Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ B.C
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
CHE
Ημερολόγιο Maκis(ολόκληρο)(ευγενική παραχώρηση του ίδιου,πριν 10λεπτά).σ.ε.(για όσους δεν ξέρουν σημαίνει:σημείωμα εκδότη):Τρείς σελίδες λευκές και αμέσως μετά με "σπασμένα"γράμματα:"Κ.Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008.Αγαπημένο μου ημερολόγιο,όπως κατάλαβες με τις 3 λευκές σελίδες, έχω ένα απέραντο κενό στη μνήμη μου.Το μόνο που με θυμάμαι να κάνω αυτό το τριήμερο είναι να πίνω αλκοολούχα υγρά απροσδιορίστου ποσότητας.Έμαθα ότι κάποιοι με ψάχνουν,αλλά προς το παρόν τα ονόματά τους δε μου θυμίζουν τίποτα.Υπόσχομαι να τους βρω και να...ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ...
Protos
QUOTE(pap.man @ Mar 10 2008, 18:03 ) *
δεν διαφωνω και πολυ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ και κατι αλλο ολοι οι παραγοντες μας ειναι για εθνικες κατηγοριες?

οικονομικά κίνητρα εννοείς γιατί αγωνιστικά υπήρχαν ,όμως υπάρχει μια διαφορά την οποία αρνούνται να καταλάβουν όλοι οι ντόπιοι παίκτες τον όρο ΑΠΟΣΒΕΣΗ
πως ξεκινάς πόσο κόστος έχεις στην ομάδα για να φτάσεις σε ένα επίπεδο, και τι επιστρέφεις σε αυτήν ..μπορεί να ακούγετε άσχημα όμως είναι η πραγματικότητα .
αν είσαι πολύ καλός παίρνεις μεταγραφή ,και εσύ κερδίζεις και η ομάδα
με αυτόν τον τρόπο συντηρείς το σύστημα .είσαι που λένε η χαρά του παράγοντα μια και με αυτό δίνει Ζωή σε πολλά αγωνιστικά τμήματα
αν μείνεις παίρνεις λιγότερα ,ανεξάρτητα της αγωνιστικής σου αξίας ,γιατί η ομάδα με αυτόν τον τρόπο κάνει απόσβεση των εξόδων που έχεις δημιουργήσει.
όταν δεν είσαι σε θέσει να έχεις ικανούς παίκτες τότε πληρώνεις και πας με τους όρους της αγοράς..
όσο για τους νυχτόβιους έχω να πω ότι τους κάνει η πόλις..... και όχι η ομάδα.
εγώ δεν ενδιαφέρομαι να γίνω παράγοντας εθνικής κατηγορίας όμως όποιος ενδιαφέρετε υποθέτω πως γίνονται Γ.Σ και εκεί μπορεί να λάβει μέρος, και να ασχοληθεί με τον παραγοντισμό .αρκεί πριν να διαβάσει το βιβλίο που έμαθα ότι έχει γράψει ένας παλαιός παράγοντας εγώ δεν το έχω διαβάσει αλλά θα είναι αξιόλογο
ΥΓ κρίνουμε δεν κατακρίνουμε
CHE
Η ανταπόκριση από το εξοχικό του 40+ ,από το οποίο παρέλασε σχεδόν όλη η ομάδα, θα δημοσιευτεί αύριο με τη συνοδεία του απαραίτητου φωτογραφικού υλικού.Όχι τίποτα άλλο,για να μην λένε κάποιοι κακόβουλοι ότι δεν δικαιολογούμε τον τίτλο του tοpic:"Τα νέα της ομάδας".Μείνετε δικτυωμένοι.
kontas
QUOTE(CHE @ Mar 11 2008, 01:01 ) *
Η ανταπόκριση από το εξοχικό του 40+ ,από το οποίο παρέλασε σχεδόν όλη η ομάδα, θα δημοσιευτεί αύριο με τη συνοδεία του απαραίτητου φωτογραφικού υλικού.Όχι τίποτα άλλο,για να μην λένε κάποιοι κακόβουλοι ότι δεν δικαιολογούμε τον τίτλο του tοpic:"Τα νέα της ομάδας".Μείνετε δικτυωμένοι.

