Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικός Superfoods - Fenerbahce
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
shtarkws
VS

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για τον Παναθηναικό, με την έδρα του να αποτελεί το δυνατό του όπλο.Οι πράσινοι ψάχνουν την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους απέναντι σε έναν αντίπαλο που αποτελεί φαβορί για την πρόκριση στο Final Four, αν όχι για την κατάκτηση του τίτλου και προέρχεται απο σερί 4 νικών. H Fener που βασίζεται στην τετράδα Σλούκα - Dixon - Udoh - Vesely σίγουρα θα βάλει δύσκολα στον Παναθηναικό που οι σταθερότεροι παίκτες του είναι η τριάδα Καλάθης - Singleton - Rivers και θα χρειαστεί περισσότερη βοήθεια απο τους Μπουρούση James και Παππά ώστε να καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη των πάγκων, μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων στατιστικά προπονητών της Euroleague, ειδικά για τον Ζότς, που έχει γράψει με χρυσά γράμματα στην ιστορία με τον Παναθηναικό και κάθε επανεμφάνιση του στο παρκέ του ΟΑΚΑ φέρνει μνήμες του πολύ ένδοξου μεν,παρελθόντος δε.
sanmartean13
Κομβικό ματς,που πρέπει να παρθεί οπωσδήποτε και για αυτό απαιτείται συσπείρωση και προσήλωση. Ελπίζω να μη μας επηρεάσει η Τζεντιλειάδα και να είναι γεμάτο το γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα, αλλά και να συγκινηθεί και πάλι ο Ζοτς, τον οποίο με αυτό το τρόπο τον έχουμε ψιλοπελάτη εντός έδρας.
Αγωνιστικά, το μεγάλο θέμα είναι στη ρακέτα, όπου Ουντο και Βέσελι μπορούν να γύρουν το ματς. Χρειάζεται να κάνουν ματσάρα ο Σίγκλετον με το Μπουρου, και να βοηθήσει ο Γκάμπριελ, ειδάλλως θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα στα ριμπάουντς. Αναμένω πολύ Νίκολς στο 3 για να ισορροπήσει το θέμα. Αντίθετα, ειδικά αν παίξει ο Ριβερς, έχουμε υπεροπλία στα γκάρντ και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε, κουράζοντας πολύ το Σλούκα που είναι το μυαλό της φενέρ με ποσταρίσματα του καλάθη, ή κατα μέτωπον του Τζειμς και του παππά.
Μένουν 4 αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, και για να έχει θέμα να συζητάμε για Τζεντίλε και νέα ρόστερ θα πρέπει να κάνουμε 3 νίκες, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουμε όλοι.Το ματς με τη Φενερ είναι ματς ζωής ή θανάτου
irving
ατομικο εκανε ο ριβερς
http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/arti...iler-gia-rivers

ισως θα ηταν προτιμοτερο να μην τον πιεσουμε ωστε να ειναι ετοιμος την αλλη εβδομαδα που θα εχει διπλη αγωνιστικη
green_sky
Νικος Παππας αυριο.
Barbagiannis
Με Βεσελι στο 5 και Ουντοχ στο 4 ειναι δυσκολα τα πραγματα κατω απο το καλαθι .. θα πρεπει Μπουρουσης και Σινγκλετον να κανουν κορυφαιο παιχνιδι και να παρουν σημαντικη βοηθεια απο Γκαμπριελ και Νικολς ..εκει πιστευω στο ζωγραφιστό θα κριθεί το παιχνιδι..

απο περιφέρεια περιμενω τον Παππα να βγαλει εγωισμό σημερα
pan24
Παμε απο τα βασικα.Αν ο σινγκλετον φορτωθει με φαουλ το παιχνιδι εχει τελειωσει
Παμε στα υπολοιπα τωρα
Πιθανοτατα δεν θα το ρισκαρουν με μπογκντανοβιτς και δεν θα τον βαλουν σημερα
Η φενερ χωρις αυτον εχει χασει ενα επιθετικο οπλο και τον καλυτερο περιφερειακο αμυντικο της αλλα:Πλην του παππα ο παναθηναικος δεν εχει στο 1-2 καποιον κατ'επαγγελμα μπουκαδορο που α μπορουσε να δημιουργησει προβλημα στην αμυνα τους(ο σλουκας αμυντικα δεν ειναι καλαθης αλλα δεν ειναι και σαρας,εχει βελτιωθει παρα πολυ)
Ο φελντειν μονο με τριποντο παιζει και ο τζειμς δεν ειναι ακομα ετοιμος
Οποτε χρειαζομαστε καλο παιχνιδι απο αυτον
Σιγουρα θα δωσουν το τριποντο στον καλαθη,αν βαλει μερικα ολα θα ειναι καλυτερα
Ο ριβερς και να παιξει(αν δεν ειναι ετοιμος δεν πρεπει να ρισκαρουν) θα παιξει λιγο,αρα νικολς θα παιξει αρκετα στο 3
Η φροντλαιν μας θα αποτελειται κυριως απο γκαμπριελ,σινγκλετον,μπουρουση αντε και λιγο φωτση ή νικολς(αν παιξει ο ριβερς)
Η φενερ εχει ουντο,βεσελυ,αντιτς,καλινιτς και ντατομε σε small ball
Εκει εχουμε το μεγαλυτερο προβλημα.Περιμενω να δω τι θα κανει ο πασκουαλ για να αντιμεωπισει τα πικ εν ρολ του σλουκα με ουντο-βεσελυ
Ξαναλεω ο σινγκλετον ειναι για να παιξει 35' και αν φορτωθει νωρις με φαουλ το παιχνιδι τελειωνει
Σιγουρα ο καλαθης θα παει πανω στον σλουκα
Ερωτηματικο ποιος θα μαρκαρει ποιον στην περιφερεια οταν ο ζοτς παιξει με διδυμο σλουκα-ντιξον
Το παιχνιδι ειναι 50-50
Η φενερ εχει τον τραυματισμο του μπογκντανοβιτς εμεις του γκιστ και μαλλον του ριβερς
Ειναι πιο δεμενη ομαδα και με μεγαλυτερη ποιοτητα συνολικα αλλα περιμενω ενα γεματο οακα που θα σπρωξει την ομαδα
whaler
Θεέ μου τι πάσα έβγαλε ο Καλάθης!!!
troll_ey
Το πιο ευκολο παιχνίδι για στοίχημα α' ημιχρόνου πάντα biggrin.gif

