QUOTE(stefkorner @ Oct 12 2017, 23:39 )
τον Τζανινγκ ξεχνας ,που θα μπορουσαμε να τον ειχαμε φορτωθει εμεις και φετος και να χαναμε το βελουδινο σφυρι
<3
Τον Τζάνινγκ τον ήθελαν πολλοί και στον Ολυμπιακό.
Ο τύπος έχει κάνει μια καλή σεζόν και θα την πουλάει μέχρι να τερματίσει τη καριέρα του.
QUOTE(qspock @ Oct 13 2017, 00:05 )
Ο Μακλιν μου αρεσει κι ας μην ειναι ριμ προτεκρορ. Ειναι πολυ σκληρος παιχτης, το επιθετικο που κερδισε απο τον Ντιοπ ηταν ολα τα λεφτα. Ο ατσουμπαλος Σενεγαλεζος χτυπιοταν με αγκωνες για να κανει το μπασιμο και ο Μακλιν με τα χερια ψηλα απλα τον μαρκαρε κολλητα πανω του με πισω βηματα χωρις να κουνεται ρουπι! Και κερδισε και το φαουλ. Το παιδι ειναι δυνατο οχι αστεια...
Ο Μακλίν φάνηκε να έχει προβλήματα στο footwork, και χθες χτύπησαν εκεί οι αντίπαλοι.
QUOTE(Redoctor @ Oct 13 2017, 02:22 )
Αγραβάνης εξαιρετικός (νομίζω αξίζει πλεον να χει tοpic. Βεβαια ας ελπισουμε να μην εχει την τυχη του προηγουμενου μου thread-> Λοτζέσκι)
Παπαπετρου κακος. Δεν γινεται ετσι.
Ο Αγραβάνης έχει αυτό το ατσούμπαλο-αμπάσκετο στυλ, το οποιο κάποιες φορές προκαλεί γέλιο , όμως ειναι αποτελεσματικός.
Λέγαμε και στο τέλος της περσινής σεζόν οτι οι Παπαπέτρου - Αγραβάνης ξεκίνησαν μαζί, με τον Παπαπέτρου να ειναι ταλεντάρα και τον Αγραβάνη να είναι ενα απλά ενα ακόμα Prospect, και εχουμε φτάσει πλέον στο σημείο ο Αγραβάνης να κάνει τη διαφορά σε πολλά παιχνίδια και ο Παπαπέτρου να ειναι μονίμως απών.
Ο Αγραβάνης πλέον αυτό που μένει να πετύχει ειναι να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα. Να μην κάνει 1 εξαιρετικό παιχνίδι στα 5, αλλά 3 στα 5.
Ο Παπαπέτρου ακόμα ψάχνει αυτό το 1 καλό παιχνίδι.
Επίσης, άλλη αντίθεση
Ο Αγραβάνης ειναι ο wild one. Κυκλοφορεί με ξινισμένη φάτσα. Ειναι απείθαρχος. Τρώει τιμωρίες. Δεν συνετίζεται και τρώει και άλλες.
Ο Παπαπέτρου ειναι παίχτης του προπονητή. Ποτέ δεν έχουν γίνει παράπονα για αυτόν. Ούτε εντός, ουτέ εκτός της ομάδας.
Οι αντίπαλοι ας πουμε, απολαμβάνουν να κράζουν τον Αγραβάνη ή τον Παπανικολάου. Με τον Παπαπέτρου, τίποτα. Χαλαρά.
Θεωρητικά ο Παπαπέτρου ως πιο σοβαρό και πειθαρχημένο παιδί θα έπρεπε να είναι σήμερα σημαντικός παιχτης της ομάδας.
Κι ομως, δεν έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει, παρά τις εκατοντάδες ευκαιρίες
Και εμφανίζεται ο βελούδινος, μετά απο μια ακόμα σιωπηρή τιμωρία, οργιάζει και σου καθαρίζει παιχνίδι ευρωλίγκας.