Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Final 4 Winner
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Athens 2007
Pages: 1, 2
AZ1980
QUOTE(AZ1980 @ May 2 2007, 11:32 PM) *
Θεωρώ πως θα το κατακτήσει ο ΠΑΟ γιατί έχει κατορθώσει με τις εσκεμμένες ήττες του σε αδιάφορα παιχνίδια να αποφύγει τον χαρακτηρισμό του απόλυτου φαβορί. Παναθηναικός στην έδρα του, ενώ ταυτόχρονα κανείς δεν εκφράζει σιγουριά για την ανωτερότητα του ως ομάδα, Παναθηναικός στην έδρα του και μάλιστα σε εγρήγορση από την περσινή σφαλιάρα, αυτοί οι συνδυασμοί νομίζω πως βγάζουν Παναθηναικό πρωταθλητή Ευρώπης. Σε ένα φ4 εξαιρετικά αμφίρροπο.

Να κάνω και μια ακόμα πρόβλεψη. Πιστεύω πως ο ΠΑΟ στον ημιτελικό θα κερδίσει ευκολότερα απ' ότι η ΤΣΣΚΑ τον δικό της. Καταγράφηκε.



Kάνω quote τον εαυτό μου, ευχαριστώ πολύ smile.gif
AZ1980
QUOTE(AZ1980 @ May 2 2007, 11:53 PM) *
Επίσης πράγματι έχετε υπερτιμήσει την ΤΣΣΚΑ και την Ταού, παρουσιάζετε τον ΠΑΟ σα να είναι η ...σταχτοπούτα ανάμεσα στα μεγαθήρια, που με τη βοήθεια της ομαδικότητας και του κόσμου ίσως φτάσει σε ένα "χαριστικό" τρόπαιο, γιατί ο προπονητής "έχει και λιγάκι τύχη στα φ4". Νομίζω ότι έχετε πέσει μεγαλοπρεπώς στην παγίδα του Ζοτς, όχι εσείς μόνο, όλος ο κόσμος. Οι επίτηδες ήττες έκαναν δουλεία, και η καλύτερη σε συνοχή και αυτοματισμούς, πιεστικότερη αμυντικά, εμπειρότερη και εξυπνότερη ομάδα της Ευρώπης πηγαίνει να πάιξει σε φ4 στην ...έδρα της ως ...αουτσάιντερ, παρά το γεγονός πως σε παιχνίδι εντός έδρας και υψηλής σημασίας φέτος στην Ευρωλίγκα καμιά ομάδα δεν κατάφερε, όχι να τον κοντράρει, αλλά ούτε καν να γλιτώσει την συντριβή! Απίστευτη συγκυρία! Ένα μεγάλο μπράβο στον Ομπράντοβιτς, με πιθανή άνετη νίκη επί της Ταού (που είναι και η πρόβλεψή μου) θα καταχωρηθεί η φετινή ευρεσιτεχνία του στο πάνθεον της προπονητικής πανουργίας.



Ξανακάνω quote τον εαυτό μου. Ξαναευχαριστώ πολύ. smile.gif
CK13gr
QUOTE
Εχοντας απουσια 3 ημερων απο το φορουμ και αφου διαβασα τα περισσοτερα ποστ βλεπω οτι οι φιλοι που δεν υποστηριζουν τον ΠΑΟ βλεπουν σχεδον ολοι νικη(ευκολη) της ΤΑΟΥ και οτι το μονο πλεονεκτημα του ΠΑΟ ειναι ο κοσμος....
Παραθετω λοιπον το λινκ με στοιχεια για τα match up απο το σαιτ της Ευρωλιγκα....

http://www.euroleague.net/final-four/i/11814/1003/item
Που φαινεται οτι ειναι τοοοοοσοοοο καλυτερη η Ταου?????
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι στον ΠΑΟ μοιραζονται το σκοραρισμα ολοι οι παιχτες ενω στην Ταου συγκεντρωνεται στους "βασικους". Ποιος Πεκερ ρε παιδια...?? εδω ο Τομασεβιτς που επαιζε ελαχιστα ειναι καλυτερος σε ολες τις κατηγοριες...

