal @ Apr 22 2017, 03:24 ) *
Για τους Celtics παραμένει άλυτο το διαχρονικό πρόβλημα των ριμπς και είναι και ο κυριότερος παράγοντας που δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν την διαφορά των 20 πόντων.

Βάζουμε και την ομάδα των Bird-McHale-Parish μέσα; Geo82 να ρίξει το σχετικό ρετρό κλιπ αν υπάρχει smile.gif , είναι και Σάββατο σήμερα! Και ο Russ θα είχε να πει κάτι σίγουρα...tongue.gif

QUOTE(Voyager @ Apr 22 2017, 04:14 ) *
Και να τα πιάσεις τι να τα κάνεις στη Κούβα; smiley.gif

Αποκτάς αγοραστική αξία x50-100, που σε κάνει λίγο... άρχοντα!:lol: Δεν ξέρω καν πόσο είναι το ισοδύναμο buck και κουβανέζικου δολλαρίου, αν υπάρχουν ακόμα καν...

QUOTE(thalys @ Apr 22 2017, 04:41 ) *
Ο ΙΤ δεν μπορεί να σκοράρει με δύο παίκτες πάνω του. Δεν έχει το ύψος για hero ball και στα πλέυ οφφ δεν παίρνεις εύκολα φάουλ. Αν τον αφήσεις όμως στο ένας μ'έναν θα σε διαλύσει. Οπότε όταν άφησε τα σουτ απελπισίας κι άρχισε να μοιράζει την μπάλα, το Σικάγο έπρεπε να διαλέξει το δηλητήριο του. Επιπλέον ο Μπραντ πήγε στο πικ ν ρολ με Σμαρτ, οπότε ο παίχτης του Σμαρτ έπαψε να κάνει τον λίμπερο και βγήκαν ελεύθερα σουτ.

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει ο ίδιος ο IT, τόσο καλύτερα θα εκτελείται η επίθεση. Είναι μονόδρομος από εδώ και στο εξής. Όσο πάει στο "1 με 1" το πλεονέκτημα θα το έχει σε κάθε ματς, όπου και να παίζεται αυτό, το Μπούλικο.

QUOTE(thalys @ Apr 22 2017, 04:41 ) *
Δεν καταλαβαίνω τ'αμερικάνικα κολλήματα ώρες ώρες. Ο Σίμμονς απόψε φώναζε γιατί ο Στήβενς άνοιξε το ροτέισον. Στα πλέυ οφφ διαλέγεις 7-8 παίχτες και πεθαίνεις με αυτούς έλεγε. Από πού προκύπτει αυτός ο κανόνας και γιατί πρέπει να τον ακολουθείς πάντα, δεν κατάλαβα.

Πιστεύω ότι οι λόγοι ήταν καθαρά οπαδικοί, δεν νομίζω να έλεγε κάτι highly μπασκετικό εκείνη την ώρα ο Simmons! Εξήγησή μου, όπως ο άλλος δε μπορεί να βλέπει τον κάθε Φελντέην, τον Αγραβάνη, τον Κατσίβελη να παίζει για την ομάδα του σε κρίσιμες στιγμές (έλλειψη εμπιστοσύνης λέγεται), κάπως έτσι θα έχει κι αυτός τον αρνητισμό μου για Ollynyk και Rozier κλπ. Τελείως τυχαία τα παραδείγματα των παραπάνω αθλητών.

geo82
QUOTE (aegeansheed @ Apr 22 2017, 12:31 ) *
Βάζουμε και την ομάδα των Bird-McHale-Parish μέσα; Geo82 να ρίξει το σχετικό ρετρό κλιπ αν υπάρχει smile.gif , είναι και Σάββατο σήμερα! Και ο Russ θα είχε να πει κάτι σίγουρα...tongue.gif


Σόρρυ για την καθυστέρηση, αλλά σήμερα γύρισα από επαρχία και εκεί δεν έχω υπολογιστή. Ποιο ακριβώς ρετρό κλιπ θές; rolleyes.gif

QUOTE (Manimal @ Apr 21 2017, 18:50 ) *
Δεν φανταζόμουν να το γράψω για τον Ρόντο των τελευταίων ετών, αλλά στην σειρά είναι κομβικότατος και ίσως ο πολυτιμότερος στο game2, μέχρι στο σημείο να αναγκάσει τον Stevens να ρίξει πάνω του και τον Crowder. Αυτή η απουσία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια καθώς πέρα από το rotation που σφίγγει, επηρεάζει την ισορροπία που βρήκαν επιτέλους οι Bulls. Ο Grant στο game1 πήγε καλά, ενώ στο game2 έπαιξε μόλις 6λεπτά και ήταν πολύ αρνητικός. Ο MCW έπαιξε στα δύο παιχνίδια 4λεπτά. Περιμένω τον Wade σε ρόλο οργανωτή για αρκετή ώρα. Όπως και να έχει δίνεται τεράστια ευκαιρία στους Celtics να αλλάξουν την ροή της σειράς.


