Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αρης - Τop16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
Warrior
Παντως στο σαιτ της ΚΑΕ εχει αναποδα τους δυο τελευταιους αγωνες...:

http://www.arisbc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=1452 unsure.gif
klearxos
QUOTE(Warrior @ Feb 4 2008, 18:40 ) *
Παντως για Λιθουανια ειχε βγαλει πολυ καλη(οικονομικα)εκδρομη η ΚΑΕ για την regular season!Μην
ξεχναμε και την συμφωνια με τον Ζορπιδη!!Βεβαια λογω μικρης συμμετοχης,ειχε ακυρωθει τελικα...


Φιλε Warrior η πολη καλη προσφορα για το Λιετουβος ηταν τιμη κραχτης! Για να βγει αυτη η τιμη θα πρεπει να βγει charter πτηση το οποιο σημαινει τουλαχιστον 130 ατομα να φυγουν Τριτη με Πεμπτη ή Τεταρτη με Παρασκευη οπου και παλι αυτα ειναι τα περιβοητα ΑΠΟ....
basketaris
165 ευρω με πτηση τσαρτερ πανε-ελα, με την αποστολη και διαμονη στο ξενοδοχειο της ομαδας! ohmy.gif

Ηταν απιστευτο πακετο και το γεγονος οτι δεν πηγε πολυς κοσμος, εβαλε και σε μεγαλη ταλαιπωρια την ομαδα, αφου ακυρωθηκε η πτηση τσαρτερ.

Αν ξαναβγει τετοιο πακετο, μιλαμε θα γινει πανικος! Βλεπω να βαζουμε και 2 τσαρτερ με τη ζητηση που θα εχει! Εχετε ανοιχτα τα ματια σας και τα αυτια σας, οταν βγει κατι καλο, ενημερωστε! Απο μια προσωπικη ερευνα που εκανα, τοσο σε Λιθουανια, οσο (πολυ περισσοτερο) και στην Ισπανια, αν παει καποιος μεμονωμενος τα 500 θα τα δωσει χαλαρα για μεταφορες + απιστευτη ταλαιπωρια με αλλαγες αεροπλανων...

Κων/πολη ειναι φτηνα και ωραια, οποτε μαλλον θα το τιμησω! Για Εφες ειχε 85 ευρω με πουλμαν και διαμονη 2 ημερων! Τσαμπα! smile.gif

Παντως, ο 1ος γυρος ειναι all the money! Με 2 νικες στο Παλε και υπερ παντων αγωνα στο Βιλνιους, παμε ακομη και για την πρωτια! Οπως σωστα, ειπωθηκε και πιο πριν πιθανοτατα η Φενερ να εχει βγει εκτος παιχνιδιου, οταν παμε να παιξουμε μαζι, για να γινει, ομως, κατι τετοιο πρεπει να την κερδισουμε αφενος εμεις την 1η αγωνιστικη, αφετερου να ερθουν βολικα τα υπολοιπα παιχνιδια...

QUOTE
Το παρών για λογαριασμό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην σημερινή κλήρωση για την ανάδειξη των ομίλων του TOP 16 της φετινής Ευρωλίγκας έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Γιάννης Δαμιανίδης. Στις καθιερωμένες δηλώσεις των εκπροσώπων όλων των ομάδων αμέσως μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ο κ. Δαμιανίδης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας μας στην συνέχεια της διοργάνωσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή κλήρωση για τον ΑΡΗ. Θα έλεγα μάλιστα ότι ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να μας τύχει. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο TOP 16. Γνωρίζω πολύ καλά τόσο μέσα από την ομάδα, όσο και από τον Πρόεδρο αυτής ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε όσο περισσότερες νίκες, με σκοπό να πάει η ομάδα όσο πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση».

Ο προπονητής των «κίτρινων» Γκόρντον Χέρμπερτ από την πλευρά του τόνισε: «Νομίζω ήταν μια καλή κλήρωση. Είμαστε ενθουσιασμένοι από την παρούσα κατάσταση και καλούμαστε πλέον να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Η γνώμη μου είναι ότι θα μπορούσε να μας τύχει μια πολύ χειρότερη κλήρωση, αλλά μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες. Από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε γνωρίζουμε καλά την Λιέτουβος Ρίτας με την οποία είχαμε συναντηθεί και στον πρώτο γύρο, ενώ αυτό που θα πρέπει να κάνουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι να παίξουμε ως ομάδα, να γίνουμε καλύτεροι στην άμυνα και να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Όσο για τα σχέδια των «κίτρινων» μετά την επίτευξη του αρχικού τους στόχου που ήταν η πρόκριση στο TOP 16, ο Καναδός κόουτς κρατάει για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Θα μιλήσω πρώτα με τους παίκτες μου και μαζί θα θέσουμε τον επόμενο στόχο της ομάδας. Έτσι γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις και στην συνέχεια θα μπορέσουμε να πούμε προς τα έξω τι έχουμε στο μυαλό μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ υπογράμμισε: «Ήταν καλή η κλήρωση. Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες, αλλά σίγουρα μπορούμε να τις νικήσουμε. Αυτό που μένει να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στην σκληρή δουλειά και θα δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε καλύτερα από πέρσι γιατί είμαστε καλύτεροι ως ομάδα και η αυτοπεποίθηση μας μέρα με τη μέρα ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω ότι θα πάρουμε μερικές νίκες που χρειαζόμαστε στην συνέχεια της διοργάνωσης».

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης παρατήρησε: «Νομίζω ότι ήταν η πιο καλή κλήρωση που θα μπορούσε να μας τύχει. Στον όμιλο μας θα ξανά συναντήσουμε την Λιέτουβος Ρίτας, την οποία την ξέρουμε πολύ καλά. Μπορεί να μας είχε κερδίσει δύο φορές στον πρώτο γύρο, αλλά και τις δύο φορές ήταν καθαρά από δικά μας λάθη. Η άλλη ομάδα είναι η Ταού όπου πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο του ευρωπαϊκού μπασκετ με μεγάλη εμπειρία, ενώ ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουμε και απέναντι στην Φενερμπαχτσέ».