επισης στα στατιστικα των ομαδων
http://www.euroleague.net/main/statistics/teams

Αν παρατηρησατε ,το λιγοτερο που μπορεις να πεις ειναι οτι ολα ειναι ισοροπημενα .Επισης να εχουμε κατα νου οτι ο ΠΑΟ εκανε και καποιες ηττες "επιτηδες" ενω δεν εχει χασει αγωνα που ηθελε να κερδισει.

Η μοναδικη ομαδα που τον δυσκολεψε αρκετα στο ΟΑΚΑ σε Ευρωπαικο αγωνα ηταν η Μακαμπι.Ολα τα αλλα ηταν αγωνες που πεφταν 20αρες. Εξαιρεση το "φιλικο" με Παρτιζαν.
Καταλαβαινω οτι οι φιλοι μας Ολυμπιακοι (και οχι μονο) εχουν το διακαη ποθο να χασουμε icon_drunk.gif , αλλα το να λενε οτι ειμαστε και κατωτεροι της Ταου και οτι θα ειμαστε τυχεροι αν κερδισουμε αυτο ειναι απλα τρέλα. rolleyes.gif blink.gif

Παροτι πιστευω οτι θα ειναι δυσκολος αγωνας ειμαι σιγουρος οτι η Παναθα θα κανει το χρεος της και εμεις θα ειμαστε παλι στους δρομους την Κυριακη για πανηγυρισουμε το 4ο.

Εδω θα το σηκωσουμε Πανθηναικε.... οεοεοεοε

ΥΓ. Ο Κωστας Τσαρτσαρης παιζει.
ΥΓ.2 tongue.gif tongue.gif Καταλαβαινω την στεναχωρια μερικων αφου αυτη την εβδομαδα στα τρια "μεγαλα" σπορ παιζει μονο ο ΠΑΟ (και η Λαρισα και ο Ηρακλης) ohmy.gif . Αντε παμε για ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ


και εγω quote λοιπον και διορθωνω με smilies τα σημεια που κανω πλακα..... tongue.gif wink.gif
Συνεχιστε λοιπον να γραφεται πως θα χασει ο ΠΑΟ απο την ΤΣΣΚΑ πλεον γιατι μαλλον μας πηγε γουρι smiley.gif
enypnio
terma enas einai o proponitis tis exedras AZ dagkoto mas vouloses olous smiley.gif
Jimar
ΑΖ δεν πιστευεις πως και η τσσκα μπορει να εφαρμοζει το ιδιο κολπο αφηνοντας την μαλαγα να ελπιζει ως 4-5 λεπτα πρι το τελος , οτι ηταν δηλαδη επιτηδες.
AZ1980
QUOTE(Jimar @ May 4 2007, 11:18 PM) *
ΑΖ δεν πιστευεις πως και η τσσκα μπορει να εφαρμοζει το ιδιο κολπο αφηνοντας την μαλαγα να ελπιζει ως 4-5 λεπτα πρι το τελος , οτι ηταν δηλαδη επιτηδες.



Όχι για δύο λόγους:

(α) αυτά τα κόλπα δεν είναι δυνατό να γίνουν σε φ4, υπάρχει τεράστιο ρίσκο, δεν πρόκειται για αδιάφορα ματς χωρίς βαθμολογική αξία σα τα 4 που χάρισε φέτος ο Ομπράντοβιτς για να γλιτώσει από τη ρετσινιά του φαβορί, από το ψυχικό βάρος δηλαδή που πέρσι για δύο ολόκληρους διαβολεμένους μήνες είχε μετατρέψει τους καλύτερους σουτέρ του σε ...τουβλέρ!

