Έχει υπόψη του κάποιος σάιτ για download? Όχι μόνο Ευρώπη αλλά και Α1.
Dwyane ''the flash'' Wade
Oct 27 2015, 11:11
Καμία απάντηση. Να φανταστώ πως κανείς δεν κατεβάζει... :-p
Zoys
Oct 27 2015, 17:04
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Oct 27 2015, 11:11 )
Καμία απάντηση. Να φανταστώ πως κανείς δεν κατεβάζει... :-p
Όχι, απλά κι εμείς ψάχνουμε.
ssoulliss
Oct 27 2015, 22:05
Παλιά υπήρχε αυτό. Είναι στα ισπανικά. Μέχρι πέρυσι που το χάζευα είχε πολύ μεγάλη βάση δεδομένων και το μόνο που χρειαζόταν να κάνεις ήταν μια απλή εγγραφή.
Φίλε συγχαρητήρια, εξαιρετική η συλλογή σου. Αν μπορείς κατά διαστήματα να ανεβάζεις και κανένα παιχνίδι στο μεγκα για κατέβασμα (Κάποια ματς νομίζω αρκετοι από εμάς δεν τα έχουμε δει ποτέ ή δεν τα θυμομαστε (αν θες, κάνουμε και κανενα γκάλοπ για προτιμήσεις οι μπασκετικόι εδώ μέσα ), θα σου είμαστε ευγνώμονες όλοι.
Υ: Για ανταλλαγή που ζητάς εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, τα λίγα ματς που έχω βλέπω ότι τα έχεις και με το πολύ παραπάνω.
Zephyr
Nov 23 2015, 11:30
Πάντως το kickasstorrents βγάζει παιχνίδια ΝΒΑ, ψιλοκαθυστερημένα αλλά βρίσκονται με λίγο ψάξιμο.
Das Kapital
Nov 25 2015, 02:48
Εγώ χρησιμοποιώ τα παρακάτω δύο sites για κατέβασμα αγώνων ΝΒΑ. Έχουν πολύ καλή ποιότητα και πολλούς seeders για γρήγορο κατέβασμα, είναι ό,τι πρέπει για μένα μέχρι να βάλω league pass πάλι.
Εγώ χρησιμοποιώ τα παρακάτω δύο sites για κατέβασμα αγώνων ΝΒΑ. Έχουν πολύ καλή ποιότητα και πολλούς seeders για γρήγορο κατέβασμα, είναι ό,τι πρέπει για μένα μέχρι να βάλω league pass πάλι.
Είναι η μηνιαία ή ετήσια συνδρομή που σου επιτρέπει να βλέπεις όλους τους αγώνες κάθε μέρας live ή on demand και κοστίζει 16ε το μήνα αλλά ενίοτε παίζουν και εκπτώσεις. Εναλλακτικά, υπάρχει και η συνδρομή στο ΝΒΑ TV με 5-6 το μήνα και σου προσφέρει ως 10 αγώνες την εβδομάδα και όλη την ημέρα προβάλλει περιεχόμενο σχετικό με το ΝΒΑ.
Perseus
Dec 3 2015, 20:17
εγω χρησιμοποιω το Kodi , και το NBA full games 8 ωρες μετα το λαιβ το ματς εχει ανεβει και συνηθως το βλεπεις σε hd.
Basketofonos
Dec 10 2015, 21:21
QUOTE (Das Kapital @ Nov 26 2015, 17:51 )
Είναι η μηνιαία ή ετήσια συνδρομή που σου επιτρέπει να βλέπεις όλους τους αγώνες κάθε μέρας live ή on demand και κοστίζει 16ε το μήνα αλλά ενίοτε παίζουν και εκπτώσεις. Εναλλακτικά, υπάρχει και η συνδρομή στο ΝΒΑ TV με 5-6 το μήνα και σου προσφέρει ως 10 αγώνες την εβδομάδα και όλη την ημέρα προβάλλει περιεχόμενο σχετικό με το ΝΒΑ.
Σε ευχαριστώ πολύ!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.