Δυστυχώς η απουσία του αποδεικνύεται καθοριστική. Ο τύπος είναι το μυαλό της ομάδας μέσα στο γήπεδο, ενώ ταυτόχρονα βοηθά πολύ και την άμυνα της ομάδας. Αν και δεν έχω προτίμηση στη συγκεκριμένη σειρά (συμπαθώ και τις 2 ομάδες), δεν θα ήθελα η πρόκριση να κριθεί από τραυματισμό.
aegeansheed
Τζεριανός μένει στον άσσο.

Οι Celtics λογικά επιμένουν με Gerald Green στην πεντάδα με στόχο να κρατάει όσο περισσότερους Bulls απασχολημένους στην άμυνα, για να μην την πέφτουν αποπνικτικά στον IT guy.

Advantage?
thalys
QUOTE (aegeansheed @ Apr 22 2017, 12:31 ) *
Πιστεύω ότι οι λόγοι ήταν καθαρά οπαδικοί, δεν νομίζω να έλεγε κάτι highly μπασκετικό εκείνη την ώρα ο Simmons! Εξήγησή μου, όπως ο άλλος δε μπορεί να βλέπει τον κάθε Φελντέην, τον Αγραβάνη, τον Κατσίβελη να παίζει για την ομάδα του σε κρίσιμες στιγμές (έλλειψη εμπιστοσύνης λέγεται), κάπως έτσι θα έχει κι αυτός τον αρνητισμό μου για Ollynyk και Rozier κλπ. Τελείως τυχαία τα παραδείγματα των παραπάνω αθλητών.


Θα το πίστευα αν δεν είχε αιτιολογήσει την ψήφο του για το MVP με επιχειρήματα που δεν έβγαζαν νόημα.

Επί της ουσίας επιτυχημένη η δοκιμή με Γκρην στην βασική πεντάδα. Σήμερα βοήθησε με τους πόντους του στο πρώτο ημίχρονο να πάρει μπρος η ομάδα. Ο ΙΤ επανέρχεται, παρότι είχε ένα διάστημα που δεν βλεπόταν με λάθη, κακές επιθέσεις και χωνί στην άμυνα. Συνήλθε κι επανήλθε. Ο Χόρφορντ από την στιγμή που πέρασε στο 5 άρχισε ν'αποδίδει όπως μπορεί. Ο Σμαρτ πάλι παίζει να έσωσε την βραδιά για τους κέλτες με επιθετικά ριμπάουντ, κλέψιμο και τάπα στον Μπάτλερ στην τέταρτη περίοδο. 5 πόντοι μόνο, αλλά όταν χρειάστηκε έβγαλε τις κρίσιμες φάσεις.

Amber alert για τα PG του Σικάγο πίσω από τον Ρόντο. Ακόμη και ο Canaan που ξεκίνησε καλά γρήγορα ξεφούσκωσε. MCW και Grant ήταν για τα σκυλιά. Κακός ο Wade, έχασε και κρίσιμο λέυ απ στον αιφνιδιασμό που κατέληξε στο τρίποντο του Χόρφορντ αν θυμάμαι καλά. Ο Μπάτλερ το πάλεψε αλλά έσκασε και δεν βοήθησε στο τέλος.