(β) Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε κανονικότατα, με τους γνωστούς της προσανατολισμούς, με το γνωστό της ροτέισον, με την γνωστή της ενέργεια. Δυσκολεύτηκε γιατί αντιμετώπισε παθιασμένη, δουλεμένη ομάδα με κατ' ανάγκη ημίψηλα, αντισυμβατικά σχήματα, που κατέφευγε συνέχεια σε ζώνες και σε κλεφτοπόλεμο, και γιατί έχοντας αυτή την ιδιόμορφη κατάσταση απέναντί της ήταν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ άστοχη, σε σουτ κατά κανόνα ελεύθερα. Η γνωστή ΤΣΣΚΑ των φάιναλ φορ δηλαδή, με τους γνωστούς σωτήρες της, που είναι και οι δυο Έλληνες (Παπαλουκάς-Πιτσίλκας)
kostasss28
δεν νομιζω οτι υπαρχουν κολπα.οι ομαδες γνωριζονται πολυ καλα.περα απο την καλη αμυνα του παο η ταου ηταν πολυ αστοχη χανοντας πολλα τριποντα με καλες προυποθεσεις κ δεν ειχε κ καθαρο μυαλο κανοντας λαθη χωρις ιδαιτερη πιεση.η τσκα παντως με τον μεσινα στο παγκο δεν ειναι ταου κ ξερει να επιβαλει τον ρυθμο της εχοντας τους ιδιους παιχτες με περσι που σηκωσαν την κουπα κ εχοντας κ λιγοτερη πιεση απο τον παο που παιζει μεσα στο σπιτι του
AZ1980
QUOTE(kostasss28 @ May 5 2007, 12:13 AM) *
δεν νομιζω οτι υπαρχουν κολπα.οι ομαδες γνωριζονται πολυ καλα.περα απο την καλη αμυνα του παο η ταου ηταν πολυ αστοχη χανοντας πολλα τριποντα με καλες προυποθεσεις κ δεν ειχε κ καθαρο μυαλο κανοντας λαθη χωρις ιδαιτερη πιεση.η τσκα παντως με τον μεσινα στο παγκο δεν ειναι ταου κ ξερει να επιβαλει τον ρυθμο της εχοντας τους ιδιους παιχτες με περσι που σηκωσαν την κουπα κ εχοντας κ λιγοτερη πιεση απο τον παο που παιζει μεσα στο σπιτι του


Wishful thinking, my friend...

Αλλά δε θα επιμείνω, αφού έχεις ποντάρει χρήματα δε θέλω να στη σπάω...
NBAer
QUOTE(AZ1980 @ May 5 2007, 02:52 AM) *
Η γνωστή ΤΣΣΚΑ των φάιναλ φορ δηλαδή, με τους γνωστούς σωτήρες της, που είναι και οι δυο Έλληνες (Παπαλουκάς-Πιτσίλκας)


Τον αγωνα δεν τον ειδα οποτε:
Ευνοησε την ΤΣΣΚΑ η διαιτησια χθες? Αν ναι ποσο % περιπου....?

Βεβαια ακομη και αν την ευνοησε δεν νομιζω να γινει κατι παρομοιο στον τελικο με ΠΑΟ....
dizzy_fingers
Την ευνόησε σε 5-6 φάσεις σε όλο το παιχνίδι αλλά ασφαλώς δεν έκρινε αυτή αποτέλεσμα.

Για το αυριανό ματς, δεν ξέρω τί θα παίξουν οι διαιτητές...αν θα παίξουν.
apkat
Παντως εχοντας δει ολες τις αποστολες ομαδων στο Καραβελ πραγματικα ο Παναθηναικος ειναι η μονη ομαδα που δειχνει να εχει τον αερα των πρωταθλητων Ευρωπης..Δε ξερω αλλα μου δινεται αυτη η αισθηση βλεποντας τους..Θα δουμε αυριο..
Achilleas13
Αργησα λίγο αλλά προλαβα και ψηφιζω ΠΑΟ αν και ο τελικοσ με την CSKA θα ειναι πολυ δυσκολος
AZ1980
QUOTE(dizzy_fingers @ May 5 2007, 10:03 AM) *
Την ευνόησε σε 5-6 φάσεις σε όλο το παιχνίδι αλλά ασφαλώς δεν έκρινε αυτή αποτέλεσμα.



