Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eurocup 2018-19
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2
akratacity
QUOTE (G-arenas @ Jan 4 2019, 15:53 ) *
εγω οτι ακουσα απο αλλους εγραψα. δεν κοιταξα κανα αρθρο με δηλωσεις παρκερ κλπ.

αλλα εστω και ετσι δεν νομιζω να κατεβει 1η χρονια με μπατζετ καναρια. κανα μυριο παραπανω σιγουρα θα εχει μπορει και παραπανω. θεωρω οτι καπου στο δικο μας θα εχει παο-οσφπ αναμεσα.

Δεν εγραψα οτι θα εχει μπατζετ αναλογο των Ισπανων. Εγω εννοω οτι η επιδραση των γαλλων στην διοργανωση θα ειναι αντιστοιχη με αυτη της Γκραν Καναρια. Μια συμπαθητικη ομαδα θα ειναι δηλαδη χωρις βλεψεις για το βημα παραπανω. Ειναι υπερβολη οσα ακουγονται οτι θα ειναι πολυ δυνατη κτλ. Ολα βεβαια ειναι αποτελεσμα της παρανοησης των δηλωσεων του Παρκερ.
akratacity
Ενδιαφερον διημερο στο Γιουροκαπ.

Στο Group E Μονακο και Αλμπα πηραν σπουδαια διπλα σε Βελιγραδι και Βιλνιους αντιστοιχα, που τις βαζουν σε θεση οδηγου οσον αφορα την προκριση. Φαινεται να ειναι ο πιο ισορροπημενος ομιλος.

Στο F Βιλερμπαν και Λοκομοτιβ με τη σειρα τους εκαναν και αυτες σημαντικα διπλα επι των γερμανικων Σκαιλαινερς και Ουλμ. Οι Ρωσοι αναπαντεχα δυσκολευτηκαν αρκετα. Δυσκολα θα σπασει η δυαδα εδω οσον αφορα την προκριση.

Στο G σκουρα τα πραγματα για τον Ερυθρο Αστ. και τον Μιλαν Τομιτς. Εχασε και απο την Βαλενθια μεσα στην Ισπανια και μαλιστα με μεγαλη διαφορα (βεβαια δεν αντικατοπτριζει την εικονα του αγωνα για παραπανω απο 3 δεκαλεπτα). Η Λιμοζ αν και κανει τιμια προσπαθεια δυσκολα θα κανει νικη, η Βαλενθια λογικα θα ειναι στην πρωτη θεση και η Μαλαγα με τον Ερυθρο Αστ. θα παλεψουν για την προκριση. Λογικα στο Βελιγραδι θα κριθουν ολα.

Στο H η Ανδορα αποτελει μεγαλη εκπληξη με το 3-0 εως τωρα. Μετα το Ζαγκρεμπ εκανε διπλο και στην Αγ. Πετρουπολη και ειναι με το 1,5 ποδι στην 8αδα. Οι δυο ρωσικες θα παλεψουν για την προκριση αν και η χθεσινη γκελα της Ζενιτ δινει μεγαλο προβαδισμα στην ομαδα του Πριφτη.
benchwarmer
4η αγωνιστική και τα πράγματα πλέον ξεκαθαρίζουν αρκετά.

Ο 2ος όμιλος ήταν μάλλον ο πιο σαφής εξ αρχής. Η Βιλερμπάν είναι στο 4-0 και η Κούμπαν στο 3-1 και έχουν ήδη προκριθεί, έναντι των αισθητά πιο αδύναμων γερμανικών Ουλμ και Φρανκφούρτης. Μένει να δούμε την τελική κατάταξη των δύο πρώτων, που βέβαια μόνο αδιάφορη δεν θα είναι.

Στον 3ο όμιλο, η Βαλένθια πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη σήμερα μέσα στο Βελιγράδι (παρά τους 26 πόντους του Περπέρογλου) και είναι αήττητη στο 4-0. Στο 3-1 η Μάλαγα, στο 1-3 έμεινε ο Αστέρας και στο 0-4 η Λιμόζ. Ο Αστέρας ελπίζει δηλαδή πλέον μόνο σε συνδυασμό αποτελεσμάτων (να χάσει η Μάλαγα εντός από την Βαλένθια, να κερδίσει ο ίδιος μέσα στη Γαλλία, και μετά να κερδίσει στο Βελιγράδι τη Μάλαγα καλύπτοντας και το -5 του πρώτου ματς).

