Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fantasy Eastern Conference
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2
Pierce
sacarame




Σας έλειψα;; smiley.gif
Air Kef
Καλησπέρα και από εδώ, τον αιώνιο 3ο, τον μάστερ του οτοπικ, ευχαριστώ.
aegeansheed
QUOTE(Air Kef @ Oct 5 2018, 14:19 ) *
Καλησπέρα και από εδώ, τον αιώνιο 3ο, τον μάστερ του οτοπικ, ευχαριστώ.

Μη μας παίρνετε τον Kef. Ήταν ένας που έγραφε, μας τον πήρατε κι αυτόν. Θα έχουμε τώρα τον Sac να μας κάνει Δελτίο Τύπου για τα trades που δεν περνάνε...

Καταθέτω επίσημη ένσταση για αλλοίωση των συνθηκών εμπορικότητας του προϊόντος.
sacarame
Να σε ενημερώσω ότι sac παραιτήθηκε από τα δικαιώματα του κομμίσιονερ..

Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, όχι άλλα τηλεφωνήματα του Σπύρου για το αν περνάνε τα trades του, σε θάλασσες και ακτές...


Παλιός καλός Sacarame με λίγο γκρίνια, λίγο ξεφτιλοτράγουδα και χαβαλέ..


Κεφ θα παίζει σε διπλά ταμπλό, ελπίζοντας σε μία από τις δύο λίγκες να καταφέρει να γλιτώσει από τον Myles Turner.... smiley.gif
Air Kef
Στην άλλη την οξιον δεν βάζω ΟΥΤΕ ΔΟΛΛΑΡΙΟ.
Ντραφτ θα κάνουμε;
Pierce
Έχω στείλει 2 μέιλ ρε, την Παρασκευή είναι το draft, δες τη λίγκα.
Και εδώ δημοπρασία θα κάνουμε blink.gif .
aegeansheed
Τί ώρα είναι το draft;
Pierce
aegeansheed
10:30 μμ γράφει το ESPN. Δεν ξέρω πόσο synced είναι, πιστεύω ότι είναι localized όμως, αν κρίνω από τις ώρες έναρξης των ματς, που αναγράφονται πλέον στη ζώνη μου.
Pierce
Ναι, είναι localized. Εγώ συνηθισμένος από το ΕΤ έκανα υπολογισμούς και σε κάποια φάση είδα ότι το είχα βάλει 3:30 το μεσημέρι.
Με την αλλαγή της πλατφόρμας εδέησαν να το φιξάρουν αυτό.

22:30 ιτ ιζ.
aegeansheed
Θέλεις να πάρεις τον παίκτη που θέλεις επιτέλους χωρίς να περιμένεις το snake να σου δώσει κάποτε ένα μαμημένο 1-6 τόσα χρόνια; Τώρα έχεις τη δυνατότητα. Κανείς δε σου λέει από πριν στο disclaimer όμως ότι δε μπορείς να πάρεις άλλους παίκτες που θέλεις ξανά.

Μπορείς να πάρεις τον Cousins ή τον Porzingis με 1 δεκάρα, όταν τα "12" για τον Klay φαντάζουν "πολλά". Θέλεις γενικά να ξαναζήσεις "την Κρίση" στα καλύτερά της, τη μιζέρια και την εσωστρέφεια; Είμαστε εδώ και για σένα μικρέ φουκαρά καταπιεσμένε τύπε.

Έπαιζες πιτσιρικάς 10άρι, είσαι αλτρουιστής και σου αρέσει να στρώνει έτοιμες πάσες; "Παίξε" ώξξξξξον. Μπορεί να μην πάρεις ποτέ τον παίκτη που επιλέγεις ή να μην παίξεις καν για 2 ώρες, αλλά μπορείς να τον χαρίσεις στον αντίπαλο.

Δε βλέπεις τηλεόραση, αλλά θυμάσαι ακόμα πώς είναι η σαπουνόπερα. Από τη γιαγιά σου, κάποια θεία σου ή από τα παιδικά σου χρόνια τέλοσπάντων. Με το όξξξξων θα θυμηθείς το feeling ξανά.

Έχεις να πεις ανέκδοτα χρόνια, αλλά έχεις τρακ να το σκάσεις στην παρέα σήμερα, που δεν είναι πια της μόδας; Κανένα πρόβλημα! Στο όξξξων μπορείς να το δοκιμάσεις-και κανένας να μην πει τίποτα κακό. Μπορεί και να αρέσουν. Μια σπουδαία μέθοδος να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου ξανά!

Και στην τελική ακόμα και αν δεν πρόλαβες να πλύνεις τα πιάτα, να καθαρίσεις το μπάνιο-για να μην πω το σπίτι ολόκληρο, ο άπλετος χρόνος που σου χαρίζει το auction μέχρι να κάνεις κάτι που θα σου θυμίζει ότι "έχεις επιλογές"-φτάνει και παραφτάνει για να κάνεις όλο αυτά και να τελειώσεις κανένα μικρό Τσιφόρο.

