Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΕΘΝΙΚΗ 2005-2006
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2
kop-13
QUOTE(nash @ Apr 3 2006, 02:37 PM)
Επεισόδια σε πολλά γήπεδα έγιναν αυτή την αγωνιστική. Πιο σημαντικά αύτα στον Βόλο στο παιχνίδι με το Ηράκλειο όπου ένας παίκτης (Τσεκιρτσόγλου) αποχώρησε και του έγιναν ράμματα.


Τα επεισόδια ήταν τόσο αυθόρμητα που περίμεναν να φύγουν οι διαιτητές απο το γήπεδο κ μετα μπήκαν μέσα όλοι μαζί απο τις εξέδρες κ τους πλάκωσαν στο ξύλο!

QUOTE
Στα Τρίκαλα πάλι η κερκίδα τα έβαλε με τον Βιδάλη επειδη έβαλε 3ποντο, ισοφάρισε και ....τολμησε να το πανηγυρίσει.


Είναι απαίσιο αυτό που έκαναν αλλα ο Βιδάλης καλά θα κάνει να σταματήσει να ασχολείται με την εξέδρα κ να χειρονομεί γιατί τα ίδια έκανε κ στο μοναδικό παιχνίδι που τον έχω δει.
nash
Νίκησε το Παγκρατι πριν από λιγο τον Ολυμπιακό Βόλου δύσκολα μέσα στο Μετς. Πάλι καλα γιατί αλλιως θα εμπαινε σε περιπέτειες...
Τα Τρίκαλα κερδίσαν 62-56 την Λαμία στα Τρίκαλα και ετοιμάζονται για Α2!

Μπράβο ρε Τρικαλαρα!!! 41.gif 41.gif 41.gif
(Αν και μένω στο Παγράτι είμαι Τρικαλινός)
petrosterzis13
ΤΟ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΑΡΑ ΟΛΕ
Blue1965White
Το Φάληρο και μαθηματικά στην Α2. Τα Τρίκαλα παρά την ήττα τους δε χάνουν την άνοδο ενώ και η Λαμία μετά τη χθεσινή νίκη της στα Σιάτιστα είναι σχεδόν σίγουρη για Α2. Στην ουρά ήρθε και ο μαθηματικός υποβιβασμός του ΔΑΣΑΛ που ακολουθεί τον Ταύρο και τη Φιλαδέλφεια στη Γ' εθνική. Την επόμενη Κυριακή το μεγάλο παιχνίδι είναι το Ιωνικός Νικαίας - Ηράκλειο. Ο νικητής σώζεται ενώ ο χαμένος υποβιβάζεται. Η τελευταία Κυριακή θα είναι αδιάφορη αφού θα έχουν κριθεί όλα σε κορυφή και ουρά.
Tafos toy indoy
TO FALIRO EINAI K TYPIKA PROTATHLITIS STIN B ETHNIKI!

pleon i omada epistrefei stin a2,makari na ginoyn oi sostes energeies...i aponomi egine se mia poly omorfi teleti poy eixan sxediasei oi anthropoi toy faliroy.ta synxarhtiria moy
nash
Επίσης ανεβήκανε Τρίκαλα και Ιωνικός Λαμίας για πρώτη τους φορά στην Α2!!! Πολύ καλό αυτό για το πρωτάθλημα της Α2 και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα αφού είναι δυο φιλόδοξες ομαδες που πληρώνουν καλά και στην ώρα τους, έχουν κοσμο(τα Τρίκαλα πάνε σε μεγαλύτερο γήπεδο του χρόνου, το οποιο κατά μεγάλο μέρος θα το ανακαινήσουν με δικά τους έξοδα) και σίγουρα του χρόνου θα διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την παραμονή τους στην Α2...
Blue1965White
Τελικά και η δική μου ομάδα κατάφερε να σώσει τη χρονιά. Ιωνικός Νικαίας - Ηράκλειο 93-78. Ελπίζω του χρόνου να είμαι εγώ στη θέση του nash και να πανυγηρίζω την άνοδο στην Α2 αν και τα προβλήματα είναι πολλά και κάθε χρόνο προστίθενται περισσότερα.
Καλή επιτυχία στις ομάδες που ανέβηκαν και ειδικά στον συνονόματο της Λαμίας όπου Σοφογιάννης, Κουρής, Βαρδιάνος και Μητρόπουλος δίνουν μια "μυρωδιά" από Νίκαια.
petrosterzis13
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΚΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ. FORZA EGINIAKARA 41.gif
harris
O Αλιμος έκλεισε χθες τον Σταύρο Δανιήλ... Μεγάλη μεταγραφή για την Β' εθνική...
leonkalf
Χάρη, περιμένουμε να μας ενημερώνεις με τις εξελίξεις και μεταγραφές από τις μικρότερες κατηγορίες !!

Δίνε μας το ρεπορτάζ....!

Συνέχισε έτσι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.