Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ (u16-u17)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
MAKHS
QUOTE(dlmltrls @ Aug 23 2009, 00:26 ) *
με συγχωρειτε,αλλα δεν καταλαβαινω την επιμονη μερικων στην αναφορα συγκεκριμενων ονοματων...

για μενα το μπασκετ , εκτος απο τεχνικη και σωματικες ικανοτητες,θελει ψυχη(οπως εγραψε φιλος παραπανω) και αυτο το "κατι" που θα κανει ενα παικτη να ξεχωρισει...

στα δυσκολα φαινεται αυτο το κατι...
τα στατιστικα αυτου του τουρνουα για μενα δειχνουν πως αυτα τα επιπλεον τα εχει μονο ο Δεληγεωργης.δυστυχως αυτα δεν μαθαινονται,η τα εχεις η οχι...

συμφωνω πως κι αλλα παιδια ξεχωριζουν,αλλα εδω ισχυει "στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει"....

Μόνο ο χρόνος θα δείξει ποιός από τους μικρούς θα μπορέσει να κάνει καριέρα . Σίγουρα ο Δελιγιώργης είναι ο καλύτερος πάικτης αυτής της ομάδας , αλλα η γνώμη μου είναι οτι έχει περιορισμένα περιθόρια εξέλιξης .
dlmltrls
QUOTE(MAKHS @ Aug 23 2009, 00:34 ) *
Μόνο ο χρόνος θα δείξει ποιός από τους μικρούς θα μπορέσει να κάνει καριέρα . Σίγουρα ο Δελιγιώργης είναι ο καλύτερος πάικτης αυτής της ομάδας , αλλα η γνώμη μου είναι οτι έχει περιορισμένα περιθόρια εξέλιξης .

η εξελιξη συνεπαγεται απο την ικανοτητα και την επιθυμια ενος παικτη..

σιγουρα παντως το να φουσκωνουμε τα μυαλα καποιων ειναι το μεγαλυτερο σφαλμα σε αυτην την ηλικια

απο εκει και περα η προσωπικοτητα του καθενος αναλαμβανει δραση

το ταλεντο με τα φουσκωμενα μυαλα και την αδυναμη προσωπικοτητα,στην καλυτερη απλα θα παιζει Α1.

θα δειξει,ας ελπισουμε το καλυτερο δυνατο,μιας και ειμαστε μια χωρα 11 εκατομμυριων,αλλα κοντραρουμε ακομη και τις Ηνωμενες Πολιτειες.σιγουρα αυτο ειναι ενα μικρο θαυμα,μιας και το υλικο ειναι πολυ περιορισμενο,οποτε και οι πιθανοτητες εμφανισης ταλεντων μειωμενες.πιστευω πως τα καταφερνουμε χαρις στην ελληνικη ψυχη και πεισμα.

ας σταματησουμε να λεμε στα παιδια "εισαι παιχταρας εισαι παιχταρας" κι ας τους δωσουμε ουσιαστικα κινητρα να ασχοληθουν με τον αθλητισμο
elareperierge
QUOTE(MAKHS @ Aug 23 2009, 00:34 ) *

Αυτό που ακριβώς το στηρίζεις αν επιτρέπεται; Το ζήτημα είναι από κάθε φουρνιά να βγαίνουν 2-3 παίκτες ταλέντα οι οποίοι θα συνεχίσουν. Από τη συγκεκριμένη φουρνιά κατά την άποψή μου δυστυχώς ξεχώρισε μόνο ένας. Το να λες ότι ο Τσελεντάκης είναι φοβερός παίχτης, ο Μαραγκός και ο Παπαπέτρου μεγάλα ανερχόμενα ταλέντα τι ακριβώς εξυπηρετείς; Το ζήτημα είναι όπως ειπώθηκε ότι για να παίξεις μπάσκετ χρειάζεται ταλέντο σε συνδυασμό με προσπάθεια, πείσμα και ψυχή. Εγώ λέω ότι αυτά τα έδειξε ο Δεληγιώργης με τον καλύτερο τρόπο, ιδίως στον αγώνα με τη Λιθουανία. Σε ένα γεμάτο γήπεδο, με μια ομάδα που αν δεν κέρδιζε χανόταν έβαλε 27 και ο δεύτερος 6. Δηλαδή αν δεν φαίνεται το ταλέντο σε συνδυασμό με την ψυχή σ'αυτήν την ηλικία σ'αυτούς τους αγώνες που φαίνεται; Εκεί που ο 2,05 παίζει αντίπαλος με τον 1,95 που παίζει μπάσκετ επειδή θεωρείται ψηλός; Σ'αυτήν την κρίσιμη ηλικία ξεκινάει ο πρωταθλητισμός γι αυτά τα παιδιά. Εκεί κάποιοι ξεχωρίζουν δείχνοντας σε υψηλό επίπεδο τι μπορούν να κάνουν και άλλοι δεν αντέχουν αυτή την πίεση και λέμε μετα από λίγα χρόνια "ρε παιδιά αυτή η ταλεντάρα που έπαιζε στην τάδε ομάδα που χάθηκε;"
MAKHS
QUOTE(elareperierge @ Aug 23 2009, 22:09 ) *
Αυτό που ακριβώς το στηρίζεις αν επιτρέπεται; Το ζήτημα είναι από κάθε φουρνιά να βγαίνουν 2-3 παίκτες ταλέντα οι οποίοι θα συνεχίσουν. Από τη συγκεκριμένη φουρνιά κατά την άποψή μου δυστυχώς ξεχώρισε μόνο ένας. Το να λες ότι ο Τσελεντάκης είναι φοβερός παίχτης, ο Μαραγκός και ο Παπαπέτρου μεγάλα ανερχόμενα ταλέντα τι ακριβώς εξυπηρετείς; Το ζήτημα είναι όπως ειπώθηκε ότι για να παίξεις μπάσκετ χρειάζεται ταλέντο σε συνδυασμό με προσπάθεια, πείσμα και ψυχή. Εγώ λέω ότι αυτά τα έδειξε ο Δεληγιώργης με τον καλύτερο τρόπο, ιδίως στον αγώνα με τη Λιθουανία. Σε ένα γεμάτο γήπεδο, με μια ομάδα που αν δεν κέρδιζε χανόταν έβαλε 27 και ο δεύτερος 6. Δηλαδή αν δεν φαίνεται το ταλέντο σε συνδυασμό με την ψυχή σ'αυτήν την ηλικία σ'αυτούς τους αγώνες που φαίνεται; Εκεί που ο 2,05 παίζει αντίπαλος με τον 1,95 που παίζει μπάσκετ επειδή θεωρείται ψηλός; Σ'αυτήν την κρίσιμη ηλικία ξεκινάει ο πρωταθλητισμός γι αυτά τα παιδιά. Εκεί κάποιοι ξεχωρίζουν δείχνοντας σε υψηλό επίπεδο τι μπορούν να κάνουν και άλλοι δεν αντέχουν αυτή την πίεση και λέμε μετα από λίγα χρόνια "ρε παιδιά αυτή η ταλεντάρα που έπαιζε στην τάδε ομάδα που χάθηκε;"

Η λέξη προδιαγραφές σου λέει κάτι ?? Ο Δελιγιώργης έχει σωματοδομή 20άχρονου , και σου είπα οτι σε κρίσιμα παιχνίδια που πέφτει και ξύλο αντέχει περισσότερο από τον Μαραγκό που είναι και ένα χρόνο μικρότερος . Μετά από 5 χρόνια όμως ο Μαραγκός θα είναι βασικός παίκτης του ΠΑΟ και ο Δελιγιώργης θα παίζει Α2 το πολυ . Θα δεις του χρόνου πως θα παίξουν στην παίδων ο Παπαπέτρου μα τον Μαραγκό και τι πορεία θα κάνει η ομάδα .
dlmltrls
QUOTE(MAKHS @ Aug 23 2009, 23:01 ) *
Η λέξη προδιαγραφές σου λέει κάτι ?? Ο Δελιγιώργης έχει σωματοδομή 20άχρονου , και σου είπα οτι σε κρίσιμα παιχνίδια που πέφτει και ξύλο αντέχει περισσότερο από τον Μαραγκό που είναι και ένα χρόνο μικρότερος . Μετά από 5 χρόνια όμως ο Μαραγκός θα είναι βασικός παίκτης του ΠΑΟ και ο Δελιγιώργης θα παίζει Α2 το πολυ . Θα δεις του χρόνου πως θα παίξουν στην παίδων ο Παπαπέτρου μα τον Μαραγκό και τι πορεία θα κάνει η ομάδα .

καλα ενταξει.....μη καρφωνσαι αγαπητε μου τοσο.....αν θελεις να μιλησουμε λιγο επωνυμα εδω μεσα,γιατι με την ανωνυμια λεμε ο,τι θελουμε......
η σωματοδομη δεν ειναι κατι μαγικο που διδεται σε καποιον νωριτερα απο τους αλλους.αποκτιεται με την ενασχοληση στο μπασκετ.κι αφου εισαι τοσο ειδικος και ξερεις που θα παιξει ο καθενας σε λιγα χρονια,πες μου σε παρακαλω ποσα κιλα και ποσο υψος εχει ο παικτης που με τοση μανια σπρωχνεις

βρε παιδια τοσο καιρο τι κανουμε?παρτε γομαρια 150 κιλα στην εθνικη,να τρωνε ξυλο και ν αντεχουν,να παιρνουμε το ενα παιχνιδι πισω απ τ αλλο,γιατι τελικα τα μπρατσα κανουν την διαφορα.

elareperierge
QUOTE(MAKHS @ Aug 23 2009, 23:01 ) *

Έναν παίκτη του Παναθηναϊκού στο παιδικό που είναι 2.13 τον ξέρεις; Φανταζομαι ναι.Αυτός τι σωματοδομή έχει; Είναι 20χρονου;Είναι...Παίζει καθόλου; Όχι...Δηλαδή μου λες τώρα πως δεν θα παίξει μπάσκετ ένα guard που είναι 7ος στις ασσίστ (άρα βλέπει γήπεδο) στο ευρωπαικό πρωτάθλημα και έχει πολύ καλό σουτ (το οποίο κατά την άποψή σου οφείλεται στη δύναμη) σε επίπεδο ευρωπαικού πρωταθλήματος και πάλι. Να μου το λεγες για έναν σέντερ που απέκτησε ξαφνικά ύψος να το καταλάβω...Άρα κατά την άποψή σου αν έπαιρνε ο Δοξάκης 12 νταγλάρια με σωματοδομή 20χρονου θα πανηγυρίζαμε ήδη στην ομόνεια τώρα.Η σωματοδομή σίγουρα είναι ενα συν, για έναν ψηλό όμως σ'αυτή την ηλικία.Να παίξει ξύλο στη ρακέτα,να πάρει ριμπάουντ,να παίξει δυνατή άμυνα.Ίσα ίσα που στα guard μπορεί να ναι και μειονέκτημα σ'αυτή την ηλικία.Σκέψου πόσο πιο ευλύγιστος και πιο γρήγορος μπορεί να ναι ένας παίκτης σ'αυτή την ηλικία. Και εν πάσει περιπτώσει,μην ανησυχείς. Αν αξίζουν τα παιδιά αυτά που λες, δεν θα τους φάει κανένας Δεληγιώργης και κανένας Παπαδέας τη θέση. Το γεγονός να προεξοφλείς από αυτή την ηλικία (των 15,16) το που θα παίξει ο καθένας αγγίζει τα όρια της ιδιοτελούς συμπάθειας και αντιπάθειας για τους εκάστοτε παίκτες που αναφέρεις. Στην τελική...κάτσε να τους δούμε...και σκέψου λίγο ότι με έναν η δύο παίκτες δε γίνεται ομάδα..δηλαδη,αν δεν έχουν κατάλληλους συμπαίκτες οι δικοί σου του χρόνου..κλάφτα πάλι..και για μια τελευταία φορά συνοψίζω..ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗΣ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ,ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟΥ
man10
QUOTE(dlmltrls @ Aug 23 2009, 23:50 ) *
η σωματοδομη δεν ειναι κατι μαγικο που διδεται σε καποιον νωριτερα απο τους αλλους.αποκτιεται με την ενασχοληση στο μπασκετ.

