Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Basketball Champions League - Σεζόν 2017-2018
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3
SteelGandalf
Με τόσο ελλιπές ρόστερ, δε μπορείς να αγωνίζεσαι 2 φορές την εβδομάδα, όταν μάλιστα το εγχώριο πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό για τα δεδομένα σου. Η λογική αυτό λέει. Τι να το κάνω το γεγονός ότι "γυρίσαμε" από το μείον 25, όταν η εικόνα μας, για ακόμα μία φορά, ήταν τραγική στο 2ο δεκάλεπτο, πολύ δε περισσότερο όταν δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Και δεν αναφέρομαι τόσο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και σε τόσα άλλα.

1η Περίοδος

Άρης - Nymburk : 11-17

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Nymburk : 23-42

3η Περίοδος

Άρης - Nymburk : 45-51

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Nymburk : 65-71

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 19/12/2017)
Αδικούν τους εαυτούς τους! Ήττα (65-71) από τη Νίμπουρκ στο Παλέ

Οι παίκτες του Άρη αδίκησαν τους εαυτούς τους στο πρώτο ημίχρονο, έδειξαν ότι είναι παίκτες ποιότητας στο δεύτερο μέρος, αλλά αυτό δεν έφτανε, όπως δεν φτάνει να παίζουν μόνο οι Έλληνες. Το τελικό 65-71 και η ήττα από τη Νίμπουρκ βάζει τον Άρη σε πολύ δύσκολη θέση για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ομάδα χωρίς καμία ψυχολογία να παίξει μπάσκετ, χωρίς καμία διάθεση να παλέψει, χωρίς καμία καθοδήγηση από τον πάγκο, χωρίς πλάνο. Αυτό ήταν ο Άρης του πρώτου ημιχρόνου σήμερα, για την ακρίβεια ο Άρης του δεύτερου δεκαλέπτου.

Στη πρώτη περίοδο οι κίτρινοι ήταν πιο “σφικτοί” στην άμυνα, όταν όμως μπήκαν οι ξένοι, χάθηκε κάθε συνοχή. Όχι ότι φταίει ο Μπελ, ο Γουίβερ και ο Μπένσον για την εικόνα, όμως η παρουσία τους συνδυάστηκε με το πολύ άσχημο διάστημα του Άρη.

Το 11-15 στο 9’ έγινε 11-35 και 12-37 στο 17’, διάστημα στο οποίο ο Μπερίσα και ο Ρέι έκαναν ότι ήθελαν στην άμυνα του Άρη ανενόχλητοι. Ο Άρης δεν υπήρχε στο παρκέ μέχρι τη στιγμή που έκανε ένα σερί 8-0 για να μειώσει σε 20-37, πριν το ημίχρονο κλείσει στο 23-42. Οι κίτρινοι είχαν μόλις 7/28 σουτ εντός πεδιάς και 9 λάθη, χάνοντας σχεδόν κάθε μάχη σε άμυνα και επίθεση.

Όλα όσα δεν έκαναν στο πρώτο ημίχρονο, τα έκαναν στη τρίτη περίοδο οι παίκτες του Γιαννάκη. Σκυλίσια άμυνα, κερδισμένη κάθε διεκδικούμενη μπάλα και με αποτελεσματικότητα στο τρανζίσιον ο Άρης επέστρεψε στο ματς. Η παρουσία του Πουλιανίτη στο ξεκίνημα έδωσε νεύρο στην πεντάδα του Άρη, Αθηναίου, Μούρτος, Τσαϊρέλης και Βασιλόπουλος ήταν εξαιρετικοί, ο Γιαννάκης δεν χρησιμοποίησε καθόλου σε αυτό το διάστημα ξένους και είδε τον Άρη να κάνει επιμέρους σκορ 22-9 και να μειώνει στο τέλος της περιόδου σε 45-51. Υπήρχε ματς πλέον…

Ο Πουλιανίτης έδωσε πολύτιμες λύσεις και στη τέταρτη περίοδο, Βασιλόπουλος και Τσαϊρέλης ήταν η… ασφάλεια του Άρη, που προσπέρασε με 61-60 στο 36’ με βολές του Βασιλόπουλου, αλλά δέχθηκε μέσα σε ένα λεπτό δύο σερί τρίποντα από τον Λόρενς (61-66) και ο Ρέι έγραψε το 61-68 (38’) για να βάλει και πάλι τους Τσέχους στον έλεγχο του αγώνα. Δυστυχώς για τον Άρη ο Μπερίσα στα 1:18 πριν το τέλος βρήκε στόχο σε τρίποντο με άμυνα πάνω του, έγραψε το 63-71 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα για τους κίτρινους…

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 23-42, 45-51, 65-71.
nikmamba
QUOTE(SteelGandalf @ Dec 19 2017, 23:41 ) *
Με τόσο ελλιπές ρόστερ, δε μπορείς να αγωνίζεσαι 2 φορές την εβδομάδα, όταν μάλιστα το εγχώριο πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό για τα δεδομένα σου. Η λογική αυτό λέει. Τι να το κάνω το γεγονός ότι "γυρίσαμε" από το μείον 25, όταν η εικόνα μας, για ακόμα μία φορά, ήταν τραγική στο 2ο δεκάλεπτο, πολύ δε περισσότερο όταν δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Και δεν αναφέρομαι τόσο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και σε τόσα άλλα.