Στον 4ο όμιλο, η μεγάλη έκπληξη Ανδόρα συνεχίζει ακάθεκτη βρισκόμενη στο 4-0. Στο 3-1 η Ούνιξ, στο 1-3 η Ζενίτ (που παίζει το τελευταίο της χαρτί την άλλη βδομάδα υποδεχόμενη την Ούνιξ) και αποκλεισμένη στο 0-4 η Τσεντεβίτα.

Τελευταίο άφησα τον 1ο όμιλο όπου γίνεται ο κακός χαμός. Στο 3-1 είναι η Άλμπα, στο 2-2 η Μονακό και η Παρτιζάν (με τους Σέρβους να κερδίζουν μέσα στη Γαλλία χθες, χωρίς όμως να καλύπτουν την διαφορά του πρώτου ματς) και στο 1-3 η Ρίτας.
john wick
@bench
Παραλολουθεις στενά το eurocup?
benchwarmer
QUOTE(john wick @ Jan 24 2019, 10:11 ) *
@bench
Παραλολουθεις στενά το eurocup?


Οχι ιδιαιτερα (εννοωντας ολοκληρα παιχνιδια κλπ).. Γιατι?
john wick
QUOTE (benchwarmer @ Jan 24 2019, 09:37 ) *
Οχι ιδιαιτερα (εννοωντας ολοκληρα παιχνιδια κλπ).. Γιατι?


Ηθελα τη γνωμη σου ποια θεωρεις την καλυτερη ομαδα...
benchwarmer
QUOTE(john wick @ Jan 24 2019, 23:21 ) *
Ηθελα τη γνωμη σου ποια θεωρεις την καλυτερη ομαδα...


Μάλλον την Ούνιξ.

Εδώ που φτάσαμε όμως, θα είναι κομβικότατη η τελική κατάταξη των ομάδων στους ομίλους και το πώς θα είναι τα πλεονεκτήματα έδρας μέχρι τους τελικούς. Η προτελευταία αγωνιστική είναι αυτήν την ώρα σε εξέλιξη, οι 7 από τις 8 ομάδες είναι ήδη γνωστές (Ούνιξ, Λοκομοτίβ, Βαλένθια, Μάλαγα, Ανδόρα, Άλμπα, Βιλερμπάν), για την 8η είναι σε εξέλιξη το πολύ κρίσιμο ματς Παρτιζάν-Ρίτας, αλλά ξαναλέω το παν θα είναι το πώς θα κατανεμηθούν αυτές οι 8 ομάδες (με ένα λίγο περίεργο σύστημα είναι η αλήθεια) για να βγουν τα ζευγάρια μέχρι τους τελικούς.
akratacity
Απιστευτο τελος στο Παρτιζαν-Ριτας.

Πιο συγκεκριμενα στο 75-76 ο Λαντεϊλ εκοψε στα ισια τον Παρακχουσκι και στη συνεχεια της φασης εκανε το 77-76 μετα απο ασιστ του Ρενφρο. Στα 10'' αρχικα η Ριτας εχασε την ευκαιρια με φλοατερ του Κραμερ αλλα η κατοχη παρεμεινε σε αυτη με 2,7'' να απομενουν. Η επαναφορα εγινε στο χαι ποστ στον Παρακχουσκι και ο Λευκορωσος που λιγο νωροτερα ειχε 0 στις 2 βολες δεν το σκεφτηκε και με αυτο το σουτακι εδωσε την νικη στη Ριτας και την ευκαιρια να παρει την προκριση μεσα στην εδρα της την τελευταια αγωνιστικη στο ματς με τη Μονακο.
john wick
Ο Payton Siva εχει κανεναν τραυματισμο;;;
Οσες φορες καθομαι να δω Alba δεν παιζει..
Ο Sigma ειναι εκπληκτικα χρησιμος παικτης...
basket72
QUOTE (john wick @ Feb 5 2019, 23:14 ) *
Ο Payton Siva εχει κανεναν τραυματισμο;;;
Οσες φορες καθομαι να δω Alba δεν παιζει..
Ο Sigma ειναι εκπληκτικα χρησιμος παικτης...


Ο Σίβα είναι τραυματίας από τον Δεκέμβρη. Πάνω που γύρισε από έναν άλλο τραυματισμό του την ξαναέπαθε σε άλλο σημείο (γόνατο). Άτυχος ο Πέιτον φέτος.