Ο «άσσος» του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά αρκεί: «Να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο, αλλά και να παρουσιάζουμε την εικόνα που πρέπει σύμφωνα με την εποχή και τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε. Εφόσον μάλιστα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει μέσα από τις περσινές, αλλά και τις φετινές αναμετρήσεις μας στην Ευρωλίγκα και παίξουμε το μπασκετ που πρέπει ανταποκρινόμενοι στην κρισιμότητα των αναμετρήσεων που μας περιμένουν τότε πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ κοντά να κάνουμε το ένα βήμα παραπάνω».

Ο Βλάντιμιρ Μπόισα κάνοντας την δική του ανάλυση για το GROUP E δήλωσε: «Θεωρώ ότι είναι καλό που θα ξανά παίξουμε απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας, με την οποία και τις δύο φορές που παίξαμε στον πρώτο γύρο ήμασταν κοντά στη νίκη. Την Φενέρ επίσης μπορούμε να την κερδίσουμε, ενώ κόντρα στην Ταού θα έχουμε το αβαντάζ όταν θα τους αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας. Στο Αλεξάνδρειο εξάλλου είναι δύσκολο να χάσουμε από οποιονδήποτε αντίπαλο. Τις τρεις συγκεκριμένες ομάδες όμως μπορούμε να τις κοντράρουμε και μέσα στις έδρες τους. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν τα μεγάλα φαβορί στον όμιλο μας. Δεν είναι δηλαδή το ίδιο όπως σε κάποιους άλλους ομίλους όπου μπορείς να πεις ότι η ΤΣΣΚΑ και ΠΑΟ προβάλλουν ως τα μεγάλα φαβορί για να προκριθούν στον επόμενο γύρο».

Σχετικά με το τι χρειάζεται ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για να περάσει στο TOP 8, κάτι που έφτασε πολύ κοντά πέρσι στο να πετύχει, αλλά δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες, ο Γεωργιανοσλοβένος φόργουορντ εξήγησε: «Σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε και τις τρεις φορές στην έδρα μας, αλλά και να κερδίσουμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε στα τρία εκτός έδρας. Σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων στο TOP 16 θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Και στον πρώτο γύρο δώσαμε πολλές σημαντικές αναμετρήσεις, αλλά τώρα συνεχίσουν οι πιο δυνατές ομάδες, οι οποίες πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα πράγματα. Αυτό το οποίο με ενθουσιάζει είναι η εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί κατά την διάρκεια των αγώνων, τόσο στο δικό μας γήπεδο, όσο και στα υπόλοιπα των άλλων ομάδων, αφού θα παίζουμε απέναντι σε περισσότερους θεατές, μια και το ενδιαφέρον θα είναι πιο μεγάλο».

www.arisbc.gr
The Admiral
Καλυτερα να βαλουμε τα δυνατα μας να βγουμε πρωτοι,γιατι μετα θα'ναι μεγαλη ευκαιρια με Παρτιζαν,Σιενα ή Εφες tongue.gif !!
basketaris
Το οριστικο κι επισημο προγραμμα απο την Euroleague:

http://www.euroleague.net/resourceserver/1...ilename/d11.doc

Τελευταια αγωνιστικη με Λιετουβος στο Παλε! cool.gif
Καλως τα, τα παιδια! rolleyes.gif w00t.gif

Της ΚΑΕ το προγραμμα ειναι λαθος... wink.gif
basketaris
tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Nik7
παιδια πρωτη φορα γράφω στον Αρη.
συγχαρητήρια κατ'αρχην για τη φετινη πορεία κ τη σπουδαία ομάδα.
νομίζω οτι χρειάζεστε μιά προσθήκη στη ρακέτα -στη ρακετα ειπα! ο μπόισα ειναι ντεμεκ που λετε και σεις- και θα πατε πολύ καλα στο τοπ16.
η αληθεια ειναι οτι η κλήρωση κ το πρόγραμμα ειναι ευνοικά.
μακαρι να προχωρήσετε, νομιζω το θέλει ολη η ελλάδα.
απ την άλλη να συζητάει κανεις απο τωρα 1η-2η θεση στον ομιλο ειναι λιγο πρόωρο κ υπεραισιόδοξο ρε παιδιά, πιο πολύ κακο κανει παρά καλο τοση αισιοδοξία.
οχι οτι δεν πρεπει να μπειτε με δύναμη κ τσαμπουκα, αλλα κρατειστε κ μιά πισινή.
ειδικά με τον πάγκο υπάρχει λίγο θέμα, δεν μπορεί να καλύψει όλες τις αυξημενες φετινές απαιτήσεις.
ευχομαι η ομάδα του χρόνου να φτάσει σ ενα πολυ μεγαλύτερο μπατζετ κ να πρωταγωνιστήσει.
valsam
Κατι μου λεει οτι φετος ειναι η χρονια μας!!!
Ο μονος που εμεινε να ξυπνησει ειναι ο Γκορντον,αν γινει κι'αυτο ετοιμαζω βαλιτσες!
Ολλοι ειναι του χεριου μας,στη φαση τον 16 ειμαι 100% σιγουρος οτι κανενας δεν θα περασει απο το παλε γιατι μεχρι τωρα αρκετους καναμε μαγκες και πλεων ειναι θεμα τιμης!!!!
Αν τσιμπισουμε και μια νικη εκτος ετοιμαζω βαλιτσες!!!
Και ας τους αλλους να ριχνουν 10δες εκατομυρια ευρω, και θα παραμιλανε!!!!