αυτο που λες ειναι το δεν συμφερει..οχι το δεν μπορει που εγραψες πιο πανω..νεκρα διαστηματα εχουν ολες οι ομαδες..ειδαμε τι νεκρο διαστημα εβγαλε και η πιο ποιοτικη νιμπουρκ σημερα.ειδαμε και την αβελινο στο παλε που εβαλε 56 ενω εχει κερδισε 2 φορες την μπεσικτας
SteelGandalf
QUOTE(nikmamba @ Dec 19 2017, 23:59 ) *
αυτο που λες ειναι το δεν συμφερει..οχι το δεν μπορει που εγραψες πιο πανω..νεκρα διαστηματα εχουν ολες οι ομαδες..ειδαμε τι νεκρο διαστημα εβγαλε και η πιο ποιοτικη νιμπουρκ σημερα.ειδαμε και την αβελινο στο παλε που εβαλε 56 ενω εχει κερδισε 2 φορες την μπεσικτας


Το να προκριθείς στον επόμενο γύρο, έτσι όπως είναι δομημένη αυτή την στιγμή η διοργάνωση, δεν λέει δα και κάτι. Το "μπορείς" αφορά στο να έχεις κάποιον ουσιαστικό λόγο ύπαρξης στην διοργάνωση, όπως θα έπρεπε από πέρσι να έχει ο Άρης. Επίσης, το "μπορείς" ερμηνεύεται και κάπως ακόμη, δηλαδή αν αντέχεις την επιβάρυνση απ' τους διπλούς εβδομαδιαίους αγώνες (Ελλάδα, Ευρώπη) και πόσο αυτοί σου "στοιχίζουν" αγωνιστικά. Είμαι σίγουρος πως τόσο κακός Άρης δεν θα παρουσιαζόταν στην Κύμη, αν προηγουμένως δεν είχε το ταξίδι στην Πολωνία. Δεν το αναφέρω ως δικαιολογία για την ντροπιαστική ήττα. Απλά θεωρώ εαυτόν ρεαλιστή, αφού πιστεύω πως με το συγκεκριμένο ρόστερ, πόσο δε περισσότερο με -3 ξένους, έστω κι αν προστέθηκε ένας έλληνας (Μποχωρίδης), δε μπορούμε να αντέξουμε παραμένοντας σταθερά ανταγωνιστικοί.
SteelGandalf
10η Αγωνιστική Champions League

Τρίτη, 9/1/2018, 21:30
(novasports2HD "live")

Nanterre - Άρης

QUOTE(www.pressaris.g - 9/1/2018)
Διπλό στο Παρίσι και μπαίνει σε τροχιά πρόκρισης ξανά (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Τη νίκη που θα τον βάλει και πάλι σε τροχιά πρόκρισης με σοβαρές πιθανότητες, θα επιδιώξει σήμερα (21:30) ο Άρης στο Παρίσι με αντίπαλο τη Ναντέρ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έργο του Άρη δεν είναι εύκολο. Η Ναντέρ εξ ορισμού είναι ομάδα που δεν του ταιριάζει αγωνιστικά, αν και αυτό δεν φάνηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου, όταν οι κίτρινοι κέρδισαν καθαρά και δίκαια (70-62).

Εντός έδρας η Ναντέρ βγάζει ακόμα πιο έντονα τα χαρακτηριστικά της σαν ομάδα. Πιέζει στην άμυνα, ωθεί το παιχνίδι σε τρανζίσιον επιθέσεις, σε πολύ γρήγορο ρυθμό, σουτάρει πολλά τρίποντα και έτσι προσπαθεί να αποσυντονίσει τον αντίπαλό της.

Ο Άρης, όπως είπε εύστοχα χθες ο Ιβάν Μάρας, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει τις ευκαιρίες της Ναντέρ για γρήγορο παιχνίδι και αυτό συμβαίνει όταν μια ομάδα α) δεν κάνει εύκολα λάθη στην επίθεση και β) όταν ελέγχει το αμυντικό ριμπάουντ.

Αν ο Άρης τα κάνει αυτά σε μεγάλη διάρκεια θα έχει καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό του και από εκεί και πέρα είναι θέμα της δικής του μέρας για το τι θα γίνει στον αγώνα.

Οι κίτρινοι παρότι έπαιξαν δύο παιχνίδια στην Ελλάδα με χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους, κατάφεραν να βγάλουν στο παρκέ μια πιο σωστή, πιο “υγιή” εικόνα, ίσως και με πιο ξεκάθαρους ρόλους και πάνω σε αυτές τις νίκες θέλουν να συνεχίσουν και στην Ευρώπη.

Θα είναι ένα δυνατό τεστ το σημερινό παιχνίδι για τον “νέο” Άρη που “χτίζεται” μεσούσης της χρονιάς, σε αντίξοες συνθήκες, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή και δεν αλλάζει.

SteelGandalf
1η Περίοδος

Nanterre - Άρης : 27-14

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Nanterre - Άρης : 48-30

3η Περίοδος

Nanterre - Άρης : 68-46

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Nanterre - Άρης : 91-63

Συνεχίζουμε να γράφουμε μαύρες σελίδες στην ιστορία μας.

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 9/1/2018)
Πνίγηκε στον Σηκουάνα, βαριά ήττα από τη Ναντέρ (91-63)

Βαριά ήττα γνώρισε ο Άρης στο Παρίσι από τη Ναντέρ, με σκορ 91-63, για την 10η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. “Χάθηκαν” στον ρυθμό των Γάλλων οι κίτρινοι από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο.


Αυτό που δεν έπρεπε να κάνει ο Άρης στο ξεκίνημα του αγώνα στο Παρίσι, αυτό συνέβη. Άφησε τη Ναντέρ να ελέγξει τον ρυθμό, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει, έκανε 7 λάθη στα πρώτα 12 λεπτά και είδε τους Γάλλους να έχουν 5/10 τρίποντα (και 13/20 συνολικά εντός πεδιάς) και μόλις ένα λάθος και να προηγούνται με 32-14!