Ο Σίκμα είναι εγγύηση. cool.gif
akratacity
Το πρώτο ζευγάρι της 8αδας είναι γνωστό από σήμερα πάντως.

Αλμπα Βερ. - Ουνικαχα Μαλαγα

Νομίζω δεν χωράνε προβλέψεις.

Στα υπόλοιπα η Βαλένθια θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Ρίτας-Μονακό.

Η Βιλερμπαν και η Λοκομοτιβ περιμένουν τι θα γίνει στο Ουνιξ-Ανδορα για να μάθουν τον αντίπαλο τους. Πιθανός ο ρωσικός εμφύλιος μεταξύ των δύο μεγάλων φετινών φαβορί.

benchwarmer
Τα οριστικά ζευγάρια μέχρι τους τελικούς λοιπόν είναι (με πρώτες αυτές με το πλεονέκτημα έδρας):

Άλμπα - Μάλαγα
ΑΣΒΕΛ - Ανδόρα

Βαλένθια - Ρίτας
Ούνιξ - Λοκομοτίβ


Όσο αφορά τώρα το πλεονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς και τελικούς, η "σειρά κατάταξης" η οποία το καθορίζει είναι (εάν κερδίσει σε λίγη ώρα εντός η Βαλένθια την Λιμόζ, και αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος) η εξής:

Βαλένθια (η μόνη με 6-0 στη φάση των ομίλων)
Ούνιξ (5-1, +81)
Άλμπα (5-1, +36)
ΑΣΒΕΛ (5-1, +34)
Ανδόρα (5-1, +20)
Λοκομοτίβ (4-2, +51)
Ρίτας (3-3, +22)
Μάλαγα (3-3, -17)

Δηλαδή η Βαλένθια είναι πλέον το μεγάλο φαβορί, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς.
akratacity
Αλμπα - Μαλαγα

Θεωρητικα η Ουνικαχα ειναι μια ομαδα με πολυ μεγαλυτερη ατομικη ποιοτητα. Ομως μεσα στη χρονια η Αλμπα εχει παιξει πολυ καλυτερο μπασκετ παρα τα προβληματα με τον Σιβα. Νομιζω ειναι το πιο αμφιρροπο ζευγαρι.

Βαλενθια - Ριτας

Το μεγαλο φαβορι ειναι οι ισπανοι. Η Ριτας ειναι πολυ καλη ομαδα που τον τελευταιο καιρο ειδικα μετα την αποκτηση του Παρακχουσκι ειναι πολυ ανεβασμενη. Θα το παλεψουν οι λιθουανοι αλλα η ποιοτητα της Βαλενθια ειναι δεδομενη και πολυ δυσκολα θα εχουμε εκπληξη εδω.

Ουνιξ Καζαν - Λοκομοτιβ Κουμπαν

Ρωσικος εμφυλιος. Η Κουμπαν ξεκινησε το καλοκαιρι ως το ακλονητο φαβορι, ομως γενικα φετος προβληματιζει με την αγωνιστικη της εικονα. Η Ουνιξ του κοουτς Πριφτη φαινομενικα ειναι σε καλυτερη κατασταση και με δεδομενο το πλεονεκτημα εδρας ειναι οριακα το φαβορι.

Βιλερμπαν - Ανδορα

Ειναι οι δυο ομαδες που μοιραζονται μεχρι στιγμης τον τιτλο της εκπληξης της σεζον μεχρι τωρα. Ειδικα οι Γαλλοι εχουν παρουσιασει μια αξιοθαυμαστη σταθεροτητα. Νομιζω η ομαδα του Παρκερ ειναι φαβορι και για να αλλαξει αυτο θα πρεπει ο...κοντουλης Αλμπισι να ξεπερασει κατα πολυ τον εαυτο του.
benchwarmer
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Βαλένθια καθάρισε πολύ εύκολα μέσα-έξω τη σειρά με τη Ρίτας και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά. Εκεί περιμένει (με πλεονέκτημα έδρας πάντα) το νικητή της μεγάλης σειράς Ούνιξ-Λοκομοτίβ. Η ομάδα του Πρίφτη κέρδισε εύκολα στο πρώτο ματς με 32 πόντους του ΜακΚόλουμ (στο με διαφορά καλύτερό του φετινό ματς), για να απαντήσει σήμερα η Λοκομοτίβ. Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη στο Καζάν.

