QUOTE(Keyser_Soze @ Jun 4 2008, 01:09 )
Καποιο πουλακι ετσι μου ειπε.
Μα ειναι δυνατον να συγκρινεις το τσιρκο του ΝΒΑ, με τον μαγικο κοσμο της Γ'ΕΣΚΑ????????
Εδω εχετε 25 σελιδες και αυτες επειδη ηρθα εγω
και εμεις οι κουτσοι εχουμε 350 χωρις το off topic.
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ
QUOTE(morfi @ Jun 4 2008, 01:12 )
Και πρέπει να είμαι οπωσδήποτε παίκτης για να παρεξηγηθώ; Όταν είσαι φαν αυτού που ο άλλος κατακρίνει με τέτοιο τρόπο, και όταν αυτό για σένα είναι μέρος της ζωής σου (γιατί αυτό είναι για μένα και για μερικούς από εδώ) τότε σε ρίχνει αυτόματα και σένα. Για φαντάσου πχ να πω εγώ ότι η ροκ είναι μία γκέι μουσική (τυχαίο είναι το παράδειγμα
). Αν ακούς ροκ δεν θα θιχτείς έστω και λίγο;
Για σένα είπαμε, ο Κόμπι παίρνει 50 σουτ και ο Τζόρνταν ήταν ο μοναδικός που έβαζε σαραντάρες χωρίς βολές.
Σουταρε βολες και μαλιστα πολλες αφου ειχε την προστασια των διαιτητων.
Ο Κομπε ομως τα νουμερα του ΑΙΡ σε τελικους ειδικα δεν τα βλεπει ουτε στον υπνο του.
QUOTE(NBAer @ Jun 4 2008, 01:26 )
Δηλαδη λες οτι δεν ξερουν μπασκετ και ξερουν μονο να καρφωνουν καλα λογω των σωματικων τους προσοντων?
Αυτη η τραγικη αποψη εχει ξανακουστει απο πολλους και διαφορους και οπως ειπα ειναι τελειως λαθος!
Δεν ξερω αν εχεις δει κανα παιχνιδι φετος, δεν ξερω αν εχεις δει τιποτα απο Κομπε και Γουειντ πχ. Ή κινησεις Καρμελο Αντονι πχ ή Κρις Πολ ή Ντ.Ουιλιαμς και την ευφυια και τις μπασκετικες ικανοτητες που κρυβουν μεσα τους. Ή Ντανκαν πχ και το ποσο μπασκετ ξερει και το ποσο αντι-αθλητης ειναι αντιθετα με αυτα που λες. Κλπ, κλπ.....
Επειδη απο αυτα που εχεις πει, δυσκολο το κοβω να εχεις δει κανενα ΝΒΑ παιχνιδι φετος, μηπως εχεις δει το Ελλαδα-ΗΠΑ 2006? Εκει περα εχεις μηπως προσεξει τις απιστευτες κινησεις του Ουειντ πχ με αλλαγη χεριων , reverse ντριμπλων καθως και σταυρωτες ντριμπλες? Τις εξισου απιστευτες κινησεις του Κ.Αντονι που εκανε? Κατι που παικτες σαν τον Διαμαντιδη, Παπαλουκα κλπ, ουτε καν θα ονειρευονταν! Τωρα θα μου πεις εχασαν. Ναι, αλλα αλλοι λογοι εντελως! Καμια σχεση με το δεν ξερουν μπασκετ! Αμα θες να σου αναλυσω τους λογους της ηττας.....
Η λεξη "ουτε", δειχνει καθολικοτητα και αφοριζει και μηδενιζει τα παντα. Αυτο που λες, σε πολυ μικροτερο βαθμο ισχυε πριν 2 και 3 χρονια. Οι αμυνες ηταν κακιστες ΙΜΟ. Και μιλαω κυριως για τις αμυνες μεσα στην ρακετα. Πλεον τα τελευταια 1.5 χρονια εχει υπαρξει μια σαφης καλυτερευση της καταστασης παροτι οχι τοσο ικανοποιητικη ακομα.