Όλη η ζημιά έγινε στην πρώτη περίοδο για τους κίτρινους, που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν χαμηλό τέμπο, επέτρεψαν στον Σάφαρτζικ να “τρέξει” το γήπεδο για τη Ναντέρ και με 4/8 τρίποντα στη πρώτη περίοδο (7/14 στο α’ μέρος) το σκορ ήταν 27-14 για τους γηπεδούχους.

Ο Γιαννάκης προσπάθησε με συνεχείς αλλαγές να αλλάξει τον ρυθμό, μάταια όμως… Η διαφορά έφτασε στο +19 στο 13’ (35-16) και το 15’ (39-20) με τα τρίποντα των παικτών της Ναντέρ να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Άρης μείωσε προ στιγμήν σε 39-25 βρίσκοντας σκορ από τους Προύιτ και Μάρας, όμως δεν είχε καταφέρει να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό και μπορεί ο (καλός σήμερα) Μπελ να μείωσε σε 43-30 στο 19’, η Ναντέρ όμως πήγε στα αποδυτήρια με ένα +18 υπέρ της (48-30), ελέγχοντας πλήρως τον αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν διαφορετικό από όσα έγιναν στο ξεκίνημα. Η Ναντέρ με πατημένο το πόδι στο γκάζι και τρελό ρυθμό έβγαλε τελείως εκτός αγώνα τον Άρη, έφτασε στο +25 (62-37) στα μέσα της τρίτης περιόδου και προηγήθηκε με 68-46 στο τέλος της, έχοντας τελειώσει την υπόθεση νίκη.

Ο Άρης όσο κι αν προσπάθησε να αντιδράσει δεν τα κατάφερε, διότι δεν μπόρεσε να αντέξει αυτό το ρυθμό. Με δύο συνεχόμενα “γκολ-φάουλ” από Πασάβ-Ντουκτέιγ και Πίτγουεϊ η διαφορά έφτασε στους 27 πόντους για τη Ναντέρ στο 33’ (77-51), ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο οι κίτρινοι σκόραραν μόλις 3 πόντους και ηττήθηκαν εν τέλει με το βαρύ 91-63.

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 48-30, 68-46, 91-63.
SteelGandalf
11η Αγωνιστική Champions League

Τετάρτη, 17/1/2018, 21:00
(novasports1HD "live")

Bonn - Άρης

QUOTE
Προπόνηση στη Βόννη χωρίς απρόοπτα

Οι παίκτες του Άρη πήραν μια πρώτη γεύση από το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας αύριο στη Βόννη με τη Τέλεκομ Μπον, ενώ θα προπονηθεί και αύριο το πρωί.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ανέφερε
: «Επί γερμανικού εδάφους συνέχισε σήμερα (16/01) ο Άρης την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Telekom Baskets Bonn, για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League. Η ομάδα μας προπονήθηκε το βράδυ στο “Telekom Dome”, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί αύριο (17/01) με μια πρωινή προπόνηση».


Ο Γιάννης Αθηναίου έμεινε στην Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας την θεραπεία, ενώ εκδόθηκε το δελτίο του Bryce Douvier ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην σημερινή, πλέον, αναμέτρηση.
El_Cid
Έχουμε χάσει κάθε κίνητρο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι προφανές ότι τα παιχνίδια εκτός έδρας οι παίκτες τα αντιμετωπίζουν επί το πλείστον ως αγγαρεία και τα εντός ως πολύ καλή προπόνηση.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 17/1/2018)
Νίκη στη Βόννη για να μείνει ζωντανός για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ (PRESSARIS LIVE, 21:00)

Η νίκη σήμερα (21:00) στη Βόννη απέναντι στη Τέλεκομ Μπον είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί ο Άρης να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι κίτρινοι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά για να φτάσουν στη γερμανική πόλη, λόγω τετράωρης καθυστέρησης στην αναχώρηση από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” λόγω ομίχλης.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Γιάννης Αθηναίου λόγω των ενοχλήσεων στη μέση του και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τις θεραπείες. Ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη θα κάνει ο Μπράις Ντουβιέ, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε κανονικά χθες.

Ο Άρης μετράει δύο εντός έδρας ήττες, έχει καλύψει τη μία με τη νίκη του στην Πολωνία επί της Ζιέλονα Γκόρα πριν από μερικές εβδομάδες και θέλει πάση θυσία να κερδίσει και σήμερα, για να αποκτήσει και πάλι πραγματικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Είναι το τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης κέρδισε το ένα καθαρά, έχασε το άλλο εύκολα, ηττήθηκε στο τρίτο με τη… παρεμβολή των διαιτητών, παρουσιάζοντας ωστόσο καλή εικόνα και σήμερα θέλει να έχει συνέχεια στην καλή απόδοσή του.