Λαθος,λαθος,λαθος...Καλως η κακως στις μικρες ηλικιες παιζει πολυ μεγαλο ρολο η προωρη αναπτυξη των παιδιων η και το ποσο δυνατα και ''χτισμενα'' ειναι τα κορμια τους.Εχουμε δει απειρα παραδειγματα παικτων που στα νεανικα πρωταθληματα κυριαρχουν κυριως λογω αυτου του περιβοητου πλεονεκτηματος,αλλα αργοτερα οταν καλουνται να μεταφερουν το παιχνιδι τους σε ανδρικο επιπεδο δεν ειναι τοσο αποτελεσματικοι..Πολυ απλα οταν τα παιδια αυτα θα γινουν 20,25,30 χρονων θα εχουν χτισει ολα το σωμα τους οποτε το πλεοντεκτημα αυτο χανεται...
elareperierge
QUOTE(man10 @ Aug 24 2009, 02:04 ) *
Λαθος,λαθος,λαθος...Καλως η κακως στις μικρες ηλικιες παιζει πολυ μεγαλο ρολο η προωρη αναπτυξη των παιδιων η και το ποσο δυνατα και ''χτισμενα'' ειναι τα κορμια τους.Εχουμε δει απειρα παραδειγματα παικτων που στα νεαρα πρωταθληματα κυριαρχουν κυριως λογω αυτου του περιβοητου πλεονεκτηματος,αλλα αργοτερα οταν καλουνται να μεταφερουν το παιχνιδι τους σε ανδρικο επιπεδο δεν ειναι τοσο αποτελεσματικοι..Πολυ απλα οταν τα παιδια αυτα θα γινουν 20,25,30 χρονων θα εχουν χτισει ολα το σωμα τους οποτε το πλεοντεκτημα αυτο χανεται...

Σε ποιό guard το έχεις δει αυτό αν επιτρέπεται;
man10
QUOTE(elareperierge @ Aug 23 2009, 23:52 ) *
Έναν παίκτη του Παναθηναϊκού στο παιδικό που είναι 2.13 τον ξέρεις; Φανταζομαι ναι.Αυτός τι σωματοδομή έχει; Είναι 20χρονου;Είναι...Παίζει καθόλου; Όχι...

Η σωματοδομη αλλα του απεχει ετη φωτος απο την σωματοδομη των 20χρονων...Ισα ισα που το τοσο πολυ υψος για ενα τοσο μικρο παιδι του δημιουργει και προβληματα,αφου ακομη δεν μπορει να συνηθισει ενα τετοιο κορμι..Ειναι αγγουρος..Η

QUOTE(elareperierge @ Aug 23 2009, 23:52 ) *
Άρα κατά την άποψή σου αν έπαιρνε ο Δοξάκης 12 νταγλάρια με σωματοδομή 20χρονου θα πανηγυρίζαμε ήδη στην ομόνεια τώρα.Η σωματοδομή σίγουρα είναι ενα συν, για έναν ψηλό όμως σ'αυτή την ηλικία.Να παίξει ξύλο στη ρακέτα,να πάρει ριμπάουντ,να παίξει δυνατή άμυνα.Ίσα ίσα που στα guard μπορεί να ναι και μειονέκτημα σ'αυτή την ηλικία.Σκέψου πόσο πιο ευλύγιστος και πιο γρήγορος μπορεί να ναι ένας παίκτης σ'αυτή την ηλικία.

Το παλικαρι δεν νομιζω να ισχυριστηκε κατι τετοιο...
Η σωματοδομη ειναι συν για ολους τους παικτες σε τοσο μικρη ηλιια..Ειτε προκειται για κοντο παικτη ειτε προκειται για ψηλο,τα δεμενα κιλα και τα μουσκουλα βοηθανε αδιαμφισβητητα.
elareperierge
QUOTE(man10 @ Aug 24 2009, 02:09 ) *
Η σωματοδομη αλλα του απεχει ετη φωτος απο την σωματοδομη των 20χρονων...Ισα ισα που το τοσο πολυ υψος για ενα τοσο μικρο παιδι του δημιουργει και προβληματα,αφου ακομη δεν μπορει να συνηθισει ενα τετοιο κορμι..Ειναι αγγουρος..Η

Το παλικαρι δεν νομιζω να ισχυριστηκε κατι τετοιο...
Η σωματοδομη ειναι συν για ολους τους παικτες σε τοσο μικρη ηλιια..Ειτε προκειται για κοντο παικτη ειτε προκειται για ψηλο,τα δεμενα κιλα και τα μουσκουλα βοηθανε αδιαμφισβητητα.

Στην ψυχολογία του σουτ δηλαδή βοηθάει λες και συ;Να μου πεις για ένα 3αρι μπουκαδόρο,ένα δυνατό 4αρι ή 5άρι να το καταλάβω. Για έναν σουτέρ-playmaker;Μπορεί να ναι ενα συν, αλλά σ'αυτή την ηλικία άλλα κοιτάς σ'ενα παίκτη.Δεν μπορείς να ακυρώνεις ένα ταλέντο επειδή έχει σωματοδομή καλή.
man10
QUOTE(elareperierge @ Aug 23 2009, 23:11 ) *
Στην ψυχολογία του σουτ δηλαδή βοηθάει λες και συ;

Οχι εγω δεν πιστευω κατι τετοιο.

QUOTE(elareperierge @ Aug 23 2009, 23:11 ) *
Μπορεί να ναι ενα συν, αλλά σ'αυτή την ηλικία άλλα κοιτάς σ'ενα παίκτη.Δεν μπορείς να ακυρώνεις ένα ταλέντο επειδή έχει σωματοδομή καλή.

Πολυ σωστα δεν μπορεις να το ακυρωνεις..Μπορεις ομως να μετριασεις τις προσδοκιες οταν προκειται για παικτη με περιορισμενο potential.

QUOTE(elareperierge @ Aug 23 2009, 23:08 ) *
Σε ποιό guard το έχεις δει αυτό αν επιτρέπεται;

Δεν επιτρεπεται γιατι αυτην την στιγμη δεν μου ρχεται κανενας στο μυαλο(Ελληνες μου ρχονται απλα επειδη ακομα ειναι νεαροι σε ηλικια καλυτερα να μην τους αναφερω,σε pm αν θες)
Θα μου ερθει αργοτερα ομως και θα τους γραψω και τους ξενους ελπιζω! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
elareperierge
QUOTE(man10 @ Aug 24 2009, 02:16 ) *
Οχι εγω δεν πιστευω κατι τετοιο.

Πολυ σωστα δεν μπορεις να το ακυρωνεις..Μπορεις ομως να μετριασεις τις προσδοκιες οταν προκειται για παικτη με περιορισμενο potential.

Πες μου ένα στοιχείο που δεν έχει ο Δεληγιώργης (για το potential που λες) και το λήγουμε..Ας μην το κάνουμε θέμα προσωπικό..Εγώ δεν προμοτάρω κανέναν.Απλά δεν μπορώ να προμοτάρονται κάποιοι και να ακυρώνονται άλλοι που πήγαν πολύ καλα σε ένα ευρωπαικό πρωτάθλημα...ήμαρτον!!!!!!
man10
Κοιταξε,εγω αμφιβαλω αν ο Δεληγιωργης θα μπορεσει να κανει ως ανδρας σε top επιπεδο εμφανισεις αντιστοιχες με αυτες που εκανε στο Ευρωπαικο...
Ο λογος?Δεν προκειται για ασσο,και ακομη και αν καταφερει καποια στιγμη να γινει ασσος,παντα θα ειναι shoot first..Επειδη λοιπον το σωμα του μοιαζει πληρως αναπτυγμενο,αμφιβαλω αν θα ψηλωσει και αλλο,δεν νομιζω οτι με υψος 1.88 μπορεις να ανταποκριθεις σε top επιπεδο στην θεση 2.Αυτος ειναι ο λογος που και εγω θεωρω οτι εχει περιορισμενο potential..Βεβαια αυτο δεν σημανει κατι..Μπορει ο εν λογω παικτης να γινει η εξαιρεση που απλα θα επιβεβαιωνει τον κανονα..Πανω και απο τις προοπτικες που εχει ο καθε παικτης ειναι η δουλεια που θα κανει,και αν δουλεψει παρα πολυ δεν βρισκω λογο να μην τα καταφερει..
Οπως και να χει,ακομη και αν δεν γινει ποτε Σπανουλης,η ακομη ακομη και Βεργινης μια καριερα στην Α1 θα τον περιμενει κατα την γνωμη μου ως πολυτιμος ρολιστας η αλλιως αν το θελησει μπορει να ειναι ο καλυτερος παικτης και σκορερ της Α2...

QUOTE(elareperierge @ Aug 24 2009, 00:19 ) *
Εγώ δεν προμοτάρω κανέναν.Απλά δεν μπορώ να προμοτάρονται κάποιοι και να ακυρώνονται άλλοι που πήγαν πολύ καλα σε ένα ευρωπαικό πρωτάθλημα...ήμαρτον!!!!!!

Πολυ σωστα τα λες φιλε μου,αλλα δεν νομιζω οτι και ο ΜΑΚΗΣ ειχε σκοπο να προμοταρει καποιον και να ακυρωσει τον Δεληγιωργη..Απλα την αποψη του εξεφρασε οτι δηλαδη Παπαπετρου και Μαραγκος εχουν περισσοτερες προοπτικες απο τον Δεληγιωργη..Αυτο δεν ακυρωνει το οτι ηταν με μεγαλη διαφορα ο καλυτερος παικτης της Εθνικης και ενας απο τους καλυτερους ολοκληρου του τουρνουα.
elareperierge
QUOTE(man10 @ Aug 24 2009, 02:31 ) *
Κοιταξε,εγω αμφιβαλω αν ο Δεληγιωργης θα μπορεσει να κανει ως ανδρας σε top επιπεδο εμφανισεις αντιστοιχες με αυτες που εκανε στο Ευρωπαικο...
Ο λογος?Δεν προκειται για ασσο,και ακομη και αν καταφερει καποια στιγμη να γινει ασσος,παντα θα ειναι shoot first..Επειδη λοιπον το σωμα του μοιαζει πληρως αναπτυγμενο,αμφιβαλω αν θα ψηλωσει και αλλο,δεν νομιζω οτι με υψος 1.88 μπορεις να ανταποκριθεις σε top επιπεδο στην θεση 2.Αυτος ειναι ο λογος που και εγω θεωρω οτι εχει περιορισμενο potential..Βεβαια αυτο δεν σημανει κατι..Μπορει ο εν λογω παικτης να γινει η εξαιρεση που απλα θα επιβεβαιωνει τον κανονα..Πανω και απο τις προοπτικες που εχει ο καθε παικτης ειναι η δουλεια που θα κανει,και αν δουλεψει παρα πολυ δεν βρισκω λογο να μην τα καταφερει..
Οπως και να χει,ακομη και αν δεν γινει ποτε Σπανουλης,η ακομη ακομη και Βεργινης μια καριερα στην Α1 θα τον περιμενει κατα την γνωμη μου ως πολυτιμος ρολιστας η αλλιως αν το θελησει μπορει να ειναι ο καλυτερος παικτης και σκορερ της Α2...

Πολυ σωστα τα λες φιλε μου,αλλα δεν νομιζω οτι και ο ΜΑΚΗΣ ειχε σκοπο να προμοταρει καποιον και να ακυρωσει τον Δεληγιωργη..Απλα την αποψη του εξεφρασε οτι δηλαδη Παπαπετρου και Μαραγκος εχουν περισσοτερες προοπτικες απο τον Δεληγιωργη..Αυτο δεν ακυρωνει το οτι ηταν με μεγαλη διαφορα ο καλυτερος παικτης της Εθνικης και ενας απο τους καλυτερους ολοκληρου του τουρνουα.