Τι λετε για το avatar μου,καλο το καρφωμα του Νικ?
basketaris
Kαλα, valsam, φοβερο το avatar! 77.gif
Eιναι ιστορικο στιγμιοτυπο, αφου προκειται για τις ελαχιστες φορες που καρφωσε ο ΝΙΚ! Εξαλλου, ειναι γνωστη η ρηση του οτι "καθε καλαθι μετραει για 2 ποντους, οποτε, γιατι να καρφωσω?"... wink.gif

Οσο για τα υπολοιπα, καλως σε βρηκαμε ΝΙΚ7, να γραφεις πιο συχνα εδω! Συμφωνω με αυτα που λες, ο ΑΡΗΣ, οντως, χρειαζοταν ενα βαρυ κορμι μες στη ρακετα, αλλα και η προσθηκη του Μποισα νομιζω θα βοηθησει. Ισως στο ματι να φαινεται "ντεμεκ", αλλα κανει πολλη και βρωμικη δουλεια, ειδικα στην αμυνα. Για τον παγκο που ανεφερες, ασφαλως και δεν εχει το βαθος αλλων ομαδων, αλλα ειναι ισως ο καλυτερος και πιο ποιοτικος παγκος του ΑΡΗ, εδω και χρονια!

Εννοειται οτι η υπεραισιοδοξια μπορει να κανει και κακο, αλλα, νομιζω οτι ολοι μας κατα βαθος γνωριζουμε τις δυνατοτητες μας και απλα ονειρευομαστε κατι καλο! Εξαλλου, μας το επιτρεπει κι η κληρωση, καθως, δε νομιζω να λεγαμε τα ιδια, αν πεφταμε σε αλλο πιο βαρβατο ομιλο.

Γενικα, εχουμε καημο να δουμε την ομαδα να πηγαινει ψηλα! Αλλωστε, δεν το κρυβουμε οτι ειναι πληγη για εμας το Κυπελλο Πρωταθλητριων, αφου το δικαιουμασταν οσο κανεις αλλος στην Ελλαδα και βλεπουμε πλεον σιγα-σιγα ο ΑΡΗΣ να ξαναγινεται ισχυρος...
basketaris
QUOTE
Η προϊστορία στον όμιλο του Αρη

«Φτωχή» είναι η προϊστορία του Αρη με τους τρεις αντιπάλους που έβγαλε η κλήρωτίδα στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας. Έξι φορές έχει συναντηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την Λιέτουβος Ρίτας, έχοντας 2 νίκες και 4 ήττες. Δύο αναμετρήσεις έχουν γίνει με την Φενέρμπαχτσε/Ουλκέρ, αυτές της περσινής περιόδου, όταν οι «κίτρινοι» είχαν επικρατήσει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Πρώτη φορά θα αναμετρηθούν Αρης και Ταουγκρές.

ΑΡΗΣ – ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ

1998/99 Αρης – Λιέτουβος Ρίτας 85-72, 76-77
2004/05 Αρης – Λιέτουβος Ρίτας 77-75, 77-81
2007/08 Αρης – Λιέτουβος Ρίτας 69-72, 70-77

ΑΡΗΣ – ΤΑΟΥΓΚΡΕΣ

-Δεν υπάρχει προϊστορία

ΑΡΗΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ/ΟΥΛΚΕΡ

2006/07 Αρης – Φενέρμπαχτσε/Ουλκέρ 66-58, 86-80

www.sport-fm.gr
hagi
QUOTE(basketaris @ Feb 4 2008, 23:32 ) *
Kαλα, valsam, φοβερο το avatar! 77.gif
Eιναι ιστορικο στιγμιοτυπο, αφου προκειται για τις ελαχιστες φορες που καρφωσε ο ΝΙΚ! Εξαλλου, ειναι γνωστη η ρηση του οτι "καθε καλαθι μετραει για 2 ποντους, οποτε, γιατι να καρφωσω?"... wink.gif

Οσο για τα υπολοιπα, καλως σε βρηκαμε ΝΙΚ7, να γραφεις πιο συχνα εδω! Συμφωνω με αυτα που λες, ο ΑΡΗΣ, οντως, χρειαζοταν ενα βαρυ κορμι μες στη ρακετα, αλλα και η προσθηκη του Μποισα νομιζω θα βοηθησει. Ισως στο ματι να φαινεται "ντεμεκ", αλλα κανει πολλη και βρωμικη δουλεια, ειδικα στην αμυνα. Για τον παγκο που ανεφερες, ασφαλως και δεν εχει το βαθος αλλων ομαδων, αλλα ειναι ισως ο καλυτερος και πιο ποιοτικος παγκος του ΑΡΗ, εδω και χρονια!

Εννοειται οτι η υπεραισιοδοξια μπορει να κανει και κακο, αλλα, νομιζω οτι ολοι μας κατα βαθος γνωριζουμε τις δυνατοτητες μας και απλα ονειρευομαστε κατι καλο! Εξαλλου, μας το επιτρεπει κι η κληρωση, καθως, δε νομιζω να λεγαμε τα ιδια, αν πεφταμε σε αλλο πιο βαρβατο ομιλο.

Γενικα, εχουμε καημο να δουμε την ομαδα να πηγαινει ψηλα! Αλλωστε, δεν το κρυβουμε οτι ειναι πληγη για εμας το Κυπελλο Πρωταθλητριων, αφου το δικαιουμασταν οσο κανεις αλλος στην Ελλαδα και βλεπουμε πλεον σιγα-σιγα ο ΑΡΗΣ να ξαναγινεται ισχυρος...