Η Τέλεκομ Μπον είναι ομάδα ρυθμού ξεκάθαρα, χωρίς μεγάλη ποιότητα. Θέλει προσοχή, διότι αν ο Άρης της επιτρέψει – όπως το έκανε με τη Ναντέρ – να κάνει το παιχνίδι της, τότε θα έχει σοβαρό πρόβλημα.
sarounas
μια χαρά, απαλαχτήκαμε και απ τον βραχνά της ευρώπης. Λογικά δύσκολο να κατακτηθεί και η 6η που οδηγεί στην άλλη διοργάνωση. Το κακό είναι ότι μάλλον αυτά τα ευρωπαικά κάνουν κακό καθώς δεν βλέπω καθόλου διάθεση. Η κατάσταση δεν είναι καλή και σίγουρα οι αγγαρείες καταστρέφουν την όποια χημεία της ομάδας. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην άμυνα που πλέον δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που βλέπαμε στο ξεκίνημα της σεζόν
SteelGandalf
1η Περίοδος

Bonn - Άρης : 29-19

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Bonn - Άρης : 49-33

3η Περίοδος

Bonn - Άρης : 62-46

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Bonn - Άρης : 76-59

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 17/1/2018)
Ο Άρης δεν… εμφανίστηκε στη Βόννη (76-59) και λέει αντίο στη Ευρώπη

Ο Άρης δεν εμφανίστηκε στο Telekom Dome για να παίξει μπάσκετ. Είτε δεν είχαν διάθεση οι παίκτες του Γιαννάκη, είτε δεν μπορούσαν, σημασία έχει ότι ο Άρης δεν υπήρχε στο γήπεδο και ηττήθηκε πολύ εύκολα με σκορ 76-59, αποχαιρετώντας ουσιαστικά το Τσάμπιονς Λιγκ.


Εκεί που νόμισαν όλοι ότι ο Άρης θα ήλεγχε τον αγώνα, όταν είδε στο πρώτο δίλεπτο τους παίκτες του Γιαννάκη να κάνουν δύο κλεψίματα, να είναι συγκεντρωμένοι και να προηγούνται με 2-6, εκεί οι κίτρινοι τους διέψευσαν όλους!

Μέσα σε τρία λεπτά δέχθηκαν σερί 14-0 από τη Βόννη, που προηγήθηκε με 16-6 με όπλο το περιφερειακό σουτ. Αυτό ήταν… Ακολούθησε πλήρης κατάρρευση κυρίως στην άμυνα, εκεί όπου οι παίκτες της γερμανικής ομάδας έκαναν ότι ήθελαν, σα να μην είχαν απέναντί τους παίκτες να παίξουν άμυνα! Στο 7’ το σκορ έγινε 22-8 και με σερί τρίποντα από τον Προύιτ η διαφορά έπεσε στους 10 πόντους στη λήξη της περιόδου (29-19).

Η Τέλεκομ Μπον είχε βρει ρυθμό, γιατί οι κίτρινοι δεν έκαναν ούτε φάουλ στην άμυνά τους. Αντιθέτως έκαναν λάθη στην επαναφορά, δέχθηκαν αιφνιδιασμούς, ο Γιαννάκης τεχνική ποινή για διαμαρτυρία σε… κατοχή του Άρη και στο 13’ ο Άρης είχε ήδη δεχθεί 41 πόντους! Το σκορ ήταν 41-20 και μόνο ο Τσαϊρέλης με προσπάθειες μέσα από τη ρακέτα προσπάθησε να επαναφέρει τον Άρη, όμως η διαφορά έπεσε ως τους 16 πόντους (49-33) στο ημίχρονο.

Οι κίτρινοι προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, για να ρίξουν τη διαφορά, χρησιμοποίησε για σχεδόν όλο το δεκάλεπτο σχήμα με τρεις φόργουορντ ο Γιαννάκης (Ντουβιέ, Βασιλόπουλος, Τσαϊρέλης), το οποίο λειτούργησε μεν αμυντικά (13π. έβαλαν οι Γερμανοί), αλλά επιθετικά όχι, διότι δεν υπήρχαν σωστές αποστάσεις και πέρα από προσωπικές ενέργειες του Ντουβιέ ο Άρης δεν βρήκε φάσεις – κακές αποφάσεις από τον Μποχωρίδη – για να μειώσει τη διαφορά που παρέμεινε στους 16 πόντους (62-46) στο φινάλε του δεκαλέπτου.

Με κάρφωμα του Ντουβιέ ο Άρης μείωσε σε 62-48 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, αλλά δέχθηκε πολύ γρήγορα τρίποντο και “γκολ-φάουλ” και βρέθηκε ξανά στο -20 (68-48 στο 32’), δίχως να υπάρχει χρόνος ή δυνάμεις για προσπάθεια ανατροπής. Το σκορ έμεινε στο 68-51 για πέντε λεπτά, δίχως καμιά ομάδα να σκοράρει από το 33’ ως το 38’ και εκεί ο Άρης έχασε και πάλι σωρεία ευκαιριών για να μειώσει…

Τα δεκάλεπτα: 29-19, 49-33, 62-46, 76-59.
Andre Miller
Τον μάτιασα τον Μποχωρίδη, το νέο μου πουλέν wacko.gif
SteelGandalf
12 Αγωνιστική Champions League

Τετάρτη, 24/1/2018, 19:30
(novasports3HD "live")

Άρης - Besiktas

QUOTE(www.pressaris.gr - 24/1/2018)
Ευρωπαϊκός αγώνας υπό μη κανονικές συνθήκες (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Υπό άλλες συνθήκες ο Άρης θα είχε σήμερα μια πολύ καλή ευκαιρία να μπει και πάλι δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με τα προβλήματα εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών, ο αγώνας με τη Μπεσίκτας γίνεται… γολγοθάς.