Περίεργη διαιτησία σήμερα. Πολλά φάουλ αρχικά. Χαμένες εύκολες φάσεις, ειδικά ένα goal tending που πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται ήταν να τραβάς τα μαλλιά σου. Η τεχνική στον ΙΤ δεν ξέρω γιατί έπεσε. Έχει 2 ως τώρα νομίζω (αυτή του 1ου αγώνα ακυρώθηκε), δεν θυμάμαι στις πόσες τεχνικές έχει τιμωρία αγώνα. Γενικά γίναν μανούρες απόψε. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τον 5ο αγώνα.
Manimal
Δεν υπάρχει παίχτης στους Bulls που να μπορεί να μαρκάρει τον IT. Αυτό σε συνδυασμό και με τους ψηλούς που είναι αμπλαούμπες η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Όλα εξαρτώνται από την διάθεση του ΙΤ. Προσπάθησε ο Χοιμπεργκ με τον Canaan να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Παραδόξως στην αρχή που μπήκε με την όρεξη και την ενέργεια έβγαλε άμυνες και βοήθησε στην ανατροπή. Όσο περνούσε ο χρόνος και μιλούσαν τα κιλά και η κούραση τόσο ξαναανέβαινε και ο ΙΤ. Στην επίθεση οι Bulls ζουν και πεθαίνουν με τα ποσταρίσματα. Η άμυνα των Celtics τουλάχιστον σήμερα δεν με ενθουσίασε. Τους είδα και σε καλύτερες μέρες. Τα κενά ήταν αρκετά και με έναν ικανό χειριστή που θα βοηθούσε στην καλύτερη κυκλοφορία θα γινόταν ζημιά. Έστω κι έτσι όμως βγήκαν και ελεύθερα σουτ τα οποία δεν τα έβαλαν.
Η τραγική διαπίστωση για τους Celtics είναι ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον ΙΤ. Για το σημερινό έχω την εντύπωση ότι το on/off court npr του Τόμας πρέπει να έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Όταν ο ΙΤ μπλόκαρε ή ήταν off, η ομάδα έχασε την διαφορά των 20 πόντων. Όταν "ξαναμπήκε" στο παιχνίδι οι Κέλτες έχτισαν ξανά διαφορά 10 πόντων σε δυο λεπτά.
Η διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγική και εκνευριστική. Ένας τροχονόμος σφυρίζει λιγότερο. Στην ανάπαυλα μάλλον διαπίστωσαν ότι είτε δεν θα απομείνει starter μέχρι τέλος είτε θα το ξημερώσουν και διορθώθηκε η κατάσταση.
Με αυτά και με άλλα, 2-2 η σειρά και ξυπνήσαν μνήμες 2012 με τον Ρόντο σαν άλλος Rose (σήμερα ήταν στο United).
Δεν έφταναν και όλα τα άλλα το United πρέπει να είναι μακράν το πιο φλώρικο γήπεδο στα φετινά offs.
Για την συνέχεια in Canaan we trust.
SteveNashidis


Eίσαι παικτούρα ρε τρελέ. Πάντα έτοιμος να βοηθήσεις . Υποτιμημένος όσο δε πάει. Σήκωσε στις πλάτες του τη Βοστώνη, μέχρι να πάρουν μπρος οι υπόλοιπο !

(έχουμε περάσει σε άλλη διάσταση επικοινωνίας. Σε β ενικό πλέον τα ποστ tongue.gif )
thalys
Μπήκαν τα σουτ, έσφιξε η άμυνα, με ενοχλήσεις ο Μπάτλερ και ο Γουέηντ, σχόλασε η σειρά. 25+ πόντοι διαφοράς κι έχουμε περάσει την μισή+ τέταρτη περίοδο να βλέπουμε αγώνα προετοιμασίας με τα τρίτα στο παρκέ και τους σταρ να ξεκουράζονται. Μετά την δύσκολη αρχή η Βοστώνη βρήκε ρυθμό και το Σικάγο δεν είχε απάντηση. Το ερώτημα της σειράς είναι τι επηρέασε περισσότερο την έκβαση της: ο θάνατος της αδερφής του Τόμας ή ο τραυματισμός του Ρόντο;

Όταν μπαίνουν τα σουτ, η Βοστώνη μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Στην άμυνα ο κακομοίρης ο Μπάτλερ σε κάποιες φάσεις έψαχνε την αλλαγή, αλλά πήγαινε από τον ΑΒ στον Σμαρτ κι από κει στον Κράουντερ. Μπορεί να δυσκολεύεται επιθετικά αυτή η τριάδα, πίσω όμως δαγκώνει. Ο Χόρφορντ από τον τρίτο αγώνα έχει ανέβει πολύ.

Περίμενα ένα μπρέηκ από την Βοστώνη, πιθανότατα στον έκτο αγώνα, αλλά δεν περίμενα να κάνει τρία μπρέηκ στο Σικάγο, όπου έχουμε ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά στην regular.
aegeansheed
-
geo82
QUOTE (thalys @ Apr 29 2017, 05:22 ) *
Μπήκαν τα σουτ, έσφιξε η άμυνα, με ενοχλήσεις ο Μπάτλερ και ο Γουέηντ, σχόλασε η σειρά. 25+ πόντοι διαφοράς κι έχουμε περάσει την μισή+ τέταρτη περίοδο να βλέπουμε αγώνα προετοιμασίας με τα τρίτα στο παρκέ και τους σταρ να ξεκουράζονται. Μετά την δύσκολη αρχή η Βοστώνη βρήκε ρυθμό και το Σικάγο δεν είχε απάντηση. Το ερώτημα της σειράς είναι τι επηρέασε περισσότερο την έκβαση της: ο θάνατος της αδερφής του Τόμας ή ο τραυματισμός του Ρόντο;