Νομίζω ότι τα είπες όλα... 77.gif 77.gif Έτσι ακριβώς είναι.. 41.gif 41.gif
basketaris
Το πληρες προγραμμα:

QUOTE
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - Το αναλυτικό πρόγραμμα της φάσης των "16"

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία)
Αρης (Ελλάδα)
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία)
Ταού (Ισπανία)

1η ΗΜΕΡΑ (13-14/02/2008) 4η ΗΜΕΡΑ (05-06/3/2008)
13/2 Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία)-Ταού (Ισπανία) 5/3
14/2 Άρης-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία) 5/3

2η ΗΜΕΡΑ (20-21/02/2008) 6η ΗΜΕΡΑ (19-20/03/2008)
21/2 Ταού (Ισπανία)-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία) 19/3
20/2 Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία)-Αρης 19/3

3η ΗΜΕΡΑ (27-28/02/2008) 5η ΗΜΕΡΑ (12-13/03/2008)
28/2 Αρης-Ταού (Ισπανία) 12/3
27/2 Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία)-Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία) 12/3

www.betsmart.gr
basketaris
QUOTE
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Βόμβες στα ημιτελικά! Αποκλείστηκαν Φενέρ και Εφές!

Στον τελικό Τουρκ Τέλεκομ και Ογιάκ Ρενό μετά από μεγάλα παιχνίδια

Στον πρώτο ημιτελικό η Ογιάκ Ρενό πέταξε έξω την Εφές Πίλσεν κάνοντας ένα καταπληκτικό παιχνίδι και έχοντας το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Η ομάδα του Μπλατ κυνηγούσε στο σκορ (45-38 στο 24') και (67-58 στο 36') αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει τον Ορλάντο Γούλριτζ που με 25 πόντους εκτέλεσε την ομάδα της Πόλης. Η Ογιάκ πήρε μια διαφορά 12 πόντων 1:50 πριν την λήξη (72-60), όμως Γκρέγκορι και Γκονλούμ οδήγησαν ένα σερί για την ομάδα του Μπλατ, που όμως δεν έφτανε για να γίνει η ολική ανατροπή.

Σε θρίλερ εξελίχτηκε και ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Τουρκ Τέλεκομ και την Φενέρ/Ούλκερ, που βρήκε μεγάλη νικήτρια την ομάδα της Άγκυρας με 73-72. Μπροστά στο κοινό της, οι γηπεδούχοι είχαν απ' την αρχή το προβάδισμα και πήραν διψήφια διαφορά μετά το 30' αλλά η Φενέρ έκανε την αντεπίθεσή της με Σόλομον και Βίντμαρ και προηγήθηκαν με 69-70 58 δεύτερα πριν την λήξη. Ο Ελ Αμίν με 2/2 βολές έδωσε και πάλι το προβάδισμα (71-70) και στην συνέχεια ο Μρσιτς έχασε την κρίσιμη επίθεση για την Φενέρ. Ο Ελ Αμίν έβαλε άλλες δύο βολές για το 73-70 και απλά ο Ονάν διαμόρφωσε με 2/2 από την γραμμή των προσωπικών το τελικό αποτέλεσμα.

Εφές Πίλσεν-Ογιάκ Ρενό 71-73

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 36-38, 52-59, 71-73
Εφές Πίλσεν: Νίκολας 7(1), Πεν 15(1τρ,5ρ), Γουντς 4, Γκρέγκορι 8(2τρ,7ρ), Αμπί, Γκονλούμ 10(8ρ), Κούρτογλου 9, Αρσλάν 4, Χάτσον 14(6ρ)
Ογιάκ Ρενό: Μπουκέρ 2, Γούλριτζ 25(3τρ,6ασ), Ερντογκάν, Καχιάογλου 2, Τσάνεϊ 6, Μπιγίκ 2, Ραντλ 16(4τρ,9ρ), Νταλ 11(1), Σαρουχάν 9(3).

Τουρκ Τέλεκομ-Φενέρ/Ούλκερ

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 45-39, 63-52, 73-72
Τουρκ Τέλεκομ: Γκιουλέρ, Γιαρανγκουμέ 3, Ατσίκ 16(5ρ,7ασ), Οζκάν, Γιούρκοβιτς 11, Γιλιντιρίμ 3, Ντάντλεϊ 8(14ρ), Ελ Αμίν 14, Ουίλιαμς 14, Λανγκ 4.
Φενέρ/Ούλκερ: Σόλομον 14, Ονάν 2, Μπασάκ 7(8ρ), Ερντέν 1, Μρσιτς 12, Βίντμαρ 16(14ρ), Σαβάς 7, Κινσέι 11, Ασίκ, Πρέλτζιτς 2
.

www.betsmart.gr
basketaris
ΕUROLEAGUE 2007/2008 GROUP E

Matchday 1

@ Lietuvos Rytas-Tau Ceramica 81-84
Stats Report Quotes
basketaris
ΕUROLEAGUE 2007/2008 GROUP E

Matchday 1

@ Lietuvos Rytas-Tau Ceramica 81-84
Stats Report Quotes

@ ARIS-Fenerbahce Ulker 88-96
Stats Report Quotes

Standings
1.Fenerbahce Ulker 1-0 96-88
2.Tau Ceramica 1-0 84-81
3.Lietuvos Rytas 0-1 81-84
4.Aris TT Bank 0-1 88-96

Next games - Matchday 2
20/02/08 Lietuvos Rytas - ARIS [20:15 greek time (19:15 CET)]
20/02/08 Tau Ceramica - Fenerbahce Ulker [21:30 greek time (20:30 CET)][/b]
Warrior
Στον αλλο αγωνα του ομιλου η Ταου επικρατησε της Φενερ με 103-84!Κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι η
πρωτη του ομιλου,αν και υπαρχει δρομος ακομα.

Την αλλη βδομαδα θα ξεκαθαρισουν πολλα...Εμεις με ηττα μενουμε οριστικα εκτος,ενω πολυ κρισιμο
ειναι και το παιχνιδι σε Κωνσταντινουπολη αναμεσα σε Φενερ και Λιετουβος.