Το να κρίνεις ένα παίκτη 16 χρονών και να λες ότι δεν θα πάρει ύψος και γι αυτό δεν θα παίξει δεν το βρίσκω σωστό.Το shoot first πάλι δε νομίζω ότι είναι σωστό.Δες τους αγώνες και τις προσπάθειες που έχει πάρει ο καθένας και πες μου. Γι αυτό λέω ότι πρέπει να ξέρει κάποιος τα πράγματα καλά.Και αν μη τι άλλο το shoot first είναι το απόλυτα λογικό για κάποιον που παίζει-χρησιμοποιείται ως 2άρι και έχει καλό σουτ.Να μου λεγες ότι είχε 20% ποσοστό,να το δεχτώ. Σίγουρα όμως όπως θα ξέρεις και συ όταν πάιζεις με ΕΝΑΝ παίκτη ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζεται και η άμυνα πάνω του. Όταν παρά αυτήν την προσαρμογή έχεις 20+πόντους, αυτό εμένα κάτι μου λέει. Και στην τελική, δε γίνεται να βγάζουμε σκάρτη μια ολόκληρη χρονιά παικτών επειδή δεν προκρίθηκε απο τους ομίλους( που αν ήταν σε άλλο όμιλο θα περνούσε) και να λες ότι δεν άξιζε κανείς, αλλά θα αξίζουν κάποιοι παίκτες που μέχρι τώρα είναι πρώτοι στο χωριό και περιμένουμε να τους δούμε στην πόλη.
dlmltrls
εχουμε γεμισει "ταλεντα" που θα γινουν παιχταραδες και εχουν δυναμικη,αλλα μολις πιανουν πατο επειδη παιζουν με λιθουανια-ρωσσια κτλ κι οχι με την κ@λοπετινιτσα,το ριχνουμε οτι φταινε τα δεμενα κιλα που δεν εχουν...
μεχρι εκει φτανουν τα επιχειρηματα,προκειμενου να σπρωξουμε εκει που δεν υπαρχει τιποτα αλλο να τονισουμε...
man10
QUOTE(dlmltrls @ Aug 23 2009, 23:35 ) *
εχουμε γεμισει "ταλεντα" που θα γινουν παιχταραδες και εχουν δυναμικη,αλλα μολις πιανουν πατο επειδη παιζουν με λιθουανια-ρωσσια κτλ κι οχι με την κ@λοπετινιτσα,το ριχνουμε οτι φταινε τα δεμενα κιλα που δεν εχουν...
μεχρι εκει φτανουν τα επιχειρηματα,προκειμενου να σπρωξουμε εκει που δεν υπαρχει τιποτα αλλο να τονισουμε...

Εγω δεν μιλησα για κανενα ταλεντο που θα γινει παικταρας..Ελπιζω λοιπον να μην αναφερεσαι σε μενα οταν λες για σπρωξιμο.
Η σωματοδομη σε αυτες τις ηλικιες φιλε μου δεν ειναι εσχατο επιχειρημα,αλλα ενας απο τους βασικοτερους λογους που καποιοι παικτες υπερτερουν...Ειτε σου αρεσει,ειτε οχι..
dlmltrls
QUOTE(man10 @ Aug 24 2009, 02:41 ) *
Εγω δεν μιλησα για κανενα ταλεντο που θα γινει παικταρας..Ελπιζω λοιπον να μην αναφερεσαι σε μενα οταν λες για σπρωξιμο.
Η σωματοδομη σε αυτες τις ηλικιες φιλε μου δεν ειναι εσχατο επιχειρημα,αλλα ενας απο τους βασικοτερους λογους που καποιοι παικτες υπερτερουν...Ειτε σου αρεσει,ειτε οχι..

δεν αμφιβαλλω πως ειναι πλεονεκτημα,δεν πιστευω ομως οτι κανει την μεγαλη διαφορα.οπως επισης δεν γινεται να παρουσιαζεται ως (-) για την περαιτερω εξελιξη ενος παικτη.ειναι σαν να μου λες πως ολα τα ταλεντα που τονιζονται απο μερικους εδω,εχουν πιασει το 100% και το μονο που τους μενει ειναι να δεσουν τα κιλα τους,και γι αυτο θα παιξουν βασικοι στον ΠΑΟ....
man10
QUOTE(elareperierge @ Aug 24 2009, 00:32 ) *
Το να κρίνεις ένα παίκτη 16 χρονών και να λες ότι δεν θα πάρει ύψος και γι αυτό δεν θα παίξει δεν το βρίσκω σωστό.Το shoot first πάλι δε νομίζω ότι είναι σωστό.Δες τους αγώνες και τις προσπάθειες που έχει πάρει ο καθένας και πες μου. Γι αυτό λέω ότι πρέπει να ξέρει κάποιος τα πράγματα καλά.Και αν μη τι άλλο το shoot first είναι το απόλυτα λογικό για κάποιον που παίζει-χρησιμοποιείται ως 2άρι και έχει καλό σουτ.Να μου λεγες ότι είχε 20% ποσοστό,να το δεχτώ. Σίγουρα όμως όπως θα ξέρεις και συ όταν πάιζεις με ΕΝΑΝ παίκτη ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζεται και η άμυνα πάνω του. Όταν παρά αυτήν την προσαρμογή έχεις 20+πόντους, αυτό εμένα κάτι μου λέει. Και στην τελική, δε γίνεται να βγάζουμε σκάρτη μια ολόκληρη χρονιά παικτών επειδή δεν προκρίθηκε απο τους ομίλους( που αν ήταν σε άλλο όμιλο θα περνούσε) και να λες ότι δεν άξιζε κανείς, αλλά θα αξίζουν κάποιοι παίκτες που μέχρι τώρα είναι πρώτοι στο χωριό και περιμένουμε να τους δούμε στην πόλη.

Κανεναν παικτη δεν εκρινα.
Και μενα οι ποντοι του στο Ευρωπαικο μονο αδιαφορο δεν με αφησαν..Οπωσδηποτε προκειται για εξαιρετικο παικτη και φοβερο σκορερ απο αυτους που σπανια βγαζει το ελληνικο μπασκετ.
Δεν ειδα κανεναν να βγαζει σκαρτη μια ολοκληρη γενια παικτων...Η θεση μιας ομαδας σε ενα Ευρωπαικο πρωταθλημα ειναι καθαρα θεμα τυχης κα συγκυριων..Αλλωστε ο ομιλος μας ηταν με διαφορα ο δυσκολοτερος της διοργανωσης αρκουν οι θεσεις που κατελαβαν στην τελικη καταταξη οι αλλες 3 ομαδες για να αποδειχθει κατι τετοιο..
Για την πολη και το χωριο που λες δεν θα παρω θεση γιατι δεν μιλησα ΕΓΩ για κανεναν παικτη,ο ΜΑΚΗS που το τονισε προφανως θα σου παραθεσει τα επιχειρηματα του.

QUOTE(dlmltrls @ Aug 24 2009, 00:46 ) *
δεν αμφιβαλλω πως ειναι πλεονεκτημα,δεν πιστευω ομως οτι κανει την μεγαλη διαφορα.οπως επισης δεν γινεται να παρουσιαζεται ως (-) για την περαιτερω εξελιξη ενος παικτη.ειναι σαν να μου λες πως ολα τα ταλεντα που τονιζονται απο μερικους εδω,εχουν πιασει το 100% και το μονο που τους μενει ειναι να δεσουν τα κιλα τους,και γι αυτο θα παιξουν βασικοι στον ΠΑΟ....

Δεν την παρουσιασε ο φιλος σαν πλυν αλλα μαλλον σαν ελαφρυντικο για τους υπολοιπους...

Anyway βαρεθηκα να απανταω και να δικαιολογω μια αποψη που ουσιαστικα δεν ειναι και δικια μου,ο ΜΑΚΗS συγκρινε τον Δεληγιωργη με τους αλλους,αυτος ας βγαλει τα καστανα απο την φωτια! smiley.gif smiley.gif

Η δικη μου αποψη ειναι ξεκαθαρη..
Ο Απολλωνας ειναι με διαφορα ο καλυτερος παικτης της γενιας των 93 και σιγουρα ο πιο χαρισματικος σκορερ..Επισης στο Ευρωπαικο εδειξε οτι οταν ερχονται τα δυσκολα δεν κρυβεται ποτε..Βεβαια οσοι τον παρακολουθουν εδω και χρονια δεν περιμεναν το Ευρωπαικο για να καταληξουν σε αυτο το συμπερασμα..Απλα ηταν μια ακομη επιβεβαιωση και μαλιστα σε top επιπεδο.
Απο την αλλη ομως,το υψος του,το οποιο για μενα ειναι λιγο για τη θεση 2,αλλα και η σωματικη τυυ αναπτυξη με κανουν να πιστευω οτι δεν ειναι το top prospect αλα Χρυσικοπουλος πχ,αλλα ενα ταλεντο το οποιο θα παιξει σιγουρα μπασκετ αξιωσεων δυσκολα ομως θα χτυπησει την πορτα της Εθνικης Ανδρων εκτος και αν μετεξελιχθει σε καθαρο ασσο με ολα τα χαρακτηριστηκα που πρεπει να εχει ενας τετοιος παικτης.That's all...
elareperierge
QUOTE(man10 @ Aug 24 2009, 01:53 ) *
Κανεναν παικτη δεν εκρινα.
Και μενα οι ποντοι του στο Ευρωπαικο μονο αδιαφορο δεν με αφησαν..Οπωσδηποτε προκειται για εξαιρετικο παικτη και φοβερο σκορερ απο αυτους που σπανια βγαζει το ελληνικο μπασκετ.
Δεν ειδα κανεναν να βγαζει σκαρτη μια ολοκληρη γενια παικτων...Η θεση μιας ομαδας σε ενα Ευρωπαικο πρωταθλημα ειναι καθαρα θεμα τυχης κα συγκυριων..Αλλωστε ο ομιλος μας ηταν με διαφορα ο δυσκολοτερος της διοργανωσης αρκουν οι θεσεις που κατελαβαν στην τελικη καταταξη οι αλλες 3 ομαδες για να αποδειχθει κατι τετοιο..
Για την πολη και το χωριο που λες δεν θα παρω θεση γιατι δεν μιλησα ΕΓΩ για κανεναν παικτη,ο ΜΑΚΗS που το τονισε προφανως θα σου παραθεσει τα επιχειρηματα του.

Δεν την παρουσιασε ο φιλος σαν πλυν αλλα μαλλον σαν ελαφρυντικο για τους υπολοιπους...

Anyway βαρεθηκα να απανταω και να δικαιολογω μια αποψη που ουσιαστικα δεν ειναι και δικια μου,ο ΜΑΚΗS συγκρινε τον Δεληγιωργη με τους αλλους,αυτος ας βγαλει τα καστανα απο την φωτια! smiley.gif smiley.gif

Η δικη μου αποψη ειναι ξεκαθαρη..
Ο Απολλωνας ειναι με διαφορα ο καλυτερος παικτης της γενιας των 93 και σιγουρα ο πιο χαρισματικος σκορερ..Επισης στο Ευρωπαικο εδειξε οτι οταν ερχονται τα δυσκολα δεν κρυβεται ποτε..Βεβαια οσοι τον παρακολουθουν εδω και χρονια δεν περιμεναν το Ευρωπαικο για να καταληξουν σε αυτο το συμπερασμα..Απλα ηταν μια ακομη επιβεβαιωση και μαλιστα σε top επιπεδο.
Απο την αλλη ομως,το υψος του,το οποιο για μενα ειναι λιγο για τη θεση 2,αλλα και η σωματικη τυυ αναπτυξη με κανουν να πιστευω οτι δεν ειναι το top prospect αλα Χρυσικοπουλος πχ,αλλα ενα ταλεντο το οποιο θα παιξει σιγουρα μπασκετ αξιωσεων δυσκολα ομως θα χτυπησει την πορτα της Εθνικης Ανδρων εκτος και αν μετεξελιχθει σε καθαρο ασσο με ολα τα χαρακτηριστηκα που πρεπει να εχει ενας τετοιος παικτης.That's all...

Σεβαστη η αποψη σου,με επιχειρηματα,και σιγουρα χωρις εμπαθεια,αν και διαφωνω σε καποια.Ενταξει,εδω αλλωστε δεν ειμαστε για να πεισουμε ο ενας τον αλλο αλλα για να εκθεσουμε αποψεις.α
dlmltrls
QUOTE(elareperierge @ Aug 24 2009, 03:07 ) *
Σεβαστη η αποψη σου,με επιχειρηματα,και σιγουρα χωρις εμπαθεια,αν και διαφωνω σε καποια.Ενταξει,εδω αλλωστε δεν ειμαστε για να πεισουμε ο ενας τον αλλο αλλα για να εκθεσουμε αποψεις.α

οποιος ασχολειται και παρακολουθει τι γινεται στην κατηγορια αυτη,ξερει πολυ καλα τι γινεται....ο γνωστος,του γνωστου,ω γνωστε!δυστυχως λειτουργουν καποια πραγματα σε αυτες τις ηλικιες απο τωρα,με βαση ποιος εχει τις καλυτερες γνωριμιες.αυτο εχω βαρεθει να βλεπω να γινεται,ισως γι αυτο απαντω με τοσο μενος σε αυτα που δεν συμφωνω.μπορει επιτελους να σταματησει αυτο,τουλαχιστον γι αυτην την ηλικια?ας παιξουν και ας προωθηθουν οι καλυτεροι,κι ας σταματησουν να προωθουνται με το ζορι επιτελους οι μετριοι,εις βαρος πολλες φορες καλυτερων τους...δεν φωτογραφιζω κανεναν απο εδω μεσα,απλα καταθετω αυτο που βλεπω να γινεται συνεχως
Giorgos#4
θελω να πω πως εχω πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου τον Δεληγιωργη σαν παικτη
για τους εξης λογους...