Όχι, δεν έκρινε το αποτέλεσμα, αλλά δεν επέτρεψε και στην Μάλαγα να διεκδικήσει μέχρι τέλους το παιχνίδι, με τη δίκαιη μεταχείριση που άλλωστε της άξιζε. Εκεί που χρειάστηκε ο Πιτσίλκας ήταν "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε", μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά άλλο... Βέβαια για τον διαιτητή του τελικού Αργεντινή - Γιουγκοσλαβία του 2002 αυτά είναι πταίσματα. Αυτός αν πάρει εντολή δε του γλιτώνει ούτε η μικτή lakers '87 και bulls '96... Δεν τον σταματά τίποτα, μηδέν συνείδηση
JEH
Πιστευω πως ο ΠΑΟ θα κερδισει στον τελικο απλα και μονο γιατι εχει καλυτερη ομαδα,φοβερο βαθος στον παγκο και το βασικοτερο πολυ καλυτερο προπονητη.
liolias
Ο ΠΑΟ θα το παρει πιστευω αν και δυσκολα.
Akersekomis
kalispera se olous, sugnomi pou grafo me latinikous xaraktires (kai anorthografa... smile.gif ) alla den exo elinikous xaraktires sto PC mou...

oso afora to basket tora, pistebo pos o PAO tha ta kataferi xoris megali diskolia se 2 periptosis:
a ) an kataferoun na ekmetaleftoun ta miss match pou tha ginoune logo ipsous pexton, kai
b ) an midenisoun ton Smodis kai ton Papalouka!

xero pos ine diskoli mia tetia apostoli alla pistebo stous pektes tou Obradovic kai nomizoun pos exoun kataferi kai diskoloteres apostoles (opos me tin Tau px)

tha mou epitrepsete na kano mia mikri paratirisi stou diaforous ellines pou ipostirizoun tin CSKA, exo tin entiposi pos kati mirizi... idika me titlo MVP se Papalouka xoris na agonizete stin proti pentada tis euroleague... elpizo na ine dikaio to pexnidi! tha ine krima na ginoume rezili an exoume episodia!
AZ1980
QUOTE(JEH @ May 5 2007, 07:37 PM) *
Πιστευω πως ο ΠΑΟ θα κερδισει στον τελικο απλα και μονο γιατι εχει καλυτερη ομαδα,φοβερο βαθος στον παγκο και το βασικοτερο πολυ καλυτερο προπονητη.



Nα και κάποιος που δεν έχει παρασυρθεί από το σουρεαλισμό
losers can win
κορυφή του φετινού f-4 οι θεωρίες συνωμοσίας του AZ (που μέχρι τώρα έχει δικαιωθεί σε όλα για να μην ξεχνιομαστε smiley.gif )

εγώ για το γούρι θα συνεχίσω σε απαισιόδοξο τόνο, πιστεύω ότι θα γίνει πολύ κλείστο παιχνίδι, καμία ομάδα δεμ θα πάρει διαφορά ασφαλείας αλλά στο τέλος θα το σηκώσει η τσσκα
man10
Οντως εχει πεσει μεσα στις προβλεψεις του.Εγω βλεπω σημερα Σισκαουσκας...
Alexmei
Μπράβο ρε ΠΑΟ!!!!!!!!!!!! smile.gifsmile.gif sad-smiley-009.gif smile.gifsmile.gif Διαμαντίδη είσαι Πρότυπο!!!!!!!!!!
drakonikolis
Μπράβο στον Παναθηναικό.ΜVP THEO PAPALOUKAS
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ 77.gif 77.gif
chinaski
Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο και στους φιλαθλους του. Παο-Παπαλουκας 1-0
CK13gr
TO ΠΡΩΤΟ

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΤΟ ΤΡΙΤΟ

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ


οεοεεοεοεοεοεοεοοεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Wilkinson
Ένα μεγάλο μπράβο στον Παναθηναικό γιατί την άξιζε την κούπα!!! 41.gif
enypnio
paidia prepei na anakyrixoume ton AZ ethniko profiti
Stesta
77.gif * * * * 77.gif
dizzy_fingers
QUOTE(enypnio @ May 7 2007, 12:46 AM) *
paidia prepei na anakyrixoume ton AZ ethniko profiti