Ουσιαστικα εμεις χρειαζομαστε νικη με Ταου,Λιετουβος στο παλε και νικη στην Τουρκια.Επιπλεον
χρειαζομαστε ειτε +9 στην Τουρκια,ειτε +16 με Λιετουβος,αναλογα με τον τελικο νικητη του παιχνιδου
Φενερ-Ριτας την επομενη βδομαδα.Εξαιρετικα δυσκολα τα πραγματα...
basketaris
ΕUROLEAGUE 2007/2008 GROUP E

Matchday 2

@ Lietuvos Rytas-ARIS 89-74
Stats Report Quotes

@ Tau Ceramica -Fenerbahce Ulker 103-84
Stats Report Quotes

Standings
1.Tau Ceramica 2-0 187-165
2.Lietuvos Rytas 1-1 170-158
3.Fenerbahce Ulker 1-1 180-191
4.Aris TT Bank 0-2 162-185

Next games - Matchday 2
28/02/08 Fenerbahce Ulker - Lietuvos Rytas [21:00 greek time (20:00 CET)]
28/02/08 ARIS - Tau Ceramica [21:45 greek time (20:45 CET)]
basketaris
QUOTE
ΤΑΟΥ - Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Μαικλ!

Ο Αμερκανός τραυματίστηκε στον μηρό στο παιχνίδι της Ταού με την Ούλκερ και θα απουσιάσει εκ νέου από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τον τίτλο του άτυχου της χρονιάς μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις ο Πιτ Μάικλ. Ο Αμερικανός πάικτης θα χρειαστεί να απουσιάσει από τα γήπεδα για περίπου τρεις εβδομάδες , καθώς υπέστη νέο τραυματισμό αυτή την φορά στον μηρό του. Ολα έγιναν σε μια ανύποπτη φάση στον αγώνα της Ταού με την Ούλκερ, όταν ο Μάικλ σε μια προσπάθεια του σταμάτησε ξαφνικά και ζήτησε αλλαγή από τον προπονητή. Ο πάικτης εξετάστηκε από τους γιατρούς των Βάσκων και διαπιστώθηκε το πρόβλημα που θα κρατήσει τον παίκτη ξανά εκτός αγωνιστικών υποχρεώεων τη φετινή σεζόν.

www.betsmart.gr
thrylos7
Πέρα από το δυσάρεστο του τραυματισμού, καλό νέο για τον Άρη.. ήταν σε πολύ καλή κατάσταση ο παίκτης.
Σε τέτοια χρονικά σημεία νομίζω τραυματίζεται φέτος!!

Το θετικό για τον Άρη είναι η ήττα της Λιέτουβος στην έδρα της από την Ταού.. Μακάρι να χάσει στην Τουρκία, σε μια βδομάδα. Όλα γίνονται, αν και ο πλέον αποθαρρυντικός παράγοντας είναι η απογοητευτική εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς...
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Feb 22 2008, 04:03 ) *
Πέρα από το δυσάρεστο του τραυματισμού, !!
Μακάρι να χάσει στην Τουρκία, σε μια βδομάδα. Όλα γίνονται, αν και ο πλέον αποθαρρυντικός παράγοντας είναι η απογοητευτική εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς...


Εγω πραγματικα δεν ξερω ποιος θελω να κερδισει στον αυριανο αγωνα.Αν κερδισει η Φενερ θα χρειαζομαστε
νικη με +9 στην Τουρκια και νικη επι της Λιετουβος,ενω αν κερδισουν οι Λιθουανοι,θα χρειαζομαστε νικη
στην Τουρκια(εστω και με μισο ποντο) και +16 τελευταια αγωνιστικη στο παλε με Λιετουβος.Δυσκολα τα
πραγματα και στις δυο περιπτωσεις...

Ολα αυτα βεβαια,με την προυποθεση οτι θα κερδισουμε αυριο την Ταου!Την ωρα που θα γινεται το τζαμπολ
αυριο στο παλε,θα ερχεται και το αποτελεσμα απο Κωνσταντινουπολη παντως...
basketaris
H Φενερ θελουμε να κερδισει! Και στο αντιστοιχο ματς στη Λιθουανια η Λιετουβος. Παραλληλα, βεβαια, θελουμε να παρει ΟΛΑ τα ματς η Ταου, εκτος απο αυτο της Πεμπτης, ωστε να "καθαρισει" την προκριση. Αν γινει αυτο το σεναριο (ακομη και αν ηττηθουμε στην Ισπανια) και η Ταου εχει 5-1, τοτε υπαρχουν ελπιδες και για εμας. Αρκει να μεινουν με 2 νικες η Λιετουβος και η Φενερ ως την 5η αγωνιστικη. Ετσι, στην τελευταια ημερα, κερδιζοντας τη Λιετουβος την περναμε και περιμενουμε απο την -αδιαφορη- Ταου να κερδισει μες στην Τουρκια. Εδω ειναι το στοιχημα... Αν κερδισουν οι Ισπανοι, περναμε οπως και να 'χει. Αν κερδισουν οι Τουρκοι, θα ισοβαθμισουμε και θα μετρησει η διαφορα των ποντων στα μεταξυ μας ματς.

Με λιγα λογια, και για να ειμαστε ΟΚ, θελουμε:

bball.gif Νικη επι Ταου, οπως και να ερθει

bball.gif Νικη επι Φενερ, με >9 ποντους, ωστε να εξασφαλισουμε ισοβαθμια

bball.gif Νικη επι Λιετουβος τελευταια αγωνιστικη

bball.gif Φενερ-Λιετουβος να κερδισουν τα μεταξυ τους ματς απο 1 φορα εκαστη
Warrior
QUOTE(basketaris @ Feb 27 2008, 14:21 ) *
Εδω ειναι το στοιχημα... Αν κερδισουν οι Ισπανοι, περναμε οπως και να 'χει. Αν κερδισουν οι Τουρκοι, θα ισοβαθμισουμε και θα μετρησει η διαφορα των ποντων στα μεταξυ μας ματς.