Αντιτς-μπουρούσης στο παρκέ και οι οπαδοί έχουν μπερδευτεί δεν ξέρουν ποιον να βρίσουν tongue.gif
Πλακίτσα.
pan24
Μεχρι τωρα παιζουμε καλυτερα αλλα θελει προσοχη
Σιγουρα θα βελτιωθει ο σλουκας και πρεπει να δουμε αν ο μπουρουσης θα καταφερει να παιξει κανα 6λεπτο στο δευτερο να ξεκουρασει τον σινγκλετον
garou
ο παππας γιατι δεν παιζει?
salonikatasos
αυτά που κάνει ο καλάθης(αυτός που αξίζει για 700 χιλιάδες χαχαχα) μέσα στο παρκέ είναι απλά απίθανα. ειδικά στη φάση που τρώμε αιφνιδιασμό,βγαίνει σε μις ματς με ψηλό,κλέβει μπάλα,την κατεβάζει και δίνει και ασίστ για τρίποντο φελντέιν τα έκανε όλα

ξέχασα να γράψω ότι ο βέσελι και ο ντατόμε είναι πραγματικά για λύπηση
pan24
Η φενερ χωρις μπογκντανοβιτς δεν μπορει να κερδισει σε μοσχα,ισπανια,αθηνα
Manimal
QUOTE (pan24 @ Dec 16 2016, 23:27 ) *
Η φενερ χωρις μπογκντανοβιτς δεν μπορει να κερδισει σε μοσχα,ισπανια,αθηνα


Σημαντικός παίχτης για Φενέρ, αλλά δεν σημαίνει ότι και με Μπογκντάνοβιτς θα κέρδιζε. Έχει αναχθεί σε DeRozan ένα πράγμα. Όλες οι ομάδες θα φορτσάρουν και θα κάνουν κοιλιά, ανεξάρτητα από απουσίες, παρουσίες, τραυματισμούς. Άλλωστε δεν είναι έκπληξη που έχασε στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι εύκολη έδρα για καμιά ομάδα, ούτε στην Λαμποράλ. Έχασε και στην Τουρκία από Ούνικς και Ισραήλ από Μακάμπι.
shtarkws
Και την νίκη και την διαφορά

Νικ Καλαθης κύριοι, 15 πόντοι 11 ασιστ 7 ριμπάουντ και 5 κλεψιματα. Δείξτε μου αλλο ενα γκαρντ στην Ευρώπη που μπορει να πιάσει αυτα τα νούμερα. Διαμαντιδικος
Nik Tepits
O Καλαθης ηταν απλα απολαυση σημερα. Πολυ σημαντικη νικη, ωραιος και ο Νικολς. Αρνητικοι οι Τζειμς και Γκαμπριελ, ειδικα ο πρωτος νομιζει οτι παιζει σε αλανα. Μπραβο και στον Πασκουαλ, ωραιο ροτεισον και κοουτσαρισμα. Επιτελους ΟΑΚΑ απ τα παλια, παμε τωρα για νικη στο Μιλανο να ανεβουμε βαθμολογικα! thumbsup.gif
all_around
QUOTE(shtarkws @ Dec 16 2016, 23:38 ) *
Και την νίκη και την διαφορά

Νικ Καλαθης κύριοι, 15 πόντοι 11 ασιστ 7 ριμπάουντ και 5 κλεψιματα. Δείξτε μου αλλο ενα γκαρντ στην Ευρώπη που μπορει να πιάσει αυτα τα νούμερα. Διαμαντιδικος



συμφωνα με σαιτ ευρωλιγκας: 16 ποντους, 8 ριμπ. 11 ασ. 5 κλεψιματα...

φ-ο-β-ε-ρ-ο-ς!!!!
pan24
QUOTE (Manimal @ Dec 16 2016, 23:37 ) *
Σημαντικός παίχτης για Φενέρ, αλλά δεν σημαίνει ότι και με Μπογκντάνοβιτς θα κέρδιζε. Έχει αναχθεί σε DeRozan ένα πράγμα. Όλες οι ομάδες θα φορτσάρουν και θα κάνουν κοιλιά, ανεξάρτητα από απουσίες, παρουσίες, τραυματισμούς. Άλλωστε δεν είναι έκπληξη που έχασε στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι εύκολη έδρα για καμιά ομάδα, ούτε στην Λαμποράλ. Έχασε και στην Τουρκία από Ούνικς και Ισραήλ από Μακάμπι.

Συμφωνω αλλα ολη η εικονα ηταν ενα σημειο
Στο 75-68 με εναμισι λεπτο να μενει ο ναναλι βγηκε ωραια παντελως ελευθερος στο τριποντο και σχεδον εκανε airball.Ο μπογκντανοβιτς εκει το εβαζε οπως εχει βαλει πολλα τετοια και σε εκανε να τρεχεις.Αντιθετα ο ναναλι το εχασε και στην επομενη επιθεση ο φελντειν εβαλε τριποντο που τελειωσε το παιχνιδι
Ο μπογκντανοβιτς ειναι στα τοπ 5 δυαρια της ευρωλιγκας
Μεγαλη νικη για την ομαδα,συνεχιζουμε και ελπιζουμε ο μπουρουσης να μην εχει κατι σοβαρο
Dreamerpanos
Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν τον αγώνα με μόλις τρία λάθη στο 40λεπτο, επίδοση που συνιστά την κορυφαία τους από τη σεζόν 2000-2001 κι έπειτα όπου η διοργάνωση πήρε τη νέα της μορφή. Με 19 ασίστ και τρία λάθη, απέναντι σε μία υπερδύναμη της φετινής EuroLeague, ο Τσάβι Πασκουάλ θα είναι σίγουρα χαρούμενος.