Μάλλον αναλυτή wink.gif.
Achilleas13
Μπραβο μωρη Παναθα. 77.gif 77.gif Για μια ακομα φορα μας έκανες περήφανους







ΠΑΟ 13
sofo4
Μητσάρας, όπως λέμε MVP
Της Σοφίας Ράμμου
07/05/2007 (00:46)

Πολλοί θα μπορούσαν να ερίζουν για τον τίτλο του MVP. Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς "κράτησε" σε δύσκολα σημεία τον Παναθηναϊκό, ο Μάικ Μπατίστ και ο Ραμόνας Σισκάουσκας πέτυχαν δύο απίστευτα καλάθια και μερικά από τα πλέον κρίσιμα, στην έκβαση του αγώνα, ο Μίλος Βούγιανιτς ήταν ψύχραιμος στις δυσκολότερες βολές.
Όμως αυτός που πήρε τον τίτλο ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που γιόρτασε ίσως τα πιο ονειρεμένα γενέθλια της ζωής του. Γιατί, αλήθεια, πόσα παιδιά μπορούν να ονειρευτούν να σβήνουν κεράκια σε μια… τούρτα με το ευρωπαϊκό τρόπαιο επάνω και με τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη για… κερασάκι.

Το πιο σημαντικό είναι πως κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό και όχι ότι εγώ αναδείχθηκα MVP. Είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου. Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο κάθε χρόνο να παίρνει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα, η καλύτερη στην Ευρώπη και απόψε το αποδείξαμε" είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που χθες (αφού πλέον έχει αλλάξει η μέρα) έκλεισε τα 27 του χρόνια.

basketblog
Flash
Έλα μωρή Πανάθα!!!!!!!!!!

Τι αγώνας κι αυτός! Είχε τα πάντα: Πολύ δυνατές άμυνες στην αρχή, τρομερές επιθέσεις και απίθανα τρίποντα στο τέλος, πολλά φάουλ, άφθονο πάθος, τσάτσικα χτυπήματα και αντιαθλητικά, τα δύο καλύτερα play makers της Ευρώπης να δίνου ρεσιτάλ σωστών επιλογών,διαφορές πόντων που γίνονταν ακορντεόν, τον Τομάσεβιτς να βάζει βολές (!!!) και τελικά τον Ζοτς να σηκώνει το 6ο προσωπικό του (πρώτος όλων των εποχών με διαφορά 2 από τον Μάλκοβιτς) και τον Φράγκι το 4ο δικό του (μοναδικός που το έχει καταφέρει).
Παρότι δεν περιορίσαμε τον Σμόντις και ο Παπαλουκάς έκανε πάρτι ακόμα και έτσι το σηκώσαμε! Αναρωτιέμαι, τώρα που λογικά θα πάρουμε tripple crown υπήρξε ποτέ ομάδα που να τα σήκωσε και τα τρία στην έδρα της ;(θυμίζω ότι εκτός από το final four και ο τελικός κυπέλλου διεξήχθη στο ΟΑΚΑ).

Τέλος ένα παράπανο: Γιατί ρε παιδιά οι αποδοκιμασίες στον Παπαλουκά ακόμα και μετά το τέλος; Κρίμα για ένα παιδί που έδωσε και τη ψυχή του στο παρκέ όπως κάνει και με τη εθνική ομάδα. Αν δεν μπορούμε να επιδείξουμε μεγαλοψυχία απέναντι σε ένα τόσο σπουδαίο Έλληνα παίχτη ιδιαιτέρα μετά από νίκη μας , ε τι να πω...
losers can win
Δικαίωση για AZ αλλά και για την τρομοκρατική οργάνωση 6 ΜΑΗ!!! smiley.gif smiley.gif
η τσσκα δν ήθελε να δώσει με τίποτα την κουπα, ακόμα και τη διαφορά 8 πόντων στο τέλος τη μείωσαν
κορυφη ο διαμαντίδης αλλά ο σισκαουσκας ήταν ακόμα καλύτερος (12 κερδισμενα φαουλ)
mvp δεν γίνεται να ανακυρηχθει παίκτης των ηττημένων
γιατι ο καλύτερος με διαφορά χθες ήταν ο παπαλουκάς 77.gif 77.gif 77.gif
dolly12
QUOTE(Flash @ May 7 2007, 11:58 AM) *
Τέλος ένα παράπανο: Γιατί ρε παιδιά οι αποδοκιμασίες στον Παπαλουκά ακόμα και μετά το τέλος; Κρίμα για ένα παιδί που έδωσε και τη ψυχή του στο παρκέ όπως κάνει και με τη εθνική ομάδα. Αν δεν μπορούμε να επιδείξουμε μεγαλοψυχία απέναντι σε ένα τόσο σπουδαίο Έλληνα παίχτη ιδιαιτέρα μετά από νίκη μας , ε τι να πω...