QUOTE(Air Kef @ Oct 13 2018, 11:24 ) *
Απλά λέω ότι στο σνέικ περνάω καλά, χθες δεν πέρασα καθόλου καλά, δεν ευχαριστήθηκα τίποτα και κατέληξα και με μία ομάδα που δεν μου αρέσει smile.gif


Αυτό.
Pierce
Ditto στο quote του Kef.
spysta
Μαρθες Βουρτσες το auction θελει στρατηγικη θελει σκεψη καο γρηγορες αποφασεις.... και οχι απλα περιμενω την σειρουλα μου και διαλεγω αναμεσα στους ποιους παικτες ειναι διαθεσιμοι εκεινη τη στιγμη επειδη ενα μηχανακη μ εβγαλε στη θεση 11 και οχι στην 3.. και κυριως απλα ευχομαι να μην εχει παρει καποιος αλλος του παικτες που εχω ξεχωρισει.

laugh.gif laugh.gif

Περισσοτερς πιθανοτητες εχεις να φτιαξεις ομαδα που σ αρεσει με το auction παρα με το snake.
Απλα κραταει περισσοτερη ωρα το ντραφτ γιατι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΟΛΟΙ θελουν τους καλυτερους παικτες

Ειναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο τιμιο κ γαμηστερο κ ρεαλιστικο συστηματακι δημιουργιας ομαδας .. imo

ΚΑΜΙΑ σχεση με το αστειο snake οου ευνοουσε τους 4-5 πρωτους κ ολοι οι αλλοι τρεχαμε να βγαλουμε λαγο απο τα καπελα ..
ΟΟΟΟΧΙ φιλε .. θες Χαρντεν?? ΠΛΗΡΩΣΣ κ Ψαξε στους επομενους γυρους τα λαυρακια που θεα

Φερ εν σκουερ


Παντελως αδικαιολογητη η γκρινια σας.
spysta
επισης εμαθα οτι ειχατε 30 δευτερολεπτα στο auction ??? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ???
10 και πολυ ειναι !! ετσι παιζεται!!

γι αυτο σας πηρε 40χρονια να τελειωσετε και δεν το ευχαριστηθηκατε!!

επρεπε να ειχατε ρωτησει αφου δεν το ειχατε ξανακανει .. ειτε εμενα ειτε τον Αντωνη.
πραγματικα χαλασατε μια ΠΟΛΥ φαν διαδικασια λογω των 30 δευτερλεπτων
aegeansheed
QUOTE(spysta @ Oct 13 2018, 13:52 ) *
Μαρθες Βουρτσες το auction θελει στρατηγικη θελει σκεψη καο γρηγορες αποφασεις.... και οχι απλα περιμενω την σειρουλα μου και διαλεγω αναμεσα στους ποιους παικτες ειναι διαθεσιμοι εκεινη τη στιγμη επειδη ενα μηχανακη μ εβγαλε στη θεση 11 και οχι στην 3.. και κυριως απλα ευχομαι να μην εχει παρει καποιος αλλος του παικτες που εχω ξεχωρισει. laugh.gif laugh.gif Περισσοτερς πιθανοτητες εχεις να φτιαξεις ομαδα που σ αρεσει με το auction παρα με το snake. Απλα κραταει περισσοτερη ωρα το ντραφτ γιατι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΟΛΟΙ θελουν τους καλυτερους παικτες Ειναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο τιμιο κ γαμηστερο κ ρεαλιστικο συστηματακι δημιουργιας ομαδας .. imo ΚΑΜΙΑ σχεση με το αστειο snake οου ευνοουσε τους 4-5 πρωτους κ ολοι οι αλλοι τρεχαμε να βγαλουμε λαγο απο τα καπελα .. ΟΟΟΟΧΙ φιλε .. θες Χαρντεν?? ΠΛΗΡΩΣΣ κ Ψαξε στους επομενους γυρους τα λαυρακια που θεα Φερ εν σκουερ Παντελως αδικαιολογητη η γκρινια σας.


Το αστείο είναι ότι δύο λίγκες πόσων ατόμων βασίστηκαν στην άποψη ενός ατόμου που δεν είχε παίξει με auction ότι αυτό είναι η λύση στα προβλήματα περί δικαιοσύνης. Καλό για αλλαγή, αλλά και πάλι αυτοί οι 6-7 καλοί παίκτες δημιουργούν ανισορροπιες επειδή ότι και να γίνει θα μπινταριστουν ψηλά.
klow13
Ρε σεις ποιο ειναι περισσοτερο διασκεδαστικο εχει σημασια η ποιο ειναι περισσοτερο δικαιο?Υπαρχει ενσταση για το ποιο ειναι πιο δικαιο?Για να το συζητησουμε αν ειναι.