slok
καλαθης στατιστικη για οσκαρ σημερα. 16 π - 8 ριμπ - 11 ασιστ - 5 κλεψ - 1 μονο λαθος. Πραγματικα αν με αυτη την εμφανιση δεν κερδιζει το MVP της αγωνιστικης κατι πρεπει να αλλαξει στο συστημα αξιολογησης.
απο οτι βλεπω πρωτος βγηκε ο causier με 28 ποντους αλλα στις αλλες κατηγοριες σχεδον τιποτα.
djibriliant
Ωραίος Καλάθης και Φελντέιν, τζειμς πολυ κακός, τον Πασκουαλ δεν τον ειχα δει πάλι να βγάζει τόση ένταση- Δεν θριαμβολογώ αλλά το ταβάνι μας είναι πολυ ψηλά τώρα αν θα το πιάσουμε είναι άλλη ιστορία.
lightday
Νικ , Κρις. 2 σταθερές .Ριβερς επίσης . Αρχίζει σιγά σιγά να ρολάρει η ομαδα. Ο παππάς τελικά χάνει και αυτή την ευκαιρία?
whaler
Καλάθης απίστευτος, έκανε τα πάντα στο παρκέ και δε φοβάσαι ποτέ, μα ποτέ πλέον, όταν η μπάλα είναι στα δικά του χέρια.
Singleton στο πρώτο μέρος και μέχρι να φορτωθεί με φάουλ ξανά βιονικός και κομβικός.
Νichols μας τράβηξε στο σκοράρισμα σε σημείο που θα μπορούσε να βρει μομέντουμ η Φενέρ και δε τους άφησε ούτε καν να το σκεφτούν.
Μπουρούσης πολύ καλός και νομίζω πως δουλεύει (τουλάχιστον έτσι είδα εγώ) την αντιμετώπιση του double team, μόλις έκλεινε δεύτερος παίχτης έψαχνε να μπει ανάμεσά τους για να βρει πάσα στην αδύνατη πλευρά.
Feldeine - κλασσικός Feldeine - πάλι καλά που τα δυο τρίποντα τα βρήκε ελεύθερος και τα έβαλε.
Gabriel - James θέλουν σοβαρότητα και δουλειά γιατί θα χρειαστούν πολύ και οι δύο με την απουσία του Gist και τη μη ύπαρξη άλλου οργανωτή.
Rivers clutch.

ΥΓ: Φάνηκε σήμερα η γύμνια στο 5. Αν το ματς ήταν πιο κοντά στο σκορ, με τα 2 σέντερ με 4 φάουλ, τότε θα είχαμε πρόβλημα. Νομίζω δε θα κάνουμε (άλλη) μεταγραφή, οπότε εύχομαι να μη μας στοιχίσει αυτό κυρίως σε παιχνίδια, όπως το σημερινό, που πρέπει πάση θυσία να κερδίζουμε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τον προπονητή, τους παίχτες που παίζουν με ψυχή και επιτέλους φέτος, ό,τι και αν γίνει στο τέλος, είμαστε Ομάδα και χαιρόμαστε γι αυτό που βλέπουμε.
Manimal
QUOTE (pan24 @ Dec 16 2016, 23:40 ) *
Συμφωνω αλλα ολη η εικονα ηταν ενα σημειο
Στο 75-68 με εναμισι λεπτο να μενει ο ναναλι βγηκε ωραια παντελως ελευθερος στο τριποντο και σχεδον εκανε airball.Ο μπογκντανοβιτς εκει το εβαζε οπως εχει βαλει πολλα τετοια και σε εκανε να τρεχεις.Αντιθετα ο ναναλι το εχασε και στην επομενη επιθεση ο φελντειν εβαλε τριποντο που τελειωσε το παιχνιδι
Ο μπογκντανοβιτς ειναι στα τοπ 5 δυαρια της ευρωλιγκας
Μεγαλη νικη για την ομαδα,συνεχιζουμε και ελπιζουμε ο μπουρουσης να μην εχει κατι σοβαρο


Μα τώρα, πιάστηκες από ένα σουτ παραβλέποντας ότι ήταν ο καλύτερος παίχτης της Φενερ, και μετά από Καλάθη ο καλύτερος του γηπέδου, και μέχρι εκείνο το σημείο είχε 2/2 3FG και 6/9 2FG. Μια χαρά έχει καλύψει το κενό του Μπογκντάνοβιτς. Το πρόβλημα του Ομπράντοβιτς είναι ο Dixon που δεν είναι σταθερός, ενίοτε καταστροφικός και ο Antic σαν backup ψηλός.
thalys
Ο Καλάθης ποστάρει αρκετά για δεύτερο σερί αγώνα. Παλιότερα δεν πόσταρε που να τον μάρκαρε ο Τύριον Λάνιστερ. Αν καταφέρει να προσθέσει το ποστάρισμα στο ρεπερτόριο του, αλλάζει επίπεδο.
CG.
Φοβερη η ομαδα σημερα
Ονειρωξη ο καλαθης
sanmartean13
Ο καλάθης αν είχε και το σουτ μάλλον δε θα ερχόταν ποτέ Ευρώπη. Εκτός από μυαλό,είναι μακράν ο πιο αθλητικός γκαρντ στην Ευρώπη. Ομως το σουτ παραμένει μεγάλο μείον. Μετά ΚΑΙ το σημερινό ματς τερματίζει και η όποια κουβέντα για το Φελντέιν. Ο παίχτης αποτελεί σταθερά για την ομάδα ακόμα και στα άσχημα ματς του και είναι υπεραπαραίτητος αν θέλουμε να αχνοφαίνεται η δημιουργία κάποιου κορμού στην ομάδα. Περίπου τα ίδια ισχύουν και για το Νικολς που και σε άσχημα βράδια, πάντα έχει κάτι να δώσει.
Γενικά η σημερινή εμφάνιση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η Φενερ απο την άλλη παραέχει σφιχτό ροτέισον.
Δε θέλω να γκρινιάξω μετά απο τέτοιο ματς,αλλά δε γίνεται να μη γίνει αναφορά στο Παππά. Αν δεν υπέπεσε σε κάποιο παράπτωμα δε μπορεί να μην έπαιξε ούτε λεπτό, και να χρησιμοποιήθηκε ο Τζειμς που ήταν κάκιστος κατ εμε.Η σεζον είναι μακριά,οι τραυματισμοί πολλοί και οι Έλληνες σε αντίθεση με τους Ισπανούς ΠΑΝΤΑ απαραίτητοι. Ελπίζω ο Τσάβι να το έχει υπόψη του και να μη κάψει ελαφρα τη καρδία το παίχτη, εκτός κι αν δε γίνεται αλλιώς.
Janjuri
Αν είναι δυνατόν, παίρνει 2 μύρια και ένα τριπλ νταμπλ δεν μπορεία να κάνει!1111!!!!!!11!
garou
στην συνεντευξη τυπου εχουν βαλει πανω στα μικροφωνα κρουασαν

