Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
benchwarmer
QUOTE(Firnen @ Jan 16 2017, 21:08 ) *
Γιατί έχει κατοχυρώσει το πράσινο η ομάδα του τράκη ; biggrin.gif Πέρα απ την πλάκα να απαντήσει κάποιος αν επιτρέπεται σχόλιο για τη διαιτησία, σχολίασα επειδή είχα δει πολλά σχόλια στα ματς της Ευρωλίγκας για τους διαιτητές, αλλιώς θα πήγαινα στο gazzetta να τα στείλω tongue.gif


Γενικά απαγορεύεται, ειδικά στα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ γιατί δεν θέλει πολύ για να γίνει ο κακός χαμός.
Ε τώρα στα της Ευρωλίγκας όπου όλοι μαζί βρίζουμε τους ξένους, καμιά φορά γίνονται και τα στραβά μάτια...

Επίσης κοσμητικά όπως "τράκης" ή παλιότερα "μπαναότης" κλπ κλπ επίσης απαγορεύονται ρητά. Ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς smile.gif
qspock
Μετά από τετοιο ημιτελικό μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι πολλοί μιλάνε για τον τελικό. Ο οποίος θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος, αρα όχι στο Αλεξάνδρειο.
Το όλα γίνονται προσωπικά δε με εκφράζει σαν πιθανότητες, ειδικά μετά από αυτόν τον ΠΑΟ που είδαμε σήμερα... Μπασκετικά μιλάω πάντα, όχι οπαδικά.
Πρέπει να ποστάρουν πολλοί Αρειανοί στο παρόν... tongue.gif
Ή δεν είδαν καν το.ματς. Σε κάθε περίπτωση και με κάθε σεβασμό στον πάλε ποτε Αυτοκράτορα, δεν τρέφω αυταπάτες: Ο τελικός του κυπέλλου μόλις τελείωσε.
TAKIS7
Αναμενόμενη η ήττα για μένα. Έβαλε μεγάλα σουτ ο Παναθηναϊκός και από την άλλη μεριά αρκετά κακός ο Ολυμπιακός. Όπως κακός είναι επιθετικά τις τελευταίες εβδομάδες παρόλο που πήρε νίκες με κύριο χαρακτηριστικό την άμυνα του και τη φανέλα του. Ο Σπανούλης ουσιαστικά παίζει τραυματίας, ο Πρίντεζης δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που ήταν πριν τον τραυματισμό του, ο Λοτζέσκι σταθερά μέτριος στα τελευταία ματς. Για μένα ο Ολυμπιακός περνάει τώρα το ντεφορμάρισμα του και κάποια στιγμή θα έχανε από τον Παναθηναϊκό. Το 6-0 ήταν πολύ. Παρόλα αυτά σε αυτό τον διάστημα που τον θεωρώ ντεφορμέ κέρδισε 3 ματς στην Ευρωλίγκα αντικειμενικά δύσκολα και ουσιαστικά το σημερινό ήταν κρίσιμο επειδή από πίσω ήταν ένας τίτλος.
Στο φινάλε τα τελευταία χρόνια παίρνει το κύπελλο ο ΠΑΟ αλλά στο τέλος αυτός είναι σε περισυλλογή.
Special_One
QUOTE (qspock @ Jan 16 2017, 21:08 ) *
Δυστυχώς ΜΑΠ του χρόνου... Ποιον θα κόψει άραγε για να βαλει Γκιστ αν όλοι είναι παρόντες;


ΦΕΛΝΤΕΙΝ!!!!!!!
yorgos
Καλοφάγωτα, να τον ακούτε το γέροντα.

Πολύ καλός σήμερα ο Πασκουάλ. Πολλή υπομονή στην επίθεση, με εμμονή στα μις ματς και ελεύθερα σουτ, στο 5-5 δεν μπορεί να μας παίξει ο Ολυμπιακός όταν παίζουμε λογικά, έχουμε πολύ καλύτερες μονάδες και βγάζουμε ανισορροπίες συνεχώς. Καλή και η άμυνα, αν και είχε να κάνει και με το πόσο κακός ήταν ο Ολυμπιακός συνολικά.

Μου αρέσει πολύ η ενέργεια του Τζέημς στην άμυνα, είναι τρομερά εκρηκτικά τα πόδια του, έκανε πολύ δουλειά σήμερα πίσω και δεν παίρνει αρκετή πίστωση γι αυτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αργύρη που για το μπάτζετ που είχε έκανε εξαιρετικές επιλογές, δεδομένων και των όποιοων περιορισμών. Ρίβερς παιχτούρα, δεν εκπλήσσομαι, Μπουρούσης κάτι κάνει, αλλά σε κάποια φάση που έπεσε έκανε ένα ημίχρονο να σηκωθεί όρθιος, δεν είναι εικόνα επαγγελματία αυτή, το ότι προσπάθησε-προσπάθησε πάντως. Γκάμπριελ έκπληξη, δε δίνει όσα ο Γκιστ στην άμυνα, αλλά επιθετικά δημιουργεί πολλές ανισορροπίες.

Για το Τζεντίλε τα έχω ξαναπεί και μακάρι να με διαψεύσει: προσπαθέι, όπως σε Αρμάνι και ΙΤαλία, να κάνει πράγματα που δεν μπορεί, επιμένοντας κιόλας. Κρίμα γιατί μας δίνει πολλά μις ματς που χρειαζόμαστε και τσαμπουκά έχει, αλλά ας του πουν ότι κάθε βλακώδης επίθεση σε σημαντικό ματς μετράει εδώ, δεν είναι Αρμάνι. Καλά στην άμυνα τουρίστας ήταν και τουρίστας είναι, επιεικώς απαράδεκτος. Σίγουρα θα πάρει 1-2 ματς μέσα στη σαιζόν μόνος του και θα μας σπάσει τα νεύρα σε πολλά περισσότερα.

Από τον Ολυμπιακό πολύ φιλότιμος ο Γιανγκ, τον πονάει κάθε κακή φάση, τρέχει, έχει ομαδικές αντιδράσεις σε κάθε καλή ενέργεια, το παιδί αυτό δεν είναι μισθοφόρος, το θυμάμαι σε άλλο ματς που είχε βάλει τα κλάμματα επειδή δε βλεπόταν. Ο Ολυμπιακός γενικά φαινεται να έχει καλό κλίμα. Έζησα να δω το Μάτζαρη μπουκαδόρο, θα το λέω στα εγγόνια μου, χαμένος ο Λοτζέσκι, δεν κατάλαβα γιατί έπαιξε τόσο λίγο ο Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης θα σκάσει αν πάει έτσι, Σπανούλης για κλάμματα με πολύ κακές επιλογές. Γενικά επιθετικά μαι τραγωδία ήταν ο Ολυμπιακός. Στην άμυνα το πάλευε, αλλά ο ΠΑΟ επιτέλους έπαιξε μπάσκετ σκεπτόμενο (κάποιοι θα ανατριχιάζουν τώρα...) και επειδή έχει ανώτερο υλικό, το πήρε δίκαια, όσο κι αν κανας δυο παρασύρονται κι αν είχαμε κανένα Ζοτς στον πάγκο θα είχαν φύγει σούμπιτοι.

Καλή νίκη για το μπάσκετ γενικώς, αν έχανε ο Παναθηναϊκός θα αποδυναμωνόταν πολύ γιατί αν τρώγαμε 15 ποντάκια τον έβλεπα το ΔΓ να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του κι όποτε γίνεται αυτό we drink him. Για τον Ολυμπιακό σχετικά μικρή η απώλεια, δεν αναιρεί την πολύ καλή πορεία σε αυτή την πολύ μακρά Ευρωλίγκα.