Τα άλλα 2 ζευγάρια βρίσκονται επίσης στο 1-1. Στο Βιλερμπάν-Ανδόρα (μάλλον το πιο αδύναμο ζευγάρι από τα 4) αυτό έχει γίνει με τον "νορμάλ" τρόπο, ενώ στο Άλμπα-Μάλαγα έχει συμβεί με δύο διαδοχικά μπρέικ. Πρώτα κέρδισε η Μάλαγα μέσα στο Βερολίνο με 90-91 χάρη σε φόλοου του Λεσόρ στα 3 δευτερόλεπτα απ' το φινάλε, ενώ στη συνέχεια ένα άλλο φόλοου από την πλευρά των Γερμανών ήταν για λίγα δέκατα εκπρόθεσμο. Ενώ σήμερα, η Άλμπα συνεχίζοντας να παίζει το παιχνίδι που παίζει από την αρχή της σεζόν χάλασε το πάρτυ των Ισπανών μέσα στο σπίτι τους περνώντας άνετα με 81-101(!) και γυρίζοντας τη σειρά στο Βερολίνο για το τελευταίο παιχνίδι, επίσης την προσεχή Τετάρτη.

Θυμίζουμε φυσικά ότι η διοργάνωση δίνει εισιτήριο για την επόμενη Ευρωλίγκα. Από τις 7 ομάδες που παραμένουν στο παιχνίδι του τίτλου, μόνο η Βιλερμπάν δεν το χρειάζεται καθώς θα μετέχει ούτως ή άλλως σε αυτήν με wild card, ενώ οι άλλες 6 θα έχουν και μία δεύτερη ευκαιρία από τα εγχώρια πρωταθλήματά τους, τα οποία όλα (VTB, Γερμανία, Ισπανία) δίνουν επίσης θέση στην Ευρωλίγκα.
benchwarmer
QUOTE(benchwarmer @ Mar 8 2019, 23:34 ) *
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Βαλένθια καθάρισε πολύ εύκολα μέσα-έξω τη σειρά με τη Ρίτας και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά. Εκεί περιμένει (με πλεονέκτημα έδρας πάντα) το νικητή της μεγάλης σειράς Ούνιξ-Λοκομοτίβ. Η ομάδα του Πρίφτη κέρδισε εύκολα στο πρώτο ματς με 32 πόντους του ΜακΚόλουμ (στο με διαφορά καλύτερό του φετινό ματς), για να απαντήσει σήμερα η Λοκομοτίβ. Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη στο Καζάν.

Τα άλλα 2 ζευγάρια βρίσκονται επίσης στο 1-1. Στο Βιλερμπάν-Ανδόρα (μάλλον το πιο αδύναμο ζευγάρι από τα 4) αυτό έχει γίνει με τον "νορμάλ" τρόπο, ενώ στο Άλμπα-Μάλαγα έχει συμβεί με δύο διαδοχικά μπρέικ. Πρώτα κέρδισε η Μάλαγα μέσα στο Βερολίνο με 90-91 χάρη σε φόλοου του Λεσόρ στα 3 δευτερόλεπτα απ' το φινάλε, ενώ στη συνέχεια ένα άλλο φόλοου από την πλευρά των Γερμανών ήταν για λίγα δέκατα εκπρόθεσμο. Ενώ σήμερα, η Άλμπα συνεχίζοντας να παίζει το παιχνίδι που παίζει από την αρχή της σεζόν χάλασε το πάρτυ των Ισπανών μέσα στο σπίτι τους περνώντας άνετα με 81-101(!) και γυρίζοντας τη σειρά στο Βερολίνο για το τελευταίο παιχνίδι, επίσης την προσεχή Τετάρτη.

Θυμίζουμε φυσικά ότι η διοργάνωση δίνει εισιτήριο για την επόμενη Ευρωλίγκα. Από τις 7 ομάδες που παραμένουν στο παιχνίδι του τίτλου, μόνο η Βιλερμπάν δεν το χρειάζεται καθώς θα μετέχει ούτως ή άλλως σε αυτήν με wild card, ενώ οι άλλες 6 θα έχουν και μία δεύτερη ευκαιρία από τα εγχώρια πρωταθλήματά τους, τα οποία όλα (VTB, Γερμανία, Ισπανία) δίνουν επίσης θέση στην Ευρωλίγκα.


Ούνιξ-Λοκομοτίβ 69-65, με πρώτο σκόρερ τον... Καϊμακόγλου, και η Ούνιξ πλέον θα βρει μπροστά της την Βαλένθια στον ημιτελικό που θεωρείται ίσως και πρόωρος τελικός.