Ακριβως εδω ειναι το στοιχημα οντως... smile.gif

Αν η Ταου κερδισει την Λιετουβος στην Ισπανια(κατι που μοιαζει πιο πιθανο αυτη την στιγμη) και ερθουν τα
αναμενομενα αποτελεσματα,οι Ισπανοι θα ειναι παντελως αδιαφοροι την τελευταια αγωνιστικη,καθως θα
ειναι μαθηματικα 1οι,ενω την ιδια ωρα η Φενερ θα τα παιζει ολα για ολα.Θεωρω εξαιρετικα πιθανο σεναριο
να κερδισουν οι Τουρκοι.Ειδαμε και περυσι την Μαλαγα στο παλε... wink.gif
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
ΛΙΕΤΟΥΒΟς ΡΙΤΑΣ: Σοκ με Πετραβίτσιους


νάμιση μήνα εκτός

Η κακοδαιμονία της Λιέτουβος Ρίτας στους ψη΄λούς συνεχίζεται. Μετά τον Ματ Νίλσεν, ήρθε η σεορά του Μαριόνας Πετραβίτσιους να τραυματιστεί σοβαρά. Ο Λιθουανός σέντερ θα μείνει εκτός για ενάμιση μήνα, αφού έσπασε το πόδι του στην προπόνηση της Τρίτης!

Ο Πετραβίτσιους μετρούσε 13.9 πόντους με 72.1% στα δίποντα και 5.9 ριμπάουντ.
Warrior
H Φενερ κερδισε στην εκπνοη με καλαθι του Σολομον την Λιετουβος....
Dread
Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα χωρίς νίκη σε τρία παιχνίδια τα οποιά μάλιστα έχασε με μεγάλες διαφορές. Τώρα χρειάζομαι μία γωνία και ένα χαρτομάντηλο... να πάω να κλάψω sad-smiley-009.gif
basketaris
ΕUROLEAGUE 2007/2008 GROUP E

Matchday 4

@ Fenerbahce Ulker-ARIS 59-60
Stats Report Quotes

@ Tau Ceramica-Lietuvos Rytas 87-84
Stats Report Quotes

Standings
1.Tau Ceramica 4-0 361-318
2.Fenerbahce Ulker 2-2 334-342
3.Lietuvos Rytas 1-3 345-340
4.Aris TT Bank 1-3 291-331

Next games - Matchday 5
12/03/08 Lietuvos Rytas - Fenerbahce Ulker [20:15 greek time (19:15 CET)]
12/03/08 Tau Ceramica - ARIS [21:30 greek time (20:30 CET)]
Warrior
Η Ταου εξασφαλισε και μαθηματικα την προκριση στα πλευ-οφ και πιθανοτατα την αλλη βδομαδα θα
εξασφαλισει και την 1η θεση.Της αρκει ειτε να νικησει εμας,ειτε να χασει η Φενερ.

Η Φενερ με νικη στο Βιλνιους περνα και αυτη στην επομενη φαση,διαφορετικα ολα θα κριθουν την τελευταια
αγωνιστικη,οπου και οι 3 διεκδικητες του δευτερου εισητηριου θα εχουν πιθανοτητες προκρισης.

Εμεις,συγκεντρωτικα,χρειαζομαστε να κανει(οπωσδηποτε)2 ηττες η Φενερ,με τα σεναριο προκρισης να
ειναι τα εξης δυο:

1)Νικη με Ταου,νικη με Λιετουβος

2)Ηττα απο Ταου,νικη με Λιετουβος με διαφορα τουλαχιστων 23 ποντων(max ~34).
basketaris
Μου κανεις καλη πασα, Κωστα, για να παραθεσω αναλυτικοτερα τα σεναρια προκριης που εχουμε:

1/ Κανουμε αλλες 2 νικες με Ταου εξω και Λιετουβος μεσα, και περιμενουμε 2 ηττες της Φενερ απο Λιετουβος (στη Λιθουανια) και Ταου (στην Τουρκια). Σε αυτην την περιπτωση, τερματιζουμε 2οι με 3-3 και περναμε ως 2οι, αφου Λιετουβος και Φενερ θα εχουν 2 νικες.

> αδυναμος κρικος: το κατα ποσο η αδιαφορη Ταου θα κερδισει μεσα στην Τουρκια... Σε περιπτωση νικης της Φενερ, ισοβαθμουμε με τους Τουρκους στο 3-3, αλλα μας περναν λογω νικης με περισσοτερους ποντους...

2/ Κανουμε αλλη μια νικη με Λιετουβος μεσα στο Παλε, τελευταια αγωνιστικη και περιμενουμε δυο ηττες της Φενερ απο Λιετουβος και Ταου (οπως στο 1ο σεναριο). Σε αυτην την περιπτωση, ισοβαθμουμε και οι 3 (ΑΡΗΣ, Φενερ, Λιετουβος) στο 2-4 και μετραει η μεταξυ μας διαφορα ποντων.