https://s24.postimg.org/p244wwnud/001.jpg
thanvot
Μεγάλη νίκη ΚΑΙ ψυχολογίας! Θα περιμένω άρθρο του γνωστού Σ. Γεωργίου να ρωτήσω αν τελικά ο Καλάθης αξίζει 2 μύρια. Καλά και δω μέσα πολλούς θα τους αναγκάσει να κάνουν κωλοτούμπες, γιατί δεν τον ήθελαν!
Νίκολς ο πιο τίμιος παίχτης που θυμάμαι στα 20+ χρόνια που βλέπω μπάσκετ...
Μπουρούσαρος ψυχάρα και κουτσαίνοντας... φαντάζομαι στην Α1 να ξεκουραστεί κι ας δούμε τον Πατ στο 5 (θα του πάει πιστεύω).
Ρίβερς που είναι και ξένος, έσφιξε τα δόντια κι έπαιξε αρκετά, γι αυτό τον αγαπάω...
Για Γκάμπριελ νομίζω αυτό που είδαμε σήμερα είναι το ταβάνι του σε μεγάλη ομάδα. Αν το σταθεροποιήσει μπορώ να το αντέξω μέχρι να γυρίσει ο Γκιστόπουλος...
Τρία μόνο αρνητικά:
1. Κάτι πρέπει να γίνει να μας παίζουν 50-50 τουλάχιστον στην έδρα μας. Προκλητικότατη η κατανομή των φάουλ σήμερα.
2. Γιατί πάλι έτσι ο Νικόλας? Όχι ρε γ...το!
3. Ο Τζέιμς ώρες ώρες αλλού πατάει αλλού βρίσκεται. Κολλούσε με την μπάλα στα χέρια, δεν σουτάρει πλέον, και στην άμυνα ψαχνόταν σε κάποιες περιστροφές. Ίσως να μπορεί να αποδώσει μόνο με μεγάλο χρόνο συμμετοχής, τι να πω? Πάντως (και είναι η πρώτη φορά που θα πάρω το μέρος του μέτριου Φελντέιν) αν αυτή τη στιγμή παίρναμε μια παιχτούρα τύπου Φάρμαρ στον άσο, θα άλλαζα τον Μάικ και όχι τον Φελντέιν. Ούτε εγώ περίμενα ότι θα το έλεγα αυτό.

Υ.Γ. Όταν βγήκε ο Φώτσης φαινόταν πολύ τσατισμένος και από τότε δεν ξαναμπήκε. Έγινε άραγε τίποτα που δεν το καταλάβαμε?

Πάμε τώρα για 3/3 και θα είμαστε 4άδα στο τέλος του Α' γύρου!
xomitsious
Αυτος ειναι ο Παναθηναικος που θυμαμαι απο εποχες Ομπραντοβιτς.
Η ομαδα εκανε τη μεγαλυτερη της νικη φετος και δειχνει ενα επιπεδο πιο πανω απο περσι.

Καθε παιχτης που επαιξε σημερα εδειχνε να εχει το ρολο του (μικρη παραφωνια ο Τζειμς που δειχνει ακομα να ψαχνεται λιγο, κατι το οποιο ειναι σε καποιο βαθμο λογικο).

Καλαθης Σιγκλετον Μπουρουσης πολυ καλοι.
Φωτσης Νικολς Φελντειν Ριβερς σημαντικα εργαλεια, με τον Γκαμπριελ να προστιθετε κιαυτος στη φαρετρα (μερικα φαουλ θα μπορουσε να τα ειχε αποφυγει).
Ακομα και ο Χαραλαμποπουλος, το λιγο που επαιξε εδειχνε μελος αυτης της ομαδας.

Αυτο που χρειαζομαστε τωρα ειναι να σταθεροποιηθουμε, μετα απο αλλαγες προπονητη και τραυματισμους, γιατι εχουμε καθε δικαιωμα να ελπιζουμε φετος.

Το νεο φορματ της διοργανωσης πιστευω οτι της δινει αιγλη και την κανει να δειχνει πιο σημαντικη.
irving
QUOTE(garou @ Dec 17 2016, 00:08 ) *
στην συνεντευξη τυπου εχουν βαλει πανω στα μικροφωνα κρουασαν

https://s24.postimg.org/p244wwnud/001.jpg

κρουασαν και κοκακολα για τον κοουτς μας tongue.gif χορηγος ειναι, και νομιζω πως υπαρχει σε ολες τις συνεντευξεις τυπου.

να πω για τον φελντειν οτι ηταν πολυ καλος δημιουργικα. εβγαλε ωραιες πασες μοιραζοντας 4 ασσιστ. δεν το κανει συχνα αλλα εδειξε οτι το εχει εστω και λιγο.