εχει απιστευτη ευστοχια απο την γραμμη των βολων και ειδικα στα κρισιμα το παιδι τις βαζει ολες ...
ειναι πολυ καλος σκορερ(δες πανελληνιο παιδων 2008 πρωτος σκορερ ενω ηταν 1 χρονο μικροτερος απο ολους )
καλο μακρινο σουτ κ.α

τον Δεληγιωργη δεν τον ξερω προσωπικα λλα μου εκαναν εντυπωση τα παραπανω στοιχεια...

παντως θα συμφωνησω πως ο Μαραγκος δινει την εντπωση πως εχει μεγαλυτερες προοπτικες..
zoze
QUOTE(Giorgos#4 @ Aug 24 2009, 15:10 ) *
για τους εξης λογους...

εχει απιστευτη ευστοχια απο την γραμμη των βολων και ειδικα στα κρισιμα το παιδι τις βαζει ολες ...
ειναι πολυ καλος σκορερ(δες πανελληνιο παιδων 2008 πρωτος σκορερ ενω ηταν 1 χρονο μικροτερος απο ολους )
καλο μακρινο σουτ κ.α

τον Δεληγιωργη δεν τον ξερω προσωπικα λλα μου εκαναν εντυπωση τα παραπανω στοιχεια...

παντως θα συμφωνησω πως ο Μαραγκος δινει την εντπωση πως εχει μεγαλυτερες προοπτικες..

Ρε παιδιά, αυτό το παιδί που είναι 2,13 είναι ο Δημακόπουλος??
Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια γι αυτό το παιδί... Δεν ισχύουν??
Δεν πιστεύετε ότι θα ήταν ένα τέτοιο κορμί χρήσιμο στην εθνική παίδων??

Αν κάποιος τον έχει δει... Ξέρει καθόλου μπάσκετ?? Μπορεί να κάνει κάτι στην εθνική ή στον Παναθηναϊκό??
Με ύψος 2,13 έχει τεράστιο πλεονέκτημα απέναντι στα παιδιά της ηλικίας του...

MAKHS
QUOTE(elareperierge @ Aug 24 2009, 02:19 ) *
Πες μου ένα στοιχείο που δεν έχει ο Δεληγιώργης (για το potential που λες) και το λήγουμε..Ας μην το κάνουμε θέμα προσωπικό..Εγώ δεν προμοτάρω κανέναν.Απλά δεν μπορώ να προμοτάρονται κάποιοι και να ακυρώνονται άλλοι που πήγαν πολύ καλα σε ένα ευρωπαικό πρωτάθλημα...ήμαρτον!!!!!!

Φίλε μου elareperierge θέλω να σου πω μερικά πράγματα 1) Δεν προμοτάρω κανέναν 2) Αν διάβαζες προσεκτικά όλα τα παραπάνω που έχω γραψει θα είχες παρατηρήσει ότι έχω γραψει ότι ο Δελιγιώργης είναι ο καλύτερος παίκτης αυτής της Εθνικής και οτιο Δοξάκης διάλεξε παιδιά για το αποτέλεσμα που συμένει τα ποιό έτοιμα 3) Συγνώμη που δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου , αλλά διεκδικώ το δικαίωμα να έχω προσωπική άποψη και να την γράφω 4) Δεν είμαι μανατζερ αλλά φίλος του ερασιτεχνικού μπάσκετ και των μικρων ηλικιών . Θέλω να τελειώσει η αντιπαράθεση μας εδώ .
MAKHS
QUOTE(Giorgos#4 @ Aug 24 2009, 15:10 ) *
για τους εξης λογους...

καλο μακρινο σουτ κ.α

Ανεξάρτητα πάντως από ονόματα και για να υπερασπιστώ μόνο τις απόψεις μου θα αναφέρω ένα παράδειγμα . Παίζει φιλικό παιχνίδι η εθνική παίδων με την Καλαμάτα ( Α εκασκενοπ ) και χάνει . Οι παίδες είναι ψηλότεροι ποιο ταλαντούχοι ποιο γρήγοροι και καλύτεροι σουτέρ από την Καλαμάτα , και όμως χάνουν !!!!!! Γιατί ????? Γιατί απλά οι άντρες είναι ποιό δυνατοί και ότι κάνουν μέσα στο γήπεδο το κάνουν με μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη ψυχολογία γιατί είναι ποιό δυνατοί και κερδίζουν τις επαφές . Ελπίζω να βοήθησα να γίνουν κατανοητές οι απόψεις που εξέφρασα ποιο πάνω , χωρίς να έχω προκατάληψη για κανένα παίκτη , γιατί τα συμπαθώ όλα τα παιδιά και νομίζω οτι τα αξιολογώ δίκαια .

QUOTE(MAKHS @ Aug 24 2009, 18:29 ) *
Ανεξάρτητα πάντως από ονόματα και για να υπερασπιστώ μόνο τις απόψεις μου θα αναφέρω ένα παράδειγμα . Παίζει φιλικό παιχνίδι η εθνική παίδων με την Καλαμάτα ( Α εκασκενοπ ) και χάνει . Οι παίδες είναι ψηλότεροι ποιο ταλαντούχοι ποιο γρήγοροι και καλύτεροι σουτέρ από την Καλαμάτα , και όμως χάνουν !!!!!! Γιατί ????? Γιατί απλά οι άντρες είναι ποιό δυνατοί και ότι κάνουν μέσα στο γήπεδο το κάνουν με μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη ψυχολογία γιατί είναι ποιό δυνατοί και κερδίζουν τις επαφές . Ελπίζω να βοήθησα να γίνουν κατανοητές οι απόψεις που εξέφρασα ποιο πάνω , χωρίς να έχω προκατάληψη για κανένα παίκτη , γιατί τα συμπαθώ όλα τα παιδιά και νομίζω οτι τα αξιολογώ δίκαια .

Φίλε μου elareperierge θέλω να σου πω μερικά πράγματα 1) Δεν προμοτάρω κανέναν 2) Αν διάβαζες προσεκτικά όλα τα παραπάνω που έχω γραψει θα είχες παρατηρήσει ότι έχω γραψει ότι ο Δελιγιώργης είναι ο καλύτερος παίκτης αυτής της Εθνικής και οτιο Δοξάκης διάλεξε παιδιά για το αποτέλεσμα που συμένει τα ποιό έτοιμα 3) Συγνώμη που δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου , αλλά διεκδικώ το δικαίωμα να έχω προσωπική άποψη και να την γράφω 4) Δεν είμαι μανατζερ αλλά φίλος του ερασιτεχνικού μπάσκετ και των μικρων ηλικιών . Θέλω να τελειώσει η αντιπαράθεση μας εδώ .
dlmltrls
QUOTE(MAKHS @ Aug 24 2009, 18:35 ) *

το δικαιωμα να γραφει ο καθενας την αποψη του δεν αποτελει μονοπωλιο.επιμενεις να δημιουργεις εντυπωσεις με μηδενιστικη τακτικη.μαλλον εσυ πρεπει να θιχτηκες που υπαρχει και αλλη αποψη.την συγκριση παικτων εσυ την ξεκινησες,αλλα ευτυχως ζουμε σε ελευθερη χωρα,οπου μπορει να υπαρχει και ο αντιλογος.ασχετα αν συνηθιζουν μερικοι να ενοχλουνται απο αυτον και να παρουσιαζουν τον αντιλογο σαν αποπειρα φιμωσης αυτου που ξεκιναει την αντιπαραθεση.το να απανταμε με επειχειρηματα δεν σημαινει οτι δεν θελουμε να υπαρχει διαφορετικη αποψη.οπως επισης και δεν αποτελει επιχειρημα η φρασεολογια τυπου 'αυτο ειναι ετσι ειτε σου αρεσει ειτε οχι".ειτε σας αρεσει ειτε οχι,υπαρχουν και αλλοι που εχουν αλλη αποψη,οποτε σταματηστε να ενοχλειστε,δεν προσπαθουμε να σας φιμωσουμε.

οσο για το αν προμοταρεις συγκεκριμενα ονοματα,προσωπικα μετα απ ολα αυτα ειμαι απλως σιγουρος.απο την πρωτη στιγμη η επιδιωξη σου ηταν κατα την αποψη μου αυτη.δεν γινεται να μου γραφεις "η εθνικη πΑΙΔΩΝ ΕΧΑΣΕ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ"

δηλ αυτο σου εκανε εντυπωση?που μερικοι δεν βαλαν τιποτα?αφου δεν εχουν ουτε δεμενα κιλα,ουτε δυναμη.γιατι σου φαινεται περιεργο?

χαρηκα για την αντιπαραθεση μας,ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΑΘΕΝΑς να εβγαλε τα συμπερασματα του

υ.γ. σταματηστε το μπασκετ των "γνωστων του γνωστου".αφηστε μερικους αξιολογους ανθρωπους να κανουν την δουλεια τους σ αυτες τις ηλικιες.τα παιδια αυτα δεν ειναι ακομη επαγγελματιες για να κονομησουν μερικοι
elareperierge
[/quote]
1)Το προμοτάρω για μένα σημαίνει προωθώ, και καλώς ή κακώς εσύ αναφέροντας ΣΥΝΕΧΩΣ κάποια πράγματα για κάποιους παίκτες που δεν πήγαν τόσο καλά τους προμοτάρεις 2) Αυτοαναιρείσαι φίλε MAKHS. Απ τη μια λες πήρε τους πιο έτοιμους (και εννοείς το Δεληγιώργη) κι απ την άλλη λες Μαραγκός, Παπαπέτρου δεν είναι ακόμα έτοιμοι σωματικα και του χρόνου θα σας δείξουμε κλπ κλπ.Τελικά πήρε ή δεν πήρε τους πιο έτοιμους; Και μην μου πεις τους πήρε να ψηθούν...166 λεπτά έπαιξε ο Δεληγιώργης, 151 ο Μαραγκός, 100 ο Παπαπέτρου. Κατά την άποψή σου δηλαδή ποιοι παίκτες της εθνικής είναι οι πιο έτοιμοι; Μόνο ο Δεληγιώργης επεδή έβαζε 18 πόντους μέσο όρο; 3)Φίλε MAKHS δεν έχω προβλήματα με την άποψή σου(όπως δεν ειχα και με του ΜΑΝ10) Με τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ σου έχω πρόβλημα. Όταν την άποψή σου τη στηρίζεις λέγοντας ότι η δύναμη βοηθάει στην καλή ψυχολογία του σουτ,είναι λογικό να λέω ότι δεν έχεις επιχειρήματα. (Με βάση πάντως το επιχείρημα αυτό που είπες, οι καλαματιανοί θα έπρεπε να ναι καλύτεροι σουτέρ από τους παίδες) 4)Αυτό νομίζω πως είμαστε όλοι μας, γι αυτό και γράφουμε εδώ (είμαι εκ φύσεως καλοπροαίρετος άνθρωπος)
MAKHS
QUOTE(elareperierge @ Aug 24 2009, 22:34 ) *

1)Το προμοτάρω για μένα σημαίνει προωθώ, και καλώς ή κακώς εσύ αναφέροντας ΣΥΝΕΧΩΣ κάποια πράγματα για κάποιους παίκτες που δεν πήγαν τόσο καλά τους προμοτάρεις 2) Αυτοαναιρείσαι φίλε MAKHS. Απ τη μια λες πήρε τους πιο έτοιμους (και εννοείς το Δεληγιώργη) κι απ την άλλη λες Μαραγκός, Παπαπέτρου δεν είναι ακόμα έτοιμοι σωματικα και του χρόνου θα σας δείξουμε κλπ κλπ.Τελικά πήρε ή δεν πήρε τους πιο έτοιμους; Και μην μου πεις τους πήρε να ψηθούν...166 λεπτά έπαιξε ο Δεληγιώργης, 151 ο Μαραγκός, 100 ο Παπαπέτρου. Κατά την άποψή σου δηλαδή ποιοι παίκτες της εθνικής είναι οι πιο έτοιμοι; Μόνο ο Δεληγιώργης επεδή έβαζε 18 πόντους μέσο όρο; 3)Φίλε MAKHS δεν έχω προβλήματα με την άποψή σου(όπως δεν ειχα και με του ΜΑΝ10) Με τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ σου έχω πρόβλημα. Όταν την άποψή σου τη στηρίζεις λέγοντας ότι η δύναμη βοηθάει στην καλή ψυχολογία του σουτ,είναι λογικό να λέω ότι δεν έχεις επιχειρήματα. (Με βάση πάντως το επιχείρημα αυτό που είπες, οι καλαματιανοί θα έπρεπε να ναι καλύτεροι σουτέρ από τους παίδες) 4)Αυτό νομίζω πως είμαστε όλοι μας, γι αυτό και γράφουμε εδώ (είμαι εκ φύσεως καλοπροαίρετος άνθρωπος)