Με όλη αυτή τη… νευρικότητα, όπως τη χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, εκτός του γηπέδου, με την διοίκηση Λάσκαρη πλήρως διαλυμένη και την ομάδα σε… αποσύνθεση, αν προσθέσει κανείς και τα προβλήματα με τους Γιάννη Αθηναίου και Στέλιο Πουλιανίτη, μπορεί να αντιληφθεί ότι το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας μοιάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Οι κίτρινοι έχουν σήμερα απέναντί τους την καλύτερη ομάδα του ομίλου και για να τη κερδίσουν θα πρέπει να συντελεστεί ένα μικρό αγωνιστικό θαύμα, όμως επειδή ο Άρης στο Αλεξάνδρειο μεταλλάσσεται, ουδείς μπορεί να αποκλείσει ένα τέτοιο θαύμα, αν και η σκληρή πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες του Γιαννάκη θα πρέπει να δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξαν με την Τέλεκομ Μπον και τον Κολοσσό, θα πρέπει να παλέψουν, να τα δώσουν όλα, να κάνουν την κατάθεση ψυχής, στην οποία χθες αναφέρθηκε ο Βασίλης Χρηστίδης. Αυτό θέλει να δει ο κόσμος που θα βρεθεί σήμερα στις κερκίδες του Παλέ.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Besiktas : 20-17

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Besiktas : 29-28

Το παλεύει στο 1ο ημίχρονο ο Άρης, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου και με την καλή του άμυνα, η οποία έχει βγάλει απ' τον ρυθμό τους φιλοξενούμενους, διατηρεί το ισχνό προβάδισμα στο σκορ.

3η Περίοδος

Άρης - Besiktas : 42-46

4η Περίοδος

Άρης - Besiktas : 59-59

Παράταση (Τελικό Σκορ)

Άρης - Besiktas : 65-72

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 24/1/2018)
Έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, ήττα από τη Μπεσίκτας (65-72) στη παράταση

Ο Άρης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχει μια νίκη που θα του έδινε ακόμα περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηττήθηκε στην παράταση από τη Μπεσίκτας με σκορ 65-72, γιατί δεν είχε καθαρό μυαλό στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας…


Ο Άρης μπόρεσε μέσα από την άμυνά του και τα ριμπάουντ να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να μην αφήσει τη Μπεσίκτας να κάνει το παιχνίδι της. Οι Τούρκοι είχαν μόλις 7/26 σουτ εντός πεδιάς και πήραν μόλις 4 επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό ήταν το κλειδί για να μπορέσει ο Άρης να ελέγξει το παιχνίδι. Επιθετικά οι κίτρινοι ήταν επίσης άστοχοι (10/31 σουτ εντός πεδιάς), όμως είχαν πάθος, πείσμα και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που τους έδωσαν το προβάδισμα.

Ο Άρης προηγήθηκε με 8-5 (4’), 14-9 (8’) και 18-12 (9’) πριν το δεκάλεπτο κλείσει στο 20-17, ενώ με απίθανο τρίποντο του Προύιτ το σκορ έγινε 23-17 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Τότε η Μπεσίκτας εμφάνισε την ποιότητά της στο παρκέ, έτρεξε ένα σερί 0-8 και προηγήθηκε με 23-25 (16’), αλλά ο Άρης ήταν αποφασισμένος και συγκεντρωμένος. Με Φλιώνη και Μάρας ξέφυγε με 29-25, αλλά το ημίχρονο έκλεισε στον πόντο (29-28).

Οι κίτρινοι κράτησαν τη Μπεσίκτας χαμηλά επιθετικά, αλλά οι Τούρκοι προσαρμόστηκαν πιο σωστά σε αυτό το τέμπο και πήραν το προβάδισμα, χωρίς πάντως να τους αφήνει ο Άρης να ξεφύγουν. Στο 24’ το σκορ ήταν 31-36, στο 28’ το ματς πήγε το πόντο (36-37) και στο φινάλε της τρίτης περιόδου η λάθος εκτίμηση του Προύιτ, που έκανε βεβιασμένη εκτίμηση ενώ ο Άρης είχε όλο το χρόνο, έφερε το τρίποντο του Στρόμπερι που έγραψε το 42-46.

Ο Γκάρι Μπελ με συνεχόμενα τρίποντα άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα στη τέταρτη περίοδο και ήταν αυτός που έβαλε τον Άρη και πάλι μπροστά με 55-54 (36’), ενώ καθοριστική φάση ήταν στο 38’ όταν ο Φλιώνη έβγαλε πολύ καλή άμυνα στον Γουίμς και στην εξέλιξη της φάσης με τρίποντο έκανε το 58-56, αναγκάζοντας τον Σάριτσα να καλέσει τάιμ άουτ. Ο Στρόμπερι πολύ γρήγορα με προσωπική ενέργεια έβαλε πάλι τη Μπεσίκτας μπροστά με εύστοχο τρίποντο (1:51). Ακολούθησαν εκατέρωθεν άστοχα σουτ, μέχρι τη στιγμή που ο Μποχωρίδης κέρδισε φάουλ στα 13’’ από τον Κλαρκ. Έχασε τη πρώτη, έβαλε τη δεύτερη και ισοφάρισε σε 59-59.