Οποιον παικτη θες τον παιρνεις ατο οξιον.Τωρα αν αυτος ειναι τοπ3 και τον κοστολογεις 85 πχ,τοτε αναιρειται το ολο επιχειρημα οτι στο snake ματσαρεται το χαντικαπ του πρωτου γυρου στους επομενους.
Αν ο ιδιοκτητης του χαρντεν(τυχαιο παραδειγμα γιατι ειναι και ο MVP) θελει να δωσει 85 ας τα δωσει.Καποιος αλλος θα προτιμησει λιλαρντ,πορτερ,τιγκ,ανταμς,ερικ γκορντον στα ιδια λεφτα που εσυ θα εχεις χαρντεν η κουνμπο και 4 πιθανοτατα fas.Μπορει και να βγει σε αυτον με τον χαρντεν,αν εχει εμπιστοσυνη στο οτι θα τραβηξει λαβρακια στο τζαμπα.

Αν η διαφορα ενος τοπ3 παικτη ομως ειναι τοσο μεγαλη απο εναν τοπ8 εως τοπ12 παικτη,ενω αντιστοιχα η διαφορα ενος παικτη 3ου γυρου με εναν παικτη 4ου γυρου ειναι 1 δολαριο, τοτε για ποιο δικαιο snake μιλαμε?Η αγορα καθοριζει τις τιμες,αφησαμε ολοι πολυ καλους παικτες να φυγουν τζαμπα λογω κακης διαχειρισης.Προτιμοτερο ειναι να προχωρησει ο καθενας με τις επιλογες του,σωστες η λαθος,παρα με μια κληρωση.

Περι του βαρετου οξιον δεκτο,αν εχεις 9 δολαρια για 9 παικτες και εισαι ουσιαστικα εκτος δημοπρασιας απο τον 6ο γυρο,ναι ειναι τοσο βαρετο.Αλλα και αυτο εξαρταται απο τη στρατηγικη που ακολουθεις,δεν ειναι ντε φακτο.Οπως και στο σνεικ ομως ,απο 8ο-9ο γυρο που οι επιλογες μεταξυ των παικτων διαφερουν πολυ και απλα περιμενεις 30 πικς,αγγαρεια ειναι.

Νομιζω πρεπει να εξετασουμε αφου ολοι ειδαμε τι παιζει ποιο ειναι πιο δικαιο συστημα δημιουργιας ομαδας,οχι που περασαμε καλυτερα.

@spysta νομιζω μετα απο καθε bid στα 15 πηγαινε ο χρονος,οχι στα 30.
Pierce
Σπύρο βλέπω πάλι είσαι κάτοχος της μοναδικής αλήθειας.

Παιδιά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, για τις προτιμήσεις. Προσωπικά το fun του draft το βάζω ψηλά και το χθεσινό δεν ήταν. Όπως είπε ο klow ο χρόνος έπεφτε στα 15'' μετά την επιλογή . Αλλά όλοι χτύπαγαν τα πάντα στο 1'' και κάποιοι παίκτες τράβαγαν λεπτό και πάνω.

Και περί δικαιότητας του snake draft, σας παραπέμπω στην ανάλυση που έκανα τον Απρίλιο. Η συσχέτιση θέσης επιλογής και τελικής κατάταξης ήταν 0.2. Στα όρια του στατιστικού λάθους. Είμαι εκτός σπιτιού και δεν μπορώ να γράψω παραπάνω.


sacarame
Μαλακα Σπύρο, εχουμε ξανακανει auction γενικά. Βασικά δεν χρειαζεται καν να εχεις ξανακάνει, τρέχεις μερικα μοκ και το βλέπεις. Οπότε δεν χρειαζομασταν επίκληση σε κάποια αυθεντία...


Απλά δεν γίνεται στις πρώτες επιλογές να τρέχεις με 10 δευτερόλεπτα. Δεν γίνεται αυτο γιατι πρέπει να έχει ο καθείς το χρόνο να μπινταρει..


Επίσης 30 δεύτερα ήταν ο χρόνος του nominate. Όχι του πονταρίσματος

Τωρα για τις γκρίνιες, δεν τις καταλαβαίνω και τόσο. Οκ κράτησε παραπάνω διότι ηταν αναμενόμενο αφου ο καθενας μπορεί να πονταρει στον παίχτη που θέλει..

Και για το ευθυμο της φάσης, μιλαει ο κεφ για snake, που δυο χρόνια διαλεγει το οτοπικ... 😜
Pierce
Έχουμε τον Genaral Patton εδώ και εμείς με βία είμαστε οπλαρχηγοί του ΕΛΑΣ.
sacarame
Να προσθέσω επίσης ότι κυρίως γκρινιάζουν αυτοί που έτρεξαν να πάρουν 2 παίκτες πρώτου γύρου και να χαλάσουν τα 2/3 του μπάτζετ τους.