Φιλαράκο δεν έχω σκοπό να συνεχίσω τον διάλογο αλλά επειδή αλλά γράφω αλλά κάνεις πως καταλαβαίνεις σου απαντω 1) Αν κάποιος σουτάρει αμαρκαριστος 8 στα 10 τριποντα ας πούμε είναι καλός σουτέρ 'ετσι ??? Αν δέχετε πίεση από κάποιον πολύ ποιο δυνατο απο αυτον δεν εχει καλη ισοροπια και δεν βαζει τίποτα μέσα στο παιχνίδι σταματάει να είναι καλός σουτερ ???? Οταν λοιπον λέω οτι οι παίδες είναι καλύτεροι σουτέρ εννοώ οτι αν σουτάρουν ελευθεροι τα σουτ θα σουταρουν καλύτερα ,από τους καλαματιανους αυτο λέωωω ... 2) Οταν λέω ποιο έτοιμα παιδια για το αποτέλεσμα εννοώ συνολικα το τις ικανοτητες των παιδιων που περιλαμβανουν και την δύναμη και το μπασκετικο ταλεντο και το ταλεντο των μικρων είναι πολυ μεγάλο και γιαυτο έπεξαν , μόνο που ο Απολλων επεξε περισσοτερο για την δύναμη του επηβληθηκε των αντιπαλων και έβγαλε το ταλεντο που ειχε ενω οι μικροι δεν μπόρεσαν γιατι ας πούμε ο Καρνοφσκι και ο Λογκινοφ ήταν ποιο δυνατοι και ποιο μεγάλοι απο τον Μαραγκο . ( Τον έσμπρωξαν λίγο παραπάνο και του πήραν τον αέρα ας πούμε ) . Η γνώμη μου είναι και την έχω πει ότι σε αυτές τις ηλικίες παίζει μεγαλύτερο ρόλο το ταλεντο το ύψος και οι μπασκετικές ικανοτητες των παιδιών και όχι η δύναμη γιατί αυτο΄ς που στηρίζετε στην δύναμη μεγαλόνοντας χάνει αυτο το πλεονέκτημα . Τελος πάντων το ξέρω οτι δεν προκειτε να σε πίσω και για να αλλάξουμε συζήτηση θα ηθελα να μου πεις αν ξέρεις για την δέα παίδων U15 μια και ο ΔΕλιγιώργης ειναι πλέον στην εθνική εφήβων .
elareperierge
QUOTE(MAKHS @ Aug 25 2009, 00:04 ) *
Φιλαράκο δεν έχω σκοπό να συνεχίσω τον διάλογο αλλά επειδή αλλά γράφω αλλά κάνεις πως καταλαβαίνεις σου απαντω 1) Αν κάποιος σουτάρει αμαρκαριστος 8 στα 10 τριποντα ας πούμε είναι καλός σουτέρ 'ετσι ??? Αν δέχετε πίεση από κάποιον πολύ ποιο δυνατο απο αυτον δεν εχει καλη ισοροπια και δεν βαζει τίποτα μέσα στο παιχνίδι σταματάει να είναι καλός σουτερ ???? Οταν λοιπον λέω οτι οι παίδες είναι καλύτεροι σουτέρ εννοώ οτι αν σουτάρουν ελευθεροι τα σουτ θα σουταρουν καλύτερα ,από τους καλαματιανους αυτο λέωωω ... 2) Οταν λέω ποιο έτοιμα παιδια για το αποτέλεσμα εννοώ συνολικα το τις ικανοτητες των παιδιων που περιλαμβανουν και την δύναμη και το μπασκετικο ταλεντο και το ταλεντο των μικρων είναι πολυ μεγάλο και γιαυτο έπεξαν , μόνο που ο Απολλων επεξε περισσοτερο για την δύναμη του επηβληθηκε των αντιπαλων και έβγαλε το ταλεντο που ειχε ενω οι μικροι δεν μπόρεσαν γιατι ας πούμε ο Καρνοφσκι και ο Λογκινοφ ήταν ποιο δυνατοι και ποιο μεγάλοι απο τον Μαραγκο . ( Τον έσμπρωξαν λίγο παραπάνο και του πήραν τον αέρα ας πούμε ) . Η γνώμη μου είναι και την έχω πει ότι σε αυτές τις ηλικίες παίζει μεγαλύτερο ρόλο το ταλεντο το ύψος και οι μπασκετικές ικανοτητες των παιδιών και όχι η δύναμη γιατί αυτο΄ς που στηρίζετε στην δύναμη μεγαλόνοντας χάνει αυτο το πλεονέκτημα . Τελος πάντων το ξέρω οτι δεν προκειτε να σε πίσω και για να αλλάξουμε συζήτηση θα ηθελα να μου πεις αν ξέρεις για την δέα παίδων U15 μια και ο ΔΕλιγιώργης ειναι πλέον στην εθνική εφήβων .

Ελεύθερα σουτ βάζω και γω, αυτό δεν με κάνει ούτε σουτέρ, ούτε μπασκετμπολίστα. Το ζήτημα είναι να βάζεις καλάθια σε αγώνες, και με δυνατούς αντιπάλους. Κι ο Μπακατσιάς ήταν φοβερός σουτέρ. Στην προπόνηση τα βαζε όλα. Σε συνθήκες αγώνα όμως αν έβαζε ένα τρίποντο πανηγύριζαν μέχρι και οι αντίπαλοι. Κι απ την άλλη υπήρχε όπως ξαναείπα ο reggie miller. Μη μου πεις ότι ήταν πιο δυνατός απ τους αντιπάλους του. Βλέπεις, υπάρχει αυτό το κάτι που κάνει τον μπασκετμπολίστα. Και ξεχωρίζει τους καλούς παίκτες από τους ρολίστες. Αυτή τη στόφα κάποιοι την έχουν και ξεχωρίζουν από μικροί. Και αν μη τι άλλο οι Έλληνες σαν παίχτες ξεχώριζαν πάντα για το πάθος και την ψυχή τους. Ελάχιστους σουτέρ έχουμε βγάλει, ελάχιστους ψηλούς κλάσης που να στέκονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Κι όμως, έχουμε τόσες κατακτήσεις σε μετάλλια. Ας μην φουσκώνουμε άλλο τα μυαλά των παικτών. Για τον Μαραγκό που λες πιστεύω ότι θα κάνει καριέρα όχι μόνο επειδή έχει ταλέντο, αλλά θα έχει εναν obradovic να τον δουλέψει. Αλλιώς, με τόσα που έχει ακούσει το παλικάρι θα έμενε άλλος ένας παίκτης που θα επαναπαυόταν στις δάφνες του "μεγάλου ταλέντου". Κι αυτό γιατί δυστυχώς σε ΟΛΑ τα αθλήματα στην Ελλάδα αυτό κάνουμε. Με το που δούμε ένα ταλέντο που έχει δυνατότητες να φτάσει ψηλά τον θεοποιούμε κι αυτός επαναπαύεται. Καλώς ή κακώς κάποια παιδιά δεν μας έχουν δείξει ακόμη τίποτα. Θέλουν ακόμη πολλή δουλειά και όχι να τους λέμε "μπράβο,είσαι πρώτος στο χωριό". Επίσης δε νομίζω να τίθεται θέμα ποιος από τους Δεληγιώργη-Μαραγκό έχει καλύτερες προοπτικές (και οι δύο για μένα έχουν, απλά ο ένας έχει δείξει κάποια πράγματα κι απ τον άλλον ακόμα περιμένουμε). Άλλωστε παίζουν σε εντελώς διαφορετικές θέσεις και έχουν άλλα χαρακτηριστικά ο καθένας. Να μην ξεχνάμε ότι ο ένας πριν 2 χρόνια έπαιζε στην Ξάνθη και έχει μια εξέλιξη μέχρι τώρα που του επέτρεψε να είναι 2ος σκόρερ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο άλλος είναι στον Παναθηναϊκό...Μια τελευταία ερώτηση για να το λήξουμε...Του χρόνου εφόσον ο Μαραγκός δυναμώσει (όπως είπες) και βάλει 18 πόντους μέσο όρο , είναι 7ος στα ριμπάουντ (ο Δεληγιώργης 7ος στις ασσίστ φέτος) και 4ος στις τάπες (ο Δεληγιώργης 4ος στα κλεψίματα), 1ος στις βολές (αυτό δε γίνεται) και γώ αρχίσω και σου λέω ότι θα παίξει το πολύ Α2 επειδή στηρίζεται στη δύναμη και έχει περιορισμένο ταλέντο τι θα χεις να μου απαντήσεις; Θα βγουν μετά και οι φίλοι του Παναθηναϊκού να πουν ότι είμαι κομπλεξικός; Σε ότι αφορά το u-15, δε νομίζω ότι θα βοηθήσει σε κάτι τα παιδιά τόσο πολύ. Εδώ στην ηλικία των 15-16 προσπαθεί ο καθένας να αναδείξει τον εαυτό του..Σε μικρότερη ηλικία θα βλέπουμε 5 παιδιά στο παρκέ να προσπαθεί ο καθένας να είναι ο καλύτερος, να μην υπάρχουν συστήματα και γενικά χαρακτηριστικά της κάθε εθνικής. Δεν το συζητάω για τα βύσματα που θα βάζει κάθε πατέρας για να παίξει ο γιος του στην εθνική. Χωρίς να έχει δείξει ακόμα τίποτα, θα μπορούν κάποιοι παίκτες να λένε "εγώ ήμουν στην u-15". Ο μόνος λόγος για τη δημιουργία u-15 κατά την άποψή μου είναι για να βλέπουν οι manager από μικρή ηλικία παίκτες ψηλούς και να τους τσιμπάνε για μεγάλες ομάδες. Άλλος σκοπός δεν ξέρω αν υπάρχει.. Το ταλέντο είναι πιο δυσδιάκριτο σε αυτή τη μικρή ηλικία.
elareperierge
QUOTE(zoze @ Aug 24 2009, 15:33 ) *

Αν κάποιος τον έχει δει... Ξέρει καθόλου μπάσκετ?? Μπορεί να κάνει κάτι στην εθνική ή στον Παναθηναϊκό??

Είναι πολύ δυσκίνητος φίλε μου..Δεν έχει δείξει κάτι μέχρι τώρα. Μακάρι πάντως με τέτοιο ύψος να βελτιωθεί και να βοηθήσει και τον Παναθηναϊκό και την εθνική, αλλά μέχρι τώρα δείχνει ότι το ύψος του αντί για πλεονέκτημα είναι μειονέκτημα..
Giorgos#4

ειναι πολυ αγουρος παικτης εχει πολυ φτωχα αθλητικα προσοντα και μετριοτατη τεχνικη

αλλα αν το καλοσκεφτεις ο μπουρουσης εμαθε μπασκετ στα 19!
dlmltrls
συγνωμη,μερικα πραγματα εχουν ξεφυγει απο καθε λογικη.εχουμε κανει ταλεντα παικτες που τελικα μονο στα χαρτια ειναι!πες μου φιλε MAKIS τι οριζει ενα ταλεντο...το να ξεχωριζει ενας παικτης μηπως?να ειναι καλυτερος με διαφορα?πες μου σε παρακαλω που ξεχωρισε ο Μαραγκος-Τσελεντακης...παιζοντας με την ομαδα του χωριου?χαιρω πολυ,ξερω αλλα 20 παιδια που δεν ηταν στην εθνικη αλλα και υψος εχουν και καλυτερα απο αλλους παικτες ειναι!ειναι κι αυτοι μεγαλα ταλεντα?μεγαλο ταλεντο ειναι αυτος που ξεχωριζει συνεχως....πως γινεται να λεει καποιος "δεν βοηθησε ο ταδε,αλλα ειναι μεγαλο ταλεντο"(απο αυτην την κουβεντα ξεκινησε η αντιπαραθεση)

QUOTE(dlmltrls @ Aug 25 2009, 12:17 ) *
συγνωμη,μερικα πραγματα εχουν ξεφυγει απο καθε λογικη.εχουμε κανει ταλεντα παικτες που τελικα μονο στα χαρτια ειναι!πες μου φιλε MAKIS τι οριζει ενα ταλεντο...το να ξεχωριζει ενας παικτης μηπως?να ειναι καλυτερος με διαφορα?πες μου σε παρακαλω που ξεχωρισε ο Μαραγκος-Τσελεντακης...παιζοντας με την ομαδα του χωριου?χαιρω πολυ,ξερω αλλα 20 παιδια που δεν ηταν στην εθνικη αλλα και υψος εχουν και καλυτερα απο αλλους παικτες ειναι!ειναι κι αυτοι μεγαλα ταλεντα?μεγαλο ταλεντο ειναι αυτος που ξεχωριζει συνεχως....πως γινεται να λεει καποιος "δεν βοηθησε ο ταδε,αλλα ειναι μεγαλο ταλεντο"(απο αυτην την κουβεντα ξεκινησε η αντιπαραθεση)

κι εγω ειμαι μεγαλο ταλεντο στα χαρτια αλλα δεν εχει δεσει το μυικο μου συστημα γιατι ειμαι 30 χρονων και αγυμναστος,αλλα αμα αρχισω να γυμναζομαι θα δεσω και θα ειμαι μεγαλο ταλεντο γιατι παιζω καλυτερα απο κατι συνομιληκους μου στο γηπεδο της γειτονιας.