> αδυναμος κρικος: ισχυει οτι και στο 1/, με τη διαφορα οτι εδω πρεπει να καλυψουμε και τη διαφορα ποντων που θα εχουμε εις βαρος μας. Αυτη τη στιγμη, στα μεταξυ μας ματς (ΑΡΗΣ, Φενερ, Λιετουβος), η Λιετουβος εχει +11 (+15 με εμας, -4 με Φενερ), η Φενερ επισης +11 (+8 εμας στο Παλε, -1 απο εμας στην Τουρκια, +4 τη Λιετουβος) και εμεις -22 (-8 απο Φενερ, -15 απο Λιετουβος, +1 τη Φενερ)... Με λιγα λογια, την τελευταια αγωνιστικη, πρεπει να κερδισουμε τη Λιετουβος με τουλαχιστον 33 ποντους (22+11) + τη διαφορα που αυτη θα εχει κερδισει τη Φενερ. Αν, δηλαδη, την κερδισει με την ελαχιστη διαφορα 1 ποντου, τοτε πρεπει να κερδισουμε εμεις τους Λιθουανους με 34 ποντους... wacko.gif


Oπως φαινεται απο τα παραπανω, το β' σεναριο ειναι σχεδον ακατορθωτο, αφου εδω θα μας κοστισει το γεγονος οτι καναμε μεγαλες ηττες, ειδικα στη Λιθουανια.
Γι' αυτο, η νικη στην Ισπανια θεωρειται μονοδρομος, ωστε τελευταια αγωνιστικη να παιξουμε ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ με τη Λιετουβος (και οι 2 θα καιγομαστε για νικη) και να περιμενουμε τα καλα μαντατα απο την Τουρκια (νικη της Ταου)...
scales84
Basketaris το ψαξαμε αυτο.η ιδανικη διαφορα που θα χρειαστουμε ειναι να κερδισει η λιετουβος με 11 και μετα χρειζομαστε +23
basketaris
Nαι, βασικα, εκανα λαθος στο παραπανω post μου... sad.gif

Αν η Λιετουβος εχει +11 και εμεις -22, θελουμε νικη με 22+ ποντους (23 ποντους αν θα εχει κερδισει τη Λιετουβος με 1, 24 αν την εχει νικησει με 2 κ.ο.κ.)... wink.gif
scales84
QUOTE(basketaris @ Mar 6 2008, 10:31 ) *
Nαι, βασικα, εκανα λαθος στο παραπανω post μου... sad.gif

Αν η Λιετουβος εχει +11 και εμεις -22, θελουμε νικη με 22+ ποντους (23 ποντους αν θα εχει κερδισει τη Λιετουβος με 1, 24 αν την εχει νικησει με 2 κ.ο.κ.)... wink.gif

παλι λαθος φιλε basketaris..αν κερδισει με 1 την φενερ για να περασουμε και τις 2 στη διαφορα των μεταξυ μας θα θελουμε νικη με +33..η διαφορα αυτη πεφτει οσο ανεβαινει η διαφορα νικης της λιετουβος.μεχρι το να κερδισει με 11 οποτε τοτε θα χρειαζομστε νικη με +23...αν νικησει με πανω απο 11 η διαφορα ααρχιζει να ανεβαινει αναλογως παλι..
basketaris
Τα εκανα μπαχαλο... sad.gif sad.gif sad.gif

Σταματαω τις αναλυσεις, γιατι θα σας καρα-μπερδεψω... biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif

edit: το καταλαβα, εν τελει... smile.gif Μου το εξηγησε κι ενας φιλος μου, απο τηλεφωνου... Ευτυχως, γιατι αλλιως... biggrin.gif
Alexmei
Aν νικήσει η Λιετουβος με 12 και πάνω τι γίνεται;
basketaris
Τωρα εχουν: η Λιετουβος +11, η Φενερ +11 και εμεις -22 στα μεταξυ μας παιχνιδια.

Προφανως, εννοεις Alexmei, αν εχουμε χασει και εμεις ταυτοχρονα απο την Ταου...

Αν η Λιετουβος κερδισει με πανω απο 11, μηδενιζει (ή κανει αρνητικους) τους ποντους (+/-) της Φενερ και η ιδια παει στο +22 τουλαχιστον. Αρα, πρεπει να τους κερδισουμε απο 23 και πανω. Αντιστοιχα, αν κερδισει με 15 π.χ., παει στο +26 και ετσι εμεις πρεπει να τους κερδισουμε απο 25 και πανω κ.ο.κ., παντα τοσους ωστε εμεις να εχουμε καλυτερη διαφορα ποντων...

Φυσικα, αυτα με τις προϋποθεσεις οτι

α/ χασαμε μες στην Ταου. (Αν νικησουμε, δε μας αφορα η διαφορα των ποντων)

β/ η Φενερ χανει απο την Ταου στην Τουρκια

Καλου-κακου, ας τα τσεκαρει και ο scales, να μου πει αν τα καταλαβα καλα αυτη τη φορα... biggrin.gif

Υ.Γ. Αληθεια, σε περιπτωση ιδιας διαφορας ποντων, ποιο κριτηριο ισχυει επειτα?
scales84
Σωστα τα λες...αν κερδισει με 12 η λιετουβος παει στο +23.η φενερ στο -1 οποτε θελουμε νικη με 23.αν κερδισει με 15 παει στο +26 οποτε θελουμε νικη με +25.

αν παμε και οι 2 σε μηδενικο δλδ να χει κερδισει με 11 η λιετουβος και 22 εμεις τη λιετουβος ισως παιζει ρολο μετα τα μεταξυ μας που θα μαστε απο πανω..

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!!
basketaris
Τωρα, παντως, αναλογιζομαι, τουλαχιστον εγω προσωπικα, το ποσο μεγαλη σημασια θα ειχε μια νικη μας εδω επι της Φενερ. Και δεν ειναι κατι το τρελο αυτο που θετω σαν υποθεση, αποδειξαμε οτι κερδιζοντας την εκει, στο Παλε θα μπορουσαμε πολυ πιο ανετα... Τωρα, θα μας αρκουσε απλα μια νικη επι της Λιετουβος τελευταια αγωνιστικη...

Ειμαστε τελικα ομαδα που για λεπτομερειες μερικες φορες δεν παμε ψηλοτερα, ενω μπορουμε... sad.gif

Αnyway, ισως ετσι μας βγει σε καλο, αφου θα πρεπει να κυνηγησουμε το θαυμα και βαζοντας τα με τα θηρια, σε τοσο υψηλο επιπεδο, μονο κερδος θα εχουμε σε επιπεδο ψυχολογιας & εμπειριας!