Ε πώς να μην μείνεις ανενεργός μετά ρε μάγκες; Είναι μέσα στις επιλογές κι αυτό... Μαζεύεις 2 παίκτες με πολύ υψηλό μπιντάρισμα, ε μετά ξεμένεις από λεφτά. Δεν φταίει κανείς που επιλέξατε να κάνετε αυτό...

Απλά το snake σε κουμάνταρε ρομποτικά και δεν σε άφηνε να ξεφύγεις, ενώ εδώ έπρεπε να κουμαντάρεις τον εαυτό σου...

Άπλά κάποιοι ήταν σαν τον Winnie the pooh, είδαν το βάζο με το μέλι και έπεσαν και με τα 2 τα χέρια μέσα... Και μετά γκρινιάζουν ότι λερώθηκαν... smiley.gif
spysta
Δεν ειπα οτι ειμαι καμια αυθεντια.. ξεκολλατε!!

Εχω τονισει τοσο καιρο οτι ειναι πολυ πιο φερ το οξιον διοτι βασιζεσαι ΞΕΚΑΘΑΡΑ στον εαυτο σου και οχι σε θεση επιλογης και αναλογως τι εχουν επιλεξει οι αλλοι πιο πριν.
Και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ .. οτι μπορεις να χωθεις για τους παικτες που εχεις ξεχωρισει και να αυξησεις τις πιθανοτητες να φτιαξεις μια ομαδα οπως περιπου την εχεις φανταστει και με τους παικτες που πανω κατω γουσταρεις.

Αυτο ΔΕΝ το συζηταμε οσες αναλυσεις και να παρουσιασει ο Αριαναρας για τις επιλογες του σνεικ.

Εξαλλου οπως εχω πει πχ στο ν1 κανενας δεν θα παρει τον Κεμπα .. ΟΛΟΙ θα πάρουν τον Χαρντεν.

Τυχαιο?οχι.

Ασχετως του τι θαγινει στην πορεια .. τετοια πικ σου δινουν αβανταζ εναντι των αλλων... αν κανεις σωστες επιλογες στους επομενους γυρους κ εχεις κ τυχη μεσα στη χρονια. ΑΝ οχι ισως δικαιωσεις την ωραια αναλυση του Αρη.

Κατα τ αλλα ο Αντωνης μου ειπε οτι παιζατε με 30" οποτε θεωρησα οτι πρεπει να το γραψω γιατι ολοι γραψατε ξενερωσχολια .. προφανως ο ανθρωπος μπερδευτηκε.

Προχωραμε
aegeansheed
Παιδιά δε γίνεται αυτό που λέτε, όση ασφάλεια και να σας δίνει το να μιλάτε θεωρητικά-όσοι δεν αγοράσατε ψηλά. Καπιταλισμό έχουμε και ανοιχτή αγορά και αυτά δε γίνεται να τα γλιτώσεις. Ο Χάρντεν, ο Κούμπο, ο AD, ο Durant, O Lebrόοοο-ον-και τ'άαααα-λλα παιδιααααααά που θα τραγουδούσαμε κάποτε στο Δημοτικό tongue.gif, είτε τον πήρα εγώ είτε ο Νέος του Ψαροντούφεκου και πάλι θα έφευγε εκεί. Επειδή όλοι έχουμε το μπάτζετ να το κάνουμε. Αν δεν μπίνταρε κανένας από τους 12 και ήταν στα 60 φράγκα δε θα τον θέλατε δηλαδή. Ντάξει δεν έχω bid log να σας το αποδείξω, το κάνατε οι υπόλοιποι με το budget που είχατε στους επόμενους γύρους όμως. Το είδα. Δεν έχει σημασία. Καταλήγω ότι και σε αυτό το σύστημα θα υπάρξει αδικία επειδή δε γίνεται να βλέπεις έναν από αυτούς τους παίκτες και να μην κινείσαι. Είναι το σύστημα που δε μπορεί να εγγυηθεί δικαιοσύνη. Και όλοι υποψιασμένοι να ήμασταν κάποιος θα έκανε bid x+1 για να τον διεκδικήσει, οπότε πάλι θα ανέβαινε η τιμή του. Δεν είναι θέμα χαζομάρας ή εξυπνάδας. Δε νιώθω αδικημένος ή κάτι άλλο σε αυτή την φάση, ούτε νιώθω ότι έκανα κακό draft. Απλά κάναμε κακό χαμό να πάμε σε auction και σχολιάζω ότι το σύστημα αυτό δεν εγγυάται δικαιοσύνη. Αυτά. Προσωπικά δε μπορώ τη μιζέρια και την αυτοσυγκράτηση, επειδή δε μπορώ να χαρώ μια διαδικασία που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Χώρια που ήταν εξοντωτική διαδικασία σε χρόνο και ψυχολογική διάθεση λόγω του τύπου αυτού.
rchos
Λοιπόν δίνω wall για ένα forward.