Λαθάκια από τους διαιτητές, αλλά γενικά καλοί ήταν, δεν επηρέασαν απόβαση και ήταν μοιρασμένα τα λάθη. Μέχρι που τέλειωσε το ματς, κόσμιος ο κόσμος. Γενικά σε αυτό το θέμα μάλλον έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο μετά από 2,5 δεκαετίες μ******ς ένθεν και ένθεν.

Μου έλειψε ο Χάτζη και ο Βαγγέλας, ήρθα Ελλάδα να ακούσω τις μελιστάλαχτες κραυγές τους. Ατάκα του αγώνα εκεί που λέει ένας "βγήκε από το σκριν και σούταρε αμέσως, δεν το βλέπουμε πια αυτό στο μπάσκετ" και είχε γίνει στις 2 από τις 3 προηγούμενες φάσεις...
whaler
QUOTE (Special_One @ Jan 16 2017, 21:25 ) *
ΦΕΛΝΤΕΙΝ!!!!!!!



Το κινητό μάθαμε τι απέγινε; laugh.gif (Για την εικόνα σου μιλάω)
Special_One
QUOTE (kouch @ Jan 16 2017, 21:28 ) *
Το κινητό μάθαμε τι απέγινε; laugh.gif (Για την εικόνα σου μιλάω)


biggrin.gif biggrin.gif Πρόεδρος, ΤΡΕΛΑ, αγάπη μεγάλη!!!! hammer.gif hammer.gif hammer.gif

jazz thrilos
QUOTE (garou @ Jan 16 2017, 20:42 ) *
καλη νικη απο ψυχολογικη αποψη κυριως,αγωνιστικα δεν ειδα κατι διαφορετικο με τις προηγουμενα παιχνιδια με οσφπ που χασαμε επι πασκουαλ
απλα τωρα μπηκαν αυτα που επρεπε να μπουν ενω στα προηγουμενα παιχνιδια δεν μπηκαν απλα


Στο προηγούμενο ματς ευρωλίγκας θεωρείς οτι δεν του μπήκαν τα σούτ του Παναθηναϊκού; Που ότι σούταρε ο Ρίβερς και ο Τζέημς έμπαιναν μέσα; Και σήμερα γιατί "έπρεπε" να μπουν; Τα μισά ήταν υπό δύσκολες προυποθέσεις και μπράβο στον Ρίβερς που τα έβαλε, αλλά τι θα πει "έπρεπε να μπουνε";;

Τεσπα, ο Παναθηναϊκός για μένα έκανε το ίδιο παιχνίδι με αυτό της προ-προηγούμενης εβδομάδας, απλά σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν ακόμη πιο κακός απο τον μέτριο εκείνο το βράδυ Ολυμπιακό. Καλύτερος σήμερα ο Πασκουάλ, πιο ψύχραιμος με μόνη παραφωνία την επιμονή στον Τζεντίλε. Είπαμε, δεν είναι Oracle Arena το ΣΕΦ αλλά προς το παρόν ο Ιταλός δεν είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια.

Στα δικά μας, ο Μάντζαρης απρόσμενα καλός, και λέω απρόσμενα γιατί σκόραρε τρεις φορές με drive που δεν το συνηθίζει, ενώ έβαλε και κάποια τρίποντα, γενικά καλός απόψε. Οι υπόλοιποι απο κακοί εως μέτριοι. Ελπίζω ο Σφαιρόπουλος να διαβάσει το παιχνίδι των Ρίβερς και Τζέημς και όταν έρθουν τα δύσκολα (playoffs πρωταθλήματος) να έχει σχεδιάσει πειστικές απαντήσεις.
Νομίζω οτι κανένας δεν πίστεψε ποτε οτι έχει γίνει εύκολο να κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό έτσι για πλάκα. Ντέρμπι ήταν και ντέρμπι θα είναι.

Ελπίζω να δούμε ωραίο τελικό, παρά το γεγονός οτι η απονομή έχει γίνει απο απόψε απο μερικούς φίλους του Παο. Θα διαβάσουν τα σχόλια τους και οι παίχτες του Παναθηναϊκού και θα τρέξουν να κλείσουν τραπέζι στα μπουζούκια για απόψε!! laugh.gif
pan24
Φοβεροι γκαμπριελ,ριβερς
Γκαμπριελ διπλα σημαντικη η εμφανιση γιατι αν δεν επαιζε καλα οχι μονο δεν θα ειχαμε την βοηθεια του αλλα θα επαιρνε τον χρονο του ο φωτσης που φετος δεν τραβαει
Ο σινγκλετον επιθετικα βοηθησε κυριως στο πρωτο ημιχρονο αλλα ηταν παντου αμυντικα
Ο καλαθης φοβερος αμυντικα,επιθετικα μετριος αν και εβαλε τους κρισιμους ποντους στο τελος
Απο τους αλλους δεν ξεχωρισε κανενας,τζεντιλε και τζειμς αρνητικοι αν και ο τελευταιος δημιουργησε καποια ρηγματα
Απο τον ολυμπιακο ο μαντζαρης εκανε φοβερο παιχνιδι,ενα απο τα καλυτερα του της τελευταιας 2ετιας μαζι με αυτο περσι με την ρεαλ
Ο πριντεζης ειχε καποιες εκλαμψεις οπως και ο λοτζεσκι οι αλλοι τιποτα
Νομιζω σημερα ειχαμε outcoach του πασχαλη στον σφαιροπουλο αφου πηγε το παιχνιδι εκει που ηθελε,στον ρυθμο που ηθελε με μυαλωμενες επιλογες και ηταν σχεδον παντα μπροστα

Αν επρεπε να διαλεξω mvp δεν ειμαι σιγουρος οτι θα διαλεγα ριβερς παρα τους 27 ποντους με 11/15 σουτ
Ο γκαμπριελ ηταν ουσιαστικος,εβαλε και ενα κρισιμο σουτ ενω και ο σινγκλετον επαιξε 34 λεπτα χωρις να βγαλει κουραση και ηταν φοβερος στην αμυνα
Και ο καλαθης εβγαλε εντελως εκτος παιχνιδιου τον σπανουλη και τον μετετρεψε σε turnover machine(7 ποντους και 1 ασσιστ με 3/8 σουτ και 5 απο τα 14 λαθη του ολυμπιακου)
erasitehnis
Μεγάλη νίκη που πιθανότατα δίνει τρόπαιο και τόνωση ηθικού ενόψει καυτής συνέχειας.
Σπουδαίος ο Ρίβερς αλλά και ο Σίγκλετον.
Αυτό που με χαροποίησε περισσότερο όμως είναι το μεγάλο τρίποντο του -κατά τ΄άλλα μέτριου- Καλάθη και κυρίως οι δύο εύστοχες βολές του κόντρα στην επιθυμία του Σφαιρόπουλου να του κάνει φάουλ. ίσως γυρίσουν τον διακόπτη της ψυχολογίας του.
Ο Γκάμπριελ παρότι τον πόσταρε συνέχεια ο Πρίντεζης έδωσε ενέργεια και κίνηση στην άμυνα ενώ στην επίθεση φάνηκε η ψυχολογική του ανάταση.