ενδιαφερον εχει το θεμα του παππα. επαιξε ακομα και ο χαραλαμποπουλος και ο ριβερς (μετα απο τραυματισμο) στο 2. ισως δεν ηθελε να τον βαλει πανω στα 2αρια της φενερ τον ναναλι και τον σλουκα γιατι θα τον περναγαν για πλακα.
garou
QUOTE (irving @ Dec 17 2016, 00:14 ) *
κρουασαν και κοκακολα για τον κοουτς μας tongue.gif χορηγος ειναι, και νομιζω πως υπαρχει σε ολες τις συνεντευξεις τυπου.

να πω για τον φελντειν οτι ηταν πολυ καλος δημιουργικα. εβγαλε ωραιες πασες μοιραζοντας 4 ασσιστ. δεν το κανει συχνα αλλα εδειξε οτι το εχει εστω και λιγο.

ενδιαφερον εχει το θεμα του παππα. επαιξε ακομα και ο χαραλαμποπουλος και ο ριβερς (μετα απο τραυματισμο) στο 2. ισως δεν ηθελε να τον βαλει πανω στα 2αρια της φενερ τον ναναλι και τον σλουκα γιατι θα τον περναγαν για πλακα.

σε λιγο θα τους βαζει ο δημητρης να τα τρωνε κιολας κατα την συνεντευξη τυπου w00t.gif
john wick
O James σημερα ηταν τ ρ α γ ι κ ο ς....
Για Καλαθη , Νichols κ.λ.π τα γραψατε οι περισσότεροι...
Ας μιλησουμε λιγο για την Φενερ.
Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτη ειναι ομαδα Ομπραντοβιτς. Μια ομαδα πολυ κακα στελεχωμενη ,απο την οποια πραγματικα ζηλευω μονο τον Σλουκα , τον Μπογκντανοβιτς κ τον Ουντοχ..



Μολις τωρα ο Καρυδας στην Νova ειπε για Κροατη σεντερ που κοιταει ο Παναθηναικος ,ο οποιος εχει παιξει στο Ισπανικο πρωταθλημα....
louie
Ο τουβλαθης πάλι 1/3 τρίποντα. Ήμαρτον, μάθε να σουταρεις ρε, 2 εκατομμύρια παίρνεις... Ενταξει το έχω ξαναπεί πολλές φορές, αν άλλος Έλληνας έκανε τέτοια σεζόν θα απαιτούσαν όλοι οι δημοσιογραφοι και οι οπαδοί να βγει mvp από τώρα. Αλλά ρε Νικ δεν πουλάς, δεν έχεις κολλητιλικια με τους δημοσιογραφους, η γεμάτη στατιστικη δεν μετράει όσο το τρίποντο για την πλειοψηφία του κόσμου και γενικά δεν μας αξίζεις.

Μεγάλη νίκη όσο κι αν απαξιωνεται η φενερ σε κάθε ήττα της. Εκτός από τον Καλάθη, καλός Νίκολς και οι σταθεροί σινγκλετον και ριβερς. Νίκη με ουνικς και μπασκόνια και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
irving
QUOTE(john wick @ Dec 17 2016, 00:19 ) *
Μολις τωρα ο Καρυδας στην Νova ειπε για Κροατη σεντερ που κοιταει ο Παναθηναικος ,ο οποιος εχει παιξει στο Ισπανικο πρωταθλημα....

9 ξενοι δεν ειναι πολλοι..
benchwarmer
QUOTE(john wick @ Dec 17 2016, 00:19 ) *
Μολις τωρα ο Καρυδας στην Νova ειπε για Κροατη σεντερ που κοιταει ο Παναθηναικος ,ο οποιος εχει παιξει στο Ισπανικο πρωταθλημα....


Τον Ζόριτς πιθανότατα εννοεί που έμεινε ελεύθερος πριν λίγες βδομάδες από την Σεβίλλη για "προσωπικούς λόγους" νομίζω.
Χμ δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά είναι κουβέντα για άλλο τόπικ αυτή.

Η σημερινή νίκη προφανώς και είναι πάρα πολύ σημαντική, το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πλέον αρκετά γεμάτο ώστε να κυνηγήσει και το πλεονέκτημα έδρας, ανεξάρτητα από τις 1-2 κακές ήττες που έχει κάνει ως τώρα.
nvip13
Ελπιζω να παρουμε 5 αρι γιατι δεν βγαινει ετσι η χρονια και θα ειναι κριμα.
Χτυπα ξυλο αν εβγαινε οφ ο Μπουρουσης αποψε, θα παιζαμε με 5 αρι τον Φωτση και το Νικολς.
Αν ειχε προκυψει θεμα Τζεντιλε νωριτερα δεν θα ειχε αποκτηθει ο Γκαμπριελ.

Στα του αγωνα τρομερός Καλαθης και ενα καλο ματς απο Μπουρουση στην Ευρωλιγκα.
Σινγκλετον απλα συνεχιζει να αποδεικνύει οτι ειναι η καλυτερη προσθηκη για φετος.
Νικολς αν βρει ρυθμο ειναι ασταματητος.
Φελντειν τιμιος με τα σουτακια του και οτι μπορει στην αμυνα, εδωσε και τις ασιστ του.
Ριβερς σταθερη αξια.
Τζειμς δεν ειναι ετοιμος ακομα αλλα η εκρηξη που εχει δεν υπαρχει.