Μεγάλη ευκαιρία παιδιά.

Σαν αυτήν δεν θα βρείτε άλλη.



Επίσης προτιμώ το snake αλλά κλάιν και με το snake δεν θα κέρδιζα και με το auction δεν θα κερδίσω οπότε δεν πειράζει.


sacarame
Σπυρο κανείς δεν θα παρει τον χαρντεν στο 1... Χαχαχα


Βασικά ολη η κουβεντα γίνεται γιατι απλά δεν αποφασίζουμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά δινοντας χειροκινητα το νουμερο 1 στο Σπύρο... 😜
j-kidd13
QUOTE(sacarame @ Oct 13 2018, 20:58 ) *
Σπυρο κανείς δεν θα παρει τον χαρντεν στο 1... Χαχαχα


Βασικά ολη η κουβεντα γίνεται γιατι απλά δεν αποφασίζουμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά δινοντας χειροκινητα το νουμερο 1 στο Σπύρο... 😜


100% ομως!
Αν στα τελευταια 5-6 fantasy, o Σπύρος ήταν 3-4 φορές μέσα στην πρώτη 3άδα,δεν θα είχε κουνηθεί φύλλο τώρα θα κάναμε κανονικά snake draft...
spysta
καλα προφανως δεν θα παρει κανεις τον Χαρντεν στο 1 .. τον ανεφερα ομως στον Αρη επειδη ειχε αυτος τον μουσια smile.gif

κατα τ αλλα .. δεν διαφωνω οτι αν ειχα παρει μερικες πρωτες θεσεις καποιες φορες ισως ημουν πιο κουλ ..

αλλα απο τη στιγμη που δοκιμασα το auction .. ασυζητητη auction διοτι δεν ασχολησε καν με τις θεσεις πλεον και αν εισαι κωλοφαρδος or not. wink.gif
οποτε και ν1 να ημουν τα τελευταια 2 χρονια .. το ιδιο θα ελεγα και παλι. auction με τα χιλια!!!
Air Kef
QUOTE(klow13 @ Oct 13 2018, 15:02 ) *
Ρε σεις ποιο ειναι περισσοτερο διασκεδαστικο εχει σημασια η ποιο ειναι περισσοτερο δικαιο?Υπαρχει ενσταση για το ποιο ειναι πιο δικαιο?Για να το συζητησουμε αν ειναι.



Τι δίκαιο ρε μαν μου, για λεφτά παίζουμε ή για είσοδο στην 3οβάθμια;

Φάνταζυ παίζουμε για να περνάμε καλά και για να έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο να ασχολούμαστε με το ΝΒΑ (και για να ξυπνάμε το πρωί πιο άμεσα να δούμε τα σκορ smiley.gif ). Ποιος κλάιν για δίκαιο στην τελική - που κι αυτό το επιχείρημα δηλαδή, όπως είπε και ο Άρης, αναλύθηκε πέρσι διεξοδικά και φαίνεται ότι δεν στέκει.


Υ.Γ.: Προς κάτι σακαράμε που τολμούν να ειρωνευτούν, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΚΕΣ ΚΥΡΙΕ, εγώ φταίω που θυσιάστηκα πέρσι για το καλό όλων και φορτώθηκα Μάιλς Τέρνερ σε 2 λίγκες, για διαφορετικούς ρόλους στην κάθε μία, να τα λέμε κι αυτά.
giorgos14
Υπάρχουν πουθενά τα ρόστερ διαθέσιμα;
klow13
QUOTE (Air Kef @ Oct 14 2018, 11:38 ) *
Τι δίκαιο ρε μαν μου, για λεφτά παίζουμε ή για είσοδο στην 3οβάθμια;

Για τίποτα απ τα 2 όντως ,αλλά δεν ξέρω γιατί σου φάνηκε περίεργο αυτό που έγραψα. Για να γίνει και καλά πιο δίκαιο το ντραφτ άλλαξε, όχι για να ναι πιο φαν. Εδώ δεν ήσουν πέρσι που γράφονταν σεντόνια υπέρ και κατά?
sacarame
QUOTE(Air Kef @ Oct 14 2018, 11:38 ) *
Υ.Γ.: Προς κάτι σακαράμε που τολμούν να ειρωνευτούν, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΚΕΣ ΚΥΡΙΕ, εγώ φταίω που θυσιάστηκα πέρσι για το καλό όλων και φορτώθηκα Μάιλς Τέρνερ σε 2 λίγκες, για διαφορετικούς ρόλους στην κάθε μία, να τα λέμε κι αυτά.