Στα αρνητικά η χρησιμοποίηση του Μπουρούση σε ρόλο Γλυνιαδάκη, δηλ να ξεκουράζει τον βασικό. Αρνούμαι να πιστέψω ότι θα είναι τόσο χάλιας μέχρι τέλους, αλλά ...
Ο Παππάς είναι προφανές ότι είναι επιθετικά (και φυσικά αμυντικά) χειρότερος από Τζέιμς, Ρίβερς, συνεπώς αν θέλει να έχει μέλλον στην ομάδα πρέπει να βελτιωθεί στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Αισθησιακός
QUOTE (Petran911 @ Jan 16 2017, 21:07 ) *
Πώς το μυριζεις; Υπάρχει κάτι λογικό η απλά ελπίζεις;

Οι πιθανοτητες αυτο λενε. Ολοι καποια στιγμη το περνανε.
Οσο για το αν το ελπιζω οχι φυσικα. Θελω τον οσφπ τετραδα καθως οπως φανηκε και σημερα εχει την πιο ευκολη εδρα για σπασιμο συγκριτικα με ρεαλ τσσκα και πιθανως την φενερ.
MaJesty23
Σκόρπιες σκέψεις:

-Επιθετικά παίζουμε λίγο άναρχα...έχουμε τρομερο firepower,με παίχτες που σκοράρουν αλλά θέλουν χρόνο για να βρεθούν όλοι μαζί .Μακάρι να μείνει η ομάδα ,πάνω κάτω η ίδια και του χρόνου και θα δούμε μεγάλα πράγματα.
-Καλάθης σκόραρε 2 βολές και το trick του Bullet δεν του βγήκε αυτή την φορά.Εβαλε και ένα σουτάκι, στα 50 δεύτερα και κλείδωσε το ματς.Ελπιζω να αποκτήσει αυτοπεποίθηση rolleyes.gif
-Ο Παναθηναικός σήμερα επαιξε επιτέλους καλή άμυνα στον Kill Bill,ο οποίος θύμισε τα ματς του προ τριετίας...Εαν ξερυθμιστεί η δημιουργία Σπανούλη,ο Ολυμπιακός χάνει πολύ στο επιθετικό κομμάτι.Μαντζάρης δεν έχει ιδιαίτερο διάβασμα παιχνιδιού και δεν μπορώ να θυμηθώ assist του,σχεδόν ποτέ.
-Δεύτερο ματς που ο Πρίντεζης τα βρίσκει σκούρα κυρίως με Γκάμπριελ-Σιγκλετον.Ας πιστωθεί και αυτο στον Πασχάλη.
-Τόσο άτεχνα τελειώματα κοντά στο καλάθι ,οπως του Κρις και του Young,έχω να δω απο εποχή Χρηστάρα Τσέκου.
-Απαράδεκτη άμυνα Φελντείν σε Μάντζαρη....στο α δεκάλεπτο απλά κοίταζε.
-Οφείλω να ομολογήσω ότι η ομαδική άμυνα μας είναι πάρα πολύ καλή .Σήμερα πειράματα Φώτση -Μπουρου αποφεύχθηκαν και όλα πήγανε σούπερ αμυντικά.
-8/22 τρίποντα είχαμε...δεν το λές και τρελό ποσοστό by the way.

louie
Απλώς απαραίτητη νίκη μετά από τόσες ήττες. Για να ξορκισουμε το φάντασμα που άρχισε να εμφανίζεται μετά από τόσες σερί κακές ήττες. Από εκεί και πέρα ο ριβερς είναι μεγάλος παίχτης. Δεν μασάει και το αποδεικνύει συνεχώς φέτος. Ιεροσυλία προφανώς και το λέω με υπερβολή αλλά μπήκε με τον αέρα που έμπαινε ένας άλλος αριστεροχειρας στο σεφ τα προηγούμενα χρόνια... Κι ο Τζέιμς είναι τρελός και με την κακή αλλά και την καλή έννοια. Ο τζεντιλε μπερδεύει την ομάδα, αν δεν προσαρμοστεί θα κάνει μεγαλύτερο κακό από καλό.

Ο Ολυμπιακος ήταν σε πολύ καλή περίοδο και είχε και το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Αλλά η διαφορά μας δεν ήταν αυτή που φαινόταν. Έχει μεγάλη διαφορά ομοιογενειας και αυτοματισμών αλλά κι εμείς έχουμε τόσους παίχτες που μπορούν να πάρουν πάνω τους ένα τέτοιο παιχνίδι. Σιγά σιγά πρέπει να δημιουργηθουν και οι σωστοί ρόλοι.

Ο αγώνας του πρωταθληματος είναι λίγο αχρείαστος για ουσιαστικους λόγους αλλά πρέπει να τον πάρουμε. Προχωράμε
ssoulliss
QUOTE (jazz thrilos @ Jan 16 2017, 21:31 ) *
Τεσπα, ο Παναθηναϊκός για μένα έκανε το ίδιο παιχνίδι με αυτό της προ-προηγούμενης εβδομάδας, απλά σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν ακόμη πιο κακός απο τον μέτριο εκείνο το βράδυ Ολυμπιακό.


Σε αυτό που γράφεις είναι και το ζουμί της αναμέτρησης. Στο ροτέισον και στην άμυνα ο Παναθηναϊκός άλλαξε κάποια πραγματάκια που του βγήκαν. Ο Ολυμπιακός έμοιαζε χωρίς δυνάμεις. Στο σετ παιχνίδι είναι πολύ προβλέψιμος, ειδικά όταν ο Σπανούλης είναι κακός.

Στα των προπονητών, ο Σφαιρόπουλος πρέπει να τρέχει περισσότερο την ομάδα,ο δε Πασκουάλ παρά ένα κλέψιμο στο φινάλε, θα ξαναέχανε διαφορά 10 πόντων σε ένα λεπτό χωρίς να το καταλάβει.
yorgos
QUOTE
Στα των προπονητών, ο Σφαιρόπουλος πρέπει να τρέχει περισσότερο την ομάδα,ο δε Πασκουάλ παρά ένα κλέψιμο στο φινάλε, θα ξαναέχανε διαφορά 10 πόντων σε ένα λεπτό χωρίς να το καταλάβει.


Αληθές, επίσης πάι σε κάποια φάση φάγαμε μεγάλο σερί, νομίζω 9-0 καιι δεν πήρε ένα τάιμ αόυτ να το κόψει, γενικά αυτό δεν το συνηθίζει και είναι από τοτς λίγους στην Ευρώπη.
bodiroga10
O Παναθηναικός ουσιαστικά κέρδισε στο Σεφ με διψήφια διαφορά έχοντας:

1) 3 παίκτες της 12αδας να μην πατάνε δευτερόλεπτο στο παρκέ (Χαραλαμπόπουλος-Παππας-Μποχωρίδης)

2)Με Φώτση και αυτός να μην έχει ουσιαστικά καθόλου συμμετοχή παίζοντας 4 λεπτά

3)Με Μπουρούση,Τζεντίλε και Τζειμς από μέτριους έως αρνητικούς

4)Με τον πιο ακριβοπληρωμένο του παίκτη να κάνει ενα μέτριο παιχνίδι όπως μέτριο παιχνίδι έκανε και ο Φελντειν

5)Οπότε με 3 παίκτες να παίζουν πολύ καλά Ριβερς-Σιγκλετον-Γκάμπριελ κέρδισε που δείχνει και το πόσο κακός ήταν σήμερα ο Ολυμπιακός για να χανει από 3 παίκτες....
john wick
Νομιζω η σημερινη νικη ειναι 100% νικη Πασκουαλ..
Απο το 1' εβλεπες πως μπηκαν οι παιχτες,με το μαχαιρι στα δοντια...
Εψαχναν συνεχως τα μις ματς ..
Ειδικα στον τσαμπουκα ΠΑΠ-KC ,καταλαβαινεις οτι ο γηπεδουχος εχει προβλημα...φοβαται το ματς..
Kc Rivers κανει την χρονια της ζωης του..
James μου αρεσε κ στην αμυνα παραδοξως..
Γαβριηλ .....μωρε λες;;;;; Παθιασμενος , το εντελως αντιθετο του Nichols (σοφη κινηση του Πασχαλη η αλλαγη τους )...
Το ματς κατ εμε κριθηκε στις αρχες της 3ης περιοδου,στο κρεσεντο του Singleton..

