Help - Search - Members - Calendar
Full Version: HOUSE M.D
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2
gallistis
στη νιοστη επαναληψη του σταρ ο πατερας της ασθενους στο σημερινο επεισοδιο, ειναι ο μπιφ απο το back to the future.εσπαγα το κεφαλι μου να τον θυμηθω και μου ηρθε σαν εκλαμψη οπως αυτες που εχει ο χαουζ

Air Kef
Το είδε κανένας το τελευταίο; Επιστρέφει η σειρά στα κανονικά της μονοπατια;
Omar Little
Pierce
Αργει η 25/1..... (ειδα την 5η και την 6η σεζον,οση εχει παιχτει μεχρι στιγμης δηλαδη, σε μια βδομαδα μεσα tongue.gif

Germany96
QUOTE(Omar Little @ Oct 1 2009, 11:47 ) *
...Και for the love of God, μην βάζεις το ερμηνευτικό μου ταλέντο δίπλα στο όνομα κάποιου που έχει παίξει στον Ποντικομικρούλη (!!!) αλλά και στο αντίστοιχο ΑΜΑΝ της Αγγλίας:


Αν θυμαμαι καλα, αυτο το αποσπασμα ειναι απο την σειρα "A Bit of Fry and Laurie" που εκανε με τον πολυ καλο του φιλο, τον Stephen Fry. Αν σε καποιον αρεσε το αποσπασμα, παραθετω παρακατω links για ολοκληρη την σειρα. Να προειδοποιησω οτι το χιουμορ τους ειναι καθαρα Βρετανικο και απαιτει πολυ καλη γνωση Αγγλικων (και οπωσδηποτε υποτιτλους) γιατι η σειρα βασιζεται σε μεγαλο μερος στο λογοπαιγνιο. Κατα τη γνωμη μου ο Stephen Fry κλεβει την παρασταση απο τον Laurie σε αυτη την σειρα αλλα στην επομενη συνεργασια τους το "Jeeves & Wooster" νομιζω οτι παιρνει το αιμα του πισω.

Γενικοτερα ο Stephen Fry χαιρει πολυ μεγαλης εκτιμησης στην Μ. Βρετανια καθως εχει ασχοληθει εξαιρετικα επιτυχημενα απο το ραδιοφωνο και την τηλεοραση μεχρι το θεατρο και την λογοτεχνια κι εχει επισης να παρουσιασει και μια πολυ ενδιαφερουσα φιλμογραφια (σε αντιθεση με τον Laurie που κινηματογραφικα εχει αδικησει τον εαυτο του κι εχει παιξει κυριως σε σαχλαμαριτσες).

Αν θελει καποιος να ριξει μια ματια, τα links για τις σειρες που ανεφερα ειναι αυτα :

A Bit of Fry and Laurie

Jeeves & Wooster

Με τους ΑΜΑΝ που αστειευομενος τους παρομοιαζει ο Omar, δεν υπαρχει καμια συγκριση (κατι σαν το Premier League VS Super League ειναι) ουτε υποκριτικα, ουτε αισθητικα, ουτε πολυ περισσοτερο σαν προσωπικοτητες των πρωταγωνιστων γενικοτερα. Παρ' οτι η θεματολογια τους δεν ειναι και τοσο διαφορετικη, το χιουμορ των δυο Βρετανων ειναι πολυ πιο εμμεσο κι οι πολιτικες τους αναφορες ειναι υποδοριως ξεκαρδιστικες χωρις να καταφευγουν ουτε στιγμη στο κραυγαλεο, το φτηνο και το χυδαιο.
Air Kef
Τι θα γίνει με αυτήν την Δρ. Κάντι ρε γ@μώ.

Όσο περνάνε τα χρόνια, αντί να την συνηθίζουμε, μας κ@υλώνει όλο και περισσότερο, κάτι σαν την Μόνικα στα Friends, θα ξεπεράσει και την 13 σε λίγο!


Κάποια επεισόδια του 6ου είναι hall of fame.

Kαι τι μουσικάρα στο Down Low (11ο) για κλείσιμο..




56.gif


panos75
QUOTE(Air Kef @ Mar 9 2010, 20:08 ) *
Τι θα γίνει με αυτήν την Δρ. Κάντι ρε γ@μώ.

Όσο περνάνε τα χρόνια, αντί να την συνηθίζουμε, μας κ@υλώνει όλο και περισσότερο, κάτι σαν την Μόνικα στα Friends, θα ξεπεράσει και την 13 σε λίγο!


Είναι η εβραϊκή μύτη που σε ιντριγκάρει. tongue.gif
Air Kef
Δεν αντέχω να την βλέπω και με αυτόν τον ιμιτασιόν Ντέιβιντ, άντε ρε Χάουζ τέλειωνε βγάλτον όξω να δείχνει σκηνή σεξ μαζί με Καντι και να ζητωκραυγάζουμε όλοι οι θεατές "Έτσι μωρή Χάουζ!" λες και εισαι ο Γκουσγκούνης!
gallistis
8ος και μαλλον τελευταιος κυκλος

O Dr House MD επιστρέφει φυλακισμένος!


http://www.sport-fm.gr/article/504283
PanosIlio
Νοου μορ Κάντι??? Χμμμμμμμ δύσκολα τα πράγματα.