δεν γινεται να μιλαμε υποθετικα στα χαρτια,αυτο θελω να τονισω
man10
QUOTE(dlmltrls @ Aug 25 2009, 09:22 ) *
συγνωμη,μερικα πραγματα εχουν ξεφυγει απο καθε λογικη.εχουμε κανει ταλεντα παικτες που τελικα μονο στα χαρτια ειναι!πες μου φιλε MAKIS τι οριζει ενα ταλεντο...το να ξεχωριζει ενας παικτης μηπως?να ειναι καλυτερος με διαφορα?πες μου σε παρακαλω που ξεχωρισε ο Μαραγκος-Τσελεντακης...παιζοντας με την ομαδα του χωριου?χαιρω πολυ,ξερω αλλα 20 παιδια που δεν ηταν στην εθνικη αλλα και υψος εχουν και καλυτερα απο αλλους παικτες ειναι!ειναι κι αυτοι μεγαλα ταλεντα?μεγαλο ταλεντο ειναι αυτος που ξεχωριζει συνεχως

Aν και δεν κανεις την ερωτηση σε μενα θα σου απαντησω με την δικη μου οπτικη γωνια..
Πρωτον,σε αυτες τις τοσο μικρες ηλικιες ταλεντο δεν θεωρειται μονο αυτος που ξεχωριζει αλλα και αυτος που ειναι ολοφανερο οτι εχει το long term potential να ξεχωρισει στο μελλον.
Ο καλυτερος με διαφορα ειναι και αυτος ταλεντο,αλλα οπως το πες,αυτος ειναι ο καλυτερος αυτην την στιγμη..Αυτο ομως δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι ειναι και αυτος που θα γινει τελικα ο καλυτερος παικτης...
Για τον Τσελεντακη δεν εχω να πω κατι..Αν και για μενα ακομα και αυτος εχει περισσοτερες προοπτικες απο τον Δεληγιωργη,δεν νομιζω οτι ειναι κατι ιδιαιτερο παικτικα τωρα.Ισως βεβαια στο μελλον να γινει.
Για τον Μαραγκο ομως εισαι φιλε μου πολυ λαθος...Πρωτον ειναι ο πρωτος Ελληνας παικτης μετα τον Θέο που μπηκε Εθνικη παιδων με παικτες 2 χρονια μεγαλυτερους.(Ο Θεος ειχε μπει με τους 1982,ο Μαραγκος με τους 1992).
Ξερω οι 92 δεν ειχαν ψηλους ειναι αληθεια αλλα εμενα αυτο κατι μου λεει..Δεν το προβαλλω ως βασικο επιχειρημα αλλα κατι μου λεει παναθεμα το..!
Επισης πρωτη φορα βλεπουμε απο παικτη στην Εθνικη Παιδων της χωρας μας να εχει τοσο μεγαλο impact την χρονια που ειναι μαλιστα ενα χρονο μικροτερος..Ο Μαραγκος ηταν ο τριτος σημαντικοτερος παικτης αυτης της Εθνικης ΙΜΟ,και τα στατιστικα νομιζω το επιπεβεβαιωνουν..Ποτε αλλοτε τα τελευταια χρονια παικτης ενα χρονο μικροτερος δεν καταφερε κατι αναλογο.Για αυτο και ειμαστε εντυπωσιασμενοι.
Δες στο παρελθον για να το επιβεβαιωσεις...Με τους 88,Ιωακειμιδης,Κελεσιδης και Μπογρης απλα συμπληρωναν το ροστερ...Ομοιως ο Σαρικοπουλος με τους 89 και ο Γεωργακης με τους 90..Με τους 91 κανενας 92 δεν καταφερε να μπει(ουτε καν οι Χρυσικοπουλος,Μαυρογιαννης),με τους 92 ο μονος μικροτερος που μπηκε μαντεψε ποιος ηταν!Ναι σωστα μαντεψες..Ο Μαραγκος..(και μαλιστα οχι ενα αλλα 2 χρονια μικροτερος).

Φυσικα οι κλησεις στην Εθνικη δεν συνιστουν απο μονες του αποδειξεις,αλλα νομιζω οτι τα στατιστικα του φετος μαρτυρουν πολλα...Σε 25,2 λεπτα συμμετοχης ειχε 10,2 ποντους,6.2 ριμπαουντ,και 1,2 ασιστ..Και ολα αυτα με παιδια ενα χρονο μεγαλυτερα..Επειδη λοιπον κανενας αλλον Ελληνας παικτης τα τελευταια 6-7 χρονια δεν εχει καταφερει κατι αναλογο,θα μας επιτρεψεται να τον πιστευουμε και να περιμενουμε λαμπρα πραγματα απο αυτον.
Giorgos#4
o θεος ποιος ειναι

απο οτι καταλαβα ειναι γεννηθεις το 80?
man10
το 84 ειναι...θεωρουταν καποτε μεγαλο ταλεντο τωρα βολοδερνει καπου μεταξυ Γ Εθνικης και Α ΕΣΚΑ...
Giorgos#4
Μακης θεος ?τον εψαξα λιγο στο σαιτ της εοκ αλλα απο οτι ειδα εβαζε 3ποντους ανα αγωνα δεν μου φαινεται και μεγαλο ταλεντο!
man10
QUOTE(Giorgos#4 @ Aug 25 2009, 10:43 ) *
Μακης θεος ?τον εψαξα λιγο στο σαιτ της εοκ αλλα απο οτι ειδα εβαζε 3ποντους ανα αγωνα δεν μου φαινεται και μεγαλο ταλεντο!

δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο κατα τη γνωμη μου,απλα ειπα οτι καταφερε να μπει Εθνικη με τους 1982..αν ρωτησεις ομοσμπονδιακους ολοι θα σου πουν πως τον ειχαν για ταλενταρα ομως..αν και τελικα η εξελιξη του ηταν απογοητευτικη.
dlmltrls
QUOTE(man10 @ Aug 25 2009, 13:20 ) *
Aν και δεν κανεις την ερωτηση σε μενα θα σου απαντησω με την δικη μου οπτικη γωνια..
Πρωτον,σε αυτες τις τοσο μικρες ηλικιες ταλεντο δεν θεωρειται μονο αυτος που ξεχωριζει αλλα και αυτος που ειναι ολοφανερο οτι εχει το long term potential να ξεχωρισει στο μελλον.
Ο καλυτερος με διαφορα ειναι και αυτος ταλεντο,αλλα οπως το πες,αυτος ειναι ο καλυτερος αυτην την στιγμη..Αυτο ομως δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι ειναι και αυτος που θα γινει τελικα ο καλυτερος παικτης...
Για τον Τσελεντακη δεν εχω να πω κατι..Αν και για μενα ακομα και αυτος εχει περισσοτερες προοπτικες απο τον Δεληγιωργη,δεν νομιζω οτι ειναι κατι ιδιαιτερο παικτικα τωρα.Ισως βεβαια στο μελλον να γινει.
Για τον Μαραγκο ομως εισαι φιλε μου πολυ λαθος...Πρωτον ειναι ο πρωτος Ελληνας παικτης μετα τον Θέο που μπηκε Εθνικη παιδων με παικτες 2 χρονια μεγαλυτερους.(Ο Θεος ειχε μπει με τους 1982,ο Μαραγκος με τους 1992).
Ξερω οι 92 δεν ειχαν ψηλους ειναι αληθεια αλλα εμενα αυτο κατι μου λεει..Δεν το προβαλλω ως βασικο επιχειρημα αλλα κατι μου λεει παναθεμα το..!
Επισης πρωτη φορα βλεπουμε απο παικτη στην Εθνικη Παιδων της χωρας μας να εχει τοσο μεγαλο impact την χρονια που ειναι μαλιστα ενα χρονο μικροτερος..Ο Μαραγκος ηταν ο τριτος σημαντικοτερος παικτης αυτης της Εθνικης ΙΜΟ,και τα στατιστικα νομιζω το επιπεβεβαιωνουν..Ποτε αλλοτε τα τελευταια χρονια παικτης ενα χρονο μικροτερος δεν καταφερε κατι αναλογο.Για αυτο και ειμαστε εντυπωσιασμενοι.
Δες στο παρελθον για να το επιβεβαιωσεις...Με τους 88,Ιωακειμιδης,Κελεσιδης και Μπογρης απλα συμπληρωναν το ροστερ...Ομοιως ο Σαρικοπουλος με τους 89 και ο Γεωργακης με τους 90..Με τους 91 κανενας 92 δεν καταφερε να μπει(ουτε καν οι Χρυσικοπουλος,Μαυρογιαννης),με τους 92 ο μονος μικροτερος που μπηκε μαντεψε ποιος ηταν!Ναι σωστα μαντεψες..Ο Μαραγκος..(και μαλιστα οχι ενα αλλα 2 χρονια μικροτερος).

Φυσικα οι κλησεις στην Εθνικη δεν συνιστουν απο μονες του αποδειξεις,αλλα νομιζω οτι τα στατιστικα του φετος μαρτυρουν πολλα...Σε 25,2 λεπτα συμμετοχης ειχε 10,2 ποντους,6.2 ριμπαουντ,και 1,2 ασιστ..Και ολα αυτα με παιδια ενα χρονο μεγαλυτερα..Επειδη λοιπον κανενας αλλον Ελληνας παικτης τα τελευταια 6-7 χρονια δεν εχει καταφερει κατι αναλογο,θα μας επιτρεψεται να τον πιστευουμε και να περιμενουμε λαμπρα πραγματα απο αυτον.

για να βαζουμε λοιπον τα πραγματα σε μια σειρα,ταλεντο ειναι αυτος που ξεχωριζει κατα πολυ,και αλλο ειναι αυτος που δεινει την εντυπωση πως εχει προοπτικες...οποτε δεν μπορουμε να αποκαλουμε μεγαλο ταλεντο αυτον που δειχνει να εχει προοπτικες(ο καθενας κατα την κριση του).ταλεντο ειναι αυτος που το αποδεικνυει,κι οχι αυτος που ελπιζουμε να γινει.οπως επισης δεν μπορουμε να λεμε που θα παιζει ποιος σε μερικα χρονια,γιατι το κανουμε μονο και μονο για να δημιρουγουμε εντυπωσεις.μπορει καποιος να εχει προσωπικο συμφερον,οποτε να τον βολευει να τον αποκαλει οπως θελει,αλλα δεν γινεται αυτο να το κανει εις βαρος αλλων,μονο και μονο επειδη σημερα που μιλαμε ειναι καποιος καλυτερος απο αυτον που προμοταρει.αλλο πραγμα τα γεγονοτα,και αλλο οι προσωπικες υποθεσεις.τα γεγονοτα τα αναγνωριζουμε ολοι(δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως γιατι μιλανε οι αριθμοι),οι υποθεσεις του καθενος ειναι δικαιωμα του,αλλα οταν συγκρινει υποθετικα κιολας,γιατι ετσι τον βολευει μιας και οι αριθμοι λενε αλλα,πρεπει να ειναι ετοιμος να δεχτει τον αντιλογο και την προστασια της πραγματικοτητας.