Reggie Miller #31
QUOTE(ssoulliss @ Jan 16 2017, 21:43 ) *
Σε αυτό που γράφεις είναι και το ζουμί της αναμέτρησης. Στο ροτέισον και στην άμυνα ο Παναθηναϊκός άλλαξε κάποια πραγματάκια που του βγήκαν. Ο Ολυμπιακός έμοιαζε χωρίς δυνάμεις. Στο σετ παιχνίδι είναι πολύ προβλέψιμος, ειδικά όταν ο Σπανούλης είναι κακός.

Στα των προπονητών, ο Σφαιρόπουλος πρέπει να τρέχει περισσότερο την ομάδα,ο δε Πασκουάλ παρά ένα κλέψιμο στο φινάλε, θα ξαναέχανε διαφορά 10 πόντων σε ένα λεπτό χωρίς να το καταλάβει.


Νομίζω πληρώσαμε το γεγονός πως δεν φορούσε γραβάτα σήμερα και το έπαιξε Συριζαίος!! biggrin.gif

Σήμερα δεν μας άφησε ο ΠΑΟ να τρέξουμε,και με το ποστάρισμα τους που τους έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσουν το ριμπαόυντ,άρα να μην το εξασφαλίσεις άνετα και να τρέξεις...
djibriliant
Πέραν της απόδοσης ριβερς γκαμπριελ νομίζω έπαιξε ρόλο και η όλη ιστορία με τα φάουλ, ο Μπουρούσης και ο Σιγκλετον ήταν πολύ προσεκτικοί στο πρώτο ημίχρονο- νομίζω άφησαν και κάποιες άμυνες που δεν είχαν ελπίδα να βγάλουν χωρίς καν να προσπαθήσουν με αποτέλεσμα στο τέλος να μην έχουμε θέμα με ροτεισον σε ψηλούς.

Δυστυχώς έχω ξεχάσει πότε ήταν το τελευταίο ντερμπυ που είδα ωραίο μπάσκετ. ελπίζω το επόμενο που δεν κρίνει και κάτι να είναι πιο ωραιο.
Stojako
QUOTE (djibriliant @ Jan 16 2017, 21:56 ) *
Πέραν της απόδοσης ριβερς γκαμπριελ νομίζω έπαιξε ρόλο και η όλη ιστορία με τα φάουλ, ο Μπουρούσης και ο Σιγκλετον ήταν πολύ προσεκτικοί στο πρώτο ημίχρονο- νομίζω άφησαν και κάποιες άμυνες που δεν είχαν ελπίδα να βγάλουν χωρίς καν να προσπαθήσουν με αποτέλεσμα στο τέλος να μην έχουμε θέμα με ροτεισον σε ψηλούς.

Δυστυχώς έχω ξεχάσει πότε ήταν το τελευταίο ντερμπυ που είδα ωραίο μπάσκετ. ελπίζω το επόμενο που δεν κρίνει και κάτι να είναι πιο ωραιο.


Φίλε θα προτιμούσα να βλέπω κάθε χρόνο τόσα ματς Οσφπ-Παο όπως φέτος που έχουνε δει ήδη 4 + το εκτος στο Οακα και θα δούμε τελικούς και ίσως οφφς Ευρωλίγκας. Τουλάχιστον χορταινουμε καζούρα tongue.gif και επίσης υπάρχει και αρκετή φάση στα μεταξύ παιχνίδια των ομάδων. Στην μπάλα πχ παίζουν 2 φορές το χρόνο και ζήτημα άμα ασχοληθεί κάποιος να το δει.
Zoys
+1 foul στον Aipnos για εμπρηστικό ποστ με χαρακτηρισμούς.
Ilias7
Δικαιη η νικη για το Παναθηναικο σημερα.Εβαλε μεγαλα σουτ και βρηκε ρυθμο μεσα στο παιχνιδι.Σε σχεση με το προηγουμενο παιχνιδι βρηκε ποντους και απο αλλους παιχτες και καταφερε και πηρε τη νικη.

Η διαφορα του Ολυμπιακου σε σχεση με τα τελευταια του παιχνιδια ηταν η αμυνα.Δεν ηταν καλο αμυντικα,διοτι και στα προηγουμεν παιχνιδια δεν εκανε κατι το εξαιρετικο επιθετικα.Οποτε δε μιλαμε για φορμαρισμα απλα καταφερνε και κερδιζε τα παιχνιδια στα οποια τα 2 απο τα 3 ηταν στο ΣΕΦ.

Σημερα μπορω να πω πως ηταν το πρωτο παιχνιδια που φανηκε η απουσια του Χακετ και το παθος που βγαζει.Ειναι ο ξενος που βγαζει το μεγαλυτερο παθος σε αμυνα και επιθεση και μπορει να συμπαρασηρει και τους υπολοιπους ξενους της ομαδας.

Κατι το οποιοι θα πρεπει να προβληματισει τους φιλους του Παναθηναικου στο μελλον ειναι πως σειρα 5 αγωνων με 8+1 παιχτες ειναι πολυ δυσκολο να βγει ειδικα στο τελος της σεζον.Διοτι Χαραλαμποπουλος,Μποχωριδης και Παππας δε φαινεται να υπολογιζονται για τετοια ματς.Συν το Φωτση που στην ηλικια που ειναι παραμενει ερωτηματικο.
CG.
QUOTE (Firnen @ Jan 16 2017, 21:08 ) *
Γιατί έχει κατοχυρώσει το πράσινο η ομάδα του ΔΓ ; biggrin.gif Πέρα απ την πλάκα να απαντήσει κάποιος αν επιτρέπεται σχόλιο για τη διαιτησία, σχολίασα επειδή είχα δει πολλά σχόλια στα ματς της Ευρωλίγκας για τους διαιτητές, αλλιώς θα πήγαινα στο gazzetta να τα στείλω tongue.gif

Γενικά είναι ηλιθιότητα να μιλάς συνέχεια για διαιτησία
Ο λόγος είναι ότι μια που θα αδικηθεί μια που θα ευνοηθεις.αν σχολιάσεις την πρώτη φορά μετά πώς θα δείχνεις
Βέβαια υπάρχουν και φορές που γίνονται όργια και ότι και να πεις έχεις δίκιο ,αλλά τις περισσότερες φορές που γκρινιάζουμε για ένα η δύο σφηριγματα μοιάζουμε σαν κατινες.
irving
ο παναθηναικος επαιξε καλυτερα στην επιθεση απο το προηγουμενο ματς στο σεφ. πιο στοχευμενα βασκικα και λιγοτερο 1ν1. η διαφορα με το προηγουμενο ματς των δυο ομαδων ειναι οτι αυτη τη φορα ο παναθηναικος εβαλε τα μεγαλα σουτ και οχι ο ολυμπιακος. γενικα ηταν ακομα ενα κακο ποιοτικα ματς (οπως περιμεναμε) αλλα με σασπενς και με αρκετο ενδιαφερον.