Ενώ εμείς σπάμε κριτσίνια κυρα Στάη μου... smiley.gif


Επίσης σου αποδώσαμε τα respect μας πέρσι... Άσχετο αν απλά μπήκες για να κρατήσεις την παράδοση που σε θέλει μέγα λουζερά, που μόλις αγγίζεις τρίτη θέση ζαλίζεσαι από το υψόμετρο και πέφτεις... 69.gif icon_drunk.gif
Pierce
Φρου φρου και αρώματα το νέο περιβάλλον του espn (φιτάχτε το πρόγραμμα μαλάκες), αλλά μάλλον στερείται ουσίας.
Έχει τόσο πολλή πληροφορία (βάλτε πίσω τα λεπτά και τους daily leaders ρε ηλίθιοι), που χάνεται αυτό που θες να βρείς και έχουν αλλάξει θέση αρκετά πράγματα.
spysta
QUOTE(Pierce @ Oct 18 2018, 09:49 ) *
Φρου φρου και αρώματα το νέο περιβάλλον του espn (φιτάχτε το πρόγραμμα μαλάκες), αλλά μάλλον στερείται ουσίας.
Έχει τόσο πολλή πληροφορία (βάλτε πίσω τα λεπτά και τους daily leaders ρε ηλίθιοι), που χάνεται αυτό που θες να βρείς και έχουν αλλάξει θέση αρκετά πράγματα.

Σκατα τα εχουν κανει!!
ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερη η προηγουμενη πλατφορμα.. η τωρινη ειναι ΑΘΛΙΑ
teopt13
Ρε είναι πραγματικά ΑΘΛΙO. Δεν εχει πρόγραμμα. Δεν εχει αναζήτηση παίχτη πάνω δεξιά όπως είχε. Είναι φουλ δύσχρηστο, σε κάνει να μπαίνεις λιγότερο πραγματικά. Διαβάζω πως έχουν φάει φουλ κράξιμο, δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν έτσι. Κατάφεραν να το κάνουν χειρότερο απο το yahoo..
aegeansheed
(disclaimer: half-Spysta post: πολλά εμότικονς και φλουίντιτυ, όχι όμως λέξεις με κεφαλαία 68.gif )

Είστε παππούδες ρε! laugh.gif Κατευθείαν όπου κάτι καινούριο αμέσως να δείτε πρόβλημα! tongue.gif Μια χαρά είναι η εφαρμογή, 2ο με έχει μέχρι στιγμής laugh.gif και το auction μια χαρά ήταν τελικά! Κακώς το κατηγόρησα, μου φέρεται σωστά. Κράτησα τα σχετικά screen caps σήμερα, οπότε μια χαρά και συνεχίζουμε. Ναι, είναι λίγο διαφορετικό και δεν έχει daily leaders-ως έτοιμη λίστα, αλλά την πληροφορία στη δίνει. Αλλά και πάλι... να πώ ότι παίζαμε σε κανένα νέο scoring system και είναι τόσο πρόβλημα, αλλά... πλέον και μόνο που βλέπεις ένα "5 ριμπάουν 10 ασίστ και 5 πόντους" ξέρεις στο περίπου ότι είναι 30άρι, δεν είναι τόσο εξωγήινο. Τόσα χρόνια στο ίδιο scoring format παίζουμε (παίζουμε πάνω από 10 ή 10 άραγε; ). Να ρίξω tough Χατζημαλλιά ή το χοντραίνω και είναι ακόμα αρχή; Ανταγωνισμός, σφαξίματα, γκρίνιες, waiver claims για Danny Green, 40άρια από Cedi Knight, χαμούλης... NBA Fantasy και φέτος-αν και δεν ψηνόμουν. Όλα καλά. peace.gif
klow13
QUOTE (teopt13 @ Oct 18 2018, 17:01 ) *
Ρε είναι πραγματικά ΑΘΛΙO. Δεν εχει πρόγραμμα. Δεν εχει αναζήτηση παίχτη πάνω δεξιά όπως είχε. Είναι φουλ δύσχρηστο, σε κάνει να μπαίνεις λιγότερο πραγματικά. Διαβάζω πως έχουν φάει φουλ κράξιμο, δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν έτσι. Κατάφεραν να το κάνουν χειρότερο απο το yahoo..

Έχει και random την κατάταξη στη βαθμολογία, η μόνη ελπίδα να μην έχεις top2 finish και φέτος είναι αυτή . Εμένα μαρεσει.
Ginobili
Γιατί την παιζω αυτήν την %*&%^*(&??? Θα πάρω κομπιουτερακι...να βρω πόσους φανταζι ποντους πήρα χθες...γιατί δεν τους βρίσκω...
giorgos14
QUOTE(Ginobili @ Oct 19 2018, 10:22 ) *
Γιατί την παιζω αυτήν την %*&%^*(&??? Θα πάρω κομπιουτερακι...να βρω πόσους φανταζι ποντους πήρα χθες...γιατί δεν τους βρίσκω...


Fantasycast και βαζεις την ημερομηνια που θες.
Ginobili
QUOTE(giorgos14 @ Oct 19 2018, 10:43 ) *
Fantasycast και βαζεις την ημερομηνια που θες.

