Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγράφες 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
pan24
Λετε τωρα που του ελυσαν το συμβολαιο οι νετς να καταληξει σε καποια ευρωπαικη ομαδα ο μπαρνιανι?
Zoys
QUOTE
Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ρίτσαρντ Χέντριξ επέστρεψε στη Μακάμπι για να βρει και πάλι τον “παράδεισό” του και να βοηθήσει την καριέρα του να αναγεννηθεί.

Η καριέρα του 29χρονου Αμερικανού σέντερ είχε πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια και ως αποκορύφωμα ήρθε η αποπομπή του από τη Μάλαγα λόγω διαφωνίας με τον Χοάν Πλάθα.

Ετσι ο Χέντριξ συμφώνησε να επιστρέψει στη Μακάμπι για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Τη διετία 2010-12 η θητεία του ήταν άλλωστε στο Τελ Αβίβ ήταν αρκετά επιτυχημένη. Ο Χέντριξ αποτελεί τον πρώτο παίκτη του πλάνου που έχει εκπονήσει η “ομάδα του λαού” για να επιστρέψει στην κορυφή.


Για να δούμε εάν η επιστροφή του Hendrix στην παλιά του ομάδα θα τον βοηθήσει να δείξει επιτέλους το 100% των δυνατοτήτων του. Στο μεταξύ η Malaga έκλεισε τον Kenny Hayes από την Cremona μέχρι το τέλος της χρονιάς (που ως συνήθως θα τους βρει εκτός play-off Ευρωλίγκας και ίσως ακόμα και εκτός των ισπανικών play-off).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.