οι αμυνες ηταν πολυ καλες. οι απουσιες γκιστ και χακετ ομως φαινονται.

Υγ. ειναι αστειο να μιλαμε σε καθε ματς για διαιτησια. οι ολυμπιακοι θα πιαστουν στο ανυπαρκτο φαουλ του μαντζαρη στον ριβερς ενω οι παναθηναικοι στο φαουλ στο καρφωμα του τζειμς, στο επιθετικο του σινγκλετον και αλλα. αμα ψαξει κανεις θα βρει πολλα λαθη οπως και στα περισσοτερα παιχνιδια μπασκετ. απλα δεν εχει νοημα και ειναι χαζο. δεν κριθηκε το παιχνιδι απο την διαιτησια σε καμια περιπτωση. οποιος το λεει απλα δεν ξερει να χανει και ψαχνει να βρει δικαιολογιες.
jazz thrilos
Ευτυχώς που δεν έχουν γίνει σχόλια για την διατησία εδω μέσα γιατί ήμουν στο γήπεδο και κουράστηκα να ακούω μίρλα σε κάθε σφύριγμα! Ήμαρτον, ένα ανάποδο φάουλ εδώ, ενα no call εκεί είτε για τη μια είτε για την άλλη ομάδα, σιγά τα ωά!

Πολύ κουραστική η κουβέντα για διαιτησία, ποτέ δεν θα παίζονται 50/50 τα παιχνιδια, δεν είναι καρπούζι να το κόψεις στη μέση. Η διαιτησία για μένα απόψε απαρατήρητη.
T.W.Is.M.
Για οσους λενε παντως οτι στα πλει οφ θα υπαρχει Γκιστ, νομιζω οτι η σημερινη εμφανιση του Γκαμπριελ, αν και με διαφορετικα χαρακτηριστικα απ αυτα του Γκιστ, προσεφερε οσα θα εδινε κι ο Γκιστ. Δεν πιστευω δηλαδη οτι ελειψε σημερα ο Γκιστ απο τον ΠΑΟ.
Ο Ριβερς ομως επαιξε και για τον Τζειμς και θεωρω μεγαλο λαθος του Σφαιροπουλου που δεν εχει καταφερει να τον περιορισει. Για μενα ο πιο δυσκολος παιχτης του ΠΑΟ να σταματησει η αντιπαλη αμυνα οταν ζεσταθει ειναι ο Τζειμς.
Ο Ολυμπιακος ηταν πολυ κακος επιθετικα, δυσκολευτηκε πολυ στη δυνατη αμυνα του ΠΑΟ και θα πρεπει να αποφυγει το 5-5 στα ντερμπι οσο μπορει. Στην Ευρωλιγκα πηρε το ματς οταν καταφερε να τρεξει, σημερα δεν μπορεσε. Υπαρχει μια διαφορα στη φιλοσοφια των διαιτητων και κατα τη γνωμη μου στη γραμμη της διοργανωσης. Ο Τζορντι δε νομιζω να θελει παιχνιδια που ληγουν 63-58. Στην Ελλαδα δεν ενδιαφερεται κανεις για τον αριθμο ποντων που θα μπουν. Ισως μαλιστα αφηνουν περισσοτερο το δυνατο παιχνιδι. Ας περιμενουμε λοιπον οτι στους τελικους δε θα δουμε θεαμα. Αν ομως δουμε μια σειρα πλει οφ Ευρωλιγκα, μπορει να δουμε και ματς των 80 ποντων!

Χρωσταω μια καθυστερημενη απαντηση στον ice-wolf που ειπε για τα σουτ του Μαντζαρη και του Αγραβανη στον περσινο 4ο τελικο. Αυτα φιλε μου ηταν ακομα πιο δυσκολα σουτ. Απ αυτα που μπαινουν μια φορα το χρονο. Διπλα τυχερος σε εκεινο το ματς ο Ολυμπιακος λοιπον. Τα σημερινα του Ριβερς κυριως, αλλα και των υπολοιπων ηταν κρισιμα γιατι ειχαν και πιεση χρονου. Δεν ηταν αφυσικα, ηταν ομως δυσκολο να μπουν τοσα πολλα. Μπραβο στο Ριβερς που τα εβαλε.
merpasas
Δικαιη η νικη του Παναθηναικου κ συγχαρητηρια. Η διαφορα των δυο ομαδων ειναι ελαχιστη οποτε ηταν εκ των πραγματων σχεδον οξυμωρο να υπαρχει τετοιο σερι. Καποια στιγμη θα γινοταν. Καλυτερα που εγινε τωρα απ το να γινοταν σε τελικους η Ευρωλιγκα. Κ πιθανολογω κ ευκολη νικη Παναθηναικου στο Οακα.. Γενικα πιστευω οτι ολα τα ματς θα ειναι ντερμπι με ελαχιστη επιρροη των εδρων. Εμεις ειχαμε πολλους παικτες σε κακη μερα οπως Σπανουλης κ Λοτζεσκι κ ο Παναθηναικος εβαλε τα μεγαλα σουτ. Το τριποντο του Καλαθη ηταν μαχαιρια. Παντως ειναι γεγονος οτι την προσωπικοτητα κ τα gutsπου βγαζουν δυο τρεις ξενοι του Παναθηναικου δεν τα βγαζουν οι αντιστοιχοι του Ολυμπιακου. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ο Παναθηναικος δειχνει να εχει πιο πολυ ταλεντο κ περισσοτερα περιθωρια εξελιξης, αν κ δεν ειναι καλυτερος σαν ομαδα. Συνεχιζουμε, το ματς με την Μπασκονια ειναι το ματς της χρονιας μεχρι στιγμης
yorgos

Για το σημερινό αγώνα στο ΣΕΦ μιλάμε, ναι;
rankin
Δε το είδα το παιχνίδι, αλλά δεν εκπλήσσομαι απο το αποτέλεσμα..
Γενικά ο Παναθηναικός έχει πολύ καλό υλικό πρώτης γραμμής. Ίσως υστερεί λίγο σε βάθος, ενώ σίγουρα υστερεί σε εγχώριο στοιχείο, αλλά σίγουρα έχει πολύ καλό υλικό.

Απο εκεί και πέρα, οφείλω να παραδεχτώ οτι ξέχασα οτι υπήρχε αγώνας. Το θυμήθηκα κατα τις 7 παρα κάτι, αλλά μετά έφαγα και έβαλα να δω μια κορεάτικη ταινία με τη γυναίκα.. Μετά το θυμήθηκα πάλι κοιτώντας αθλητικές σελίδες...

Γενικά, ψυχραιμία συστήνω και στις δυο πλευρές. Θα παίξουμε καμιά διακοσαριά φορές ακόμα φέτος

j-kidd13
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 16 2017, 23:09 ) *
Για οσους λενε παντως οτι στα πλει οφ θα υπαρχει Γκιστ, νομιζω οτι η σημερινη εμφανιση του Γκαμπριελ, αν και με διαφορετικα χαρακτηριστικα απ αυτα του Γκιστ, προσεφερε οσα θα εδινε κι ο Γκιστ. Δεν πιστευω δηλαδη οτι ελειψε σημερα ο Γκιστ απο τον ΠΑΟ.

Μα δεν έδωσε το βασικοτερο που δινει ο Γκιστ.Αμυντικη σκληραδα στη ρακέτα,και βοηθειες.Οπότε ποσταρε ο Πριντεζης τον Γκάμπριελ γέλαγε ο κόσμος.Καμια σχεση ο Γκιστ με τον Γκάμπριελ
T.W.Is.M.
Με την ευκαιρια να ανακοινωσω οτι και ο χρηστης "το καλυτερο 3d" πηρε +1 φαουλ για ποστ που προκαλουσε.