Υ.Γ. Αν γινει αυτο το σεναριο, scales, θα ειμαστε και οι 3 με συνολικο συντελεστη ποντων (στα μεταξυ μας ματς) 0 !!!
Απιστευτη περιπτωση... ohmy.gif
sarounas
τί είναι πάλι αυτό το πράγμα που έχει κάνει ο Άρης με τους Τούρκους μέσα στην Τουρκία;
στην ιστορία του έχει παίξει 8 φορές εκεί και έχει χάσει μόλις δύο φορές
η μία μάλιστα ήταν το 1979 με 63-66 από την Εφές ύστερα από όπως λέγεται σφαγιαστική διαιτησία και κλοπές στον χρόνο
και η άλλη από την Τουρκ Τέλεκομ το 2000
τις υπόλοιπες έξι φορές -σε πάντα πολύ δύσκολα παιχνίδια- έφυγε νικητής

@@@όσον αφορά την πρόκριση
για μένα δεν υπάρχει καμιά ελπίδα με ήττα στην Βιτόρια,
η Λιέτουβος φέτος δεν έχει χάσει ούτε σε ένα ματς με πάνω από 7 πόντους και θα χάσει στο κρισιμότερο ίσως παιχνίδι της χρονιάς από τον Άρη στο Παλέ με 25-30π.;
από που και ως που; μου θυμίζει κάτι σαν εκείνο που ήθελε ο ΠΑΟ το 2004 τελευταία αγωνιστική στο top 16
ήθελε νίκη επί της Σιένα με 46 πόντους νομίζω αλλά τελικά έχασε με περίπου 10!!!!!

επομένως εκτός της νίκης στην Ισπανία -αυτό μένει να δούμε ακόμη- παρακαλάμε νίκη της αδιάφορης Ταού μέσα στην Τουρκία την τελευταία αγωνιστική
basketaris
Ενταξει, το να ονειρευομαστε, δεν κοστιζει! smile.gif

Φανταζεστε να γινει ετσι το σεναριο και να κερδιζουμε καμια 20αρια ποντους τη Λιετουβος στο ημιχρονο? rolleyes.gif

Και, εν τελει, να κερδιοσυμε με 25 ποντους και να μαθουμε οτι η Φενερ νικησε με εκπροθεσμο καλαθι την Ταου? shot.gif

Μας στελνει μετα στον ψυχιατρο η Αρειαναρα ή οχι? tongue.gif biggrin.gif


Περα απ' την πλακα, η ιστορια γραφεται στα δυσκολα. Μονο που εδω, εχουμε πολυ πολυ δυσκολα. Εμενα μου αρκει και το δειγμα απο την Τουρκια, οπου δειξαμε οτι αν και θεωρητικα καταδικασμενοι παλεψαμε για την αξιοπρεπεια της ομαδας, δεν τα παρατησαμε με το αλλαθι της αδιαφοριας και παιξαμε για τη νικη, σαν να ηταν τελικος. Πιστευω σε αυτο επαιξε καθοριστικο ρολο η παρουσια 12.000 Τουρκων: παντα ενας παιχτης κ...νει να κερδιζει σε εχθρικο εδαφος! wink.gif

Ελπιζω οι παιχτες μας να παιξουν με το ιδιο παθος και την ιδια αποφασιστικοτητα και στα εναπομειναντα 2 παιχνιδια και ο,τι βγει! Αλλωστε, εδω που φτασαμε ειμαστε το outsider της υποθεσης, αρα ουσιαστικα δε χανουμε τιποτα που να το ειχαμε στα χερια μας. Αυτο το χασαμε την 1η αγωνιστικη, δυστυχως... Απο δω και περα, ο,τι κανουμε ειναι κερδος!
Warrior
Παιδια ας ανοιξει καποιος τοπικ για τοπ παιχνιδι με την Ταου...Αυριο ειναι ο αγωνας!!
basketaris
ΕUROLEAGUE 2007/2008 GROUP E

Matchday 5

@ Tau Ceramica-ARIS 90-74
Stats Report Quotes

@ Lietuvos Rytas-Fenerbahce Ulker 87-84
Stats Report Quotes

Standings
1.Tau Ceramica 5-0 451-392
2.Fenerbahce Ulker 2-3 418-429
3.Lietuvos Rytas 2-3 432-424
4.Aris TT Bank 1-4 365-421

Next games - Matchday 6
19/03/08 Fenerbahce Ulker - Tau Ceramica [21:15 greek time (20:15 CET)]
19/03/08 ARIS - Lietuvos Rytas [21:15 greek time (20:15 CET)]
thrylos7
H Φενέρ προκρίνεται με νίκη, ή με ήττα, αρκεί η Λιέτουβος να χάσει από 7 (ή 6; ) μέχρι 30 (ή 31; ) πόντους από τον Άρη.
Η Λιέτουβος θέλει να χάσει η Φενέρ και να κερδίσει, ή να χάσει μέχρι 6(ή 5; ) πόντους.
Ο Άρης θέλει απλά μια μεγαλειώδη νίκη με 31 (ή 30; ) πόντους.

Για τις παρενθέσεις δεν ξέρω τι ισχύει... Αν δηλαδή μετρούν συνολικά κάποιοι πόντοι (πχ συνολικό goal average, ή επίθεση), ή "δημιουργείται" μια νέα ισοβαθμία μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν στη διαφορά πόντων μεταξύ των τριών κι υπολογίζεται ακολούθως η μεταξύ τους (των δύο) διαφορά.. Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται το τελευταίο βέβαια. Όπως και να 'χει, είναι θετικό ότι και τα δύο ματς έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.