Ο Τζεντιλε δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα;

Σημαντικη νικη και με διαφορα παμε τωρα Ιταλια για ενα καλο διπλο!
CG.
QUOTE (garou @ Dec 17 2016, 00:08 ) *
στην συνεντευξη τυπου εχουν βαλει πανω στα μικροφωνα κρουασαν

https://s24.postimg.org/p244wwnud/001.jpg

Χάχα εβδομάδες τωρα biggrin.gif
Όντως είναι τραγελαφικό αλλά είναι πολλά.? τα λεφτα

QUOTE (garou @ Dec 17 2016, 00:16 ) *
σε λιγο θα τους βαζει ο δημητρης να τα τρωνε κιολας κατα την συνεντευξη τυπου w00t.gif

Χάχα το σκέφτηκα και γωνία
Καμιά μέρα θα τους δούμε να τα τρώνε κιόλας
Θεμα χρόνου να βγουν ανέκδοτα σε τουιτερ
A.CAB
Tεράστια εμφάνιση και μεγάλη νίκη απόψε. Εμφάνιση και απόδοση από τις πλέον εντυπωσιακές των τελευταίων ετών. Μπραβο σε όλους τους παίχτες και κυρίως στον κόουτς γιατί σήμερα έκανε παπάδες.
Αν και η νίκη στο ΟΑΚΑ επί της Φενέρ του Ζοτς δεν είναι κάτι το σπάνιο αλλά μια μάλλον αγαπημένη συνήθεια. Δεν κερδίζει ο Ζοτς εδώ. Δεν φταίει μόνο αυτός βέβαια είναι και οι παίχτες μας (φέτος και οποιαδήποτε περασμένη σεζόν) που πραγματικά σκυλιάζουν.
Αυτό δεν μειώνει τον εντυπωσιακό πλουραλισμό που είχαμε κατά διαστήματα, την άμυνα, το πάθος αλλά και τα μόλις 3 λάθη!

Για το Νικ τα είπαν και οι προηγούμενοι με καλύτερο τον Lοuie. Δεν πουλάει οπαδιλίκι και μαγκιά κλανιά σαν άλλες ψυχές ο Καλάθης και δεν βολεύει πολλούς. Πραγματικά άλλο επίπεδο από τους υπόλοιπους και εννοείται ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Θα τον έβλεπε ο Ζοτς απ' τον απέναντι πάγκο και ο Μητσάρας απ' τις κερκίδες και θα χαμογελούσαν.
Εξαιρετικός Φελντέιν που με τα καλά και τ' ασκημά του έχει ακούσει πολλά περισσότερα απ' όσα του αναλογουν. Φέτος είναι μια χαρα θετικότατος κατά τη γνώμη μου αλλά φοβόμαστε να πούμε πως ο Παππάς είναι δυστυχώς 2 επίπεδα κάτω.
Ο Νίκολς είναι ο έτερος που οι κόουτς των πληκτρολογίων έχουν βγάλει άσχετο και παίχτη της σειράς. Ας είχαν όλοι το πάθος του και θα τα βρίσκαμε τα υπόλοιπα. Μεγάλα σουτ και πολύ ενέργεια.
Καλός και ο Γκάμπριελ που δείχνει να μπαίναι γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας ενώ και ο Φώτσης την πάλεψε όσο μπορούσε παρά το κουλούρι στην επίθεση.
Εξαιρετικός Σίγκλετον μεχρι να φορτωθεί με φάουλ. Ακόμα απορώ με όσους δεν τον θεωρούν 5άρι. Μάλλον κάτι βλέπουμε διαφορετικά γιατί ο τύπος είναι από τους Τοπ στη θέση του στην Ευρώπη με στοιχεία που άλλοι δεν τα έχουν καν. Προφανώς οι Μπαρτζώκας, Πεδουλάκης, Πασκουάλ δεν ξέρουν τι παίζει στ' αλήθεια...
Καλός μέχρι και ο Γιάνναρος ο Μπουρούσαρος. Τα κατάφερε να είναι θετικός και στην Ευρολίγκα και έδωσε βοήθειες και ανάσες στο Σίγκλετον.
Ειδική μνεία στο Ρίβερς που ακόμα και σε όχι καλή κατάσταση έδωσε λύσεις και σκορ στο χαλαρό. Ποιότις ο τύπος.

Μόνο αρνητικό η εμφάνιση του Τζέιμς που μπουρδουκλωνόταν πολύ εύκολα και γενικά έδειξε εκτός πνεύματος.

Μία νίκη πίσω από το γκρουπ των πολλών. Με Αρμάνι εννοείται πως υπάρχει μόνο η νίκη αν θέλουμε να κάνουμε κάτι σοβαρό φέτος. Και θα την πάρουμε.

υγ. όσες φορές και να έρθουν οι γίγαντες στο ΟΑΚΑ το χειροκρότημα και το χαμόγελο των αναμνήσεων θα είναι εκεί. Αυτό πάει στο Ζοτς και το Μήτσο.
roben
Κατά την άποψή μου η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση μέχρι τώρα! Ένα μεγάλο μπράβο στον Πασκουάλ για την ομάδα που δημιουργεί, ένα μεγάλο μπράβο και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που επέλεξε επιτέλους ένα προπονητή επιπέδου Παναθηναϊκού!

Απορώ με όσους θεωρούν αναλώσιμο τον Φελντέιν! Ο άνθρωπος ήταν και απόψε εξαιρετικός! Μαρκάρει, πρεσάρει, κατεβάζει τη μπάλα, σουτάρει, μπουκάρει, δημιουργεί, έχει τα κότσια να πάρει μεγάλα σουτ και να τα βάλει, τι άλλο θέλουμε! Προσωπικά τον πάω με 1000! Το ίδιο νομίζω και ο Πασκουάλ!

Ο Γκάμπριελ σταδιακά προσαρμόζεται και προσφέρει! Δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει θαύματα, είναι όμως ένας αξιόπιστος και πολύτιμος ρολίστας!

Ο Νίκολς έδειξε και απόψε ότι όταν παίζει στην κάλη του θέση, δηλαδή στο 3, είναι ποιοτικότατος! Όταν πάει στο 4 γίνεται απλά ένας φιλότιμος παίκτης...

Καλάθης και Τζέιμς δεν πρέπει να παίζουν μαζί στην 5άδα...

Είναι φανερό ότι από την ομάδα λείπει ένας center που να μπορεί να παίξει πικ εν ρολ...