patriotes aipnies exete
kollekter
QUOTE(Protos @ Mar 11 2008, 01:00 ) *
οικονομικά κίνητρα εννοείς γιατί αγωνιστικά υπήρχαν ,όμως υπάρχει μια διαφορά την οποία αρνούνται να καταλάβουν όλοι οι ντόπιοι παίκτες τον όρο ΑΠΟΣΒΕΣΗ
πως ξεκινάς πόσο κόστος έχεις στην ομάδα για να φτάσεις σε ένα επίπεδο, και τι επιστρέφεις σε αυτήν ..μπορεί να ακούγετε άσχημα όμως είναι η πραγματικότητα .
αν είσαι πολύ καλός παίρνεις μεταγραφή ,και εσύ κερδίζεις και η ομάδα
με αυτόν τον τρόπο συντηρείς το σύστημα .είσαι που λένε η χαρά του παράγοντα μια και με αυτό δίνει Ζωή σε πολλά αγωνιστικά τμήματα
αν μείνεις παίρνεις λιγότερα ,ανεξάρτητα της αγωνιστικής σου αξίας ,γιατί η ομάδα με αυτόν τον τρόπο κάνει απόσβεση των εξόδων που έχεις δημιουργήσει.
όταν δεν είσαι σε θέσει να έχεις ικανούς παίκτες τότε πληρώνεις και πας με τους όρους της αγοράς..
όσο για τους νυχτόβιους έχω να πω ότι τους κάνει η πόλις..... και όχι η ομάδα.
εγώ δεν ενδιαφέρομαι να γίνω παράγοντας εθνικής κατηγορίας όμως όποιος ενδιαφέρετε υποθέτω πως γίνονται Γ.Σ και εκεί μπορεί να λάβει μέρος, και να ασχοληθεί με τον παραγοντισμό .αρκεί πριν να διαβάσει το βιβλίο που έμαθα ότι έχει γράψει ένας παλαιός παράγοντας εγώ δεν το έχω διαβάσει αλλά θα είναι αξιόλογο
ΥΓ κρίνουμε δεν κατακρίνουμε

protos έχεις πάρα πολύ δίκιο σε αυτά πού λές . Μέρες πριν είχα γράψει μία κούβεντα : αν ένας παίκτης θέλει να παίξει καλαθόσφαιρα και έχει και ικανότητα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΗΔΗ . Αν το θέμα ήταν οίκονομικο και όχι αξίας τότε τους παίκταραδες μας θα τούς είχαν αρπάξει εν ριπή οφθαλμού άλλες ομάδες και μάλιστα πολλά χρόνια πριν !
dred
φιλοι μου εχω την εντυπωση οτι ανακυκλωνουμε το θεμα παλι ? θα πω μια παροιμια "σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος..." εαν θελανε και οι δυο θα τα βρισκανε με λιγα λογια
araout
[quote name='dred' date='Mar 11 2008, 08:35 ' post='172582']
φιλοι μου εχω την εντυπωση οτι ανακυκλωνουμε το θεμα παλι ? θα πω μια παροιμια "σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος..." εαν θελανε και οι δυο θα τα βρισκανε με λιγα λογια
[/quo

γαμπρο εχουμε ετοιμο (CHE ξυπνα σε ψαχνουνε!)
lakis10
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.
40+
Μια μικρή (άσχετη) εισαγωγή για το τι πρόκειται να ακολουθήσει...
Τα πρόσωπα και οι διάλογοι είναι (?) φανταστικά...
Click to view attachment
40+
Ηθικό δίδαγμα:
Click to view attachment
CHE
Νομίζω,ότι δε θα χρειαστεί να γράψω τίποτα για χθες.Πιστεύω ότι τα φωτορομάντζα του 40+ θα με καλύψουν επαρκώς.(Ρε παιδιά,ο gοlden που είναι?)
golden
QUOTE(40+ @ Mar 11 2008, 16:45 ) *
Ηθικό δίδαγμα:
Click to view attachment

where are you greg? )
(Greg Taylor coach from N.CAROLINA)