Ωραίος φίλε...!!! Αλλά...πάλι μου σπάει τα νευρα biggrin.gif
Pierce
QUOTE
There will be no firm timetable on Kevin Love (foot) before Monday or Tuesday and there's a chance he could sit a "longer-term" to rest his sore foot, according to Marc Stein of the New York Times.



2η σερί σεζόν που το καλό μου πικ είναι για την χωματερή και δεν λένε τίποτα στην preseason. Well done, mistake on the lake. Tanking από την πρώτη εβδομάδα.
aegeansheed
Παίζει σε tanking team ρε, λογικό σε έναν βαθμό. Πέρυσι οι αστείοι έβγαλαν off τον Conley με εγχείρηση που γίνεται μόνο σε offseason για κάτι με το οποίο παλεύεται να παίζεις. Και φέτος το Σικάγο. Το Sacramento επίσης που είναι ίδια φάση δεν έχει βάλει καν Randolph και Κουφό-(και ο Bogdan δε βλέπω να παίζει σύντομα) δίνουν νίκες όλοι αυτοί όταν παίζουν, είναι επικίνδυνοι!

Μικρά συμπεράσματα από Week2 από την ομάδα μου:
* o Rodney McGruder είναι γαμάτο παιχτάκι, είναι ο περσινός Josh βασικά. Φανταστικό για έναν coach να έχει δύο τζοσάκια στην ομάδα του
* ο Barea τα έχει σπάσει. Για 1η χρονιά φέτος δεν είναι ο weekly streamer των τεσσάρων παιχνιδιών. Σέρνεται υπερβολικά για τον Barea που είχαμε μάθει. Μεγάλωσε κι αυτός. Τα έλεγα για τον Brunson στο Summer League ότι θα παίξει.
* Harden και Booker έχασαν σχεδόν όλη την εβδομάδα και θα χάσουν και αυτήν εδώ. Πάνω που έλεγα ότι για πρώτη φορά θα έχω καλό start σε Fantasy μία φορά ρε παιδί μου! Δεν έχει ούτε φέτος.
* Ο Vucevic κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, το έχει ξανακάνει και έχει πέσει απότομα, τον ξέρουμε. Μόνο ο Σπύρος υποστηρίζει ότι έκανε χρονιά ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ 50 και ως εκ τούτου τακμαίρεται ότι ήταν "παρα πολύ καλός παίκτης" και σχεδόν "all star".
* Γενικά με ψήνει η φάση με 2-3 σταθερούς παίκτες για βάση και καβλάντισμα με streamers. Πάντα κάνω τα ψώνια μου και θα συνεχίσω. Καταναλωτισμός...
j-kidd13
Βαλτε ρε ενα λινκ να χαζευουμε και την αλλη λιγκα!
aegeansheed
QUOTE(j-kidd13 @ Oct 29 2018, 13:15 ) *
Βαλτε ρε ενα λινκ να χαζευουμε και την αλλη λιγκα!

Ομπρός. Στο εξώφυλλο του Δίσκου παρακαλώ.
aegeansheed
Βέτο από μένα.
Βέτο απλό, σκέτο, αγνό.
Pierce
Α ναι, ψοφήζουμε για την ανταλλαγή. cool.gif Η συμμετοχή στις κάλπες είναι ικανοποιητική μέχρι στιγμής, αγγίζει το 50%.
klow13
QUOTE (aegeansheed @ Oct 31 2018, 10:27 ) *
Βέτο από μένα.
Βέτο απλό, σκέτο, αγνό.

Ψήνω.
Θα καταγραφεί στα πρακτικα ως το χειρότερο τρειντ στην ιστορία του φόρουμ, αλλά δεν πειράζει, να μείνει υγιής η παικταρα.
Προχωραμε.
aegeansheed
QUOTE(klow13 @ Nov 1 2018, 04:36 ) *
Ψήνω.
Θα καταγραφεί στα πρακτικα ως το χειρότερο τρειντ στην ιστορία του φόρουμ, αλλά δεν πειράζει, να μείνει υγιής η παικταρα.
Προχωραμε.

Γιατί, πέρασε; Πώς γίνεται; Πόσοι έχουν ψηφίσει; Ποιοι είναι οι κανόνες μας για συμμετοχή στην ψηφοφορία; Commish ruling δεν έχουμε εδώ;

Οκ, ενημερώνω ότι αν περάσει εγώ αποχωρώ. Απλά και ξηγημένα. Αν το είδαν δηλαδή όλοι ότι είναι δίκαιο και εγώ είμαι ο μόνος στραβός πώς μπορώ να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Καλή συνέχεια.
klow13
QUOTE (aegeansheed @ Nov 1 2018, 08:25 ) *
Γιατί, πέρασε; Πώς γίνεται; Πόσοι έχουν ψηφίσει; Ποιοι είναι οι κανόνες μας για συμμετοχή στην ψηφοφορία; Commish ruling δεν έχουμε εδώ;

Οκ, ενημερώνω ότι αν περάσει εγώ αποχωρώ. Απλά και ξηγημένα. Αν το είδαν δηλαδή όλοι ότι είναι δίκαιο και εγώ είμαι ο μόνος στραβός πώς μπορώ να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Καλή συνέχεια.