δε μπορω να ξερω που θα παιζει ο καθενας,ξερω ομως την πραγματικοτητα που συμβαινει σημερα,κι αυτη δεν μπορει να υποβαθμιζεται προς χαριν προωθησης αλλων.αυτο με κουραζει κι μ εκνευριζει,ασχετα με το ποιος θα ειναι σε καλυτερη φαση σε 5 χρονια.πειτε μου οτι ο μαραγκος θα παιζει βασικος του παο,θα σας απαντησω μπορει,αλλα με το ιδιο σκεπτικο θα σας πω και ο δεληγιωργης θα ειναι βασικος στου Lakers γιατι εχει την δυναμη απο τωρα,θα τελειοποιησει και την τεχνικη και θα ειναι ετοιμος για το nba...ειδατε?αυτο ειναι καταθεση προσωπικης αποψης κι ελευθερια λογου,χωρις να ριξω το επιπεδο κανενος,κ χωρις να κανω αμεσες συγκρισεις,που απο την μια μπαινει η πραγματικοτητα και απο την αλλη η προσωπικη εκτιμηση,ελπιδα θα το πω εγω...

δεν γινεται να συγκρινουμε τον πυρρο δημα με τον ηρακλη,και να λεμε οτι ο ηρακλης ειναι ποιο δυνατος απο τον πυρρο.τον εναν τον βλεπουμε,τον αλλο νομιζουμε οτι θα ειναι πιο δυνατος.το ενα συμβαινει,το αλλο συμβαινει στο μυαλο μας

κι αν θελουμε να μιλησουμε γι αυτο που συμβαινει στο μυαλο μας,δε γινεται να μιλησουμε αρνητικα για καποιον στο μελλον,τη στιγμη που επισης συμβαινει στο μυαλο μας.ειναι σαν να ελπιζουμε στην αποτυχια του αλλου
elareperierge
QUOTE(man10 @ Aug 25 2009, 13:20 ) *

Αφού θέλετε να συνεχίσουμε σ'αυτό το μοτίβο και γνωρίζετε πολλά, πείτε μου σας παρακαλώ αν ξέρετε ποιος είναι ο μάνατζερ του παιδιού αυτού
MAKHS
QUOTE(elareperierge @ Aug 25 2009, 17:00 ) *
Αφού θέλετε να συνεχίσουμε σ'αυτό το μοτίβο και γνωρίζετε πολλά, πείτε μου σας παρακαλώ αν ξέρετε ποιος είναι ο μάνατζερ του παιδιού αυτού

Δεν τον ξέρω τον μάνατζερ , δεν έχει σημασία αυτό αλλωστε αλλά συμφωνώ απόλυτα μα τον man10 .. Όσο για τον Θέο τον είχα δει σε ένα παιχνίδι όταν ήταν στην παίδων και πραγματικα μου ειχε κάνει πολυ καλή εντύπωση ( ξεχώριζε τότε μαζι με τον Ζήση ) και πραγματικά απορώ πως δεν κατάφερε να παίξει καλό μπάσκετ ..
MAKHS
QUOTE(elareperierge @ Aug 25 2009, 17:00 ) *

Επειδή μου αρέσει να μιλάω με παραδείγματα θα σου πω οτι στην εθνικη παιδων των 74άριδων η οποιά ήταν τότε U17 ( Αλβερτης , Λιαδέλης , Γιώργος Μασλαρινός κλπ ) και οχι U16 δεν υπήρχαν 75αριδες αλλά υπήρχε ενας 15άχρονος ( δηλ. 76 άρης ) που δεν είχε παίξει κάθολου , απλά συμπλήρωνε την δωδεκάδα . Την επώμενη χρονιά στα 16 του !!! κλήθηκε στην εθνική ανδρων ( Ευθύμης Ρεντζιάς ) γιατί απλά το παιδί είχε δυναμική και προοπτικές . Ο πρωτος σκόρερ εκεινης της ομάδας κατάφερε να παίξει μέχρι Α2 ( Γιώργος Μασλαρινός ) .
dlmltrls
QUOTE(MAKHS @ Aug 25 2009, 17:45 ) *
Επειδή μου αρέσει να μιλάω με παραδείγματα θα σου πω οτι στην εθνικη παιδων των 74άριδων η οποιά ήταν τότε U17 ( Αλβερτης , Λιαδέλης , Γιώργος Μασλαρινός κλπ ) και οχι U16 δεν υπήρχαν 75αριδες αλλά υπήρχε ενας 15άχρονος ( δηλ. 76 άρης ) που δεν είχε παίξει κάθολου , απλά συμπλήρωνε την δωδεκάδα . Την επώμενη χρονιά στα 16 του !!! κλήθηκε στην εθνική ανδρων ( Ευθύμης Ρεντζιάς ) γιατί απλά το παιδί είχε δυναμική και προοπτικές . Ο πρωτος σκόρερ εκεινης της ομάδας κατάφερε να παίξει μέχρι Α2 ( Γιώργος Μασλαρινός ) .

υποθεσεις υποθεσεις υποθεσεις....συνεχιζουμε να μιλαμε με υποθεσεις...

ας συμφωνησουμε να το τελειωνουμε : αλλο ταλεντο,αλλο εχει προοπτικες,και κανενας απο εμας δεν ειναι μαντης,απλα εκφραζουμε αποψεις,τις αρνητικες συγκρισεις ας τις αφησουμε στην ακρη,εκτος αν θελετε να μιλησουμε επωνυμα,για να αναλαβει ο καθενας την προσωπικη ευθυνη αυτων που λεει,ενταξει μ ολα αυτα?
elareperierge
QUOTE(MAKHS @ Aug 25 2009, 17:45 ) *

Έτσι μιλάς εσύ με παραδείγματα; Ο Μασλαρινός που έπαιξε BAO (τον πήγε Α1), Άρη,ΠΑΟΚ, Μαρούσι και Παναθηναϊκό και παίζει μέχρι τώρα λες έφτασε μέχρι Α2; Ωραία παραδείγματα. Ένα σούτινγκ γκαρντ που έπαιξε σ'αυτές τις ομάδες το βγάζουμε σκάρτο (για να ταιριάζει στην ιστοριούλα μας εδώ) και έναν που καλέσαμε στην ανδρών (επειδή άλλος πάνω απο 2.10 στην Ελλάδα δεν υπήρχε ούτε για ζήτω). Μιλάς τώρα για τον Ρετζιά; Ο οποίος είναι 33 αυτή τη στιγμή και έχει καμμιά δεκαετία που αποσύρθηκε; Για πες μου που στέριωσε αυτός ο παίκτης.....Γιατί και μένα μ'αρέσει να μιλάω με παραδείγματα.
MAKHS
QUOTE(elareperierge @ Aug 25 2009, 20:57 ) *
Έτσι μιλάς εσύ με παραδείγματα; Ο Μασλαρινός που έπαιξε Άρη,ΠΑΟΚ, Μαρούσι και Παναθηναϊκό λες έφτασε μέχρι Α2; Ωραία παραδείγματα. Ένα σούτινγκ γκαρντ που έπαιξε σ'αυτές τις ομάδες σκάρτο (για να ταιριάζει στην ιστοριούλα μας εδώ) και έναν που καλέσαμε στην ανδρών (επειδή άλλος πάνω απο 2.10 στην Ελλάδα δεν υπήρχε ούτε για ζήτω). Μιλάς τώρα για τον Ρετζιά; Ο οποίος είναι 33 αυτή τη στιγμή και έχει καμμιά δεκαετία που αποσύρθηκε; Για πες μου που στέριωσε αυτός ο παίκτης.....Γιατί και μένα μ'αρέσει να μιλάω με παραδείγματα.

Απο τον Αρη περασε και δεν ακουμπησε .Στις άλλες ομάδες δεν θυμάμε να έπεξε , αυτό σου λέω κι εγώ , τα 2.10 είναι η προοπτική , έπεξε Μπαρτσελόνα Παοκ Ουλκερ και πέρασε και απο ΝΒΑ . Μπορούσε και καλύτερα ο Ευθυμης αλλά η καριέρα του καμια σχεση με του Μασλαρινου . Τελος Πάντων για παραδειγμα το έφερα γιατι τα 210 και το μπασκετικο ταλεντο είναι οι προδιαγραφες που σου ανεφερα και βλέπω οτι συμφωνεις .Μεγαλα ταλεντα ειναι αυτοι που εχουν προσοντα που δεν τα οι πολλοι παιχτες και το υψος ειναι ενα απο αυτα .

QUOTE(MAKHS @ Aug 25 2009, 21:11 ) *
Απο τον Αρη περασε και δεν ακουμπησε .Στις άλλες ομάδες δεν θυμάμε να έπεξε , αυτό σου λέω κι εγώ , τα 2.10 είναι η προοπτική , έπεξε Μπαρτσελόνα Παοκ Ουλκερ και πέρασε και απο ΝΒΑ . Μπορούσε και καλύτερα ο Ευθυμης αλλά η καριέρα του καμια σχεση με του Μασλαρινου . Τελος Πάντων για παραδειγμα το έφερα γιατι τα 210 και το μπασκετικο ταλεντο είναι οι προδιαγραφες που σου ανεφερα και βλέπω οτι συμφωνεις .Μεγαλα ταλεντα ειναι αυτοι που εχουν προσοντα που δεν τα οι πολλοι παιχτες και το υψος ειναι ενα απο αυτα .

Εγώ ρε συ φιλαρακο εύχομαι ο Δελιγωργης να γίνει Σπανουλης η ακόμα και Γκάλης , το εύχομαι πραγματικα , απλα την γνώμη μου είπα , ουτε συμφέρον εχω ουτε τίποτα . Με αυτα που Ξέρω και αυτα που βλέπω εβγαλα καποια συμπερασματα , μακαρι να διαψευστω και να κάνουν όλα τα παιδια μεγάλη καριέρα !!!!
man10
QUOTE(elareperierge @ Aug 25 2009, 14:00 ) *

Δεν ξερω αλλα θα με ενδιεφερε να μαθω...Ακουω λοιπον!

Και μια ερωτηση,ο manager δηλαδη τους εβαλε τους 10 ποντους και τα 6 ριμπαουντ με παιδια ενα χρονο μεγαλυτερα στο Ευρωπαικο Παιδων?
sokbasket
QUOTE(man10 @ Aug 25 2009, 14:17 ) *
δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο κατα τη γνωμη μου,απλα ειπα οτι καταφερε να μπει Εθνικη με τους 1982..αν ρωτησεις ομοσμπονδιακους ολοι θα σου πουν πως τον ειχαν για ταλενταρα ομως..αν και τελικα η εξελιξη του ηταν απογοητευτικη.