Click to view attachment
mondaro#14
εφτασε η μεγαλη στιγμη που ολοι περιμενατε.... 41.gif 41.gif 41.gif ο 40βαλε κυριος της φωτογραφιας σε πυτζαμα παρτι..προσεξτε παρακαλω την καταπληκτικη τρεντυ περουκα βγαλμενη απο βιντεο κλιπ του μαικλ τζακσον δεκαετιας 80..οσο για την πυτζαμα τα λογια ειναι περιτα...τα γελια που εκαναν παιχτες της ομαδας μολις αντικρισαν τον 40βαλε κυριο δεν μπορω να τα περιγραψω.. η εικονα του σνουπι με το καναρινακι δειχνει το ποσο αγαπουλης,σπιτογατος και υποδειγμα οικογενειαρχη ειναι.. 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
mondaro#14
εφτασε η μεγαλη στιγμη που ολοι περιμενατε.... ο 40βαλε κυριος της φωτογραφιας σε πυτζαμα παρτι..προσεξτε παρακαλω την καταπληκτικη τρεντυ περουκα βγαλμενη απο βιντεο κλιπ του μαικλ τζακσον δεκαετιας 80..οσο για την πυτζαμα τα λογια ειναι περιτα...τα γελια που εκαναν παιχτες της ομαδας μολις αντικρισαν τον 40βαλε κυριο δεν μπορω να τα περιγραψω.. η εικονα του σνουπι με το καναρινακι δειχνει το ποσο αγαπουλης,σπιτογατος και υποδειγμα οικογενειαρχη ειναι..
vlasis
QUOTE(mondaro#14 @ Mar 11 2008, 20:09 ) *
εφτασε η μεγαλη στιγμη που ολοι περιμενατε.... ο 40βαλε κυριος της φωτογραφιας σε πυτζαμα παρτι..προσεξτε παρακαλω την καταπληκτικη τρεντυ περουκα βγαλμενη απο βιντεο κλιπ του μαικλ τζακσον δεκαετιας 80..οσο για την πυτζαμα τα λογια ειναι περιτα...τα γελια που εκαναν παιχτες της ομαδας μολις αντικρισαν τον 40βαλε κυριο δεν μπορω να τα περιγραψω.. η εικονα του σνουπι με το καναρινακι δειχνει το ποσο αγαπουλης,σπιτογατος και υποδειγμα οικογενειαρχη ειναι..

evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
40+

Ε ρε γλέντια που αρχίζουνε!!!!!!!! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
mondaro#14
QUOTE(40+ @ Mar 11 2008, 20:15 ) *
Ε ρε γλέντια που αρχίζουνε!!!!!!!! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

φαι θα εχει???? icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
40+
Το παρόν ποστ είναι απλή παρατήρηση δεν είναι απειλή 69.gif 69.gif

Ψηλέ οτι και να κάνεις πλεόν βαμμένη την έχεις!!!
Click to view attachment
mondaro#14
εδω ο ρομαντικος 40βαλε κυριος πριν 50βαλε χρονια με φοντο το ηλιοβασιλεμα κοιταει το αλλο του μισο...το βλεμμα του για μια ακομη φορα τα λεει ΟΛΑ... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 69.gif 69.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
mondaro#14
QUOTE(mondaro#14 @ Mar 11 2008, 20:42 ) *
εδω ο ρομαντικος 40βαλε κυριος πριν 50βαλε χρονια με φοντο το ηλιοβασιλεμα κοιταει το αλλο του μισο...το βλεμμα του για μια ακομη φορα τα λεει ΟΛΑ... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 69.gif 69.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

\

ΜΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ?????????????? 19.gif 19.gif
40+
Όπως βλέπετε τα όργανα ξεκίνησαν...
Κάνει ο Α χοντρός 50 πους απς, κάνει ο Β χοντρός άλλα 50, δεν τρώνε γλυκό και συνεχίζουν μέχρι να φάνε χώμα.....
(Να τα βλέπουν οι Ελευσίνιοι αυτά να πάιρνουν ιδέες)

Click to view attachment
drakos
'Aγγελος στη Φωτιά

Στο δωμάτιο είχα ένα κερί

ένα κερί αναμμένο

με τη ψυχή και το μυαλό

εσένα να προσμένω.