Όταν μπαίνουν τα σουτ, η Βοστώνη μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Στην άμυνα ο κακομοίρης ο Μπάτλερ σε κάποιες φάσεις έψαχνε την αλλαγή, αλλά πήγαινε από τον ΑΒ στον Σμαρτ κι από κει στον Κράουντερ. Μπορεί να δυσκολεύεται επιθετικά αυτή η τριάδα, πίσω όμως δαγκώνει. Ο Χόρφορντ από τον τρίτο αγώνα έχει ανέβει πολύ.

Περίμενα ένα μπρέηκ από την Βοστώνη, πιθανότατα στον έκτο αγώνα, αλλά δεν περίμενα να κάνει τρία μπρέηκ στο Σικάγο, όπου έχουμε ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά στην regular.


Σίγουρα ο τραυματισμός του Ρόντο επηρέασε αρκετά το Σικάγο. Η επίθεσή τους στα τελευταία παιχνίδια ήταν πολύ στατική. Δεν κερδίζεις με αυτό τον τρόπο τη Βοστόνη. Από την άλλη, σημαντική ήταν και η κίνηση του Στίβενς να βάλει βασικό τον Γκριν, καθώς και η πολύ καλή αμυντική παρουσία της ομάδας. Η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας είναι οι ψηλοί. Πέραν του Χόρφορντ, οι υπόλοιποι είναι "χλαπάτσες". Ίσως έπρεπε να κυνηγήσει περισσότερο τον Ιμπάκα ο Ντάνυ. Τέλος, γουστάρω τρελά την επόμενη σειρά με την Ουάσινγκτον, βασιζόμενος στην "έχθρα" που προέκυψε ανάμεσα στις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Ελπίζω να δούμε ανταγωνιστικά παιχνίδια.
nikolas12
Ο τραυματισμός του Rondo ήταν κομβικός για τη σειρά και τα μικροπροβλήματα των Butler-Wade οδήγησαν στους Celtics στο να τη γυρίσουν τούμπα. Ο Rondo ήταν ίσως ο άνθρωπος-κλειδί στις νίκες των Ταύρων μέσα στη Βοστώνη και από τη στιγμή που τον έχασαν, η απόδοση έπεσε κατακόρυφα. Σημαντική δεν ήταν μόνο η επιρροή του στο παιχνίδι ομαδικά, αλλά και η άμυνα που έπαιζε ατομικά. Από τη στιγμή που έχασαν και μετά τα 2 break διαφαινόταν το τέλος. Μπράβο στους Celtics, πρέπει όμως να ανεβάσουν την απόδοσή τους.
Crash95
κριμα για τους μπουλς, μεγαλη ατυχια με το ροντο, εαν ηταν καλα νομιζω θα περνουσαμε. Παντως μια περιεργη χρονια εκλεισε με καλουτσικο τροπο. Παλεψαμε

Ελπιζω του χρονου να μην εχουμε διχονοιες στην ομαδα οπως φετος
geo82
QUOTE (Apostolis Air Baba @ Apr 29 2017, 16:08 ) *
κριμα για τους μπουλς, μεγαλη ατυχια με το ροντο, εαν ηταν καλα νομιζω θα περνουσαμε. Παντως μια περιεργη χρονια εκλεισε με καλουτσικο τροπο. Παλεψαμε

Ελπιζω του χρονου να μην εχουμε διχονοιες στην ομαδα οπως φετος


Το βασικό για την ομάδα του Σικάγο είναι να αποφασίσει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί. Θα προχωρήσει σε πλήρη ανανέωση ή θα χτίσει γύρω από τον Butler; Έκαναν κάποιες αμφιλεγόμενες κινήσεις το καλοκαίρι, όπως και η Νέα Υόρκη, αλλά τουλάχιστον η χρονιά τελείωσε με αξιοπρεπή τρόπο. Επίσης,καλό θα είναι να ξαναδούν το θέμα του προπονητή.
Crash95
QUOTE(geo82 @ Apr 29 2017, 17:50 ) *
Το βασικό για την ομάδα του Σικάγο είναι να αποφασίσει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί. Θα προχωρήσει σε πλήρη ανανέωση ή θα χτίσει γύρω από τον Butler; Έκαναν κάποιες αμφιλεγόμενες κινήσεις το καλοκαίρι, όπως και η Νέα Υόρκη, αλλά τουλάχιστον η χρονιά τελείωσε με αξιοπρεπή τρόπο. Επίσης,καλό θα είναι να ξαναδούν το θέμα του προπονητή.