QUOTE(j-kidd13 @ Jan 17 2017, 00:05 ) *
Μα δεν έδωσε το βασικοτερο που δινει ο Γκιστ.Αμυντικη σκληραδα στη ρακέτα,και βοηθειες.Οπότε ποσταρε ο Πριντεζης τον Γκάμπριελ γέλαγε ο κόσμος.Καμια σχεση ο Γκιστ με τον Γκάμπριελ


Μα το ειπα και πριν, διαφορετικα χαρακτηριστικα. Αμυντικα μονο ψηλα μπορουν να συγκριθουν. Ποσοτικα ομως προσεφερε. Εβαλε και τα σουτ απο την περιφερεια που δυσκολα θα εβαζε ο Γκιστ(και τα 2) και καλυψε τα λεπτα που θα εμπαινε ο Φωτσης.
natouralistis
Ένας νωθρός χωρίς ενέργεια Ολυμπιακός, δυστυχώς έχασε ένα παιχνίδι που θα του έδινε κατά πάσα πιθανότητα τον τίτλο του Κυπέλλου. Το κακό είναι ότι έχασε το μοναδικό ματς το οποίο δεν μπορείς να διορθώσεις στη συνέχεια, ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Οι 3 νίκες που είχαν προηγηθεί επί του Παναθηναϊκού φέτος, αφενός δεν σου εξασφαλίζουν κάτι, αφετέρου αν ήταν ήττες υπήρχε μεγάλο χρονικό περιθώριο να καλυφθούν. Στενοχώρια αλλά υπάρχουν και οι ήττες στο πρόγραμμα, νίκη με Μπασκόνια για πλασάρισμα με πλεονέκτημα στη EL και πίστη γιατί θεωρώ ότι είμαστε αρκετά καλύτεροι από αυτό που δείξαμε σήμερα.
Dreamerpanos
Όποιος το βρει ολόκληρο ας βάλει το λινκ εδώ.Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Όσοι λέτε για τίτλο,καθήστε καλά,ο Άρης είναι μια καθόλα σεβαστή και καλή ομάδα και στο κάτω κάτω είναι ένα παιχνίδι.

Δεν λέω πως δεν είναι ο Παναθηναϊκος φαβορί,αλλά ο Άρης δεν αξίζει απαξίωσης σε καμία περίπτωση(αγωνιστικά πάντα,γιατί ιστορικά πρέπει να γεννήθηκες χτες για να τον απαξιώσεις).
basketo_vios
Η συνοψη του αγωνα ειναι οτι ηταν τοσο κακη η μπαλα στο χθεσινο ματς που ευνοησε τον Παναθηναικο και εβαλε ολα τα σουτ!! laugh.gif

Περα απο την πλακα κερδισε επαξια ο Παο εδειξε αντιδραση στην τεταρτη περιοδο (ευστοχια, αποτελεσματικοτητα πειτε το οπως θελετε)

Στα γενικα του ζευγαρωματος αυτου, στα 4 παιχνιδια κερδιζεις τα 3 που σου δινουν πλεονεκτημα εδρας σε δυο διοργανωσεις (εκτος αν φαμε 26 και πανω στο πρωταθλημα biggrin.gif ) και χανεις ενα που σου στερει μια διοργανωση. Ειναι και αυτο μια αξια! cool.gif
Ginobili
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 16 2017, 22:09 ) *
Για οσους λενε παντως οτι στα πλει οφ θα υπαρχει Γκιστ, νομιζω οτι η σημερινη εμφανιση του Γκαμπριελ, αν και με διαφορετικα χαρακτηριστικα απ αυτα του Γκιστ, προσεφερε οσα θα εδινε κι ο Γκιστ. Δεν πιστευω δηλαδη οτι ελειψε σημερα ο Γκιστ απο τον ΠΑΟ.

Σε κάθε ματς λείπει ο Γκιστ....αυτά που δίνει ο Γκιστ,δεν τα βρίσκει από αλλού ο ΠΑΟ.Ούτε καν από τον Σίγκλετον.
Στα πλει οφς δεν γίνεται να παίζει 35' ο Σίγκλετον όπως σήμερα...Ο Γκιστ παίζει δίδυμο και με Σίγκλετον,και με Γκάμπριελ...και με Μπουρούση.Στήνονται παγίδες,κυκλοφορούν μακριά χέρια που κόβουν μπάλες,προστατευει την ρακέτ,πηδάει για επιθ ριμπ.

Ο Γκιστ βέβαια δεν προσφέρει σουτ από την περιφέρεια,και επιθετική απειλή που προσφέρει ο Γκάμπριελ.
Neondreamer
Έξαλλοι, λέει, στην ΚΑΕ Ολυμπιακός με την διαιτησία, μέσω των περίφημων "διαρροών" προς τους αυλικούς των αθλ. σάιτς. Πιάνουν πάλι τη γνώριμή τους τακτική - που, φυσικά, συναντάται και στους "απέναντι" ειδικά επί προεδρίας ΔΠΓ - για να φορτώσουν στον κόκορα μια άθλια εμφάνιση κι έναν αποκλεισμό, που ΟΚ, μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά, και να εξευμενίσουν και τους "επιστήμονες" της 7 για τυχόν μουρμούρες. Μια γενικότερη συμπεριφορά εκ μέρους της διοίκησης, η οποία κατά τη γνώμη μου πηγάζει από την έπαρσή της, ιδίως μετά το Β2Β του 2013, να συγκεντρώσει για την ίδια και μόνο όλες τις δάφνες των θριάμβων υποβαθμίζοντας τους αληθινούς πρωταγωνιστές. Απότοκα αυτού ήταν η κακήν-κακώς εκδίωξη του Παπανικολάου εκείνο το καλοκαίρι, η αλαζονική επίδειξη αδιαφορίας μέχρι και τελευταία στιγμή προς τον Χάινς στο θέμα της ανανέωσης, με αποτέλεσμα να μειωθούν αισθητά για την επόμενη σεζόν οι πιθανότητες για το επικό θριπίτ, και να καταλήξει στο τέλος της σεζόν να χάσει και την Α1 από τον κόουτς Αλβέρτη.
roben
Δυστυχώς δεν κατάφερα να παρακολουθήσω το παιχνίδι... Έχω δει μονάχα τα highlights και έχω διαβάσει κάποια άρθρα σε αθλητικά site και φυσικά τις απόψεις των φίλων του φόρουμ... Με βάση λοιπόν την εικόνα που έχω παραθέτω κάποιες δικές μου παρατηρήσεις...

Ένα μεγάλο μπράβο στον κόουτς Πασκουάλ για το εξαιρετικό διάβασμα του παιχνιδιού και το στήσιμο της ομάδας στο ΣΕΦ! Η κίνηση της τελευταίας στιγμής να αλλάξει τον Νίκολς με τον Γκάμπριελ στη 12άδα ήταν κατά την άποψή μου καθοριστική! Ο Νίκολς είναι πιθανώς καλύτερος παίκτης από τον Γκάμπριελ αλλά η καλή του θέση είναι το 3. Η ομάδα χρειαζόταν ένα κανονικό 4άρι γιατί με απλά μαθηματικά το παιχνίδι δεν έβγαινε μόνο με Φώτση, Σίνγκλετον και Μπουρούση στους ψηλούς... Αντίθετα το 3 μπορούσε να καλυφθεί με Ρίβερς, Τζεντίλε, Χαραλαμπόπουλο, ακόμα και τον Μποχωρίδη...