Και μες την φλόγα ξαφνικά

ένας άγγελος μπροστά μου,

ήταν η μορφή σου, μια ματιά,

βγαλμένη από τα όνειρα μου.

Την φλόγα τότε πρόσεξα,

η απόλυτη ευτυχία

τη ζωή μου σκέφτηκα

ως τότε δεν είχα ζήσει,

τον κόσμο μέσα έβλεπα

από την Ανατολή έως τη Δύση,

και στην καρδιά την έβαλα,

ποτέ της να μη σβήσει
CHE
Χαίρομαι που ξεκίνησε άλλη μια δημιουργική ανταλλαγή απόψεων χωρίς να χρειαστεί να βάλω το(προβοκατόρικο) χεράκι μου.Χαίρομαι,επίσης,που οι περισσότεροι σ'αυτή την ομάδα έχουμε βρει το νόημα της "ζωής" (στα πλαίσια της ομάδας,εννοώ) και καταφέρνουμε πλέον,να είμαστε σοβαροί όταν και εκεί που πρέπει, διασκεδάζοντας σε όλες τις υπόλοιπες κοινές στιγμές μας.Και,τέλος,χαίρομαι γιατί ,απ'ότι βλέπω,μας διαβάζει αυτή τη στιγμή ένας οπαδός του ΟΦΗ,όπου ίσως καταλάβει πως βλέπουμε εμείς εδώ την ενασχόλησή μας με τον ομαδικό αθλητισμό.
golden
Click to view attachment
StratosG
ο 40βαλε κυριος της φωτογραφιας σε πυτζαμα παρτι..προσεξτε παρακαλω την καταπληκτικη τρεντυ περουκα βγαλμενη απο βιντεο κλιπ του μαικλ τζακσον δεκαετιας 80..οσο για την πυτζαμα τα λογια ειναι περιτα...τα γελια που εκαναν παιχτες της ομαδας μολις αντικρισαν τον 40βαλε κυριο δεν μπορω να τα περιγραψω.. η εικονα του σνουπι με το καναρινακι δειχνει το ποσο αγαπουλης,σπιτογατος και υποδειγμα οικογενειαρχη ειναι..

Καλησπέρα σύντεκνοι. Βλέπω οι χαρακτηρισμοί που έδωσα πριν από 1-2 μήνες πιάσανε τόπο smiley.gif smiley.gif
Ψάχνοντας τις σελίδες σας με τις πολλές φωτογραφίες διέκρινα:
α) τον 40βάλε
β) τον εικοσιπεντάχρονο που εδώ τον βλέπω σαν Ταμία
γ) τον ευγενικό κύριο που μου έδωσε πληροφορίες για τους άλλους 2. Αν υποψιαστώ ότι όντως πηγαίνει στο Απρόοπτο θα πεθααααάνω. Κι εσύ καλέ μου κύριε οπαδός της Στελλάρας??? Θέλεις τραλαρό κ.λ.π. κ.λ.π.

Τα ξαναλέμε.
golden
QUOTE(StratosG @ Mar 11 2008, 22:29 ) *
Καλησπέρα σύντεκνοι. Βλέπω οι χαρακτηρισμοί που έδωσα πριν από 1-2 μήνες πιάσανε τόπο smiley.gif smiley.gif
α) τον 40βάλε
γ) τον ευγενικό κύριο που μου έδωσε πληροφορίες για τους άλλους 2. Αν υποψιαστώ ότι όντως πηγαίνει στο Απρόοπτο θα πεθααααάνω. Κι εσύ καλέ μου κύριε οπαδός της Στελλάρας??? Θέλεις τραλαρό κ.λ.π. κ.λ.π.