Ομως φυσικα και δεν ειναι το ΝΒΑ, το ξεφραγο αμπελι που το παρουσιαζεις....
Ειδα επισης και μια ξεγυρισμενη ταπα που εφαγαν απο τον ΔΔ
και τον Σοφο να τους παιρνει παραμαζωμα για πλακα.
Εχασαν γιατι αγνοουν απο το λεξιλογιο τους την λεξη αμυνα.
110 ποντους η εθνικη δεν εβαζε ουτε στις καλες εποχες του ΘΕΟΥ ΓΚΑΛΗ
QUOTE(NBAer @ Jun 4 2008, 01:36 )
Πιθανοτατα. Οπως δεν χρειαζεται να ξερει καποιος καλο ποδοσφαιρο(ντριμπλες κλπ) οπως ηξεραν παλια. Τωρα αν τρεχεις, εχεις αντοχη και μαρκαρεις εισαι καλος. Ολα εξελισσονται my dear.....
Η διαφορετικοτητα του χθες με του σημερα, η διαφορετικοτητα των απαιτησεων και η αλλαγη του στυλ του χθες με του σημερα δεν ειναι κατι κακο ή κανει το σημερα κατωτερο....
Το κανει και αυτο ενιοτε, αλλα παιζει και αμυνα....
Παλτο ο Νοβιτσκι?????
Αντε για Τζινομπιλι, παλια ισως να μην επαιζε λεπτο, αλλα ο Νοβιτσκι? Μεγαλος παικτης!
Κανεις λαθος για το ποδοσφαιρο.
Καθε εποχη ειχε και εχει τεραστιους παιχτες.
Κακα, Ροναλντινιο, Κρ.Ροναλντο, Ντρογκμπα, Ανατολακης
QUOTE(jimol34 @ Jun 4 2008, 02:14 )
Βασικά για εμένα το Ευρωπαϊκό μπάσκετ ανέβηκε στο θέμα των αθλητικών δυνατοτήτων καθώς και ότι πλέον οι παίκτες στο σύνολό τους είναι καλύτεροι στα βασικά από ότι πριν 15-20 χρόνια. Βέβαια καλαθομηχανές τύπου Γκάλη, Πέτροβιτς, Πάσπαλιε, Τζόρτζεβιτς κλπ δεν υπάρχουν πολλές αλλά το επίπεδο συνολικά ανέβηκε.
Επίσης δεν ξέρω κάτα πόσο οι τρεις ομάδες των ΗΠΑ που ηττηθήκανε, είχαν την όρεξη να παίξουν και να κερδίσουν(ειδικά αυτές του 2002 και 2004, αφού αυτή του 2006 είχε πολλούς πιτσιρικάδες μέσα).
Θυμάμαι την Dream Teaμ 2 που όλοι την κράζανε επειδή ήθελε να ξεφτιλίσει τον αντίπαλο. Όπως τελικά αποδείχτηκε, καλύτερα να είσαι κωλόπαιδο και να κερδίζεις, παρά να το παίζεις υπεράνω και να χάνεις.
Το επιπεδο οχι μονο δεν ανεβηκε αλλα εχει πεσει κατακορυφα.
Ποιοι ειναι τωρα οι μεγαλοι Σερβοι παιχτες???
Ποιοι οι Κροατες???
Ποιοι οι Ρωσοι???
Εχει η Ιταλια Μενεγκιν και Αντονελο Ριβα ή Μαγιερς τωρα???
Εχει η Ισπανια Σαν Επιφανιο ή Βιγιακαμπα???
Εχει το Ισραηλ Τζαμσι???
Μην τρελαθουμε εντελως.
Μονο στην Ελλαδα εχει ανεβει το επιπεδο σε σχεση με πριν.