Η ομάδα έκανε καλά όλα όσα έπρεπε να κάνει καλά για να έχει ελπίδες νίκες... Έλεγξε το ρυθμό (περιόρισε σημαντικά το transition του Ολυμπιακού), έλεγξε τα ριμπάουντ (1 παραπάνω) και κράτησε σε μονοψήφιο τον αριθμό των λαθών (8). 3 στα 3! Δεν ήταν μόνο ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ, ήταν και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ!

Η επίθεση του Ολυμπιακού στηρίζεται σε 4 άξονες: 1.Στη δημιουργία του Σπανούλη, 2. Στο post παιχνίδι του Πρίντεζη, 3. Στο 1vs1 του Γκριν και 4. στα τρίποντα του Λοτζέσκι! Απόψε μόνο ο άξονας του Πρίντεζη δεν ελέγχθηκε αποτελεσματικά (επιτυχία 75%)!

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη να βρει τον Ολυμπιακό με τον Σπανούλη ανέτοιμο! Όμως και από τον Παναθηναϊκό λείπει πολύ ο Γκιστ...

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της σεζόν. Έπρεπε να φτάσουμε στα μέσα Γενάρη για να την πετύχουμε αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ! Μακάρι να έρθουν κι άλλες τέτοιες!

Διαβάζω από κάποιους ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς... Διαφωνώ πλήρως... Ο Παναθηναϊκός απλά προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου! Προσωπικά αναμένω μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη!

υγ. Επιμένω ότι η ομάδα χρειάζεται center και ότι ο Σίνγκλετον μπορεί να προσφέρει περισσότερο παίζοντας στο 4, παρά το γεγονός ότι με την ομαδική άμυνα την έχει μαζέψει λίγο την κατάσταση ο Πασκουάλ... Βέβαια πλέον δεν πιστεύω ότι θα γίνει άλλη τροποποίηση στο ρόστερ, καθώς ο Γκάμπριελ αποδεικνύεται πολύτιμος και ο Γκιστ κάποια στιγμή θα επιστρέψει... Από το καλοκαίρι επομένως τα μεταγραφικά νεότερα...
Petran911
QUOTE(Αισθησιακός @ Jan 16 2017, 21:37 ) *
Οι πιθανοτητες αυτο λενε. Ολοι καποια στιγμη το περνανε.
Οσο για το αν το ελπιζω οχι φυσικα. Θελω τον οσφπ τετραδα καθως οπως φανηκε και σημερα εχει την πιο ευκολη εδρα για σπασιμο συγκριτικα με ρεαλ τσσκα και πιθανως την φενερ.


Και πόσες σερί νίκες στο ΌΑΚΑ; Όχι δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Άλλη η πνευματική ετοιμότητα στα playoff, άλλη στο κύπελλο μετά από 6 νίκες. Επίσης για μένα ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός σήμερα, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποια πολύ δύσκολα σουτ στο τέλος, τα οποία δεν μπαίνουν κάθε μέρα. Όπως επίσης θεωρώ ότι το κολπάκι με τον Ριβερς θα το διαβάσει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός. Γενικά, με την κατάσταση των δύο ομάδων συνολικά φέτος, το σκορ είναι απόλυτα δίκαιο. Χρειάζεται να έχεις έναν Ολυμπιακό που να παίζει στο 35% και έναν ΠΆΟ στο 65% για να νικήσει ο δεύτερος
jazz thrilos
QUOTE (natouralistis @ Jan 17 2017, 00:14 ) *
Ένας νωθρός χωρίς ενέργεια Ολυμπιακός, δυστυχώς έχασε ένα παιχνίδι που θα του έδινε κατά πάσα πιθανότητα τον τίτλο του Κυπέλλου. Το κακό είναι ότι έχασε το μοναδικό ματς το οποίο δεν μπορείς να διορθώσεις στη συνέχεια, ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Οι 3 νίκες που είχαν προηγηθεί επί του Παναθηναϊκού φέτος, αφενός δεν σου εξασφαλίζουν κάτι, αφετέρου αν ήταν ήττες υπήρχε μεγάλο χρονικό περιθώριο να καλυφθούν. Στενοχώρια αλλά υπάρχουν και οι ήττες στο πρόγραμμα, νίκη με Μπασκόνια για πλασάρισμα με πλεονέκτημα στη EL και πίστη γιατί θεωρώ ότι είμαστε αρκετά καλύτεροι από αυτό που δείξαμε σήμερα.


Ε όχι και δεν σου εξασφαλίζουν κάτι! Οι νίκες στην ευρωλίγκα ήταν άκρως σημαντικές στην προσπάθεια μας για πλεονέκτημα ενώ ψαλίδισε πολύ τις ελπίδες του Παναθηναικού για πλασάρισμα στην τετράδα. Πότε θα προλάβει να τις καλύψει τις δύο αυτές ήττες;; Ρώτα τους φίλους του Παναθηναικού, τι θα προτιμούσαν, διπλή νίκη εναντίον μας στην ευρωλίγκα ή το κύπελο;;
villiskabas
Ολοι ξεχναμε οτι ο Παναθηναικος στην ουσια ειναι καινουργια ομαδα με πολλους νεους παικτες με νεο προπονητη που δεν εχει προλαβει λογω συνεχομενων αγωνων να περασει ακομα την φιλοσοφια του! Με την επανοδο Γκιστ και την καλυτερη προσαρμογη Τζεντιλε αλλα και την δουλεια του προπονητη μονο να βελτιωθει μπορει ο Παναθηναικος.
john wick
Για μενα το πιο σημαντικο περαν ακομα κ της πιθανης κατακτησης του κυπελλου ειναι το αισθημα της νικης εκει μεσα. Αν εχανε παλι ο Παναθηναικος δεν θελει κ πολυ να τους καλυψει ενα πεπλο loosers κ αντιστοιχα οι Ολυμπιακοι να αισθανθουν οτι οτι κ να γινει αυτοι θα κερδιζουν,ειτε παιζουν καλα ειτε οχι...
Τωρα ακομα κ με μειονεκτημα εδρας να πας στο ΣΕΦ για τους τελικους του πρωταθληματος ,ποιος ξεγραφει τον Παναθηναικο;
jazz thrilos
Δε νομίζω οτι ακόμη και πριν τη νίκη αυτή στο ΣΕΦ ξέγραφε κανείς νοήμων άνθρωπος που στοιχειωδώς βλέπει μπάσκετ τον Παναθηναϊκό. Μην τρελαθούμε κιόλας.
back2back
Απλά τα πράγματα όπως εκμεταλλευτήκαμε εμείς τις απουσίες του Παο στα πρώτα παιχνίδια έτσι εκμεταλλεύτηκε κι αυτός το γεγονός ότι Σπανούλης και Πριντ δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Ο Σπανούλης ήταν φανερά εκτός ρυθμού ενώ ο Πρίντεζης και στο ματς της Βαρκελώνης είχε χάσει τα άχαστα. Θετικό το ότι χάσαμε σχετικά δύσκολα παρόλο ότι πραγματοποιήσαμε τραγική εμφάνιση. Από εκεί και πέρα είναι πιστεύω φανερό πως για την ήττα φταίνε Μάντζαρης και Παπανικολάου. Αντίθετα, 10ετή επέκταση των συμβολαίων Λοτζέσκι και Γκριν τώρα.
jazz thrilos
QUOTE (back2back @ Jan 17 2017, 12:14 ) *
Απλά τα πράγματα όπως εκμεταλλευτήκαμε εμείς τις απουσίες του Παο στα πρώτα παιχνίδια έτσι εκμεταλλεύτηκε κι αυτός το γεγονός ότι Σπανούλης και Πριντ δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Ο Σπανούλης ήταν φανερά εκτός ρυθμού ενώ ο Πρίντεζης και στο ματς της Βαρκελώνης είχε χάσει τα άχαστα. Θετικό το ότι χάσαμε σχετικά δύσκολα παρόλο ότι πραγματοποιήσαμε τραγική εμφάνιση. Από εκεί και πέρα είναι πιστεύω φανερό πως για την ήττα φταίνε Μάντζαρης και Παπανικολάου. Αντίθετα, 10ετή επέκταση των συμβολαίων Λοτζέσκι και Γκριν τώρα.