Τα ξαναλέμε.

Στρατο στο Απροοπτο 3 ατομα εχουνε αμπονε...!
40+
QUOTE(golden @ Mar 11 2008, 22:01 ) *

Τα Golden-ικά ανούσια και πάλι...
golden
QUOTE(40+ @ Mar 11 2008, 22:33 ) *
Τα Golden-ικά ανούσια και πάλι...

τα γηρατεια σου ειναι ανουσια , οχι γιατι δεν εχουν απολαυσεις αλλα γιατι δεν εχουν ελπιδες
40+
Καθαρά Δευτέρα κάπου στην Ιεράπετρα...

Click to view attachment
vlasis
QUOTE(40+ @ Mar 11 2008, 23:25 ) *
Καθαρά Δευτέρα κάπου στην Ιεράπετρα...

Click to view attachment

perimenoume me anipomonisia ti sinexeia 40+....... 41.gif 41.gif 41.gif
CHE
QUOTE(StratosG @ Mar 11 2008, 22:29 ) *
α) τον 40βάλε

Τα ξαναλέμε.

Πραγματικά,φίλε μας,οι χαρακτηρισμοί σου έγραψαν ιστορία.Μια που εμφανίστηκες, σε ευχαριστούμε.Όπως διαπίστωσες,τους υιοθετήσαμε πάραυτα.Όσον αφορά το Απρόοπτο,οι εν λόγω κύριοι είναι οπαδοί του Γιάννη Βλάσση, με σουξέ το"Σκας με νάζι στο Μπουρνάζι",άσμα το οποίο ψάχνει απεγνωσμένα να βρει σε CD όλη η Ιεράπετρα!
piki
Πηρα την αποφαση να να γραφτω κυριως για να στηριξω τον che γιατι ορισμενοι προσπαθουν να τον γελοιοποιησουν δημιουργοντας κλικες βλεπε evilmonkey.gif golden,40+...αλλα και για να απολαυσω τα ποιηματα του Δρακου (respect)...Λοιπον golden σε περιμενουν δυσκολες στιγμες και προσεχε τα λογια σου για το παιχνιδι με το στοιχημα που εχουμε βαλει...ο Λυκουρινος θα αφινιασει με τον 1 απο τους 2 συμπαικτες σου γι αυτο δεν σε συμφερει...
CHE
QUOTE(piki @ Mar 12 2008, 00:32 ) *
Πηρα την αποφαση να να γραφτω κυριως για να στηριξω τον che γιατι ορισμενοι προσπαθουν να τον γελοιοποιησουν δημιουργοντας κλικες βλεπε evilmonkey.gif golden,40+...αλλα και για να απολαυσω τα ποιηματα του Δρακου (respect)...Λοιπον golden σε περιμενουν δυσκολες στιγμες και προσεχε τα λογια σου για το παιχνιδι με το στοιχημα που εχουμε βαλει...ο Λυκουρινος θα αφινιασει με τον 1 απο τους 2 συμπαικτες σου γι αυτο δεν σε συμφερει...

Βρε,καλώς το ,το αγοράκι μου!Τρέμε,gοlden!Πριν σου απαντήσουν στο γήπεδο,τα κοπέλια μου θα σου τα χώνουν και από το fοrum.
FIDEL
Ιστορία 40+, συνέχεια

και αφού η παρέα περίμενε ώρα να φιλοτιμηθεί κάποιος να ανάψει τη φωτιά, στο τέλος βρέθηκε ο εθελοντής

Click to view attachment
FIDEL
οι υπόλοιποι συνέχισαν τη σκληρή δουλιά

*Η ποιότητα των φωτό δεν είναι και η καλύτερη, αλλά έτσι "αλάφρυναν" πολύ
Click to view attachment
FIDEL
Click to view attachment