Ειρηνη υμιν.Απλα δεν το ειδα στα pending μου πλεον,δεν εχω ιδεα ποιοι ψηφισαν.
Χαβαλε εκανα γτ εξερραγη ο ροουζ μολις τον εδωσα,δεν παιζει θεμα.
aegeansheed
QUOTE(klow13 @ Nov 1 2018, 08:45 ) *
Ειρηνη υμιν.Απλα δεν το ειδα στα pending μου πλεον,δεν εχω ιδεα ποιοι ψηφισαν.
Χαβαλε εκανα γτ εξερραγη ο ροουζ μολις τον εδωσα,δεν παιζει θεμα.

Αποχώρησα ήδη, είδα μετά ότι πέρασε όντως. Άργησα να το καταλάβω από τα συφρραζόμενά σου, αλλά το είδα ότι έχουν ενημερωθεί τα ρόστερ για την 4η οπότε μάλλον είναι σφραγισμένο.
Chill ρε, εννοείται. Δεν αλλάζει κάτι, απλά μου φάνηκε too much ως πρόταση ή εγώ είμαι πολύ αυστηρός με τα κριτήρια που έχω. Αυτό που δε μπορώ να δεχτώ είναι ότι η πλειοψηφία της Λίγκας ψήφισε υπέρ, οπότε παραιτούμαι.
Pierce
Για να ξεκαθαριστούν και δημόσια τα πράγματα.

Η ψηφοφορία ήταν 6-2. Ακόμα και ισοβαθμία (6-6 ) να είχαμε, το trade θα πέρναγε.

Προσωπικά λόγο του ύφους των παικτών ( mid και κάτω range, ο rose να έχει 2 βδομαδες ζωη κλπ) , αλλά και λόγο του βάθους του Νώντα, θεώρησα ότι περισσότερο κακό θα έκανα αν το έκοβα παρά το αντίθετο. ΟΚ δεν πολυσυμφωνούσα, αλλά αν έκοβα αυτό, σε άλλα ενδεχόμενα trades (που έχουν τον Γιάννη μέσα πχ )θα είχαμε πολύ μεγαλύτερη βαβούρα χωρίς λόγο και δυσκοιλιότητα.

Σε μέσες άκρες,

α) Μεγάλο περιθώριο για κινήσεις από τον Νώντα
β) Medium range παικτών, με περιθώρια μεγάλων αλλαγών στην αξία τους -> δύσκολος υπολογισμός. Συνολικά μικρό output της ανταλλαγής (στα μάτια μου). Αν ήταν με παίκτες πρώτου γύρου και υπήρχε ίδια ανισοκατανομή, μπορεί και να το έκοβα*
γ) Η πλειοψηφία έδειχνε να ειναι ΟΚ*
δ) Δημιουργία προηγούμενου σε ενδεχόμενα μελλοντικά trades

Με οδήγησαν να μην το κόψω ως Commissioner.


Επί της διαδικασίας,

QUOTE (Pierce @ Oct 3 2015, 00:30 ) *
Α) Τrade review:
-24h
- Aπαιτούνται κατ'ελάχιστον 8 ψήφοι και πλειοψηφία 50%+1. Σε περίπτωση που δεν μαζευτούν 8 άτομα, θα αποφασίζει ο Commissioner. Αν υπάρχει ισσοπαλία , η ψήφος του commissioner μετράει ως tie braker.
- Αν υπάρχουν οι απαιτούμενες ψήφοι για να περάσει/κοπεί το trade, θα γίνεται αυτό πριν από τις 24h
*Ειδική σημείωση για τον SPYSTA*
Σε περίπτωση που γίνει Δευτέρα το trade, αν θέλετε να περάσει για την εβδομάδα που θα κλειδώσουν τα ροστερ, θα πρέπει να ψηφίσετε άμεσα. Αλλιώς πάει για την άλλη εβδομάδα. Για αυτό καλύτερα, μέχρι Κυριακή βράδυ τα trades.
-O λόγος που μπαίνει αυτό το όριο , είναι για να υπάρχει συμμετοχή στις αποφάσεις στις διαδικασίας της λίγκας.


Τα άτομα μαζεύτηκαν.


Ψυχραιμία προτείνω και θα την βρούμε την άκρη.


* Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, αν η πλειοψηφία ήταν οκ σε ένα τρειντ Γιάννης για Ντράγκιτς Χείγουροντ Ίγκλες, δε σημαίνει ότι δεν θα το έκοβα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.