Αμάν βρε με τον Μάντζαρη!!! laugh.gif
Κι όταν δεν γκρινιάζει κανείς για τον Βαγγέλη αυτά γράφετε και μας κάνετε να θυμόμαστε όλες του τις αδυναμίες!! Μια χαρά ήταν χθες, μέρι και drive έκανε!! Ναι, drive!!!!!

Όσο για τον Ματ, ελπίζω πραγματικά να κάνεις πλάκα και να μην ειρωνέυεσαι στ' αλήθεια το γεγονός οτι ΤΩΡΑ αν όχι ΧΘΕΣ έπρεπε να του γίνει ανανέωση συμβολαίου.
TakeshyKurosawa
Ήταν το πιθανότερο σενάριο να κερδίσει ο ΠΑΟ αυτό το ματς. Εγώ προσωπικά το είχα στανταράκι. Είναι 2 ισοδύναμες ομάδες δεν γίνεται να κερδίζει συνεχώς η μία. Φαβορί και στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ. Όπως και εμείς πήραμε αρκετά μεταξύ μας ματς με μεγάλο παράγοντα τον τομέα τύχης, έτσι και σε αυτούς πχ θα τύχει να κάνει ένας μέτριος παίχτης το ματς της ζωής του κλπ, κάποιο μπάζερ μπίτερ κοκ.
The Mailman
QUOTE (Petran911 @ Jan 17 2017, 08:50 ) *
Χρειάζεται να έχεις έναν Ολυμπιακό που να παίζει στο 35% και έναν ΠΆΟ στο 65% για να νικήσει ο δεύτερος


Ναι εντάξει οπως τα λες, ο οσφπ έχασε εχθές το παιχνίδι, δεν το κέρδισε ο ΠΑΟ ...

Μια νίκη, ενας τίτλος.

Σαν μονάδες και υλικό, προπονητικό Σταφ και με την επιστροφή του γκιστ ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ανώτερος με το μειονέκτημα να βρίσκεται στο ότι είναι καινούργια ομάδα σε σχέση με τον οσφπ, πιο απρόβλεπτη ομάδα ο Παναθηναϊκός, με περισσότερους παίκτες με winner mentality,

6 ομαδικά λάθη σε 40 λεπτά, λέει πολλά ..
TakeshyKurosawa
QUOTE (The Mailman @ Jan 17 2017, 12:20 ) *
Ναι εντάξει οπως τα λες, ο οσφπ έχασε εχθές το παιχνίδι, δεν το κέρδισε ο ΠΑΟ ...

Μια νίκη, ενας τίτλος.

Σαν μονάδες και υλικό, προπονητικό Σταφ και με την επιστροφή του γκιστ ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ανώτερος με το μειονέκτημα να βρίσκεται στο ότι είναι καινούργια ομάδα σε σχέση με τον οσφπ, πιο απρόβλεπτη ομάδα ο Παναθηναϊκός, με περισσότερους παίκτες με winner mentality,

6 ομαδικά λάθη σε 40 λεπτά, λέει πολλά ..


Θέλω πέρα του Φώτση να μου ονομάσεις ουσιαστικά τους παίχτες σου με winner mentality που δεν τους έχουν βαφτίσει έτσι, αλλά βάσει αυτών που έχουν κάνει! Γιατί μου λες ότι έχετε και πολλούς. Εμείς πχ έχουμε τρεις Σπανούλη,Πρίντεζη και Μάντζαρη! Προφανώς και ο Μάντζαρης όσο μέτριος και αν είναι έχει βάλει πολλά κρίσιμα καλάθια..
john wick
O Ολυμπιακος νομιζω οτι εχει πιασει το φετινο ταβανι του.
Αντιθετα ο Παναθηναικος ειναι ακομα στο ανεβασμα...
Κοιταγα σημερα στο youtube το περσυνο κεκλεισμενων των θυρων στο ΣΕΦ κ την αληστου μνημης σειρα 3-2 με Μητσο, Ματσιουλις ,Λασμε ,Γκιστ , Καρυ κ.λ.π
Πραγματικα τοτε με το 3πτυχο Λασμε,Γκιστ,Ματσιουλις η ρακετα μας ηταν σαν ναρκοπεδιο...μεχρι κ ο Μαυροκεφαλος εριχνε ταπες!! wink.gif
Dred11
Για μένα το αν ο Παναθηναικός έπιασε το φετινό του ταβάνι εξαρτάται κυρίως από την περίπτωση Τζεντίλε. Ενώ ήμουν υπέρ αυτής της μεταγραφής, βλέπω ότι ο παίκτης υπολείπεται αρκετά των υπολοίπων σε αθλητικότητα. Βεβαίως, ξέρει μπάσκετ και είναι δυνατό σκαρί, αλλά περιμένω να δω πως θα μεταφραστεί αυτό σε μια σταθερά καλή απόδοση, τουλάχιστον επιθετικά. Ο δεύτερος παράγων από τον οποίο εξαρτάται η βελτίωση του Παναθηναικού είναι πότε και σε ποια κατάσταση θα επιστρέψει ο Γκιστ. Ο Ολυμπιακός έχει ψηλό ταβάνι, που νομίζω το έπιασε στο παιχνίδι που έκανε στην Μπασκόνια. Το κενό του Χάκετ δεν αναπληρώθηκε με τον Γουότερς, αλλά ο τελευταίος μπορεί να προσφέρει κάποια διαφορετικά πράγματα σε καλό βαθμό.
whaler
Για μένα αυτό που μετράει είναι ότι σπάσαμε το σερί του ΟΣΦΠ και θα είμαστε σε καλύτερη ψυχολογική και μη κατάσταση στους τελικούς της Α1 και σε τυχόν διασταύρωμα στην EL. Επίσης μετράει πολύ ότι βρεθήκαμε σε παιχνίδι κυπέλλου Γενάρη μήνα και όχι αρχές της σεζόν (όπως πέρσυ) και έτσι δε θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα, αλλά, αντιθέτως, ξέρουμε ακόμα και με αυτή τη νίκη, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

Σόρρυ για το off topic. Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι δύσκολο, δεν έχει κριθεί τίποτα. Ο Άρης είναι καλή ομάδα και, προσωπικά, δε θα στενοχωρηθώ καθόλου με το να κατακτήσει τον τίτλο. Μακάρι κιόλας, για να φτιαχτεί έστω και σε ένα επίπεδο winning mentality και στα βόρεια και σε συνδυασμό με την άνοδο και της ΑΕΚ, να έχουμε πιο ενδιαφέροντα εγχώρια παιχνίδια και να ανέβει το επίπεδο στην Ελλάδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.