συνεχίζεται αργότερα...
golden

προλαβαινεις να αλλαξεις στρατοπεδο υπουλο φιλοχρηματο γενιτσαρακι (με την καλη εννοια) αλλα "Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος" γιατι πουληθηκες στον καπιταλισμο? εαν νικησετε θα σας κανει αναπτηρες και θα σας πουλαει στα σχολεια! 68.gif 68.gif 68.gif shot.gif shot.gif shot.gif

Τι είναι σωστή ομιλία; Αποχή από τη ψευτιά, αποχή από τη συκοφαντία, αποχή από το κουτσομπολιό, απόχή από την αγένεια.
Βουδιστική εντολή

Προσπάθησε πάντα να νικάς τον εαυτό σου, παρά τη μοίρα σου, και ν' αλλάξεις τις επιθυμίες σου, παρά τον κόσμο.
Ρ. Ντεκάρτ

Το τσουβάλι των επιθυμιών δεν έχει πυθμένα.
Γιαπωνέζικη παροιμία*

Πιο εύκολα μπορείς ν' αρνηθείς τους μεγάλους στόχους, παρά τις βλαβερές συνήθειες.
Α. Κούμορ*

Μην πας ποτέ ενάντια στη συνείδησή σου, αν ακόμα και αυτό το απαιτεί το κράτος.
Α. Αϊνστάιν*

Δέχτηκες το δώρο, έχασες την ελευθερία σου.
Ουγγρική παροιμία*

Η καυχησιά αρχίζει εκεί, όπου τελειώνει η σοφία.
Γιαπωνέζικη παροιμία*
kollekter
θέλω να κάνω μια μεγάλη προσφορά στην πόλη της Ιεράπετρας :
εχω το οίκονομικο υπόβαθρο να συντηρήσω μια ομάδα στην Α' ΕΚΑΣΚ πληρώνοντας 10 ντόπιους παίκτες και 1 προπονητή 1 παράγοντα (της γνώστης σχολής 69.gif ) και 80 φιλάθλους με στόχο την άνοδο της ομάδος στην Γ' εθνική . Όλοι οι μισθοί θα είναι με βάση την εμπορική αξία του κάθε παίκτη στην άγορα (όσα έπαιρνε εκεί που έπαιζε +30%) μοναδικός ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΣ όρος για κάθε παίκτη ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ . Μοναδικός όρος για να το κάνω είναι να έρθουνε να ασχοληθούνε όλοι οι τύπου παπμαν ,ντρεντ κλπ αντηρρησίες (με μισθό "παπαγάλου" και αυτοί)

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

fidel πως βάζεις την φωτογραφία δίπλα στο όνομα?
CHE
QUOTE(golden @ Mar 12 2008, 08:14 ) *
προλαβαινεις να αλλαξεις στρατοπεδο υπουλο φιλοχρηματο γενιτσαρακι (με την καλη εννοια) αλλα "Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος" γιατι πουληθηκες στον καπιταλισμο? εαν νικησετε θα σας κανει αναπτηρες και θα σας πουλαει στα σχολεια! 68.gif 68.gif 68.gif shot.gif shot.gif shot.gif

Τι είναι σωστή ομιλία; Αποχή από τη ψευτιά, αποχή από τη συκοφαντία, αποχή από το κουτσομπολιό, απόχή από την αγένεια.
Βουδιστική εντολή

Προσπάθησε πάντα να νικάς τον εαυτό σου, παρά τη μοίρα σου, και ν' αλλάξεις τις επιθυμίες σου, παρά τον κόσμο.
Ρ. Ντεκάρτ

Το τσουβάλι των επιθυμιών δεν έχει πυθμένα.
Γιαπωνέζικη παροιμία*

Πιο εύκολα μπορείς ν' αρνηθείς τους μεγάλους στόχους, παρά τις βλαβερές συνήθειες.
Α. Κούμορ*

Μην πας ποτέ ενάντια στη συνείδησή σου, αν ακόμα και αυτό το απαιτεί το κράτος.
Α. Αϊνστάιν*