Αυτή τη στιγμή το 3ο ματς Άλμπα-Μάλαγα και αργότερα το Βιλερμπάν-Ανδόρα.
basket72
QUOTE (benchwarmer @ Mar 13 2019, 20:09 ) *
Ούνιξ-Λοκομοτίβ 69-65, με πρώτο σκόρερ τον... Καϊμακόγλου, και η Ούνιξ πλέον θα βρει μπροστά της την Βαλένθια στον ημιτελικό που θεωρείται ίσως και πρόωρος τελικός.

Αυτή τη στιγμή το 3ο ματς Άλμπα-Μάλαγα και αργότερα το Βιλερμπάν-Ανδόρα.



Πρώτος κουβάς για τη σεζόν biggrin.gif , δεδομένου ότι είχα πρώτο και αδιφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, τη Λοκομοτίβ.
Από την αρχή φαινόταν ότι δεν τραβάει το πράγμα και κορυφώθηκε με την απόλυση Ομπράντοβιτς.

Οι περισσότεροι εκ των παικτών που πήρε η ομάδα του Κρασνοντάρ, δεν τράβηξαν (με εξαίρεση τον Τζατζουάν Τζόνσον) κι έκαναν πολύ χειρότερη χρονιά από την περσινή τους (Ράιτ, Φαλ, Πονίτκα, ακόμα κι ο Μακλίν).

Ελπίζω τουλάχιστον να το σηκώσει η πολυαγαπημένη μου Βαλένθια που την υπολόγιζα ως το δεύτερο φαβορί.
Redoctor
Προβλημα:
Εστω κερδιζει η Βιλερμπραν σημερα.
F4 eurocup: Villeurbane/Alba- Unics/Valencia
Kαι εστω κατακτα και το eurocup η Βιλερμπαν.
Και εχουμε και τις εξης καταταξεις στα εγχωρια πρωταθληματα
Ισπανια
Μπαρτσα-Ρεαλ-Μπασκονια-Βαλενθια(με οποιαδηποτε σειρα η 4αδα)-Χ1
Γερμανια
Μπαγιερν-Αλμπα (η αναποδα) Χ2
Vtb
Cska-Unics ( η αναπoδα)- Χ3
Μετα ποιος παιρνει το εξτρα εισιτηριο που μενει;
.
.
.
.
.
.
.

μαλλον η χωρα του νικητη του Unics-Valencia;
benchwarmer
Τελικώς η Ανδόρα έκανε την έκπληξη κερδίζοντας μέσα στη Γαλλία, άρα τα πράγματα απλοποιούνται.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι:

Βαλένθια-Ούνιξ (πλεονέκτημα έδρας Βαλένθια)
Άλμπα-Ανδόρα (πλεονέκτημα έδρας Άλμπα)

Αν το Γιούροκαπ το κατακτήσει η Βαλένθια ή η Ανδόρα, η Ισπανία θα έχει 5 θέσεις στην προσεχή Ευρωλίγκα.
Αν το κατακτήσει η Ούνιξ, θα έχει 3 η VTB.
Αν το κατακτήσει η Άλμπα, θα έχει 3 η Γερμανία(!!), όπου θυμίζω η Μπάμπεργκ έχει υπογράψει 5ετές με την ΦΙΜΠΑ rolleyes.gif


* Όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, η Βαλένθια έχει το απόλυτο πλεονέκτημα και η Ανδόρα το απόλυτο μειονέκτημα, ενώ σε περίπτωση του ζευγαριού Ούνιξ-Άλμπα έχει το πλεονέκτημα η Ούνιξ.
stefkorner
QUOTE (benchwarmer @ Mar 14 2019, 05:25 ) *
Τελικώς η Ανδόρα έκανε την έκπληξη κερδίζοντας μέσα στη Γαλλία, άρα τα πράγματα απλοποιούνται.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι:

Βαλένθια-Ούνιξ (πλεονέκτημα έδρας Βαλένθια)
Άλμπα-Ανδόρα (πλεονέκτημα έδρας Άλμπα)

Αν το Γιούροκαπ το κατακτήσει η Βαλένθια ή η Ανδόρα, η Ισπανία θα έχει 5 θέσεις στην προσεχή Ευρωλίγκα.
Αν το κατακτήσει η Ούνιξ, θα έχει 3 η VTB.
Αν το κατακτήσει η Άλμπα, θα έχει 3 η Γερμανία(!!), όπου θυμίζω η Μπάμπεργκ έχει υπογράψει 5ετές με την ΦΙΜΠΑ rolleyes.gif


* Όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, η Βαλένθια έχει το απόλυτο πλεονέκτημα και η Ανδόρα το απόλυτο μειονέκτημα, ενώ σε περίπτωση του ζευγαριού Ούνιξ-Άλμπα έχει το πλεονέκτημα η Ούνιξ.