Ο Σάριτσα πήρε τάιμ άουτ για τη τελευταία επίθεση, αλλά ο Άνταμς έκανε επιθετικό φάουλ στα 6’’. Νέο τάιμ άουτ αυτή τη φορά για τον Γιαννάκη, αλλά ο Προύιτ έκανε λάθος επαναφορά, διότι δεν έγινε σωστή κίνηση από τους υπόλοιπους παίκτες και έτσι το παιχνίδι πήγε στη παράταση, με τον Άρη να χάνει ουκ ολίγες ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς στη κανονική διάρκεια…

Η Μπεσίκτας έβαλε μεγάλα σουτ (τρίποντα των Κλαρκ και Στρόμπερι) στο έξτρα πεντάλεπτο και προηγήθηκε με 59-66 (1:51) ο Άρης έμεινε χωρίς σκορ για τέσσερα λεπτά, μέχρι τη στιγμή που ο Μποχωρίδης στα 59’’ μείωσε σε 62-68, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για ανατροπή, παρότι ο Μάρας με τρίποντο μείωσε σε 65-70 (21’’)…

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 29-28, 42-46, 59-59 (κ.α.), 65-72.
Gkos
Το τρίποντο με ταμπλό της Μπεσίκτας και κυριως η χαμένη βολή του Μποχωρίδη καταδίκασαν τον Αρη,που στην παράταση κατέρρευσε . . .
nikmamba
QUOTE (Gkos @ Jan 24 2018, 21:34 ) *
Το τρίποντο με ταμπλό της Μπεσίκτας και κυριως η χαμένη βολή του Μποχωρίδη καταδίκασαν τον Αρη,που στην παράταση κατέρρευσε . . .

και η λαθος επαναφορα σα 6 δευτερα...λογικο ηταν.που ν αντεξει κοντρα σε τοσο πιο γεματη ομαδα και ποσο κακη να συνεχισει να ειναι η μπεσικτας και στην παραταση..

κριμα για την προσπαθεια κι ελπιζω να μην επηρεασει για την κυριακη που εχουμε τελικο επιβιωσης
Gkos
Η επαναφορα ήταν δυσκολη ασε που αν δεν έχανε την τριπλα ο μαυρουκος μετά δεν θα είχαμε καν παράταση. . .
sarounas
Τί να πει κανείς; πραγματικός άθλος ήταν το σημερινό, λίγο ακόμη και θα το παιρνε ο Άρης το ματς 77.gif
με αυτόν που έμπλεξε η ομάδα ας αρχίσουμε τα ευχολόγια και τους τεμενάδες για να μην διαλυθεί. Κρίμα κυρίως για την ιστορία του

Ούτως η άλλος έτσι όπως έχει γίνει το ευρωπαικό μπάσκετ ομάδες που δεν παίζουν ευρωλίγκα είναι σαν να μην υπάρχουν σαν οικονομικά μεγέθη οπότε γιατί να αναλάβει κάποιος;
nikmamba
QUOTE (Gkos @ Jan 24 2018, 21:44 ) *
Η επαναφορα ήταν δυσκολη ασε που αν δεν έχανε την τριπλα ο μαυρουκος μετά δεν θα είχαμε καν παράταση. . .

ποσο δυσκολο ειναι αν δωσεις τν μπαλα σ εναν δικο σου αντι να τηνπεταξεις στα κουτουρου...
Gkos
Για backdoor πήγαινε ,καλή ιδεα,κακη εκτελεση.
nikmamba
QUOTE (Gkos @ Jan 24 2018, 21:49 ) *
Για backdoor πήγαινε ,καλή ιδεα,κακη εκτελεση.

ναι αλλα οταν ο γιαννακης δινει οδηγια(οπως ειπε ο ρεπορτερ)να μπει η μπαλα μεσα αρχικα κι εσυ κανεις τοσο ριψοκινδυνη πασα εισαι λαθος...δεν γινεται να μην κανεις καν σουτ με 6 δευτερολεπτα...οχι 1 η 2..ΕΞΙ
Gkos
Το έβλεπα χωρις ήχο άρα δεν ήξερα ότι η εντολή ήταν αυτή wink.gif
Ότι έγινε μαλακία ειναι προφανές 😚
SteveNashidis
Xαιρόσουν να βλέπεις σήμερα τον Άρη να παλεύει. Ο Μποχωρίδης έκανε ένα εξαιρετικό στοπ, που θα ήταν στο τοπ-5 αλλά το έδωσαν φάουλ. Γενικότερα με τα τόσα προβλήματα του Άρη , η εικόνα που έδειξε σήμερα ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής. Λίγο πιο σοβαρός να ήταν στο τέλος θα έπαιρνε τη νίκη.

Μου άρεσε που έπαιξαν αρκετά οι μικροί Έλληνες και έδειξαν μαχητικότητα. Δε μου άρεσε καθόλου ο Τσαιρέλης, τον περίμενα καλύτερο.
SteelGandalf
13 Αγωνιστική Champions League

Τετάρτη, 31/1/2018, 21:30
(novasports2HD "live")

Avelino - Άρης

QUOTE(www.pressaris.gr - 31/1/2018)
Οφείλει στην ιστορία του να παλέψει για τις ελπίδες πρόκρισης στο Αβελίνο (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Ο Άρης θεωρητικά έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει σήμερα (21:30) να κερδίσει μέσα στην Ιταλία την Αβελίνο.

Οι κίτρινοι μετά την ήττα από τον Κόροιβο στο Αλεξάνδρειο μπήκαν σε περιπέτειες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό μετά από μια τόσο οδυνηρή ήττα, αλλά μέσα από τέτοια αποτελέσματα “γεννιούνται” και σπουδαίες αντιδράσεις.

Ευχής έργο είναι να βγάλουν οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη μια τέτοια αντίδραση σήμερα, αν και το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, διότι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων ο Άρης αποδυναμώθηκε και δυσχέρανε τη θέση του και η Αβελίνο είδε τους τραυματίες τότε – Φεσένκο και Φιτιπάλντο – να επιστρέφουν στη δράση και πλέον είναι μια πλήρης και πολύ ποιοτική ομάδα.