νομιζω απο οτι βλεπω πως ο Μπατλερ θελει να μεινει, οποτε κρατας Μπατλερ, κρατας Ροντο ο οποιος ειπε πως θελει να μεινει, και αφηνεις ελευθερο το γουειντ που ολο μουρμουριζε μεσα στη χρονια, και ισως δεν πηρε αυτο που ηθελε απτους μπουλς. Παιρνεις μετα ενα καλο σουτερ 2αρι βαλε και οτι εχουμε και valentine, και ενα πενταρι-σταρ και αλλους παικτες αναλογα με το τι μπορεις να δωσεις, και χτιζεις μια νεα ομαδα γυρω απ το Μπατλερ. Μια ομαδα που θα εχει νιατα και καλο potential αλλα θα εχει και εμπειρια (ροντο) για να κανει καλα πραγματα απο τη πρωτη σεζον (2017-2018)
geo82
Ο Wade δύσκολα θα φύγει αν μείνει ο Butler. Είναι πολύ δύσκολο, έως απίθανο, να βρει κάπου αλλού τόσα χρήματα όσα παίρνει στο Σικάγο.
j-kidd13
Hoiberg,ευχαριστουμε πολυ για τις 2 μετριομετριες χρονιες,αντιο τωρα...Πρεπει να βγουμε στην αγορα για προπονητη.Και πρεπει να υπαρξει και αλλαγη στο ροστερ.Ουτως η αλλως ειναι γεματο μετριοτητες.O Wade δεν πιστευω οτι θα φυγει,σιγα μην αφησει τετοιο συμβολαιο,δεν υπαρχει ομαδα που θα του δωσει 23,8 στα 35 προς 36.Επισης,αν και μου αρεσει πολυ ο Μπατλερ,αν ερχοταν καλη προταση θα ημουν θετικος στο να παραχωρηθει.Οσο καλος και αν ειναι,δεν μου φαινεται οτι ειναι,ή θα γίνει, παικτης που μπορει να ηγηθει μιας ομαδας που θελει να στοχευσει ψηλα.
Manimal
QUOTE (j-kidd13 @ Apr 29 2017, 22:01 ) *
Hoiberg,ευχαριστουμε πολυ για τις 2 μετριομετριες χρονιες,αντιο τωρα...Πρεπει να βγουμε στην αγορα για προπονητη.Και πρεπει να υπαρξει και αλλαγη στο ροστερ.Ουτως η αλλως ειναι γεματο μετριοτητες.O Wade δεν πιστευω οτι θα φυγει,σιγα μην αφησει τετοιο συμβολαιο,δεν υπαρχει ομαδα που θα του δωσει 23,8 στα 35 προς 36.Επισης,αν και μου αρεσει πολυ ο Μπατλερ,αν ερχοταν καλη προταση θα ημουν θετικος στο να παραχωρηθει.Οσο καλος και αν ειναι,δεν μου φαινεται οτι ειναι,ή θα γίνει, παικτης που μπορει να ηγηθει μιας ομαδας που θελει να στοχευσει ψηλα.



Το κακό για τους Bulls έιναι ότι από τους νέους δεν υπάρχει καμία προοπτική να εξελιχθεί κάποιος σε star που να μπορεί να ηγηθεί.
Κι εγώ περίμενα περισσότερα από τον Μπάτλερ, όμως είναι ένας παίχτης που μπορεί τουλάχιστον στην regular να ηγηθεί μιας μέτριας ομάδας και υπό συνθήκες να την οδηγήσει στα offs, είναι σε καλή ηλικία και έχει σχετικά καλό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Πιστεύω φέτος ότι το παιχνίδι του επηρεάστηκε αρκετά και από την παρουσία του Wade, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Δεν θυμάμαι έστω και ένα παιχνίδι από τα 88, που να έπαιξαν ταυτόχρονα και οι δύο καλά. Αντίθετα με τον Ρόντο φάνηκε τουλάχιστον προς το τέλος της regular και στα 2 των offs ότι μπορούν να συνυπάρξουν.
Θεωρώ ότι θα πρέπει να κρατήσουν Rondo & Butler και να απεμπλακούν με κάθε τρόπο από Wade & Lopez.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.