Πολυ θα ηθελα η Αλμπα να το σηκωσει,αλλα φοβαμαι θα σκαλωσει πανω στο πλεονεκτημα των Βαλενθια η Ουνιξ !
θα ειχε ενδιαφερον θα δουμε την 3ης της Γερμανιας στην Ευρωλιγκα!οπου θα ηταν καμια Ολντεμπουργκ πιθανοτατα !
η καμια Βεχτα,να τρελαθουμε τελειως tongue.gif
basket72
QUOTE (stefkorner @ Mar 13 2019, 23:37 ) *
Πολυ θα ηθελα η Αλμπα να το σηκωσει,αλλα φοβαμαι θα σκαλωσει πανω στο πλεονεκτημα των Βαλενθια η Ουνιξ !
θα ειχε ενδιαφερον θα δουμε την 3ης της Γερμανιας στην Ευρωλιγκα!οπου θα ηταν καμια Ολντεμπουργκ πιθανοτατα !
η καμια Βεχτα,να τρελαθουμε τελειως tongue.gif



Τη συγκεκριμένη οφείλουμε να τη λέμε με ολόκληρο τ΄όνομά της: ΡΑΣΤΑ biggrin.gif Βέχτα.

Haile Sellasie, Rastafari, Bob Marley, Jamaica, Ethiopia και Μαίρη Τζέην (αν με πιάνετε ) ) peace.gif peace.gif
akratacity
QUOTE (basket72 @ Mar 13 2019, 21:01 ) *
Πρώτος κουβάς για τη σεζόν biggrin.gif , δεδομένου ότι είχα πρώτο και αδιφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, τη Λοκομοτίβ.
Από την αρχή φαινόταν ότι δεν τραβάει το πράγμα και κορυφώθηκε με την απόλυση Ομπράντοβιτς.

Οι περισσότεροι εκ των παικτών που πήρε η ομάδα του Κρασνοντάρ, δεν τράβηξαν (με εξαίρεση τον Τζατζουάν Τζόνσον) κι έκαναν πολύ χειρότερη χρονιά από την περσινή τους (Ράιτ, Φαλ, Πονίτκα, ακόμα κι ο Μακλίν).

Ελπίζω τουλάχιστον να το σηκώσει η πολυαγαπημένη μου Βαλένθια που την υπολόγιζα ως το δεύτερο φαβορί.

Ο σχεδιασμός της Λοκομοτιβ το καλοκαίρι ήταν εξαιρετικό σε όλες τις θέσεις εκτός από τα γκαρντ. Άφησαν και τον Γουαιτχεντ στη μέση της χρονιάς και κατέληξαν να παίζουν παιχνίδι-τελικό για τα ημιτελικά με τον Κβοστοφ να αγωνίζεται 32 λεπτά.

Συμπαθής παίχτης ο Ρώσος πλέι-μέικερ αλλά δεν μπορεί σε ομάδα με τέτοιους στόχους να σηκώσει αυτό το βάρος.

Όλες οι ομάδες που πέρασαν στην τετράδα έχουν εξαιρετικά γκαρντ. Σίβα, Αλμπισι, Ενις, Χένρι, ΜακΚολουμ, Βαν Ροσομ, Βιβες, Χερμανσον μερικά ονόματα έτσι πρόχειρα.

Zoys
Valencia-Alba λοιπόν το ζευγάρι των τελικών με πρώτο ματς στις 9 Απριλίου. Μάλλον πιο εύκολα απ' ό,τι αναμενόταν οι "νυχτερίδες" καθάρισαν την Unics με 2-0 ενώ ούτε η Andorra απέσπασε νίκη στη σειρά από την εξαιρετική Alba του Reneses.

Ο Peyton Siva στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του (15,3 π., 8,5 ασίστ στη διοργάνωση), μπορεί να απασχολήσει αρκετές ομάδες το καλοκαίρι. Εδώ highlights του από τον πρώτο αγώνα:



This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.