Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (1) Boston Celtics vs (8) Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
j-kidd13
QUOTE(Manimal @ Apr 29 2017, 22:55 ) *
Το κακό για τους Bulls έιναι ότι από τους νέους δεν υπάρχει καμία προοπτική να εξελιχθεί κάποιος σε star που να μπορεί να ηγηθεί.
Κι εγώ περίμενα περισσότερα από τον Μπάτλερ, όμως είναι ένας παίχτης που μπορεί τουλάχιστον στην regular να ηγηθεί μιας μέτριας ομάδας και υπό συνθήκες να την οδηγήσει στα offs, είναι σε καλή ηλικία και έχει σχετικά καλό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Πιστεύω φέτος ότι το παιχνίδι του επηρεάστηκε αρκετά και από την παρουσία του Wade, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Δεν θυμάμαι έστω και ένα παιχνίδι από τα 88, που να έπαιξαν ταυτόχρονα και οι δύο καλά. Αντίθετα με τον Ρόντο φάνηκε τουλάχιστον προς το τέλος της regular και στα 2 των offs ότι μπορούν να συνυπάρξουν.
Θεωρώ ότι θα πρέπει να κρατήσουν Rondo & Butler και να απεμπλακούν με κάθε τρόπο από Wade & Lopez.


Δεν ξερω αν ο Μπατλερ,εννοειται με βοηθεια-κανεις μονος του δεν τα καταφερε-μπορει να ειναι ο νο1 μιας ομαδας που θελει να φτασει στον τελικο,και να το παρει.Στη regular παιζεις μονο για το πλασαρισμα.Μετα ξεκινανε τα ζορικα.
Ο Wade δεν παει πουθενα.Χαζος δεν ειναι να αφησει τετοιο συμβολαιο.Μονο αν ενδιαφερθει καποια ομαδα contender,και στην προοπτικη ενος δαχτυλιδιου,θυσιασει τα εκατομμυρια του συμβολαιου του.Αλλα εκει μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα,πανω απο 10 μυρια πτωση στο συμβολαιο.Για Lopez δεν τρελαινομαι,ψιλοαδιαφορος μου ειναι,και οταν ακουσα οτον πηραμε σαν ανταλλαγμα του Rose ειχα ξενερωσει.Ευκολα τον εδιωχνα.Απο τους υπολοιπους,θα κραταγα μονο τον Valentine και τον Payne για την προοπτικη του.Ολοι οι αλλοι δρομο...
geo82
Αν και δεν έχετε άδικο, θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι η διοίκηση. Οι Πάξον και Φόρμαν είναι ελλιπέστατοι για το πόστο που κατέχουν και δεν τους έχω εμπιστοσύνη ότι μπορούν να χτίσουν ένα αξιοπρεπές σύνολο. Οι κινήσεις τους στερούνται λογικής. Έδωσαν τον Γκίμπσον για ψίχουλα, τη στιγμή που θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο γι' αυτόν. Έδιωξαν έναν πολύ καλό προπονητή μόνο και μόνο επειδή δεν τα πήγαινε καλά μαζί τους και έφεραν μια μετριότητα στη θέση του, ο οποίος πήρε την ομάδα του 2015 και την άφησε εκτός πλέι οφ πέρσι ενώ φέτος δεν παρουσίασε πάλι κάτι αξιόλογο. Έβαζε και έβγαζε παίχτες από το ροτέισον χωρίς λόγο και οι αλλαγές του ήταν τραγικές. Γι' αυτό το λόγο η απουσία του Ρόντο ήταν καταλυτική, μιας και κάλυπτε και το κενό του προπονητή. Δεν είμσι πολύ αισιόδοξος γι' αυτούς, ούτε και για τη Νέα Υόρκη και είναι κάτι που με λυπεί, μιας και μεγάλωσα με τις μάχες τους τη δεκαετία του '90 και θα ήθελα να ξαναδώ αυτές τις δύο ομάδες διεκδικήτριες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.