Ο Άρης μετράει έξι σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσπαθεί να αντιδράσει, είναι δύσκολο να πάρει το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά οφείλει στην ιστορία του και οι παίκτες και οι προπονητές στους εαυτούς τους να κάνουν την προσπάθειά τους.
sarounas
το επόμενο σοβαρό ματς που ίσως θα μπορούσε να χτυπήσει ο Άρης είναι με τον ΠΑΟΚ στις 10 Μαρτίου οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τότε.

ο στόχος από το σημερινό που λογικά πάει για 30άρα είναι βασικά να μην χτυπήσει κανείς, να βρει τα πατήματά του και παλι ο Αθηναίου, να ξεκουραστεί λίγο ο ξεζουμισμένος Τσαιρέλης, να παίξουν όσο περισσότεροι γίνεται οι έλληνες που είναι θεωρητικό οι σταθεροί στο ρόστερ(Μποχωρίδης, Φλιώνης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης) και λιγότερο οι ξένοι που το πιθανότερο είναι πως θα χαιρετήσουν σύντομα...
nikmamba
οι ξενοι μαζι με τον μποχωριδη ειναι οι μονοι που μπορει να βασιστει ο Αρης οπως φανηκε και σημερα..

Αξιοπρεπης εμφανιση γενικα

Αθηναιου θυμιζει παλαιμαχο,μουρτος το ιδιο,Χρηστιδης αντι να βελτιωνεται χειροτερευει...
SteelGandalf
1η Περίοδος

Avelino - Άρης : 21-25

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Avelino - Άρης : 43-33

3η Περίοδος

Avelino - Άρης : 63-50

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Avelino - Άρης : 79-66

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 31/1/2018)
Ήττα και αποκλεισμός από την Αβελίνο (79-66), αδίκησε τον εαυτό του!

Ο Άρης ήταν εμφανώς καλύτερος σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Κόροιβο, αδίκησε τον εαυτό του στην Ιταλία και γνωρίζοντας την ήττα από την Αβελίνο με σκορ 79-66 αποκλείστηκε και μαθηματικά από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.


Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό για τον Άρη. Επιθετικά όλα λειτούργησαν στην εντέλεια. Επτά τελικές πάσες, 10/19 σουτ εντός πεδιάς, μόλις 2 λάθη και με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Μάρας (12π.) οι κίτρινοι κοίταξαν στα μάτια την Αβελίνο, ξέφυγαν με 19-25 και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο 21-25.

Οι αλλαγές του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν βοήθησαν. Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν εκτός ρυθμού, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης απουσίασε λόγω ενοχλήσεων στη μέση και η κούραση των βασικών έφερε αστοχία, ενώ ο Γιαννάκης δεν χρησιμοποίησε δευτερόλεπτο τον Ομάρ Προύιτ!

Η Αβελίνο έτρεξε αρχικά ένα 12-0 σερί και προσπέρασε με 31-25 (14’), αλλά είχε ήδη βρει ρυθμό από την αστοχία του Άρη. Οι κίτρινοι είχαν μόλις 2/17 σουτ εντός πεδιάς στη δεύτερη περίοδο, βρέθηκαν πίσω με 12 πόντους (41-29 στο 18’) πριν μειώσουν σε 41-33 λίγο πριν το ημίχρονο (43-33).

Ο Άρης δεν παράτησε το παιχνίδι. Με τον Ντουβιέ να βρίσκει στόχο από μέση και μακρινή απόσταση, οι κίτρινοι έφτασαν στο -5 (55-50) στο 28’, αλλά μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου δέχθηκαν πολύ εύκολα σερί 8-0 και ξαφνικά κυνηγούσαν από το -13 (63-50), αδικώντας την προσπάθειά τους.

Με σερί 10-2 στα πρώτα 4 λεπτά της τέταρτης περιόδου ο Άρης γύρισε και πάλι στο ματς, μειώνοντας σε 65-60 (34’). Με δύο σερί τρίποντα από Φιτιπάλντο και Ντ’ Έρκολε οι Ιταλοί ξέφυγαν και πάλι με 71-60 (35’) και διατήρησαν αυτό το προβάδισμα ως το 37’ (77-66), τότε που ο Γιαννάκης δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Ο Λιούνεν έβαλε τη βολή (78-66) και στην επόμενη φάση ο Εντιαγέ έχασε δύο βολές, αλλά η Αβελίνο πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και κάπου εκεί εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες του Άρη για ανατροπή.

Τα δεκάλεπτα: 21-25, 43-33, 63-50, 79-66.
hagi
Εμένα δεν μου άρεσε η ομάδα εχθές. Δεν είναι μπάσκετ αυτό. Συνεργασίες μετρημένες στα δάχτυλα και πολύ τρίποντο που απλά είμασταν τυχεροί και μπήκαν αρκετά. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα έτσι όπως πήγε το παιχνίδι.
Δεν βλέπω καθόλου σωστές ενέργειες από την ομάδα. Άμυνα κάποιες φορές παίζουν σωστά ενώ τις περισσότερες τίποτα. Επίθεση συνέχεια σκριν ψηλά στο τρίποντο χωρίς σωστό Pick n roll και η μπάλα καταλήγει να μένει στα χέρια. Πολύ ντρίπλα και στατικότητα. Έστω ένα ντράιβ να κάνει κάποιος να ανοίξει χώρους και να πάει για καλάθι ή πάσα σε κάποιον ξεμαρκάριστο πάιχτη. Σπάνια τα βλέπεις αυτά.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ψυχολογία καθόλου στην ομάδα και με το μπάσκετ που παίζουμε είναι δύσκολα τα πράγματα.
SteelGandalf
14 Αγωνιστική Champions League

Τετάρτη, 7/2/2018, 19:30
(novasports1HD "live")

Άρης - Oostende

QUOTE(www.pressaris.gr - 7/2/2018)
Κλείνει κόντρα στην Οστάνδη η ευρωπαϊκή περιπέτεια (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν για τον Άρη φέτος μια περιπέτεια με άσχημη κατάληξη, ενδεχομένως να εξελίχθηκε και σε πολυτέλεια με όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, όμως σήμερα (19:30) μοναδικός στόχος με την Οστάνδη στο Παλέ είναι η νίκη.