Δέχτηκες το δώρο, έχασες την ελευθερία σου.
Ουγγρική παροιμία*

Η καυχησιά αρχίζει εκεί, όπου τελειώνει η σοφία.
Γιαπωνέζικη παροιμία*

1.5%πρόστιμο γιατί ειρωνεύεσαι ένα εκ των τριών"untοuchable", με κίνδυνο να πέσει η ψυχολογία του.2.Αν δεν υπήρχε η δυνατότητα να κατεβάζεις ρητά από το ΙΝΤΕRΝΕΤ,δε θα το έπαιζες έξυπνος στα παιδιά.3.Παρά τους εκβιασμούς σου για μείωση βαθμών,θα σου απαντήσουμε στο γήπεδο,όπως σου αξίζει.4.Μόλις σχολάσει ο "piki",είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσει κατάλληλα και από εδώ.Όλοι ξέρουν άλλωστε,ότι ο δείκτης ευφυίας του είναι μακράν υψηλότερος του δικού σου
drakos
QUOTE(CHE @ Mar 12 2008, 09:22 ) *
1.5%πρόστιμο γιατί ειρωνεύεσαι ένα εκ των τριών"untοuchable", με κίνδυνο να πέσει η ψυχολογία του.2.Αν δεν υπήρχε η δυνατότητα να κατεβάζεις ρητά από το ΙΝΤΕRΝΕΤ,δε θα το έπαιζες έξυπνος στα παιδιά.3.Παρά τους εκβιασμούς σου για μείωση βαθμών,θα σου απαντήσουμε στο γήπεδο,όπως σου αξίζει.4.Μόλις σχολάσει ο "piki",είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσει κατάλληλα και από εδώ.Όλοι ξέρουν άλλωστε,ότι ο δείκτης ευφυίας του είναι μακράν υψηλότερος του δικού σου

γραφω και εγω ρητα
CHE
QUOTE(kollekter @ Mar 12 2008, 09:20 ) *
εχω το οίκονομικο υπόβαθρο να συντηρήσω μια ομάδα στην Α' ΕΚΑΣΚ πληρώνοντας 10 ντόπιους παίκτες και 1 προπονητή 1 παράγοντα (της γνώστης σχολής 69.gif ) και 80 φιλάθλους με στόχο την άνοδο της ομάδος στην Γ' εθνική . Όλοι οι μισθοί θα είναι με βάση την εμπορική αξία του κάθε παίκτη στην άγορα (όσα έπαιρνε εκεί που έπαιζε +30%) μοναδικός ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΣ όρος για κάθε παίκτη ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ . Μοναδικός όρος για να το κάνω είναι να έρθουνε να ασχοληθούνε όλοι οι τύπου παπμαν ,ντρεντ κλπ αντηρρησίες (με μισθό "παπαγάλου" και αυτοί)

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Ψυχραιμίααα!Να λήξει το θέμα και ο πόλεμος,είπαμε.
golden
QUOTE(CHE @ Mar 12 2008, 09:22 ) *

1.5% προστιμο προστιθεμενο στο μηδεν κανει...μηδεν
εαν πεφτει ετσι ευκολα η ψυχολογια τους...καλυτερα να σχοληθουνε με το πλεξιμο
χρησιμοποιω ολα τα οπλα που δινει το Ιντερνετ που το χρησιμοποιεις επισης και εσυ (αλλα χωρις να ξερεις πως)
ο βαθμος που θα παρει ο καθενας ειναι ο ιδιος με τον αριθμο φανελας που φορανε
το IQ του "piki" ειναι οντως υψηλο , καταφερε να βαλει ενα στοιχημα με ξενα λεφτα
dred
QUOTE(kollekter @ Mar 12 2008, 09:20 ) *