Με την παρουσία του Τζεντίλε και την επιστροφή του Γκιστ θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά την εξάδα των ξένων στις ελληνικές διοργανώσεις...

Δικαίως δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο ο Παππάς, το περίμενα... Δεν ξέρω τι κάνει στις προπονήσεις, στα τελευταία ωστόσο παιχνίδια της ομάδας η αγωνιστική του συμπεριφορά είναι απαράδεκτη...
t0ny3
Τι ακριβώς έγινε με τον Παππα;

Πολύ κακός παίχτης αυτός ο Καλαθης!
garou
QUOTE (t0ny3 @ Dec 17 2016, 03:07 ) *
Τι ακριβώς έγινε με τον Παππα;

ειναι ερωτευμενος
The Mailman
QUOTE (t0ny3 @ Dec 17 2016, 03:07 ) *
Τι ακριβώς έγινε με τον Παππα;


Ο Παππας δυστυχώς το παιδί δεν κάνει για αυτο το επίπεδο, το υφάκι του και ο χειρισμός της μπάλας γενικά σαν φυσιογνωμία και μέσα στο παιχνίδι θυμίζει λευκό να παίζει σε γκέτο της Αμερικής Στρίτ μπολ..το παλικάρι είναι μεγάλη τρύπα στην άμυνα με αργές κινήσεις και επιθετικά ατομιστής, το μόνο θετικό ότι είναι απρόβλεπτος και δε του βγαίνει πάντα όμως, θεωρώ απλα ότι δε του ταίριαζε το ματς εχθές, θα μειωθεί αισθητά ο χρόνος του και σωστά κατα εμε, είναι χρήσιμος για ειδικές αποστολές ..
timmo
QUOTE (roben @ Dec 17 2016, 03:04 ) *
Κατά την άποψή μου η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση μέχρι τώρα! Ένα μεγάλο μπράβο στον Πασκουάλ για την ομάδα που δημιουργεί, ένα μεγάλο μπράβο και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που επέλεξε επιτέλους ένα προπονητή επιπέδου Παναθηναϊκού!

Απορώ με όσους θεωρούν αναλώσιμο τον Φελντέιν! Ο άνθρωπος ήταν και απόψε εξαιρετικός! Μαρκάρει, πρεσάρει, κατεβάζει τη μπάλα, σουτάρει, μπουκάρει, δημιουργεί, έχει τα κότσια να πάρει μεγάλα σουτ και να τα βάλει, τι άλλο θέλουμε! Προσωπικά τον πάω με 1000! Το ίδιο νομίζω και ο Πασκουάλ!

Ο Γκάμπριελ σταδιακά προσαρμόζεται και προσφέρει! Δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει θαύματα, είναι όμως ένας αξιόπιστος και πολύτιμος ρολίστας!

Ο Νίκολς έδειξε και απόψε ότι όταν παίζει στην κάλη του θέση, δηλαδή στο 3, είναι ποιοτικότατος! Όταν πάει στο 4 γίνεται απλά ένας φιλότιμος παίκτης...

Καλάθης και Τζέιμς δεν πρέπει να παίζουν μαζί στην 5άδα...

Είναι φανερό ότι από την ομάδα λείπει ένας center που να μπορεί να παίξει πικ εν ρολ...

Με την παρουσία του Τζεντίλε και την επιστροφή του Γκιστ θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά την εξάδα των ξένων στις ελληνικές διοργανώσεις...

Δικαίως δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο ο Παππάς, το περίμενα... Δεν ξέρω τι κάνει στις προπονήσεις, στα τελευταία ωστόσο παιχνίδια της ομάδας η αγωνιστική του συμπεριφορά είναι απαράδεκτη...



πρωτη φορα συμφωνουμε ...ο καλαθης απεδειξε για αλλη μια φορα γιατι παιρνει οσα παιρνει και λιγα παιρνει στη τελικη ...ο φελντειν δεν ηταν απλα καλος ηταν σουπερ ,ο πασχαλης δεν του εδωσε τυχαια τοσο χρονο ...ο νικολς απολαυστικοτατος το παλικαρι περα απο την επιθεση που τα εβαζε ολα αμυντικα ηταν συγκλονιστικος ...ο james θελει χρονο ... ο ζελικο για αλλη μια φορα πολυ λιγος στο οακα ,αναρχο μπασκετ μονοδιαστατο ...το οακα επιτελους γεματο ....η ομάδα οντως θελει 5αρι και 1ο αν δεν τραβηξει ο καλαθης θα εχουμε θεμα ..
Quincy
QUOTE(louie @ Dec 16 2016, 23:19 ) *
Μεγάλη νίκη όσο κι αν απαξιωνεται η φενερ σε κάθε ήττα της.


Θα λεγα ότι η Φενερ απαξιώνεται -δικαίως- ως φαβορί για τον τίτλο, κι όχι ως ένα ακόμη φαβορί για την 4αδα. Κατά τα άλλα ναι είναι μεγάλη νίκη.
GreenLantern
Ρε παιδιά τι έγινε? Μετά το μάτς της Μπαρτσελόνα τα παιδιά δε έκαναν.
Και ο κακομοίρης ο Μπουρούσης θα τρώγε πολλές φάπες σήμερα.

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΨΙΚΟΙ.

Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΡΟΣ έκανα παιχνιδάρα.

Αλήθεια σε ποιο άλλο 5αρι στη Euroleugue πέφτει και δεύτερος παίχτης.

Στο 1vs1 δεν παίζεται εκτός αν είναι χαζοί ο Ομπράντοβιτς και οι συνάδελφοι του προπονητές.

Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ, απλά σταματήστε τη γκρίνια και στηρίξτε.

Έχω πει στόχος είναι η 5-6 θέση, αλλά αν και είναι ΠΑΡΑ πολύ νωρίς, βλέπω ότι η ομάδα ΔΕΝ έχει κάνει χαζές ήττες και μπορεί να κοιτάει και 4-3.