απαραδεκτη συμπεριφορα απο ανθρωπους που σε 2 μηνες θα τον αποθεωνουνε παλι με την εθνικη! Κριμα γιατι κατι τετοιες συμπεριφορες και σκηνες ειναι που κρατανε τετοιους παικτες μακρια απο τη χωρα μας...
και μιλαμε για εναν καταπληκτικο παικτη, εναν παικτη ορχστρα που ειναι ικανος να φτιαξει ακομα και τον χειροτερο παικτη σε θεο μονο και μονο απο τη θεση με την οποια θα τον βγαλει μεσα στη ρακετα

παικτης με μυαλο, εμπειρια, εκτελεστικη ικανοτητα και τσαγανο και ψυχη... κατι που λειπει πολυ απο το μπασκετικο παρκε στις μερες μας....

γιουχαρε τον γιατι πρπει αν του σπασεις τα νευρα κτλ τκλ επειδη ειναι αντιπαλος αλλα οχι και να τον βριζεις... και ακομα οταν παει να παρει το μεταλλιο του μετα απο τετοια προσπαθεια...

ντροπη ειναι ρε παιδια....

μη ξεχναμε τι εχει κανει και τι θα κανει αυτος ο ανθρωπος ακομα για το μπασκετ και την ελλαδα...

μονο συγχαρητηρια του ανηκουν
οπως και στο παπαδοπουλο και στο φωτση και στο βασιλειαδη και σε οσους ειναι στο εξωτερικο και δειχνουν τις ικανοτητες του ελληνικου μπασκετ
mikri prasini ollandeza
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ!ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ...!!!!
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
Φάνταζε λιγάκι απίθανο να μην το πάρουμε με τέτοιες επιδόσεις όλη τη χρονιά!
Air Kef
Ρε παιδιά συγνώμη κι όλας,αλλα ολα αυτα που λέτε ειναι για το τόπικ του τελικού!

Δν ειναι το τόπικ των νικητών!Εδώ ήταν για προβλέψεις για τον νικητή του Φ4.!
mikri prasini ollandeza
Προβλέπω ότι θα το πάρω ο Παναθηναικός με σκορ 93-91! smiley.gif icon_wave.gif
Flash
QUOTE
Ρε παιδιά συγνώμη κι όλας,αλλα ολα αυτα που λέτε ειναι για το τόπικ του τελικού!

Δν ειναι το τόπικ των νικητών!Εδώ ήταν για προβλέψεις για τον νικητή του Φ4.!


Συγνώμη, έχεις δίκαιο. Είδα το σωστό topic αφότου έγραψα το post. mellow.gif
Green Warrior
Πρωταθλητής Ευρώπης ΕΝΤΟΣ του παρκέ είναι ο Παναθηναϊκός

Αλλά Πρωταθλήτρια Ευρώπης εκτός παρκέ είναι η ΤΣΣΚΑ ή μάλλον οι αιθέριες υπάρξεις της ΤΣΣΚΑ αυτό θα πέι υπέροχος κόσμος icon_wave.gif
Aristofanis
Διαφωνώ...