Πάντως το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό, δεν ήταν εντυπωσιακό φυσικά αλλά έπιασε τα γνωστά του στάνταρ.

Για να δούμε τη συνέχεια, αν όντως είναι η τελευταία σεζόν προβλέπεται χαμός smile.gif
Flash
Καλά εντάξει...

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο βλέπουμε ξανά την 13 που είναι έτοιμη να πάει για παρατεταμένες διακοπές στη Μύκονο με τη νέα φιλενάδα της και τον Θεό να προσπαθεί να την μεταπείσει με την θέση-επιχείρημα: "No one is unhappy in Greece" (σαρκαστικά εννοείται)




cool.gif ohmy.gif

Pierce
Θαρρω οτι η 8η season αν συνεχίσει όπως τώρα, θέτει υποψηφιότητα για την καλύτερη από όλες .
Flash
QUOTE(pierce21 @ Oct 21 2011, 13:51 ) *
Θαρρω οτι η 8η season αν συνεχίσει όπως τώρα, θέτει υποψηφιότητα για την καλύτερη από όλες .


Αν και δεν το περίμενα, ανακοινώθηκε ότι αυτή η season θα είναι και η τελευταία. Αναμένουμε λοιπόν να κάνει απότομο U-turn η σειρά και να πάμε για επικό φινάλε. Για να δούμε...
Flash
Τέλος της σειράς με αρκούντως ικανοποιητικό φινάλε και ένα ωραίο behind the scenes απολογισμό (Swan Song).

Για μένα ο House είναι ίσως ο πιο συμπαθής broken antihero σε τηλεοπτική σειρά και δύκολα θα ξεπεραστεί. Η ιστορία προφανώς με κέρδισε όχι τόσο για τα ιατρικά μυστήρια όσο για αυτόν τον υπέροχο μισάνθρωπο παντογνώστη που ακροβατούσε διαρκώς μεταξύ της αλαζονικής αντικοινωνικότητας και της ιδιότροπης εμπάθειας που φαινόταν από τον τρόπο με τον οποίο ψυχανέλυε σε δευτερολέπτα ανθρώπους ή ανίχνευε κίνητρα πράξεων και σκέψεων.

Ο Hugh Laurie συνέθλιψε τα δεσμά της κωμικής δευτεράντζας πίσω από τον Fry ή τον Atkinson και ερμήνευσε από την πρώτη στιγμή με εκληκτικό τρόπο τον χαρακτηρά homage στον Holmes που έφτιαξε ο David Shore. Δε φτάνει που ενσάρκωσε ένα τόσο μοναδικό τύπο (αντε βρες ενσυναισθηση κύριε ηθοποιέ για το τι νιώθει ένας τόσο ιδιαίτερος άνθρωπος) αλλά το έκανε όταν έπρεπε κάθε στιγμή: 1) Να περπατάει σαν κούτσαβλος, 2) Να μιλάει με αμερικάνικη αντί για αγγλική προφορά και 3)να θυμάται ατελείωτους μονολόγους πολύ εκ των οποίων έβριθαν πολύπλοκης ιατρικής ορολογίας. Απλά εξαιρετικός.

Το γεγονός ότι η σειρά είχε επίσης μια σειρά από πανέμορφες γυναίκες (που ήταν συγχρόνως και πανέξυπνες και όλες κατέληγαν συνεργάτες του House αν και δεν έκανε κατάσταση με καμία) δεν μπορώ να πω ότι με ξένισε ιδιαίτερα...

Ευχαριστούμε...

JR_Swish
Περίμενα κάτι καλύτερο για series finale,καθώς επιθυμούσα κάτι περισσότερο καταθλιπτικό ενώ ουσιαστικά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν κάτι κοντινότερο στο happy ending: ο House σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να μην μπει ξανά φυλακή και χάσει τους τελευταίους 5 μήνες ζωής του Γουίλσον,ο Τσέις ουσιαστικά παίρνει τη θέση του Χάουζ σαν επικεφαλής του διαγνωστικού τμήματος του νοσοκομείου και όλα καλά.Στα αρνητικά ότι παρότι πέρασε κόσμος και ντουνιάς από τους ηθοποιούς που έπαιζαν τις παλιότερες σεζόν δεν είδαμε την επανεμφάνιση της Κάντι κάτι που ψιλοπερίμενα προσωπικά.

Τέλος πάντων,παραμένει για εμένα καλύτερο season finale αυτό της 5ης σεζόν όπου ο House καταλήγει σε ψυχιατρείο



και αμέσως μετά το φινάλε της 4ης με τον θάνατο της Άμπερ.

Εξαιρετική σειρά,εξαιρετικός ο χαρακτήρας του Gregory House θα μου λείψει πραγματικά ο Hugh Laurie πάνω σε αυτή την ερμηνεία και ελπίζω οι δουλειές που θα κάνει μετά να με εκπλήξουν ευχάριστα αλλά νομίζω πως όλος ο πλανήτης με το που ακούει το όνομα του θα του έρχεται στο μυαλό ο συγκεκριμένος ρόλος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.