υγ. ο Παππάς χρειαζόταν λίγο αποσυμφόρηση, η γάτα ο Πασχάλης αποκλείεται να τον βγάλει εκτός
υγ2. Φελντέιν εσύ τίμιε γίγαντα. Βρείτε μου έναν παίχτη στα λεφτά του να παίζει έτσι σε ομάδα επιπέδου f4. Σας δίνω και +150Κ.
υγ3. Αν και αντιεμπορτικό αυτό που θα πω. Ένα μπράβο στο Πέδουλακη για κάποιες επιλογές, βλέπε Ριβερς και για τη δουλειά που έχει κάνει στο αμυντικό κομμάτι. Είναι δουλειά όλο δική του.
katharop
Καταρίφθηκε ο μύθος οτι παίζουμε μόνο με τρίποντα και νικάμε μόνο με μεγάλο ποσοστό σε αυτά. 29% νομίζω και νικήσαμε εύκολα. Καλός ο Σλούκας ειδικά με ομπράντοβιτς έχει αλλάξει επίπεδο πολύ σωστή η κίνηση του να φύγει απο Ολυμπιακό και να πάει Τουρκία στον Ζοτς. Αλλά ο άλλος είναι το καλύτερο pg στην Ήπειρο. Ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί με τον νικ τον καλάθη είναι ο τεοντοσιτς.
timmo
QUOTE (GreenLantern @ Dec 17 2016, 11:57 ) *
Ρε παιδιά τι έγινε? Μετά το μάτς της Μπαρτσελόνα τα παιδιά δε έκαναν.
Και ο κακομοίρης ο Μπουρούσης θα τρώγε πολλές φάπες σήμερα.

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΨΙΚΟΙ.

Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΡΟΣ έκανα παιχνιδάρα.

Αλήθεια σε ποιο άλλο 5αρι στη Euroleugue πέφτει και δεύτερος παίχτης.

Στο 1vs1 δεν παίζεται εκτός αν είναι χαζοί ο Ομπράντοβιτς και οι συνάδελφοι του προπονητές.

Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ, απλά σταματήστε τη γκρίνια και στηρίξτε.

Έχω πει στόχος είναι η 5-6 θέση, αλλά αν και είναι ΠΑΡΑ πολύ νωρίς, βλέπω ότι η ομάδα ΔΕΝ έχει κάνει χαζές ήττες και μπορεί να κοιτάει και 4-3.

υγ. ο Παππάς χρειαζόταν λίγο αποσυμφόρηση, η γάτα ο Πασχάλης αποκλείεται να τον βγάλει εκτός
υγ2. Φελντέιν εσύ τίμιε γίγαντα. Βρείτε μου έναν παίχτη στα λεφτά του να παίζει έτσι σε ομάδα επιπέδου f4. Σας δίνω και +150Κ.
υγ3. Αν και αντιεμπορτικό αυτό που θα πω. Ένα μπράβο στο Πέδουλακη για κάποιες επιλογές, βλέπε Ριβερς και για τη δουλειά που έχει κάνει στο αμυντικό κομμάτι. Είναι δουλειά όλο δική του.



ολες οι επιλογες του αρτζι ηταν σουπερ ... ακομα κ ο βοβορας δεν ηταν τυχαια επιλογη ...η ομαδα βρισκει χημεια και δεσιμο ...ξαναθυμηθηκα εχθες το τυπ που εκραζε το καλαθη και γιουχαρε ενω ειχε 10/10 airball στο event του ημιχρονου ..ελλαδαρα ρε
xomitsious
Δε χρειαζεται και τοσο ντορος για το οτι δεν επαιξε ο Παππας.
Η τριαδα Παππας, Χαραλαμποπουλος, Μποχωριδης ειναι για να παιρνει χρονο στην Α1 και να εντασσεται σιγα σιγα στο ροτεισον.

Στον Παναθηναικο ο Παππας μπορει ανετα να γινει αυτο που καποτε ηταν ο Χατζηβρεττας.
Μια αξιοπιστη επιλογη στο 2, που θα ερχεται απο παγκο και θα δινει καποιους ποντους και ανασες.

Τις προσδοκιες περι παιχτη σταρ της ομαδος, μπορει να τις εκπληρωσει αν παει σε μικροτερη ομαδα.
Φετος ειναι καλη ευκαιρια για αυτον, να προσγειωθει, να δουλεψει, να ηρεμησει ψυχολογικα και να ωριμασει.
Απο τη στιγμη που δεν εχουμε επεισοδια σαν τα περσινα, αυτο ειναι καλο σημαδι.
pan24
QUOTE (xomitsious @ Dec 17 2016, 12:27 ) *
Δε χρειαζεται και τοσο ντορος για το οτι δεν επαιξε ο Παππας.
Η τριαδα Παππας, Χαραλαμποπουλος, Μποχωριδης ειναι για να παιρνει χρονο στην Α1 και να εντασσεται σιγα σιγα στο ροτεισον.

Στον Παναθηναικο ο Παππας μπορει ανετα να γινει αυτο που καποτε ηταν ο Χατζηβρεττας.
Μια αξιοπιστη επιλογη στο 2, που θα ερχεται απο παγκο και θα δινει καποιους ποντους και ανασες.

Τις προσδοκιες περι παιχτη σταρ της ομαδος, μπορει να τις εκπληρωσει αν παει σε μικροτερη ομαδα.
Φετος ειναι καλη ευκαιρια για αυτον, να προσγειωθει, να δουλεψει, να ηρεμησει ψυχολογικα και να ωριμασει.
Απο τη στιγμη που δεν εχουμε επεισοδια σαν τα περσινα, αυτο ειναι καλο σημαδι.

Πραγματι δεν χρειαζεται τοσος ντορος,ο προπονητης αποφασιζει για ολους
Απο την τριαδα που λες ο ενας ειναι 20,ο αλλος 22 και ο αλλος 26,5
Εχει μια διαφορα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.