και εκτός παρκέ πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός
mikri prasini ollandeza
Το Μιχάλη είσαι εδώ σε ποιον αναφέρεται?Στον Χατζηγιάννη???
dizzy_fingers
Πλάκα κάνεις?
Το παιδί που σκοτώθηκε στο Λαύριο είναι...
Bonzo
mikrh prasinh ollandeza πες μας ότι έκανες πλάκα και ας είναι ψέμματα.
Σε παρακαλώ
mikri prasini ollandeza
Καλέ πλάκα έκανα αλλά έκανα λάθος!Συγγνώμη!Δεν πρέπει να παίζουμε με τέτοια πραματα!Συγγνώμη Μιχαλη!Συγγνώμη παιδιά..... sad.gif
Bonzo
καλά αν έκανες πλάκα δεν πειράζει
liolias
Μπραβο στον Παναθηανικο για την κατακτηση του κυπελλου!!
qspock
Ματσαρα! 41.gif
Πολυ ωραιες στιγμες, πολυ καλο παιχνιδι και πλουσια συναισθηματα. Το χαρηκα πολυ αν και το ειδα μολις χθες!
Αναμφισβητητα αναμετρηθηκαν οι 2 κορυφαιοι συλογοι της Ευρωπης, αποδωσανε πολυ καλα και οι 2 και κερδισε δυσκολα και καθαρα ο ΠΑΟ. Το καλυτερο ματς της περιοδου ηταν ο τελικος!

Ο Παπαλουκας και ο Διαμαντιδης μας κανουν να ανυπομονουμε να τους δουμε μαζι τον Αυγουστο smile.gif
Αντε να χασει και κανα κιλο ο Σοφο και παμε να το παρουμε μεσα στην Ισπανια απο τους παγκοσμιους πρωταθλητες! wav.gif

Α, ξεχασα, εχει ακομα Α1? laugh.gif ugly_tocktock.gif
dizzy_fingers
Πού είσαι χαμένος εσύ βρε?
qspock
Πεσανε πολλα προσωπικα μαζεμενα αυτους τους 3 μηνες (επαγγελματικα κι οχι μονο) και δεν προλαβαινα ουτε τα ματς να δω ουτε να σας διαβασω. Εφυγα κι εκτος Σαλονικα οποτε...

Πλεον αρχισαν να χαλαρωνουν τα πραγματα.

Να φανταστεις (ντρεπομαι για αυτο) το αποτελεσμα του τελικου το εμαθα μολις προχθες που τον ειδα!!! Βεβαια αυτο εγινε επητηδες, δεν ηθελα να το μαθω μεχρι να τον δω για να τον απολαυσω, και τα καταφερα ομολογουμενως σχετικα ευκολα!
Ημουν σιγουρος οτι δε θα το μαθω κατα λαθος, αφου κανεις στην βορεια Ελλαδα (ντροπη) δεν ασχολειται πλεον με το μπασκετ, κι ας κερδισε το πρωταθλητριων ελληνικη ομαδα, κι ας εγινε ματσαρα, κι ας διεπρεψε το ελληνικο στοιχειο κι ας...
Και να πω οτι δεν εβλεπα κοσμο, απαραδεκτο!

Ο,τι καλο υπαρχει σε τουτη τη χωρα ειναι καταδικασμενο, παει και τελειωσε.

Τελος παντων, I'm back ελπιζω περισσοτερο απο δω και περα κι οσο εχω τη δυνατοτητα, κι ελπιζω να ειστε ολοι καλα icon_wave.gif
thrylos7
Καλώς μας ξανάρθες! Ελπίζω να ξεμπέρδεψες μια και καλή! smile.gif

Άντε, τώρα με την Α1 ποιος σε πιάνει! tongue.gif
qspock
Καλως σας βρηκα αλλα απο οτι καταλαβες (sorry για το delay) δυστυχως δεν επανερχομαι ακομα sad.gif , οχι οπως πριν σιγουρα.
Ειμαι εκτος Θεσσαλονικης και χωρις PC.

Α1? Τι εγινε, ο Ολυμπιακος ακομα αντεχει με Αρη? tongue.gif

Αραγε ποιος θα το παρει φετος, ποιος θα το παρει... smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.