kollekter φαινεσαι για ανθρωπος της διοικησης και για αυτο τον λογο και μονο δεχομαι να απαντησω στα ειρωνικα σου σχολια. Δεχομαι την προσφορα σου αρκει να βαλω και εγω ενα ορο , να μην την αρπαξετε παλι μολις την ανεβασουμε . Μηπως ψαχνετε για μαγαζια francising με μοναδικο στοχο το κερδος ? μηπως μια ομαδα εχει και κοινωνικες προεκτασεις? μηπως ειμαστε η χαρα των μανατζερ? μηπως σας νοιαζουν μονο οι καρεκλες? μηπως ...μηπως...μηπως....
golden
QUOTE(dred @ Mar 12 2008, 10:15 ) *
kollekter φαινεσαι για ανθρωπος της διοικησης και για αυτο τον λογο και μονο δεχομαι να απαντησω στα ειρωνικα σου σχολια. Δεχομαι την προσφορα σου αρκει να βαλω και εγω ενα ορο , να μην την αρπαξετε παλι μολις την ανεβασουμε . Μηπως ψαχνετε για μαγαζια francising με μοναδικο στοχο το κερδος ? μηπως μια ομαδα εχει και κοινωνικες προεκτασεις? μηπως ειμαστε η χαρα των μανατζερ? μηπως σας νοιαζουν μονο οι καρεκλες? μηπως ...μηπως...μηπως....

παιδια το θεμα εχει οντως κουρασει , αφηστε την ομαδα να τελειωσει με ηρεμια το πρωταθλημα και το καλοκαιρι στην γενικη συνελευση ελατε απαντες να αναπτυξετε τις αποψεις σας με επιχειρηματα και λυσεις (οχι μονο κριτικες)
η σημερινη μερα ειναι κρισιμη αφου στις 13.00 θα βγει η αποφαση για το Ιωνικος-ΟΦΗ , την Κυριακη παιζουμε δυσκολο παιχνιδι με τον ΑΡΔΗΤΤΟ ελατε ολοι και χειροκροτηστε οποιον θελετε (την ομαδα , τους ντοπιους, τους ξενους ) κανεις δεν θα καταλαβει την διαφορα...
CHE
QUOTE(golden @ Mar 12 2008, 09:35 ) *
1.5% προστιμο προστιθεμενο στο μηδεν κανει...μηδεν
εαν πεφτει ετσι ευκολα η ψυχολογια τους...καλυτερα να σχοληθουνε με το πλεξιμο
χρησιμοποιω ολα τα οπλα που δινει το Ιντερνετ που το χρησιμοποιεις επισης και εσυ (αλλα χωρις να ξερεις πως)
ο βαθμος που θα παρει ο καθενας ειναι ο ιδιος με τον αριθμο φανελας που φορανε
το IQ του "piki" ειναι οντως υψηλο , καταφερε να βαλει ενα στοιχημα με ξενα λεφτα

Ναι,μόνο που τα ξένα λεφτά,είναι οι δικοί σου επόμενοι μισθοί οι οποίοι θα δοθούν ως υποτροφία για τις σπουδές των τριών μικρών,με απόφαση που πήρα μόλις τώρα.
araout

μπορω "να βαλω και απεξω" ? βαζω 1000 ευρω (απο αυτα του ταμια- οχι τα δικα μου) στους "ηλικιωμενους"
40+
QUOTE(CHE @ Mar 12 2008, 10:57 ) *
Ναι,μόνο που τα ξένα λεφτά,είναι οι δικοί σου επόμενοι μισθοί οι οποίοι θα δοθούν ως υποτροφία για τις σπουδές των τριών μικρών,με απόφαση που πήρα μόλις τώρα.

παίρνει και μισθό; κι εγώ που νόμιζα οτι το κάνει από αγάπη προς το άθλημα όπως πολλοί λένε....
CHE
Ευχαρίστως σου δίνω την καρέκλα μου...Ηρεμήστεεε!
CHE
QUOTE(araout @ Mar 12 2008, 11:00 ) *
μπορω "να βαλω και απεξω" ? βαζω 1000 ευρω (απο αυτα του ταμια- οχι τα δικα μου) στους "ηλικιωμενους"

Την ψάχνεις...και κάτι μου λέει ότι θα την βρεις!
CHE
QUOTE(CHE @ Mar 12 2008, 11:04 ) *
Ευχαρίστως σου δίνω την καρέκλα μου...Ηρεμήστεεε!

Διευκρίνηση:αυτό πήγαινε στο pοst του dred
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.