Το να μιλάμε κατόπιν εορτής, ανάλογα δηλαδή με την καριέρα που έκανε ένας παίκτης, πρόκειται για εύκολη κριτική χωρίς γερά επιχειρήματα. Αλίμονο, αν ανοίγουμε τα αρχεία της ΕΟΚ και κρίνουμε ένα παίκτη από το πόσους πόντους είχε βάλει σε κάποια ματς με τις μικρές εθνικές ! Τότε ο Διαμαντίδης και ο παπαλουκάς που είχαν κοπεί από κάποιες τέτοιες εθνικές θα ήταν ανύπαρκτοι, όταν μερικά χρόνια πριν, πάλευαν για να αποδείξουν σε κάποιους "ειδικούς" ότι αξίζουν!
Αν δηλαδή κάποιος έλεγε πριν από κάποια χρόνια ότι βλέπει το potencial του ΔΔ ποιος θα του έδινε σημασία; Τότε όμως θα είχε αξία η προβλεψη, κατόπιν εορτής όλοι γίνονται μάγκες!
Ο Θέος π.χ. έπαιξε πέρσι στην Ελευσίνα Γ' εθνική και βγήκε πρωταθλητής και θα παίζει Β' εφέτος. Ηταν από τους συντελεστές της επιτυχίας παράλληλα δουλευέι και στην αστυνομία και είναι μέλος της εθνικής ενόπλων που κέρδισε πρόσφατα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή - νομίζω -το παγκόσμιο! Δηλαδή το πρωί δουλειά το απόγευμα προπόνηση κ.λπ. Είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίζει και σε μεγαλύτερη κατηγορία (σίγουρα Α2 αλλά και Α1 σε μεσαίες ομάδες). Το ότι δεν έκανε τη τεράστια καριέρα (αν και έχει ακόμη χρόνο αφού νομίζω είναι μόνο 26; χρονών!) δεν σημαίνει ότι έχει λιγότερο ταλέντο από άλλους και ότι δεν ήταν ταλεντάρα στην εποχή του. Το μπάσκετ όμως, όπως όλα τα πράγματα, αλλάζει συνεχώς και έχει άλλες απαιτήσεις. Αν δεν είσαι στην ηλικία που πρέπει όταν αυξάνονται οι απαιτήσεις και αν δεν έχεις την κατάλληλη στιγμή τα δεδομένα (δυνατό χαρακτήρα, καλό "σπρώξιμο" από την οικογένειά σου, από μάνατζερς, από προπονητές που σε προωθούν αλλά και τύχη) για να προσαρμοστείς στις νέες απαιτήσεις, μπορεί να χάσεις το τρένο.
Γι' αυτό μάλλον χάνονται κάποια μεγάλα ταλέντα. Όχι γιατί δεν ήταν μεγάλα ταλέντα (δεν αναφερομαι σε κάποιους υπερτιμημένους).
Ας σκεφτούμε την καριέρα του Παπαλουκά αν δεν πήγαινε στη Ρωσία. Ισως να ήταν ένας καλός παίκτης στην Α1 που θα αντιμετώπιζε κάθε μέρα την ελληνική μιζέρια και μάλλον σε καμμία περίπτωση δεν θα έφτανε στο επίπεδο που έφτασε. Ο ίδιος παίκτης θα ήταν, το ίδιο μεγάλο ταλέντο αλλά για να αναδειχθεί το ταλέντο χρειάζονται, εκτός από την προσπάθεια του αθλητή και οι προΫποθέσεις (αξιοκρατία, ίσες ευκαιρίες, όχι νοθεία του ανταγωνισμού).
Δυστυχώς στα μέρη μας, και όχι μόνο στο μπάσκετ, όλα αυτά είναι πολυτέλειες.
Δεν αρκεί να είσαι ταλέντο για να αναδειχτείς. Πρέπει να δουλεύεις πολύ να έχεις υπομονή και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία όταν θέλεις να ζήσεις σαν όλα τα παιδιά τις χαρές της ζωής, να έχεις αστρο, και βέβαια να μην καταφέρεις με λάθος αντιδράσεις να σε παραγκωνίσει το "σύστημα".

Τέλος, είναι επιπόλαιο η εξέλιξη του Θέου να χαρακτηρίζεται "απογοητευτική" γιατί δεν χάθηκε ούτε εξαφανίστηκε.
Είναι ενεργός και μάλιστα καλός παίκτης και διεθνής με την ενόπλων.
Αν κάποιοι πίστευαν κάποτε ότι θα γίνει ο καλύτερος φόργουορντ της ευρώπης ίσως είχαν ευσεβείς πόθους ή δεν είχαν προβλέψει την εξέλιξη του μπάσκετ. Αυτό δεν μειώνει την αξία και την προσπάθεια του παίκτη.

elareperierge
QUOTE(man10 @ Aug 25 2009, 23:57 ) *
Δεν ξερω αλλα θα με ενδιεφερε να μαθω...Ακουω λοιπον!

Και μια ερωτηση,ο manager δηλαδη τους εβαλε τους 10 ποντους και τα 6 ριμπαουντ με παιδια ενα χρονο μεγαλυτερα στο Ευρωπαικο Παιδων?

Δεν προκειται να πω εδω..εχουμε αρχισει να ξεφευγουμε.οποιος θελει,pm μαζι με τα αποτυχημενα ασσοδυα που λεγαμε.Και ξανακανω εγω τη δικη μου ερωτηση.Αντου χρονου δυναμωσει καποιος εκ των 94ρηδων που λεμε και βγει 2ος σκορερ,7ος στα ριμπαουντ και 4ος στις ταπες θα δικαιουμαι να πω οτι εχει περιορισμενα περιθωρια εξελιξης;
nikefalin
QUOTE(elareperierge @ Aug 27 2009, 02:19 ) *
Δεν προκειται να πω εδω..εχουμε αρχισει να ξεφευγουμε.οποιος θελει,pm μαζι με τα αποτυχημενα ασσοδυα που λεγαμε.Και ξανακανω εγω τη δικη μου ερωτηση.Αντου χρονου δυναμωσει καποιος εκ των 94ρηδων που λεμε και βγει 2ος σκορερ,7ος στα ριμπαουντ και 4ος στις ταπες θα δικαιουμαι να πω οτι εχει περιορισμενα περιθωρια εξελιξης;

είναι λίγο πρόωρο να μιλάμε απόλυτα για την εξέλιξη 15χρονων. Και δεν κάνει καλό και στα παιδάκια τα ίδια. κάποια από τα παιδιά εμφανιζουν ενδιαφέροντα πράγματα , προσόντα που πρέπει να δουλευτούν πάρα πολύ και συστηματικά.
man10
QUOTE(elareperierge @ Aug 26 2009, 23:19 ) *
.Αντου χρονου δυναμωσει καποιος εκ των 94ρηδων που λεμε και βγει 2ος σκορερ,7ος στα ριμπαουντ και 4ος στις ταπες θα δικαιουμαι να πω οτι εχει περιορισμενα περιθωρια εξελιξης;

Φυσικα και θα δικαιουσαι..Τι σχεση εχουν οι εμφανισεις του με τα περιθωρεια εξελιξης δηλαδη?Νομιζω πως εχει μπερδευθει λιγακι...Αλλο το βαζω 10-20-30 ποντους και αλλο το ποσο καλος μπορω να γινω.Τοσο απλα!
man10
Εκανες πολυ καλη προσπαθεια με αυτο το post να πεις καποια πραγματα αλλα νομιζω πως εισαι εκτος θεματος μαλλον...Ωραια αυτα που λες αλλα μικρη σχεση εχουν με αυτο που ειπα εγω για τον Θεο...
QUOTE(sokbasket @ Aug 26 2009, 12:18 ) *
Το να μιλάμε κατόπιν εορτής, ανάλογα δηλαδή με την καριέρα που έκανε ένας παίκτης, πρόκειται για εύκολη κριτική χωρίς γερά επιχειρήματα.

Ισα ισα επειδη πλεον βασιζεσαι σε γεγονοτα και οχι σε προβλεψεις,τα επιχειρηματα σου ειναι πολυ γερα οχι απλως γερα.

Ο Θέος π.χ. έπαιξε πέρσι στην Ελευσίνα Γ' εθνική και βγήκε πρωταθλητής και θα παίζει Β' εφέτος. Ηταν από τους συντελεστές της επιτυχίας παράλληλα δουλευέι και στην αστυνομία και είναι μέλος της εθνικής ενόπλων που κέρδισε πρόσφατα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή - νομίζω -το παγκόσμιο! Δηλαδή το πρωί δουλειά το απόγευμα προπόνηση κ.λπ.

Δηλαδη θες να θεωρησω επιτυχια οτι κερδισε την ανοδο για την Β Εθνικη σε μια ομαδα μαλιστα οπου δεν ηταν καν ο καλυτερος παικτης?Και οταν μαλιστα αυτος ο παικτης ηταν στελεχος των Εθνικων ομαδων για αρκετα χρονια?Ισα ισα που η εξελιξη του το επαναμβανω μαλλον ως αποκαρδιωτικη μπορει να χαρακτηρισθει...
Το οτι δουλευει στην αστυνομια καθολου δεν με ενδιαφερει μπασκετικα..Μαγκια του βεβαια που βρηκε και εναν αλλο τροπο να κερδιζει χρηματα γιατι αν περιμενε απο το μπασκετ,προκοπη δεν θα βλεπε με τα χρηματα που τους δινουν.

Είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίζει και σε μεγαλύτερη κατηγορία (σίγουρα Α2 αλλά και Α1 σε μεσαίες ομάδες). Το ότι δεν έκανε τη τεράστια καριέρα (αν και έχει ακόμη χρόνο αφού νομίζω είναι μόνο 26; χρονών!) δεν σημαίνει ότι έχει λιγότερο ταλέντο από άλλους και ότι δεν ήταν ταλεντάρα στην εποχή του.

Δεν νομιζε οτι θα μπορουσε να παιζει σε μικρες ομαδες της Α1..Στην Α2 ως ρολιστας πιθανον παντως..Τα τελευταια χρονια που τον παρακολουθουσα καθε χρονος που περνουσε επεφτε και μια κατηγορια παρακατω..!Σαν τον Παπαγου ενα πραγμα!
Συμφωνω οτι ειχε ταλεντο,και εγω αυτο ειπα στα post μου παραπανω...

Το μπάσκετ όμως, όπως όλα τα πράγματα, αλλάζει συνεχώς και έχει άλλες απαιτήσεις. Αν δεν είσαι στην ηλικία που πρέπει όταν αυξάνονται οι απαιτήσεις και αν δεν έχεις την κατάλληλη στιγμή τα δεδομένα (δυνατό χαρακτήρα, καλό "σπρώξιμο" από την οικογένειά σου, από μάνατζερς, από προπονητές που σε προωθούν αλλά και τύχη) για να προσαρμοστείς στις νέες απαιτήσεις, μπορεί να χάσεις το τρένο.
Γι' αυτό μάλλον χάνονται κάποια μεγάλα ταλέντα. Όχι γιατί δεν ήταν μεγάλα ταλέντα (δεν αναφερομαι σε κάποιους υπερτιμημένους).

Σε μερικα συμφνω σε μερικα οχι..Αλλα οπως και να χει αν αξιζε θα προχωρουσε..Ας σταματησουμε να βλεπουμε ελεφαντες!

Ας σκεφτούμε την καριέρα του Παπαλουκά αν δεν πήγαινε στη Ρωσία. Ισως να ήταν ένας καλός παίκτης στην Α1 που θα αντιμετώπιζε κάθε μέρα την ελληνική μιζέρια και μάλλον σε καμμία περίπτωση δεν θα έφτανε στο επίπεδο που έφτασε. Ο ίδιος παίκτης θα ήταν, το ίδιο μεγάλο ταλέντο αλλά για να αναδειχθεί το ταλέντο χρειάζονται, εκτός από την προσπάθεια του αθλητή και οι προΫποθέσεις (αξιοκρατία, ίσες ευκαιρίες, όχι νοθεία του ανταγωνισμού).
Δυστυχώς στα μέρη μας, και όχι μόνο στο μπάσκετ, όλα αυτά είναι πολυτέλειες.
Δεν αρκεί να είσαι ταλέντο για να αναδειχτείς. Πρέπει να δουλεύεις πολύ να έχεις υπομονή και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία όταν θέλεις να ζήσεις σαν όλα τα παιδιά τις χαρές της ζωής, να έχεις αστρο, και βέβαια να μην καταφέρεις με λάθος αντιδράσεις να σε παραγκωνίσει το "σύστημα".

Συμφωνω.

Τέλος, είναι επιπόλαιο η εξέλιξη του Θέου να χαρακτηρίζεται "απογοητευτική" γιατί δεν χάθηκε ούτε εξαφανίστηκε.
Είναι ενεργός και μάλιστα καλός παίκτης και διεθνής με την ενόπλων.
Αν κάποιοι πίστευαν κάποτε ότι θα γίνει ο καλύτερος φόργουορντ της ευρώπης ίσως είχαν ευσεβείς πόθους ή δεν είχαν προβλέψει την εξέλιξη του μπάσκετ. Αυτό δεν μειώνει την αξία και την προσπάθεια του παίκτη.

Καθολου επιπολαιο δεν ειναι...Οταν ενας παικτης των μικρων Εθνικων ομαδων και μαλιστα οχι ενας τυχαιος αλλα αυτος που καταφερε πραγματα οπως το να μπει στην Εθνικη με 2 χρονια μεγαλυτερους,καταληγει να παιζει στα 25 του στην Γ Εθνικη τοτε ναι νομιζω οτι η εξελιξη του μπορει να χαρακτηρισθει ως απογοητευτικη.
Το διεθνης με την ενοπλων ασχολιαστο.

Κανεις δεν περιμενε να γινει ο καλυτερος forward στην Ευρωπη...Μια αξιοπρεπη καριερα στην Α1 περιμεναμε...
Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με τον ορο εξελιξη του μπασκετ?Και γιατι το αναφερεις συνεχεια?Και γιατι επηρεασε μονο τον Θεο?
THE BOSS

Πρέπει να δουλέψει πολύ ακόμη για να κανει κατι...εξάλλου οι ψηλοί αργούν λίγο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.