Ο Άρης οφείλει στην ιστορία του να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την Ευρώπη φέτος, το οφείλουν και τα μέλη της ομάδας ο καθένας στον εαυτό του να κλείσουν με νίκη την παρουσία τους στον Δ’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ορθώς ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τόνισε χθες πως η νίκη πρέπει να παρθεί, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο Άρης έχει γνωρίσει οχτώ συνεχόμενες ήττες. Πάνε δεκαετίες από τότε που είχε συμβεί κάτι ανάλογο. Δεν αντέχονται τέτοια σερί, αλλά η συγκυρία τα έχει φέρει έτσι ώστε να υπάρχουν ακόμα χειρότερα που γίνονται και δεν αντέχονται από κανέναν.

Οι παίκτες και ο Παναγιώτης Γιαννάκης οφείλουν σήμερα να τα δώσουν όλα για να πάρουν τον αγώνα με τους Βέλγους, δίνοντας έστω και για λίγο ένα χαμόγελο στα χείλη όσων βρεθούν στο Παλέ.

Αγωνιστικά μικρή σημασία έχει τι πρέπει να γίνει. Ο Άρης εφόσον καταφέρει να είναι πλήρης – γιατί είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Ντουβιέ και Τσαϊρέλη – έχει τις δυνατότητες να κερδίσει την Οστάνδη στο Παλέ, ξεκινώντας και πάλι από την άμυνά του.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Oostende : 22-7

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Oostende : 37-27

3η Περίοδος

Άρης - Oostende : 49-46

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Oostende : 66-70

Ευρωπαϊκό μαρτύριο τέλος. Ευτυχώς, διότι θα διευρυνόταν το αρνητικό σερί της ομάδας σε Ελλάδα κι ευρώπη.

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 7/2/2018)
Ήττα του Άρη από την Οστάνδη (66-70) στο φινάλε του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Άρης “κατάφερε” να χάσει και από το +19! Βρέθηκε μπροστά με 35-16, αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα από την Οστάνδη με σκορ 66-70 στο φινάλε της φετινής ευρωπαϊκής του πορείας. Εννιά σερί ήττες για τους κίτρινους, που παραπαίουν και αγωνιστικά.


Ο Άρης παρότι αγωνίστηκε χωρίς “4αρι” στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να αποσυντονίσει πλήρως την Οστάνδη με τις αλληλοκαλύψεις στην άμυνα. Οι Βέλγοι ήταν σε άλλο γήπεδο, ο Άρης έκανε τα αυτονόητα και με τον παλμό από την κερκίδα, βρήκε γρήγορα ρυθμό. Προηγήθηκε με 16-3 στο 7’ έκλεισε το 10λεπτο στο 22-7, ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση.

Η εξαιρετική απόδοση των παικτών του Γιαννάκη συνεχίστηκε μέχρι το σημείο που η διαφορά έφτασε τους 19 πόντους. Στο 17’ το σκορ ήταν 35-16 με τους κίτρινους να έχουν… σκορπίσει την Οστάνδη, με τον Ιβάν Μάρας να σκοράρει 14 πόντους. Η βελγική ομάδα έκλεισε το ημίχρονο με 25,9% εντός πεδιάς (7/27 σουτ), αλλά στα τρία τελευταία λεπτά πρόλαβε με σερί 2-11, να ρίξει τη διαφορά στους 10 πόντους (37-27).

Η Οστάνδη άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα, βρήκε σουτ από την περιφέρεια (με Λασίσι και Σαλουμού) και σε συνδυασμό με την κούραση των παικτών του Άρη που δεν είχαν καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές, επέστρεψε στο ματς. Μείωσε αρχικά σε 41-34 (24’) και με σερί 5-0 μετέτρεψε το 48-40 σε 49-46 που ήταν και το σκορ στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Οι Βέγλοι είχαν επιστρέψει στο παιχνίδι και στο 33’ προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο ματς με 51-52, ενώ με διαδοχικά “γκολ-φάουλ” διατήρησαν το προβάδισμα (54-55 στο 34’, 56-57 στο 35’). Ο Μπελ ήταν αυτός που έδινε ανάσες στον Άρη επιθετικά, αλλά δεν έφτανε. Η Οστάνδη προηγήθηκε με 57-60 (36’) και 60-66 (37’), ο Άρης είχε μπλοκάρει επιθετικά και μόνο ο Μπελ μπορούσε να σκοράρει. Με τρίποντο του Αμερικανού το σκορ έγινε 63-66 (38’).

Ο Αθηναίου με 1/2 βολές (1:37) μείωσε σε 64-66, ο Κουρίντζα στα 1:17 κέρδισε φάουλ, έβαλε τις βολές (64-67), ο Μπελ αστόχησε στα 57’’, ο Κουρίντζα έχασε δύο βολές (37’’), αλλά ο Αθηναίου με πολύ κακή επιλογή και σουτ για δύο πόντους και όχι για τρίποντο έχασε την ευκαιρία για ισοφάριση. Ο Τζόρτζεβιτς με 2/2 βολές στα 16’’ έκανε το 64-69 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Τα δεκάλεπτα: 22-7, 37-27, 49-46, 66-70.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.